Sziasztok lányok!
Na, megjöttem, 4 körül, csak nagyon el is fáradtam, befeküdtem..
Hát, vegyes érzelmeim vannak, kicsit még félek, de talán ez természetes. A meddőségis orvosom mondta, hogy eltaláltak egy eret, amire 1 ezrelék az esély, sőt, tavaly ezeregyszázvalahány beavatkozás volt, és egy ilyen eset sem volt. aztán az szépen telítette a petefészket, amíg bírta. aztán szétnyílt. Ő is pont 2 hónapot pihenne a helyemben,ahogy párommal beszéltük és utána be lehet ültetni az embriókat.
Kérdeztem, hogy fog e funkcionálni ez a petefészek, és lehet e még később esetleg stimulálni, mondjuk kistestvér miatt, és mondta, hogy lehet, persze, olyan megnyugtató hangnemben.
A nőgyógyász szépen gyorsan kivette a varratokat, egyáltalán nem fájt. Ennek örültem. Viszont azóta nagyon birizgál, és érzem, fáj is. hát, meg lett bolygatva. Ki is van nyíiva egy picit. Majd kenegetem műtéti heg eltüntetővel...
Aminek nem örültem, az az, hogy kérdezte hogy vagyok, mondtam, hogy fáj, és feszít a pocim. Megnézte hasi UH-val, és hát sok nagy tüsző van, meg van nagyobbodva a hormonok miatt ugye a petefészek... A deca miatt nem tudnak megrepedni, na de utána mi lesz? Bent ragadnak, vagy felszívódnak? Tanárúr nagyon nyugodt volt, így annyira nem félek, csak pl. mondta a nőgyógyi, hogy sima hormon nélküli ciklusban is van, akinek megpattan egy ér, és el kezd vérezni, és műteni kell. Az enyém meg nagyon nagy. És tele van nagy tüszőkkel, és pár napja rakták össze. Nem kérdzetem hány, de sok tüsző volt és nagyok, ami a látótérben volt úgy azonnalra.
Ez van., túl sok utasítást nem kaptam, sőt... azért eszem a fehérjét, iszom a sok folyadékot, és reménykedem, hogy nem fog sokáig így feszíteni. Tanár úr nyugodt hangnemben mondta, hogy 3 hét múlva megnézi Uh-val. Most ő nem nézte. Hát ennyi. Ha ő nem aggódik, akkor én sem, csak egy picit.
Legyekmami, honnan veszed ezeket a szavakat? : ) lükepék és a többi
Tetszik:) Hajrá!
Hajnóca! Gratulálok a lakásvásárláshoz! pont gyönyörű idő lesz, mire beköltöztök! Vácott vettetek? mi sajnos nem Vácott, nem is a környékén, de csecse nagyon. pesten végül. a felújítás készen van:)
Kiscsillag, de sok szép állatka! Neked is köszömöm a jókívánságokat!
A fürdést jó sokáig mellőznöd kellett... Most aztán!
mehetsz minden nap!
SZuper! A műtétet mikor csináálják? Addig jó sokat fürcsizel majd gondolom... Utána már nem lesz gond meglásd!
Katica! Tessék kúrálni magad! Gyógyulgass, még van időd a vérvételt megcsinálni, de mostmár légy makk!
Köszönjük a táblát! (kat
mindjárt kezdtek... De szuper!
Julika! Én már rég elképzeltem a házatok, mikor mondtad tavaly, hogy egy picike házban laktok picike ablakokkal
Meseszép! A bölcső tökéletesen mutathat benne!
Mi is parazstházat szerettünk volna venni, de nem sikerült. Visszalépett az eladónk, most már fél éve. Bábszinészek.. azt hitték el tudnak szakadn, de mikor beélsesdett, bepánikoltak, és azóta is ott laknak, ami megnyugtató.
Katavirág, köszönöm az energit!
Brumi