Új privát üzeneted érkezett!

Panka
A dugóval Brigi is szeret játszani, de a formabedobó valahogy nem érdekli. Most a legújabb, hogy ki tudja nyitni az etetőszékén a biztonsági övet. :evil: Még szerencse, hogy a babakocsinknak tök erős a csatja.
lora7
 
 


http://scholl.hu/misterbaby/category.asp
ezt találtam.Nekem kicsit fura ez a 2 in1 cipőmegoldás. :? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Szabi, Szilvi, Laura, Tomi-boldog szülinapot!!!!!

Örülök nagyon Kele mászásának-rendes a nő, hogy kimondja, ne járjatok tovább.

Ha lesz -nem érdekelnek a fejlesztő játékok -klub, oda Bercit is nevezem! A játékosdobozba bepakol, ha épp nem fordítja ki...
Sima lego duplónk nekünk is van-egy ideig érdekes volt ütögetni egymáshoz, de most épp semmi játék nem érdekli, inkább az utca, a játszótér,a gyerekek.

Ria-Beni foga? Semmi jel? vagy lemaradtam?

Lorca-múltkor kérdezted-Luca a Kincskereső oviba jár, Szugló u.
Jó az óvónő-csupa kedvesség, igényesség, lelkiismeretesen foglalkozik a gyerekekkel. Tegnap virágot ültettek, pl.
Betegségek ügyében- beletörődtem, hogy jönnek-mennek a betegségek, nem nagyon tudok mit tenni. Most volt 4 hónap, amíg Berci nem kapott el semmit, ráadásul télen. Ennyit Luca is volt beteg 1 éves kora körül, pedig nem volt ovis testvére.
Úgyhogy nem hiszem, hogy beoltatom, kivéve, ha a dokink nagyon javasolja, párszor már bebizonyosodott az igaza, úgyhogy bízom a tapasztalatában. Szabinak ízlik a tápi, ha jól értettem a múltkor? Már nem is szopizik?

Bella



Kép


Kép
bella2
 
 

 
 

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam!

Nagyon, nagyon boldog szülinapot Laurának, Szilvinek és Szaszának!!! :D :D :D

Bella! De hogy is nincs fogunk!!! Mi erre vagyunk most büszkék! Lehet ki húzzuk még a 2 éves szülinapig és be kerülünk valami rekordok könyvébe! :lol:

Voltunk ma Dunakeszin ma apával, ott volt dolga. Körülnéztem a Kenguru outletbe de ott is 7-8 egy gyerek kabi.

Timi! A turiba semmi de semmi érdemleges ruha nem volt. Csak a kisméretüek a jók. :?

Beni 20 perc üvöltés után most alszik. Érdekes a délelötti alvásánál egy hang nélkül elalszik, de délután már napok óta megy a sírás. :roll: Nem hinném, hogy már csak egy alvásra van szüksége mert a délelöttinél is látom, hogy fáradt és déltől kizárt, hogy este kilencig kibirja!(ezt a minap kipróbáltuk és horror volt). Nem értem. Ha meg végre elalszik akkor 2 óra után úgy kell felébreszteni , mert túl késő van. :roll:

Formabedobó! Beni kivételesen érti a formabedobót. Egy járássegítőnk van, annak az eleje formabedobó. A karikába mindent bedob(mert az zenél) De a háromszög és a csillag is szokott sikerülni. Van, hogy fél órára leköti.

Elegem van ebből az aventes cumisüvegből. Olyannyira nem cseppmentes, hogy kilocsolta a parkettára és a kanapé alja felszívta. :evil:

Május! Nagy, nagy gratula a mászáshoz! :D Mi is hivatalosan mászókká lettünk nyilvánítva. Azt mondta a konduktor, hogy bebizonyította, hogy tud mászni az más kérdés, hogy nem akar. Nekünk addig kell járni amíg stabilan nem jár. :roll: Húúú de messze van még.

Játszóházas lányok! Képeket kérünk szépen! :D

KépKép
csongria
 
 


Túl vagyunk a második játszóterezésen (amikor nem csak babakocsiból kuksizott kifelé). Tegnap terepszemlét tartottunk, melynek eredményeként mára leszereltem a zsinórral rögzített kesztyűket a kabijáról (ahogy túrta a homokot/kavicsot az szépen telt meg), ill. magam is kommandósba öltöztem, mert tegnap az élvasalásos fekete nadrágomban kellett bemásznom egy kisház leghátuljába...De örömmel konstatáltam, hogy ma már nem csak a négykézláb mászok, és 10 szétfeszített ujjal túrom a kavicsot a program (ha így lett volna, akkor egy ideig még pihentettük volna a játszót). Egy kislány neki akart adni egy kavicsot, de nem fogadta el, kicsit kellemetlen volt :P és tegnap is meg ma is azonnal megkínálták valami kajával, de azt meg én nem fogadtam el :oops: pedig tök jól esett.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


formabedobó
biztos pontatlanul fogalmaztam, szvl nem gáz, ha egy ekkora gyerek még nem használja rendeltetésszerűen a formabedobót, sőőőt, a koraiban igen szép határidőket adnak az ilyesmikre, hanem kelének még vlmi mást is meg kell tanulnia, de bocs, ha megöltök se jut eszembe már a pontos szakvélemény :oops:
na mindegy, de erre az izére (mindig a tárgyállandóság jut eszembe, de asszem nem ez az) jó ez a hiperszuper :lol: duplo, de szívesen elviszem majd egy talira, erre senki ne adjon ki pénzt :wink:
egyébként ez az
http://www.vatera.hu/lego_primo_formabe ... 22763.html

snorsi
hurrá játszóterezés! milyen kaját akartak adni? elvből nem fogadsz el kaját "idegentől" v csak nem illeszkedett a táplálékláncba?

pankaa
én nyilván hülye vagyok, de a leírásból nem értem, h mitől 2in1 ez a cipő?? légyszi oszlasd el a homályt!

ria
n n kivi vagyok, mikor lesz beninek foga :wink:
a dévényen azt mondták, h ennyi idősen (=kele) elég oldalazva járni vlmi mellett, úgyh abbahagyhatjuk egy időre a tornát, majd kontrollra kell menni, h ebből tudja-e magának kivitelezni az önálló járást v itt is segíteni kell majd. de sztm ez menni fog, mert ezt n imádja és szereti is csinálni

rota
kicsit én is be vagyok tojva, mert kele ezt a védőoltást sem kapta meg. n n rem, h elkerül minket (és persze mindenkit)...

játszóház
szupi volt, jó lenne, ha lenne minden héten....

majus3
 
 


Sziasztok!

