Új privát üzeneted érkezett!

Magdolnam: ne tudd meg már most hogy hesszeli a csajokat. Főleg a tini lányokat. Megáll és bámulja őket. Én meg tök zavarba jövök :)

Kép Kép
kisvirág_30

:shock: :lol: :lol: :lol: de jó!!!!!!!!!!!! Mondom én! Csak gondolj vissza a szavaimra!
:twisted: :twisted: :twisted: Mindig megszakad a net :twisted:
magdolnam

Végre itt vagytok!

Magdolnam
Jó zsúfolt napjaid voltak, nem csodálom hogy nem voltál annyit.
Mikor visztek haza az új autót?

Viri
Kende nagyon cuki, hol veszed ezeket a pasis cuccokat?

Andy
Nem hinném hogy baja lenne a picidnek, ha néhányszor felemelted a lányt. Ő védve van odabenn, nem fogja megnyomni se.

Most kegyetlenül rosszul vagyok. Nagyon fáj a hasam, mintha felpuffadtam volna, de mégse. Kemény. :cry: :cry: :cry:
Megyek tusolok, pasizok, alszok. Holnap meg suli van, meg szombaton is. :x :x :x

Kép
Kép
nati80

Andy: tuti nem lesz baj, ha emelgeted a kiscsajt. De azért ne lógjon egész nap a nyakadba.

Nati: ezt a szerkót a C & A-ba vettem. Nem túl olcsó bolt, de tök jó cuccok vannak. Meg a Kengurú Goldba is szoktam vásárolni. Ott is vannak aranyos dolgok. Lehet most pattant ki a petéd? Próbálj egy kicsit pihizni. Kitartást a sulihoz.

Magdolnam: a játszón is állandóan a kiscsajokkal barátkozik. Igaz nálunk nagyon sok kislány van a játszón. Sajna kevés a fiú.

Kép Kép
kisvirág_30

Virágos, madárdalos, tavaszi szép jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!

Mai hőjelentés:
Kép

Na és ez: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kissé még halvány, de ugye látszik???
Pár nap múlva veszek valami jobb fajta tesztet, ez a DM-ből való, CORAX nevű, nem volt valami drága. (500 körül) Hétfőn azért még ellövök egy másik fajtát, valmi jobbat. (clearblue-t)
Párom még alszik, alig várom, hogy ébredjen!!!

Ha minden jól megy, novemberi lesz ez a baba is....Tudjátok, említettem, hogy nem lenne jó novemberben szülni.... :) De ez van!

De kicsit aggódom, mert az a dög főnököm tegnap bejelentette, hogy a jövő hétre készüljünk fel, mert tuti túlórázni kell....Éves beszámoló.......Hú, de utálom! Dehát nem mondhatom rögtön, hogy bocs, de én pozitívat teszteltem, és inkább nem jönnék....

Viri :)
Készülj, mert a jövő héten te jössz! És laptetőd is van! Jaj de édes a kisfiad!

Nati :)
Ti is tutira elkaptátok most!!!

Puszi a többieknek is!

Edit
Kép

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

GRATULÁLOK!!!!

Sajnos én tegnap 9 után elaludtam, míg párom tusolt és nem keltett fel. Ha tegnap volt ovum, akkor lecsúsztunk róla. A hőmön látszik, hogy felfelé tart, de még azért alacsony. Szerintetek? Volt már ovu? Amikor csináltam ovutesztet két hónappal ezelőtt, akkor pont a + teszt utáni 2. este volt ovum. Ebből kiindulva lehet ma lesz. De már nagyon bizonytalan vagyok. És rossz a kedvem is, hogy ezzel ébredtem fel.

Szép napot mindenkinek! Megyek suliba.

Kép
Kép
nati80

jó reggelt!

Mi van????????? Nekem még nagyon reggel van! Kismamink van????? :lol: :lol: :lol: De jóóóóóóóó!
Ditta, ha kismama vagy akkor azonnal szólnod kell a főnöködnek és nem túlórázhatsz! Engem is 2szer 12óráztatni akart, de mondtam neki, hogy baba van a dologban. Erre azt mondta, hogy a törvény szabályozza ezt, így nem túlcsizhatok
Gratula. Remélem nem értettem félre
magdolnam

A clearblue nem nagyon érzékeny... én is azt vettem, bár nekem elég erős +om volt. a gabriell is nagyon jó! Az, ha jól tudom, érzékenyebb!
magdolnam

jaaaj de örülök! Most kezd tisztulni így kora reggel az elmém...
Kép
magdolnam

Ditta!!!!

gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaj de örülök!
mondtam hogy tesztelj!

írd ám meg mit szólt az urad!!!!!!!!!

