Új privát üzeneted érkezett!

Minyu, ügyes voltál a dokinál! :lol:

Nem tudom, ki kérdezte, de a terhesgondozóban van egy doki, akinek joga van táppénzre venni.Mindig Ő írja alá a papírt.A védőnő nem csinálhat ilyent.Nekünk is itt helyben van védőnő, de tp papírért be kell menni a tg-ba.Ha odamegyünk elég az első alkalommal igazolás.A házidokihoz meg minden alkalommal vinni kell.Legalábbis a dokim ezt mondta, mert én is inkább a házidokihoz mentem volna, de emiatt nem javasolta.

Holka, nagyon szép a babád! :lol:

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, de nem bírom megjegyezni, mit írtatok! :oops:
Vendég
 


Holka!

Gartulálok a kis pöcsöshöz. Nayon cuki :lol:

Kobak!

Üdvözöllek én is. Jó kis csapatunk van szerintem is. :lol:

Kép
Kép
a.m.
 
 


Kobak: Üdv, és gratula a bébikezdeményhez :)

Kép

Kép
starlark
 
 

 
 

Holka: hol osztogatnak ajándék 4D-t?:)

Gratula a kis tökihez:) Már mind két tipusból lesz egy nektek otthon :)

Kép

Kép
starlark
 
 


Holka!

Bizony ám! Csabi 5.5, Lehel 3.5 éves, Berci 16 hónapos! Tartjuk a 2 év korkülönbséget most is! :lol:

Minyu!

Munkaügyet sajnálom, de jobb lesz így, kár lenne szemét főnök miatt idegeskedni! Legalább pihenhetsz végre! Nehéz lehet olyan munkahelyen dolgozni, ahol még Neked kell bocsánatot kérned, megalázkodnod, holott nem csináltál semmit, ami ezt indokolja!
Hányás elmúlt már? Én végre napi 2 alkalommal látogatom a wc-t e célból! Persze ez még nem tökéletes, de már sokkal jobb mint eddig!
A Te házidokid nem kért vizitdíjat az EKG-ért? Az enyém ma újra elkérte! Nem is tudom, miért ismételte meg és 2 hét múlva mehetek megint vissza! :twisted:

Közérdekű (lehet)!

Van más is, aki az ÁEK-ben szül, jó, ha tudjátok, hogy nem engedik már a szülésznőválasztást!!! Nem tudom, hogy a rendelkezés kórház-avagy minisztériumi szintű, de talán érdemes rákérdezni a dokiknál!

Márti
borossné becz márta
 
 


Sziasztok!

Annyira fáradt vagyok, hogy alig bírok fenn lenni, meg írni. A melómat is alig bírom elvégezni, úgy érzem magam, mint egy lassított felvétel.

Minyu!
Sajnálom a meló ügyet, nem lehetett egyszerű. De inkább legyél nyugodt környezetben, minthogy idegbeteg legyél a főnököd miatt. Nálunk a nődokim vesz tartós táppénzre. Sőt! Mikor nála voltam, és azt mondtam neki, hogy a háziorvosomhoz megyek inkább, még ő szólt rám, hogy a házidoki nem írhat ki hosszan, csak ő.

Szépek vagytok nagyon!!!Szép pocik!

Holka!Gratula a kispicurkához!Nagyon szép.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Sziasztok!

Holka!
Gratulálok a kisfiúhoz, és tudjátok már mi lesz a neve?

Minyu!
Sajnálom a főnök dolgot, de így legalább nyugalomban leszel otthon! Én még nem mondtam bent, majd a 12. heti Uh után.

Lányok, én nem hogy jobban vagyok, sőt....
Érdekes, mert kb. délután kezdek felpuffadni, estére meg hányingerem van, és közben korog a gyomrom, de semmi sem esik jól. De nem panaszkodom, csak legyen minden rendben.
Ja, és nagyon fáradt is vagyok, pedig most kellene bírnom, mert költözünk!!!!! :)

Kép
Kép
petra1980
 
 


Szaisztok!

Holka, ezt a képet aztán jól elcsíptétek! Gratulálok! Ez olyan izgi, egyre többen tudjátok meg, hogy mit rejtegetnek a babáink a lábuk között. Én továbbra is úgy gondolom, hogy mi nem fogjuk megkérdezni.

