Új privát üzeneted érkezett!

Ágiboldi
Boldi ha fél 4-től alszik másfél órát,akkor este mikor fekszik?

Ria
Hát én is a délutáni akarom behozni,de kiváncsi leszek sikerül-e.
Daninak kijött a bőpróbán is a tej-,tojás allergia.De ő totál kiütéses volt./piros nagy volt amelyiknek fehér volt a közepe/Lehet az ekcéma mástól van neki. Nektek a vérvételre mennyi időt mondtak,hogy kész az eredményMItt tavalyig 1 hónap volt,de most már 2 hónap mivel drága a vizsgálat.Mi is azt várjuk még.
Lehet nem is lesz gond Benivel.Légutira mit ért az orvos?Hosszantartó megfázás vagy egy baci miatt?

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Dana, este mindig fél 9-kor, gond nélkül, én is csodálkozom..

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Kivimadár:
Még csak 14 éves voltam! :lol: És igen jó pénzt kaptam érte. :lol: Egyébként azonkívül, hogy nagyon meleg volt a jelmez, tök jó volt. (Volt benne vmi hűtőberendezés, ami sajna elromlott) A gyerekeknek nagyon tetszett, de ez tényleg nagyon jó jelmez volt! :lol:

Mazsi
Üveget én viszem a szelektívbe, de mi mindent szelektíven gyűjtünk. Lelkiismeretfurdalásom lenne, ha nem tenném, mert itt 100m-en belül legalább 4 gyűjtő van.
Tök jó ez a szöveg, tetszik. Lehet egyszer eljátszom... :lol:
Lea nagyon édesen kacag! :lol: Brigi is szokott néha így kacagni, de nem sűrűn. Sztem is vérmérséklet.
Szemészet: remélem nem vmi 3. verziót fog előadni a Sotés doki! :?

Lorca
Lábméretét most nem tudom pontosan. Ha felébred megmérem. De mikor utoljára mértem, akkor ha jól emlékszem 12,3 cm volt. (ja és gondolom Szabié sem 11,5mm, hanem inkább cm! :lol: )

Nanica
Brigi mindig is hason aludt. Már a kórházban is. Igaz ott ált. oldalra tették le, így én is, és átdőlt hasra. Már nem igazgatom, mert vissza mászik uolyan lehetetlen pózba, mint előtte. :shock: :lol:

Családi pótlék
Én mindig megkapom hónap legelején. 5-éig mindig a számlámon van. De asszem szabály szerint minden hónap 10-éig kell, hogy küldjék.

Dana
Brigi de. alszik 1,5-2 (ma pl. 2,5) órát kb. 10-től, du. van hogy kimarad. Ha mégsem akkor kb. 16-17.30-ig alszik. Ha tovább aludna, akkor felkeltjük, hogy este azért még időben lefeküdjön, de mostanság azzal sincs probléma. Ált. 9 körül már alszik.

Timi
Ha összejön egy olyan Ria féle nap, akkor szólj, mert én is szívesen elkísérnélek! :lol:

Ria
Ha jól értem mindenki mást mond. Mióta Beninél előjött ez a probléma már többször volt allergiás és nem allergiás. Azért akárhogyis nem biztos a teszt, nekem fura, hogy teszt nélkül bárki állíthat ilyesmit. :? Remélem, most már kiderül vmi! Egyébként mióta tejmentesen él, azóta volt bármilyen tünet?

Köszi a kápis és borsós válaszokat.
Feltennék helyette egy újat, ha nem baj:
Ki hogyan altat? Nappal, este és éjszaka? Briginél mostanság nem jön be az eddigi altatási mód.
lora7
 
 

 
 

Lora! Hát igen szegény Beni volt már minden...

Altatás! Van egy selyem kendője :oops: ha beteszem a kiságyba akkor rögtön örül neki. Ott hagyom becsukom az ajtót. Este és délelőtt minden gond nélkül csöndben elalszik. A délutánonként mostanába kornyikál. Ha éjszaka ritkán fesír akkor, vagy várok és vissza alszik. Vagy ki kell venni és magunk közé vesszük. :oops: De ez a variáció max 1 héten egyszer.

Dana! Akkor lehet némi reményem? Nektek akkor a vérvétel és a terhelés már nem is kellett? Nem tudom mire gondolhatott a dr-nő a légúti allergiára utalva. :roll: Most azt mondták olyan 3 hét a vér vizsgálat! :roll: Ma Beni fél 4-től aludt 5-ig és kilenckor tesszük le és alszik is.

KépKép
csongria
 
 


Lora,
Nálunk az altatás még mindig majdnem mindig szopival történik. A napközbeni is főleg így, esetleg séta közben vagy autóban. Viszont mostanában, mióta beállt a napközbeni 1X alvás, már nem megy annyira nehezen az elalvás. Előtte volt egy katasztrofális periódus, mikor semmi nem működött.
Nem tudom hogy fogjuk ezt elhagyni. Éjjel is ha felkel, általában nem ússzom meg szopi nélkül (mondjuk ált. 1 ilyen felkelés van).

KépKép
bozotka
 
 


altatás
hát erre az egyre egy szavam se lehet (kopp-kopp-kopp). kiságyba be, cumi szájba, mackó a kézbe. viszont éjjel ha felébred (min 2-3 alk) akkor uezt meg kell tenni és van amikor csak a szopi segít. örülnék, ha lassan átaludná az éjszakát...
ja és du alszik fél öttől kb 1 órát és 8kor simán megy aludni

lorca
tökjó volt a státuszjelentés, sztm jó lenne, ha mindenki megírná az egyéveset!

nevetés
kele pár hónapos kora óta tud így kacagni. pofavágás, szóviccek (kedvence, ha mondjuk azt mondom zsupsz és "leejtem", majd nem azt mondom, h zsupsz, hanem h zsssssssssssssizsik (v bármilyen szó zs-vel) és marad az ölemben. na ezen hihetetlenül tud röhögni

majus3
 
 


