Új privát üzeneted érkezett!

Eszterxx,
Kép
a végén még tényleg megszülsz ma az idegtől! Bár megértelek! :(

Mzx, akkor szerencséd van. Alexa már rég kiköltözött a kiságyból, csak sajnos nem az övébe, hanem a miénkbe. :roll: Mondjuk az elmúlt éjjel csak fél 4-kor jött ki hozzánk.
De fogalmam sincs, hogyan lesz, ha itt lesz a pici. Reményem, hogy majd ha azt mondom, hogy vigyáznia kell éjjel a kistesóra, akkor bent marad. Nemtom!
Ők egy szobában vannak? Erik nem ébred fel éjjel a sírásra?
Vendég

Ohhh, átvettem az első helyet! Kép És pont tőled Eszterxx, és pont a neked szánt hozzászólással! Kép
Vendég

Kiszazsu, na kié lett a laptetej?????

Kölyök, amúgy gondolatolvasó vagy... gondolkodtam, mivel lehet emberibb hangulatba hozni magam... és mit találtam a hűtőben??? Sheridan's likőrt, ami valami isteni, két szinű kávékrém likőr, fehér a tejszin, barna a kávékrém...

Mivel 9 hónapja egy kortyot sem ittam, igy most egész jól lettem a két pohártól... húúúúú, iszonyatosan szédülök!!!! Pati, Pumperka, most sejtem, milyen lehet 100 feletti vérnyomással :lol:

Na, megyek kicsit le is dőlök, remélem, legalább kialszom, ez lenne most a legjobb!!! Avagy naggyon vidáman fogok szülni ma éjjel :lol: :lol: :lol:

És végre kivülről fog csuklani a hasam, nem belülről!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterxx, én nem vagyok dr, mint Pati,
csak azt tudom, hogy a koraszülő barátnőmnek a szülés megakadályozására, ami sajnos nem sikerült, szval arra alkoholt adtak be neki... szval szerintem ez nem indítja be a szülést... :roll:

de legalább jobb kedved lett tőle, és ez a lényeg! :)
álmodj szépeket! :)

Kép

Kép
kolyok28

már megint rohanok :x
Eszterxx: sürgősen írd meg hol a francba tudtál venni olyan likört???? 10 éve Szicíliában ittam és azóta is mindenhol azt keresem!!!!!!!!!!
este jövök és olvasok visza :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hát titeket követni tényleg képtelenség, nem is tudtam még visszaolvasni rendesen, csak közbe-közbe beleolvasni!

Mindenkinek akinek babája van már és nem gratuláltam, nagyon sok örömet és boldogságot kívánok a kis csöppségekhez! És annyi tejcsit, amennyit csak ezek a szépséges babák kívánnak!

Mona: remélem nagyon szépen tellik a napod, sok boldogságot kívánok nektek!!!!

Feri: nagyon szépek a képek, na meg Lilla baba is gyönyörű, köszönjük szépen a képeket, én is itt mutogattam a férjemnek nézze meg milyen édes ez a most születetett kis baby.

Rólunk csak annyit, hogy ma voltam megint dokinál nst-n, ami jó lett, vérnyomi 130/90 volt, és a laborom is jó lett. Az elefánt lábak nálam is dominálnak, ugyhogy azt mondta, hogy kedden újra nst, meg csinál uh-t is és akkor megmondja mikor feküdjek be, mert ott vagyok a legnagyobb biztonságban, ugyhogy szülésig már nem fog hazaengedni. Azt mondta legkésöbb 10-én befektett, de a keddi eredmény függvényében már lehet hogy szerdát vagy akármelyik másik napot javasolhatja! Végülis mindegy, így legalább bizti, hogy beérek a kórházba, mert a férjem hétfőn megint megy vissza! Ugyhogy ez van velünk!

