Új privát üzeneted érkezett!

Ó és LAPTETŐ a jutalmam, hogy nem jelentkeztem :lol: :lol: :lol:
dezsina

Sziasztok :!: :!:

G79, tudod mar a babod nemet :?:

Kiscsillag, gyonyoruek a kepeid. Latom, nagy allatbari vagy. En is!

Vikimi, Hajnoca, Panda, szep babak :!: Panda, irhatnal, hogy megy a szopi, ejszakazas, egyebek. Ti meg nagyon frissek vagytok :lol:

Legyekmami, igy tovabb :!:

Brummi, gyogyulj, gyogyulj. Dokitol jo hirek :lol:

PORSIKA HA IRSZ PRIVIBEN CIMET ES TELEFONSZAMOT, A KUTYUSOKAT MASHOL IS TUDOM HIRDETNI :!:
katavirag

Sziasztok!

Bocsi de elég sok a meló nem nagyon tudok írni. Most azért gyorsan írok, hogy tudjátok élek. Majd jövök.
gizmixxx

Legyekmami,
Nekem szombaton 8 tüszőt diktált be a doki, és kedden 22 petesejtet szívtak le. Lehet volt üres tüszőm is, arról nem beszéltünk. Szóval ez teljesen kiszámíthatatlan :wink:

Viki, Hajnoca
Nagyon szépek a lányok látszik, hogy jó dolguk van :wink:

Akkor rólunk:
Jól megvagyunk, bár most éppen fáj a pocink és nem tudunk elaludni miatta. Szopi megy szerencsére(kopkopkop) imádja a cicit, ha tehetné le se szállna róla :lol: 100-130 g az adagja egy szopi alatt. Ez látszik is rajta, 6-án 3620 g volt 27-én pedig 4590 g, szóval hízik rendesen :lol: Elején anyum volt velünk, ezen a héten meg apa. Egy hetet már voltunk kettesben is napközben, azt hiszem bírjuk egymást :D Aranyos baba, mert éjszaka csak szopizni ébred meg kb. három alkalommal, utána alszunk is tovább. Az elején velünk aludt, de átszoktattam a kiságyába, mert nem tudtam vele aludni. Csak néztem néztem ahogy alszik, mindenre felébredtem. Persze így is sokszor lopakodva megnézem ,hogy mi van vele, de azért többet tudok pihenni. Napközben is alszik szépen, ha ébren van akkor nézelődik, énekelek neki, (imádja :shock: ) meg ilyesmi. Kaki, pisi megy neki egyszer totál lekakilt engem :lol: mehettem zuhanyozni :lol: Imádjuk, olyan Drága :D Közben folyamatosan tervezgetem a tesót apának már előadtam, hogy jöhetne még egy ilyen tündér ,szerencsére nem mondott nemet. Még Dóra elött megbeszéltük, hogy egy babát szeretnénk, de már a szülés utáni éjjel a tesót tervezgettem :wink: Szeretném mégegyszer átélni a szülést is, meg persze egy ilyen angyalka is jöhet bátran :D
Vendég

sziasztok!

hajnoca: édes bogyi baba :wink:

julika, kis *: szépek a képek.

viki: édes mira baba :wink:

legyekmami: drukkolok tovább+++++

rólam: ma a tesóméknál voltam, a kisfiúkkal játszottam egész délután. imádom nagyon a drágát. :lol: most 9 hónapos. holnap kaáli, vérvétel és uh.

jó éjt!

katica
katica30

Kismamik, gyönyörűek a picik!

Legyélmami, én mondtam, hogy minden rendben lesz. A 13 nagyon szép szám. Arra nincs "szabály", hogy ebből mennyi lesz használható, ahogy a többiek is mondták. Nekem 7 volt, abból 6-ban volt érett petesejt. De ha csak a fele marad meg, már az is 2-3 lehetőséget jelent, vagyis ebből még nagyon sok baba születhet. Továbbra is mennek a drukkok, hétfőre meg különösen!

Brumi, a nehezén akkor túl vagy, most pihenj és gyógyulj, aztán 2 hónap múlva hajrá!

Kép
petne

Pandus,
örülök, hogy ilyen jól megvagytok és Dóra is szépen fejlődik. Nagyon szép kiscsajszi!:)

Katica
majd írd meg, hogy mi volt a Kaáliban

Legyélmami
újabb infók?