örülök, hogy sikerült feldobnunk a napotokat :lol: :lol: :wink:


lorca
a videa-ra csak feltöltöttem a fényképezős videot és a videasok alakítják át... :roll: a video max 40MB lehet

eddig nem nagyon csináltam ilyet ,nem szeretném ha mindent mindneki látna de ez annyira szupi volt én naponta megnézem Leával együtt...a következő az lesz hogy felveszem amint visszanézi magát,legalább ilyen jókat kuncog miközben nézi :lol: :lol: :lol:

egyébként igen ált ilyen jókedvű, nagyon jóízűen tud kacagni :lol: de sztem is vérmérséklet kérdése úh Pankaa ne izgulj!! :wink:

lábméret
a Siestas mérettáblázat alapján 19-nek néztem de a próba során 20as volt a jó, a Falcon végül 21-es :roll:

szemészeti lelet
mi a kütyüs dokitól nem kaptunk semmiféle eredményt...2000-ért nem jár :lol: vioccet félretéve annyira sokkolt amit mondott hogy eszembe sem jutott leletet kérni :oops: másnap pedig amikor feleszméltem már azt mondta nem mentette el a gépben ill nem írta le úh nem tud adni :roll:

altatás
Zsófihoz hasonlóan gyakorlatilag csak szopi! esetleg séta közben babakocsi vagy autósülés...

a cumit, képzeljétek nem fogadja el :shock: (kb 3 hete) nem tudom hogy fogom leszoktatni :roll: :lol:


2x alszik...délelőtt délután 3/4-1,5 órát mikor milyen kedve van :lol:


ria
én úgy tudtam 3 éves kor alatt nem csinálnak Prick tesztet mert nem ad tuti eredményt :shock:
az IgE panel már inkább :wink: reméljük nem lesz semmmi gáz...


Timi
ez a wellness hétvége jól hangzik...csinálunk egy mamatalit? :wink: :lol:

Lillus a labdarengetegben olyan tündér :lol:

lin
jobbulást!
adsz Grétának vmi immunerősítőt?

GYED
nekem senki sem szólt hogy ezentúl változás van :twisted: :x
ja a januári is kevesebb volt az adójóváírás miatt :o

csütörtökön megyünk a SOTE-ra,ha időben végzünk egy rapid délutáni játszóházas randit összehozhatnánk... :lol:
remélem délután 1ig végzünk... :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Altatás:de. és ebéd után is alszik álatlában.összesen 2-3 órát.Az elosztás válotozó.Este 7 után megy fürödni, v agy 8 felé, 8 után már nagyon nyűgi, csak nayfog.Néha becsúszik egy du.-i alvás is, de ettől még alszik este simán.Altatva nincs(leszámítva most anyáéknál ezt a pár alkalmat, hogy bealudt a kezemben mielőtt lerakhattam volna),kaja után cumi be, simi-puszi, majd ajtó becsuk. :D Ébredni szokott 1-2x, néha 3x is. :twisted: Reggel 7 ig alszik kb, kikéve mostanság, itt anyáéknál már 6kor. :twisted:

Kint van a 4. fog is, bal felső 2-es.! 8)

Szóval nem parázok a nevetésen, csak meglepődtem, hogy már ebben a korban így kacagnak a babák, azt hittem iylet csak később csinálnak.Mert én Emilit elég jókedvűnek látom, kiegyensúlyozottnak, mosolyog is sokat.Tényleg csak vérmérséklet kérdése lehet. :wink:

Apa is hazért, már úton van Debrecenbe. 8) Hozott Amsterdamból csokikat sajtot!!!, meg kakaóport is nekem. :wink:
Holnap du. itt lesz velünk.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Csüti nekünk jó a játszóház asszem.

Altatás: nincs. Nappal: megfelelő stratégiai (szemdörzsölős) pillanatban beteszem a kiságyba, cumi be, besötétítek, és hanyatt fekve felfelé tartott kézzel-lábbal várja, h rárakjam a takarót. Azt átöleli, oldalra fordul és alszik.
Éjszaka ugyanez, esti tápi után.
Ritkán nappal még danolászik magának elalvás előtt, de 10 percen belül elalszik.

Ide vezető út: igenis bőgött elalvás előtt, de nem reagáltam, hagytam sírni, és ha jókor raktam le akkor úgyis elaludt.

Akkor 1 éves státuszjelentés:
11 kg, kapaszkodva marha gyorsan rohangál kanapé és egyéb bútorok mentén, de nem engedi el. Nagy ritkán megáll kapaszkodás nélkül, de csak ha elfeledkezik magáról. Beszéd nulla, idead tárgyakat ha kérem, és néha olyan arcot vág mintha értené amit mondok, de erre nincs bizonyíték :lol: Nem mutat meg semmit a "hol a" kérdésre, de nem is tanítottuk neki.. Tapsikolni tud, és göndören kacagni is, pusztán látványra is mint Lea, szóval van humorérzéke. Végrevégre eljátszik magának akár fél órát is, feltéve, hogy én nem próbálok dolgozni, csak ülök és mondjuk tévét nézhetek.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Panka,
Persze-persze, maximálisan megértem, és egyetértek, én is imádom tutujgatni.
Hát ennyire harsányan Sebi sem kacag, de azért ő tud jó ízűen gurgulázni.

Dana,
Sebi 11-től 12-ig alszik, aztán kb.4-től 5-ig, szinte mindig percre pontosan 1-1 órát, és most elég jól be van állva nála a rendszer, úgyhogy nincs kűzdelem (kopp-kopp-kopp).

Lora,
Szopival alszik de., este, babakocsival du.
Mi volt a nyereményben ergoéktól?

Lorca,
A Siestánk 22-es, de szerintem a 21-es elég lenne még a ráhagyással is.
Ma voltam egy gyerekcipő boltban, és ott azt mondta, és mutatta az eladó, hogy minden Falconban van harántemelő, pont, mint a Siestában. Nem úgy volt, hogy annak sima a belseje? Állati jó cipőket mutatott, nagyon tudtam volna válogatni.

Mazsi,
Utsó infó, aztán befejeztem: szóval Baján a Vass doktor és csapata kimondottan kancsalság kezelésére voltak szakosodva, most a fia viszi a bizniszt, és anya csak annyit tud, hogy még mindig sokan járnak oda.

Bozotka,
Hogy megy az ivás?

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Laura, Szilvi, Szasza,
Boldog születésnapot kívánunk!

mmónika
 
 


Sziasztok!

