Új privát üzeneted érkezett!

Hello

Dé,
Remélem, igazad van, mert szerdára már esőt mondtak. Lehet, hogy ez a babák baja???

Franyó, Réka,
Nálunk Orsinak olyan tányérkája van, minek az aljára lehet rakni egy nagy-nagy tapadókorongot, és egy kisebb nyomással rögzül. Nem kell vizezni vagy vmi, és így a gyerek sem magára nem tudja borítani a kaját, sem a tányért nem tudja a földre söpörni Kép
Járóka: nekünk nincs, de anno szerettem volna. Ma már látom, hogy semmi értelme nem lenne, mert a gyerek a földön csodásan elvan. Ha pedig olyan a szitu télleg bele lehet tenni az ágyába. Persze nálunk a padlószőnyegen, meg kis lakásba el sem férne a járóka.

Maci2,
Hozzátápis kép nagyon jó. Nálatok hogy megy, bejött a csemetének? Nálunk az alma csak s.tök kíséretében csúszik Kép Asszem neki tök mindegy, csak s.tök is legyen benne, és akkor jöhet ezerrel Kép

Momo,
Zsebi tündéri Kép Nálunk még az ülés nem megy, de már kutyázásból gyakran emelgeti a popsiját, és úgy rakosgatja a lábait előrébb. Csak az a baj, hogy a rugiban csúszik a rugi talpa, így inkább olyan brékes holdjárást pordukál a lány. De nagyon jó fej, mindig jókat rötyögünk rajta ilyenkor. Néha még félig ülésbe emeli magát úgy, hogy az egyik kezén támaszkodik, de még igazi ülést nem sikerült kieszközölnie Kép
Kötekedő Timi buksijára nagy puszi - szerintem ez is a tanulás része mindkettőjüknek Kép

Psandi,
Betegség Kép de vígasztaljon a tudat, hogy ez meg a te tanulásodat segíti Kép Sajnos lesz még rosszabb is (himlő stb). Szerintem nátha ellen más nem kell, de azért nem árt, ha látja orvos. Mi anno a takonyra csak porszívót használtunk, meg kaptunk még lázcsillapítót (amire hála istennek nem volt szükség), más nem kellett.

Elli,
Anno írtam, hogy egy barátnőmék igencsak szenvedtek a szélgörcsöktől a 4 hós picivel. Nekik a BABYNOS csepp nagyon bejött. Nem gyógyszer, és direkt babáknak készült, patikákban érdeklődj, hátha segít.

Sofka,
Látom, nálatok is pörög az élet. Jobbulást Kép Marci milyen nagy lehet már, úristen 10kg??? Nem csoda, hogy alig bírod már a karodon. Télleg, kipróbáltad a kendőben arccal előre figurát? Bejött?

Csajok, nálunk tegnap egész nap nyügi volt, alig aludt vmit a lány. Délután a 6-os evés után viszont úgy beájult, mint akit leütöttek. 9-kor ébresztettem, fél óra kómázás, aztán fürdés+hami. Nem evett vmi sokat, és utána egyből aludt is tovább. Már készültem, hogy éjszaka majd lesz hajcihő, de nem. Reggel is 6 után ébredt, és 7-ig elvolt az ágyában, dumált. Mire átmegyek, hát mit látok? A gyerekről a pizsialsó lekerült, azzal szórakozik. Merthogymár neki igazi pizsije van, mivel nagylány. Gondolom melege volt Kép 8-kor visszaraktam az ágyába, hogy elmossam az üvegét, meg WC stb. Mire végzek, látom ám, hogy nyugton fexik, csak még mesél magának. Gondoltam, nem bántom, hátha elalszik, ha meg nem, átviszem magamhoz. És képzeljét, aludt fél10-ig. Na ez aztán a maratoni alvás. De most már mennem kell, hogy egyen is Kép

puszi: heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Timici!

Az Ejszaka Atalvasaban leirtam a mi kalandunkat, ha van idod olvasd el!
Nalunk nagyon ciki volt a helyzet, 8 honapig en nem aludtam semmit. Hulla, zombi voltam es minden amit akarsz.
Nalunk az Aludj jol jott be, tulajdonkeppen amit Zulu mondott.
Egyik nap mar nem vettem ki tobbet az agybol. De mindig bementem hozza; igy erezte, hogy nem hagyom el. Hidd el, okosak es megertik. Emma 2. nap megertette, de annyira, hogy 3. nap mar 7 orat egyben aludt, ami sosem fordult elo addig.
2 het mulva pedig 11 et, es ez azota is megmaradt.
En is adok chamomillat, de ne allj le vele, ez nem par nap alatt hat, hanem lehet 1-2 honap is.
Tulajdonkeppen az lenne a legjobb, ha elmennel a homeoorvoshoz, o kikerdez pontosan es igy ad egy kombinaciot. Az sokkal hatasosabb, minha te egyedul elkezded a chamomillat. Fontos az adagolas, a higitas szama, stb.
Nalatok mondjuk az eves miatt is gond az alvas, ugye?
Esetleg megprobalhatnal este pepet adni neki, azt szertik a babak.
Van a Mildinek a kortes rizspepje, abban nincs tej, vagy a Milupa Ha-s pepje nem rossz.
Szerintem a problemad akkor fog megoldodni, ha obabasaga mar nem eszik ejszaka. Igy mindig ebredni fog, mert tudja, hogy mindig szamithat valamire. Cici, agybol kiveves, anya agyaban alvas, kozben cicizes, stb.
Sajnos Emma 7 hotol nem szopik, igy en jobban meg tudtam oldani az ejszaka nem evest.
Talan valamit tudtam segiteni,
pusz
Kakukkfu, Emma

u.i.
Emma megszokta, hogy nem eszik ejjel, igy nappal potol. Szerintem, ha lemerned, o sem eszik hatalmas mennyisegeket ejszaka.
Miota alszik, mintha kicsereltek volna, es engem is!!!!
kakukkfu
 
 


Sziasztok!

Három és fél hónapos leány anyukája vagyok, és kendőhasználó sorstársakhoz lenne egy kérdésem. Én a Minimanóból rendeltem. Nagyon szeretjük, csak az a baj, hogy nagyon vastag és irtóra melegít. Egy óra a szabadban a mai időjárás mellett és rólam mindenhol folyik a víz. Létezik olyan, hogy "nyári" kendő? Ami vékonyabb.

Köszi:

Kati

Kati
katicabogár
 
 

 
 

Köszi mindenkinek a jobbulás-kívánást Kép! Sajna ma meg elkezdődött az orrfolyásos időszak, milyen orrcseppet vagy orrspray-t vegyek, amit szopi mellett is használhatok, tud valaki segíteni?

Timici,
jó, hogy végül nem jöttetek, mára lett olyan igazán duda a fejem, hogy csak na! Már egy fél csomag százas zsepit elhasználtam. Kép Remélem, Anka nem kapja el!