Dezsi
gratulálok az eü alkalmassághoz
hú ez a rózsatüskés sztori nem hangzik túl jól
Vendég

Pandus!
Örülök,hogy jól vagytok,és "bírjátok"egymást :lol:
Katica!
Drukk a mai uhuhoz.Majd mesélj,mit láttatok.
Lmami!
Nekem az elsőnél 4 tüszőből4 petesejt,a másodiknál szintén 4 tüszőből 1 petesejt(meg is kérdezték,jól adtam be a tüszőrepit?)
A harmadiknál 2 tüszőből 2 petesejt(az elsőnél és a harmadiknál én adtam magamnak a tüszőrepit,azok jól is sikerültek.Bár nem tudtam,hogy lehet rosszul is adni :roll: )
És gratu a szép eredményhez! :wink:
Gizmix!
Már aggódtam,hova lettél.Privimet megkaptad?
Dezsi!
A zapa is belefutott 10 körül a dugóba,de még csepel felé el bírtak menekülni,20 perc egyhelyben toporgás után.Drukk a vv-telhez,és örülök,hogy megkaptátok az eü igazolást.(nemsoká tesztelhetsz :lol: )
Vendég

sziasztok!

túl vagyok a vérvételen, kivételesen egy szúrásból megúsztam. :lol: majd fél 11-re kell visszamennem uhra.

katica
katica30

Sziasztok Lányok!

Nyulasz!
Honnan tudod, hogy holnap tesztelek? :shock: :? :roll: :wink:
Amúgy a 20. napon véreztem, tudod, olyan barana. De most már nem. De nem mondok semmit. Néha azt hiszem, hogy feszül a cici, néha tudom, hogy megint beleélem magam :cry: A hasam is fáj, néha. Már megint dinkulok! Vagyis fáj, szóval meg fog jönni, de nem tudom... :? :? :?

Legyekmami!
Nekem a rekord 18 volt!!!! És elsőre 12 termékenyült meg, beülti napjára 6 maradt, 3-mat ültettek be és 3-mat fagyasztottak :lol: :!:
Volt első lombiknál 7 leszívott, 4 megtermékenyült és 3 beültetett, illetve a másodiknál 14 leszívott, de a végére így is csak 3 maradt, akiket be is ültettek.. Szóval változóóóóó!
Mennek a drukkok

Katica!
Várjuk a híreket 11 kor! Drukk hegyek!

Bella!
köszi a gratulát! :lol: 6e.be került :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Brumi!
Tetszik az új vonalzó! Ez a fránya béka, tényleg csak az elején vagy a végén volt! :?
Pihengess! Töltödj fel és jöhetnek a babák!!!

Petne!
:)

Gizmix!
ne dolgozzál olyan sokat :!: (mellesleg engem is elönt a meló)

Katavirág!
most látom, hogy egy hónapotok van hátra!!! Igulás :?: :roll: :?:

Pandácska!
Nagyon szerencsés vagy a picilánnyal! :D És arra gondolok, hogy tán a tesó már magától is jönni fog! Sokszor hallottam már ilyet! :wink:
dezsina

Dezsi: mentséget elfogadom :roll: Hogy bírtad ki annyi ideig??
Dinkulsz? Nem baj :roll: Segítünk :D
Kép Kép

Panda: örülök, hogy ilyen szépen tud cicizni, és azért hízott majdnem 1 kilót :shock: :D nem semmi :wink: :wink:
Gratulálok! Kép

Viki: Mira csodaszép Leánzó, látom Ti is készülhettek hogy előttetek rúgatják a Hammert :lol: :D
Kép

Katica: örülök, hogy csak egyszer kellett bökni, várjuk a híreket uhuról!
Kép Kép

Gizmi: ha sok is a munka, úgy állj hozzá, hogy más is hozzáférjen!
Kép

Én meg csak vagyok, mára már biztossá vált a dolog, hogy kiütött a nátha - orrhosszal győzőtt :lol: :lol: :lol:
De mivel FŐ a pozitív hozzáállás - inkább üssön ki most, mint áprilisban a műtét előtt :wink: :D :lol: :roll:
Kép Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!
átgondoltam az életem, :lol: Persze igazából rádióztam és néztem ki a fejemből. szörnyű volt! Ezt nem is lehet kibirni. De nekem benne van a pakliban, hiszen minden nap 2* járom végig, oda-vissza! :lol: :D :wink:
dezsina

Ezt nem is lehet kibírni? Írod.. De kibírtad!! :wink:
Kép Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!!

