Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok !

Tegnap voltam a dokimnál, mindent rendben talált a babánál. Egyedül a kis talpa jár egy héttel előrébb, de mondta, hogy ezzel nem kell foglalkozni. Úgyhogy Ővele semmi gond, csak én szenvedek itt az allergiától. Mióta tudom, hogy babát várok (október), nem szedtem semmit, pedig egész évben kellene, mert a porra is allergiás vagyok. Mostanra úgy begyulladt a fejem, hogy a fül-orr-gégészeten orrporszívóval kitisztítottak (most már tudom, hogy miért ordítanak a gyerekek, mikor ezt csinálják) és felírtak egy orrsprayt, mert azt használhatok, csak gyógyszert nem szedhetek rá.

A kiskutyás témához: nekem 17 évig volt kiskutyám, sajnos tavaly májusban végleg elaludt, úgyhogy most nincs. Egyébként sok ismerősömnél van kisgyerek mellett is kiskutyája. Ami visszatart, hogy legyen, az egyedül az allergiám. A múltkor, ha jól emlékszem a Budapest TV-n szokott lenni péntek délelőttönként egy műsor, ahová a Czeizernek lehet betelefonálni. Ő azt válaszolta egy kismamának, hogyha a baba két éves koráig nem érintkezik kutyával, macskával, és nem cigiznek körülötte, akkor kis eséllyel ugyan, de lehet, hogy nem lesz allergiás. Amúgy biztos, hogy örökli. De egyébként a macska nagyobb fertőzésforrás a babának, mint egy kiskutya.

Remélem Ti nem szenvedtek az allergiától, én is majdcsak túlvészelem ezt a három hónapot.

Jó hétvégét Lányok.
Lilla
Vendég

lilla:tök jó hogy minden rendben van a babával.a lába meg lehet azért nagyob mert nagylábú babóca lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lilla69!

Örülök, hogy minden okés nálatok! Talpa nagyobb??Majd legfeljebb nagylábon él! :lol:

Kutya: én allergiás vagyok, fiam mellett végig volt kutya, most 14 éves a fiam és nyoma sincs allergiának.
Szerintem a sűrű takarítás miatt nem irritálta a szervezetét a kutyaszőr.
Most is van kuty, de már csak a kertben.
Valami homeos bogyót kéne az allergiára nézned, meg sópipa nekem nagyon sokat használt!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok!

Kriszta!
Már elhasználtam egy egész homeopátiás orrspayt, de nekem nem használt semmit. Most az SZTK-ban a Nasonex orrspayt írta fel a doktornő, azt használtam eddig is. Csak hát kevés így gyógyszer nélkül, mert nem fújhatok olyan sűrűn. Most néz nekem a Snápi Ági majd valami homeopátiás szert, ha tud valamit kipróbálom, hátha használ.

A baba lábacskája miatt én sem aggódom, mondta a doki, hogy másnál is van így. Legalább nem kell majd szaladgálnia 35 meg 36 cipő után, mint nekem.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Lilla!

a tengervizes orrspray nagggyyyyonnn jóóóóóóó még
meg a sópipa "töltettel"

egy próbát megér.... :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Szia Kriszta!

A tengervizes sprayt használom, de a sópipám el van téve szépen becsomagolva. Jó, hogy írtad tényleg elő is veszem, hátha használ.

Köszi
Lilla
Vendég

Lilla!

Csodát nem tesz ugyan, de legalább elviselhetőbbé teszi.
Én is csodálkoztam, hogy allergiás tüneteim vannak, de tegnap mondták a tv-ben, hogy már virágzik a mogyoró.... :cry:

Kép

Kép

Kép

dominika1

a tengervizes anno nekem is bevált :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsa, most olvasgattam végig. De aranyos vagy, hogy itt is megemlítettél. Inkább a 2008 április-májusi babavárókban vagyok. ezt csak ritkán olvasom...

Én április 11-re vagyok kiírva, de a magas cukrom miatt már megkaptam az esélyt a márciusra. :( azért jó lenne minél tovább húzni, akármilyen kicsi a hely, jobb neki itt bent.

Kép
téjé

Hajni!

Te keresel tejnélkül kenyérsütőgépben készíthető kenyeret?
Van egy pár receptem, ha gondolod, átlövöm priviben!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok !

Kriszta . Igen én keresem , ha atküldöd azt megköszönöm .

Szép hétvégét Mindenkinek. Hajni

Kép
hasadi

Sziasztok!

