Új privát üzeneted érkezett!

Nem szülök de lehet, hogy mégis be kell mennem. Nem igazán akar a vérnyomim rendeződni egyelőre és extra depis vagyok és nagyon gyenge.
Drukkoljatok, én is mindenkinek.
Írok ha van valami érdemleges, vagy ide vagy sömöst.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Különben is:
A fokhagyma antibakteriális és antimikotikus (gombaellenes) hatása révén légúti megbetegedések és a Candida albicans okozta fertőzések kezelésében használatos. Továbbá tágítja az ereket is. Rendszeres, kúraszerű alkalmazása csökkenti a vér káros LDL-koleszterin-szintjét, antioxidánsként serkenti az immunrendszert, csökkenti a mellkasi fertőzéseket, véralvadásgátló- és vérnyomáscsökkentő.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kurva laptető :evil:

Kép
Kép

mpatr

Pati!
Kitartás!!!!
Rosszul is érzed magad, vagy csak sokat mértek?
Fehérje ugye nincs?
Drukkolok!!!!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pati, megy a drukk meg az enerdzsi. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Évi

KépKép
kvaszeva

Pati, drága, én örülök, hogy Te vagy a laptetőn :lol:

mert ugye Nikiért és Kikóért alapból izgulunk,
de most én érted kezdtem aggódni.... köszi hogy jelentkeztél, ha nem is alegjobb hírekkel.
Megy drukk ++++ és várjuk a híreket, hogy jobban vagy vagy már nem vagy 2in1.
Tudodtudod, gondolj a kis Nortonra :)
++++

Vajon, Nikiékkel mizujs lehet? És Kikóval?

Kép

Kép
kolyok28

Minden nap benyomok vagy két fej fokhagymát, hátha..., meg szólok Apának, hogy nagy ívben kerüljön a szülésig. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Pati!
Kitartás megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

na, én nem lehetek olyan beteg, hogy hagymát, pláne ha fok... egyek...

Éva, remélem rendeződik a vérnyomid!!! a labda tök jó ötlet.
amióta meggyógyultam és rendesen rendezgetem a lakást azóta megint fáj a szeméremcsontom, de néha annyira, hogy muszáj leülni... kaptam kölcsönbe labdát, átpártolok mindjárt arra :lol: hátha segít.
megyek teregetni :P és utána pizzaaaaaa az ebéd :lol:
hawai, mert az a pasik ugye nem szeretik, ilyenkor egyedül meg büntetlenül ehetem :)

Csujzi is rég jelentkezett.... :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!
Drukkolok én is Nikinek, Kikónak, Patinak!!!
Végül is itt az idő......

Megjártam a fogorvost. Csak egyet tömött (pedig pont a letört fog mellett volt a másik érzékeny), azt is amalgánnal. 8000 lett volna a fehér és azt mondta kevésbé tartós, meg éreztem, hogy vmiért nem azt akarja.
Elkezdte kiszedni a tömést, én meg majdnem felugrottam a plafonra annyira fájt.
Eredetileg a másikat is meg akartam csináltatni (a mellette lévőt) de utána csak az járt a fejemben szabaduljak innen. Eszembe sem jutott, hogy esetleg a fogkövet (ha van) szedje le.
Azt mondta hogy a baba miatt több érzéstelenítőt nem mert adni. Persze azon nyomban beleegyeztem, hogy a többit csakis szülés után, amikor nem kell korlátozni az injekció számát(mennyiségét).
Pedig még most is el van zsibbadva az arcom de nagyon. Érdekes, hogy a fogam meg nem.

Levi élvezi a játszóházat, de azért éreztem ma rajta, hogy nagyon örült mikor meglátott. Jött is azonnal, elmentünk bevásárolni.
Alig éltem túl olyan nehéz a hasam.
A vezetés sem könnyű már, hát még Levi ki-be tétele az ülésbe. Most mindjárt lefekszek mellé.

Beszereztem a Nimród által hozott leendő ajándékot is: egy kisvakondot. Az a kedvenc....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

szeméremcsont tényleg!!!
Nekem vagy egy hete egyre jobban fáj. Éjszaka alig tudok megfordulni, vagy megmozdulni, de mostmár nappal is egyre jobban érzem. Mintha összevertek volna ott. A hapci pedig életveszély. Nem tudtok valami enyhítő dolgot rá???????