Kép
andyfekete

Ditta: Szerintem ne mond meg a fönöködnek még. Azt a beszámolót kibírod pláne igy, hoyg tudod ott a babaó a pocidban. Mosolyogva számolj be neki az évről :)
ja és kiváncsi vagyok mit szólt a párod??
Itt is mégegyszer gratula :)))
neked aztán szépen indul a reggel :)

Kép
csucsu05

Ditta

GRATULÁLOK!!!!! NAGYON SZUPER!
Mondtam én hogy babás görbéd van. A vérzés tuti jel volt! Ez nem volt a másik 2 gyerkőcöddel?
Csjok, végre egy jó reggelre ébredtünk. Már régen volt ujdonsült kismamink!

Viri
Lassan te jössz!
Hoz az a gólya neked is egy kicsikét!

Kép
p__lilla

Helló csajok. Tegnap este megjöttünk a wellnessből, de nem volt már energiám visszaolvasni. Úgyhogy most pótoltam.

mágnes, remélem apukád már jobban van!

magdolnam, nem akarlak elkeseríteni, de ha használt házba költöztök, akkor csak meglévő gyerekre tudjátok felvenni a szocpolt, és annak is csak a felét adják. Azért tudom, mert nekünk is használt házunk van, és hiába lesz a tetőtér (ahol a gyerekszobák lesznek) az utolsó szögig új, akkor sem adnak úgy szocpolt mintha új építésű lenne... szóval ezt jól járd körbe...

jenny, én is nagyon sajnálom, hogy így történt a dolog. Remélem, hogy a kórházban minden rendben megy és hogy sikerül hamar feldolgoznod a dolgot és az újabb babára koncentrálni. El sem tudom képzelni én mit éreznék a helyedben, de én is tuti ki lennék akadva... Azért remélem minket nem hagysz el. Majd mindenképp számolj be hogy mi volt. Szorítunk neked!

ditta, neked megy a drukk! hehe... már nem megy a drukk. Most láttam a pozitív tesztedet! Most a gratula megy. :)

viri, nem csodálom, hogy kiakadtál a dokira. Főleg, hogy ha magánrendelésre mész, nehogymár neked kelljen könyörögni... Én csomószor azt érzem (szerencsére nem a nőgyógászommal kapcsolatban) hogy akkor kapsz alap ellátást, ha magándokihoz mész. Még akkor is húzzák a szájukat sok esetben... Ami felháborító... Ha már külön fizetsz, akkor kapj is valamit a pénzedért! Nagyon édesek a képek Kendéről! :)

holka, gratula a kicsi fiúhoz! Nagyon cuki a kép. Mi is akarunk menni 4d-re szerintem a jövő hét vége felé, mert aztán már túl nagy lesz hogy egészben beleférjen... :)

Mi meg nagyon jól éreztük magunkat, csak hihetetlen hamar eltelt... De képzeljétek, indulás előtti este apa is érezte végre a bébit! És azóta minden este. Hihetetlen milyeneket rúg már. Az egész hasamon látszik. :)
Izmosodik a kispasi. :) Szóval jól kipihentük magunkat, férjem meg ment ma reggel dolgozni. :( De holnap úgyis hétvége és akkor megint együtt leszünk. :) Na most megyek mert van millió dolgom... Este vendégek jönnek és addig még órám is lesz. Szóval mindenkinek szép napot!

KépKép
muffin

már körbejártam, ez teljesen új építésű ház... de jól átvágtak minket. Az idegroham kerülget. Ne hari hogy ilyen rövid és lényegretörő voltam de rohanok a kocsiért.
magdolnam

Sziasztok!

Ilyen pocsék időt. Lementünk a boltba és futva jöttünk haza, mert eleredt az eső :evil:

Ditta: hurrááá! Ez nagyon király. :) Gratula! Már épp itt volt az ideje, hogy valaki elkezdje a zebraesőt. ;) Mit szólt a párod? Legyen igazad és jövőhéten teszek fel én is ilyen szép tesztet ;)

Nati: szerintem annyira nem csúsztatok le róla. Mert a kiskatincsok 48 órát képesek élni, és ha ma hajnalban volt az ovud akkor szerintem még jók vagytok. Max kislány lesz. ;)

Lilla: látom apáztál tegnap. Szerintem elkaptátok ;)

Muffin: örülök, hogy jól sikerült a wellness rátok fért egy kis pihi. Képek lesznek?