Két napja be sem dugtam az orrom. :( Ezere dolog itthon, és így is sok, ha apap itthon van és szórakoztatja Hannát.
A csavargás tök jól sikerült, bár a két hisztis tyúkot :D Hannát és a két és fél hónapos unokatesóját, Lillát össze kellene kötni.
Húúúúúúúúú, de érzeték a közelgő vihart pénteken! Nem lehetett velük bírni!
A nagy csinadrattát meg átaludta szombaton! Ez az én formám!

Lilla, az én lányom is "nagy lábon él", apa viccesen mindig azt mondja, hogy majd csináltathatjuk neki a 46-os magassarkút! :D :D (Neki ugyanis ekkora a lába!) A lényeg, hogy jól van/vagytok és egészséges!

Mindenki jól eltűnt, remélem pihentek!

További szép hétvégét!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Huhhh, sikerült bár gépelési baromságot elkövetnem, remélem azért érthető! :oops:

Évi, ment egy hosszú privi!

KépKép
hexina

Hajni!

Holnap küldöm priviben, mert megint elraktam valahová és nem találom. :cry:
Ebből cavinton lesz!

Hexina!

Szerintem mindenki fejfájással fetreng otthon....... :cry:
Remélem holnap már lehet sétálni!
Domi átalussza az egész napot.....remélem nem lesz beteg.... :shock:

Kép

Kép

Kép

dominika1

dominika:nekem is fáj a fejem de nekem az anyóyom miatt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszi Hexina a privit. Olvastam, csak a másik JF-esbe írtam.

Tényleg eltűntetek, mármint a többiek.

Évi

Kép
evisan

szia evisan én itt vagyok de a többiek hol vanak???????????????????????????????????????????????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Tényleg eltünt mindenki, pedig még az idő sem alkalmas a csavargáshoz, minket is a házba űz az idő. Szerencsére itt van/volt anyukám a hétvégén és lefoglalta Nándit így minden elmaradt házimunkát be tudtam fejezni. Még ebben a nyugis állapotban leszek pár napig míg újra gyűlni nem kezd a vasalnivaló, és fájni nem kezd a fejem a "mit főzzek" kérdéstől...

Évi! Nemsokára meglesz a nagy találkozás! Már alig várom a friss képeket!!!

Nitacska! Látom te most mindenféle vonalzót kipróbálsz... :) :)

Kerekes! Örülök, hogy végre összejött ez a kapcsolatfelvétel... :) azt hittem hogy
bebizonyosodik, hogy se emailt, se privit, sem sms-t nem tudok írni... :wink:

mazsuzs

Kép
mazsuzs

mazsuzs igen próbálgatok mert mindíg megáll nem tudom mért és ilynkor inkább másikat csinálok :? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitácska!

Tutik a vonalzók!!!

Mazsuzs!

Írtam a másikba is.

Hajni!

Küldtem priviben recepteket, megkaptad?Van a kenyérsütődön dagasztó funkció?

Kép

Kép

Kép

dominika1

dominika köszi.a te vonalzóid is szupik!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kriszta . Köszi megkaptam a recepteket , ha otthon leszünk ki probálom / Mamánál vagyunk mert sí szünet van a suliban /. Van dagasztó program , és kefires is lehet mert tudom helyetesiteni szója johurttal . Hogy telt a hétvégétek ? Iszonyatos volt az idő , féltem hogy elvisszi a tetőt .

Nitacska . Meg csináltad a húsit ? A fejedhez meg jobbulást . Most már végre jó idő van . Hurrá .

Szép napot Mindenkinek. Hajni

Kép
hasadi

Hajni!

Okés, akkor még írok!!!!
Meglepően jól viselte a csaj a hétvégét! No hiszti!!! :shock:
Azóta is ámulok!!!!

Ma meg mennyei az idő, most jöttünk be dél óta.

Kép

Kép

Kép

dominika1

hasadi igen megcsináltam a húst és mennyei lett szerintem rövid időn belűl csinálok majd megint isteni volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Evisan/Évi!

Merre vagy?

Ági?????
Te is nagyon eltűntél...csak nem megint a migréned? :cry:
Minden okés? Hartman papánál voltál?