Köszönöm Laura nevébe a köszöntéseket!

Most csak benéztem.Sajna Laura fél órát aludt délelött és most egész délután le kellett foglalnom.Este jövök.

Játszóházról írjatok és rakjatok ám képet!

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Kedves Laura, Szasza és Szilvi!
Boldog szülinapot nektek!

KépKép
bozotka
 
 


Május,
tegnap kolbászos chips-el, ma ropival, igazából egyiktől sem kapnék frászt, ha enne belőle, de épp egy kavicsot szopogatott (még jó, hogy Pann írta, hogy ez előfordul), és hát jóbol is megárt...

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Május! Klassz a formabedobó! :D Bár nem tooom mitől más ez mint a többi. :oops:

Jöttem kicsit dicsekedni! Egész délután mászik, nem kúszik és az ágy mellett oldalazva lépegetett a szerszámpadért. A lépegetés még nem az igazi de nagyon örülök mert 2 hete próbálja a konduktor kisajtolni belőle. :D

Holnap megyünk allergia. vizsgálatra! Nagyon izgulok. Biztos nem lesz még eredmény de azért bízom benne, hogy mondanak valami véleményt. :roll:

KépKép
csongria
 
 


Ria!
Én is utálom az Aventest, ma nekem is eláztatta a táskámat, mert eldőlt benne! :evil: Azon a kis szelepen sok kifolyik.De akkor mi az amiből nem folyik ki, csepegésmentes, és a gyerek tudja szívni?Vagy ezt még nem találták fel? :twisted:
Gratulálok Beninek!Csak így tovább!:)

Május!
nem vagy hülye! :D
Azért, mert van benne egy betét, amit ha kiveszel, akkor elméletileg egy számmal nagyobb cipőt kapsz. :lol: Na most nekem ez a gyerekcipők netovábbja, de aki ezt kitalálta, az arra nem gondolt, hogy a láb hosszban nő????vagy esetleg az a betét kitölti az orrrészt, így a belső mérete kisebb? :roll: Csak erre tudok gondolni.Na de hogy ezt pont a Scholl találta ki... :?
Csak érdekesség képp tettem fel alinket, mert elég viccesnek találtam. :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Panka!

Igen, hosszabb lesz tőle a cipő. De ebből kb tudsz venni egy párat, mert utána szerintem elég egy szezonra egy cipő (3 hónap... :lol: :lol: )
Szóval a tavaszi úgysem lesz jó ősszel. Nyárra úgyis szandi kell, télre meg meleg cipő. Ezért nem olyan nagy szám szerintem a Scholl bébicipője. Ja és pluszban baromi drága. Majdnem két cipőt veszel az árán. És ugye hallottunk már olyat, hogy a cipő kopik is, nem csak kinövi a gyerek. Én személy szerint inkább veszek két pár új cipőt! :roll:

Utánajártam annak, hogy miért kemény a Salus cipők talpa (talán Pann írta). Szóval az állam csak ebből az anyagból engedélyezi az orthopaed jellegű cipők gyártását. Mert ez az anyag alakítható/faragható!
Kaptam viszont egy tippet, hogy az Elit Cipőgyár cipői még ezt is felülmúlják, mert annak is döntött a sarka, viszont puha a talpa. Ez viszont nem személyes vélemény, mert egyet sem láttam élőben. Még az is lehet, hogy rondák is! :lol: :lol:
A Keletinél van valami szaküzletünk. Lorca, ha arra jársz :lol: nézz körül, hátha érdemes...

Duplo!

Nem tudom, ismeritek-e a Lego primo "kollekcióját". Ugyan csak használtan lehet hozzájutni, de szerintem nagyon jók. Én amúgy is Lego-fan vagyok. Rengeteg van a saját gyerekkoromból is. Tök jó, mert unisex, elnyűhetetlen és a gyerekek is imádják.
Hátránya, hogy veszett drága és eszméletlenül tud fájni ha mezitláb rálépsz egy-egy szőnyegen felejtett darabra! :lol: :lol:

Mindenkinek Boldog Szülinapot!

Ja és ma megtudtuk, hogy kislánnyal bővül a család, szóval megyek és előveszem az utónévkönyvet és színezek! :-)
Vendég
 


Ria
De jó, hogy Beni is ügyesedik! :D Nagyon örülök neki! :D

Május
Még jó, hogy felraktad ezt a linket, mert én másik formabedobót néztem a Legotól. Nem mintha akarnék venni, már van itthon egy. :D

Panka
Még ha ki is tölti a hosszt, akkor sem tud benne sztem járni rendesen. Egyszer dolgoztam még diákként a Foodapesten és be kellett öltöznöm kivimadárnak (nem röhögni), és nagy tappancsa volt. Hát tök nehéz járni benne, mert túl lóg a lábfejen, hiába pont jó a belső méret. :roll:

Körkérdés:
Ti adtatok már káposztafélét a babáknak? És lehet már enniük a zöldborsó héját?
Sno
Ne aggódj a kavicsok miatt, Brigi is eleinte csak a földet tanulmányozta. Most azért már hajlandó mást is csinálni. Szerintem ismerkedik az új elemekkel, elvégre eddig max. a szőnyeget látta. :wink:
lora7
 
 


Csimpi
Gratulálok a kislányhoz! :lol:
lora7
 
 


LAURA SZILVI SZASZA NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT !!!! :lol:

Lorca

Nem olyan vészes a kertészkedés, apuka legalábbis nagyon ügyesen műveli (mondom én), de mikor minden virágzik és zöld akkor olyan gyönyörű, a gyomlálást szines mulccsal megoldottuk, most várom a rózsaszín és lila jáccint továbbá a sárga holland tulipánjaim virágzását !!!

Ria

Gratula Beninek a mászáshoz és az oldallépegetéshez !!!!

