Sziasztok!
Niki!
Én is 3-kor keltem, és 1 kor efküdtem, szóval..... Gréti addig szétrámolta a szobát, Leti nyomta, 3 után kelt, sé 1/2 12-kor aludt el, szóval valami őt is kiütötte, de azt mondta Misi ma melegfront van, és mindenki álmos, aluszékony, fáradt. Hááát rám igaz.
Szilbee!
Jobbulást a kiccsákónak. Mennek a gyógypusszancsok!
Dorka!
Lehet a foga, de sztem is vigyétek, mert nehogy tényleg gyulladás legyen. Lehet hoyg csak beszáradt a fülzsír, az is viszkethet neki, majd ott kitakarítják... az sem túl kellemes, de jobb ha látja doki, már csak a magad megnyugtatására.
Nem, nem by anya, hanem turis...
Ubit még nem adtam, de csak azért, mert mostanában nem ettünk, retket viszont szoktam, nagyon vékonyan reszelem le, és úgy....
viszont kezd válogatni az én jó evő gyerekem, ha azt csinálja mint Gréti felkötöm magam!!!!Még egyet megemésztek na de kettőt...
Ditke!
Akkor boldog hóferdülőt Zsófinak, előre, utólag...
igen, vegyes csoport van, idősebbek. talán ketten, vagy hárman vannak 3 évesek, a többiek nagyok, és van már betöltött 7 éves is náluk....
Fanna!
és képzeld el, hogy 2 kisgyerek nem öltözött be, nem akart financiális gondok.... de őket is felkísérték a kifutóra, és bemutatkoztak... annyira kedves gesztus volt, hoyg könny szökött a szemembe.
nagyon fajintos óvónénink van! ide kértem, de csak hallomásból ismertem, és oda is kerültünk, ami szerencse, éppen most panaszkodott egy anyuka, hoyg ők a másik csoportba kerültek, pedig ő is ide akarta a gyerkőcöt.
de nincs panaszom a többi óvónénire se, sőt a múltkor vissza kellett mennie, egy másik óvóvnéni puszit kért tőle, még egy kicsit rossz is volt, hoyg a többi gyerek/szülő mit mond, hoyg az ővétől miért nem kér....
örülök neki de egy kicsit kellemetlen, úgy érzem kivételeznek vele, nem várom el, legyen uolyan, mint a többi. Még a szülőin is minden szülő, aki nem ismert odafordult, mikor mondták Grétit, hoyg ki is a Gréti anyukája a gyerekek otthon "Grétikéset" játszanak
Hát jövő héten én úgy láttam, hoyg a nappali hőmérséklet lesz 0, -1!! szóval visszakerül a nagykabát, na még csak márc eleje van, hiába no. itt meg most esik az eső!