Jobbulást kívánok én is minden kórságban szenvedőnek, gyerkőcnek és anyukának is!!!

Momo,
jaj de csuda édes kis pofa Zsebi, ahogy ül, és néz a nagy szemeivel!!! KépKépKép Gratula neki!!!!!!!

Öntapadós tányér: asszem, nálunk nem jönne be, mert lehet, hogy a tányér ott maradna, de a kaja tuti nem Kép, az egészet magára kenné, lásd a fotót, amit nemrég raktam fel. Imád belecsapkodni a különböző színű és állagú pépekbe Kép.

Pusza
Franyó
franyo
 
 


Sziasztok!

Mi is vagyunk de inkább csak olvasni tudlak benneteket, most van egy kis időm a törpe alszik. Nálunk is nagy változások vannak Márk feláll egyedül és mondja, hogy mamamama meg ana ana.

Nekünk most mondta a védőnénink, hogy jó lenne ha Márk megkapná a menjugate oltást. A dokinénitől is megfogom kérdezni, hogy ő mit mond mert van olyan is 1éves kor után, hogy csak 1-et kell kapnia és nem 3-at.

minden babának gratula a hófordulóhoz az üléshez és minden uj dologhoz amit csinál.
És persze minden baba gyönyörű a képeken.

Na most megyek
sziasztok
Andy és a szombaton 9hónapos Márk

Kép
andy78
 
 


Lányok!
Ma Marcipán olyan túl nyugodt. lehet, hogy benyomott a lázcsilapítomtól? (NA nem vészes, csak nekem feltűnő) Kinek van tapasztalata? HELP!!!
sofka
sofka
 
 


Lányok!
Ma Marcipán olyan túl nyugodt. lehet, hogy benyomott a lázcsillapítomtól? (NA nem vészes, csak nekem feltűnő) Kinek van tapasztalata? HELP!!!
sofka
sofka
 
 


Lányok!
Ma Marcipán olyan túl nyugodt. lehet, hogy benyomott a lázcsillapítomtól? (NA nem vészes, csak nekem feltűnő) Kinek van tapasztalata? HELP!!!
sofka
sofka
 
 


Kakkukfű,
köszi, sokat segítettélKép
Szívesen elolvasnám a történeteteket is, hol keressem?
Nálunk a kaja is gond(lehet), de ezen felül még biztos van más is(félóránként csak nem éhes, mikor nappal sem az)Kép
Köszi a pép tippeket is, épp ma terveztem, hogy adok neki táppal, de ha nem jön be(márpedig tegnap fujci volt a táp), akkor kipróbálom amiket írtál.kösziKép
homeodokit ismersz vagy voltál már valakinél? tudsz ajánlani?


Sofka, Psandi, Réka, Elli,
köszi az együttérzést nem alvás ügyben.Kép

Réka,
Dani nagyon édes, ahogy megszeppenten néz a kamerábaKép

Kiszuny,
akartam írni, hogy Kincső nagyon helyes, ahogy ül az etetőszékébenKép, székért pedig külön irigy vagyok, ügyi vagy, hogy megszerezted!

megyek, mert a gyerek az előszobában garázdálkodik,
pusza,
Timici
timici
 
 


Timici!

Anyasagrol Ejszaka atalvasa.
Eleg nehez megtalalni a topicot, nem igazan nevsor szerint van. Legalul keresd.
Szep15 en irtam
kakukkfu
 
 


Timici!
En a VII. ker ben voltam, Miklos Annanal. Nagyon szimpatikus, es latszik, hogy ert is a temahoz.
Mobilszama: 06209344982
Hivd nyugodtan!
Mondtam neked a pepeket, de hozza kell tennem, hogy Emma sajnos nem szereti. Szerintem nincs sok ilyen baba, szerintem is nagyon fincsi.
En a gyumijebe szoktam keverni 50 grot, igy megdobja kaloriaval, de nem veszi eszre.
pusz
Kakukk
kakukkfu
 
 


Kakukkfű,
kösziKép
timici
 
 


Emma 10 ota alszik!
Ilyen is ritkan van.

Lanyok!
Erdekelne, hogy nalatok melyik bebikajak a kedvencek! En is leirom. Nalunk csak a pepes megy, kiveve a friss gyumit.

Kecskemeti: Oszib pulykahussal(5ho), Alma-krumpli
Mildi: Zsenge zoldsegek, u.e. karfiollal (4ho)
Nestlé: alma ketszersulttel
Mildi: gyumik-sutotok-alma, korte-alma
Emma a repasat nem nagyon szereti, melyik finom meg a fozik kozul?

koszi
Kakukk
kakukkfu
 
 


KAkukk!

Nálunk még csak levek vannak napirenden, de saját szőlő és alma mellett a Hipp répalé a nyerő. Abból annyit enne, amennyit adok neki. Édes, ahogy a kis száját nyitogatja, hogy adjak neki még.

Réka
muki
 
 


Hali,

Franyó,
Én még terhesen szedtem össze egy kiadós orrdugulásos, torokfájós nyavaját. Én akkor a Stérimar orrsprét használtam, mert az nem gyógyszer, hanem vmi fiziológiás tengervíz készítmény, és nekem használt. Sőt a gyerkőcnek is adtam egy keveset, amikor taknyos volt és beszáradt és csak szörcsögött szegénykém.

Sofka,
Sajnos a gondodban nem tudok segíteni, de ha alszik az jó - a legtöbb ellenanyag alvás közben termelődik a szervezetben. Többek között ezért ajánlatos betegen feküdni, sokat aludni Kép Gondolom, 3 gyerek mellett te sem vágysz másra. Kendő ügyben: csináltam fotót az arccal előre pozícióból, remélem, így már képben leszel. Ez a fürdőszobában készült séta előtt, kérem nem kielemezni, hogy mekkora kupi van ott Kép

Kép


Jut eszembe, Katicabogár!!!
Én anno a neten rendeltem a fent látható kendőt. Nem tudom, hogy ez nyárinak minősül-e vagy sem, de nagyon jól ki tudom használni. Sajnos, én is leizzadok minden alkalommal, és a gyerek sem fázik benne. Én ilyenkor csak arra szoktam odafigyelni, hogy a gyereket ne öltöztessem túl, hiszen egyik oldalon (vagy hát, vagy has) én melegítem, a másik oldalon meg a kendő. Hűvösebb időben adok rá kardigánt meg sapit, oszt irány Kép Gondolom, ezzel nem sokat segítettem Kép ja, és izzadás ellen a Vichy golyósdeoját használom. Egy vagyon, viszont műxik, és télleg jó!