Kinga

Gratula a pici pocaklakó csajszikához !!! :wink:

Május

Tomi sem tudja használni a formabedobót, kinyitja a nagy ajtaját és ott rakja be, vagy veszi ki, de inkább ha én belepakolom akkor szedi ki !!! :wink:

Sno

Nem gyógyítok, hanem vannak olyan betegek akik be tudnának ill. nem tudnak bejönni a rendelőbe, megkérnek, hogy kimennék-e hozzájuk lakásra egy nővérlátogatás erejéig ami áll vérnyomásmérésből, receptek kiviteléből, gyógyszerek egyeztetéséből a havi eü-i problémák megbeszéléséből,injectio beadásából, EKG felvétel készítéséből lakáson, ill. ha szükséges vérvételből !
Ezt ők honorálják, mert nem kell nekik bejönni a rendelőbe, várakozni, és több idő is van megbeszélni a dolgokat, ezekről referálok a főnökömnek, ha kell akkor ő is kimegy és ha kell beutalja szakrebdelésre, vagy kórházba !

Kép
kditke
 
 


Kinga!
Szerntem is inkább veszek 2 cipőt 1 árán. :wink:
Gratula a kislányhoz!Ha meglesz a neve elárulod?
Én ismerem azt a cipőboltot, de a gyerekcipőkészletüket már nem.
:? Május pont erre vadászik, a Lego Primora. :wink:

Lora!
:D Azért megnézném azt a kivimadarat! :wink:
Káposztát még nem adtam, de borsót héjastól már igen.Csak annyit fi....k tőle mint bármi mástól. :wink:

Ditke!
Aha, már értem!Jó kis meló, változatos.

Emili ma felment a dédimamánál a 2. emeletre, a lépcsőn, saját lábán!!!Persze a kezmet fogta, de a lábait ő pakolta fel!! 8)
Most pedig mgint a karomban aludt el, olyan kis drága!!! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Ria,
Gratula Benikének! Nagyon ügyes!!! :D

A játszóház szupi volt! :D
Bocs a helyfoglalásért.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Köszi a köszöntéseket! :D
Nagy szülinap nem volt, majd szombaton :wink: Akkor majd képeket is mellékelek.
Furcsa belegondolni, hogy tavaly ebben az időben döcögtem a folyosón, hogy valami nincs rendben...mégsem várjuk meg a nemrég megjósolt március 15-t. Bár még javában tagadtam magam előtt, hogy szülni fogok, kb 5 perces fájásokkal. :twisted: Apa meg nagyban fürdette itthon Natit. :lol:

Kép KépKép
lorca
 
 


halihó!

megjöttünk a szemészetről...
jó hír----(ez)a doktornő szerint nem rövidlátó :lol:
rossz----szemüveg kell! amit nagyon szigorúan hordania kell mert kicsi a dioptria... :shock: +0,5D mk szeme, ja és +0,5 cilinderesek is.hogy ez jó vagy nem azt még nem tudom,most továbbképzem magam szemészetből...
3 hónap múlva kontroll...

van cipőcskéje is :lol: Falcon 21-es :shock:
Kép Kép mennyire kell hajlékony legyen a talpa? ennyire elég? :shock:

persze mindenhol furin néztek rám amikor betét nélküli cipőt kértem ,kivéve ezt az utolsó boltot...
azegyik boltban sikerült megtudnom hogy Olaszországban már betiltották a betétes bébicipőket, merth több kárt csinálnak ...ha kell persze felírják...nem tudom mi igaz belőle :roll:

formabedobó
Leát sem hozza a FP csiga túlságosan lázba... :roll: lehet hogy a zene hiányzik? :lol:


homok
nekem azért tűnik gázosnak mert ahogy itt nálunk gondolom Pesten is a legtöbb játszi nyitott tehát akár kutyákat,macskákat is tudnak sétáltatni a homokozóban ill környékén (és sétáltatnak is!) :twisted:
na már most a kutyapiszok nem hiszem hogy segít az emésztésnek :shock:

ráadásul a nagy melák tinédzserek tele szemetelik a játszótér homokozóját ill a hinta alatti homokot merth ők is hintáznak :shock:

pankaa
ez a 2in 1 elég furi :shock: nekem sem áll össze a kép

csimpilimpi
már épp kérdezni akartam hova tűntél a cipős tanácsok után :wink:
gratulálok a kiscsajhoz :lol: család többi tagja mit szólt? vagy nem voltak elvárások?

sno vagy nanica? :oops:
nem tudom melyikőtök említette a bajai szemészt ...köszi de felviszem Pestre Leát a SOTE-ra.valahogy bennük jobban bízom :oops:

majus
ha a kanalazást nézzük akkor ezek szerint mi még nem vagyunk alakalmasak anyának :lol: :lol: :wink:


rota járvány
én a Petőfin a kiskunhalasi kórház fertőzőjét hallottam :shock: a főo csak halmozott előfordulásról és nem járványról beszélt :shock: :wink:

Lea sem kapott egyébként oltást ellene :roll:

bella
virágültetés az oviban :shock: tök jó!!!! :lol: mekkora kertejük van? :wink:


ria
poharat nem fogadja el Beni?
tök jó hogy Beninek is ilyen jót tett a torna :lol:
most már tényleg izgi lesz egy nagytali :lol:

ditke
mi váltottunk P5-re a pisicsorgás miatt :lol:


lora
Lea még nem kapott kápifélét de elvileg már lehet nekik adni...
borsót még héj nélkül adom :oops:
de a barátnőm kislánya (1 héttel fiatalabb Leánál) soha nem kapott héjj nélkül borsót :shock: :wink:

körkérdés
mit csináltok a bébiételes üvegekkel?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Lora, azért én mégis röhögök a kivimadáron :lol: :lol:

Mazsi, én bevallom, nem hiszem el, hogy ne találnának bármelyik babánál 0,5 diptriát. És jólértem, az egyik rövidlátásra akar adni szemüveget a másik az ellenkezőjére?

Bébiételes üveget kihajítom a szemétbe, de nem vagyok rá büszke, viszont elég nekem hazacipelni..

Kép
Kép
agiboldi
 
 


ágiboldi
ez a doktornő (egyébként neki jobban hiszek ő a gyerekszemész) "csak" szemüveget javasolt takarni sem kell a szemet és nem rövidlátó :roll:

a másik (sima szemész a "csodakütyüvel" ) szerint már rövidlátó, ettől kancsalít és ő takarná először a jó szemet...majd később szemüveg :roll: de miután nem látta Lea szemét tágítva nem tudott biztosat mondani :shock:

beszéltem a SOTE gyerekszemészeten egy asszisztensel csütörtökönként rendel Sényi főorvosnő úh oda visszük majd

először azt gondoltam nem mondom el hogy már van egy szakvéleményünk...de nem tudom,hogy a pupillatágítás nélkül mennyit fog látni, ráadásul ha tágítani akar ő is akkor többx kell felmennünk úh király :roll:
sőt azt sem tudom mennyit kell várni két tágítás között... :roll:

de a 3 véleményből csak egyezni fog legalább bagyjából 1! :? és akkor döntünk :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


bocsi ha valakit untatok a szemészettel :oops: nyugodtan lőjetek le! :lol:


most el is megyek aludni :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Sziasztok!