Kép

Kép

Kép

dominika1

tőletk is megkérezem.szerintetek mi a bajom.3 hónapja mint mondtam volt misse.ab spontán vetélésem.rá 5 hétre és 3 napra mg jött a menzim.jövöhét kedden kéne a következőnek megjöniie de tegnap óta barnás és véres a betétem néha a wc-be is van valami de ennyi,nem sok a vér és inkább barnás mint véres./bocsi hogy így részletezem/ :oops: ma szintén inkább barnás mint véres.de este meg reggel semmi nem volt.
másik topikba mondták lehet baba,amit én nem hiszek,igaz nem védekezünk egyáltalán.segítsetek. :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!

Szerintem is babó......

Kép

Kép

Kép

dominika1

bárcsak igazatok volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Menj el tesztet venni!
Vannak már olyanok (gabriel) amit már a nap bámely szakában el lehet végezni és 99%-os.
KB 1000 Ft :cry:

Kép

Kép

Kép

dominika1

még nem volna korai az a teszt?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem hiszem....asszem 10 napos beágyazódást már ki tud mutatni.
Ha számolom azt, hogy jövő hét kedd mínusz a mai nap, mínusz 2 hét, akkor lehet, hogy már kimutatja.
De asszem igazad van, a legbiztosabb, ha megvárod a keddet, sőt a jövő hét végét és ha addig nem jön meg, akkor veszel tesztet.
Ki fogod bírni?

Kép

Kép

Kép

dominika1

simán kibirom nem vagyok az a körömrágós tipus de azért szoktam izgulni én is.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitácska: drukkolok,hogy tényleg Babó legyen :)

Lányok! fejfájásra tudtok valami tuti homeos bogyót ajánlani?? szétrobban a fejem,de az eddig használt fájdalomcsillapítót nem szeretném szedni. nem nagyon ismerem még a homeopátiás szereket,de érdekelne.

Üdv Mindenkinek

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

SZIASZTOK!!!

KRISZTI!!!
KÖSZIKE MEGVAGYUNK ÉS HÁLA A JÓ ÉGNEK CSAK MULTHÉT SZERDÁN VOLTAM TELJESEN KI A MIGRÉNTŐL!!!MOST EGYENLŐRE NYUGI ÉS CSEND VAN A FEJEMBE!!!HARTMANN PAPÁHOZ CSÜTÖRTÖKÖN MEGYÜNK APÁVAL!!!NAGYON KIVÁNCSI VAGYOK A CSAJSZIKÁRA MERT EGYRE ERŐSEBBNEK ÉRZEM MÁR!!!NAGYON JÓL TUDTAM VELE PAKOLÁSZNI A MÚLT HÉTEN MERT VÉGRE KÉSZEN LETT A SZEKRÉNYSORUNK ÉS AZT RENDEZGETTEM!!!
ÉS VELETEK MIZUJS VAN???DOMINIKA HOGY VAN ÉS HOGY VISELTE EZT A HURRIKÁNT???

LILLA69!!!
ESTE A TORNÁRA VISZEM A HOMEOPÁTIÁS TABLETTA NEVEKET AMIKET AZ ALLERGIÁDRA TUDSZ SZEDNI MAJD!!!HA NEM JÖSSZ AKKOR EMILBE KÜLDÖM MAJD OKÉ???

MESI!!!
HA LEÍROD HOGY MILYEN FEJFÁJÁSOD VAN AKKOR ÉN NÉZEK NEKED RÁ GOLYÓCSKÁKAT!!!DE AKKOR MINDENT ÍRJÁL LE AZ ÉRZÉSRŐL MEG A FÁJDALOMRÓL!!!NEKEM PL:MIGRÉNKOR FOLYIK AZ ORROM!!!A KEZDETEKOR BORZASZTÓ MELEGSÉG ÖNT EL ÉS PL:A VÉGÉT ONNAN TUDOM HOGY ELKEZDEK NAGYON FÁZNI ÉS AKKOR TUDOM HOGY 2 ÓRA MULVA MÁR SEMMI BAJOM NEM LESZ CSAK NAGYON ÁLMOS LESZEK MERT RENGETEG ERŐT KIVESZ BELŐLEM A FÁJDALOM MEG A GÖRCS!!!AMIT NEM GONDOLSZ FONTOSNAK AZT IS IRD LE MERT LEHET HOGY NEKEM NAGY SEGÍTSÉG LESZ MAJD!!!MEGPRÓBÁLOK MINNÉL ELŐBB VÁLASZOLNI MAJD OKÉ???NEKEM SAJNOS 16 ÉVE VAN MIGRÉNEM AMI GENETIKAI IS RÁADÁSUL ÉS SAJNOS A HOMEOPÁTIA NEM HASZNÁL RÁ SEMMIT UGYHOGY ÉN MOST CSAK TŰRNI TUDOK AMIG A NORINA NEM LESZ MEG!!!DE SOKMINDEN MÁSRA NYOMATOM VISZONT A GOLYÓCSKÁKAT!!!

