Új privát üzeneted érkezett!

Ló jöhet, meg kutya is!:)
Vendég

Na szóval..
Kezemben egy laptető.. :lol:
És nem félek használni :) :lol:

Ő itt Pablo, a veszprémi állatkert szélesszájú orrszarvúja, Pabló közel 2,5 tonnás.
Pablo 1977-ben született az amerikai San Diego-i Állatkertben.

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Bella!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...miután közöltétek,hogy borzalmas az íze amit isztok,persze,hogy tablettáért kiálltottam.
Tényleg jó ötlet ezt a talát,akár pasikkal megspékelni,bár nem tudom eljönne-e a zuram :roll:
Julika!
Ez valami csodaszép.Ha ezt megmutizom apának,szerintem holnap költözni akar :lol: A patakról,meg a babakocsiról,meg a babaszobáról,meg a tulipános csempéről is kérünk képeket!!!!!
Kis-csillag!
Te kis Laptetőőőőőőős :lol:
Vendég

Nyulasz,
Azt beszéltük, hogy azon a topiktalin nem a problémákról beszélnénk, csak egy spontán összejövetel lenne!
Vendég

sziasztok!

julika: én nagyon szeretem azt a környéket, jópárszor nyaraltunk már ott. én minden nyáron oda akarok menni, csak apa nem akar. nagyon szép a házatok :wink:

nyuszi: köszi. ez most felfázás, kamillás fürdő, és gyulladáscsökkentő. de már múlik, már csak egy kicsit érzem.

kis *: jöhet a kép :wink:

topictaliban én is benne lennék, bár most ha elkezdjük a lombikot, nem tudok szegedről kimozdulni. de pl. nyáron jó lenne talizni vhol.

katica
katica30

Sziasztok :!:

Julikaaaa, a hazatoktol el vagyok ajulva. Egy alom :!: Micsoda illatok lehetnek ott, madarcsicserges, a termeszet illatai :!: Ha ott taliztok, mehetek en is :?: Bar en csak majus es juniusban leszek otthon, utana meg messzebbre koltozunk, de ha akkor taliznatok, mennek :wink: Mikorra is vagy kiirva :?: Majust tippelek.

Kiscsillag, nagyon jol csinalod :!: Csakis elore kell nezni. Olyan eros vagy, le a kalappal. Az ilyen emberek lekuzdik az akadalyokat.

Bella, Nyulasz, ez a Gynex jol hangzik :lol: : "a harom sugarzo energetikai palyait harmonizalja.... " :shock:

Brummi, kitartast es gyogyulast neked :!: Hat hogyne lennel gyenge es hogyne lennenek fajdalmaid :?: :!: Hiszen egy szimpla leszivas utan is faj az ember hasa. Kuldok energyt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tenyleg, Katica, Bella, ti olyan keveset irtok magatokrol. Mi most a terv :?: Hogyan tovabb a bebeprojekttel :?:

Heni irt nagyon nagyon reg. Mar szep kis terhes lehet es remelem, minden rendben van vele.

Lanyok, tegnap mindenki depo volt. Valami volt a levegoben. De ma mar jobb, sot :!: Holnap meg jobb lesz :!: Mindenkinek vidam napot :lol: :lol: :lol: Mai humor:

Kép Kép Kép
katavirag

katavirág: én szoktam néha magamról írni. pénteken megyek prolaktin-ellenőrzésre, és uhra. jövőhéten elintézem az altatáshoz a papírokat. (hétfőn vérvétel, szerdán kardiológus+belgyógyász). aztán úgy saccolom, hogy kb. márc 10 körül újra belevágunk, ha minden oké.
jók a képek. :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Délután hozok még többet, de most el kell mennem bóótba! :evil: :twisted: Meg hamar takarítani :twisted:

Addig tessék nekem sokat írni :) :twisted: :lol:

Ez egy pávakakas, elég bátor volt, és szabadon bóklászott a parkban, alig 1 méterre voltam tőle :roll: :wink:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Katavirag,
Én meg most egyelőre nem nagyon tudok mit írni. Amint lesz rögtön leírom!:)
Vendég

Sziasztok!