Kiscsillag!

Jobbulást kívánok, fantasztikus az optimizmusod, bár hálasitennek lén is ilyen szerencsés csillagzat alatt születtem!!! :lol:

Dezsi!

Én rettegek a dugoktól...a kiskacsa énem miatt alap a gyakori pisilés, a város összes benzinkútján jártam már, de nem restellek kocsmák/éttermek/presszók pisildéjébe sem bekéredzkedni ha kell...én biztos belehaltam volna ekkora dugóba én kerülöm is a nullást mint a pestist. :lol: nem beszélve ilyenkor majd meghalok azért az egy szál mentsvár cigiért amit még őrizgetek a táskámban :oops: nem szívesen gyújtanék rá mostmár 8)

Pandácska!

Nagyon örülök, hogy ilyen jól megvagytok :lol: Bár számítottam is rá, olyan csodálatos szeretettel vártátok Dórikát nem is lehetett másként... :lol: Miért csak egy babát szeretettek volna ilyen harmatos korúan ha megkérdezhetem???Én kettőt szeretnék pedig már pro age krémeket használok :wink:

Kisvirág!

Juhéééj már cask egy hóóónapp....Hol szülsz ha szabad kérdeznem? Itthon vagy otthon? :lol:

Katica!

Hajrá a jó eredményekért! :lol:

bocsánat attól akit kihagytam restellem is magam érte...na majd ha egész nap ráérek akkor frisseen reagálok mindenre és nem menekültök az egész napos áriázásomtól 8)
Vendég

LegyélMami: szerintem itt senki nem akar menekülni az egész napos áriázásodtól :lol: :lol:
Kép Kép

Egyébként tudok én nagyon pesszimista is lenni, de jelenleg úgy gondolom felesleges - ha mindennek a pozitív oldalát nézem, akkor előbb utóbb megcsap az áram :lol: :lol: :lol: plána ha rövdre zárom magam :lol: :lol:
Komolyra fordítva a szót /amit én úgy tűnik nem tudok/ - szeretek optimista lenni :arrow: Igaz, hogy a karácsony fa alatti dobozban csak egy kupac kaki van, de tudom, azért, mert a hozzátartozó picipaci elszaladt :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kedves Lányok!

Hétfőn voltam beültetésen, akkor volt a transzfer, azót nagyon nagyon sokat görcsöl a hasam főleg eseténként, de nappal is előfordul. Ez normális szerintetek?24 petesejtem lett, amiből 21 termékenyült meg, és végülis három babócát ültettek vissza, a többi fagyasztásra került.

Köszi Lányok előre is a választ.

Egyébként ilyenkor kell valamit érezni?

köszi
gerike
gerike

Szia Gerike!
:D Elöször is gratulálok a hadsereghez :!: :)
mindenkinek változó, hogy mit érez... Nekem volt úgy hogy ilyen égető furi volt és akkor volt babó, de a spontánnál meg nem érzetem semmit :shock:
Nekem a 4 beülti után még sosem görcsölt. Remélem másvalaki tud pozitivet mondani neked, nehogy nagyon izguljál!!!
Hova jársz? Hányadik beülti?
dezsina

dzseni!

Nagyon köszi a gyors választ. Tapolcára járok a Törökhöz, és a második beülti, az első sajnos nem sikerült.
Mai nap is nem azt mondom, hogy folyamatosan, de érzem a hasam..
Köszi szépen én is örültem a hadseregemhez!!és képeld a mindegyik nyolcsejtes még ráadásul..
gerike

gerike: én is a Törökhöz járok :) :wink:
Gratula a sereghez! És küldök sok-sok ragit!! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kép VAGYOK!!

gerike: rendkívül feledékeny vagyok mostanában :D :twisted:
Már leesett, hogy Te is oda jársz, csak utána, hogy elküldtem az előzőt.. :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsi!
Holnapra:
Kép
Gerike!
Ez akr lehet jó is.Drukkolok!
Lmami!
Akkor várom,hogy a következő 9 hónapban nekem is írj.Mert utána két sz@rospelenka között megint nem sok időd lesz :D
Vendég

Nyulaszka!!!

na ugye mondtam én :oops: Bepótlom ígérem írok neked sokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat :lol:

Gerike!!!

nagyon nagyon nagyon szurkolok, kérlek járj előttem jó példával legyen kit utánoznom 8)
Vendég

Sziasztok :!:

Na latom, ma nincs itt tomegnyomor.... :roll:

Gerike, nem gyenge mennyiseget produkaltatok :!: A punkciotol is fajhat az ember hasa. Elsore 3-at visszaultetni :?: :roll: Azert ha nagyon gorcsolsz, mutasd meg magad a dokkernek.