Magdolnam: szupi, hogy mész a kocsiért. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Régebben összegyűjtöttem pár tesztet érzékenység szerint:

Qupido: 10 mlU/ml
Pregimax plus 10 mlU/ml
Gabirel: 20mlU/ml
Medi-lab: 20 mlU/ml
Gravi HCG: 20 mlU/ml
HCG: 20 mlU/ml
MidiStick: 20 mlU/ml
Rapi preg corax: 20 mlU/ml
Rapi preg direct: 20 mlU/ml
One Step: 25 mlU/ml
Plus Qupido: 25 mlU/ml
Lily: 25 mlU/ml
Clearblue: 50 mlU/ml

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Viri
Még az is lehet hogy ma délelőtt volt ovum, mert akkor még fájt a hasam, de már kevésbé. na mind1, sajnos ezt elcsesztük. Mérges vagyok nagyon, de akkor ez nem véletlen, mivel mind a ketten elaludtunk. :cry: :cry: :cry:

Elöntött megint a rosszkedv, pedig tudom nem szabadna ennyire elkeserednem, még az is lehet hogy összejött egy kisfiú, nem???

Kép
Kép
nati80

Nati: figyi a kiskatonák nem csak pár órát élnek! Hanem 48-72 órát!!!!!!!!!!! Ti meg ha szerdán este voltatok együtt akkor csak ma este telik le a 48 óra! Szóval van esély!!!! De azért ma ne aludjatok el! ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Nati
Ne temesd el ezt a hónapot. Szerintem jó volt a szerdai hancúr. De a mai napot ne hagyjátok ki.
Olvastam valamelyik topicba, valaki egy nagyon drága könyvből másolta le, hogy a 0. napon, vagyis ovukor 20%, a +1. napon, vagyis ovu után 1 nappal 26% az esély a babára. Úgyhogy Nati, mindent bele. Este apára fel! szerintem ez a 26%-os napod!!!! És ugye a fiúkák gyorsabbak! :lol:

Kép
p__lilla

Viri
csudijó a hőd!!! Nagyon jól alakul!

Lilla
Neked már megvolt az ovud? Hő alapján igen, de ovuteszt alapján talán ma lesz.

Kép
Kép
nati80

Nati
Hát nem tudom volt-e, vagy sem. A hátam még fájdogál kicsit. Nem tudom hogy a hőmnek, vagy az ovutesztnek higgyek-e. Azért ma még tesztelek, lehet még + lesz.
A palástfűteát még nem merem inni, hátha még nem volt ovu és odébb tolja. Hő alapján te hova tennéd?

Kép
p__lilla

Lilla
Hő alapján a 14. nap, de az ovuteszt nem hinném hogy ennyire csalna. Bár nekem a dokik azt mondták az esetek 60 %-ban nem adott jó eredményt a teszt.
Ti is együtt voltatok a hő alapján nézett ovu napján és előtte is, szóval baj nem lehet, főleg ha ma is együtt lesztek.

Szerinted már volt ovum? Még mindig érzek furi fájdalmakat, de a tegnap esti valami elég fájdalmas volt. Nagyon fura érzés volt, begörcsölt, de nem mensissen. Mint amikor a belek fájnak, görcsölnek. Bocsika! :oops:
ma reggel is iszonyúan nyilallt a jobb oldalamnál a petefészek körül, de már azt nem érzem.

Kép
Kép
nati80

Nati
Szerintem volt ovud, vagy mostanába van. Szerintem ma mindenképpen hancúrozzatok.

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Pocsék az idő. Esik. Nem tudunk kimenni :(

Nati: igen eddig jó a hőm. Szeretném még 8 hónapig fent tartani ;)

Mágnes: mi van veletek? Hogy van apukád? És mi lett az Elművel végül?

Márti: Hunival mi van? Voltatok vissza a dokinál?

Erika: te merre jársz? Kint vagy apánál?

Magdolnam: meg van a kocsi?

Babett: neked ha jól emlékszem most lett vége a ciklusodnak. Mizu???? Gyere és írj!!!

Nyuszi: te voltál már dokinál?

Odri: te is írj pár sort, hogy jól vagytok. Ugye minden rendben?

Kép Kép
kisvirág_30

na itthon. Tökre kész vagyok! Gyönyörű az autó és hibátlan. Lefoglalóztuk, de sajna ma még nem tudtuk elhozni, mert az ügyintézés pénteken (okmányiroda) csak 12ig van. De keddig meglesz, legkésőbb szerda. Már nagyon várom. Apa nincs oda (se jó véleménnyel a "kis"kocsikról, de ő is bele van szerelmesedve nagyon.

Nati, tényleg ne temesd el ezt a hónapot.

Odri tényleg írhatnál már....

Viri érted is drukkolok nagyon!!! :wink:
magdolnam

Csináltam ovutesztet. Negatív. Akkor ma van ovum? Vagy holnap?
Szerintetek ma legyen akció, vagy inkább reggel?

Kép
p__lilla

Magdolnam: na akkor már csak párat kell aludni ;)

Lilla: látom játszol a fertivel :) Én is szoktam előre beírni hőket :) Látom nagyon nem akar vonalat adni ez a dög. Szerintem nem baj, ha ma este és holnap reggel is együtt vagytok ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Na voltunk dokinál, de utána meg elkellett rohannom valami közjegyzőhöz, aztán meg az oviba Robi után,, onnan meg le anyumékhoz... Tök fáradt vagyok!