Ria
Sajna nem tudom,hogy nálatok mi lesz,de szerintem az orvos azt mondja,hogy nem bizti az akkor lehetséges.
Daninak a házi orvosunk lett nagyon meglepődve,hogy 1,5 évesen odavittem totál kiütéssel és 1 orvos se vette észre,hogy tejallergia.Gyorsan levette a vért és az eredmény után mondta tudta,hogy ez,de számítsak a tojásra is mert kereszallergia gyanus.Ő nagyon jó orvos a többi orvos elnöke./nem tudom pontosan a titulusát/.Majd tovább utalt bennünk allergológushoz,mivel a papírokat csak ő állíthatja ki,hogy tej allergiás és oviba kell vinni.Ott csináltak nála kezén tesztet és az is pozitív lett.De ezt minden fél évbe megcsinálják nála és vérvételt,mivel a papírok 1 évig jók és hosszabítani kell.
Nem baj már feladtam a recepteket és szerintem,Beni nem tejallergiás azért sok jót találsz benne.Még sinlac receptet is küldtem,hogy hogy lehet felhasználni.

Alvás:köszi a válaszokat legalább körülbelül tudom,hogy kéne Laurának aludnia.De sajna Én nem tudom megcsinálni,hogy 16 körül aludjon,mert bizti nem feküdne le 10 elött.

Lora
Nálunk a délelötti alvás szopival megy,délutáni/ha van/vagy magától,vagy nyügös akkor bemegyek hasrafordítom és cumi beadogatás és alszik.Este megint szopival alszik el.

Mazsi
szerintem ne sajnáld a cumielhagyást,mert 2 év körül már sokkal nehezebb leszoktatni őket.Danitól nappalra 9 hósan vettem el és 1.5 évesen éjszakára.Lauránál csak éjszakára van,de hallottam soktól,hogy szopi leszokása után meg a cumira szoktak rá./remélem nálunk nem ez lesz/

Ágiboldi
Nem csodálom ilyen szép Boldi,mikor ennyit alszik./alvás szépít :D /

Panka
De jó neked.A holland kakaópórnál nincs jobb.
Gratula a fogacskához.

Bozotka
Zsófi hányszor szopik összesen?Mert ahogy írod alvásnál is ,akkor van sok tejed még.

Lorca
Nati használ vagy használt 3 kerekű biciklit?És mennyi ideig?
Most azon agyalok vegyünk-e egyáltalán Laurának./praktikerbe van zenélő,világítós tolható,elfogadható áron/
Danié már trapityára ment és ő olyan hamar nyúllott,hogy 4 hónapig használta és vennünk kellett a pótkerekeset.Nem tudom lányoknál hogy van.Van egyáltalán értelme?Csak tologatásra nem akarom megvenni,ahhoz ott a tolókája. :D

Sos-be valaki leírná,hogy Ria féle túrótortát hogy csináltátok meg ha alul piskóta az alapja.Mind a kettőt külön sütöttétek meg vagy egybe?

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Ágiboldi!
Volt a mnúltkor egy riport a Kossuth rádióban, abban mondták, hogy a fiúk beszéd terén jóval később érnek, nekik másképp működik az agyuk etéren(nemhiába a lányok pletykásak :lol: ).Később is több köztük a beszédzavaros, dislexiás, stb.
http://real1.radio.hu/kossuth/
Én ugyan nem tudom megnyitni, de a "hallgat"11-12 óra , ha ezt megnyitod, akkor itt van az a műsor amiben szó volt erről, meg a tápi-anyatejről is.Vendég a háznál-Gyerekekről felnőtteknek a címe, minden nap van de.

Éjjel megint ébredt Emili, f5kor, és adig hisztizett míg adtam neki enni.Be is vágott 220 ml tápit!Utánna aldutunk 7ig:)Úgylátszik fogzáskor rájön a flamó.:)

Ma jön apa, már nagyon várjuk!!!
Kellemes 7végét!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Most nézem a linket, a hangtárban kell megkeresni a febr. 13.-ai műsort.Már ha érdekel vkit. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sno
A falcon első lépés cipőjéről tudok csak nyilatkozni, abban nincs semmilyen emelés. De pl. néztem az elefanten cipőket és ott az első lépésben nincs emelés, de az egyéb cipőkben már van. Lehet a falcon is ilyen. :roll:

Köszi az altatásos hsz-eket.
Ágiboldi nagyon irigyellek. Édes lehet, ahogy várja a takarót! :lol: Úgy látom, hogy azok alszanak önállóan, akiknél sírvahagyás volt. :( Vagy van ellenpélda valakinél???
Az a baj, hogy most olvasom a Suttogó 2-t és az is azt írja, hogy ilyenkor már kéne egy nyugtató vmi. De Brigi nem nevezett kis semmit ilyen célra. Se takaró, se sál, se cumi, se plüss vmi, semmi. Neki én vagyok a nyugtató izé. De már szopin sem alszik el. Beteszem az ágyba és amíg nem alszik mélyen, addig nem mehetek ki. Még szerencse, hogy közben csinálhatok bármit, nem igényli, hogy simogassam vagy ilyesmi. :roll:
lora7
 
 


Jujj, Ági, bocsi, félreértehően írtam :oops: csak azért jutott eszembe ez a riport, mert írtad hogy Boldi még nem beszél semmit(Emili sem), és már máskor is akartam írni ezt a riportot mert szerintem érdekes volt.Csak most te juttattad eszembe.Természetesen ez a dislexiás, stb. dolog nem vonatkozik rátok!!! :wink: Csak erről is szó volt a riportban.
Ezért nem szeretek hsz-t írni amikor Emili itt matat mellettem, mert így sokszor csak kapodva írok. :oops: :?


Csimpilimpi!
Szerinted meddig kell a szobában is szandiban járniuk a babáknak?Hány éves korukig?Vagy ez a láb alakulásástól függ? :roll:

Lora!
Emili is alszik önállóan.De ő nem sírva aludt el, inkább előtte sírt, nyűglődött, majd ha lefektettem akkor megnyugodott, és csak utánna aludt el.Olyan hogy sír, majd abbahagyja, és alszik nem szokott lenni.Ha lefektetem, és még nyűglődik akkor is be kell mennem előbb, megitatom, és csak utánna alszik, akkor már nem sír.
Emilinek már az első naptól volt az ágyában egy kis nyálkendő(DM-es zsiráfos), és eleinte azzal kellett letakarni a szemét, sötétítés gyanánt:DMost is ott van az ágyában, de már nem szorongatja.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Lora! Akkor kifejezetten jó Beninek a rongyőőő... :lol: Ha nem adom neki oda, megy a függönyhöz és azzal csinálja ugyan azt. :? :lol: De nálunk is a sírni hagyás volt a fő modszer. Hidd el pár nap és magától elalszik csak addig kell kibírni. :roll: :(