Vérnyomásos lányok: nyugi-nyugi és nyugi!
A gyógyi adagolásba ugyse tudtok beelőzni :lol: :lol: :lol: , kispályások vagytok a napi 2*1 vagy 2*1/2 tabitokkal!!! :lol: Hol vagytok ti még az én napi 6 tabimtól!!!! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: De ezt csak ugy dicsekvés képpen mondom!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek vacsit kell adnom az én férjecskémnek, amig itthon van, és kényezthetem (na meg ő is engem!) :D :D :D

További szép estét!

Pusz
Vendég

Csujzi! végre!!! :)
már kezdtem aggódni, pedig mondtad, hogymost itthon lesz az urad :) jogos a távolléted, kényeztessétek csak egymást :)

Kép

Kép
kolyok28

Jellemző, Jim megjelenik és rögtön az alkohol beszerzése iránt érdeklődik :lol: :lol:
"you show me the way to the next whisky bar, i don't ask why.... " :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Jim: én is imádom azt a likőrt, az M3-as kivezető szakasza mellett (annak a környékén, ahová régebben vitték Budapesten a lopóautókkal a rossz helyen parkoló autókat) van egy nagyker, ahol magánszemélyek is vásárolhatnak: na ott szoktuk mi beszerezni, illetve egy kollégám, ha szívességet tettem neki, mindig ezzel lepett meg, tudja, hogy imádom
linocs

kolyok: így csörög a telefonom :oops:
na most tényleg mennem kell, a gyerek kabátban vár rám, mennünk kell a Corába....
Vendég

:lol: dejóóóó lehet ez a csörgés, én is szeretnék ilyet!! :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Linocs :shock: :shock: :shock:
Csujzi :D :D :D
Jimm :roll: :roll: :roll:

Ügynöknő, mondtam ugye, hogy egymásnak töltjük be :wink:
akartam írni is sömöst, hogy nálunk dugába dőlt (nem OLYANBA, na!) az Anyagbeszerzés (ha visszaolvasol, az enyém pasi is ma jókora tapló volt), úgyhogy hozzál Te Anyagot, de nem van kimenőm, mert a Kedves nem tudta feltölteni a telefonomat.........
BANYEKOVICS, nyitva van holnap a spermabank??? :shock: :shock:
Ja, télleg, mindegy, betörni megyünk :oops: :oops:

Csak megnyugtatásul, nekem Gordonnal egy hasonlóan kiakasztó (anyámmal történt) veszekedés után sikerült megszülnöm.
Felhívnám a figyelmedet, hogy csirkét sütni és levest főzni nem bűn, még sörözni sem. Ha Te értékeled rosszul a helyzetet, az viszont meglehetőst markáns szülési előjel.

HOGY A PRÓFÉTA SZÓLJON MÁN BELŐLEM, A RÉZANGYALÁJÁT!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati, nem akarok itten inkvizitor lenni, de pénteken csirkét sütni és azt enni, van olyan vallás ahol ez bűn.... :evil: :evil: :evil:

de azért próféta szóljon belőled, lehetőleg még 5 órán belül teljesüljön a jóslatod, én úgy szeretném Eszterxxnek a február 29dikét. Aztán egy életen át hallgathassa szegény Andrist, hogy mert nekem olyan kevés születésnapom volt, mert a banyek anyám leitta magát, mert az apám csirkét sütött neki....

Kép

Kép
kolyok28

Nekem már nagyon hiányzik a Tyúkanyó!!!!!!!
És hétfőig nincs :(
Kvaszéva, gyere hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Kép
Kép

mpatr

ilyen nemes célre, ha gondolod szerzek én Neked spermát betörés nélkül is, csak az a baj, hogy egy idő, mire odaér.... :roll:

Kép

Kép
kolyok28

[quote="kolyok28"]
írta:
kolyok28mert a banyek anyám leitta magát, mert az apám csirkét sütött neki....

Terjed a hülyeség a topikban, rendületlenül.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Kikó,
Zalán bébihez hatalmas gratula, minden jót kívánok Nektek! :D

Pati,
köszi a TGYÁS-sal kapcsolatos tudnivalókat!

Pepi,
jobbulást kívánok a kis Pepinek!