Kobak üdv itt közöttünk! Szerintem nagyon hasznos a topik, és tényleg jó a csapat. Valahogy jó érzés, hogy mi itt mindannyian kb. uott járunk, uaz a gondolatunk, kérdéseink. Tapasztalatot cserélünk, segítünk egymásnak az infókkal.

Utro után még Duphaston?? Ez furcsa, ilyent még nem hallottam. Meg a 3*2-es mennyiség sem semmi. Én a 2*1 tablettát, és 2*1 kúpot is sokallom..Már alig várom, hogy valamennyi bogyót elhagyhassak.

Az Elevitet is csökkenteni fogom a 12. hét után, mert állandóan vérzik az aranyerem :cry:

Roni, a fáradtsággal én is így vagyok. Már most majd leesik a fejem. Aztán meg hajnalban megint a plafont fogom nézegetni.. Miért lehet ez? Gondolok a hajnali éberségre. Ezt többen is tapasztaljátok..

Rönééé



Kép
röné
 
 


Petra a gyomorpanaszok is detto egyeznek azzal amit leírtál.
Eddig még minuszban vannak a kg-ok, ami nem baj, csak a közérzet nem túl jó így. Valaki kérdezte tőlem otthon, hogy vannak e terhességi tüneteim. Hát igen, minden ami ilyenkor előjöhet, nálam megvan..

De büszkén viselem, akárhogy leszívja az energiámat :P

Rönééé



Kép
röné
 
 


Holka!

Tök jól látszódik minden a babán, minden kivehető, még a kukaca is :lol:

Én is úgy vagyok, mint Petra. Eddig csak a legelején volt hányingerem, most meg esténként rám tör. A haspuffadás megmaradt, épp ma próbáltam itthon a nadrágokat, alig jön rám derékban már valami fel.

Viszont jövő héten megyek 12 hetes UH-ra, meg a genetikai vérvételre. A védőnőmet (akivel csak jövő héten fogok először találkozni) mondta mert rákérdeztem, hogy éhgyomorra kell-e menni, azt mondta, nem. Ti nem éhgyomorra mentetek?

Egyébként még én se mondtam el bent a cégnél, majd a 12. UH után.

Minyu!
Jó, hogy eljöttél TP-re nem éri meg miatta idegeskedni!! Amúgy az én házidokim is még tavaly valamikor mondta, hogy már nem lehet visszamenőlegesen kiíratni magát az embernek, mert dátum és sorszám alapján regisztrálják a betegeket.

Hú, bocsi, a névre nem emlékszem. :oops: Miért kell még így is az EKG-ért vizitdíjat fizetned? Ráadásul 2 hét múlva újra visszahívott? Nem értem!! Úgy tudom, kismamák mentesülnek a vizitdíj alól. Ezt mond meg neki is!!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


Petra, nekem ugyanezek megvannak.A nap vége felé egyre rosszabb, alig várom, hogy lefekhessek.
Aztán 4-szer, 5-ször ki kell mennem, hajnalban nézegetek, mire elaludnék, kelni kell.
Még jó, hogy nem járok dolgozni, én nem bírnám ezt munka mellett, azt hiszem.

Azért én is meg fogom ám kérdezni a nemét!
Aztán amíg mást nem mondanak, addig elhiszem. :wink:
Vendég
 


Holka: gratula a kis tököshöz :)

Kobak: üdv itt :)

Konan: mihamarabbi jobbulást, de legalább túl vagy rajta!

Minyu: főnöködre inkább nem mondanék semmit. Elmehet a sunyiba. :evil: Ilyenkor látom igazán, hogy én milyen mázlista vagyok a melómmal/főnökömmel!

Kép
kistiggrincs
 
 


kobak üdv!!!! :)
gratula manóhoz!!

minyu....ez nagyon rosszul hangzik! szegény!!! és igen, inkább hagyd ott, nem éri meg!! ilyen légkör...áááá :S

holka:):)
éédes a kisFIÚ!!!! mondjuk bevallom, ha egyre gondolunk, nekem az inkább köldökzsinórnak tûnne, de biztos jobban tudják :D

konan....jobbulást, te szegééény!

luca!!
nekünk is a 12hetinél simivel aszonták, nem tutira, de hogy szerintük lány...hát 16b hetesen konkrétan láttukhoyg hát nagyon nem :) szóval mi pont most beszéltük marcimmal h mikor menjünk, és a 16 hetet gondoltuk leghamarabbinak, mert azért akkor már elég tuti!!! -ha mutatja magát....

