Új privát üzeneted érkezett!

anikoh:valószinű hogy ez allergia,nekünk is volt ilyen.ő babafürdetőre volt allergiás.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska: Mi a patikait használjuk!Arra is lehet? Bár első perctől ezt használjuk.

KépKép
anikoh

ha első perctől azt használjátok akkor az kizártnak tartom.
ételt vagy valami újjat evett csinált vagy használt amit edig nem?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Semmi új nincs se neki se én nem ettem olyat amit még nem.

KépKép
anikoh

akkor én sem értem :?
szerintem vidd el bőrgyógyászatra az a legegyszerűbb :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Az lesz ha nem múlik!

KépKép
anikoh

azért drukkolok,hogy elmúljon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anikoh!

Sajnos a te tejivásodtól lehet ilyen "tünet", ha tényleg semmi más módosítás nem volt. Azért én 5 hónaposan még kicsit korainak tartom az allergia vizsgálatot. Nálunk "családilag" kódolva van a gyerekekben az allergiás hajlam, el is vittem Bencét vizsgálatra (egyébként ő is a kiütéses fajtájával rendelkezik az allergiának - én a tüsszögős vagyok) ahol közölték, hogy eleve 3 éves kor alatt nem is csinálnak bőrpróbás vizsgálatot, csak max. levesznek vért, és abból megállapítják az allergiára való hajlamot. De igazán gyógyszert úgysem fognak felírni, mert az okozót úgysem tudják megállapítani.
Felírnak Fenistil cseppet, oszt csókolom, ha nincs fulladásos tünet, nem sürgetik a szteroidos kezelést - mellesleg nem is baj, az csak a végső eset legyen.
Nekünk egy kenőcs vált be nagyon-nagyon ez pedig az Elocom kenőcs - háziorvos is felírhatja. Ha Bencén megjelennek a pöttyök, bekenem, és gyakorlatilag másnapra el is múlnak.

Remélem segítettem: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Edina,
Boldog Névnapot!
Kép

Anikoh,
Vicuson is voltak, de el is múltak. Biztos valami ételre, vagy tejtermékekre. Remélem gyorsan elmúlik és nem kell elvinned a picidet allergiavizsgálatra.
Nikinek Boldog Hófordulót!

Evisan,
Hogy érzed magad?

Nutella,
Te hogy vagy?

Vicus éjjel háromkor felébredt és nem tudott visszaaludni. Hogy mitől azt én sem tudom. :roll: :shock: Átmentem hozzá ringattam, énekeltem, simogattam, próbáltam visszaaltatni még tisztába is tettem, mert sok volt a pisi. Mikor visszamentem a helyemre 10 perc után újra elkezdett sírni, de inkább csak panaszkodott, hogy ott hagytam. Ez ment hajnali fél 5-ig, ekkor végre elaludt. Fogalmam sincs mi baja volt. Nem fogzott (legalábbis nem voltak jelei). Reggel fél 9 után ébredt, egész nap zizi volt, úgyhogy örülök, hogy végre csönd van körülöttem. :oops:

Most már megyek átadom magam az ágyikónak remélem most nem lesz ilyen éjszakánk! :?

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

anikoh:elmúltak már a foltok?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Fricky: köszi szépen. Nem tudom mi lehet, a mi családunkban senki nem allergiás semmire. Apukám volt gyerekkorában eperre.De ő is nagyobb volt. Dokinéni is azt mondta, hogy várjunk még a továbbiakkal de ma kell hívnom. Szerencsére nem fáj, nem viszketnek a pöttyök.,Te nem is eszel iszol tejtermékeket?

Finike: köszönjük!

Nitacska: még megvannak, de talán picit kevesebb bár estére erősebben látszanak.

Anikoh

KépKép
anikoh

Helló Csajok!

Mazsuzs!
Igen, a kórházakba beutalót kell kérni a háziorvostól. Te hova viszed vizsgálatra Nándit? Azt hittem, valamelyik gyermekkórház szemészetére.

Eszti!
Küldtem privit!

