Sikerült olvasgatni
linocs: először is nagyon durván lent a hasad, szerintem ebből reggelig baba lesz.
Annyira jóóóóóóóó! Buli van triplán, anyum 55 éves ma, no meg pont egy éve mondtam ki a boldogító nemet
és még kicsi linocs is kint lesz ma! Köszi a likör beszerzési tippet, tényleg még nem láttam sehol.
Kikóhoz bemegyek ma, de legkésőbb vasárnap, mert nem tudom anyósomék, mikor érnek ma ide....tök jó, tegnap este szólnak, hogy szombaton jönnek.
Feri, olyan szépek vagytok, Nikin sugárzik a boldogság!
mzx: én is félek majd, hogy mi lesz Milussal, ha meglesz a baba. Tudod, ő ráadásul extra szeretetet igényel amúgy is.
Pati: mindent elintéztem, ami a tgyást illeti, márc 1-jét írtak rá végül, a bérszámfejtő meg hétfőn küldi Pécsre, mert a bt székhelye ott van
Eszterxx: maradtál volna Dömötörinél, hétfőn már indítana, mert megy szabira
és akkor még látogathatnálak is, mert megyek a Jánosba ctg-re. Valahogy azt érzem, nálad csaszi lesz, nem tudom miért. Hatalmas lesz a bébi, tuti 4 kg felett. És várom a pia-beszerzési lehetőségeket. Amúgy nem vagyok ám alkesz, de ami jó, az jó
Bezzeg lánykoromban
És nem depiskedni, neked az nem áll jól, tr olyan kiegyensúlyozott érett nő vagy a szememben, ne légy olyan bírka, mint én szoktam lenni. Nézd a jó oldalát, már kedvesnél is lesz szobája, minden tök jó lesz, meglátod!!!!
évike: várlak vissza, már most hiányzol.
zsu: meggyógyultatok? Milán úgy éjfél körül felkelt, hogy bekakilt. soha nem csinált ilyet. Tök híg volt neki, remélem nem rota
amúgy nem lázas, de azért aggaszt a fosás, mert ő inkább szorulásos, csak akkor volt neki hasmars, amikor rotája volt vagy adeno....szóval azóta próbáltam visszatentizni, de éhes is lettem. Benyomtam már két szendvicset, de most epret is fogok enni.
fanetta, Feri: köszönöm a szülésstorykat, nagyon megható volt