Kölyök
nálunk csak Ádám eszi igazán a Hawaii-t :) Mi magyarost szoktunk, ami ugye eléggé tiltott nekem, de úúúúúgy szeretem.
Nálunk rántott husi lesz, ha a kiskorú megérkezik a dolgozójából.

Kép
Kép
tündérmanó27

Judit, dejó, hogy túl vagy rajta! büszke vagyok Rád, nekem is érzékeny a fogam, mondjuk asszem az inyem jött feljebb a kelleténél, szval én most drukkolok, ne legyen gond. mondjuk decemberben voltam fogdokinál.
szval túl vagy rajta, ez a lényeg.
jó pihizést ;)

Kép

Kép
kolyok28

Ma nem megy az írás, bocsi. Tele vannak lehagyott betűkkel, szavakkalaz az irományaim mindenhol.

Kép
Kép
tündérmanó27

Judit!
Örülök, hogy túlvagy a fogorvoson, és drukkolok, hogy megnyugodjon az a fránya fog.
Szoptatás alatt bármennyi érzéstelenítőt lehet adni? Vagy utána pár óra múélva lefejni a cicit, és kiönteni?

Igen Kölyök Csujzi nekem is eszembe jutott, ő is a mi vérnyomásos sorstársunk... :( Remélem jól van. Remélem Boseknek is szülés után rendeződtek a problémái.....

Teregetni nekem is kell, már nem zúg a mosógép. :wink:
Két kisiskolás gyerek és kertesház mellett annyi a mosnivaló.... És most még csatlakozik egy mindent lebukó, összepisilő, lekakiló is a szennyestermelőkhöz.... :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Mni, Kikó, Pati!
Megy a drukk ezerrel!

Erika, Cicuka!
Gratula a babákhoz. Sok tejcit és egészséget kívánok!

Éva!
Vigyázz magadra, diétát betartani, hátha nem lesz gond!

Valaki issza a málnalevél teát? Hogy kell elkészíteni?

Pumperka!
A nyálam összecsurgott a cézársalitól. Én kelkáposzta főzeléket főzök. Nyami. Egyébként régen utáltam, most a terhesség alatt szerettem meg.

Tündérmanó!
Nagyon ügyi vagy. Tök jók a képek!

Kölyök!
Úgy írigyellek. Imádom Svájcot, biztos, hogy nagyon széphelyen laktok, csak a téli kép nem adja vissza, hogy igazából milyen a táj. Nem baj majd jön a tavasz és teszel fel nekünk néhány képet.

Pati!
Kérdezted a malackákat. Nagyon édik. Esznek, szopiznak, kakilnak!

Eszterxx!
Olyan gyömöszkélni való az Andris. Tündéri!

Akkor egy kicsit magamról!
Szakdoga már áll valahogy voltam a konzulensemnél kedden. Jövő hét kedden viszem nyomtatni és kötni, he persze addigra készen lesz.
Én 2 napja szarul vagyok. Fáj mindenem, ha megyek. Pedig muszáj mert nincs segítségem. Óvi, iskola, edzés, nagyon gáz már nekem kell szólni a gyerekeknek, hogy ne rohanjanak mert nem bírok menni. Pedig 3 napja még szaladtam a busz után. Tömegközlekedés káosz senki sem adja át a helyet, habár már megszokhattam volna az előző kettővel sem adták át. Mondjuk most annyi a különbség, hogy van + két oldalbordám egy egy hátizsákkal! Kis Alexa még mindig nagyon aktív.

Na most megyek, mert kimosott a gép. Én még most mosom a babaruhákat, hiszen még mindig káosz van nálunk. Bezsákolom és ha rend lesz akkor kipakolom. Csak a kis Alexa bírjon még ki 2 hetet a pociban! Hétvégén folytatjuk a festést, és ha vasárnap jó idő van akkor jön a kiságy is meg a többi cucc vidékről.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pété és a többiek: már nem sokáig (irigykedhettek) - nektek is meg vannak számlálva a napjaitok!! :lol: úgy hogy használjátok ki a hátralévő időt!! :lol: :lol: :lol:

Linocs: leht, hogy már utban van a kölök???????? (szerintem a szülésre mindenképpen helyrejön a torkad!!!! :lol: ) Egyre forróbb itt a helyzet!!!

Juditkecskemét!: szomorú és szívszaggató, amit írsz. Nem találok szavakat!! Az jut most csak eszembe, hogy a megróbáltatáshoz szükséges erőt is megkapjuk mindig!!! Én hiszek ebben.