Anikó!
Sajnos nem tudom mi lehet ez Nikinél, de szerintem ilyenkor nem árt orovosnak megmutatni. Remélem mielőbb jobban lesz a pici lány!

Finike!
Hát nem semmi éjszakátok volt! Remélem a mostani már nyugodtabban telt!

Sid!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Most mennem kell, mert a kis pasim felébred, és olyan nyűgi....

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Szandra!

Edókának így utólag is sok boldog névnapot!

Finike!

Tegnap nem jutottam gépközelbe, azért nem jelentkeztem. Ovit voltunk nézni.

Egyébként elég sokat fáj a medencém, kicsit félek, hogy nehogy hamarabb beinduljanak itt a dolgok. Jövő hét végéig még Manócskának ki kellene bírnia odabent. Andris aránylag kímél, de most is indulunk a játszótérre, ez kb. 2 órás program. Majd délután pihenek, ma reggel is fél 7-kor keltünk... Csak az a baj, hogy a fekvés és az ülés sem esik igazán jól...

Nutella

Kép

Kép
nutella

Azta..... majdnem kihagytam a pici lányt! :oops:

Szandra!
Kép Edónak, a kis hősnek, nagyon boldog névnapot kívánunk!
Tami jól van már?

Most ültem le a géphez, de már mennem is kell, kispasim megint kezdi a nyűgit...
Igyekszem még jönni.

További szép napot!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

sziasztok .boldog névnapot a kis edónak.puszika neki.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szandra, tényleg..... :oops:

Edókának is Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánok!
Kép

Kép
Kép
finike

finike:hogy álltok az esküvői készületekkel?
kis vicus jól van?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Finike, Nitacska,
Köszi kérdéseteket arra vonatkozóan, hogy hogy vagyok. :) :) Köszi, tök jól érzem magam, semmi jele a szülés beindulásának, csak egy kicsit nagyon hülye voltam/vagyok ma. Szerintem már totál ideges vagyok, mert minden olyan bizonytalan körülöttem, vagyis a szülés körül, és ezt nagyon tudom utálni.
Csak ennyi!

Nutella!
Még a végén te szülsz hamarabb.

Tényleg miért van az, hogy elmegyek a kórházba vérvételre, vagy ott ülök ultrahangra várva, vagy CTG-re, és mindenkivel ott van a férje??? Csak nekem dolgozik mindig a párom? Senki más nem dolgozik, vagy olyankor kivesznek szabit, csakhogy el tudják kísérni a feleségüket? Vagy hogy van ez szerintetek? :lol: :lol:

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan

Hűűű, majdnem én is kifelejtettem:

Sok boldogságot a névnapos Edónak!!!

Kép
evisan

evisan lehet azért se indul meg jele sincs a szűlésnek mert ideges vagy és ez is befolyásolhatja szerintem csak ugy mint a teherbeesést is.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Névnapos nagylányoknak, és hófordulós kisebbeknek sok-sok boldogságot kívánunk!

Anikoh!
Mi már nem szopizunk, úgyhogy akármit ehetek :wink:

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntést.

Edót Isten éltesse sokáig névnapja alkalmából.

Ma jöttünk haza Almádiból /tegnap mentünk/ céges buli volt.

Anikoh! Johannának volt 9 hónaposan kiütése és akkor azt mondta az ügyeletes doki, hogy bármi olyan étel is okozhatja, amit már előtte is evett. De az is lehet, hogy vmi vírus így jön ki rajta /ezt már a bőrgyógyász mondta/. Fürdetőkrém sztem nem okozhatja.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok !

Átnéztem a másik topikból .

Anikó . Olvastam a gondodról , talán tudok egy kicsit segíteni . A kislányom 7 éves és kicsi kora óta küzdünk az allergiával . Most tej mentes diétán van . Neki is mindig kicsi apró pattanás szerű kiütései voltak . Ha van kérdésed nyugodtan írj . Remélem tudok segíteni egy kicsit .

Évi . Hogy vagy , nem csinált ki ez a jó kis idő ? Pihenj sokat .

Szép napot Mindenkinek . Hajni

Kép
hasadi

Sziasztok!