Mégegyszer köszönjük a többiektől is a köszöntéseket.
Laura ma csak fél órát aludt. :twisted: Betudtam a frontnak,de már 8 óta 4-szer sír fel.remélem most már fog lesz.Bezzeg ilyenkor egyedül vagyok. :(

Lorca
Dani délután lefekszik mindig Laurával és Én naiv azt hiszem aludni.Nálunk délutáni alvás szigorúan 13-13.30-16-ig van.Most már 4-szer eljátszották az időt inkább.De ha bemegyek és rájuk szólok,akkor igen alszanak.Oviba mindig alszik.De ismerősöm kisfia már 1,5 éves kora óta nem alszik. :shock: Lehet a frontot érzi Nati.
emiség ebbe a korba Danit is érdekelte,hamar el fogja hagyni szerintem.De mikor bement az oviba inkább szégyenlős lett.
Te hogy altatod délután őket?Akkor is lefekszel velük?

Ágiboldi
Kipróbálom a kaját,de remélem nem a falon köt ki.
Csak nem etetni akarja Boldi a babát a képen? :)

Május
Nem is hallottam erről a legos formabedobóról,de jól néz ki./más fajtát már láttam/
Laura se egy nagy szám a formabedobásba.Inkább csak a hengert rakja,a többit meg a nagy lyukon.
Laurát inkább a poharak egymásra rakása érdekli./nem tudom mi a pontos neve.Nagytól-a kicsiig/
Tényleg rendes tornászt fogtatok ki,hogy megmondja a véleményét Kele mozgásáról,nem pedig az általános szöveget mondja..Itt is járásig menni kellett.

Sno
Nálunk ma kulcscsomó szopogtatása ment. :? Lehet vashiányos?

Mazsi
Gratula a lépegetéshez.Már Én is kiváncsi leszek a 3.orvos véleményére.Nem sokára megyünk 1 éves vizsgálatra a házi orvoshoz,kiváncsi leszek mit mond nekünk.
Bébiüvegeket kidobom,de pár darabot megtartottam,mert ha többet főzők,akkor elrakom benne a kaját mélyhűtőbe.

Ria
Melyik allergia tesztre mentek?Vérvétel vagy a kézen cseppes?Ma feladtam a levelet.Gratula a mászáshoz és az oldalra lépegetéshez.Végén tényleg rekordot döntetek fognövésnél. :D

Csimpilimpi
Gratula a kislányhoz.MIlyen az a lego pimó?Nagy méretű?Esetleg képet tudsz felrakni?

Lora
Én még nem adtam káposzta félét,de zöldborsót hájástól igen.Nem vettem észre különbséget.

Sági
Nagyon jók a képek.Nekem is a golyóba ugrálás tetszik a legjobban.Mikor Dani ennyi idős volt akartunk is venni,de csak tescosat találtunk,ami meg szerintem drága volt,ha sokat akartam.

Panka
Gratula a lépcsőzéshez.Ti miért jártok még tornára?Hiszen Emili olyan ügyes már.

Pann
MI az a biztonságizáros gyerekülés?

Evés:
Laura már 1 hete sírdogál a kajánál.Mire tegnap rájöttünk ha adunk a kezébe kanalat az nagyon tetszik neki és néha bele is talál a szájába.De legtöbbször a ruhájára rakja.

Rota vírust Én is hallottam a tv-be,félek is tőle,mivel mi se vagyunk beoltva.De itt többtől hallom még a ahsmenés hányás vírust is.

Laurát tegnap megfürdettük Gabi tusfürdőbe és az nem ütötte ki.Kiváncsi lennék mi lehet a babatusfürdőbe,hogy kiütéses lett.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Sziasztok!


Szilvivinek, Laurának és Szaszának:


Kép




Voltun ma mérésen. Linus 9600 gr és 73,5 cm. (majd fél kg-ot hízott másfél hónap alatt, meg is lepődött a védőnő, mivel multkor 2 hónap alatt csak 10 dkg-ot szedett fel...)

Dana: leginkább darabosat adok Linusnak, mert a kanalasak saját főzésűek és fagyasztottak és ezeket valamiért nem eszi meg (míg valamelyik üvegesből már evett nagyobb, tehát 4 kanálnál nagyobb mennyiséget is :lol: )

Feltűnt már nektek, hogy valamelyik üveges kaja cimkéjén az áll, hogy színező, tartósító, ízfokozó stb... anyagokat nem tartalmaz*... *az előírásoknak megfelelően. ( én ezt úgy értelmezem, hogy lehet, hogy előírások megengednek valamennyit, és annyit tartalmaz is???? :shock: Lehet, hogy ez az oka annak, hogy az üvegeset jobban eszik a babák?)

Körkérdés: hason alvás. Linus mostanában kezdett hason aludni. Eddig kizárólag hanyatt, vagy oldaltfekve aludt. Nem én rakom hasra, ő fordul át félálomban. Az egyik keze ilyenkor mindig a mellkasa alatt marad. Más baba is alszik így? Kivegyem ilyenkor a kezét, vagy hagyhatom úgy??

Mazsi: gratula Leának a lépésekhez :)

szólítanak...

nanica
 
 


Rota: Kiskunhalason is megtelt a fertőző osztály.

Sholl cipő: a márciusi kismamában is van ról apár kép. Linusapu meg is jegyezte, hogy nem is lehet, kényelmes a két méretű cipő, mert amikor még kicsi a lába, akkor egy csónakban kell lépkednie, még akkor is, ha belül szűkítet. (A pingvinpélda pont jó, erre gondoltam én is, izé.. kivi)

Formabedobó: én nem is adom oda neki a formákat, mert igen kicsik - átférnek a wc gurigán. Viszont pakolok be neki a nagy ajtón érdekes dolgokat: kislabda, kendő, nyuszi, amiket élvezettel cibál ki.