Kölyök: "én nem akarom, hogy elhanyagolja a cicieimet.... " -ez pasifüggő. Az én páromat nem zavarta különösebben, hogy amikor simogatta, elkezdett folyni a tejcse. Ja: és tegnap este megkérdezte, hogy akkor meddig is nincs most ungabunga (ja -5 napja szültem, ha valaki elfelejtette volna :lol: ) Na jó, gátvédelemmel.
Köldökvég: még én sem láttam! :shock:

kiszazsu: azt mondjak, hogy a mellbimbóvédő meg a fejés is kifele húzhatja a befele forduló mellbimbót! De én úgy gondolom, hogy a gyerek cipp-cupp kifele állítja majd, pláne, hogy az elsőnél is úgy állt már! Nem hiszem, hogy gondod lesz ezzel!!!

Ja, szülésmegindításra tipp: SZEX !!!

Mpatr: ha nem lennél, ki kellene téged találni!!! Haláli a humorod!

Most olvasom, miket írt a párom távollétemben: mintha "im memoriam Fantta "margójára írta volna. :D :D :D Lehet, hogy nem közöltem vele, hogy még legalább 30 évet szándékszom élni?

Mpatr: kenegeted a pocidat?

A végére értem!!!! Mármint a visszaolvasásának. De mintha azt írta volna valaki, hogy valami gázos sztori van Vidárol -de nem találtam. Lehet, hogy rosszul értettem?

Húú - lehet, hogy már újabb 2 (3) babánk van??????

Kép Kép Kép
fanetta

Beuska! Nem ér ám hamarabb szülni! Tudod, a húsvét 23-24. Addig ki kell bírjad. Legalább majd együtt nem tágulunk. Pakolok a csomagba kártyát, hogy valamivel elüssük azt a tizenhúsz órát, amíg vajúdunk. :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Fanetta! nem semmi! külön díjat érdemelsz, hogy ilyen szépen visszaolvastál! wow!!!
kérünk még képeket meg sztorikat, milyen otthon? :)

Beus, sok erőt és megy a drukk,hogy a kis Alexa még maradjon bent arra a két hétre. (megnyugtató, hogy nem csak én vagyok lemaradva a babaruhákkal.... )

Kép

Kép
kolyok28

Éva!
Én is 23-24-én szeretnék szülni, de ahogy most érzem szerintem nem bírom ki odaáig. Már most félek elindulni a gyerekekért. Abba bízom, hogy csak a front teszi ezt velem egyébként semmi gond! Azért a kártyát tedd be, hátha kihúzom addig!

Kölyök!
Nekem hónapok óta itt áll a ruha, csakk abba bíztam, hogy hamarabb eltudjuk kezdeni ezt a lakás mizériát. Sajnos nem így alakult, a k.... megrendelők az istenért sem akarnak fizetni, így nincs rá keret egyenlőre. Vagyis csak lépésenként tudjuk csinálni. Abban bízok, hogy hétvégén, ha törik ha szakad készen leszünk vele. Megkapom a hétfőn vagy kedden a táppénzem bevásárolok még ami kell és jöhet a kis Alexa.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Szép napot Lányok!

Erika, gratulálok az ikrekhez! Várunk majd tőled is képeket, és beszámolót!
Cicuka, neked meg köszi a fentieket! Aranyos a kis Kristóf!
Niki, sokat gondtam rátok ma délelőtt, és folyt. köv. délután is! :lol:
Kikó, jó, hogy újra köztünk vagy! Megy a drukk neked is!
Pati, neked is sok-sok +++++++++++++++++++

Rólunk annyit, hogy ma már úgy ahogy rendben van a család, tudtunk kicsit enni is, csak még a járás esik nehezemre. :cry: Gondolom azért, mert másfél napig nem ettem semmit. És izomlázam van a vádlimban. Hogy mitől??? Az egész napos fekvéstől?

Azért sikerült annyira összeszednem magam, hogy elmentem dokihoz. A CTG rendben, a méhszáj zárt. Babóca fejvégű, becsült súlya 3370 g (egy héttel nagyobb méret, mint amennyi idősek vagyunk), magzatvíz átlagos, lepény II. fokban érett.