Még egyben vagyunk. :) Ma már jobban érzem magam, idegileg is kiegyensúlyozottabb vagyok, a tegnap az ilyen szempontból egy katasztrófa volt nekem.
De még mindig semmi. Sem méhösszehúzódások, sem jóslófájások, semmi. Tisztára úgy érzem, mintha még simán vagy egy-két hónapom lenne hátra. Lehet, hogy én leszek a világon az első kismama, aki egy évig fogja hordani a babáját??? :shock: :lol: :lol: Vagy már meg sem szülök, és örökre benn marad??? :shock: :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy még bekerülök a Guinness rekordok könyvébe. :shock: :lol: :shock: :lol:

Évi

Kép
evisan

Sziasztok!

Ma voltunk Hartman doktornál és Babácskával MINDEN rendben van :D .

Vasárnapig nem leszek gépközelben, ne izguljatok! De azért Finike száma nálam van, minden eshetőségre készen.

Evisan! Azért nem szeretnék előtted szülni, nekem még 3o napom van hátra, neked pedig csak 12...

Jó hétvégét!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Évi!

Én is ezt kérdeztem mindig a dokitól.
Hartman papa válasza ennyi volt: két biztos dolog van a világon, hogy a repülők előbb utóbb valahogy a földre kerülnek és hogy a babák kijönnek anyukájuk pocijából. Na nem így szórol szóra, de a lényeg ez! :lol:

Ja és frontok úgyis tesznek róla......tudod...Bnemoninak is segítettek!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok!

Nutella,
Hál, istennek minden rendben a babáddal!!! :D : Megnyugodhatsz. :)

Igen, Móninál tényleg a front indította be, de ő túlhordta egy jó pár nappal. Nem is tudom, ő 40. hetes és hány naposan szült?

Évi

Kép
evisan

evisan te is hamarosan a karjaidba tarthatod a kis zsófi babócát. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok !

Évi . Nagyon izgi hogy nemsokára megszületik a babád és karjaidban tarthatod . A frontok tuti segítenek . Ez az idő hipp hopp elrepül .

Nutella . Örülök , hogy minden rendben a babáddal . Már csak 30 nap.
Szép és jó hétvégét . vigyáz Magatokra .

Szép hétvégét Mindenkinek .

Kép
hasadi

Sziasztok!

Voltunk bőrgyógyásznál.Szerinte is tej allergia Most továbbra se eszem iszom tejterméket amíg ki nem ürül.Utánna meglátjuk. remélem kinövi még babaként.
Hallottam olyat akinek abvba kellett hagynia a szoptatást mert elvileg mindenbe van tej még állítólag a kenyérbe is és így anyuka nem tudott volna étkezni.
Szerencsére Niki már 5 hónapos és max elkezdjük a főzelékeket. Nem nagyon szeretném tápszerre szoktatni, de gondolom főzeléket meg gyümilevet sem adhatok neki állandóan.Vagy kell a tápszer?

Anikó

KépKép
anikoh

Anikoh!
Azért nem eszik ilyen forrón a kását.
Szerintem minden OK lesz!

A táptól meg egyáltalán nem kell "félni". Nekem Réka januárban hagyta abba a szopit (kicsit több mint fél éves volt), de a dokink azt mondta, hogy most egy erőteljes növekedési szakaszban vagyunk, és ha nincs anyatej, akkor adjak neki tápit, mert abban megfelelő a vitaminok és tápanyagok - leginkább a kálcium összetétele. Sajna pl. kálciumból nem tudsz annyit adni, ami az ő fejlődő szervezetüknek elég lenne. Egyszerűen nem tudsz neki annyi túrót és sajtot adni, hogy kellő mennyiségű kálcium jusson a szervezetébe.
Na, mindegy, ez csak az én véleményem (meg a dokimé :wink: )
Szóval mi reggel és este tápot iszunk, egyébként mindent eszünk, négy fogunk van és gyönyörűen fejlődünk :D

Eszti

Kép Kép
fricky

Helló!

