Jelen.
Dóri ez megint elég drasztikus ami férj produkál,én nem is értem,hogy bírod???Gergő jobban van???Anyukád???
Tudod a barátnőm azt mondja,hogy minden pasi akasztani való pernahajder,még az ő párja se kivétel,ezáltal minden nő meg van áldva egy extra tuti példánnyal,csak kinél ez kinél az a defekt,a kérdés csupán az számomra,hogy akkor miért vagyunk velük???
Ez a megleckéztetős duma viszont nagyon gáz volt tőle,szerintem ha egy kapcsolatban erre hajt bármelyik fél,hogy jól móresre tanítsa a másikat, ....nem folytatom,tudod annó az ezt megelőző zűrnél írtam neked,hogy jól gondold meg a dolgot,hogy valóban akarod-e ezt,utána nem írtál róla ,és azt gondoltam minden gyönyörű és rendben van,de akkor ezek szerint semmi sem változott,sajnos!!!Bár másképp lenne!!!Azért én kívánok a helyzethez megoldásához,és megemésztéséhez sok sok erőt.
Doo,tudod rám pont nem jellemző,hogy önző módon csak magamra gondolok,sőőőőt az is a bajom hogy sose magamat nézem,hanem mindíg mást.Ezt a kislányt tényleg megpróbáltam szeretni,és hogy Ági kérdésére is válaszoljak leírom az előzményeket.
5 éve a neten ismerkedtem meg apával,első látásra szerelem,levelezés ,telefonok,majd randi,ahol eldőlt a dolog,mi egymásnak lettünk rendelve..
A netes adatlapjában szerepelt ,hogy elvált,de a gyerek nem.
Mikor a exfeleségre rákérdeztem őszintén elmesélte,hogy 21 évesen leszerelt,és minden barátja nősült,hát ő is elvette azt a lányt,nem szerelem volt,már a lagzi napján megbánta,pláne hogy a hölgy a jól ismert "terhes vagyok"-mondattal vette rá a frigyre.
Persze kiderült,hogy nem az,de hamar tett érte,mert ő szerelmes volt apába,megszületett Alexandra.De apa ott volt éretlen fiúként aki még nem tombolta ki magát,és hajtotta a vére,nem érezte a súlyát,hogy van egy gyereke(mikor Martin született akkor mondta,hogy na most érett meg az apa szerepre 32 évesen)
Élte világát,ami persze konfliktusokhoz vezetett végül váláshoz,és egy sértett nő csúnyán tud viselkedni.Onnantól a gyereket az apja ellen nevelte,nem szólíthatta apának,csak Nándinak és nem sorolom,gyarló módon bánt a lánnyal,mintha rajta állt volna bosszút amiért apa elhagyta.
Visszatérve hozzánk,megbeszéltük a válást,és ennyi többet nem mondott.Közben kiderült,hogy az egyik unokatesóm egy osztályba járt az ex-el,és mikor erre fény derült,első kérdése az volt,hogy hogy van az a szép kislány???Hoppá.
Mivel 100 km volt köztünk 3 évig távkapcsolatként működött a dolog,és volt olyan hogy otthon volt,beszéltünk telefonon,és közben hallottam hogy egy gyerek hang megkérdezi -apa kérsz palacsintát??Szépen lassan biztossá vált a dolog,addig nem mertem megkérdezni amíg nem tudtam tutit.Vártam,hátha elém áll és elmondja,nem tette.2 évig bírtam,aztán egy alkalommal belecsaptam a lecsóba,és akkor bevallotta,rá nem sokkal el is hozta nagy könyörgéseim hatására.Nagyon befelé forduló gátlásos kislány volt,nehezen engedett fel,de egy idő után megtaláltam hozzá az utat,és azt gondolom tényleg baráti volt a viszonyunk.Mi se bizonyítja jobban,hogy amikor apa diplomázott ,a lány itt nyaralt egy hétig akkor még nem laktunk együtt,apa otthon tanult,lány nálunk nyaralt,tök jól elvoltunk.Nincs bennem rossz érzés az miatt,hogy nem tudtam már a legelején róla,de talán ha már akkor elkezdődik a kapcsolatunk,nem jutottunk volna,ide,mert akkor meg tudtuk volna beszélni,hogy ez az élet rendje,hogy apa velem él,és gyerekünk születik.Egy ismerősöm azt mondta,hogy nem velem van baja,az otthoni életével nincs megbékélve,és rajtam vezeti le,pláne ebben a korban amikor ha szólok az a baj,ha nem szólok az a baj.Ez hozzá tartozott a témához,és ezzel le is zárnám,akinek van véleménye ,priviben tegye meg felém,nem traktálnám ilyen mélységekig a topik tagokat a magánéletem ezen részleteivel.
Kukis anyukák a ti fiatok is szoros kapcsolatban van a nudlival????
Mert Martin ahogy kicsomagolom a keze azonnal ott van,fürdés közben a víz alatt matat....ez normális????volt ,hogy elfordultam a popsikrémért és véletlenül betépőzáraztam a kezét a pelusba,mert amíg nem néztem oda már el is kapta...
Megyek van egy rahedli mosatlan edényem,megpróbálok hang nélkül elmosogatni,mert a golyókám itt szundít a nappaliban.
Puszi