Feri,
köszi a szüléstörténetet a Te szemszögedből! :) Szuper, hogy Nikinek már megindult a teje! :)

Fanetta,
jó volt a szüléstörténetedet olvasni, én is szeretnék ilyen gyorsan tágulni!

Pumperka,
örülök, hogy nincs ödéma és fehérje! :)

Kissani,
miért egyedül leszel a szülőszobán?

Csujzi,
gratula a jó nst-hez, vérnyomihoz és laborhoz! :)
Írj meg feltétlenül, mikor kell befeküdnöd a kórházba!

Linocs,
ilyen leszállt pocit még nem láttam. :shock:

Nekem egész nap gyenge jóslófájásaim vannak csak...

Melinda

Kép
melinda80

jaigen, Pati, tgyásszakértőnk,
irtál valami igénylőlapot, azt nem a munkáltató tölti ki és adja le? én azt hittem, csak odaadom a munkaügyis csajnak a papirjaim és ő igényli helyettem.... :roll:
na megyek vacsit csinálni :P

Kép

Kép
kolyok28

Úgy látszik ma rossz hatással van az idő a pasikra! :x

Eszterxx, én megértelek! :) Remélem azért belakmároztál, ha már a főzés beelőzte a gyerekvárást :).

Basszus, eleredt az eső rendesen, így a párom nem ment a cukiba, pá-pá rigójancsi... :( Most meg persze tömi magába a körözöttet, amit cserébe csináltam neki :roll: .

Aludni, aludni, aludni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Dany, sorstársam! Kitartás!!!

Kép

Kép
mzx

Szülésbeindítás
Valahol olvastam, hogy a palacsintasütés is jótékony hatással van a szülés beindítására...
Hajrá... lehet kezdeni a pali sütést :lol: :lol: :lol: :lol:

Mzx
Aludni :roll: az mi?
Vendég

Az előbb 1-1,5 órán keresztül 15 perces fájásaim voltak. Azóta nincs semmi... Na, ilyenkor mi van????
linocs

én nem tudom, még sosem volt nekem ilyen, ;)
de megy a drukk :)

Kép

Kép
kolyok28

Linocs, azt hiszem végérvényesen átvetted a vezetést, akármikorra is van kiírva Szilvánusz!

Eszterxx, szerintem annyira nem gáz az orvos,
nekem a mai előtt január közepén volt utoljára UH!! és ma is mondanom kellett, hogy megcsinálja, pedig múlt héten ő ígérte. de én ezen már nem akadok fenn
ctg-re legközelebb szerdán megyek, de az orvos nem mondta, hogy akkor megnézne....
azt nem mondták, hogy meddig várnak a megindítással??

egyébként csirkesütés, sörözés tényleg nem bűn, de azért én is ki lennék akadva ha ezért nem aludna velem a pasim amikor bármikor szülhetek.
egyes vélemények szerint a szombati szülés-parámat a tudatalattim produkáltam mert Attila lement az anyjához és így akartam visszaugrasztani... ki tudja

Mzx, Dany,
érdekes ez a nemalávás téma, most olvastam egy cikket a Kismamában ahol olyan anyukák írtak be ahol 8-10 hónaposan többször (van aki 10et írt) felébred enni még a baba.
és a kismama szakértője szerint ez tök ok....
nekem fura, hogy nem tanácsot adnak, hogy hogy lehet erről leszoktatni (persze nem a sírni hagyásra gondolok), hanem azt írják, hogy hát ez van.....
nekem sokkal szimpibb a Suttogó könyv nézete ahol szintén azt írják, hogy nem szabad sírni hagyni, de egy csomó tippet ad, hogy mivel lehet gond ha nem alszik éjjel.
persze ez nálatok még nem kritikus, ilyen korban még gondolom tök normális. de azért már egy 10 hónapos gyereknél lehet, hogy ki lennék akadva....

KépKép
judit18

Kikó!

Gratula!!!

Linocs!