Kiscsillag, a humorod csucs. A karifa alatt egy doboz kaki... :lol: ami egyebkent szerencset hoz :wink:

Dezsi, pont arra gondoltam, mi van, ha most spontan bebabasodtal .... :wink:

Panda, orulok, hogy ilyen szepen haladnak nalatok a dolgok. A hasfajas belefer, valami pici bibinek ugy is kell lenni az elso 6 hetben. Olyan szep, hogy egy nehez szules utan mar tervezed is a kovetkezot, sot a szulest is atelned szived szerint.

Legyekmami, drukkhegyek hetfore :!: Addig cigizd ki magad :wink:
En is pisilos vagyok, de szerintem a nok amugy is. A firfiak meg alig hugyalnak, es ha igen, jo suru sargat. Pfujj :!:

Es mar megint....
Kép
katavirag

Legyekmami!
Igyekszem elhiheted, remélem én leszek Neked a követendő pl.

Kis-csillag!
Nagyon meg vagyok elégedve egyébként az egész intézettel, annyira más mint a győri, én Győrről szíven szerint mindenkit lebeszélnék.

Nyulasz!
Azt mondod, hogy akár jó is lehet, remélem egy boszorkány vagy..Pedig Te vagy az első aki nem mond erre abszolút rosszat, olyan sokat elkeserítettek...

Katavirag!
Nekem ez már a második lombikom, csak az elsőt nem Tapolcán csinálták, hanem Győrben, ( de egyébként akkor is hármat ültettek vissza ).

Olyan aranyosak vagytok csajok, mindenkinek drukk..Van Valaki köztetek aki most jelenleg ugyanabban a fázisban van mint én?

Puszi Nektek

gerike
gerike

Gerike!
Nekem a második szerencsébb volt :D Hajrá! Mennek a ragacsok!!! :!:
Szerintem, most CSAK Neked drukkolunk!!!! Mos CSAK Te vagy ebben a fázisban! Pihizzél, nyugodjál meg és várd a csodát! Tessék bebabásodni :!: :wink:

Katavirág!
én erre nem akarok gondolni, mert már volt ilyen, és volt már olyan is hogy nagyon beleéltem magam és mégsem. Nagyon szeretném, ha úgy lenne, amire gondoltál :roll: Csak leírni sem akarom, mert nagyon szeretném... 8) szóval érted? csoda lenne, és vajon vannak csodák? és vajon velem is megtörténhet?

Nyulasz!
köszönöm a négylevelűeket!!!! :!: Igyekszem, feltétlen írok majd. De már fáj az egyik oldalam... Atyám már hisztizek :twisted: :P
és nagyon jó a fekete betű a babmba halhoz... :lol: :D
dezsina

Dezsi, tessek bizni :!: Nemhiaba nalad allt meg az a golya :wink:
Kép

Gerike, azert nem lehet igy altalanositani. En Gyorben kaptam a babot, elsore :!: Egyebkent jeln pillanatban csak Legyekmami van akcioban, a tobbiek mind ezutan fognak anyasodni :lol:

5 perc mulva vege a munkaidonek es megyek botba mert nagy banzaj lesz hetvegen: sutok fozok, vendegek jonnek es alszanak nalunk. Ezt nagyon szeretem :!:

Na, meg1x jo hetveget :!:
katavirag

katavirág!
köszönöm a bátorítást, bárcsak igazad lenne :!:
dezsina

Sziasztok!
Milyen izgalmas hírek! :D

Gerike, a saját tapasztalatom nekem is az, hogy nem éreztem semmit. Viszont ahogy olvasgattam a forumokon, mindenkinél más volt az utánérzés. Volt, akinek fájdogált és babája született, volt aki nem érzett semmit, mégis babája született... és persze mindennek az ellenkezője. Szerintem higgy benne erősen, az sokat segít.