márti!!!!
vizitdíj???? nemááá! nekem pont az ekg-n volt h szóbajött, és ôk mondták hoyg kismamáktól csakis akkor kérhetnek ilyet, ha nem akar kismama maradni... szóval én ezt nem hagynám!!! oké, nem nagy pénz, de inkább vegyél hazafelé egy liter tejet belôle, ne feleslegesen kelljen dobálni!!!!

roni!!!!
nekem d.u.-onként jött az álomkór, és ma bevetettem a +c vitamint,m és jóó!!!!! hiába ettem gyümölcsöt, meg folsavb meg elevit, az semmit, a kv sem hatott. de reggel egy 500as c vit és jóó lett!!!! próbáld ki!!

petra!!!
nekem is a 10. héten durvult be!!! akkor lett a sok hányás meg minden! sztem 2 hét és vége! türelem.....bocsi :)

ági!
én éhgyomorra mentem, mint vérvételre általában szokás... ez fura h ezt mondta...

holnap nem dolgozom, hurrrááááá :)
annyira sokat segít ez a tavaszi idô! hoyg nem sötétben kell ott ülnöm a végén 2 órát. így sokkal elviselhetôbb :P

na csók, dôlök én is!
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Bagzerka, Ági!

Szóltam én is, hogy úgy tudom, kiskönyvvel nem kell fizetnem, sőt, hogy sem a vérvételen, sem a belgyógyásznál (már 2x) nem kértek, pedig még kiskönyvem sem volt, erre azt mondta, hogy elég baj, hogy nem kértek!
És ez az a doki, aki 40 éve kezeli a családunkat a dédimtől kezdve, engem 2 éves korom óta ismer! Persze utánajártunk, az EM ügyfélszolgálatánál azt mondták, jelentsük be az Egészségbiztosítási Felügyeletnél, mert szabálytalan! De hogy jelentsek be egy ilyen dokit, aki ennyire régóta kezeli a családot? Valószínű, ezt használja ki!
Írok e-mailt még egy orvosjogásznak, meglátom, mit mond! Tényleg nem a pénz számít, de útálom, ha hülyének néznek! És a legszebb. hogy szerinte csak akkor nem kell vizitdíjat fizetnem, ha a terhesgondozóban megvizsgálnak! Jó vicc, magándokihoz járok...

Márti
borossné becz márta
 
 


Sziasztok!

Ági!

Nekem a 16. héten fognak csinálni minden vizsgálatot (AFP és a többi) és szintén nem kell éhgyomorra menni. Direkt rákérdeztem a dokinál, szóval nem aggódj ez miatt, meg ne is szenvedj, ha lehet enni előtte, egyél. :)

Szerdán voltam dokinál, minden jó, csak a cytológia talált némi gombára utalót bennem, uh. most gombát írtunk. Fúúúj! :evil: :lol:

És a képek.
Először is a baba. (Az UH képet mi fordítottuk meg, mert így jobban látszik a bébi. :D) Ő az. :lol:
Kép

Aztán én a jóllakott hasammal. :D
Kép

Márti!

Ühüm, ez szerintem is szemétség.
Legközelebb mondd meg neki, hogy bocs, de nem fizetsz és gyere el. Menjen már a fenébe vagy olvassa el a jogszabályokat.

Minyu!

Ezek után tényleg jó volt a döntésed.
Azért meg egyáltalán ne rágd magad hogy el kellett volna mondani nekik hogy babát szeretnél. Én lassan 1 éve így jöttem ide a melóhelyemre, hogy a baba project akkor indult. Sikerülhetett volna elsőre is és akkor már meglenne a babánk, de nem sikerült, uh. 8 hónapot simán tudtam itt dolgozni. Te is várhattál volna simán fél évet rá még sikerül, uh. az ilyen pöcs, tényleg tehet Neked egy szívességet... :evil:

Holka!

Gratula! :D Tényleg hogy van ez az aji 4D? :lol:

Észrevettétek hogy már majd mindenkinek a 10 felé jár a hetek száma a vonalzóján! :lol: :lol:

Üdv. az újaknak! Remélem még csatlakoznak egy páran hozzánk! :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Jó reggelt!

Márti, én nem hagynám ennyiben. A dokinak nem jut eszébe, hogy ismeri az egész családot?? Egyszerűen pofátlanságnak tartom és kész. És tényleg nem a 300 Ft-ról van szó, hanem arról, hogy ez törvényben szabályozott dolog és kész!