Te nagyon -nagyon esélyes vagy :wink: A pocid enyhén szólva lennt van... :wink: és ez a mai alvásod,mintha készülne a szervezeted a nagy munkára... :wink:

Vizesedés nálam is elég durva :? A gyűrűm már a kisújjamra se jó... :( A vérnyomim ,meg a fehérje tökéletes!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

hülye kérdésem van, kezdőnek fogok tűnni, de fájáskor mindig keményedik is a has??
mit érzel pontosan Linocs?

KépKép
judit18

persze kezdő is vagyok :)

KépKép
judit18

Judit: azóta semmi.
Amúgy a következő volt a menet: kockásra keményedett a hasam, és utána pedig a hasam aljában volt fájdalom - olyan összehúzódásos féle, kb az egész tartott 1 percen keresztül.
Mindjárt alszom egyet, hogy átaludjuk a febr. 29-et ;) és márc. legyen a dologból.
Ja, a vérnyomásom pedig felment 145-re, mindjárt mérem mégegyszer...
linocs

Most értem haza a kórházból: Niki és Lilla remekül vannak, mindenkit üdvözölnek és köszönik a látogatást, illetve a csokor virágot! Nikinek van teje, Lilla próbál szopni, néha több, néha kevesebb sikerrel, de a nővérek szerint, amennyi tejre szüksége van, azt ki tudja termelni magának a kiscsajszi :) Ma napközben szinte végig Nikinél volt a baba, így most estére teljesen lefáradt az én kedvenc feleségem. Na majd mindjárt visszaolvasok, hogy miket irogattatok ma...

Ja és végre egy közös kép mindhármunkról:

Kép

;)
feri (mni)

Hogy milyen tündéri család vagytok!!!!

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Feri, az én kiakadásomat légyszi ne olvasd el :cry: ! Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz - tündéri család vagytok!!!

Úgy tűnik, csak Kikonak sikerült a szökőnapot tartani!!!!!!! De jó neki!!!!!!!!!!!

Én meg olyan vagyok, mint egy premenstruáló nő - úgyis úgy gondolom, hogy nekem van igazam...

sütni-főzni nem bűn - csak ha gyerekszoba helyett teszi
sörözni - általában nem bűn, de ha szülés előtt állok, neki meg nincs pénze taxira, akkor pláne az, mert mire RÁkoskertről bejutna a Nagyvárad térre, addigra kinn lenne Andris, ha nem áprilisban akarna majd jönni...

Jim - nekem a barátnőm hozza Irországból, mert a Diageonál dolgozik, akik ezeket gyártják - szombaton jön haza, megkérdezem tőle, hogy itthon hol lehet magánembernek a legolcsóbban venni!

Amúgy legalább annyit elértem, hogy jól fejbevert az ital és aludtunk 1-2 órát a gyerekkel együtt ... közben 9!!!!!! nem fogadott hivás és mindenki csak érdeklődött, hogy végre esik az eső, meg idő lenne, nem kellene-e valami mást csinálnom...ááááááááááááááá

Na, elhagyom mára a terepet, jöjjön valaki, aki nem depis!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterxx! +++++
teljesen igazad van! próbálunk itt hülyülni, de igenis nagyon pasi gondolkodás, hogy nem gondol bele, hogy bármikor kint lehet a kissrác, és nincs kész a szoba, ehelyett főz és iszik, amikoris Melletted Veled lenne a helye.
remélem sikerül egy nagyot aludnod, és eme pasinak meg holnap valami nagyon találó dologgal meglepnie. mert remélem érzi, hogy nem jófej amit csinált!!!!
brrrr
szval :roll: teljesen igazad van.... :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Igen Szilvánusz! Mondta is a párom, hogy élvezzem ki a terhesség minden pillanatát, mert 2 évig nem leszek terhes :!: :?: :?:

kiszazsu:végül is László Nimród lett a kölök. Én Nimródnak hívom, az apja meg hol így, hol úgy, más meg.......... :D :D :D

Kép Kép Kép
fanetta

Apuci tündérbogyója:

Kép

:lol:
feri (mni)

Szunyamunya:

Kép
feri (mni)

Pici pracli:

Kép
feri (mni)

Jaj, Linocs! Annyira szeretnék vmi okosat mondani, de mind a két szülésemet indították, úgyhogy ugyanlyan kezdőként indulok, mint Te. Ráadásul én a felére nem is emlékszem vissza, nemhogy szülősnaplót írtam volna.
Még jó, hogy ma pihiztél sokat...
Hajrá!