Legyélmami, növeszd szépen a tüszőcskéidet, hétfőn nagy események várnak rájuk :wink:

Dezsi, nagyon drukkolok. Olyan szép lenne! :)

Kép
petne

Köszönöm lányok :D

Dezsi,
Olyan jó, hogy ezt írtad, őszintén szólva én is úgy gondolom talán a tesó jön magától, legalábbis reménykedem benne nagyon nagyon. Lehet hülye vagyok, és bilibe lóg a kezem :lol: Lombikozni nem fogunk most azt mondom, persze ez változhat ahogy magamat ismerem...

Legyekmami,
Hű ez nagyon jó volt, hogy pro age krémet használsz :lol: :lol: nagyot nevettem :lol: :lol: Szóval nem is tudom, mindig egy babát akartam és ezzel a párom is így volt. Gondoltam örülök ha lesz egy, és annyi elég is a mai világba. Most már tudom, hogy azért ez nem így van, kell egy tesó nekem is van és imádom :wink: meg persze önző módon szeretnék még borda rugdosást érezni, meg nyolcszor ébredni éjszaka pisilés miatt, újra vajúdni stb. :D Ha nem sikerül akkor se leszek szomorú, mert hálás lehetek, hogy Dorka van nekünk.

Gerike,
Normális főleg ennyi petesejtnél. Nekem 22 lett, és fájt is a hasam rendesen. Te is kicsit tústimus vagy akkor, de ez most segíthet neked :wink: Egyél sok fehérjét, és igyál sok folyadékot.

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Panduska!

Gyönyörű a kislányod!
Miből gondolod, hogy az jót jelent, ha túlstimuláltam? Neked abból esetleg a pici? Hova jársz, melyik intézetbe?

Köszi a választ
gerike
gerike

Gerike,
Igen nekem akkor sikerült, az volt az első lombikom. Ha túlstimu van, az segíti a beágyazódást engem ezzel bíztattak, és így is lett. Kaáliba jártam :D
Vendég

Pandácska!
Össze jön az, meglásd :!: csak apa rádnéz és kész :lol: :lol: :lol:
dezsina

Pandácska!

Remélem igazad lesz! Egyébként a görcsölés amit említettél végig kísért Téged is? szerinted ne aggódjak akkor ez miatt úgye?
Győrbe jártál?

üdv.
gerike
gerike

sziasztok!

bocsi, hogy csak ilyen sokára jövök. :oops:

vérvétel eredménye jó lett, szép alacsony a prolaktinom. így a gyógyszeradag is csökkentve lett.
uhn megnézett a doktornő, nagyon tetszett neki a nyálkahártyám, volt még kenetvétel.
ha megjön a mensim, hívnom kell a kaálit, és a ciklus 2. vagy 3.napján kezdünk.

holnap mindenkinek írok.

kati
katica30

Sziasztok!
De jó, gyarapodtunk? :) Üdv Gerike! Drukkolok Neked! Tudsz vonalzót készíteni? én is nagyon szeretem a vonalzókat, éppúgy, mint Dezsi:)

Legyekmami, te pro age krémes :) én is nagyot nevettem :) Ügyes légy hétfőn! Nagyon drukkolok neked! e időd is eljött ! :) Te fogod a szurikat beadni?

Katica, na, szuper, a te időd is elérkezett! Szuper! Te fogod adni a szurikat?

Dezsi, hát, igen el kellett búcsúznom a békától.. Jaj, nem , felteszem avatarba, ha megy.. majd kipróbálom...
Én nem teszetelnék a helyedben, csak ha sokáig nem jön meg. Csak azért, hogy egy jó erős zebracsíkot láss... És ha netán nem lenne csíkos, akkor ne keseredj el, mert elvégre miért is szerezzünk magunknak kudarcélményt... Egyébként kineziológusnál voltál? én nagyon ajánlom.. Én járok, a második jött be. És nagyon jól érzem magam. lehet, hogy a nagyon veszélyes esetemet is annak kösönhetően veszem könnyen, legalábbis mások mondták, hogy kiborultak volna.

Nyulaszka, hogy vagy mostanság? megvan az eredmény? Néztem, még nem írtad, hogy kened e valamivel a pici hegeket a lapar után.

