Helló Csajok!
Egy kicsit elmaradtam, de csütörtökön begyulladt a fülem és vasárnapig fájdalomcsillapítókon éltem. Asszem ott rontottam el, hogy kedden a séta előtt hajat mostam, és nem töröltem ki utána rendesen a fülemet, és valószínűleg megfújta a szél.
Képzeljétek, csütörtökön Zétinek legvágta a haját a fodrászom. Olyan okos kisfiú volt, nagyon szépen tűrte. Úgy izgultam előtte, hogyan fogja viselni, de tök jól elvolt közben. (Na persze, játszhatott a fésűvel, meg a csatommal is!
)
Anikó!
Szerintem sem kell rögtön arra gondolni, hogy abba kell hagyni a szopit. Lehet, hogy egy pár nap múlva Niki túl lesz rajta, és semmi gond nem lesz a további szopik alatt. A táptól sem kell megijedni, az enyémek is tápos csibék, és a tápban nagyon sok vitamin benne van.
Judit!
A rapidshare-n szinte minden programot meg lehet találni. Ha van konkrét progi amit szeretnél használni akkor a keresőbe írd be a nevét a rapidshare-rel együtt, és sztem így megtalálod és le tudod ingyenesen tölteni. A férjem majdnem minden progit így szokott letölteni.
Aztán mesélj, hogy mi van veletek! Danca továbbra is szereti az ovit? Építkezés hogy áll?
Évi!
Ne izgulj! Most már bármelyik nap megszülethet a pici lány! Tudom, könnyű ezt mondani, hiszen ilyenkor már nagyon türelmetlen az ember! Alig várja, hogy a karjába zárhassa a pici babáját!
Ez a hétvégi időjárás nagyon borzasztó volt, és nekünk nem volt szerencsénk. Egy fát kidöntött ami a mi és egy másik lakó kocsijára esett. Végülis az autónknak sok baja nem lett, de a teteje behorpadt egy kicsit.
Cascónk nincs, ezért az autó így marad. Ez van.
Remélem most más szebb napok jönnek!
Szép napot Nektek!