Anikoh! Én is egyetértek Frickyvel! Nem csak azért mert az én csibém is tápos :) de a környezetemben is azt tapasztaltam, hogy szoktak adni olyan babáknak akik kicsit hamarabb abbahagyják a szopit. Sőt nálunk a családban egy rokon kisgyerek szopizott 10 hónapos koráig de miután abbahagyta a doki még javasolta a tápszert neki - állítólag két éves koráig lehet adni pl. reggelire - mert annyi benne a vitamin mint semmi másban sem. Persze megoszlanak a vélemények ebben a témában is mint minden másban.
Elismerem, hogy biztosan az anyatej a legjobb a babának, ezt nem vitatom de már én sem félek annyira a tápszertől, ráadásul Nándi is úgy issza mint valami üdítőt pedig az övé még keserű is mert HA-s. :)

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Nekem is mondta a doki, hogy ír tápszert mert azt kell majd 2 éves koráig. Belegondoltam abba amit írtatok és tényleg kell majd mert a gyümilé meg a főzi mellé kell valami.Persze ő se kaphat sima tápszert. Bár még bízom benne, hogy gyorsan túl leszünk rajta, és maradhat az anyatej. Lehet nem is minden tejtermékre allergiás.De ebbe csak bízni tudok.
Köszönöm a segítségeket!Jól esik a bíztatás :D

KépKép
anikoh

Sziasztok.

Anikoh ! Az én kislányom 7 éves és a doki felírta a tápit , mert szüksége van a kálcium pótlásra . Azt mondta ha nem issza meg más kép kell pótolni a kálciumot . Minél hamarabb jön ki annál inkább van esély hogy kinövi . De általában azt szokták javasolni a diéta ideje alatt semmijen formában ne kerüljön a szervezetbe . Pl.: felvágott keksz , májkrém, félkész kaják , ropi stb . Szinte mindenben van tej , tejpor vagy laktóz . Ne izgulj majd megoldódik . Túl lehet élni , csak bele kell tanulni .

Szép napot Mindenkinek . Hajni .

Kép
hasadi

Sziasztok!

Úristen, milyen vihar!!! Milyen széllökések!!! A házunkon morognak a tetőcserepek. Ha megszülök, az nem a frontoktól lesz, hanem a félelemtől. :shock: :shock:

Szóval még egyelőre egyben vagyunk, de Bné Móni a múltkori ilyen viharban szült meg, de akkor ő már elmúlt 40 hetes. :shock: :D :D

Évi

Kép
evisan

Sziasztok!

Ez az idő?! Borzasztó! :? :x Annyi táblát, házat tett tönkre, most aztán volt miről beszélni a híradóban, sajnos. :(

A kiscsaj megérezte, mert tegnap és ma is borzasztó nyűgös, hisztis volt, szóval nem volt egyszerű mostanában vele. :? :roll:

Evisan,
Kitartás, már tényleg nincs sok hátra. Jaj ez olyan izgi, de egyben olyan türelmetlen is az ember. Nemsokára tényleg a kezedben tarthatod... :lol: :D
Velem is a párom össz-vissz két ultrahangon volt a legelején utána már ment dolgozni, így én is végig egyedül jártam. Szóval ne érezd magad egyedül! A szülésnél legyen melletted a férjed a többi nem számít! 8) :lol:

Anikoh,
Szerintem sem eszik olyan forrón a kását! Nyugodj meg el fog hamarosan múlni. Ne idegeskedj emiatt, nehogy gond legyen a tejcivel. Minden rendben lesz, Te csak szoptasd tovább. Vikin is volt 2-3 napig majd elmúlt, pedig én nem szoptattam (sajnos). Nem tudom mitől lehetett, de elmúlt. Kívánom, hogy Nikiről is mielőbb múljanak el azok a pöttyök, hogy anya megnyugodhasson végre! :lol:

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Évi még nem jelentkezett nálam, így azt hiszem a vihar egyenlőre hatástalan maradt. :D Nem semmi mi volt itt is. A kandellábernek lekapta a tetejét és három emelet magasságban az ablakunk előtt repült el! Egy fa is bánta, derékban eltörte! Milyen kicsik is vagyunk az elemekhez képest!