Most jöttem az első vérvételről. Azt hittem, már soha nem húzza ki azt a tűt. Jó sokat levett.. Féltem is hogy rosszul leszek (apa sajnos nem tudott velem jönni), de utána ettem szőlőcukrot, meg ittam gyömbért és nem lett semmi bajom..

Meg vagyok kicsit kacarodva. Ugye jól gondolom, hogy én most a 10 hét 2 napommal a 11. hetet taposom. Egyszerűen nem tudom, hogy ez hogy is van.
Agi78, pl kb. ott jársz mint én, és már jövő héten kell menned a 12-es UH-ra. Nekem viszont az utána való hetet mondták..

Rönééé



Kép
röné
 
 


Monee, tök jó, már neked is van fotód, ahol alakul a baba formája! Nagyon érdekes,hogy hétről hétre, hogyan érik, válik emberformájúvá a gyerkőc a hasunkban! Ez csodálatos dolog!

Rönééé



Kép
röné
 
 


Szerintem ez a 12 hetes uh úgy van, hogy valamikor a betöltött 12. hét után kell menni.Nem pont aznap.

Minyu, megnyugodtál már?
Vendég
 


Már én is 10 hetes vagyok! :lol:
Vendég
 


Sziasztok :)
Köszönöm a kedves fogadtatást.
Nagyon szép fotókat raktok fel a babákról és pocikról.Babás képet majd jövőhéten a frisset szeretném feltenni, pocis képet még egyenlőre nem tudom.Olyan jó azokat a fotókat látni ahol tisztán a babalak látszik, rajtam is van +10 kg, hát ezt egyenlőre nem nagyon akarom villogtatni :oops: .
Röné, nekem is vannak kétségeim a 12. heti uh. miatt.Nálam úgy jött ki, hogy febr. 8.-án voltunk uh.-on, akkor mondta a doki, hogy 8 hetesek vagyunk (azaz 7-8 nagyon ott a határon,végül is a 8. hétnél maradtunk) legközelebb a 12. héten menjünk.Kiszámoltam és a jövőhét jött ki.Szóval lehet, hogy most az lesz, hogy korainak tartja és visszahív egy héttel későbbre, majd meglátjuk.De nagyon jóóó lenne már látni :lol: .
Vizsgálatok: nekem azt mondta védőnő, hogy mire megyek a 12. heti uh.-ra legyen meg az ekg, vérvétel, vércsop. meghatározás, ellenanyag szűrés.Ezeket már végigjártam, készülök még fogdokihoz is, de arra azt mondta ráérek utánna is, oda egyébként sem szoktak sietni a kismamák :roll: .Hát én sem kapkodom el :oops:
Márti az orvosjogász válaszát lehet érdemes lenne a dokid orra alá tenni.Persze nem nagy pénz, meg gondolom nem is szivesen oktatnád ki a család régi orvosát, de jó lenne ha a fejéhez kapna.

Csináltam vonalzót is, de még nem sikerült kiderítenem hogyan is tehetném fel :roll: :oops:

Kép
kobak
 
 


Kobak, a profilban az alíráshoz kell beilleszteni a kódot.
Vendég
 


A profil felül, a segédletekban van.A BBcode-ot kell bemásolni.
Vendég
 


Szia Luca :)
Láttam a fotódat, hát tényleg simán letagadhatnál jó pár évet :)
.Én 70-es vagyok, ált. rólam sem gondolják, hogy 38 vagyok, ill. csak leszek májusban :lol: .
Tényleg genetikai vizsgálatra minden kismaminak kell mennie vagy csak a "korosabbaknak"?Megkaptam oda is a beutalómat, de úgy egyeztünk meg a védőnővel, hogy ha meg lesz a 12. heti uh. akkor következő héten megyek.

Magamról: az első nagy szerelem=első házasságból van egy nagy lányom.Majd válás, 6 éve vagyunk együtt a párommal, 4 éve volt az esküvőnk, 2,5 évet vártunk erre a babára.Volt inszemináció, volt lombik és egyszer csak úgy jött Ő, Maszatka :)

Kép
kobak
 
 


Jó reggelt Kismamák!