Brumi, remélem, a varratszedéssel minden rendben volt, és nem fájt egy cseppet sem. Nagyon megviselt ez a dolog, én sem csodálkozom, hogy alig van erőd. Szépen lassan minden rendben lesz. Meddőségi doki mit mondott? Kíváncsian várom, hogyan, és főleg mikor tovább.

Julika, a képek csodásak, tényleg nagyon szép helyen laktok. Emlékeim szerint én csak 1x jártam Vasban, az Őrségben (Kétvölgyön), ami délebbre van ugyan, de az is lenyűgözött.

Kiscsillag, nagyon sok minden vár még rád :( , de nemsokára itt a június :D .

Katica, jobbulást!

Legyekmami, holnap várjom a jó híreket, addig is küldöm a drukkokat!

Mindenkinek vidám napot mára, úgy tűnik, végérvényesen beköszöntött a tavasz :!: :D :D :D

Kép
petne

Sziasztok!

Most csak egy ygors helyzetjelentés, a munkahelyi ügyeimet rendezem, mert holnaptól otthonról dolgozom és elég kesze kusza
minden :shock: 8)

Nagyon nagyon nagyon izgulok a holnap miatt, nem érzek persze semmit hehe, na jó nem nyekergek majd holnap szépen meglátjuk mit sikerült eddig növesztenem :lol:

este visszaolvasok és írok részletesebben, addig is :lol:
Vendég

Húú - képzeljétek el milyen ügyes voltam..
11-kor elszaladtam boltba, sikerült mindent kapni a mai két új kipróbálni való recepthez (www.mindegette.hu oldalról) - ha jó lett, referálok..
Aztán miután hazaértem hamar elpakoltam, rendet vágtam, beágyaztam, kiteregettem, elmosogattam, bepakoltam a mosógépet, felsöpörtem, felmostam mindenhol - jól leizzadtam :lol: És már 15 perce itt ücsörgök :lol: :lol:
Pedig most meg neki kell állnom a kajcsinak :lol: :lol:
És még csak 1 óra.. :D:D:D

LegyélMami: holnapra már most előre drukkocskák, holnap majd a többi..

Petne: igen, még magam sem tudom még hogy a melóhelyi dolgaim is hogy intézzem :( fogalmam sincs.. :( :oops:

Katavirág: naon cuki a képek, az első az jáááj - aki érti mi van odaírva, júúj - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon jóó :):)

Cserébe én is hoztam egy humoros képet, aztán ha végeztem kajcsival jövök a beígért állatpofiképekkel :lol:
Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

táblák:

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

táblák:

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

táblák:

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

bocsi, ez véletlen volt. :oops: :oops: :oops:

katica
katica30

Katica, nagyon köszönjük a táblákat, és sok sikert hétfőre :D

Kép
petne

petne : köszi. :wink:

katica
katica30

Lányok!
Tudtok abban segíteni, hogy a fagyibabás beülti a ciklus kb. hányadik napján esedékes? 28 napos ciklusom szokott lenni, akkor a 14. nap körül?
Köszi

Kép
petne

Petne tüszőrepedés + a hányadik napon lett lefagyasztva. Pl 3 napos embrió, tüszőrepedés+ 3. nap a beülti.

Kép

csibe
csibe32

Katica, koszonjuk a sok sok tablicskut :lol: Tehat mar marcius 10-en elkezdodhetnek a stimuk :?: Jaj, az mar nincs is messze :!:

Bella, nektek is drukk am, mint ahogy Dezsinek es Nyulasznak is :!: Es mindnyajatoknak :!:

Legyekmami, hajra terhesseg :!:
Te vagy a kovi :wink:

Petne, a fagyibabakat a leheto legjobb napon fogjak neked beultetni :wink:

Kiscsillag, a pavadtol megijedtem :lol:

