Sziasztok,
Szegény Dagimadár nagyon rosszul viseli a 3 hósat.
Akkor csak felsírt, és 10 perc múlva bealudt, de éjjel volt műsor! 1,5 óránként keltünk, és mivel a nagy hisztik miatt csak röviden evett, és beájult, mindig szoptattam, hogy ne maradjon éhes, meg hát szuri után kijár ennyi, igaz? Szegényt megviseli a láz is (ma reggel 38,3-ra nyomtam be a 2. kúpot) meg a lábát ha mozdítja, fáj neki, sikítva üvölt. Mér' izomba adják ezeket az oltásokat?
Szegény baba meg persze, hogy rugdalózik... Amikor ma reggel szopi közben már kezdte jól érezni magát, nem mozdult a lába, vigyorgott egyet, majd jóízűen nyújtózkodni szeretett volna - és megint bőgés.
Szóval felmosórongy arcom van éppen, 20 perce bealudt, szerintem a kúp miatt. Szintén a kúpnak tulajdonítom, hogy összeszarta magát nyakig. Szóval ha felkel, és még mindig láz, mehetünk a kádba, kúp most pár óráig nem mehet
Réka,
Persze, jövő 7en is jó nekem.
Réka, csak kíváncsiból: van valami különös oka, hogy 4 hósan leveket adsz? Mert én a szaunában úgy láttam, van tejed
És most látom, hogy Dani jól viseli az oltást.
Kangi
Merülő Julcsi biztos édi volt
Kakiskönyök
Kiszuny
Mhely
Andi
Jobbulást Danifiúnak!!!
Évi
Úúúúútálom, ha valaki ilyen sokat alszik, és még le is írja, hogy sárguljak!!
(Lásd fentebb az én éjszakámat)
Télleg, ti mikortól jártok usziba? Mikor indul a köv. csoport? A barinőm (aki ott volt velem a Madrinás pocakos talin) is akarja vinni az Orsiját, én meg pénteken elfelejtettem megkérdezni...
Heppi
Én már nem is tudok mást csinálni, mint irigykedni minden hétalvó mamára - rád is
Kendős önfotó
Andy
Márk továbbra is nagyon jóképű legényke!
Barbi
Ádám nagyon édi vigyori baba
Heni
Fül
Így 3 hónapos korára én is rájöttem, hogy Kevin nem mindig éhes, amikor kel
Szóval amíg ágyban meg lehet oldani a kelést, addig télleg van remény
Kitartás!
Ari
HF anyukáknak
Emléxem, ettől már anyám is mindig ki volt borulva, főleg, amikor mind3-an suliba jártunk, nem győzte követni az eseményeket
Zsuzsi
Mindig erőt merítek a leveleidből, hogy így is lehet. Minden elkészül, minden a helyén, és még van energiád netezni, és humorosan nézni magadra...
Ilyenkor én is nekidurálom magam, hogy nehogy má' egy babával itt nyavalyogjak, de ez a lendület nem mindig tart sokáig
Tanulságos, mert minima két babát szeretnénk, de ha a 2. is fiú, akkor megpróbáluk 3.-ra egy kislányt... Gondolom a te 3 fiad is így született
Dagimadár múlt 7 óta 6 azaz hat dekát hízott, (véletlenül 2 egymás utáni héten voltunk a rendelőben, így lemérték.) A védőnéni humorosan közölte, hogy ő azért nem aggódik a 7,5 kilós babám miatt, ugye nem haragszom
Barbi,
Kevin volt, hogy 2 hét alatt 1 kilót (!!) hízott, most meg látod... Ilyen szélsőségek is vannak, télleg nem kell megijdni. És ugyanannyit eszik, bár őszintén szólva nem számolom, nem mérem, csak adok neki ha kér.
MegintHeppi
A hájfelrepedést kikérem magamnak Dagimadár nevében!
Csak és kizárólag NARANCSBŐRŐS a combja
(Ez most komoly!)
A repedt bőr anyukájáé
Nagyi télleg nagyon
Együttérzésem.
Na, megyek reggelizni - vagy ha jól hallom, inkább babát vigaszalni
Pusza
Elli