Monee! Nagyon aranyos a kisbabucid. Mekkorák a méretei? A pocid is alakul,takaros! :D

Tényleg már a legtöbben 2 szájegyű hétben vagyunk. Szerintem nagyon gyorsan telik az idő. Legalábbis nekem mióta betöltöttem a 10-et nagyon telik és ennek már 3 és fél hete!!!! :lol: Hihetetlen.
Lassan a babakelengye összetételét fogjuk megbeszélni ha így rohan az idő... :lol: :lol: :lol:

A 12.heti Uh a 11-13 hétig esedékes,bármikor ezen időpontok között.

Márti! Ez a vizitdíjas ügy eléggé felháborító! Remélem sikerül az orvosodat jobb belátásra bírni! :wink:

Minyu!

Sajnálom, hogy ilyen tapló főnököd van. Talán a babának is jobb otthon nyugiban :D

Kép
Kép
a.m.
 
 


Konan!

GArtulálok a bátorságodhoz, ügyes vagy!

Kép
Kép
a.m.
 
 


Sziasztok!

Holka! Gratulálok! Kisfiút szerettél volna?

Nekem azt mondta a dokim, hogy a 12 hetes UH-át a betöltött 12. és 15. hét között kell megcsinálni.
Én a mensi szerint 13+5 hetes leszek amikor megyek, a legutóbbi UH szerint pedig 12+3.

gwini
 
 


luca :)
Igen, már megnyugodtam.
Nagyon jólestek az itteni szavak is, ráadásul tegnap este felhivott a közvetlen csop.vezetöm, hogy ö sem érti miért volt ilyen bunkó a nagyfönök és sajnálja, hogy igy alakult és pihenjek sokat stb. (és itt jegyezném meg, hogy a csop.vez is pasi...)

Monee :)
hát látod pont ezaz. Hogy nem tudhattam, mikorjön össze a baba. Elvileg májusig itthon maradhattam volna Nándival GYES-en (máskérdés, hogy a pénz ugye mennyi) és mi van, ha addig sem jön össze? Akkor ugyanugy kummantanom kellett volna...

Ugyhogy mostmár abszolút lenyugodtam, mondhatnak odabeenn bármit (mostmár ugysem hallom meg :P ami meg eljut hozzám, az meg inkább nevetséges...) sokkal jobb lesz és még a nagyfönök tett nekem szivességet, hogy nem szivok odabenn, hanem itthon pihizek. 8)

LÁtom, alakulnak már a pocikák :D

Itt a babanetes 4D-s UH-s oldalon azt olvastam épp az imént, hogy a 12. héten kezdenek el kialakulni a külsö nemi szervek. Gondolom, ebböl adódnak, hogy tévedhetnek a szonográfusok.
4D-re mi majd sztem 26-30 hét között megyünk valamikor :)

Pusz mindenkinek

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Köszi Luca a segítséget :) , majd igyekszem.

a.m. köszi az infót a 12 heti uh.-ról.Gratula a 13,5 héthez.Jó is lesz, ha már azon agyalunk, hogy mit is kell még venni :lol: .
Az én párom nagyon kiakarja várni az utolsó pillanatot a vásárlással.Sőt, még olyan ötlete is volt, hogy majd Ő vesz meg mindent :roll: :shock: mikor már kórházban leszek.Mondtam, hogy azért azt nem :lol: , azóta jegeljük a témát, de úgyis úgy lesz ahogy én szeretném :oops: :lol:.Csak egyenlőre nem akarom ráerőltetni, inkább kivárok egy kicsit.Lassú víz partot mos. Ez már többször bejött :lol:

Kép
kobak
 
 


Sziasztok!

Monee: nagyon szép a baba meg a pocid is :) Gomba sajnos nekem is van, most hívtak miatta, Canesteneznem kell. Mintha nem lenne elég az utro, nem szeretem ezeket a húvelykúpokat. :?

Márti: azért ez nagy pofátlanság, főleg ha régóta ismer a doki. Én szerintem ott hagytam volna fizetés nélkül a fenébe.

Minyu: örülök, hogy megnyugodtál, a csop vez-ed meg nagyon rendes. Megjegyzem sztem fogja még a nagy főnök a fogát szívni, hogy minek "küldött el"

Tényleg nagyon telik az idő, lassan mindenki túlesik a 12. heti UH-n, aztán majd jön a babakelengye, a 4D-s UH képek szülés stb :)

Kép
kistiggrincs
 
 


Halihó!