Bébiételes üveg: 1. szelektíve gyűjtöm, és havonta 1szer elvisszük sétaközen kidobni.
2. pár darabot eltetem lekváros üvegnek, mert a nagy üveget ha megbontom, nem tudom megenni az előtt, hogy romolni kezdene (penészedni) Sajnálom, már kb 1 liter saját főzésű szilvalekvárt (cukor és tartósítószer mentes :wink: ) keleltt kidobnom :cry: :cry:

Mazsi, hol szerezted a cipőt??

nanica
 
 


Jóreggelt! :)

Mazsi!
A márciusi kismamában pont van szó a gyerekszemészetről, a Sényi dr-nő nyilatkozik! Érdekes cikk, ha még nem olvastad, szerintem vedd meg. És van fotó is a kis szemüveges bébikről, zabálnivalóak! :D :D

Formabedobó:
Lillus játszik a sütifalóval, de ez abból áll, hogy fejrefordítja, hogy kijöjjenek belőle a formák, megnézgeti az alját, nyomogatj az orrát! :) :) A hengert szépen beteszi a helyére, de csak akkor, ha én megmutatom, hová tegye! :?

Bébipapis üveg: szemétbe megy. :( Nekem is eszembe jutott már a szelektív gyűjtés, szégyenlem is magam, mától gyűjtöm azt a pár üveget még! :oops:

Hason alvás:
Lilla is hason alszik, de nem piszkálom. Egyedül, mikor este már mi is lefekszünk, akkor igazítom meg, mert ő ált. fejjel lefelé fekszik és keresztbe. De pl. napközben hagyom úgy.

Lora!
Lillus eddig csak husilevesből kapott kelkáposzta levelet, mert apukám azt is szokott a levesbe tenni. De ez tényleg elenyésző mennyiség, nem lett baja tőle. Káposztás tésztát még nem adtam, pedig hmm, szeretem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ria!
Ügyes Beni, megéri nálatok is a sok torna! :) A turiba végül nem mentem el, mert találtam egy tök jó bababoltot itt a lakótelepen. Persze, kabi nem volt, de a nőci mondta, jövő hétre hoz! :) Remélem! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Jó Reggelt!

Tegnap elfelejtettem.Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT SZILVINEK?SZABINAK! :oops:
Kép

Nanica
Én midig igazitgatom Laurát.Már annyira megszokta,hogy fel se ébred.Ő általába hason fekszik,de ha beszorul a keze,vagy ferdén van Megigazítom.

Timi
Apukád szokott főzni?

Ma Dani itthon van.Szünet van az oviba.Remélem nem fog esni az eső és mehetünk játszótérre.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


halihó!

köszi a bébiüveges válaszokat :wink: jobb 5letem nekem sincs

nálunk a szelektív gyűjtés nem lehetséges, beállították a szelektív hulladékgyűjtő tartályokat, de vmiért a fehér üveget nem lehet gyűjteni csak a színeset :shock: úh sima kuka...

nanica
pár darabot én is lekvárnak tettem el :wink:

a cipőt Szegeden a Micimackó bababoltban vettük (Kisteleki u 12.).Nagyon kedvesek az eladók és talán ők értettek leginkább a témához.

Meglepődtem, hogy a Brendonos csaj mennyire nem volt képben :twisted:


A hajlékonyságát azért kérdeztem mert a sarokrész alatt nem tudom hajlítani csak a talpközéptől...Ez gáz szerintetek?

hasonalvás
én nem piszkálom Leát akármilyen furi helyzetben alszik is el...Egyébként ő is mostanában kezd hason aludni :wink:

Timi
köszi az infot, még nem vettem meg a Kismamát...
de ma megkaptam az ismét 8 ezerrel :twisted: :twisted: :twisted: kevesebb GYED-et úh veszek belőle :lol:


ezt ma kaptam,annyira aranyos sztem...előre is bocsi a sok szövegért :oops: :lol:

Csak egy A N Y A ?

Egy nőtől - miközben jogosítványát újította meg egy önkormányzati hivatalban - egy adatfelvevő hölgy megkérdezte, hogy mi a jelenlegi foglalkozása. A megkérdezett egy ideig tétovázott. Bizonytalan volt, hová is sorolja magát.
"Arra gondolok," magyarázta az adategyeztető, "hogy van-e munkája, vagy csak..?"
"Természetesen van munkám!" csattant fel a nő. "Anya vagyok."
"Nincs 'anya' kategóriánk foglalkozásként. A 'háztartásbeli' fedi le ezt." mondta az adatfelvevő segítőkészen.

Már el is felejtettem ezt a történetet, mígnem egyik nap ugyanilyen helyzetben találtam magam a városházán. A hivatalnok nyilvánvalóan egy karrierista nő volt. Magabiztosan, hatékonyan dolgozott, olyan jól csengő címet viselt, mint például "Hivatali kikérdező" vagy "Városi adatfelvevő".

"Mi a foglalkozása?" kérdezte.
Mi késztetett arra, hogy ezt mondjam? Nem tudom. A szavak egyszerűen kibuggyantak belőlem.
"Gyermekfejlődési és emberi kapcsolatok területén dolgozom társkutatóként." A hivatalnok abbahagyta pillanatnyi munkáját, golyóstolla megállt a levegőben. Felnézett, mint, aki rosszul hallott. Megismételtem a titulust lassan, kihangsúlyozva a leglényegesebb szavakat. Aztán csodálkozva láttam, hogy ezt mind leírta nagy fekete betűkkel a hivatalos kérdőívre.
"Megkérdezhetem," mondta a nő érdeklődve, "egész pontosan mit csinál ezen a területen?" Hűvösen, az izgalom legkisebb jele nélkül a hangomban, szinte kívülről hallottam, amint így válaszolok: "Folyamatos kutatási programban veszek részt (melyik anya nem)
laboratóriumban és terepen is. (normálisan azt mondtam volna kint és bent).
Dolgozom a Felettesemnek (elsőként az Úrnak, aztán egész családomnak), és van már négy kreditem is. (mindegyik lány :lol: ).


Természetesen a munkámhoz tartozó tevékenység igényli a legtöbb figyelmet az ember-szakmákban (melyik anya tagadja?)
és gyakran dolgozom 14 órát 1 nap (inkább 24-et :wink: ).
Ebben a munkában jóval több a kihívás, mint más, "átlagos" foglalkozásoknál. A jutalom inkább a megelégedettség, mint pusztán a pénz".