Melinda, sajnos a férjem állandó éjszakás (H-P), ahonnan nem tud eljönni, nappal pedig igényt tart némi alvásra. Így nagyon szűkek azok az időtartamok, amikor velem tud tartani és ráadásul azzal is számolnunk kell, hogy a gyerekek mellé ideérjen vki. Szinte biztos vagyok benne, hogy úgy alakul, hogy egyedül maradok. Sétálhatok be egyedül a cuccommal a kórházba. (kb. 200 méter és persze csak a szülőszobait vinném el ezesetben. )
Nekem vmelyik szombat estétől- vasárnap hajnalig tartó idő lenne jó.
Ahogy elnéztem az én gyerekeim a legkisebbek, sajna rájuk 20 szempár kell, még ha alszanak is.

Mzx,
Egyébként a mi fiunk is egy hónapja költözött ki a rácsosból és eddig csak egyszer kóborolt éjjel. Akkor éjjel a rácsosba kérte magát vissza, egyébként kb. 5 alkalommal tettük újra bele, mert nem akart lefeküdni napközben.

Szurkolok az éjjel szülőknek!
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Feri!

Nagyon szép és művészi képek :wink:

Rakok fel egy mai képet :wink:
Jó lenne legközelebb már a babáról...(bár még 3 hetem van :? de sok... :shock: )

Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Feri, tündériek a képek...

Panni, mekkora pocak..... :shock:

Kissani, akkor Neked sem lesz könnyű egyedül a szülőszobán. Te nemgondolkodtál azon, hogy egy barátnőd vagy rokont beinvitálj segíteni Neked, ha a férjed nem tud Veled lenni?

Erikáról tudsz valami újabbat? hogy vannak?

Kép

Kép
kolyok28

Ígértem, hogy jövök, de mostanáig nem jutottam ide, mostmeg már hulla fáradt vagyok! Azt hiszem a délelötti kórházi tortúra betett, meg az este se volt piskóta.....

Feri!
Szépek vagytok így együtt....

Éjszaka tessék a frontokra hallgatni, főleg Linocs, de én se bánom, ha pukkanás lesz (no nem a pezsgőé). Most élő klasszikustól idéztem. :lol:

Jó éjt!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Gondoltam, hogy hívjak valaki mást, de akiből kinézném, hogy elvisel egy ilyen helyzetben is az sajna Angliában van 3 hónapra.
Mások meg nem annyira közeliek, hogy ilyen helyzetbe hozzam Őket. Szülésznőt is azért nem kerestem végül, mert Ő is csak egy idegen lenne. A gyerek meg úgyis megszületik, ha kevesebbet jópofizik esetleg nekem egy ügyeletes szülésznő.

Erikáról annyit tudok röviden, hogy szülés előtt nagyon kivolt a János kórház egy-két dolgozójára. (Az új "beteg" és az egy napos szült is magának ágyazott.) Ez nekünk fura volt, de máshol lehet normális, végülis a kismama nem beteg.
A kislány volt keresztben odabenn, úgyhogy szemtől-szembe csak most találkoztak a babók a közös kocsijukban. Elképzeltem, ahogy mondta, hogy egymást karmolásszák.
Sikerült a cicizést megkezdeni, de a tejcsi mennyiségéről még nem tudok.
Ha minden jól megy hétfőn mehetnek haza.

Itt mindenkinek milyen csinos pocija van...
Én 20kg +-nál tartok, de rajtam hurkák is vannak. Remélem ,hogy a nagyja víz, mert ebből 8kg 4 hét alatt lett.