Nagyon arik vagytok lányok! Köszönöm a bíztatást! Ma már talán nem fáj annyira a fél fejem, viszont duplájára dagadt mint tegnap. Olyan vagyok mint egy jóllakott hörcsög. Szerintem nagyobb a fejem, mint így 13 hetesen hasam. Dagadok ide is oda is. Remélem most már csak jobb lesz!

Csak nagyjából olvastam bele a témákba, majd figyelmesebben is végigolvaslak titeket.
Tök jó, hogy van már köztetek, aki érzi a picúrká(ka)t. Én még nem érzem, de nagyon várom. Egyre többet gondolok a 4D-re is, de szerintem mi is megvárjuk a 20-22. hét környékét már csak azért is, mert a páromnak akkor van a szülinapja. Gondoltam jó ajándék lenne.

Üdvözlöm az új pocaklakósokat! Itt aztán minden örömötöket és bánatotokat megoszthatjátok velünk. Veletek örülünk és mindenben mellettetek állunk! Úgyhogy érezzétek jól magatokat!

Üdv: Anikó

Kép
Kép
konan
 
 


Talán most?
Mit csinálok rosszul? :oops:

Kép
kobak
 
 


Ha valakinak van kedve és türelme, kérek szépen segítséget :roll:
Előre is köszönöm :)

Kép
kobak
 
 


Szép napot Nektek!

ILDICSI!! Aggódom érted!

szeder74
 
 


KOBAK!
Jelentkezz ki most, és kezd újra ... nekem így sikerült. Utánna Jelentkezz be! Majd:
A profilt keresd meg, és ott az aláíráshoz ez egy kis téglaalap alakú terület, oda másod be.
Lépj ki a profilból most, és kezd újra ... nekem így sikerült.

szeder74
 
 


Na ismétlem önmagam, háát egyre figyelmetlenebb vagyok :oops: :oops: :oops:

szeder74
 
 


KONAN!
Na végre egy fájdalmomenetesebb napod van :) Majd fogod érezni te is a babamozgását! Egyébként jó is, hogy érezzük ilyen korán, meg rossz is, mert még igen ritkán ficánkol úgy, hogy érezném, ezért aggasztó is tud lenni emiatt, mertha nem izeg-mozog úgy, hogy érezzem, akkor teljesen kiakadok miatta! No majd amikor rúg, és kitolja a kis fenekét...naaa az lesz az igazi :)

szeder74
 
 


Kobak: megnéztem a vonalzómat a saját profilomnál, és nekem [url-el kezdődik a szöveg.

Kép
kistiggrincs
 
 


Kobak!

Igen az a baj, hogy a Html kódot akarod bemásolni és az nem jó. A BBCode-ot másold ugyanoda be ahová a Html-t próbálod. Utána jó lesz. :wink:

Röné!

Figyu, ha Te ma 10+2 napos vagy, akkor az azt jelenti hogy jövő héten szerdán, azaz 03.05-én leszel 11 BETÖLTÖTT hetes. A dokiknál a betöltött hetek száma számít. Tehát hiába taposod Te most a 11-DIK hetedet, még nem volt még a hét forduló, tehát most még 10 hetes vagy.
Az UH is a betöltött 12 hét után kell. De talán ez most még annyira nem is fontos, mint az AFPnél lesz majd. Oda a betöltött 16 héten (+ pár nap) kell menni, különben lehet hogy fals lehet az eredmény.

Köszi a dícséreteket! :D
Ma fáj nekem is a pocim. Mindjárt benyomok némi magnéziumot, remélem az segít. No para, biztos nő a baba, csak annyira ez nem jó érzés. :?

Jah és korábban akartam írni a "szerelem gyerekekkel" kapcsolatban... Tényleg ne bántódjon meg senki, de ha lehet ne használjuk ezt a szót csak és kizárólag az első alkalmakból sikerült babákra, ha lehet, légyszi.
Ha tehettem volna, nem vártam volna 8 hónapot a babára, de gondolom Kobak sem vidám kedvében tölötte el azt a 2,5 évet. Nem kevésbé szerelemből született gyerek az akire várni kellett sokat... Lehet róla szó? Köszi!

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


monee!
A "szerelem gyerek" kifejezést akkor szokták használni, amikor még ugyan nem volt betervezve...de jött a baba. Ugyanakkor mégis örülnek neki.
Nyugi, nem hiszi senki, ha a rég várt gyermek megfogan sok-sok hónap év után, az nem szerelem gyerek.
Puszika.

szeder74
 
 


Sziasztok!