Szeretek kozetek jonni, mert itt jokedvre es humorra talalok, meg a bajban is. Persze, nekem semmi bajom, meg terhes is lettem, raadasul elsore, de hogy ez a sok spontan terhes az aprilisi-majusi topikban mennyit nyavajog..... :twisted: :twisted: :twisted:

Tovabbi humor mara:

Kép
katavirag

Gyors ellovom ezt a rossz sorszamu uzimet....
katavirag

Huhh, de jo tul lenni rajta... :lol:
Szep delutant es tovabbi napot, lanyok :!:
katavirag

Na most hogy van ez :?: 665 utan 667 jon :?: :lol:
Mint ahogy a repulokon sincs 13-as ules....
katavirag

Ja, jo, rajottem. Mindig az aktualis uzenet szamat mutatja minden uzenetnel. Na, nem farasztalak bennetek mar ma tobbszor....
katavirag

Katavirág, nem fárasztasz, izgalommal követtem végig az eseményeket sorszámügyileg :D

Csibe, Katavirág, csak azért fontos, hogy mikor ültetik vissza a fagyibabákat, mert ha minden a nagykönyv szerint megy, akkor kb. 1-2 napon fog múlni az, hogy egy újabb hónapot kell várnom, így csak május elején kaphatom vissza őket :cry: :cry: :cry: Sajnos április 2-3. olyan munkahelyi elfoglaltság, amiről nem hiányozhatok. :cry: :cry: :cry:

Kép
petne

Julika, megmutattam a férjemnek is a képeket, aki építész, és ő is el van ájulva a házikótoktól. :)

Kép
petne

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, annyit írtok, hogy azt baba mellett nem lehet követni :oops: Julika házát láttam nagyon hangulatos és otthonos kuckó :D A kedvetek jó a képek alapján, és ez a lényeg :wink: Mi jól vagyunk mennek a napok, gyerek nő, pelusok fogynak :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

jajj nyitvA van a szemije de édike!!!!!!
panda gyönyörű a szemecskéje is-.... :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Na, megjöttem, 4 körül, csak nagyon el is fáradtam, befeküdtem..
Hát, vegyes érzelmeim vannak, kicsit még félek, de talán ez természetes. A meddőségis orvosom mondta, hogy eltaláltak egy eret, amire 1 ezrelék az esély, sőt, tavaly ezeregyszázvalahány beavatkozás volt, és egy ilyen eset sem volt. aztán az szépen telítette a petefészket, amíg bírta. aztán szétnyílt. Ő is pont 2 hónapot pihenne a helyemben,ahogy párommal beszéltük és utána be lehet ültetni az embriókat. :)

Kérdeztem, hogy fog e funkcionálni ez a petefészek, és lehet e még később esetleg stimulálni, mondjuk kistestvér miatt, és mondta, hogy lehet, persze, olyan megnyugtató hangnemben.

A nőgyógyász szépen gyorsan kivette a varratokat, egyáltalán nem fájt. Ennek örültem. Viszont azóta nagyon birizgál, és érzem, fáj is. hát, meg lett bolygatva. Ki is van nyíiva egy picit. Majd kenegetem műtéti heg eltüntetővel...

Aminek nem örültem, az az, hogy kérdezte hogy vagyok, mondtam, hogy fáj, és feszít a pocim. Megnézte hasi UH-val, és hát sok nagy tüsző van, meg van nagyobbodva a hormonok miatt ugye a petefészek... A deca miatt nem tudnak megrepedni, na de utána mi lesz? Bent ragadnak, vagy felszívódnak? Tanárúr nagyon nyugodt volt, így annyira nem félek, csak pl. mondta a nőgyógyi, hogy sima hormon nélküli ciklusban is van, akinek megpattan egy ér, és el kezd vérezni, és műteni kell. Az enyém meg nagyon nagy. És tele van nagy tüszőkkel, és pár napja rakták össze. Nem kérdzetem hány, de sok tüsző volt és nagyok, ami a látótérben volt úgy azonnalra.