Ma kellemes meglepetés ért a postán. Fel kellett adnom egy ajánlott küldeményt (itthon már kitöltöttem a nyomtatványt) de a postán kb 10 milliónan voltak. Viszont az én lányom mindenkit elbűvölt csábos mosolyával, így előre engedtek, és 2 perc múlva már kint is voltunk. Persze mindenkinek megköszöntem, hogy előre engedtek, de azért olyan jól esett Kép
Gyerek alszik, megyek ebédelek, aztán még pihizek egy sort.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Heni,
KépKép

Réka,
Hát igen, én is úgy érzem, hogy nem lesz könnyű. Ma próbáltam több almát beletömni, de nem sok sikerrel, még egy negyed alma sem fogyott el. Tegnap csak az előkét kellett mosni, ma a ruháját is.
KépKép Jó hogy Daninak teszenek az új ízek.
Köszi a mailt.

Dé,
Jól látod nem nagyon ízlett Roninak az alma, pedig finom édes.

Franyó,
Jobbulást! Stérimar orrsprét lehet használni. Látom más is írta már.

Zulu,
A párom kevesellte a súlygyarapodást (250 g). Majdnem 1 hónapja mérték utoljára, akkor 6800 g volt.
Hozzátápiért nem rajong a drága. Pedig már kinézte a szánkból a falatot.Kép

Évi,
Sajnos ma sem volt lelkesebb.
KépKép

PIldi,
Minden relatív?!Kép

Momo,
Nagyon ügyes a kiscsaj, gratula!Kép
KépekKép

PsAndi,
Szegény Dani, jobbulást neki! Sikerült kiváltani a gyógyszereket?

Timici,
Látom nincs is olyan rossz dolgom. Roni még visszaalszik a szopi után (reggel 6-ig), igaz hogy többször (most 4-szer) kel mint csecsemőkorában.

Beu,
Már nem fejlődik olyan gyorsan (súly). Lehet hogy nyúlik? Majd este kiderül, lemérjük mert ma fél évesKép

Toffi,
Szép súly, veri RonitKép
Milyen boltban tudod lemérni?
Drukk a nyelvórához. Olyan lusta dögnek érzem magam, mindenki tanul én meg így is alig élek néha...Kép
Fényképező apa kezében voltKép Alma még ma sem sztár.

Sofka,
Szép súlyKép

Heppi,
Még csak 2-szer kapott almát, nem nagyon lelkesedett érte.
Maratoni alvásért irígy...
KépKép
Nahát, szerintem ritka, hogy egy babás anyukát előre engedjenek a sorban!

Andy,
Nagyon ügyes Márk, gratula a 9 hóhozKép
KépKép

Roni tegnap bekapta a lábujját. Ma meg levette az egyik zokniját.
A talin mondtam (Kangi), hogy alig beszél a leányzó. Tegnap óta nem panaszkodomKép Persze reggel nem annyira értékeltem (reggel 6:45-től dumált 8:30-ig, akkor megetettem, utána folytatta).

Na, megyek almás ruhákat mosni, már áznak.

Maci_2 + fél éves Roni
maci_2
 
 


A képtár (Dunakeszis képek) most már egyáltalán nem működikKép

MAci_2
maci_2
 
 


Lányok Kép
nem akarom kivívni a hozzátápiban megfáradt anyukák úúútálatát, de azért hadd kérdezzem meg, hogy MEDDIG adjam neki a kedvencét? Mert mind par.krumpliból, mind répás krumpliból egy egész üveggel bevág, és utána még szopik, majd elájul Kép
Kérdésem, hogy adjak neki még többet abból, amit szeret, és örvendezzek? Vagy ne lépjem túl az egy üvegnyi (kb 190ml) határt? Ha a fincsiből sokat eszik, és másnap mondjuk nem olyan fincsit kap és abból csak 50ml-t, akkor nem lesz nagyobb a hiányérzete, mint ha fincsiből is csak meghatározott mennyiséget eszik?
Ajjaj, de bonyolult vagyok!

Na pls help!

Maci:2 Kép
jó is az, mikor reggel hatkor gajdolásra ébred a ház Kép Gratula gagyarászáshoz Kép

Zulu Kép
látod, milyen egy ló vagyok, járóbébikéhez nem drakuláltam még, de most megteszem KépKépKép
Pussz
Kangi, a mér-nök
kangi
 
 


Kangi, akkor sem lesz semmi baja, ha akár egy hónapig eszi a paradicsomos krumplit. Hat hónapig csak anyatejen élt!!! És hátha közben megszokja a gyomra a mennyiséget és felfalja előled a gulyáslevest is. Nem?
Maci 2 , gratula Roninak. AKkor együtt ünnepel Marcival. A lányok csinálnak neki gyümölcstortát, megnézheti, ahogy ők eszik. Meg vettünk neki babapecsenyét (Orsi szavajárása a bébiételes üvegben lévő cuccra.)kICSIT MEGlepődtem, mikor a négyhónapos kortól ajánlottak között joghurtost és túróst találtam. De kitartásunk elnyerte jurtalmát. A szerzemény alma-őszib.- narancs. Kíváncsi vagyok. Gratula a beszédhez. Én vidáman alszom- szunyikálok, míg csak gőgicsélnek. Csak veszekedésre, sírásra nyitomn ki a szemem, majd belejöttök! MArci sem fejlődik már úgy mint kezdetben, de jobb is!
Heppi köszi a fotót, így már értem. Marci pont fordítva hunyt így egy nagyot bevásárlás közben. És tényleg tartotta a kendő, tudtam fizetni, másik gyereket koordinálni, és a kocsit tolni.
Mi is összeizzadunk, de szerintem azért nincs külön nyári kendő, mert a tiszta pamutból nem is kell. A meleg meg úgyis elmúlik, akkor meg küzdhetünk az overállal.
peg perego príma pappájához csak annyit, hogy Orsit is elbírja. Térültem fordultam, ő meg ott vigyorgott benne. Legalább 25 kiló!!
És azt hiszem jobban vagyok. Bár muszájbevásárolni közben defektet kaptam, és utána még haza is jöttem a kocsival. Nem volt jobb ötletem, babakocsival túl nagynak tűnt a táv így félhóltan. Busszal meg átszállós. Drukkoljatok, hátha nem ment tönkre a fémrész. Jajajaja!!!
lábadózó sofka
sofka
 
 


Voltunk tornán, elaludt a kiscsávó! Édes volt.

Kangi! Értem a problémád! Kiváncsian várom a többiek okos tanácsait, mert nekem fogalmam sincs.

Réka! Hogy vagytok az oltás után?

