Sziasztok!
Először is üdv Dunyinak és Kobaknak, jó, hogy ti is csatlakoztatok! Irjatok sokat!
Minyu!i
Főnököd... no comment... nem is tudja, mekkora szerencséje van veled! Én nagyon hirtelen természet vagyok, egyáltalán nem tolerálom az igazságtalanságot, tuti, hogy akkora botrányt csaptam volna, hogy csak na.
Sajna sokszor nem gondolkodom, csak visz az ideg... Minimum egy munkaügyi pert akasztottam volna a nyakába, diszkrimináció miatt...
Jobb is neked igy, pihizhetsz otthon, és nem kell más malmára a vizet hajtanod, megbecsülés nélkül...
Lanta!
Kornélia hogy van? Mekkora a fogacska? Azóta minden rendben?
Gombával kapcsolatban (főleg első babások) ne ijedjen meg senki, sajna a terhesség alatt az eseteek 80%-ban kijön... fogékonyabb, érzékenyebb a szervezet... a semmitől is...
Márti!
A dokid meg... banyek! Ennyire rá van szorulva a praxisa a te 300 forintodra??? Nincs betege?
Szerintem tisztázd vele, mert ez etikátlan a részéről nagyon!
Starlark!
Mikor menjünk uh-ra? Hét vége felé jó lenne neked? hadd legyenek minél nagyobbak a csöppök...
Csajok!
Nem tudom, ki hogy van vele, de én annyira még fel sem fogtam ezt az egészet... 2 éve még bármit megadtam volna egyetlen babáért, most meg a második van úton...
Akkoriban már azt fontolgattuk, elmegyünk dokihoz... azért 4 év sikertelen próbálkozás már kicsit meggyötört... de a lányom megijedt a gondolatra, és azonnal jött, ahogy eldöntöttük, hogy ne most már irány az orvos...
Most mondta is a dokim, hogy hiába, gyakorlat teszi a mestert...
Na menek frankfurti levest, meg palacsintát gyártani, a kis parazitám tegnap óta megveszejt érte...