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Ági!

nagyot fordult a világ!!!Domi megint a"régi"!
megszűntek egyik pillanatról a másikra az ordítós jelenetek!Frontokat is jól bírja!
Napközben is alszik 2-3 órát, illetve éjjel csak egyszer kelünk fel szopizni!
Eddig ugye 8-tól reggel 6-ig kb 3-4x kelt fel. Tegnap este 8-kor elalukált, majd hajnali 1/2 4 -kor kelt csak. 10 perc szopi után reggel 1/2 7-ig alukált.
Ne gyorsan lekopogom ezeket.

Remélem Veletek minden okés lesz, majd írj lécci msn-re, jóóóóó????
Bár elég ritkán vagyok gépnél mostanság, mert felfedeztem a könyvekben rejlő örömöket.

Ja és nekem lécci írd le az allergiára való homeós bogyókat, mert én teljes körű virágpor allergiás vagyok és már szednem kéne valamit.

Puszika addig is! Ja és március végétől megyünk babauszira Erzsébeten az egészségházba!Majd jól beszámolok róla!

Kép

Kép

Kép

dominika1

KRISZTI!!!

NAGYON ÖRÜLÖK HOGY DOMINIKA ILYEN SZUPER JÓL VISELKEDIK!!!
EZ TÉNYLEG JÓ HÍR SZÁMOMRA MEG HOGY AZ IDŐJÁRÁST IS ILYEN JÓL VISELI!!!
ANNAK IS ÖRÜLÖK HOGY NEKED IS VAN EGY KICSI IDŐD IGY OLVASGATNI MEG MAGADDAL FOGLALKOZNI!!!HELYES,HISZEN MEGÉRDEMLED!!!
A DOKI UTÁN BIZTOSRA LEHETSZ HOGY LEJELENTKEZEM MAJD!!!KIVÁNCSI VAGYOK MÁR NAGYON A LÁNYZÓMRA!!!
A BOGYÓNEVEKET IS KÜLDÖM NEKED IGÉREM!!!
AZON A BABAUSZI ELŐADÁSON VOLTUNK AHOVA FOGTOK MENNI UGYHOGY HA VAN KÉRDÉSED NAGYON SZÍVESEN VÁLASZOLOK RÁ!!!ÉN A MEDENCE MÉLYSÉGE MIATT NEM MERTEM BEVÁLLALNI DE ABBA MARADTUNK APÁVAL MAJD HOGY ÉN ÁTÖLTÖZTETEM ÉS Ő MEG MAJD MEGY VELE PANCSIZNI!!!NAGYON SZUPER KISGATYÓJUK VAN ÁM A BABÁKNAK!!!SZERINTEM ÉLVEZNI FOGJA NAGYON DOMINIKA!!!ÉS MAGA AZ OKTATÓ AKI AZ ÓRÁKAT TARTJA Ő IS NAGYON ARANYOS ÉS KEDVES ÉS NEKI IS EGY KB.7 HÓNAPOS KISLÁNYA VAN!!!CSAK Ő NEM JÁRHAT ERRE AZ ÚSZÁSRA MERT A FÜLE NEM BÍRJA SAJNOS!!!
VIGYÁZZATOK MAGATOKRA ÉS DOMINIKÁT PUSZILD MEG HELYETTEM IS!!!
ÁGI

Kép
Kép
snápi

Ági!

Miért, milyen mély a víz???
Mert én nem tudok úszni... :oops: :oops:
Egyébként Editnek hívják és Domit már most szoktatnom kell a hűvösebb vízhez. 32 fokos az uszi vize. Ja meg a zuhanyzó hangjához!
És vennem kell fürdőruhát....kinőttem! :lol:

A bogyókat meg előre is köszike!
No pusszantás, vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Ági!

Hála az Égnek én nem vagyok migrénes,csak néha fáj. Most a homlokom akar kiszakadni a helyéről. Néha tompábban,máskor meg erősebben. Ha fekszem,ha ülök,ha csend van,ha nincs....szóval egyfolytában. A párom hozott egy homeos bogyót: belladonna a neve. nem tom jó-e,mert még nem vettem be,mert most ettem. szerinted jó lesz erre a fejfájásra?

köszi a segítséget!

üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Kriszta . Köszi , ha még írsz . Jó volna , mert igy is sokba kerül a gyerek kajája , ma voltam a Herbaházban , csak 8000.- forintomba került . Örülök hogy Domi ilyen jó kislány . Lehet túl van azon a kritikus 6 héten , ami Nála egy kicsit tovább tartott . Vigyázzatok Magatokra .

Nitacska. örülök , hogy ízlet a kaja . És szurkolok , hogy baba legyen .

:lol:

Snápi . Meg kérdezhetem hogy Te könyvből nézed ki a bogyokat ? Mert nekem is van , de fejfájásra nagyon sok féle van és nekem nem mindig ugyan úgy fáj a fejem . Igy nem igazán igazotam el rajta .

Szép napot Mindenkinek . Hajni

Kép
hasadi

mesi nagyon kedves tőled,hogy szurkolsz.Larababa,hogy van?puszilom!!!
köszönöm,hogy szurkoltok nekem.Remélem jóisten egy babát küldött a pocimba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Judit . Merre vagy ? Hogy sikerült az esküvőd ? Sikerült kipihenni ? Vagy talán elmentél nászútra ? Várjuk az élmény beszámolot .

Évi is nagyon eltünt . vajon mi lehet vele .

Üdv .: Hajni

Kép
hasadi

lehet szűlni ment az évi :?: :!: :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hajni!

Pont most küldtem Neked!!!Majd még szerválok egy párat....

Így utólag már én is a hasfájásra gondoltam, de akkor nem produkálta a feszítést meg a többi velejáró tünetet! :shock:

A lényeg, hogy már nem szenved. Én bírtam szerencsére.

Nitácska!

Én baromira szurkolok Nektek!

Évire már én is gondoltam, szerintem szülünk!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagy már megint bababoltokat fosztogat! :wink:

Szorítsunk nekik!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

dominika nagyon kedves tőled!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!
Nálam is ezek voltak az első tünetek, hogy baba lesz a menzi megjötte előtt 1 héttel produkáltam ezeket már.

Ma is megvolt a szokásos heti CTG és UH. Minden oké, megnőttük ismét az egy heti átlagot. A méhem tapintásra egy 24-25 hetesnek felel meg, de a baba méretei szerencséje a valós értéket mutatják. A méhszáj teljesen zárt. Viszont a frontok megtették hatásukat, és a mi kicsi lányunk átfordult fejvégűbe. Remélem így is marad, és a többi front hatására nem fordul ismét vissza.
Jövőhéten újból CTG és UH.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

kerekes de most megint enyhén vérzek és enyhén fájdogál a hasam.ez szerintem nem baba :cry: :cry: :cry: :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

MESI!!!
IGEN!!!JÓ LESZ A BELLADONNA!!!A FÉRJED MELYIKET VETTE MEG???
MERT A FÁJDALOMRA AMIRE NEKED KELL AZ A BELLADONNA 15CH!!!REMÉLEM EZT VETTE MEG!!!ÉS UGY KELL SZEDNI HOGY NAPI 2-3SZOR 5 GOLYÓCSKA!!!A VÉRNYOMÁSODAT IS MEGKÉNE MELLÉ MÉRNI AMUGY!!!AZ MENNYI LEHET???AMUGY EZ A BELLADONNA NAGYON JÓ MÉG LÁZAS MEGBETEGEDÉSRE IS!!!DE TÜRELEM KELL HOZZÁ!!!NEM EGYBŐL HAT!!!A FÉL ÓRÁS KIHAGYÁSOKAT TARTSD BE MAJD LÉGYSZÍVES HA MIELŐBBI HATÁST SZERETNÉL MAJD OKÉ???BÁRMI KÉRDÉSED VAN MÉG NYUGODTAN ÍRJÁL ÉS SZERETNÉK VISSZAJELZÉSZ IS KAPNI!!!
JOBBULÁST NEKED!!!