Maci! Gratuláloka félévességéhez!
Én is akarok dumálgatást!!! Kép
Beu
beu
 
 


Sofka Kép
nem, rosszul írtam, bocsi! Nem úgy értem, hotgy milyen TÁVON, hanem EGY nap mennyit egyen belőle?
Drukk a fémrészhez! Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Kangi, én adnék neki annyit, amennyi jólesik. Mármint neki. Kép Szerintem ilyen picik nem eszik túl magukat. Ha rendszeresen bukik, akkor érdemes behatárolni a mennyiséget. Szigorúan csak vélemény!!!
Beu, ránk mindig egyszerre tör az írhatnék. Marci gajdol ám, viszont bár tud, csak nagyon ritkán forog. Bár ez szerintem a járóka-Marci méret azonosság szövődménye. Úgyhogy mostanában estefelé kiengedem a ketrecből.
sofka
sofka
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a gratulákat, átadtam ZsebikénekKép No persze még nem tökéletes a technikája, időnként a nagy lendületben felszántja a szőnyegetKép

Franyó, Bioparox spray, torokra és orrba is jó (két különböző csőr van hozzá), terhesen és szoptatás alatt is használható, nekem nagyon bevált. JobbulástKép
Nekünk van tappancsos tányérunk, de Timi jó kislány volt eddig, így ritkán használtam. Viszont mostanában rákapott arra, hogy egyszerűen eltakarítsa a tányért az etetőszék tálcájáról, ha nem tetszik a bennelévőKép, leginkább a földön landolt a kaja. No, kiszúrtam vele, tappancsos tányér befogva, az első alkalommal lendületből emelte a tányért és majdnem fejjel bele is álltKép Azóta szent a békeKép Zsebi elé én se merem letenni a tányérkát, mert szanaszét röpül belőle mindenKép

Kangi, az én lányom volt, hogy hónapokig 2 féle kaján élt, mert azt ette meg, engem meg ez is boldoggá tettKép Szóval nincs tippem, nálunk a gyerek diktálKép

Sofka, az általad szedett lázcsillapítót nem ismerem, én csak Algót merek bevenni, ha nagy gáz van, mert a gyerekorvos is csak ezt mondta. Gondolom, Panadolt is lehetne enni, mert a babák is kaphatják 3 hós koruktól, de nekem hazavágja a gyomromKép
Mindenesetre előfordulhat, hogy ettől alszik Marcipán, de az Algónak is van ilyen hatása, ez nem gond.

Maci2, látom, te is meg fogsz izzadni a hozzátápivalKép Én tegnap lettem kicsit lehangolt, amikor a házi mézédes vajkörte turmixomra mondta Zsebi, hogy fúúúúúúj!...És éjjel 3x kelt szopizniKép
Boldog félévességet RoninakKép

Timici, minden együttérzésem a tiedKép. Nem akarok tanácsot osztani, mert Timi alapjában véve jó alvó volt mindíg, és az időnkénti eltévelyedéseket gyorsan tudtuk korrigálni egy kis zord sírnihagyássalKép Talán tényleg próbálkozz a tejpépekkel, hátha valamelyikkel szívesen megtömi a gyermek a pociját. És akkor is rosszul alszik, ha napközben lefárasztod, mondjuk elmentek vele otthonról? Mert nálunk egy fél napos program után ájultan alszik mindkét gyerkőc. Tudom, ez kicsit fárasztó megoldás, de legalább adsz a fogyókúrának isKép

Heppi, akkor mostantól én is csak a ceglédi postára járok, mert ez alapjáraton nem jellemző az emberekreKép Szegény Timimet tegnap majdnem eltaposta egy vén banya a közértes sorban, pedig csak állt mellettem a kicsi kosarával és várt a soráraKép

PsAndi, jobbulást Daninak. Szerintem ne verd magad túl nagy költségekbe gyógyszerileg, mert én még nem láttam olyan babát, aki imádná bevenni a gyogyót, akármilyen szirupos is. Nekem mindíg a kukában landolt, mert Timinek a lázcsillapító kúp a maximum. Viszont az anyatejes babák gyorsan ki szoktak lábalni az apróbb nyavalyákból, ezért nem gond, ha nem gyógyszereled, elég egy kis orrpuciKép

Elli, szerintem is próbálkozz valamelyik emésztéskönnyítő szerrel, talán megoldja a gondot.

Bocs, de mennem kell, a kisebbik szólít.
pussz
Momo


Momo
momo
 
 


Sziasztok!

Toffi!
Köszönjük a 3 hónapos köszöntést, és mi is gratulálunk Zsombinak az 5 hónapossághoz. Kép

Kiszuny!
Kincsőnek mekkora szeme van. Kép

Momo!
Igen, a túlfizetett ellátást visszavonják, de lehet részletfizetést is kérni.
Nekünk az Opel nagyon bevált. Kép

Maci2!
Roninak boldog félévességet. Kép

Momo!
Gratula Zsebinek a felüléshez. Kép

Sofka!
Drukk, hogy megmeneküljön a felnid.

Na pusz
Magdi
gallainémagdi
 
 


Beu!

Köszi kérdésed, nagyon jól van kiskarapekom, ezerrel püföli a játékait éppen és telszájjal vigyorog. Olyan Kanginaknagyontetszősen.
Szóval nem úgy néz ki, mint akit megviselt, nem is sírt, amikor megszúrták.

Megbeszéltem dokinénivel, hogy ne jöjjön 1/2 1-nél előbb ezentúl és akkor belefér a torna minden héten. Lőrinc nagyon édes lehetett Kép. Mint az a baba aki úszás közben aludt el.
Sokan voltatok? Jövő héten bizti megyünk mi is megint.

Dodókám nagyon rendicsek egész nap, hagy engem dolgozni. Most meg lassan eljött a séta ideje, igen csak megérdemli.

Réka és oltott Dani
muki
 
 


Ja... és mindenkinek NAgyon Boldog hófordulót!

Úgy látszik 23 szerencseszám! Kép

Réka
muki
 
 


Lányok Kép
köszi a válaszokat. Holnap védőnénit is megkérdezem a mennyiség ügyében.
Következő kérdés. Van elképzelésetek arról, hogyan keletkezik az ember könyökén féltenyérnyi büdi babakakifolt úgy, hogy csak már a lépcsőházból is kiérve veszi észre?

Csodálkozó Kangi
kangi
 
 


Sofka,

én Dávid születése után kezdtem homeózni, először magamon, mert eléggé lerongyolódtam szülés után, lefogytam 50 killára, aztán volt két vetélésemKép, utána még tovább rongyolódtam, na akkor anyósom elvonszolt egy dokihoz, aki helyrepofozott a bogyókkal. Aztán Dávidka következett, nála is beváltak ezek a szerek. Most ajánlottak egy homeós gyerekdokit a II.ker-ben, (szerettem volna egy olyan dokit, aki kifejezetten gyerekekkel foglalkozik), a héten lecsekkolom, majd referálokKép.
Egyébként magánszorgalomból is nagyon sokat tudsz segíteni, de sokkal jobb, ha meg van állapítva az alkati szer is, ahogy Kakukk is írta, ez amolyan jollyjoker, gyorsabban gyógyul a srác, ha ezt is megkapja.
Homeopatia.lap.hu, ez elég jó kiindulás.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zulu,
En legutobb dr. Kuzsel Juditnal voltam a XII. keruletben. O tudogyogyasz, tehat leguti megbetegedeseknel elvez prioritast, de mas temaban is sokan dicserik. Azert szivesen megneznek egyszer egy olyan dokit is, aki gyerekekre specializalta bogyoosztasi tudomanyat!
Kedvenc konyvem meg: Stumpf: Homöopathie. Noll Andrea is ezt a konyvet ajanlja a honlapjan, na meg persze a szulesznom is! Kép
Magyarul az Ulmann fele Hogyan gyogyitsuk gyermekeinket homeopatiaval van meg. Szerintem meg nagyon jok a Folia homeopathica hungarica kiadvanyok is!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok,

Na, látom, megint zajlik mindenkinél az élet Kép ez jó!!!