Évi, velem sem volt soha ott a férjem, max. a doki magánrendelésén, mert az este volt. Az első szülőszoba látogatáson is egyedül voltam. :oops:

Finike, már csak kétszámjegyűek a hátralévő napok! :D Sajnos Hanna is hisztizett péntek-szombaton, a hideg frontot utáljuk! Nem tehetünk mást, türelem! (Csak néha lenne annyi, amennyi kellene... :oops: )

Anikó, Nikinek jobbulást! Remélem hamar elmúlnak a pöttyei!

Edókának nagyon boldog névnapot!
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 69.259.jpg[/img]

További szép hétvégét mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Kép
A kép lemaradt! :( :(

KépKép
hexina

Sziasztok!

Itt vagyok még, vagyis itthon. :D Ezek a frontok jönnek-mennek, velem meg még mindig semmi.

Hexina,
Köszi a privit. :D Nem is volt hosszú. Szóval igen, én is erre számítok, hogy egyszer csak beindul magától. Na de várjál..., akkor most te így hamarabb szültél a kiírt időponthoz képest? És végülis természetes úton született meg Hanna? Merthogy írtad, hogy olyan gyorsan történt minden azután, hogy elfolyt a magzatvized.

Évi

Kép
evisan

evisan hidd el már nem sokáig leszel otthon.jövőhéten tuti meg fogsz szűlni.valahogy ez az érzésem. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!
Jó lenne! :D
Egyébként kedden megyek be a kórházba. Akkor már leveszik a vért a nagy vérképhez, amit szülés előtt szoktak csinálni, és a szülésznőmmel együtt beszélünk a főorvossal, aki valószínű, hogy kedden kijelöli már az időpontot a csaszira. És ez az időpont akár már szerdán is lehet. Hmmm... Merthogy azt mondta a főorvos, hogy március 5-12. között csináljuk meg a műtétet.

Hmmm...

Kép
evisan

jajj evisan nagyon drukkolok neked
van már it közülünk valaki akinek megírod ha megvan a baba????
ha nincs én vállalkozom szivesen :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Megjöttünk, még mindig egyben. Kirándultunk egy kicsit, még így hármasban, jó volt. Itthon viszont a lakópark füve tele van lehullott tetőcserepekkel, el nem tudom képzelni, mi lehetett itt.

Még jövő hét végén hazautazunk a szüleinkhez, én elintézem a fodrászt, kozmetikust (csak hogy szépen köszönthessem a kisbabánkat :) ), utána lassan már érkezhet is a csemete.

Az biztos, hogy a finisbe érkeztünk, mert március 31-ére vagyunk kiírva és beléptünk már a márciusba. Olyan izgi!!!!!

Evisan! Már nagyon izgulok miattad!!!

Jó éjt!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok,

Minden OK velünk, csak a gépen volt beteg egész héten...
Majd még jövök hosszabban is :D
Tudtok olyan netről letölthető képszerkesztő programot? Újra építették a gépemet, és az ilyen jellegű programot lehagyták...

Puszik.
judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

nutella akkor gondolom már nálatok is nagy az izgalom a babó érkezése miatt?! :lol: :D :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló Csajok!

Egy kicsit elmaradtam, de csütörtökön begyulladt a fülem és vasárnapig fájdalomcsillapítókon éltem. Asszem ott rontottam el, hogy kedden a séta előtt hajat mostam, és nem töröltem ki utána rendesen a fülemet, és valószínűleg megfújta a szél.

Képzeljétek, csütörtökön Zétinek legvágta a haját a fodrászom. Olyan okos kisfiú volt, nagyon szépen tűrte. Úgy izgultam előtte, hogyan fogja viselni, de tök jól elvolt közben. (Na persze, játszhatott a fésűvel, meg a csatommal is! :wink: )

Anikó!
Szerintem sem kell rögtön arra gondolni, hogy abba kell hagyni a szopit. Lehet, hogy egy pár nap múlva Niki túl lesz rajta, és semmi gond nem lesz a további szopik alatt. A táptól sem kell megijedni, az enyémek is tápos csibék, és a tápban nagyon sok vitamin benne van.

