Pété és a többiek: már nem sokáig (irigykedhettek) - nektek is meg vannak számlálva a napjaitok!!
úgy hogy használjátok ki a hátralévő időt!!
Linocs: leht, hogy már utban van a kölök???????? (szerintem a szülésre mindenképpen helyrejön a torkad!!!!
) Egyre forróbb itt a helyzet!!!
Juditkecskemét!: szomorú és szívszaggató, amit írsz. Nem találok szavakat!! Az jut most csak eszembe, hogy a megróbáltatáshoz szükséges erőt is megkapjuk mindig!!! Én hiszek ebben.
Kölyök: "én nem akarom, hogy elhanyagolja a cicieimet.... " -ez pasifüggő. Az én páromat nem zavarta különösebben, hogy amikor simogatta, elkezdett folyni a tejcse. Ja: és tegnap este megkérdezte, hogy akkor meddig is nincs most ungabunga (ja -5 napja szültem, ha valaki elfelejtette volna
) Na jó, gátvédelemmel.
Köldökvég: még én sem láttam!
kiszazsu: azt mondjak, hogy a mellbimbóvédő meg a fejés is kifele húzhatja a befele forduló mellbimbót! De én úgy gondolom, hogy a gyerek cipp-cupp kifele állítja majd, pláne, hogy az elsőnél is úgy állt már! Nem hiszem, hogy gondod lesz ezzel!!!
Ja,
szülésmegindításra tipp:
SZEX !!!
Mpatr: ha nem lennél, ki kellene téged találni!!! Haláli a humorod!
Most olvasom, miket írt a párom távollétemben: mintha "im memoriam Fantta "margójára írta volna.
Lehet, hogy nem közöltem vele, hogy még legalább 30 évet szándékszom élni?
Mpatr: kenegeted a pocidat?
A végére értem!!!! Mármint a visszaolvasásának. De mintha azt írta volna valaki, hogy valami gázos sztori van Vidárol -de nem találtam. Lehet, hogy rosszul értettem?
Húú - lehet, hogy már újabb 2 (3) babánk van??????