Hozzátápi: mi még csak a s.töknél járunk, de holnap ki akarom próbálni, hogy pl a s.tök krumplival milyen hatást vált ki. Azért akarom (na jó, szeretném), mert a tökből bevág egy fél üveggel olyan du 2 körül, de 6-ig nem bírja ki. Gondolom,nem elég laktató. Ha ez nem jön be, akkor pépbe rakom a tököt, ha az sem, akkor marad a tápi. Más ötletem nincs. De Kangi, szerintem igaza van Sofkának. Nem gond, ha hónapokig csak 1-2 féle kaját fogad el. Az én lányom 4 hós korától tápis, de még soha nem szólt, hogy már uncsi lenne Kép pedig ez még nem is változatos, mint az anyatej! A másik meg, hogy adj neki annyit, amennyit elfogad. Ma Orsi is csinált olyat, hogy a tökpüré után még nyafogott, hát gyorsan kutyvasztottam neki még egy kevés tápit, be is vágta szó nélkül. Aztán úgy fél óra múlva kb egy teáskanálnyit visszabukott - az még belefér, szerintem nem ette túl magát, csak a büfivel járt. Szóval ha Julcsi 300g paradicsomos krumplit eszik meg, és nem bukja vissza a felét, akkor annyit. Legalább utána már nem kell aggódnod, hogy nem hízik Kép Vagy csinálhatod azt is, hogy a par.kruplihoz keversz némi borsót, vagy karfiolt vagy mást pl egy kiskanálnyit. Hátha nem veszi észre, és akkor fokozatosan megváltoztatod az arányokat. Lehet, hogy bejön, lehet, hogy nem. Ez az időszak a kísérletezésé - sajnos.

Sofka,
Ha a gyerek nagyon nyűgös a fáradtság miatt, akkor én is megfordítom, és akkor tud aludni a kendőben. Bár megvallom őszintén, hogy amikor először így tettem bele, egy óra múlva lebicsaklott a feje, és aludt mint egy kisangyal. Nem nyüszögött, hogy kényelmetlen lenne Kép De mi általában kaja után kelünk útra, olyankor még éber, és akkor jobb így, mert nem tekergeti a fejét, meg nem a pólómra csorgatja a nyálát. Már csak ritkán megyünk babakocsival sétálni, ha nem kell egyetlen boltba sem bemennem, mert kettőnél több lépcsővel sajnos nem tudok megbirkózni.

Posta: nekem is nagyon kellemes meglepetés volt, és télleg jólesett. Szerintem sem általános, hogy előre engedjék a kisgyerekeseket.
Momo, remélem, leütötted a banyát Kép

Szerettem volna most mindenkinek írni néhány sort, de egy csomó témához semmi közöm, meg hát a gyerek is nyafog, hogy hagyjam már magára, mert így nem tud pihenni !!!

szóval húztam innen...

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok!

Kicsit el vagyok tűnve mostanában, de látom zajlik az élet nélkülem is Kép.

Kakukk!
Sajnos én nem tudom leírni a listát, hogy Levi miket eszik, mert általában mindegyiket megeszi, kivéve azt, amelyik karfiolos vagy nagyon krumplis. Én általában a Gidás Kecskemétit veszem, ezeket nagyon szereti. Sima kecskemétit is szoktam venni.
Viszont nagy gondom az, hogy Levi nem hajlandó rágni, így a 8 hónapos kor utáni kajákat le kell külön turmixolnom. Reménykedem, hogy a felső fogak megléte után javul a helyzet. Így néha adok neki kekszet, aztán 'újraélesztek', azaz térdre fektetve kiütögetem a felesleget.

Norka!
Kinéztünk egy lakást, használt ugyan, de nagyon szép állapotban van. Hitelügyben úgy néz ki az Első Lakáshitel a nyerő. Remélhetően a héten elkezdjük a papírok beszerzését.

Kangi!
Szerintem is annyit adj neki, amennyit elfogad. Ha jól esik neki, hadd egye Kép!

Franyó!
Én a Sterimarra szavazok Kép! Én is használtam most tavasszal, szoptatás mellett. De bevallom este cseppentettem Vibrocil-al is, mert csak reggel evett Levi, úgy gondoltam, addigra távozik a szervezetből és legalább nyugodtan aludtam.

Andi!
Jobbulást Daninak!

Évi!
Horgászkép aranyos nagyon! Megyünk be a kedves munkahelyünkre hamarosan, mert kell munkáltatói igazolás vagy mi a szösz Kép. Egyébként Kamélia (néha-néha benéz ide, talán olvastad) is ott dolgozott, Ő volt az elődöm.

Mennem kell, mert Levi szinte elviselhetetlen esténként.
Pusza, Virág és Levi

U.i.: ma megvoltak az első lépések kézenfogva Kép. Hurrá, hurrá!
virga
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, olvastam mostanában mindenkinél zajlik az élet.
Taliért irigy vagyok, itt jó ha séta közben egy embert látok az utcánKép Sajna a városszerkezetböl adódóan itt csak lakóházak vannak, sétáltatni nem divat, maximum a kismillió bevásárlóközpontig mennek el az emberek KOCSIVAL, és utána ott tologatnak odabennt. Na, de ez a nagy hideg miatt alakult igy, télire lehet mi is oda kényszerülünk.
Egyébként hétvégén nagyon szép idö volt, hiába volt a hét elején hó, most volt vagy 20 fok.Sétáltunk mi is egy nagy parkban-tónál, némi izelitö:



Na, és a másik kedvenc a hétvégéröl:
Kép

És tegnap voltam a 6 hetes kontrollon, minden okés, kenetet levették, eredmény késöbb. Viszont önszorgalomból lemértük Ádámot a mérlegen, és pusztán önszorgalomból el is keseritettem magam...Multkor 9 nap alatt 300 grammot hizott(itt adtam neki tápit), most 10 nap alatt 180-at.Vagyis csak anyatejcsin jóóóval kevesebbet hizik. Tudom,hogy nincs két egyforma idöszak, na de ez nem kicsivel kevesebb gyarapodás, hanem felényi...Szóval para beinditva, ma megint adtam neki 50 ml tápit, zokszó nem volt ellene...Persze csak teljesen kiszopizott cici után kapja meg, azt azért nemhagyom.
Szóval most tápizunk megint, hamarosan megint mérleg közelébe kerülünk,megint megmérem.