Eszterxx, teljesen igazad van!
Jogosan akadtál ki, ez nem csak hormon-hiszti vagy front.

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Sziasztok!

Linocs! na ezt nevezem :roll: ..... leszallt hasnak :shock: , nagyon drukkolok, h holnap ilyenkor mar a karodban legyen a kiscsaj :wink: , vegulis marciusra gyurtatok, vagy nem?

Kissani! ez most hulyen fog hangzani, de en nem is akarom, h a parom bent legyen, viszont o nagyon bent akar lenni, meg nem szultem, de tudom, h eleg lesz nekem a szulesznot elviselni :oops: ...

itt miert nincs NST, UH csak 2szer(mondjuk ez ok), mehszajvizsgalat? igy azt sem tudom hol allok :twisted: , na mindegy megszuletik ez a gyerek ezek nelkul is, es legalabb nem kell a korhazba futkosnom :wink:

Kép Kép
rima

Jelentem: átfájtuk magunkat a márciusba :) :) :)
A gyermek még sehol, a szülésznőm szerint csak jóslók - ahhoz képest :roll: :roll: :roll: :roll:
Na, majd még jelentkezem :)
linocs

Helloka linocs! Itt vagy még? Közben visszaolvasok, hogy tudjak reagálni, de azt látom, hogy te ma már babás leszel!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++

(ui: felkeltem enni :oops: )
Vendég

Sikerült olvasgatni :D

linocs: először is nagyon durván lent a hasad, szerintem ebből reggelig baba lesz. :D :D :D 8) 8) 8) Annyira jóóóóóóóó! Buli van triplán, anyum 55 éves ma, no meg pont egy éve mondtam ki a boldogító nemet :wink: és még kicsi linocs is kint lesz ma! Köszi a likör beszerzési tippet, tényleg még nem láttam sehol.

Kikóhoz bemegyek ma, de legkésőbb vasárnap, mert nem tudom anyósomék, mikor érnek ma ide....tök jó, tegnap este szólnak, hogy szombaton jönnek. :roll:

Feri, olyan szépek vagytok, Nikin sugárzik a boldogság!

mzx: én is félek majd, hogy mi lesz Milussal, ha meglesz a baba. Tudod, ő ráadásul extra szeretetet igényel amúgy is.

Pati: mindent elintéztem, ami a tgyást illeti, márc 1-jét írtak rá végül, a bérszámfejtő meg hétfőn küldi Pécsre, mert a bt székhelye ott van :shock:

Eszterxx: maradtál volna Dömötörinél, hétfőn már indítana, mert megy szabira :wink: és akkor még látogathatnálak is, mert megyek a Jánosba ctg-re. Valahogy azt érzem, nálad csaszi lesz, nem tudom miért. Hatalmas lesz a bébi, tuti 4 kg felett. És várom a pia-beszerzési lehetőségeket. Amúgy nem vagyok ám alkesz, de ami jó, az jó :wink: Bezzeg lánykoromban :oops: És nem depiskedni, neked az nem áll jól, tr olyan kiegyensúlyozott érett nő vagy a szememben, ne légy olyan bírka, mint én szoktam lenni. Nézd a jó oldalát, már kedvesnél is lesz szobája, minden tök jó lesz, meglátod!!!!

évike: várlak vissza, már most hiányzol. :(

zsu: meggyógyultatok? Milán úgy éjfél körül felkelt, hogy bekakilt. soha nem csinált ilyet. Tök híg volt neki, remélem nem rota :roll: amúgy nem lázas, de azért aggaszt a fosás, mert ő inkább szorulásos, csak akkor volt neki hasmars, amikor rotája volt vagy adeno....szóval azóta próbáltam visszatentizni, de éhes is lettem. Benyomtam már két szendvicset, de most epret is fogok enni.