Dana! Nagyon köszönöm, hogy feladtad a recepteket. Azért én nem vagyok bizti a negatív eredményben. Ott van még az hogy pettyes lesz ha tejterméket kap. Nem felejtettem ám el a prosit amibe a tejmentes cuccok vannak csak nem mentem még el érte. :oops:

Panka! Kellemes hét végét. Kakaó por? Imádom.... Beni is tud kacagni ha valamit viccesnek talál de nem napi szinten. :wink:

KépKép
csongria
 
 


lora
dejó, h írtad a suttogót, mert én meg ezt akartam kérdezni, h van vlki (rajtam kívül) akinek bejött?
én a legeslegelejétől kezdve mindig felvettem, ha sírt, de ha megnyugodott, akkor leraktam, sosem hagytam, h a kezemben aludjon el. ha újra sírt, akkor új kör. úgyh én ennek a módszernek a feltétlen híve vagyok (persze volt benne sírnihagyás is mikor-mennyi :wink: )
bár azért itt is el kell mondanom, h kele sosem komfortszopizott/aludt bele szopiba, ő mindig csak a kaját látta benne(m) :lol:

sztm nem késő, h adj briginek vlmit, amivel alhat, ez is megszokás kérdése. nálunk volt pelus, nyálnyúl, maci, cumi, ezek közül az utolsó kettőt választotta

játszóház
nekünk is jó a csüti! sno, nem vállaljátok be? :wink:

ria
megcsináltam a sütit, n fini lett! (úgy látom, nekem a réteslisztes cuccok jönnek be)

timo
h megy a szalmaság? jó sz.r idő van...

majus3
 
 


Sziasztok! :)

Lora!
Nálunk nem volt sírni hagyás, mégis önállóan alszik el Lillus. Talán az a titok,hogy mi pici kora óta így csináljuk. De nem tudom.. Lillának sincs semmi megnyugtatója, bár 3 plüssel alszik és nélkülük nem nagyon tud. De nem fogja, gyürkészi stb. :roll:
Amúgy nincs altatás, be az ágyba, cumi és alvás. Néha nyöszörög még percekig, vagy kidobálja a cumit, aztán elalszik.

Köszi az ötleteket kikapcsolódásra, ez a masszázsos dolog nagyon tetszik! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Május!
Szalmaság egyenlőre nem vészes, Lillus is partner a csajos buliban! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vki!
Vettem üvegfestéket, hogy dekorálok húsvétra. De a fóliáról sehogy nem akar lejönni az az átkozott figura! Hogy lehet könnyen leszedni és feltenni az ablakra????

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


üvegfestés
hűűűűha, n ügyi vagy! én is szeretnék húsvétra díszítést és kajákat is. ötletek :?:
(biztos, h lehúzható a festék? megszáradt rendesen? elég vastag a réteg?)

nézi vlki a babavilágot? az melyik játszóház lehet, ahol a szakértőkkel beszélgetnek?

majus3
 
 


Timi!
Üvegfesték:matricás fsték, vagy szimpla üvegre való?Mert utóbbi nem fog lejönni.Bocsi, biztos jót vettél, de akkor le kéne jönnie tzudtommal ha már jól megszáradt. :roll:

Május!
Kelének boldog 11. hónapot!!! :D

Suttogó!
Én is elolvastam, most olvasom a 2. részt, nekem is szimpatikus.Én is aönnálló elalvás híve vagyok, így én is már az elejétől fogva így csináltam.De szerintem ebben a gyereknek is partnernek kell lennie, mert van olyan gyerek is akinek édes mindegy hol/mikor/hogyan alszik el, kidől és kész.És van akit sokáig kell altatni, és ha megfeszülsz sem tudod hamarabb önálló alvásra szoktatni, mint ahogy ezt ő igényelné, vagy elfogadná. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Kelemac! Nagyon, nagyon boldog hófordulót kívánok!!! :D :D :D

Üvegfestékhez nem értek sajnos. :? De én is szertném kidíszíteni a lakást olyan klassz díszeket láttam. De sajnos ehez sincs valami nagy érzékem. A karácsonyi lakás díszítésem is olyan lett, hogy a férjem azt mondta túl sok, más meg észre sem vette. :roll:

Altatás! Szerintem szoktatás kérdése. Uncsi tesom most két és fél évesen tudta rávenni a fiát, hogy egyedül elaludjon. Eddig extra gáz volt.

Nincs Remény?! Minap beszélgettem a szomszéd asszonyommal. 4 éves a kisfia. 4-szer kel még éjjel. :( (anya pisilni kell, szomjas vagyok, félek,stb..)

KépKép
csongria
 
 


hali!

Timi
az sem mindegy milyen fóliára tetted rá...ha teljesen sima akkor nagyon nehezen jön le...én az irattartó bugyikat használtam fólia gyanánt, amelyik kicsit mintás magában (nem tudom jobban leírni :oops: sima de mégsem sima :roll: így a matrica lejöb róla :wink: )

lora
Leának sincs semmilyen alvótársa...én nem tudom őt sírni hagyni így altatom vagy ugye cicin alszik el...
de nálunk az sem működik ,ami nálatok, hogy csak beteszem az ágyba és őrzöm amíg el nem alszik mert ordítás van...
mi a gond azzal,hogy ott vagy amíg elalszik? mennyi idő alatt alszik el?

Kelemac boldog hófordulót!!!!! :lol:
majus
nem néztem babavilágot, makarónit főztünk Leával :wink:


sno
végül ebben a Falconban is van hosszanti betét de kisebb mint a Siestákban és harántemelő tuti nincs benne most újra végigtapiztam...

a Lillus féle Falconban sztem semmi nincs, de az nem volt a méretünkben :cry:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Panka, köszi a linket, nem értettem félre :lol: , ha Boldi békén hagy megpróbálom meghallgatni.
Amúgy pont hétvégén apukámmal beszéltünk a beszédtanulásról (nyelvész), és ő is azt mondta, h egyelőre teljesen mindegy, nem gond, h nem tanítgatom pl 'hol a kérdésre', mert nem tudatos, még nincs jelentősége ha mond is valamit. (persze nem árt, szóval aranyos és én is büszke lennék)

Persze a sírni hagyás nálunk is Suttogó szerűen volt, néha bementünk megsimogatni, stb, de lehetőleg nem is vettük ki, vagy ha mégis akkor ahogy Május mondja, megnyugvás után vissza.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Boldi evett túrórudit :D csak egy falatot akartam adni de leharapta a felét :shock:

Kelemackó, boldog hófordulót, mindjárt itt a szülinap!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Most ráfestettem egy réteget a nyúlra, hátha jobb lesz! :) :) A rücskös fólia jó ötlet, kipróbálom, ha ez nem sikerül.