Grtaula minden álló-ülö-úszó-beszélö bébinek, apró lépések a nagy úton..
Ja, és Kangi, Julcsi frizurája imádnivaló, nagyon aranyos!!
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Na, a sétás kép lemaradta, valamiért nem komálta a rendszer, mégegy próba:
Kép


Sajna, ilyen miniatürben fogadja el,szerintem egy meg már élvezhetetlen...Na,mindjárt kiderül, ha visszanézem.
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Maci!
Nekem bejött a képtár!

DE!
Órák óta feliratozok, és végül elúszott az egész valamiért.KépKépKépKép
beu
 
 


Sziasztok!

Még mindig megvagyok, csak egyedül a
gyerekekkelKép Apuka dolgozikKépKép

Ma megint felhúztam magam.
Ugye a fülbevalót be kellett rakatni a gyereknek augusztusban (meg lett mondva a keresztszülőknek, hogy fülbevalót illik venni)
és augusztus végén beleakadt a pelenkába, vérzettKép, begyulladt. 4 napra fülbevaló ki, fül begyógyulKép
Most minden ok nélkül begyulladt megint, a másik meg beakadtKép
Mindkettőt kivettem, és megbeszéltem Apukával, hogy majd sokkal később visszatérünk a dologra, de én nem kockáztatok egy súlyosabb fertőzést.
A keresztmama meg sértődjön meg ha akar.

KangiKép

Október tizen valahányadikán lesz az autószalon, azon a héten csütörtökön megyünk, ha megyünk.
Volt egy kis fasírt Apukával, és még gondolkodom. (Szerintem megyünkKép)

Köszönjük a bókokatKépKép

Bence születése óta ilyen szőke, Dorina 2 hónapos
kora óta (azt hiszem)

Felvettem a szigorú anya dolgot, és szeretnék egydül aludni a saját ágyamban arra a pár órácskára.
Ezért a kisasszony éjjel max. 2x kap cicit, a többi pedig tea úgy, hogy nem veszem ki.
Ugyanis nem éhes, hanem velem akar aludni. Odateszem magam mellé, máris horkol. Én meg frászt kapok, hogy Apa vagy én ráfekszünk.
Éjjel előszöt 3.30-kor jelentkezett, utána meg 6.30-kor, úgyhogy alakul.KépKép

ZuluKép

ezek szerint eljön a mi időnk is lassan járás terénKép

KangiKép

Dorina semmiféle bébipapit nem szik meg, hanem a mi kajánkat, vagy tápotKép
Úgyhogy mi a hozzátápis dolgot kihagyjuk.
Na jó, zsírosat, fűszereset, tejet nem kap, baja eddig nincs (kopp, kopp, kopp Kép)

Bocs, hogy a többieknek nem írok, de igen hosszú nekem ez a pár nap Apuka nélkülKép

Holnap jövökKép

Jó éjt!Kép

Heni
heni1979
 
 


Sziasztok!

Bori nathas doktorneni volt nala kaptunk orcseppet.
Ma felhivott a vedono, hogy megkaptuk e mar az oltasainkat mert mar kettot kellett kapnunk Kép. Aztan bejelentkezett delutanra, de amikor mondtam neki hogy doki neni is jon akkor azt mondta majd a jovoheten jon. Utoljara junius elejen lattam Kép. Na a jovo heten nem fogok raerni fogadni. Eddig sem hianyzott Kép.
Hulla faradt vagyok es meg egy csomot kell dolgoznom.
Ma kaptunk az APEH-tol levelet apa fizessen k. sok SZJA-t utana neztem tiszta ideg voltam. azt az osszeget kertek amit a munkaltato tavaly befizetett nekik. Telefon az ugyintezonek, persze kiderult, hogy nem kell fizetni.
A mai napbol elegem van.
OFF
Kristofnak almat kell szaritani es persze keson szolt. Hogyan lehet gyorsitani az alma szaradasat,? Nem kell hogy eheto maradjon technika orara kell. Imadom az anyukaknak szolo hazifeladatokatKépKép
ON
Babak kepei mint mindig nagyon szepek, babak aranyosak. Depi hess!

Ari
ari
 
 


Ari Kép
sütőben kis lángon???

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Ari,
Futotest? Suto kis fokozaton nyitott ajtoval? Neha egy kis hajszaritozas? Kép

Danikam ma osztalykirandulason volt, vidamparkba mentek, ahol draga elsoszulottem osszerokazta magat a hullamvasuton! Miert is ne?

Lement ma negy adag mosas, teregetes, volt szokas szerint ebedfozes is, meg minden ami belefer egy atlag hetkoznapba, bevasarlas gyerekkel, ferjfuvarozas oda-vissza. Apam mindekozben elvarja, hogy eletegyem az ebedet, es latom a sertodottseget az arcan, hogy a kanalat neki kell elovenni. Gyuri persze, hogy nem eszik rendesen, ha allandoan kap valamit nassolni. Delben apam siman behuz 3 orat a gyerekkel, kozben ugy horkol, hogy mindig kinezek az ablakon, tisztara, mint amikor havat lapatolnak.
Holnap, ha sikerul idoben elintezni azt a tartozkodasi engedelyt es kierunk a repterre, en pitizni fogok, hogy allva, vagy ulve, de vigyenek el Budapestre!
Megint jo napunk volt, en meg frissen varom az ejszakat!

Es meg be kene pakolaszni nehany cuccot a borondbe!

Jo ejt!
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Kangi,
Lehet, hogy Julcsi el akarja orozni Kevintol a Dagimadar cimet, azert huzott igy bele?

Barbi,
Cukorpofa Adam! Kép A merlegek eltero adatokat mutatnak am! Szoval ha ez egy masik merleg, mint amin altalaban meritek, akkor annyira ne vedd keszpenznek az eredmenyt es inkabb szopiztasd!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Maci!
Nekem bejött a képtár!

DE!
Órák óta feliratozok, és végül elúszott az egész valamiért.KépKépKépKép
beu
 
 


Írtam megyet, az elszállt,Kép ez meg megint elment!KépKépKépÁáááááááááááááá!


Akkor csak annyit, hogy:

Barbi! Biztos, hogy kell tápszerezni? Valamiből kimaradtam? Vagy csak simán aggódsz? Ha van elég pisi, kaki, és nem üvölt az éhségtől, szerintem szoptasd. Esetleg sűrűbben. Én is sokat aggódtam, főleg mikor csak 7 dkg-t hízott hetente. De sűrűn szoptattam, esetleg óránként, akárki akármit mondott. És most is szopik és kis dagi! Kép Gondold meg!

Beu
beu
 
 


Barbi,
igenigen, csatlakozom az előttem szólókhoz!Kép Ha más jel nem utal arra, hogy a skac éhezne, akkor ne tápizzatok. Minden baba más ritmusban gyarapszik, minden mérleg másképp mér, lehet, hogy az első mérés kaja után volt, a második kaja előtt, vagy kaki előtt-kaki után stbKép. Macókám sem egy hízós alkat, védnéni néha hümmög, de már nem érdekel. Ha első gyerek lenne, biztos jobban izgatna, de már nem dőlök be a méricskének.

