Próbálok sorban reagálni, de előre is bocs, ha valaki kimaradna....
Móni: babauszis képek fantasztikusan jók. Az a mini-úszósapis kis hableány tüneményes. És én is olyan vékony kart akarok, mint amilyen a tiéd! A fürdőruháim rám se jók... de nem csak a felsőrészek, sajna!
Talis-képek: hát kérem szépen, hogy Ti milyen jól néztek ki! Macsek, Kati, nektek külön tetszik a hajatok. Meg a Zsué, mert az még szép hosszú is, meg szőkés is. A babák meg nagyon édesek!
Zsu: Panka olyan gyönyörű!!! Az a kép a kedvencem, amelyiken nevet a könyvre, hason.
Jutta: Bakker, akkor ma jó napod volt...
Én ki sem bírnék ilyen napot. Azt nem próbáltad, hogy nappal, de csak nappal, kapjon cumit az elalváshoz? Nálunk ugyanis az van 2 napja, hogy este nem kell neki a cumi! Bedugom a szájába, és kiköpi! Oldalra fordul, és elalszik. Az első éjjel azért hajnalban még kellett neki a cumi, de tegnap éjjel már nem, és este 1/4 9-től reggel 1/4 8-ig aludt!
Napközben viszont cumikával alszik el. Nincs kézhez szoktatva, csak ha elálmosodik és nyűgizni kezd, akkor veszem fel 20-30 percre, vagy ölbe, vagy a hordozókendőbe. Úgy le tud ettől nyugodni, hogy utána már nyikkanás nélkül elalszik, amikor leteszem.
Andi:jaj, ez az állás-elvesztősdi nem hangzik jól!
Nosztalgiából olykor én is előveszek egy pöttyöst vagy egy csíkost...
Gabci, séta közben már nálunk sincs nagy alvás, max 20-30 perc szundika. Utána viszont annál jobban alszik otthon! Szerencsére!
Diavetítő: a Duna Pláza játékboltjában lehet kapni. Én anno imádtam!
Mesék: hú, hát a Frakk, a Pom-Pom, a Vizipók, a Mazsola, a Pityke őrmester az nagyon bejött, örök kedvenc pedig (a sírós részek ellenére...) a Vuk.
Macsek, én is úgy gondolom, hogy a hozzátápival kapcsolatban rugalmasnak kell lenni - mindkét irányban. Ha Eszti bemondaná az unalmast a tápszerre, akkor biztosan előrébb hoznám a hozzátápit a tervezettnél. Annyiban könnyű a helyzetem, hogy a mi családunkban nincsen ételallergia. De ismerek olyan kislányt is, aki 8 hónapos koráig nem kért mást, csak anyatejet.
Kriszti: Nadin elszabadult...
Ezen rötyögtem egy jót. Úgy tűnik, azért próbálsz pozitívan hozzáálni a dorbézolásához...
Vicuska, neked meg már régen meg akartam írni, hogy az egyik kép (pihiszékes) annyira szép Ramiról! Nagyon szép kislány tényleg. És hasonlít rád.
Timi, nektek meg puszi! Miss Hiszty és Miss Nyaf-Nyaf hogy s mint?
Mogyo, Eszter újabban sikítozik, ilyenkor mindig Ágikára gondolok!
Azt még nem is írtam neked, hogy az egyik barátnőm is Helvéciáról származik.
Ja, és képzeljétek, a terhesrucijaimat viszik, mint a cukrot!
Csak az én szívem fáj picit... Szép volt az a pocakos-élet...
Szép, átalvós éjszakát!