Először is üdv Dunyinak és Kobaknak, jó, hogy ti is csatlakoztatok! Irjatok sokat! ;)

Minyu!i
Főnököd... no comment... nem is tudja, mekkora szerencséje van veled! Én nagyon hirtelen természet vagyok, egyáltalán nem tolerálom az igazságtalanságot, tuti, hogy akkora botrányt csaptam volna, hogy csak na. :twisted: Sajna sokszor nem gondolkodom, csak visz az ideg... Minimum egy munkaügyi pert akasztottam volna a nyakába, diszkrimináció miatt...
Jobb is neked igy, pihizhetsz otthon, és nem kell más malmára a vizet hajtanod, megbecsülés nélkül...

Lanta!
Kornélia hogy van? Mekkora a fogacska? Azóta minden rendben?

Gombával kapcsolatban (főleg első babások) ne ijedjen meg senki, sajna a terhesség alatt az eseteek 80%-ban kijön... fogékonyabb, érzékenyebb a szervezet... a semmitől is... :(

Márti!
A dokid meg... banyek! Ennyire rá van szorulva a praxisa a te 300 forintodra??? Nincs betege?
Szerintem tisztázd vele, mert ez etikátlan a részéről nagyon!

Starlark!
Mikor menjünk uh-ra? Hét vége felé jó lenne neked? hadd legyenek minél nagyobbak a csöppök... ;)

Csajok!
Nem tudom, ki hogy van vele, de én annyira még fel sem fogtam ezt az egészet... 2 éve még bármit megadtam volna egyetlen babáért, most meg a második van úton... :)
Akkoriban már azt fontolgattuk, elmegyünk dokihoz... azért 4 év sikertelen próbálkozás már kicsit meggyötört... de a lányom megijedt a gondolatra, és azonnal jött, ahogy eldöntöttük, hogy ne most már irány az orvos... :D
Most mondta is a dokim, hogy hiába, gyakorlat teszi a mestert... :D

Na menek frankfurti levest, meg palacsintát gyártani, a kis parazitám tegnap óta megveszejt érte... :D

Kép
Kép
lolababa
 
 


Szeder!

Én is igy tudom, hogy a "szerelemgyerek", mint olyan, nem a szó szoros értelmében szerelemből fogant baba, hanem nem várt, de mégis nagy örömet okozó baba... szóval mégis szerelemből fogant... :D

De kiterjeszthetjük helyileg minden nagyon várt babára is a fogalmat, akár azonnal jött, akár hosszú idő után! ;) Végülis igy Lola is szerelemgyerek... ;) :D

Kép
Kép
lolababa
 
 


Ja csajok!

Mit szólnátok hozzá, ha Minyunak a nagy pihenésében feladatot adnánk? ;)
Ne egészitsük ki a táblit a mi korunkkal is? Igy azért képben lennénk szülinapokkal kicsit...
Bocs Minyu... :oops:

Kép
Kép
lolababa
 
 


lolababa :)
Részemröl semmi akadálya. Csak az évszámot, vagy a teljes születési dátumot?

Juj, egyébként is régen dobtam táblit :oops:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Hűűűűűűűű, de jó sokan vagyunk... :D

Akkor én megadom (szerintem egészet, akkor tudjuk a szülinapokat): 1978.08.04

Köszike!!!!!!!!

Kép
Kép
lolababa
 
 


Sziasztok!
Szeretnék Én is csatlakozni hozzátok. Holka a legjobb barátnőm és csak két hét külömbséggel várjuk a babáinkat, ő hívott meg ide. Szeretnék Én csatlakoni szeretnék Hozzátok, most 10 hetes vagyok, első babánkat várjuk. 3 hét múlva megyünk az ultrahangra.
sugi78
 
 


Most nézem...
Majdnem minden napra jut egy baba szeptemberben... :D

Kép
Kép
lolababa
 
 


Ez első lenületre zagyva lett, de majd belejövők :oops: :D
sugi78
 
 


Szia Sugi!

Látom a 30-as tábor gyarapszik... ;) :D
Üdv itt!

Kép
Kép
lolababa
 
 


Szia Sugi üdv itt :)

Minyu: nekem 1982.05.27, és beírnál egy következő vizsgálatot március 10-ére? Köszi :)

Kép
kistiggrincs
 
 


Minyu, engem is írhatsz
1969. 10. 05

Kép
Kép
csibe21
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?