Blo gratula!!! a Szurokról már lemaradtam, de azért még elkél a szurka továbbra is...
Hajrá Blo és főleg Hajrá Milu!
Már én is szemezgetek a polcokon a különböző kajákkal... jól körül nézek, hogy mire odakerülünk, addigra kiválasszam a legszimpibbet. Mindig amit látok utána olvasok.
Nekünk is kell a szurka! Holnap egy evést megpróbálunk a mamával kanállal/cumiból adni és ha sikerül, akkor jövő héten el tudok menni a férjemmel nagy bevásárlásra, meg ruhát venni (mert akkor is a mama fogja etetni) így 11től 16óráig ki fogok tudni mozdulni és nem kell lóhalálba felrohanni budaörsre és vissza. (fél óra oda, fél vissza és fél a vásárlás)
Köszi a nyugtatást csajok! Látom már Pocok Nóri babáját is túlszárnyaltuk, pedig ő nagyobbnak született. Pocok/Betty: szerintem is maszk. Mikor náthásak voltunk mi azt hordtunk, de csak akkor mikor ép vele foglalkoztam. És persze no puszi. DE az hogy ő elkapja attól függ hogy a torkodban gyuszi vagy vírus van e? Ha vírus az gáz, ha gyuszi akkor az nem, mert az a sajátod. (a nátha is saját így az se kapható) Ha lázas vagy akkor rubhopent szedjél, ezzel szoptathatsz is. Nekem volt 2 doki aki azt mondta hogy nem szabad, de másikak meg azt hogyszabad és kell is. Szoptattam és nem is lett baja. A tejjel kap védettséget.
Ndombi: amit az éjjelrő írtál, az már végül is napirend!!! Hurrá! És amúgy se úgy képzeld a napirendet hogy tizet üt az óra és a gyerek tátja száját, mert ez lehet egy órás eltérés is! Majd idővel alakul! Ha rendszertelenül élsz, akkor te se fogsz egyik napról a másikra menetrendszerűen reggelizni, ebédelni vacsorázni! Két lehetőség van, vagy drasztikus vagy, vagy ráhagyod... a te döntésed! Én úgy érzem, hogy megoldottuk közösen a Manóval, pl 5 és 8 között én vettem el tőle az evést, mikor épp nem is sírt érte annyira és két nap múlva már frankó is volt. Mára már tudom, hogy a kétórás evés alatt kakil akkorát mint a ház! holnap már nem is teszem tisztába evés előtt, mert evés közben úgyis kijön a rigófütty nagy grimaszok közepette. Ajaj, jön az 5 órás evés,utána meg a hiszti. Tegnap anyósék először látták az esti műsort - hát már mindent kitaláltak, hogy mi baja a gyereknek, hiába mondtuk hogy ez megy minden nap és higyjék el, nem vagyunk rossz szülők... ha bevisszük a fürdőszobába és jön a fürcsi utána úgy is minden szép lesz... így is lett, ott már volt gagyogás, nevetés...
Sagi: nálunk nem huzogatták a fülét, viszont a füle alatt az álkapocs izmot kellett hátulról előre maszírozni és úgy szopott. + láb piszka
Igen-igen Tóthzsuék nagyon eltűntek!
Na bejelentkeztem a dokihoz, hát csak 11én fogok tudni menni... az már 8 hét!!!
Képzeljétek, tegnap volt a reggelibe, hogy a csírák és a magakok növelik a nők libidóját, így este viccből meg is jegyeztem a férjemnek, hogy lássa hogy mogyorót eszek, persze nem szánt szándékkal... na este meg is volt az első
... hát valami csodás volt és újra szerelmes is lettem! Pedig már én úgy voltam, mint a barátok.
Kérdeztem az uramtól, hogy mi lettvolna ha még bent vannak a varratok és egyszercsak ezt hallottuk volna: Tingggg-tinggg-tingg-ting....