Zsuzsi,
jól látom, mostanság 4 gyerekkel küzdeszKép? Vagy inkább Kép. Hajrá a hazautazáshoz!KépKépKép

Kangi,
aztán nehogy úgy járj, mint én, itt állok egy kényszeresen evő ropivalKép.

Kiszuny,
GYED miatt ne izgulj, azt állambácsi adja, nem a melóhely.

Bocs, most többre nem futja, hidegfront nálunk nagyon ütősKép.


pusz mindenkinek
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Julka is beállt az éjjel sokszor szopizók táborába. Ma is már ébredt 1x. Múlt éjszaka kb. 1-től kibírta reggelig, ennek köszönhetően hónapok óta előszőr tejben fürödve ébredtem. Elkezdtük a hozzátápit, lelkesen nyalogatta az ujjamról a krumplit. Kanál pfuj.

Voltunk baba-mama tornán. Julka élvezte és én is, kivéve a combizomgyakorlatot. Még most is érzemKép

Andrisnak ma negyed órával tovább tartott a szolfézsa, agyonidegeskedtem magam, hogy hol a gyerek.

BeuKép a Lőrinc üléséből felnézős a háttérképem!Kép

SofkaKép gyógyulást. Sós vizes gargarizálás 1000-el?

KangiKép Andris anno a 2 decis bébiételbe még kapott egy nagyméretű krumplit. Nemtom az hány deci lehet pluszba?

MaciKép dumás RoniKép innen már nincs megállásKép

MomoKép gratula a felüléshez. PostamaciKép ezért lesznek a másodszülöttek életrevalóbbakKép

Urszila
urszila
 
 


Momo,
eddig semmilyen program nem hatott alvással Bencére, inkább rosszabbul aludt, sehogy jobbanKép
Ma voltunk postán, DMben este sétálni, evett reggel gyümit(barack+banán), délután 1/3ad almás csirkét+1/2reszelt almát. holnap beszámolok milyen eredménnyel járt mindez.

Zsuzsi,
drukk, hogy legyen hely a gépen.

Barbi,
Dani nagyon jól néz ki a képen, nem tűnik sovinak, és nagyon kis jókedvű, szóval én a helyedben nem aggódnék, hagyd a tápot a csudába, szerintem tök normálisan fejlődik.

Ezt találtam a neten a megnyugtatásodra:

Mennyit kell híznia?

1999 . júliusi számunk Szoptatástól kiskanálig című írásához kiegészítésként íme egy táblázat, amely azt mutatja, mennyit ildomos híznia a kisbabának élete első évében. Ezek az adatok, persze csak tájékoztató jellegűek. Nem minden kisbabára jellemző az egyenletes és folyamatos
gyarapodás. Előfordul, hogy az intenzív növekedési szakaszokat néhány hetes stagnálás követi. A baba állapotát ne csak az alapján ítéljük meg, amit a mérleg mutat. Az is éppen olyan fontos hogy egészséges-e, jó kedvű-e,
érdeklődik-e környezete iránt.

A minimális gyarapodás üteme az első évben

1. hónap: 120-200 g/hét
2. hónap: 170-210 g/hét
3. hónap: 150-180 g/hét
4. hónap: 130-160 g/hét
5. hónap: 110-140 g/hét
6. hónap: 100-130 g/hét
7. hónap: 90-120 g/hét
8. hónap: 90-120 g/hét
9-10. hónap: 70-110 g/hét
11-12. hónap: 60- 70 g/hét

Kismama 1999/augusztus


megyek bezuhanok az ágyba, hátha sikerül még kicsit aludni...
Pusza,
Timici
timici
 
 


Sziasztok

Bekukkantok mert nagyon hiányoztatok.
Elköltöztünk, nem volt semmi szombaton hajnal 2-ig pakoltuk a szállító autót.

Ma dolgozom, azért van net is, mert telefon tv, majd október közepén lesz.
Addig kénytelen vagyok beérni a hétföi, pénteki babanet látogatással.
Dorka bölcsibe.

Orsoly: Nektek a net a kábeltévén keresztül megy? mennyire gyors?

Kezd alakulni a házikó, igaz ma tegnap ma lekkozták a parkettát, képzelhetitek a szagokat...
Talán hétvégére rend lesz.
Igaz akkor meg Szegedre megyünk versenyezni.

Most ennyi jók legyetek
Manó2

Kép
Kép
dorka2
 
 


Jó reggelt mindenkinek,

Heni,
Fülbevaló Kép Amikor Orsi megszületett az anyukám is vett neki fülbevalót, de mi sem tettük be. Ha majd elég idős lesz, és szeretne fülbevalót, akkor belövetjük neki. Anyukám is kérdezte, hogy miért nem lövetjük be ott a kórházba, én meg mondtam neki, hogy pirszinget sem tetetek be sehová, sőttetkót sem csináltatok neki. Így aztán megértette, hogy ha nem, hát nem. Végül is nincs sértődés, mert ha akarja, akkor a mamától kapottat fogja majd hordani. Egyébként nekem is gyerekkoromba mindenbe beleakadt a fülbevalóm, és be is gyulladt a fülem, és anya is kivette. Manapság is csak akkor teszek be vmit, ha meg kell jelenni, mert én utálom.

Barbi,
Tápis ügyben csatlakozom az előttem szólókhoz. Én anno úgy jártam, hogy 4!!!! hét alatt hízott Orsi kb 100g-ot. Erre a doki írt fel tápit. Mondanom sem kell, a gyerek nyugodt és érdeklődő volt, átaludta az éjszakákat stb - tehát azon kívül, hogy nem repedt fel a bőre a hájtól, semmi jelét nem mutatta annak, hogy éhezne. Na, elkezdtük a tápit. Első nap alig akarta elfogadni kiskanálból, csak üvöltött. Ekkor befogtam az üveget. Persze egyből rájött,hogy üvegből könnyebb jóllakni - 1 hónap múlva már nem érdekelte a cici, neki üveg kellett. Szóval szerintem a tápival nagyon vigyázz, ha szoptatni szeretnél (én már úgy vagyok vele, hogy a tápnak is van előnye, bármikor bárhol meg tudom etetni, hosszabb időre is másra lehet hagyni stb). Az tuti, hogy a következő babánál már nem hallgatok senkire, szoptatni fogok igény szerint!!!