Érzékelhetően folyamatosan nőtt az elismerés a hivatalnok hangjában,
amint kitöltötte a nyomtatványt. Felállt és személyesen kísért az ajtóig.

Miközben hazafelé vezettem, fényes új karrierem lebegett a szemem előtt. Otthon 13, 7 és 3 éves labor-asszisztenseim üdvözöltek. Az emeletről hallottam új (6 hónapos) kísérleti modellünket gyermekfejlesztési programunkból, amint új hangmintáit próbálgatja.

Úgy éreztem, ütést mértem a bürokráciára. Hivatalos feljegyzés készült rólam egy, az emberek számára elfogadhatóbb foglalkozásról. "Egy újabb anya", vagy 'Anyaság" már nem hangzik elég jól. Micsoda pompás pálya! Különösen, ha van egy titulus is az ajtón.

Netán ez teszi a nagymamákat "haladó" kutatási munkatárssá a gyermekfejlesztési és emberi kapcsolatok területén, a dédnagymamákat pedig a haladó kutatási munkatársak ellenőreivé? Szerintem igen! Még azt is gondolom, hogy a nagynénik kutatási munkatárs asszisztenssé léphetnének elő!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


most kaptam a választ a cégtől,hogy miért kevesebb a GYED-em...
a családi pótlékot vmi jogszabályváltozás miatt ezentúl az államkincstár küldi februártól... :shock:

kap valaki tőlük családi pótlékot? mikor szokták küldeni? :roll:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Sziasztok!

Mazsi!
Laza mozdulattal begórom a kukába. :lol: (mármint az üvegeket :lol: )Gondoltam én is a gyűjtésre, de a lakásban már így sincs hely hogy még egy üveges szatyrot is rejtegesek Emili elől.
Szép a cipő!!

Dana!
Május fentebb tett fel egy linket a LEGO-ról.
Tornára azért járunk, mert a Dévényes csaj szerint még egy kicsit fszesebb a bal csípője, meg a jobb lábával ezért kompenzál, és nem úgy műxik mint ahogy kéne.De ezeket a dolgokat leginkább csak ők veszik észre, ők a zsakmeberek, de valóban a bal oldala az erősebb, a bal kezénél fogva sokkal ügyesebben jár mintha csak a jobbot fogom.Szóval hogy a későbbiekben ne legyen ortopédiai probléma, most kell javítani rajta!

Nanica!
Szerint a felirat azt jelenti, hogy előírásnak megfelelő=nem tartalmazhat!
Linus azokat a kajákat eszi, amiket megfőztél(a kismamújságos receptekre gondolok)?
Emili is szokott úgy aludni hogy maga altt marad a keze, de én nem nyúlok hozzá, elintézi magának :wink:

Lora!
Tényleg, Emili is evett már a káposztás tésztából!

Emili tegnap este evett a tojáslevesemből!!Úgyhogy tej-tojás mentesség befejezve! 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Mazsi!
Nekem nagyon tetszik, gyorsan be is tettem a blogba, ha nem gond! :) :)
A gyed nekem 5-e körül érkezik.. :( :(

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Mazsi!
De jó a íromány!Nagyon igaz!!
Én is a MÁK-tól kapom, általában a hó első napjaiban kapom(pl.ha elseje hét közepétre sik, akkor már 2., vagy 3.-án megkapom)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Lea imádja amikor teregtés előtt kirázom a zoknikat... :lol: :lol: :lol:

http://videa.hu/play.php?v=QdeYDeN3TakJaMSS

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Mazsi, én is eljátszottam ezt tegnap, hogy a fizum kevesebb volt, aztán jött a mail a bérszámfejtésről, hogy mostantól a MÁK utalja a családi pótlékot a tárgyhót követő hónap 10-15-e között.

Nanica, Boldi is alszik hason, a keze is alatta, de én se nyúlok hozzá. Mi csak akkor igazítjuk meg, ha mi is lefekszünk és egyértelmű, h a következő fordulásnál be fog szorulni és felkel pont mire elalszunk. Ezt megelőzendő..

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Mazsi,
Mostantól senki nem kapja a fizetésével a családit, kifizetőhelytől függetlenük, központilag utalják.

Alvás:
Ahogy jól esik nekik. Ha beszorul valamilye és zavarja, azért azt kiszedem, de eddig sem mozgattam, ha aludt. Szabi sokáig aludt úgy, hogy ráfordult hason a bal karjára.

Formabedobós:
Van gyerkőc, aki egyáltalán nem találja vonzónak. Nati átugrotta ezt a szakaszt, nem értette, mire jó a bonyolult megoldás, amikor van egyszerű is. Én sem rakosgatom a lyukakba, gondolom látta. :wink: A nehezebbeket azokat kedveli.

Bébiételes: :oops:

Nanica,
Az alapanyagok előírásait ismerem csak úgy-ahogy. Nem nulla toleranciáról van szó, nem muszáj teljesen vegyszermentesnek lennie, ahogy a bolti zöldség sem az, de még az otthon termesztett bio sem. :? A tárolásra, technológiára is vonatkozik az előírás, pl hogy mennyi ideig lehet elkészítve a kaja, mielőtt sterilizálják, meg egy csomó más élelmiszertechnológiai biz-baz van. A bevizsgálás szigorúsága és ideje dönti el, hogy "bio" vagy sima, meg persze a talált mennyiség, ami mindenképp nagyon alacsony.

Dana,
Először Szabinak kell elálmosodnia. Amikor ő elaludt, akkor lehet Natit altatni a másik szobában. Elég sportos, ha egyedül vagyok rájuk, mert ha az adott ébredőt nem nyomom vissza egy percen belül, felébred, felébresztve a másikat. Ha nem aludták ki addigra magukat - Natinak 1,5-3 óra az átlagos adagja, akkor elég nehéz velük. Szabival így is küzdünk, hogy kibírja f9-9-ig este. Ha nem alszik eleget, már 7kor előadja a hattyú halálát.
Délután próbálok én is aludni, ha lehet.
Mi is poharaknak hívjuk a torony "alkatrészeit" 8)

Mazsi,
Ti is kaptatok a kütyüvizsgálaton egy olyan papírt, ami a "megfeleltő" kritériumait tartalmazta? A miénken az van, hogy ha a két szem törőértékének különbsége kisebb, mint 1,5 dpt, a cilinder is, a szem szférikus értékei -1,5D és +2D közé esnek, akkor ok. Szabi lelet:
Törőérték(dpt)
0,00D -0.25 16° -0,25D -0,5 143°
Tágítás, lámpázás nem volt.
Nati már rég kapott héjjas borsót, mire megtudtam, hogy tán nem kéne. :lol: Nem szólt.
Cuki cipi. :D Fogalmam sincs, hogy jó-e, nekem biztos az lenne. :lol:

Lora,
Volt héjj és kápi is.