Ez van., túl sok utasítást nem kaptam, sőt... azért eszem a fehérjét, iszom a sok folyadékot, és reménykedem, hogy nem fog sokáig így feszíteni. Tanár úr nyugodt hangnemben mondta, hogy 3 hét múlva megnézi Uh-val. Most ő nem nézte. Hát ennyi. Ha ő nem aggódik, akkor én sem, csak egy picit.

Legyekmami, honnan veszed ezeket a szavakat? : ) lükepék és a többi :) Tetszik:) Hajrá!

Hajnóca! Gratulálok a lakásvásárláshoz! pont gyönyörű idő lesz, mire beköltöztök! Vácott vettetek? mi sajnos nem Vácott, nem is a környékén, de csecse nagyon. pesten végül. a felújítás készen van:)

Kiscsillag, de sok szép állatka! Neked is köszömöm a jókívánságokat!
A fürdést jó sokáig mellőznöd kellett... Most aztán! :) mehetsz minden nap! :) SZuper! A műtétet mikor csináálják? Addig jó sokat fürcsizel majd gondolom... Utána már nem lesz gond meglásd!

Katica! Tessék kúrálni magad! Gyógyulgass, még van időd a vérvételt megcsinálni, de mostmár légy makk! :) Köszönjük a táblát! (kat :) mindjárt kezdtek... De szuper!

Julika! Én már rég elképzeltem a házatok, mikor mondtad tavaly, hogy egy picike házban laktok picike ablakokkal :) Meseszép! A bölcső tökéletesen mutathat benne! :) Mi is parazstházat szerettünk volna venni, de nem sikerült. Visszalépett az eladónk, most már fél éve. Bábszinészek.. azt hitték el tudnak szakadn, de mikor beélsesdett, bepánikoltak, és azóta is ott laknak, ami megnyugtató.

Katavirág, köszönöm az energit! :)

Brumi
Vendég

katavirág: nagyon jó a macskás kép :lol:

pandus: nagyon édes a kislányod :wink:

katica
katica30

brumi: gyógyulást! továbbra is nagyon drukkolok neked, hogy ne legyen semmi baj. de ha a dokid nem aggódik, szerintem minden rendben lesz.

katica
katica30

Julika,
mesés környezetben laktok! :D Hozzátok érdemes gyermekként érkezni. :D
Anno én is hasonlót szerettem volna, de már más az elképzelés.
Csodálatos lehet ilyen környezetben lakni és babát várni. :wink: :D :D

Pandus,
édes a kis Dorka ahogy vigyáz még álmában is a kis bocira. :D
Kis tünemény.
Mesélj valamit magatokról! Lécci! :)

Bogyikáról:
Már ezeket tudjuk.

Vigyorka
Kép

'Fekvőtámasz" :D illetve a felülés első próbálkozása
Kép

... más szemszögből. :)
Kép

Tolatva :D
Kép

A 'Lamaze" módszer :lol:
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Brumi,
örülök, hogy jóhíreket katál és tessék szépen meggyógulni. :D
A természet rendezi majd odabent a dolgokat és funkcionálni fog rendesen az a petefészek is. :D Ahogy az a nagykönyvben meg van írva. :)

Dunakeszin vettünk. Illetve még csak mostanában lesz beadva a papír a bankba. :?
Nagyon közel a 2a-hoz. A Fóti úton egy újépítésű lakást. 18 lakásos társasházba, 68nm2, erkélyes, 2 szoba nappali-konyhás +teremgarázs!!!!!!!. ,... A bútoraink a szobákba megvannak. Majd a konyhát és a fürdőt kell valahogy megoldanunk. Érdekes lesz. :? Anyagilag. :cry: ... a lényeg, hogy már nem albiba fogjuk adni a pénzt és olyanná alakíthatjuk ami nekünk tetszik. :D Ezt a részét különösen élvezem. Szeretem kitalálni a 'belevalót" illetve az ilyesmit.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nagyon-nagyon köszönöm a kedvességeteket, meg a dicséreteiteket. A dicséretek igazából nem minket illetnek, így kaptuk készen a házat, még az ágyak is benne voltak, meg az összes bútor. Egyedül a fürdőt kellett teljesen kicserélni, de nem okozott nehézséget, mert hátul a házban van egy külön bejáratú garzon (szoba-konyha-fürdő) addig ott laktunk. Most ez lesz apa munkahelye, később felette is szobát szeretnénk. Nem lesz külön babaszoba egyelőre, velünk alszik majd az elején. Fent a tetőtérben lesz a kiságy, pelenkázó, komód a holmijainak. Lenn lesz a bölcső, meg majd a járóka. Napközben szeretném, ha fenn aludna, de ez az én elképzelésem, meglátjuk majd ő hogy szeretné. Május 10-re vagyunk kiírva, remélem jó idő lesz, sokat lehet kocsiban az udvaron.

