Kati, mééé altatjátok szegény gyereket, ha nem is álmos?
Nagyon cuki Marci a kis duci kezével!
A diavetitésnek szerintem a hangulata nagyon jó! Lesötétitett szoba, a diavetitő fénye és illata (mert emlékeim szerint annak olyan egyedi illata volt, ahogy az ember bekapcsolta), a film gondos kiválasztása, befűzése, tekerése, szóval minden apró részlet. Ezt egy mese a TV-ben nem helyettesitheti.
Hajni, nemtom, hogy elég sűrűre csinálom-e, többet raktam, mint az előirt, de még igy is folyt. Azért nem merek többet, mert a tápszerekre rá van irva, hogy a nem előirás szerinti keveréstől baja lehet a gyereknek. Mondjuk ezt is furcsállom, de a Sinlac-ra ez nem igaz???
Gabci, dokinő is ezt mondta, hogy keverjem gyümölccsel a zöldséget. Csak nekem olyan furán hangzik répa barackkal
Persze az ő izlésük még más, ki fogom próbálni. Fura,hogy Ádi a krumplit csirkével nem eszi, pedig a krumpli olyan semleges izű. Arra is gondoltam, hogy a főzelék sűrűbb, más az állaga, talán azért nem eszi Panka. Mert ahogy a szájába teszem, szinte megmerevedik, rázza a hideg és nagyon szerencsétlen pofikát vág. A gyümi higabb, levesebb. Nemtom.
Az "anya ne hagyj egyedül" játék nálunk is állandó, szóval ettől még a "ha álmos, alszik"-ért nem utállak kevésbé
Bea, jó utat nektek! Nem irigyellek a pakolásért! El se tudom képzelni hogy fértek be a kocsiba, 3 gyerek + a cuccok. Mi amikor Pápára mentünk, annyi cuccunk volt csak az 1 gyerekkel,hogy már egy gombostű nem fért volna be
És te tornázni jársz 3 gyerek mellett??? Ügyes vagy, hogy igy be tudod osztani az időd! És a férjed nagyon rendes, hogy igy ellátja a gyerkőket addig!
Mi mostanában 5 és 6 között kelünk, tudj' Isten miért. És nem is alszik vissza.
Viszont elkezdtem a 'nevelését'. Tegnap 1x se volt ölben altatás, csak kiságyban. Ma reggel már szépen elaludt kb 10 perc alatt. Előtte picit játszom vele a kiságyban, aztán cumi be, popsi paskolgatás, dünnyögés indul és már alszik is.
Ja, és beléptünk a sikitozósok táborába. Tegnap rájött, hogy tud sikoltozni, azóta azt próbálgatja állandóan