Igyekszem behozni a lemaradásomat a babás, uh és pocakos képek feltöltésében. :oops:

Kép
Vendég

Fanetta: félreértetted, dehogy volt gázos sztori a mi imádott doktorunkról!Csak azt kérdeztem, hogy most is meg voltál-e vele elégedve vagyis rajongó vagy-é? A szülésznőd ki volt?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Bocs, hogy most csak ilyen röviden, jövök ma még! :wink:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Na, kész vagyok, feltöltöttem a képeket az albumokba, és Cicuka szülésbeszámolóját a blogba. :lol: :lol: :lol:
Fanetta, jól emlékszem, hogy tőled még nem kaptunk ilyet? Vagy elkerülte a figyelmemet?

Kép
Vendég

Hello Csajok!

Csak bejelentkezem. Reggel 10-től idáig sétálgattam...
Fruzsi még benn, kijönni nem akar... Majd a hétvégi hidegfront... Talán...
linocs

Zsu, Linocs!

Csak mi vagyunk talpon-e vidéken úgy tűnik, mindenki élvezi a jó időt és sétál. Én is nemrég jöttem haza sétából.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

itt vagyok még, csak kiporszívtam
nem mintha nagyon jól esett volna, de holnap sem esett volna jobban, így megcsináltam most.
jaj, de még sok dobozt kell kerülgetni... vennénk már meg a könyvespolcot, akkor azokat is kipakolhatnám ;)

Linocs, pedig épp gondolkodtam, hogy vajon érted is izgulhatunk-e? ;)

vajon mi lehet Mnikiékkel? :roll:

és Kikóval???

és Patival???

kicsit azért irigykedem mindenkire, akinek van esélye összefutni a kórházban a többiekkel (pl Évi és Beus akik kártypartit szerveznek, ahelyett, hogy gyorsan megszülnének majd húsvétkor.... ;) )

na megyek, eszem egy kis gyümölcsöt :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok, NYomi-Zombi-Híradó:

Úgy tűnik, hogy a hitelesített vérnyomásmérővel mérve a mai nap délután végig 120/70 körül volt a nyomim. Tehát jó esély-jel, de ez holnap derül ki pontosan, (amikor majd egész nap jó mérővel mérem) a gyógyszer uralja ezt a dolgot, csak az előző mérő mér mindenféle bődületes értékeket.

Sajnos engem is ural, valami elképesztő testi-lelki rosszullétekkel telt a napom. Tök zombi vagyok!!!

De azért lássuk be, ha csak a gyógyszer-mellékhatásokat kell néhány napig kibírjam, az még mindig jobb, mintha nem tudná a gyógyi lenyomni a nyomimat.

Kvaszévának megy az ezermillió drukk, hogy mindezt elkerülje!!!!

Beszéltem is ma Évával, neki mondtam is, tutira fogok ordítani a szülésnél, az előzőt is végigzengtem (nem is a fájdalom, egyszerűen imígyen esett jól. ködös, távolba tekintő emlékeim szerint ungabunga :oops: közben sem nagyon szoktam csendben lenni :oops: :oops: :oops: .....) szóval ha végre elindul a dolog, ezúttal a szülőszobán a Marsailles-t vagy a GYőzelmi indulót fogom nyomatni, decibelesen.
Istenem, csak már tartanánk ott!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Mni-ről és Kikóról még mindig semmi hír???? Még jó, hogy szedem a vérnyomáscsökkentőt :shock: :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziaaaaaa Paaaattti :lol:

dejóóóó, hogy megvagy. Sajnálom, hogy így kiüt ez a szer. :(
igazán adhattak volna olyat, ami jókedvűen üt ki, rózsaszín ködbe fexel a kanapén és nem zavar, hogy szalad a lakás, Te csak vigyorogsz...
de lényeg, a következő pár napot már kibírod, és legyél a szülőszobán olyan hangos, hogy én is meghalljam itt azt a győzelmi indulót! :lol:

na, örülök Neked :)

Kép

Kép
kolyok28

Jóóól nézzétek meg a vonalzómat.
Holnaptól váltunk azédibédi Anyának már nagy pocakja van!-ról idegtépegető Lehet, hogy ma születek?-re 8)

Aztán majd 50. hétnél jön a Húzzál már kisanyám szülni vagy inni.

Jó itt Veletek. Kicsit visszajön az életkedvem.

Kép
Kép

mpatr

Kölyök, Te annyira drága vagy!!!!!
Hüphüp..... :oops:

Kép
Kép

mpatr

hello csajok, hírek Nikiről (MNI) !!
kissé megkésve (elaludtam kissé) de íme Feri sms-e Lilla érkezéséről:

"Kukucs, megérkeztem! Lilla baba vagyok, 3250 grammos, 53 centis kis csöppség - 15.33kor születtem. Anyu és én is egészségesek vagyunk!"