Csajok,
Több rossz hírem is van. Az anyai nagyim nagyon beteg, napjai vannak hátra. Már régóta betegeskedik (rák), tavasszal lenne 80 éves, szóval tudtuk, hogy nem élhet örökké. Csakhát az anyukám most nagyon megborult lelkileg, mert nem gondoltuk volna, hogy ilyen kevés ideje van már csak. Ezért jövő héten nem vagyok, hazamegyek anyáékhoz a gyerekkel, hátha Orsi kizökkenti a mindennapokból, meg segítek neki a háztartásban is, amit tudok. Remélem, még nem lesz késő, és tudok a nagyival találkozni.
De mi jól vagyunk, meg még most fel sem tudom fogni, úgyhogy igazából még csak sírni se tudok. Gondolom, azért ez meg fog változni, ha látom szegénykémet.
Viszont péntek estig vagyok, aztán meg nem tudom, mikorra tudom behozni a lemaradásom a visszaolvasásban, de igyexem majd.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok!
Eleg szornyu ejszakank volt, Kincso 2x felsirt, fajt a pocija, gondolom a hozzatapi eredmenyekent, 1-2 falat lecsuszott tegnap a sutotokos almabol. Reggel pedig a legzesfigyelo riasztott, szerencsere vaklarma volt, a kiscsaj fenekkel az agy sarkaban, labai az egnek, csoda, hogy addig is erzekelt valamit a keszulek.
Kangi, irigyellek Kép, nalatok letezik olyan, hogy kedvenc kaja Kép! Kincso semmit sem eszik meg, mar 3 hete kinlodunk es egy kis almale csuszott le, de nem merheto mennyiseg.
Heppi, nagyi Kép
Mano2, Nagytarcsara koltoztetek? Akkor szinte szomszedok vagyunk Kép (Kistarcsa)
Timici, koszi a bokot.
Egyelore ennyi, sajnos nem tudok mindenkinek nev szerint irni, mert megint egy nyugos nap ele nezunk, annyi kulonbseggel, hogy most en is nyugos vagyok.
Pussz,
Kiszuny
kiszuny
 
 


A felni vagy mi a szösz, meg a kerékagy meg a többi vacak rendben van. És volt pótkerekem. Csak nem tudtam. Meg ha tudtam vóna is... Azt hiszem nem vagyok vmi nagy spíler kerékcserében. Pláne nem egy üvöltő hathónapossal. Na már csak ezért is ideje fogyóznom. Hogy bájos mosolyomra gyüjjék a segítség.
Na megyek, mert a fejem fájogat (talán a front, talán a korábbiak) és nem bírom a monitort.
sofka
sofka
 
 


Sziasztok,

Szegény Dagimadár nagyon rosszul viseli a 3 hósat. Kép Akkor csak felsírt, és 10 perc múlva bealudt, de éjjel volt műsor! 1,5 óránként keltünk, és mivel a nagy hisztik miatt csak röviden evett, és beájult, mindig szoptattam, hogy ne maradjon éhes, meg hát szuri után kijár ennyi, igaz? Szegényt megviseli a láz is (ma reggel 38,3-ra nyomtam be a 2. kúpot) meg a lábát ha mozdítja, fáj neki, sikítva üvölt. Mér' izomba adják ezeket az oltásokat? Kép Szegény baba meg persze, hogy rugdalózik... Amikor ma reggel szopi közben már kezdte jól érezni magát, nem mozdult a lába, vigyorgott egyet, majd jóízűen nyújtózkodni szeretett volna - és megint bőgés.Kép
Szóval felmosórongy arcom van éppen, 20 perce bealudt, szerintem a kúp miatt. Szintén a kúpnak tulajdonítom, hogy összeszarta magát nyakig. Szóval ha felkel, és még mindig láz, mehetünk a kádba, kúp most pár óráig nem mehetKép

Réka,
Persze, jövő 7en is jó nekem.
Réka, csak kíváncsiból: van valami különös oka, hogy 4 hósan leveket adsz? Mert én a szaunában úgy láttam, van tejedKép
És most látom, hogy Dani jól viseli az oltást.Kép

Kangi
Merülő Julcsi biztos édi voltKép
KakiskönyökKép

Kiszuny
MhelyKép

Andi
Jobbulást Danifiúnak!!!

Évi
Úúúúútálom, ha valaki ilyen sokat alszik, és még le is írja, hogy sárguljak!!KépKép(Lásd fentebb az én éjszakámat)Kép
Télleg, ti mikortól jártok usziba? Mikor indul a köv. csoport? A barinőm (aki ott volt velem a Madrinás pocakos talin) is akarja vinni az Orsiját, én meg pénteken elfelejtettem megkérdezni...Kép

Heppi
Én már nem is tudok mást csinálni, mint irigykedni minden hétalvó mamára - rád isKép
Kendős önfotóKép

Andy
Márk továbbra is nagyon jóképű legényke!Kép

Barbi
Ádám nagyon édi vigyori babaKép

Heni
FülKép
Így 3 hónapos korára én is rájöttem, hogy Kevin nem mindig éhes, amikor kelKép Szóval amíg ágyban meg lehet oldani a kelést, addig télleg van reményKép Kitartás!Kép

Ari
HF anyukáknakKép Emléxem, ettől már anyám is mindig ki volt borulva, főleg, amikor mind3-an suliba jártunk, nem győzte követni az eseményeketKép

Zsuzsi
Mindig erőt merítek a leveleidből, hogy így is lehet. Minden elkészül, minden a helyén, és még van energiád netezni, és humorosan nézni magadra...Kép
Ilyenkor én is nekidurálom magam, hogy nehogy má' egy babával itt nyavalyogjak, de ez a lendület nem mindig tart sokáigKép Tanulságos, mert minima két babát szeretnénk, de ha a 2. is fiú, akkor megpróbáluk 3.-ra egy kislányt... Gondolom a te 3 fiad is így születettKépKépKép

Dagimadár múlt 7 óta 6 azaz hat dekát hízott, (véletlenül 2 egymás utáni héten voltunk a rendelőben, így lemérték.) A védőnéni humorosan közölte, hogy ő azért nem aggódik a 7,5 kilós babám miatt, ugye nem haragszomKép

Barbi,
Kevin volt, hogy 2 hét alatt 1 kilót (!!) hízott, most meg látod... Ilyen szélsőségek is vannak, télleg nem kell megijdni. És ugyanannyit eszik, bár őszintén szólva nem számolom, nem mérem, csak adok neki ha kér.

MegintHeppi
A hájfelrepedést kikérem magamnak Dagimadár nevében!Kép Csak és kizárólag NARANCSBŐRŐS a combjaKépKépKép (Ez most komoly!)
A repedt bőr anyukájáéKép
Nagyi télleg nagyon KépKépKépKépKép Együttérzésem.

Na, megyek reggelizni - vagy ha jól hallom, inkább babát vigaszalniKép

Pusza
Elli
ellimami
 
 


Elli,
Kép Sajna, csak utolag tunik minden humorosnak.

Lanyok,
Elpalyazom, es remelem csak egy het mulva hallotok rolam ismet (azert a remelem, hogy el tudok menni a ma esti geppel haza, nem ugy, mint multkor)!

Miki dragam igy 7 es fel honaposan elkezdett kutyazni! Hurra! Kuszasban viszont mar eleg gyorsan tud haladni, ulesbol meg mindig postamacizik. De mar latom, hogy probal koncentralni!

Adios
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?