Ágiboldi!
Lillussal mi meg tejfölös-sajtos lángost ettünk! :oops: :oops: :oops: :oops: Annyira megkívántam a piacon... :lol: :lol:

Kelemacnak boldog 11 hós puszit küld Lillus! :lol: :lol: :lol:

Ria!
Hát, érzékem nekem se nagyon van, de lelkes vagyok! Fő a szándék! :D :D :D

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Tegnap kiváncsiságból beleolvastam a 2008 márciusi babás topicba, van-e olyan baba, aki 29-én született! És igen! :lol: :lol: :lol: :lol: Neki vajon hogy ünneplik a szülinapját minden évben? Szegényke! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Május
Boldog hófordulót!

Ria
Azért várd meg a vérvétel eredményét,hátha mégse.De ha mégis,ki fogja nőni,mivel ilyen korán észreveszik.

Alvás:Én is olvastam mind a két suttogó könyvet,Daninál bejött.Leraktam és picit beszélgetett és aludt.Lauránál ez nem jött be.Pedig nálunk is van nyálzsebkendő,rágoka,cumi.Remélem azért ha átáll az egyszeri alvásra,akkor magától fog elaludni.

Timi
Én is mint Mazsi arra a nejlonra szoktam festeni,de hallottam olyat is,hogy berakják száradni a hűtőbe.De szerintem figyelni kell rá,hogy ne fagyjon meg sokáig,mert akkor töredezik.De nekem egy éjszaka alatt szokott megszáradni.

Díszítés:Mi mindig szoktuk.Karácsonykor jobban.Húsvétra szoktam húsvétfát rakni és 3-4 kosárba zöld kreppapírból fűvet és bele nyúszikat,tojásokat/müanyag/
Most azon gondolkodtunk,Ha jó lesz az idő akkor az udvarra kis fészkeket fogunk építeni a nyúlnak Danival és Laurával közösen és rakunk bele neki répát.Hogy megköszönjük az ajándékokat.Eddig mindig eldugdostuk és a végére már volt olyan csoki amit elfelejtettük,hogy hová raktuk.

Nálatok is esik az eső és fúj a szél,1 órája sőrnyű viha volt.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Laurának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Kép

KépKép
csongria
 
 


Kelemac,
Boldog 11-et!

Május,
köszönöm az invitálást, most épp én vagyok beteg, de hát csütörtök még messze van...Melyik most a cél játszóház?

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Még belefér, úgyhogy
BOLDOG SZÜLINAPOT LAURA!!! :D
És
Boldog 11. hót Kelemaci!!! :D

Altatás
Én is szoktattam volna már picinek is így, de ő mindig belealudt a szopiba, így esélyem sem volt ébren lerakni. Aztán meg egyszer csak már késő. :?

Május
Mit adjak még neki? Már 4 plüss bekerült az ágyába, (ebből 2 mindig is ott volt) és egy pelus is mindig van bent. A + plüssök azért kerültek már be, mert reménykedtem, hogy hátha az egyik lesz az igazi, mert nagyon szereti őket ölelgetni. De semmi...

Mazsi
Van mikor semmi bajom nincs a bent levéssel (na ez most nagyon magyar lett :oops: ) , de sajnos ált. elég sok idő míg elalszik. Van, hogy egy óra. Múltkor én aludtam el előbb. :oops: Gondoltam már rá, hogy kiveszem, mert biztos még sem álmos, de csak esik-kel ilyenkor és nyafizik. Vmiért nem tud elaludni. :?
Ja és nyugodtan írjál te is a szemészetről, akkor legalább kevésbé lesz lelkiismeret furdalásom az alvás mizériám miatt! :oops: (meg egyébként is érdekel!) :D

Sno
Megkaptuk a nyereményt! 8) Egy hosszúujjú virágos póló, egy nagyon sötétkék (majdnem fekete) nyári ruhácska kis bugyival, és egy sötét rózsaszín csíkos naci. Szerencsére mind jó méret, sőt a naciba még nőhet is. Azért ezek tényleg nagyon jó minőségűek, de azért ennyi pénzt nem adnék értük. :roll:
Jobbulást neked! Remélem meggyógyulsz csütörtökig!

Timi
Nagyon ügyi vagy! :D És tényleg a szándék a lényeg, meg hogy örömöt lelj benne. Mostanában én sütni szoktam, és ha nem sikerül tökéletesre, akkor is tök jó. :D
Brigiapu nagymamája 29-én volt 19 éves! :lol:

Még egy körkérdés:
Fogmosás: ki, hogyan, mivel? (Jelenleg több körkérdés már nem foglalkoztat! :oops: )
lora7
 
 


Dana

LAURA Boldog Szülinapot kivánuk !!!!!!! :lol:

Vihar nálunk is volt, szerencsére csak a hintaszéket tologatta jobbra-balra !Szél fújt, jégeső esett ! :twisted:

Május

KELE Boldog Hófordulót kivánunk !!! :lol:

Sno

Jobbulást a betegségből !!

Altatás témában mióta dolgozom az esti altatás csak kézben, és reggel felébred, mikor felkelek és mennék el itthonról és rámfekszik, hogy ne tudjak elmenni, annyira édes alig van szivem itthon hagyni !!!:wink:

Timi
Nem semmi menü !
Tomi mai menüje sem semmi tepertős pogi, és fonott kalács !! :wink:

Kép
kditke
 
 


Ismét betegek vagyunk. :( Szabi csorog, most már nyűgös is. Nekem is ki van a torkom, fejem szét akar esni. Remek volt a születésnap, reggel úgy indult, hogy megkérdeztem Robit, hogy nem lehetne-e áttenni a jövő hétre. Lehet, hogy jobb lett volna.

Május,
Boldog hófordulót Kelének! :D

Lora,
A sírni hagyásról Ranschburg írása után nem volt nehéz engem eltántorítani, nem bántam meg, de tény, hogy nem megy önállóan az alvás. Persze ez is attól függ, hogy ki kinek hisz. Szerintem nincs elrontva Brigi, a gyerekek macerásak alapból. 8) Az meg, hogy mit csinál most alvás téren, nem feltétlenül utal a jövőre. Nanica (ugye te??) írta még, hogy tesója úgy szokott hozzá a szülői ágyba mászkálásra, jópár évesen, hogy előtte semmi ilyesmi nem volt.