Judit!
A rapidshare-n szinte minden programot meg lehet találni. Ha van konkrét progi amit szeretnél használni akkor a keresőbe írd be a nevét a rapidshare-rel együtt, és sztem így megtalálod és le tudod ingyenesen tölteni. A férjem majdnem minden progit így szokott letölteni.
Aztán mesélj, hogy mi van veletek! Danca továbbra is szereti az ovit? Építkezés hogy áll?

Évi!
Ne izgulj! Most már bármelyik nap megszülethet a pici lány! Tudom, könnyű ezt mondani, hiszen ilyenkor már nagyon türelmetlen az ember! Alig várja, hogy a karjába zárhassa a pici babáját!

Ez a hétvégi időjárás nagyon borzasztó volt, és nekünk nem volt szerencsénk. Egy fát kidöntött ami a mi és egy másik lakó kocsijára esett. Végülis az autónknak sok baja nem lett, de a teteje behorpadt egy kicsit. :? Cascónk nincs, ezért az autó így marad. Ez van.

Remélem most más szebb napok jönnek!

Szép napot Nektek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

huhh Adra tényleg nem jártatok túl jól, de még jó hogy nem történt nagyobb baj! Jobban van már a füled?

Évi! én 38+5 naposan szültem:) és a hidegfront csalogatta ki Larácskát :) Nagyon fura úgy drukkolni,hogy az én kis babóm már a kiságyban fekszik,nem a pocakomban. Nemsokára megtudod Te is :wink: Drukkolok,hogy minden rendben legyen majd!!

Üdv Mindenkinek

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Azt hittem, hogy hétfőn mindenki "szabin" van - egy-két beírást kivéve - a topikról de csak órák múlva jöttem rá, a 144. oldalt nyitom meg folyamatosan, és nem a 145. oldalt. Valamiért a gép nem frissített... :oops: vagy én vagyok ügyetlen ami szintén lehetséges.. :?

Adra! Jobbulást kívánok Neked! Nem irigyellek, mert az egyik legrosszabb a fogfájás mellett - szerintem - a fülfájás.
Én is levágtam Nándi haját a múlt héten géppel. Lenne mit igazítani rajta, itt-ott marad pár hosszabb szál de már ő sem bírta cérnával bár az első három percben elég jól elvolt mert nagyon szereti a zümmögő, berregő gépeket így érdeklődve figyelt. Igazi kisfiús kinézete lett, hogy megszabadítottam a göndör fürtöktől. Tettem el egy-két tincset emlékben is, majd beleragasztom a fotóalbumba...
Az autótokat sajnálom. Nekünk sem garázsban van a tinédszer korú autónk, hanem az udvaron és hát a szomszéd diófája sem fiatal fa, így mi is mindig izgulunk ha ilyen vihar van...
Még nem válaszoltam Neked arra sem, hogy Nándit én a Westendbe szeretném elvinni szűrésre a szemével kapcsolatban ugyanis ez a BABASZEMÉSZ több nagyon bevásrlóközpontban tart mérést előre bejelentkezés alapján egy optikai üzletben.

Evisan! Ezek tényleg az utolsó, izgalmas és türelmetlen percek. Én a végén már sem aludni, sem ülni, sem állni szóval semmit nem tudtam és kétpercenként jártam a wc-re. Szóval már én is szerettem volna ha inkább kint lenne mint bent a picúrka.. :) Ezzel biztosan sokan így vannak. De ki tudja talán a héten meglesz a nagy találkozás! :wink:

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Mazsus,
Hmmm... hááát... nem tudom, hogy a héten meglesz-e? Talán. Mondjuk én aludni tök jól tudok, igaz, pisilni én is kétpercenként járok. :D

De nálatok hogy volt? Merthogy én nem érzek még méhösszehúzódásokat sem. Ezt kicsit furcsának találom. Tehát jóslófájásoknak semmi jele. Másnál is így van ez? Vagy azért egy-két héttel előtte már szoktak lenni jóslófájások??? Vagy lehet, hogy nálam olyan "vulkánkitörésszerűen" fog történni minden???

Évi

Kép
evisan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?