Ismét betegek vagyunk.
Szabi csorog, most már nyűgös is. Nekem is ki van a torkom, fejem szét akar esni. Remek volt a születésnap, reggel úgy indult, hogy megkérdeztem Robit, hogy nem lehetne-e áttenni a jövő hétre. Lehet, hogy jobb lett volna.
Május,
Boldog hófordulót Kelének!
Lora,
A sírni hagyásról Ranschburg írása után nem volt nehéz engem eltántorítani, nem bántam meg, de tény, hogy nem megy önállóan az alvás. Persze ez is attól függ, hogy ki kinek hisz. Szerintem nincs elrontva Brigi, a gyerekek macerásak alapból.
Az meg, hogy mit csinál most alvás téren, nem feltétlenül utal a jövőre. Nanica (ugye te??) írta még, hogy tesója úgy szokott hozzá a szülői ágyba mászkálásra, jópár évesen, hogy előtte semmi ilyesmi nem volt.
Mostanában Szabi önállóan alszik el néha, kb minden második alkalommal. De hogy egy hónap múlva mi lesz, azt már nem tudom.
Nálunk mindig változik a helyzet. Pár hónapig volt olyan szakaszunk, hogy letettem, megfordult, aludt. Meg olyan is, hogy ha csak elmozdultam mellőle, akkor már kipattantak a szemei. Mindezekkel együtt valóban gázos éjszakánk olyan öt, max 10 volt eddig. Azt a pár nappal ezelőttit még most sem hevertem ki.
De egyenlőre semmi reményét nem látom, hogy valaha is azt mondjam, gyerekek, ideje lefekündi, nyomás - és elindulnak. Max általános után.
Komforttárgyak is jönnek-mennek nálunk. Egy időben Szabit ki se lehetett vinni az utcára a rágópelusa nélkül, volt, hogy a harmadikra másztam vele vissza, mert itthon felejtettem. Natinak is volt cumis, ujjszopós, egy babához ragaszkodós időszaka. Elmúltak.
Fogmosás:
Majd ha hagyja.
Timocska,
Mi baj a lángossal? Kenyértészta, adalékanyagmentesen, olajjal. A tejfölt meg sajtot meg már kapott Lillus, nem?
Mellesleg nagyon fini.
Dana,
Nati tavaly használt 3 kerekűt, idén még nem próbáltunk semmifélét. Nem látom nagy értelmét neki, mert a motor is jó volt, idén meg a nagyobb bicaj lesz, aminek kitámasztós kerekei vannak. Ő azért élvezte határozottan. Hallottam már negatív kritikát, hogy mivel előre nyújtva teker, az nem túl jó a lábainak. Nem tudom, mennyi igazság lehet benne.
Mazsi,
A cumi ideje lejár.
Én is arra várok, hogy az ujjszopi megszűnjön. 14 hónapos korig van engedélye rá.
Csongria,
Prick teszt most? Natinál is azt mondta sok doki, hogy túl pici, várni kell a nyárig.
A konzervekben, bébiétel szerű üvegesekben
nincs tartósító. Konzervre nem is szabad ráírni, mert tiltott, olyan mintha azzal hirdetnének egy új autót, hogy jó a fékje. Tudom, apa csinálja a technológiáját.
Hőkezeléssel sterilizálják, attól csíramentes. Az élelmiszerek megromlásához bacik kellenek.
Röhögés:
Szabinál nehéz megtalálni, hogy mi tetszik neki, de akkor nagyon tud. Alapból a visszafogott derű jellemzi, sokat mosolyog. Ami a héten bejött: Apa felfújta az arcát, ő a homlokával odakoppintott és Robi kiadott egy prrr hangot. Vizhangzott a ház.
Panka,
Natit csecsemőnek max egy szélesebb mosolyra lehetett rábírni, írtó komoly bébi volt. Bezzeg most.
Majd elfelejtettem, hogy új vonalzót kell csinálni.