Brumi!
Örülök,hogy szépen lassan gyógyulgatsz.Nem kenem semmivel a hegeket,kéne?Mi használ?Te kened?
Katica!
De jó,akkor már nincs más hátra,mint előre
Lmami!
Nagy drukk hétfőre,szép egészséges petesejteket kívánok!
Szombaton hány órakor kell a tüszőrepit adni?Tudod azt pontosan akkor kell,amikorra mondta dokibácsink
Gerike!
Szerintem most ágyaznak meg a babócák,hogy jó 9 hónapig szépen növögessenek.Vérvételre mész majd,vagy tesztelsz?Még egy hét!Sok-sok türelmet kívánok,nekem mindig ezek voltak a legnehezebb napok.És ahogy írták a lányok,sok-sok folyadék és fehérje!És babaragacsokat küldök neked!
Dezsi!
Nagyon izgulok érted,tudom nem kellene,mert így te is jobban beleéled magad,de én tudom,hogy a környezetünket becsaphatjuk,hogy nem éljük bele,de magunkat nem csaphatjuk be!Szóval csoda mindig történhet,vagy most,vagy a következő hónapban,vagy utána.Én mondjuk azt vallom,hogy meg van írva a sorsunk,és eljön az ideje mindennek.Persze ezt nem könnyű akkor elfogadni,amikor már elmúltunk harminc,túlvagyunk jó pár lombikon,körülöttünk már mindenki a második-harmadik gyereket tervezi...De kitartást kívánok neked,egyszer majd mosojogva olvassuk ezeket a hozzászólásainkat,és megszépül minden nehézség,ami ezzel járt.Egy hatalmas puszit küldök,és kívánom,hogy a depi kerüljön el messzire!
Pandus!
Úgy legyen,spontán öcsike Dóribabának.Majd mi összedrukkoljuk neked
Katavirág!
Jó bulizást.Látom téged csöppet sem zavar,hogy mindjárt szülsz
(na jó,pár hét múlva...
)Mindenkinek ilyen problémamentes terhességet kívánok,mint a tied!
Kis-csillag!
Hogy van a náthád?Remélem te ütötted ki,nem az téged
Guppy!
Nagyon eltűntél.
Gizmix!
Megfogadtad a tanácsom lapar ügyben?Csak mert nem reagáltál