Mostanában Szabi önállóan alszik el néha, kb minden második alkalommal. De hogy egy hónap múlva mi lesz, azt már nem tudom. :wink: Nálunk mindig változik a helyzet. Pár hónapig volt olyan szakaszunk, hogy letettem, megfordult, aludt. Meg olyan is, hogy ha csak elmozdultam mellőle, akkor már kipattantak a szemei. Mindezekkel együtt valóban gázos éjszakánk olyan öt, max 10 volt eddig. Azt a pár nappal ezelőttit még most sem hevertem ki. 8) De egyenlőre semmi reményét nem látom, hogy valaha is azt mondjam, gyerekek, ideje lefekündi, nyomás - és elindulnak. Max általános után. :twisted:

Komforttárgyak is jönnek-mennek nálunk. Egy időben Szabit ki se lehetett vinni az utcára a rágópelusa nélkül, volt, hogy a harmadikra másztam vele vissza, mert itthon felejtettem. Natinak is volt cumis, ujjszopós, egy babához ragaszkodós időszaka. Elmúltak.

Fogmosás:
Majd ha hagyja. :oops:

Timocska,
Mi baj a lángossal? Kenyértészta, adalékanyagmentesen, olajjal. A tejfölt meg sajtot meg már kapott Lillus, nem? :lol: Mellesleg nagyon fini. :wink:

Dana,
Nati tavaly használt 3 kerekűt, idén még nem próbáltunk semmifélét. Nem látom nagy értelmét neki, mert a motor is jó volt, idén meg a nagyobb bicaj lesz, aminek kitámasztós kerekei vannak. Ő azért élvezte határozottan. Hallottam már negatív kritikát, hogy mivel előre nyújtva teker, az nem túl jó a lábainak. Nem tudom, mennyi igazság lehet benne.

Mazsi,
A cumi ideje lejár. :lol: Én is arra várok, hogy az ujjszopi megszűnjön. 14 hónapos korig van engedélye rá. :twisted:

Csongria,
Prick teszt most? Natinál is azt mondta sok doki, hogy túl pici, várni kell a nyárig. :shock:
A konzervekben, bébiétel szerű üvegesekben nincs tartósító. Konzervre nem is szabad ráírni, mert tiltott, olyan mintha azzal hirdetnének egy új autót, hogy jó a fékje. Tudom, apa csinálja a technológiáját. :lol: Hőkezeléssel sterilizálják, attól csíramentes. Az élelmiszerek megromlásához bacik kellenek.

Röhögés:
Szabinál nehéz megtalálni, hogy mi tetszik neki, de akkor nagyon tud. Alapból a visszafogott derű jellemzi, sokat mosolyog. Ami a héten bejött: Apa felfújta az arcát, ő a homlokával odakoppintott és Robi kiadott egy prrr hangot. Vizhangzott a ház.

Panka,
Natit csecsemőnek max egy szélesebb mosolyra lehetett rábírni, írtó komoly bébi volt. Bezzeg most. :D

Majd elfelejtettem, hogy új vonalzót kell csinálni. :D

Kép KépKép
lorca
 
 


Igen, kérjük a születésnap-szédelgőket, hogy csináljanak új vonalzót mielőtt Laura bezsebel még néhány kör szülinapi köszöntést! :lol:

Mazsi, küldtem privit ülés ügyben.

Lorca, ismét gyógyulást :wink: ? Sno neked magadnak is!

Lora, fogmosást eddig hanyagoltuk mert nem engedte a szájába a fogkefét, kinyújtotta a nyelvét. De amúgy ez egy Colgate "első lépés" fogkefe, amire egy gombostűhegynyi nenedent fogkrémet rakok (amihez az ujjrahúzható kefe van, csak azt végképp nem lehet beledugni), bár sztem más babafogkrém is jó. Ezt csak tegnap kezdtük komolyan venni miután egy mm nagyságú csokit az enyémből ledarált a fogával, és kezdtem rosszanyának érezni magam fogilag :roll:

Vihar nálunk is volt, a ház teteje az udvaron landolt. Ilyenkor jó a földszinti lakás a tetőtérihez képest, bár állítólag fele annyiért lehet eladni :evil:

Timó, holnap hogy folytatódik a lánybuli, ami ma lángosozással kezdődött? :wink:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Halihó! :) :)

Csajok! Laurának is 28-án volt a szülinapja, és már akkor bezsebelte a köszöntéseket (Ágiboldi után szabadon) :lol: :lol: :lol: :lol:

Lorca!
Natinak is a szülinapján cserész képet a vonalzóján? :D :D :D :D

Fogmosás:
egyenlőre tanulószettel: gumifejű fogkefe. De most, hogy már 7 foga van a drágámnak, érik egy rendes bébifogkefe. Fogkrémet nem tervezek venni még egy darabig.

Ágiboldi!
Lánybuli? :roll: Csinálom a vadast, mire az uram hazajön, mert jó feleséghez méltóan a kedvenc kajájával várom! :lol: :lol: Pedig nem is érdemli meg, tegnap csak 1-szer hívott fel! :cry: :cry:

Tök szépen süt már most a nap, csak az a vacak szél ne fújna! Tegnap nagyon féltem itthon egyedül... (vagyis Lillussal)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Köszi újból a köszöntéseket.Nem is figyeltem,hogy nem vált a vonalzóm.Ha találok jó képet még ma átrakom.

Fogmosás:
Danit látva nagyon tetszik neki,de csak rágicsálja.Fogkrémet még nem akarok venni.

Lora
Alvás terén hasonlóak a gondok nálunk is.Ha kijövök a szobából felsír,És nekem is ott kell lennem míg elalszik.Már olyan rutinos,hogy hason nem is lát és hátra adja a cumit,hogy újból beadjam neki.

Lorca
Jobbulást nektek.
A 3 kerekű biciklivel én is hallottam,hogy rossz a lábnak,De Én se hallottam semmi megmagyarázást.Motorunk van 3 féle méret is.Akkor lehet nem veszek pár hónapra biciklit.

Ágiboldi
Házatok tetejét?