Kis* - erőteljesen szégyelld magad, hogy eddig felénk még nem sikerült eljutni :twisted: Holnap megy apa felétek, nyúztam, hogy vigyen el magával, de csak aláirat valami engedélyeztetést, és már jön is haza, azt mondja majd legközelebb, ha hosszabb időre megy. (azt hiszem engem ismer, azt meg sejti, hogy ha ennyire szeretlek, valószínűleg hasonló temperamentumú vagy :lol: ) látod, én bezzeg próbálkozom!!!!!!!!!! Tedd te is!!!!!!! Teli a kert krókusszal, meg tőzikével! Hamarosan kibújik a nárcisz is! Gyerünk!!!!!!!!!!!!

S többiek!!!!!! Úgy szeretjük a vendégeket! Bárki erre jár, el ne menjen anélkül, hogy benézne!!!!!!!!!!!!!

A csempe a konyhán is ugyanez. A fürdő nem túl nagy, van még benne egy szép nagy sarkos fürdőkabin. Hátul is van egy fürdőm, ott van a mosógép is.

Kép

Kép
julika79

Hát nem lemaradtak a képek? :lol:

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
julika79

Hajnóca- Pandácska: Apával még a szánkkal is nézünk, úgy csodálkozunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gyönyörűek a csajszik!!!!!!!!! Nagyon jók a képek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Pandus, Hajnoca
nagyon szépségesek a csajok! Őszintén modnom tipikusan azok az igazi babák, látszik, hogy kiegyensúlyozottak, egészségesek és tényleg gyönyörűek.

Julika,
Nagyon szép a fürdőszoba és klassz a járgányotok is!:)

Brumi,
Remélem, hogy teljesen rendbejössz egészségileg. A 2 hónap pedig gyorsan elrepül.

Katica,
remélem jobban vagy már!

Dezsi
?

Lányok Heniről tudtok valamit és Apacsékról?
Vendég

Szép napot Mindenkinek!

Sikerült összeszednem és átméreteznem a képeket akkorákra, hogy azért ne foglaljam le az egész oldalt - így is rengeteg van!

Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Képeim a Babaképekkel úgy sem veszi fel a versenyt!
Panda, Hajnóca - nagyon szépek a Lányok!
Julika - erőteljesen szégyellem magam, de hamarosan megyünk felétek :wink:

Én meg lebetegedek - ez már majdnem biztos, ég az alsó légutam végig, bedurrantak a zorrmanduláim, hisztis, nyűgös és levert vagyok.. De ettől még jó a kedvem ám :twisted: :twisted:

Dezsikém? Mostanság nagyon csendben vagy! Minden rendben?
Kismamik, tessék jelentkezni irgum-burgum.. :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!:)
Brumm!
Nem semmi ami veled történt, mielöbbi felépülést!!!

Pandus!:)
tündéri a kiscsaj!milyen nagy haja van már! Paraméterek???Napok hogy telnek?

Hajnóca!:)
Dunakeszi jó hely,legjobb barátnőm is ott lakik, szuper lesz nektek egy saját lakásban végre,azt aztán úgyí dekorálhatod ahogyan neked tetszik.Nagyon ügyes Bogyika,olyan nagy csaj már!!!!

kis-csillag!:)
nagyon jók a képek,igazi jó hangulatot adnak!