Pandácska, nagyon tündérke Dorka... már 3 hetes... úgy szalad az idő :)
ilyet még nem hallottam, hogy önző módon éjszaka pisilni akarok járni és vajúdni :) Tudom, a járulékos része miatt áldott az az állapot :) Csak a megfogalmazás... :) Tetszik...

Katavirág, úgy tusz bíztatni te is! :) Jó hétvégét Nektek! Én is imádom, ha lehet sürögni forogni és tele van a ház vendégekkel :)
Vendég

Bella, Te nam akarsz vonalzót kreálni? Hol tartotok? Olyan önzetlen vagy, hogy magadról nem is írsz... Hogy vagy?

Én az előbb elfelejtettem írni magamról. Javulok, egyre kevésbé fáj mozgáskor a pocim, igaz eddig kaptam a decapeptylt, tegnapig. most majd felülkerekedik a többi hormon... cicim nagyon fáj, és dupla akkorák. Párom el van ájulva... De azért legközelebb inkább babásodás miatt szeretnék nagy cickókat.
Vendég

Brumi!
Örülök,hogy szépen lassan gyógyulgatsz.Nem kenem semmivel a hegeket,kéne?Mi használ?Te kened?
Katica!
De jó,akkor már nincs más hátra,mint előre :D
Lmami!
Nagy drukk hétfőre,szép egészséges petesejteket kívánok!
Szombaton hány órakor kell a tüszőrepit adni?Tudod azt pontosan akkor kell,amikorra mondta dokibácsink :wink:
Gerike!
Szerintem most ágyaznak meg a babócák,hogy jó 9 hónapig szépen növögessenek.Vérvételre mész majd,vagy tesztelsz?Még egy hét!Sok-sok türelmet kívánok,nekem mindig ezek voltak a legnehezebb napok.És ahogy írták a lányok,sok-sok folyadék és fehérje!És babaragacsokat küldök neked!
Dezsi!
Nagyon izgulok érted,tudom nem kellene,mert így te is jobban beleéled magad,de én tudom,hogy a környezetünket becsaphatjuk,hogy nem éljük bele,de magunkat nem csaphatjuk be!Szóval csoda mindig történhet,vagy most,vagy a következő hónapban,vagy utána.Én mondjuk azt vallom,hogy meg van írva a sorsunk,és eljön az ideje mindennek.Persze ezt nem könnyű akkor elfogadni,amikor már elmúltunk harminc,túlvagyunk jó pár lombikon,körülöttünk már mindenki a második-harmadik gyereket tervezi...De kitartást kívánok neked,egyszer majd mosojogva olvassuk ezeket a hozzászólásainkat,és megszépül minden nehézség,ami ezzel járt.Egy hatalmas puszit küldök,és kívánom,hogy a depi kerüljön el messzire!
Pandus!
Úgy legyen,spontán öcsike Dóribabának.Majd mi összedrukkoljuk neked :wink:
Katavirág!
Jó bulizást.Látom téged csöppet sem zavar,hogy mindjárt szülsz :D (na jó,pár hét múlva... :wink: )Mindenkinek ilyen problémamentes terhességet kívánok,mint a tied!
Kis-csillag!
Hogy van a náthád?Remélem te ütötted ki,nem az téged :D
Guppy!
Nagyon eltűntél. :(
Gizmix!
Megfogadtad a tanácsom lapar ügyben?Csak mert nem reagáltál :(
Vendég

Nyulambulam!
Nekem azt mondták, hogy nem fog semmi látszódni 2 hónap múlva. De azért mégiscsak ott van 2-3 nyom.
Én bikinipárti vagyok, és szeretném, ha tényleg nem látszana semmi, ha megoldható. A császárral ugye még lehet bikinizni, ha esetleg majd úgy alakul, de ez feljebb van.
Szóval körömvirágkrémmel lehet kenni, vagy Contratubex recept nélkül kapható műtéti hegekre való kenőcs, amit bármikor el lehet kezdeni. Nekem csövet is kivezettek az egyik "liknál", ott nagyobb lett sokkal a heg is, az a necces. Én a contratubexxel kenem, mert nincs jobb tippem, igaz azt mondják az nagyon jó.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszi a sok sok biztatást nagyon jó esik.