Ma már kora reggel annyira nyügös Laura.Nem tudom mi de vagy az idő,vagy fog. :wink: Már tegnap is a tortasütésnél a lábamat fogta egyfolytába.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Uhh! Figyelmetlen voltam! Jobb többször mint egyszer se! :oops: :lol: (szülinapi köszöntés)

Lorca! Igen megcsinálták a Pricket. Mind két kezét használták mert túl rövid egy. Örülök, hogy akkor nincs tartósítószer a bébikajákban. :) Még jó, hogy minden témában van "dolgozó" itt a neten. :)

Timi! Vadas? A kedvenc kajám!!! Zsemlegombóccal készíted? Te csinálod a szószt? Nyam-nyam. :D

Beni megint köztünk aludt most egymás után harmadjára. Nem tudom, hogy leszoktatni. De lehet, hogy nem is akrom. :oops: Nagyon macerás állva fél órákat vigasztalni, és ha vissza teszem sír tovább. Egyszerübb be tenni a mi ágyunkba, rögtön alszik tovább. :roll:

KépKép
csongria
 
 


Naaa, tettem képeket a picasába, nagyon szorgalmas voltam, többszöri unszolásra: a karácsonyisba, ülős, állós, székben ülős, apával, tipikus, szülinap, fogas, fürcsis. A fürcsis a kedvencem, meg a tipikus, azt nézze mán' meg valaki ha ennyit kínlódtam..!

Dana, ez egy régi pesti társasház, nem az első eset, h a tető egy darabja lejön :?

Ria, megértem, asszem ha hajlandó lenne köztünk aludni akkor én se bánnám (reggelente mondjuk), csak elvből, de az nem számít :wink:

Igen, Lorca, Natit is kérjük frissíteni, a képek között lassan megszűnik a korkülönbség :D

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ágiboldi,
Hát a tigris az kész :lol: Hihetetlenül cukorfalat Boldi (de gondolom ez kell is az allűrjei elviseléséhez). Azért Boldiapura sem hasonlít annyira, legalábbis ezek alapján a képek alapján.

Leküldtem szegény fiúkat sétálni ebbe a tornádóba, most furdal a lelkiismeret :cry: Remélem nem lesz semmi bajuk (mármint betegség, lerepülő háztetőkről nem is beszélve)

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Helga
Elképzelhető, hogy a férjedet láttam tegnap a tv-ben az erős szélről beszélni? :D
Jövőhét pénteken megyünk fel Dobogókőre, jó vacak idő ígérkezik sajnos. (Úgy látszik elátkozott hely az időjárás szempontjából, lásd Májusék) Légyszí cáfold meg!!!

Sno
Te gonosz! :lol: Nem lesz semmi bajuk! Mi is voltunk ma már kint, és megúsztuk. :D
lora7
 
 


Ágiboldi! Nagyon jók a képek. A fürcsis viszi a pálmát. :D Szerintem nagyon hasonlít Boldi a férjedre! A karis képen profilból. És az egy pulcsiba bújóson is. :D

Sno! Én tegnap küldtem el őket sétálni, hogy nyugiba kitakaríthassak. Nagyon megáztak, Beni cipője és harinacija tiszta víz lett. Nagyon remélem nem fázott meg nagyon, már egy kicsit rekedt. :oops:

KépKép
csongria
 
 


Sziasztok!

Leának boldogságos névnapot kívánunk! [(size=9]ha most tartja)[/size]

Ági,
Nekem az apás kép tetszik a legjobban!!! Bírom Boldiapu találékonyságát. :wink: :D

Lorca,
Jobbulást nektek!!! Mennek a gyógypuszik.

Ria,
Na ez nem semmi, ahogy ez az allergia dolog alakul nálatok. Remélem tényleg nem allergiás a Benike!!! Légútin mit értettek, pollenallergiát?

Altatás: Folyamatosan változik. Volt már minden, ölben ringatás, simizés, sírnihagyás, összebújás... Most éppen magától alszik el. Be az ágyba, KÉT cumi, egy kicsit beszélget magában majd elalszik. Néha az esti elalvása megy nehezebben, akkor egy kicsit simizem meg éneklek, de semmi komoly és reggeli a hangját se halljuk.

Fogmosás: Nálunk már elég régóta megy, már a második fogkefét használjuk el. Most colgate fogkefe van és elmex gyerekfogkrém. Reggel-este fogmosás, először én mosom az övét majd ő magának és utána segít nekem vagy apának.

Játszóház: mi nem tudunk menni csütörtökön, de gondolunk majd rátok. :D

Peti ma megspórölt nekünk két üveg kaját. ebédre húslevest evett tésztával és zöldségekkel + husi, töltelék, krumpli, zöldségek és ezt egyedül ette kézzel vagy villával. Vacsira rántotthús, rizs, birsalmabefőtt. :lol:

Tegnap reggelre kibújt Peti 8. fogacskája is. :D
Vendég
 


Hűűű, Peti beelőzött fogilag :D Boldi még asszimetrikus: alul 3 felül 4.

Köszi, hogy megtekintettétek a mai munkámat a picasában :wink: meg a dicséreteket is..

Ma Boldi is emberkaját evett, krumplistésztát, jó borsos volt, de nem panaszkodott :oops:

Sno, na mi lett a családoddal az ítéletidőben? :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

A játszóházasdi nekünk annyira nem sikerült. Mindkettőjük alvásidejében voltunk és ez visszaütött. Botond az utolsó tíz percet leszámítva többnyire mellettem üldögélt és pityergett ha Bálinttal elmentem játszani. A kép jól visszaadja mennyire élvezte a dolgot.

Kép

Bálint élvezte a játszóházat, de hazafele sajnos bementünk a helyi boltba és ott bekattant. Hazáig sírt, majd otthon az ölembe sírva elaludt. Időnként hajlamos vagyok elfelejteni, hogy Ő is kicsike még. Neki is kell az alvás különben nyűgös. Viszont nagyon jó volt látni a többi babát, elképesztő, hogy mennyit fejlődtek.