KRISZTI!!!
IGEN!!!EDITNEK HÍVJÁK AZ OKTATÓT ÉS A VÍZ 32FOK KÖRÜL VAN MERT A BACIK ABBA NEM IGEN TENYÉSZNEK MEG!!!A VÍZ VISZONT 160CM ÉS ÉN EZÉRT NEM HISZEM HOGY A NORINÁVAL ELLENNÉK BENNE MERT NEKEM MEG OLYAN PROBLÉMÁM VAN HA A VÍZ A GIGÁMAT CSAPDOSSA ÉN BELEFULLADOK EGYBŐL!!!AZ MEG MILYEN CIKI LENNE HA A NORINA TOLNA KI A MEDENCE SZÉLÉRE!!!A FÉLELMEMET VISZONT MEGÉREZNÉ ÉS SÍRNA BIZTOSAN MERT NEM ÉREZNÉ MAGÁR BIZTONSÁGBA IGY APA VISZI MAJD A CSAJSZIKÁT!!!APUKÁK IS VANNAK AMUGY AZ USZIN!!!NEM IS KEVÉS!!!A TE URAD IS VIHETI HA TE MEGGONDOLOD MAGADAT!!DE EGY PRÓBÁT MEGÉR SZERINTEM!!!

HASADI!!!
IGEN!!!KÖNYVBŐL IS NÉZEM MEG A TESÓM IS NAGY GURU BENNE ÉS AZ Ő SEGÍTSÉGÉT IS KIKÉRTEM MESINÉL IS MEG A LILLÁNÁL IS!!!SOKFÉLE KÖNYV IS VAN ÉS SAJNOS MINDEGYIK MÁST IS ÍR!!!TOPPON KELL LENNI!!!RENDESEN VÉGIG KELL OLVASNI HOGY MELYIK MIRE VALÓ MERT HA NEM OLYANOK A TÜNETEID AKKOR TÉNYLEG NEM SEGÍT NEKED!!!

NA SZIASZTOK CSAJOK MEGYEK TORNÁZNI!!!
ÁGI

Kép
Kép
snápi

Ági!

A víz csak 130cm-es! Holnap pontosan lemérik majd!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Nem, nem, nem... :D :) Sajnos még nem tartok a szülésnél. :D :D

Hűűű, Nitácska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukkolok neked nagyon-nagyon, hogy legyen baba!!!

Na szóval, még egyben vagyunk, Zsófi nagyon jól érzi magát odabenn. Ma voltam a kórházban, mindent csináltak: nagy vérkép (amolyan szülés előttit), CTG, ultrahang, mindeeeen...
A CTG-n a szívhangjai tök jók, de az a görbe, ami a méhösszehúzódásokat mutatja...: tök lapos az egész. Semmi összehúzódás. Fura!!! Bár ti is írtátok, hogy nem mindenkinél vannak. De én mégis valamiért azt hinném, hogy ilyenkor már kötelező, hogy legyenek ilyenek.

Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy március 10-ére kaptam időpontot: PROGRAMOZOTT CSÁSZÁR, hogy a franc egye meg...
Emiatt voltam/vagyok ma elkenődve, és ezért dühömben takarítottam, jól bezabáltam ebédre (mondom nem leiszom magam, hanem leeszem), és utána pedig lefeküdtem, néztem a plafont, és szenvedtem. De aztán Hexina hozott egy kis könnyebbülést a lelkemnek.
De le fogom mondani ezt a március 10-ét, és nem lesz programozott császár, hanem szépen megvárjuk, hogy beinduljanak a fájások, vagy a magzatvíz elfolyjon, és utána lesz császár. Szegény Ágika fog nekem örülni marhára, de tényleg nem szórakozni akarok vele, de nekem nem mindegy, hogy szülök. :? :?

Na mindegy, szóval most egy kicsit feldúlt és hisztis vagyok ettől a ténytől, de majd elmúlik. Nemhogy örülnék, hogy március 10-én a kezembe foghatom a kislányomat. De neeeem!!! Én akkor is meg akarom várni, hogy magától induljon eeel!!! Nem azt mondom, hogy természetes úton akarok szülni faros babát, mert nem. Hanem csak a vajúdás, csak hogy én is megtapasztalhassam, hogy milyen az, nézni az órát, hogy most 10 percesek, mostmár 5, és így tovább, és akkor elindulni a kórházba, és akkor essenek nekem, kaszaboljanak, meg amit akarnak, csak ennyit engedjenek meg. Ezzel még nem kockáztatom a kislányom életét.

Vagy segítsetek tippeket adni, hogy mivel indítsam be magamnak a szülést. De a frontok sem segítenek rajtam, pedig jönnek-mennek. :( :(

Kép
evisan

Sziasztok!

Kerekes Zsuzsi! Nagyon örülök, hogy a babó befordult a helyes irányba és hogy minden rendben van! Már csak egy hónapocska...

Evisan! Még március 10-e messze van. Hat nap van addig...megtörténhet amit szeretnél!! Beindulhatnak a fájások! Kitartás!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?