fanetta, Feri: köszönöm a szülésstorykat, nagyon megható volt
:cry:
Vendég

kolyok: Robi rakta rá nekem a Doors-ot a telefonomra, vett vmi készüléket, amit rá kell kötni a gépre, bele lehet dugni pl a fényképezőgépbe való kártyát is, és úgy feltölteni a képeket a gépre. Na most a telefon kártyáját is bele lehet dugni, így képeket, zenét rakott rá nekem. És akkor lehet csengőhangot is beállítani a feltöltött zenékből. :wink:
Vendég

zsu, azt elfelejtettem írni: hogy egyetértek az orvosi rendelőben uralkodó helyzetekről, az általam legjobban gyűlölt külön fajt képező emberhalmaz, az átlagosan 60 év feletti korosztály, aki ül a trottyos seggén a váróban és még akkor is pampognak, ha az ember be mer kopogni egy időpontért. :x

Amúgy tegnap én is csirkét ettem, ilyenkor mi van? Pedig Robim extrán katolikus és ő is tömte a fejét a Corában.

Az ovónő mennyire ostoba! Kérdezi, mi lesz a tesó neve? Mondom Martin. Erre ő, és? a keresztneve??? Mintha nem tudná, hogy Királyok vagyunk...(hú ez jól hangzott.)

na jól elbeszélgetek itt magamban, próbálok inkább visszaaludni. linocs, drukk++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Ritka, hogy én már ilyen korán fent vagyok. Ez volt a 2. éjjel amit átszenvedtem. Csak forgolódtam, nem sokat aludtam és ehhez egy gyenge, állandósult alhasi fájás is társult. Meddig tarthat ez a jósolgatás...

Linocs,
nagyon drukkolok, annyira kiváncsi vagyok, hogy mi most Nálad a fejlemény! :)

Feri,
köszi a képeket, nagyon szép család vagytok! :)

Kissani,
hú, nem könnyű így tényleg, hogy a férjed állandó éjszakás. Azért drukkolok, hátha egyik szombat éjjel indul meg a babó!

Panni,
hatalmas pocak! :shock: :)

Jim,
boldog szülinapot Anyudnak! :)
Remélem Milusnál jobb a helyzet!

Melinda

Kép
melinda80

Szép jó reggelt!

Még egyben, más hír nincs.
linocs

MÁÁÁÁÁRCIUS VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Jim, Te sem vagy normális... tényleg éjjel fél kettőkor keltél fel enni?????
Amúgy igazad van, maradtam volna inkább Dömötörinél... amúgy is olyan kis édes!!! De a párom kérésére hallgatva no János kh... mindegy, az István közel van, legalább kétnaponta el és vissza tudok oda sétálgatni, hogy meglegyen a mozgás is.

Kissani, akkor mi lenne, ha ma éjjel szülnél? 37. hét már megvan... vagy várjunk még egy hetet? Áhhh, inkább várjunk, akkor úgyis kampánycsend lesz, legalább lesz minek drukkolni.

Linocs, mikor néznek legközelebb? Hátha mégsem csak jósló, azért ez elég sokáig tart már!

Feri - annyi jó látni Benneteket!!! És a sok-sok képet!!!

Mzx- nagyon lecsökkentek a jelentkezésed számai, bizom benne, hogy azért, mert a pici elkezdte végigaludni az éjszakát, igy már te sem baglyoskodsz.

Ja és Panny, neked felejtettem e még irni - lehet, hogy ha egy "hirös" cukrászda lenne a közelemben, akkor nekem is elegem lenne belőle - igy viszont nekem olyan jó visszaemlékezni, amikor még ott dolgoztam - 1996-ban!!! - azokat az emlékeket hozza vissza.

Ja, és Jim, összeszedem magam, no depi, elegem van magamból is!!!!! Megyek is Tescoba bevásárolni, hátha mégis jövő héten születne, legyen akkorra is kaja itthon :lol: és képzeljétek, hihetetlen kivános lettem - túró rudit, joghurtot, krémtúrót, csokit szeretnék enni!!! Meg friss pékárukat!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHH!!! Most kell ezt elkezdeni???

Kép

KépKép
eszterxx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?