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Lassan Botond túl van a hasmenős víruson. Múlt héten volt másfél napig lázas, majd ment a hasa. A héten már jól volt, de az étvágya azóta sincs rendben. Mondjuk ha lead egy kicsit az sem látszik meg nagyon rajta. Az alvását viszont keresztbevágta a betegség. Már ott tartottunk, hogy az éjszakai szopikról leszoktattam és ha felkelt többnyire elég volt a cumit a szájába adni. Most meg kezdhetem elölről a leszokatást. Ha felébred egyből feláll és sírdogál alig tudom megnyugtatni. Ha bealszik utána tíz perc múlva újra fenn van. És ez megy egy órán keresztül aztán alszik két órát egyben. A betegség alatt tanult új dolgokat is. Amikor lázas napját töltötte bekapcsoltam neki a Bebe Tv-t és úgy örült, hogy elkezdett tapsolni. Pedig nem is tanítottuk neki. A másik újdonság az, hogy megtalálta a fütyijét. Alig pelenkázom ki máris fogdossa, ez különösen jól jött mikor hasmenéskor két óránként pelenkáztam. Viszont két hétre sikerült lekötnöm öltöztetéskor a Girls Aloud nevezetű zenekar egy számával. Van egy kis rádió, ami ezt játssza, ha a kis ujjával egy gombot megnyom. Sajnos ma már eldobta a „rádiót”, hiába telhetetlen vagyok.

Egyébként rengeteget ügyesedett, már nemcsak azzal tölti a napját, hogy a szájával eszegeti a játékokat. Tudja tologatni az autókat, a játéktelefonok gombját nyomogatni, a kacsát megnyomja, hogy hápogjon. Utánozza amit csinálunk a szánkkal és meg tudja fújni a sípot, amit Bálint 2 évesen is alig. A formabedobó kérdést úgy oldotta meg, hogy a kis csipeszt dobja bele, ez minden lyukon belefér. Játszótéren most már mindig kiteszem legelészni egy fél-egy órát. A kavicsot először egy egész marékkal a szájába tömte, azóta nem ette, szerintem nem ízlett neki.
Jaj úgy szeretem én a kavicsot...
Kép Kép
Kép Kép

Kicsit veszélyes
Kép Kép

Formabedobó
Kép Kép

Botond is nagyon tud kacagni. Bálint extra sírós, Botond extra nevetős fajta.

Kép

Bocs, hogy csak így magunkról írtam.
Jó éjt:
Mónika

mmónika
 
 


Jóreggelt! :)

Isten éltesse Sebőt nagyon sokáig! :) Virtuális puszik! :) :)
Kép

Leának boldog névnapot! :)

Ágiboldi!
Én is megnéztem a képeket, nálam is a Boldiapuval a favorit! :lol: :lol: :lol: Komolyan mondom, Balinak ilyen sosem jutna eszébe! :?

Mmonika!
Nagyon aranyosak a fiúk, Bálint olyan nagynak néz ki, mintha nem is 2,5 éves lenne! :roll: És a rötyögés! :D :D :D

Szita az agyam... még akartam írni pár dolgot, de kiestek. Lehet, hogy túl korán van még, azért? :lol: :lol:
Lillus is emberkaját evett: saját készítésű vadast zsemlegombival. Csak úgy csúszott neki! :)
Fog változatlanul 7, de már túl vagyunk a bűvös x (nem emlékszem hány) lépésen, szeli át a szobát egyedül. Mint egy kis zombi pingvin! :D :D :D ITT egy minivideó róla! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Most látom, a link nem jó. Mindegy, a blogban van a videó! :D

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Ágiboldi

Nagyon jók a képek !!(aki rak fel képet gyerkőcről írja mellé a nevet mert nagyon sokat nőttek a manók és nehezen ismerem fel őket , bocsi) :wink:

Mónika

Nagyon jók a fényképek, nagyon ari a kacagós videó!!! :lol:

Timi

Nem tudtam megnézni a videot error-t ír ki !!!!
Pedig roppant kiváncsi lennék !! :wink: :lol:
Tomi is a mi ebédünkből evett két marokkal falta a rántott zellert és a tepertős pogit, előtte csirkemáj, répa volt a menü.

Sno

Remélem épségben hazaértek a fiúk és még a kutyát is beparancsoltam a házába ebben az ítélet időben ami tegnap volt !!!!:wink:

Csongria

Bátor vagy, hogy esőben elengedted a fiúkat ! :wink:

Lehet pár napig nem leszek, mivel a gépem elviszik megnézni, tegnap a külső meghajtómről 4000 db fénykép tünt el , én vagyok a hülye nem írtam ki DVD-re, még szerencse, hogy a kerimaminak megvannak születéstől fogva az összes gyerekképek. :twisted:
De a többi: ház, kutya, családiképek mind elszáltak !!! Kiírja, hogy 0 elem van rajta !! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Körkérdés:

Ha raktok a levesbe leveskockát, vagy vegetát akkor is adtok belőle a gyerkőcnek ????(én még idáig csak a zöldséget és a májat mertem belőle kihalászni)

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!

Boldog szülinapot Sebinek!!!!!!!!!!!!!!!!

Boldog hófordulót Kelemacinak!!!!!!!!!!!!!!!

Boldog névnapot Leának!!!!!!!!!!!!!!!!

Alvás: Délelőtt f10-f11-től 3/4-1,5 óra, délután 3-4-től 3/4-1,5 óra és este f9-9-től általában 6-f7-ig.
Most ez sajnos nem volt teljesen így ebben a két szeles éjszakában, nappalban. Nagyon nem bírja ezt az időt.

Altatás: Napközben lefekszünk a franciágyra, cumi és egy idő után elalszik. Elő fordul, hogy még mászik egy kört, meg rámmászik, meg ilyenek, de ha álmos egy idő után bedöl. Illetve van amikor bebe tv nézünk és közben alszik el. Este megissza a tápszert és rögtön vagy egy kis forgolódás után elalszik.

Nálunk általában a hétvégeken a saját kajánkból kap. Akkor szokott anyu finom húsleveseket főzni. Sok zöldséggel, kicsi tésztával, husival és lével.

Rólunk: Javulunk. Már nem folyik az orra, nem nagyon köhög, bár én még hallok váladékot a torkán, de azt már nem köhögi fel. Holnap délelőtt kell visszamenni a dokihoz.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sebi! Boldog 1. szülinapot!!!

Az én naptáram nem mutat Lea napotl, régimódi :lol: de elhiszem nektek, úgyhogy kívánok én is!

Megnéztem a videót, Lillus nagyon ügyi! Jééé, dehát még a múlt héten nem is tudott járni! :wink:

Ugye pici este bepirosodó egyenetlen (dudoros) folt az arcán még nem feltétlenül ekcéma? Ill. ha az, akkor sem tejallergia?

Kép
Kép
agiboldi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?