Helló csajok. Tegnap este megjöttünk a wellnessből, de nem volt már energiám visszaolvasni. Úgyhogy most pótoltam.
mágnes, remélem apukád már jobban van!
magdolnam, nem akarlak elkeseríteni, de ha használt házba költöztök, akkor csak meglévő gyerekre tudjátok felvenni a szocpolt, és annak is csak a felét adják. Azért tudom, mert nekünk is használt házunk van, és hiába lesz a tetőtér (ahol a gyerekszobák lesznek) az utolsó szögig új, akkor sem adnak úgy szocpolt mintha új építésű lenne... szóval ezt jól járd körbe...
jenny, én is nagyon sajnálom, hogy így történt a dolog. Remélem, hogy a kórházban minden rendben megy és hogy sikerül hamar feldolgoznod a dolgot és az újabb babára koncentrálni. El sem tudom képzelni én mit éreznék a helyedben, de én is tuti ki lennék akadva... Azért remélem minket nem hagysz el. Majd mindenképp számolj be hogy mi volt. Szorítunk neked!
ditta, neked megy a drukk! hehe... már nem megy a drukk. Most láttam a pozitív tesztedet! Most a gratula megy.
viri, nem csodálom, hogy kiakadtál a dokira. Főleg, hogy ha magánrendelésre mész, nehogymár neked kelljen könyörögni... Én csomószor azt érzem (szerencsére nem a nőgyógászommal kapcsolatban) hogy akkor kapsz alap ellátást, ha magándokihoz mész. Még akkor is húzzák a szájukat sok esetben... Ami felháborító... Ha már külön fizetsz, akkor kapj is valamit a pénzedért! Nagyon édesek a képek Kendéről!
holka, gratula a kicsi fiúhoz! Nagyon cuki a kép. Mi is akarunk menni 4d-re szerintem a jövő hét vége felé, mert aztán már túl nagy lesz hogy egészben beleférjen...
Mi meg nagyon jól éreztük magunkat, csak hihetetlen hamar eltelt... De képzeljétek, indulás előtti este apa is érezte végre a bébit! És azóta minden este. Hihetetlen milyeneket rúg már. Az egész hasamon látszik.
Izmosodik a kispasi.
Szóval jól kipihentük magunkat, férjem meg ment ma reggel dolgozni.
De holnap úgyis hétvége és akkor megint együtt leszünk.
Na most megyek mert van millió dolgom... Este vendégek jönnek és addig még órám is lesz. Szóval mindenkinek szép napot!