Nyulasz
Pénteken megyek vissza vérvételre és akkor fog minden eldölni. Szerinted érdemes előtte esetleg tesztet csinálni? Nagyon türelmetlen vagyok, meg kíváncsi is nagyon.

Brummadzad
Üdv. Neked is! :) nem tudok vonalzót készíteni segítesz?

Kis-Csillag!
Remélem már jobban vagy, és ez a fránya nátha elmúlik.

Lányok, az mennyire normális, hogy erős szúrkálódást érzek a baloldali petevezetőmnél, és szinte minden éjszaka pisilnom kell egyszer, ami korábban nem volt, mert végig aludtam az éjszakát..

puszi Lányok
gerike

Gerike,
Normális, a hormonok miatt van :wink: Bp-re jártam.

Brumm,
:D
Vendég

Sziasztok!

Gerike!
Gratula a hadsereghez! Ezzel a mennyiséggel teljesen elégedett és nyugodt lehetsz! A görcsöcskék, szúrkálások teljesen okésak...hisz gondolj csak bele, hogy ahol általában havonta egy petike növöget, neked több, mint 20 lett! Én is hasonló cipőben voltam. Ha az alhasi fájdalom bedurvulna, na akkor irány a doki, egyébként no para! Igaza van pandácskának, nekem is azt mondták hogy pici túlstimuval még nagyobb a beágyazódás esélye. Bár engem a matematikai tények nyugtattak meg ( számold ki hányszor kaphatsz vissza még fagyikat is = szinte 100%os a kismamiság :wink: )

Pandácska!
Dórika gyönyörű baba! És mellékesen megjegyezném, kimondottan ízlésesen öltözteted! Édi kisbabó-édi rucik :wink:

Katavirag!
Jó sütés-főzést, vendégvárást! Azért csak óvatosan, vigyázz magatokra!

Rólunk: úgy néz ki kislányom lesz, berakok egy fotót, hátha ti látjátok amit kell. Mindenesetre 2 név marad, hátha ....Dorina és Gergely. Bár a Dorinán elbizonytalanodtam, állítólag a románoknál közkedvelt név...De mit csináljunk, ha tetsik? Amúgy a babó aktív, 1 hete 800gramm volt. Én is növök +6kg :)

Kép
( a szivecskében a popsija van és mintha alulnézetből látszana) Ti kivesztek valamit?!

Én így növök:
Kép

Remélem nem baj. hogy ilyen hosszúra sikeredett a hsz-om :oops:

Babára vágyó lányok!
Nekem ez a pocaklakó több, mint 4 év küzdelem után jött össze. És én ritka eset vagyok! Nektek hamarabb lesz! SOHA NEM FELADNI! A babaóca oda érkezik, ahol várnak rá!

Puszi!
Vendég

Bocsi a sok helyesírási hibáért :oops:
Vendég

sziasztok!

dezsi: teszt?

kis *: hogy érzed magad? gyógyulást!

legyekmami: nagyon drukkolok+++++

gerike: hú, mennyi embrió. gratulálok :wink: drukk+++++

pandus: nagyon édes dórika baba :wink:

brumi: én nem vagyok bátor a szurikkal, minden nap besétálok a kaáliba, aztán majd ott beadják. (10 perc gyalog tőlünk)

g79: gratulálok a kislányhoz! szép pocak.

katica
katica30

Sziasztok Lányok!

Nyulasz!
oké, nem vagyok depi. Az ölelés átjött... persze teszteltem :lol: , nega :cry: Sebaj! Legalább befejezhetem a teraszt, amit elkezdtem, mármint a földmunkákat... :D
Többet már nem tesztelek, csak ha elmarad a mesi :twisted:

Brumi!
mi az a kineziológus? Biztos mondtad, de én már nem tudom :? :oops:
Veled érzek, nekem is nagyok a cicik, ezért is éltem bele magam a babásodásba. De olvastam, hogy 30 feéett már erőteljesebben dagad a ciklus második felétől. Úgy látszik én most így jártam :lol: uram persze nagyon nagyon örül :D :D

Gerike!
Remélem már azért pisilsz mert növöget a méhed a babáktól :lol: Rettentően drukkolok!!! :D

katica!
Gratula az eredményhez!!!! :wink: Most már semmi sincs az utadban!!!