Kavicsok:
Nekem ezt egy doki mondta. Sok gyereket nem érdekel a kavics a játszin. Az a néhány, akit érdekel, beveszi, de szinte mindig kiköpi magától. Az a néhány kavics, amit mégis lenyelnek, szinte mindig probléma nélkül kijön a túloldalon. Ami nem, az a bélelzáródás.

Kép KépKép
lorca
 
 


Mazsi,
A video nagyon aranyos. :lol: Mindig ilyen jókevű? Imádom ezt a gurgulázó nevetést. :D
Milyen programmal nyomtad össze a videót? Még mindig keresek vmi megoldást, a fényképezőnk alapból nem csinálja meg. :wink:

Kép KépKép
lorca
 
 


Csimpilimpi,
Gratula a kislányhoz, gondolom nálatok nem volt nagy tétje, hogy milyen nemű lesz.

Lora,
Azért én egy kicsit röhögtem…
Kelkáposztát már adtam régebben, borsót héjjal még nem.

Panka,
Azért csak óvatosan ezzel a kézben altatással, veszélyes vizeken evezel!

Talis lányok,
Látom a kantárosgatyó csíkossal a trend.
Ágiboldi,
Az utsó képen hasonlít rád Boldi, a mosolya.

Mazsi,
Én mondtam. A vidéki kórházak összességében nem szoktak bizalomgerjesztők lenni, de egy-egy specialista kenterbe veri a pestieket. Pont ma jönnek anyáék rákérdezek, hogy még mindig ua-e a helyzet. De nyilván nincs harag, ha nem tesztelitek.
Üveg a szelektívbe megy.
Ó, a szemészetes teleregény folytatását feszülten figyeljük!
Szerintem a cipő pont jól hajlik.
Ez a szöveg nagyon nagy volt!
A zoknirázás haláli!

Nanica,
*Igen, e fölött már én is eltöprengtem.
Sebő szokott ugyanígy aludni, ha még szájában a cici, akkor megigazítom, ha utána fordul be, akkor nem piszkálom.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Mazsi, nagyon szuper a videó, esküszöm jó kedvem lett. Mitöbb, most amíg alszik csak a pólókat teregettem ki, a zoknikkal megvárom míg felébred :lol:

Szemészről csak az jutott eszembe, h valamit biztos találnak, olyan ez, mint mikor az alváslaborban a két szomszédágyon fekvő gyerekről kiderítették, h légzéskihagyásuk van, ha már úgyis ott vannak (együtt volt az alváslabor a belgyóggyal).. az egyik székrekedéssel ment be, a másik is valami hasproblémával..

Sno, ugye, ugye? Én is úgy látom, h eddig kizárólag az apukájára hasonlított, de mintha lassan az én gyerekkori fényképeimre is kezdene, főleg a mosoly.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


mazsi
irtó jó a videó! én is imádom, ha kele így nevet. alig várom a mosást :)
szemészeten sztm előre ne mondjál semmit, hanem hallgasd meg mit mond a doki és aztán elő a farbával, h "csak azért kérdezem, mert xy azt mondta..." legalábbis ez az én technikám

lora
én nem nevettem a kivimadáron, hanem mélységes irigységet érzek. évek óta akarok ilyen beöltözött állat lenni :lol: nem vicc, annyira kipróbálnám!

babakajás üveg
kukázom, de tényleg szelektíven kéne gyűjteni, na majd mostantól...

ria
ez a formabedobó annyiból jobb, h egyszerűbb, amolyan gyengébbek kedvéért :lol:

majus3
 
 


:?: Körkérdés:
Mekkora lába van a gyerkőcöknek? Siesta honlapról nézve (köszi a tippet) Szabi lába egy kategóriával van a "nagylábú újszülött" után. 8) A 11,5 mm-je még csak 18-as.

Egy éves státusz:
9340g, 76cm
Járogat, támasz nélkül feláll, beszéd nulla, kommunikáció minimális, pár dolgot megért, nem mutogat, ujjszopi még mindig erős, alvás napi átlag 13-14 óra, kaját keveset eszik, rág a három fogával, az etetőszékbe alig lehet bekutyáztatni, önállóan pár percre foglalja le magát és többnyire megpróbálja elérni, hogy a kezemben hurcibáljam.

Kép KépKép
lorca
 
 


Mazsi!
Szenzációs akiscsaj!!!Emili egyáltalán nem kacag így. :roll: :( Max. akkor kuncog, ha csiklandozzuk.Ő mindenen csak mosolyog, és komoly arcot vág :? Zoknirázást én is szoktam csinlni, de ő csak ki akarja venni a kezemből, vagy matat a többi vizes ruha közt.

Többi baba is így kacarászik????Ha igen akkor nálunk vmi gáz van. :(
Pedig én aztán mosolygok rá sokat, meg nevetek is, de ő akkor is komoly arccal néz rám, hogy mi bajom, vagy csak vigyorog az orra alatt. :?

Sno!
Tulajodon képpen nem altatom, mert az ölemben issza meg a tápiját, majd ha elfogyott eldobja az üveget,én odaadom neki a cumiját,és már csukva is van a szeme. :lol: Kész, teljes KO.Eddigcsak most csinálta, amikor otthon vagyunk olyankor felül kaja után, és nyújtóztik az ágya felé, betezsem, és kijövök.Remélem ez apár alkalom nem lesz elkapatás, de nekem is olyan jó volt hogy ott aludt,mint a régi szép időkben. :wink:

Nem is reagáltam a talis képekre. :oops: Nagyon aranyosak a gyerkőcök, és a játszó is jól néz ki, Emilinek nagyon tetszenének azok a színes labdák!

Lorca!
Emilinek 19 cipőket vettem.Talpát nem mértem, de a nyáron volt 10 cm-es. :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Megint nem alszik Laura.Lehet átszokunk a napi 1 alvásra?
Csak az a baj az is délelött van.
Nálatok a gyerekek hogy alusznak?/délelött,délután/
És ha délután a délelöttöt hogy húzzátok ki,hogy ebéd elött ne aludjon be?Olyan zavaró mert Dani ugye tépszeresen máshogy csinált mindent.És azért sok mindenre nem emlékszem. :oops: Laura meg a 10órai cicin bealszik. :?