HURRRÁ!!!!!

KépKép
judit18

Na tesssék, nem bőgök??????
pedig erre vártam egész nap!!!!!!

Isten hozta Lillát köztünk!!!
Legyen nagyon vidám, mosolygós, kacagós élete!!!!

Niki, Feri, sok örömöt kivánok Nektek
és soksok tejet!!!!

:lol: :lol: :lol: de vajon mért bőgök... :?:

Kép

Kép
kolyok28

IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK NIKIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Látod Pati, érdemes volt idejönni újra :)
csak nem látok a könnyektől....

Niki és Feri ma 10 hónapos házasok ;)
micsoda ajándék ;)

(és mi is azok vagyunk a férjemmel, de én nem szándékozom neki babát adni eme fordulóra ;) talán a 11dikre :P )

Kép

Kép
kolyok28

Kép

GRTAULÁLOK, BOLDOG BABÁZÁST KÍVÁNOK! Most én is bőgök.... :cry: :cry: :cry:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Csak a címzettet felejtettem le, de úgyis mindenki tudja:
Niki, Feri

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

én is teljesen elérzékenyültem, pedig nem vagyok sírós típus.
olyan hihetetlen, hogy tegnap még együtt ebédeltünk, most meg ott van nekik Lilla!!

KépKép
judit18

Hullanak a szívekről a kövek, szerintem legtöbben jobban izgultunk, mint Niki, csak nem akartuk jobban beijeszteni. :oops: :oops:

Én nagyon de nagyon várom Ferit, különleges, egyedi stílusú, Újdonsült Apukai beszámolójával!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Nagyon nagyon Gratulálunk nektek Feri, és Niki!
Jó egészséget, és sok sok tejcsit Lillának!

Kikóról valami hír???????????

Puszi!!!!
Vendég

HURRRRRRRRRRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niki, Feri hatalmas gratula nektek! Nagyon sokat gondoltam rátok :D :D :D Feri, várjuk a fotót a csöppségről és anyuciról.

Pati, úszás?
Vendég

Jimm, nem tudok úszni menni mert nem vezethetek és a rosszulléteim is hirtelen jönnek a gyógyszertől.
Anna azt mondta, hogy fog Téged hívni, hogy mész-e.
Szerintem ne hozzám kösd a dolgot, nekem rengeteget segített és egy csomó olyan dolgot tanultam, ami sztem hasznosítható lesz a szülés körül.

Kép
Kép

mpatr

tolmácsoltam a közös jókívánságainkat egyelőre egy smsben, és
kértem a fotódokumentációt is, de ez nálunk gondolom úgyis magától értetődő....

gondoltam is, hogy megérte volna együtt szülni Nikivel, hogy Eszterkémről is kattingason Feri pár professzionálisat hamár ott van :)

KépKép
judit18

Niki!

Nagy nagy gratuláció a kislányhoz, kívánok sok sok egészséget és tejcit.

KépKép
bnesz.eva

Kedves Niki, Feri!!!

Nagyon sok boldog pillanatot nektek a kisasszonnyal!!! Gratulálok!!!!
linocs

Niki! Feri!
Szülők lettetek, hát nem csodálatos? Gratulálok!!! Egészséget és sok tejcsit

[b]Judit18:
Tudsz 9-re jönni reggel és akkor CTG-d előtt esetleg én is bekukkanthatok veled Nikihez meg Lillához.[/b]

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

ja, a kívánok lemaradt.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Pati, nem teszem tőled függővé az úszást, csak kérdeztem jössz -e. Anna már keresett délelőtt, ha visszaolvastál volna :x
Vendég

Elszaladok (na jó, inkább döcögök) bevásárolni a vacsihoz, és mire jövök haza??????? :shock: :shock: :lol: :lol:

MICSODA ÖRÖMHÍR!!!! :D

NIKI ÉS FERI! ISTEN HOZTA LILLÁT KÖZÖTTÜNK! SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK! :D

Feri! Kérjük a fotókat és a beszámolót!

Évi

KépKép
kvaszeva

Szilvánusz 39+5 :shock:

Vajon Kikóval mi lehet?

Fanetta, a kis Nimi mit csinál? Fanny hogy van vele?
Vendég

Mni, Feri
Sok szeretettel gratulálunk!

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?