G79!
Gratula a kislányhoz! Ez amúgy egy eléggé lányos topic! :lol:
Csini vagy! Én is, én is ilyen akarok lenni!!!! :lol: :lol: (én már 5 és fél évnél tartok... Nem lehetne, hogy már sikerüljön :?: :? )
dezsina

Gina,
Én látom amit kell, de csak azért, mert nekünk is ilyenünk volt vagyis van még mindig, hiszen nem lett kukacunk azóta se :lol: Gratulálok, nagyon jó csajos anyukának lenni :wink:

Kép
Vendég

g79!

Olyan aranyos vagy, nagyon köszi a biztatást, sok erőt merítek belőle. Én is úgy látom, hogy megtermékenyítéssel nálunk nincs gond, remélem nálam is szeretnének maradni, mert nagyon bízok ám bennük.

Dezsina!

Én is remélem :wink:

Katica30!
Remélem, hogy én is egyik pozítív jelet írhatok, majd Neked, Nektek pénteken :)

Amikor pénteken megultrahangoznak azonnal fognak látszani a picikék??

puszi Lyányok
gerike

gerike: köszi. csak én még nem járok ott. pár nap múlva indul a 2.lombik.

dezsi: sajnálom a negát. szerintem tesztelj pár nap múlva újra!

katica
katica30

gerike: mivel Te most hasonló ütemben viszed a lombikot, mint én tavaly augusztusban így el tudom mondani, mik a tapasztalataim..
Annó nekem is pénteken kellett mennem vérvételre, és a beültikor mondta a Tanár Úr egy pécsi leányzónak, hogy ha akar szerdán tesztelhet (nekem nem, mert én közel lakok) - de ismernek itt már sokan, naná hogy teszteltem :lol: :lol: szerdán, 2 nappal a vérvétel előtt, pedig nem igazán szabad(na).. Ezt szeretem Tapolcán, hogy ott vérvétel van! :twisted: UH-on már lehet gyanakodni dolgokra, hiszen ha lát sárgatesteket és a NY is vastagodott, akkor van esély, de a jövő hétre nézve most az a fontos Neked, hogy nyugodt és optimista maradj.
Bár tudom hogy ez a legnehezebb.. :roll: :oops:

Gina: nagyon szép poci :) Gratulálok a kispunihoz :D

Katavirág: te maradtál aki a topiknak kisfiút hozol! :roll: :oops: :D

Brumi: örülök, hogy jobban vagy! Nekem a lapar hege a köldökömnél szinte alig látszik, kifehéredett és igazából akkor látom, ha közelhajolok.. Mondjuk bikinit én már örökre elfelejthetem, bár szerencsére hozzá illő alakom sem lesz.. :( :shock:

Nátha-jelentés: az agyamra megy.. Na nem komolyan :lol: :lol:
Tegnap eléggé kiütött, de hála a sok antidátha dodónak, úgy néz ki, lassan átveszem az uralmat felette :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe hova tüntél? :oops: :roll:
Többiek? Lanyané, Heni?! Időnként tessék beköszönni!
Hanna? És még biztos van, akit kihagytam..
Apacsék tudom, babáznak :D jujj de jó :D

Akit kihagytam boci :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!

Köszi a leírtakat, sokat segítettél. Te mióta jársz egyébként Tapolcára? Most lehet, hogy butát fogok kérdezni, de azért megkérdezem, és pozitív lett a tesztet szerdán?? ( nem rég csatlakoztam, úgyhogy csak próbálgatom minden lánnyal kapcsolatban felvenni a fonalakat), ha rosszat kérdezek előre ne haragúdj.
Egyébként én az intézetben nagyon bírom az Attilát, tudod a biológus nagyon jó fej.

SZép napot!
gerike
gerike

Mi egy éve kezdtünk odajárni - bár a gondok visszanyúlnak már 2001-ig is.. :lol: :oops:
A tesztem? A tavaly augusztusi lombiknál azért lett pozitív szerintem 2 nappal a vérvétel előtt, mert ikreknek indultak a babók :D De tulajdonképpen ez sem döntő, UGYANIS minden szervezet másképp termeli a HCG-t :)
Volt kolléganőm 6 hetesen 4 tesztből 2őt negatívra pisilt :lol: :lol:

Szerintem mindenki tündéri, senkiről nem tudok jelenleg rosszat mondani az intézetben :D és a biológusokon nagyon sok minden múlik :wink: :D

Szóval csak pozitívan :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?