Mazsi
Én mindig az államkincsártól kapom csekken5-6-án,de kérheted a számládra is.
Nagyon jó a videó.Olyan aranyosan ahogy így nevetnek.Még teregetés közbe nem bohockodtunk,de most megpróbálom.
tetszett a szöveg,tényleg igaz.
nagyon szép a cipő és szerintem jó a hajlékonysága.

Lorca
Látom nálatok is megy a rohangálás alvás közbe.Tényleg jól ki tudják játszani az szülőket.Dani is 2 órát alszik általába délután.
Nem tudom Laurának mekkora a lába,de most majd megnézem.
Igaz azt észrevettem Daninál,hogy a siesta cipőből mindig nagyobbat kellett vennem,mint más cipőből.Vagy a lábméret mintánál nem fontos?

Nem tudjátok a Falcon cipőnek hol van honlapja,keresem de nem találom.Vagy már írtátok és nem olvastam? :oops:

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Sziasztok!

Végre itt vagyok egy picit

Mire végigolvastam mindent elfelejtettem.

Boldog szülinapot mindenkinek, akiről lemaradtam!!!!!

Boldog hófordulót, akiről szintén lemaradtam!!!!

Gratula az új tudományokhoz!!!!

Nem a legjobban telnek a napok.
Tegnap voltunk a dokinéninél., már rendesen hurutos a cica torka, teli van váladékkal, amit nehezen tud felköhögni. Kapot még egy oldatot, hogy segítsen neki. Szerencsére az éjszakát teljesen!! végig alussza. Olyan f9-9-től 6-f7-ig. Annyira nincs gond vele nappal, csak kicsit nyűgös és kicsit többet kell vele foglalkozni.
Most így hogy én is lebetegettem egy kicsit nehéz.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Lorca!
Lillának 19-es cipőt vettünk. Ez még nagy rá, de a 18-as meg épp hogy jó volt. Tök ügyes Szabi, sokmindent tud! Már rég találkoztunk! :)

Dana!
Lillus még hál'Istennek de-t és du-n is alszik. Persze, volt pár nap, mikor azt hittem, hogy kezdünk áttérni az 1 alvásra, mert de-t nagyon nehezen aludt el, de ma tök normálisan álomba szenderült! :) :)

Lin!
Jobbulást nektek!

Panka!
Lillus sem kacag így. Csak kuncog és vigyorog ezerrel. Úgyhogy ha nálatok gáz van, akkor nálunk is!

Mazsi!
Hát, hihetetlen! Milyen viccesen rázhatod a zoknid! De komolyan, tök jókedvem lett ettől a kis videótól! :) Ha van, dobj még! :)

Lora!
Én is elmosolyodtam (na jó, röhögtem) a kivimadáron! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Mától szalma vagyok egész hétvégén, apa elutazott a Puchner kastélyszállóba éves értekezletre! :twisted: :twisted: Jövő hétvégén is ugyanez lesz, csak akkor vmi tréningre megy. Milyen jó egyeseknek! :x Adjatok vmi jó ötletet, utána ÉN hová menjek egyedül??? :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Blin
Sajnállak Gréti betegsége miatt.Talán már meggyógyultok az új gyógyszertől.

Timi
Jó lenne még Laura is beájulna délután.
Lesz nőnap.Esetleg nem mész batrátnőkkel?Vagy gyere el hozzám/igaz nagy a távolság/,de elmegyünk egyet szórakozni.Rám is rámférne.

Ria
MI volt az allergia vizsgálaton?

Tényleg megy valaki nőnapozni?

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Lorca, siesta 20-as, asso 21-es. Tényleg nagyon régen láttuk Szaszát.

Dana, Boldi délelőtt alszik kb másfél órát kb fél 11-től, és délután is, kb fél 4-től.

Boldi röhög így, de nem hiszem hogy gáz hogyha nem, vérmérséklet :lol: De nagyon klassz, mert ettől én is röhögőgörcsöt szoktam kapni és azon ő mégjobban röhög, és akkor együtt röhögünk. Vicces, mert a végén nem akarja abbahagyni. Érezhető, h már nem is olyan vicces, de erőlteti a röhögést :lol:

Timó, szegény, még jó, h a kis omladozó cégek mint a Boldiapué nem tartanak ilyen értekezletet :wink:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Megjártuk az allergia vizsgálatot. A kezére cseppentettek és megkarcolták. Mind két kezét igénybe kellett venni, mert nem volt elég hosszú a karja. :? Nézték tejre, tojásfehérje, sárgája,szója, lisztre, atkára, gombára, penészre, fűre. Meg még valamire de nem emlékszem. Eddig ez teljesen negatív. De ez NEM jelent semmit! :shock: Most jön jöv héten a vérvétel (IgE panell). Ha az is negatív akkor direktbe kap tejet. Csak így lehet biztosra menni. De ez a dokinő azt mondta nem gondolja a tejallergiát. Hanem inkább valami légútit. :? Na majd kiderül. :roll:

Bébiételes üveg! Szemét :oops:

Nanica! * jelölt rész. Én ezt rég észre vettem. Hogy lenne másképpen tartósítva!? :roll: Nem igazgatom alvás közbe. Össze vissza forog.

Lin! További gyógypuszik!

Timo! Szerintem egyik szombaton menj el egy wellness közponba. Ahol jakuzizol,szaunázol, megmaszíroztatod magat. Majd egy kozmetikai kezelés, pedikür, manikür és végül fodrász. Akkor még baromi rendes vagy mert csak egy napra leszel távol és éjszakára haza mész! Na hogy hangzik? Szivesen elkisérlek! :wink: :D

KépKép
csongria
 
 


Lorca! Nekünk a bal lábuk 17-es, a jobb 18-as és 19-es cipőt vettünk. 8)

Dana! Nektek ez a bőrpróba okozott a tejre reakciót?

KépKép
csongria
 
 


Dana! Beni délelőtt alszik 1-másfél órát és délután is. De a délutáni mostanába elég nyögve nyelősen megy, de az tuti, hogy 8-9 órát nem bír ébren. Érdekes a délelőttit nem akarja el hagyni. Nem tudom, hogy lesz ebből napi egy. :roll:

KépKép
csongria
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?