Hát, megvizygálta 3 doki, csak vonogatják a vállukat, elküldtek vérvételre, labor eredmények utám még beszélünk :shock: Teljes Hemogrammat kell csináltatni meg megnezik, hogy nem e valamiféle streptococus okozza az egészet... Szoval nem lettünk okosabbak...

DITTA:
YESSSS,YESSS, YESSS!!!!!!!!!!!! KIVÁNOK NEKED GONDTALAN POCAKOSODÁST!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Viri
Azért nem akarom, mert hátha nem olyan jók a kiskatonák. Talán holnap reggelre már termelődik, nem? Vagy az már késő? Holnap reggel, meg vasárnap este. Vagy inkább ma este, meg vasárnap reggel? Nem tudom.

Kép
p__lilla

Márti: de legalább elindultatok valamerre. Jobbulást nektek!

Kép Kép
kisvirág_30

Márti
Fogalmam sincs, mi az a streptococus, meg a hemogramma. Jobbulást!

Kép
p__lilla

a streptococus egy fajta baci
Lilla szerintem ne hagyjátok ki a mait sem, meg a reggelit :wink: biztos ami biztos :wink: lehet ma volt a leszálló ág, vagy hogy a bokám mondják :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

ja és a másik az vérvizsgálatok
ASLO- az a streptococus, azt hiszem
PCR - az a Protein C Reaktiv- ami tumor esetén megnő

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hát Lilla nem tudom. Én bíznék apában ;) Szerintem vasárnap estére lecseng az ovud. Én a helyedben ma este tuti együtt lennék apával. És akkor a katincsok még reggel is ott lesznek lesben. Egyébként én is nagy dilemmába voltam egy hete, hogy mikor legyünk együtt. Ezért is voltunk kétszer is egynap. Biztos ami biztos. Én bízok apa katonáiban :) De hát nálunk más eset van, mert egy baba már van, szóval nagy baja nem lehet apának.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri:
szinte ugyanazt irtuk :lol:
Nagyon édi Kende, kis nőcsábász lesz belőle :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hát igen Viri. A férjed már bizonyított. :lol: :lol:

Kép
p__lilla

Aha. :) Köszi a Kende dicséretet bezsebeltem :)

Kép Kép
kisvirág_30

Márti
jobbulást Huninak.

Lilla
Szerintem ne hagyjátok ki a mai estét és a holnapit se.

Magdolnam
Ma is kecskeméten voltatok? És kedden, szerdán megint mentek? Nem rossz kis kirándulás nektek. De legalább a tiéd az álomautó.

Viri
Fenn tudod tartani ezt a hőt még vagy 36 hétig. Bízom benne. Ez a hónap megint jó lesz , érzem. Ditta kezdte a sort.

Kép
Kép
nati80

Holka:
neked meg gratula a kis kukishoz!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Monyo írta nekem, hogy szerinte a hőt nézzem és a szerint a 14. napon volt ovum.
Lilla, ha igaza van Monyonak, akkor neked is megvolt az ovud mikor felugrott a hőd.

Kép
Kép
nati80

Köszi Nati!
Már ránk férne, mert tiszta zsimbi a gyógyszerektől, meg a sok ide-oda futkosástól

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kende tuti nőcsábász lesz. :lol: :lol:
Legalábbi a csajok odalesznek érte.
Nagyon cuki.

Kép
p__lilla

Megyünk párommal vacsizni a kedvenc helyünkre. Csak úgy!!! :shock: :shock: :shock:
Igaz félig már megvacsiztam, de azért egy tejberizs lecsúszik szerintem. :roll:
Legkésőbb holnap jövök. Reggel hőjelentést kérek! Lilla, Viri!!!

Kép
Kép
nati80

Lilla
Kende már most egy nőcsábász szerintem. Olyan kis jóképű!!!

Márti
Felpörgeti Hunit a gyogyi, vagy inkább elnyomja?

Kép
Kép
nati80

Jó szórakozást Nati!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati, hát szerintem elnyomja, mert ma egész nap ölben cipeltem, nagyon fárad szegénykém :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

igen Kecskeméten voltunk :) ja, jó kis program... De jó nektek, étterem... én meg töltött paprikát csinálok :wink:
magdolnam

De attól a rosszasága megmaradt.. Az előbb ugy meg karmolta Robit a szeme alatt, hogy folyik a vér :( :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Majd írd meg a receptet, mert apukám és párom is szeretik, de még életemben nem csináltam, anyu meg szintén soha (nem szereti).
Én nagyon szeretem a paradicsomos káposztát, de annak sem tudom a receptjét. Ha valaki tudja írja meg priviben. Köszike!

Kép
Kép
nati80

Nati :
a paradicsomos káposzta levest, vagy mit? :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X