Mindenkinek sok sok sikert!!!!

Az én nagylányom már átfordult teljesen magától,1 nappal a3 hónapos fordulója előtt,azóta le sem lehet állítani! már 7,4 kg és 64,5 cm,éd még mindig csak anyatejet kap.

Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok Kedves "Ittlakók"!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül betörök!Meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e véletlen köztetek, vagy ismerőseitek közt olyan egyén, aki örülne egy golden retriever mamától és egy labrador papától származó kiskutyának? Ugyanis kedvenc háziebünk váratlanul megvemhesült, és nagyon szívesen adnánk ajándékba a kölyköket olyanoknak, akik örülnének egy kedves, jól nevelhető, kifejezetten gyermek-és családbarát kutyának. A kölykök március első vagy második hetében érkeznek, tehát úgy április végén, május elején lehetne őket elvinni. Természetesen az első oltást is beadatjuk nekik, ennek az árát mi álljuk, így a lehendő gazdinak erre sem lesz gondja. Nagyon szeretném, ha ezek a kis tündérek szerető gazdira találhatnának!
Kérlek Titeket, hogy amennyiben tudtok valakit, akit érdekelne a dolog, küldjetek nekem egy privit, és elküldöm a telefonszámom, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat!
Egy kép, várhatólag így fognak kinézni a kutyuk, ez Anutájuk 3 hósan:
Kép

Előre is köszönöm a segítséget, és mégegyszer bocsánat, hogy így betörtem!
Minden jót Nektek!

porsika

Porsika!
Nagyon édi a mamakutyu,remélem sikerül gondoskodó családot találni a kölyköknek.Mi tavaly nyáron csináltuk ezt végig,mondjuk mi szerettük volna,ha szül a kutyunk,és mi is a családban ajándékoztuk el,egy volt csak akit meghirdettünk.
Anyukák!
Ezek a csöpp babák tündériek :D
Brumi!
Jobbulást! :wink:
Katavirág!
Kell már egy kisfickó ennyi csaj közé :D
Vendég

Lmami!
Drukk!!!
Vendég

Sziasztok megjöttem! :lol:

van mindkét oldalon 6 vagy 7 db 17 mm átlagméretű tüszöcském,... :lol: nyálkahártya 11 mm, úgy néz ki nagyon jól haladunk :lol: ma még szúrunk gonalt meg holnap, szombat éjjel tüszőrepi és hétfőn punkcióóóóóóóóóóóóóóóóóóó

hát nagyon izgatott vagyok és egyben nagyon boldog....TUDOM, hogy ott lapul a kisbabám egyik fele a pocakomban tüszőformátumban egyenlőre :wink:

Köszönöm a rengeteg drukkot egészen biztosan segítettek ám !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

ja tehát összesen 13 kb. az a szerencseszámom :lol: :mrgreen:

esmét egy okos kérdés...ebből mennyi átlagban ami petécskét is tartalmaz???természetesen tuom ez is midnenkinél más és más a személyes tapasztalaitokra volnék kiváncsi!! 8)
Vendég

Sziasztok!

Imádnivaló ez a topic!
Igaz nem vagyok igazi topic-lakó, de mégis. Mindig olvaslak nézlek benneteket. Sokat köszönhetek az itteni lányoknak és hozzászólásoknak (kitartást, optimizmust és a soha nem adom fel érzést)

Hajnóca! Vikimi! Pandácska!
Úgy látom itt mindenkinek csodaszép gyerkőcei vannak! Dórika, Bogyika, Mira már most igazi stzépségek…..imádom a fotóikat nézegetni! Gratula mindannyiótoknak!

Brumi! Kiscsillag!
Nálatok szerintem most nagyon fontos a pihenés, kikapcsolódás. Hogy a szervezetetek és a leleketek is felkészüljön a babócák fogadására. Tudom, más-más szitu. De most türelem és KIKAPCS! De várom a zebráitokat!

Legyekmami!
Legyél biza mami! Drukkhegyek!

Puszilok mindenkit és mielőbbi babásodást!

Gina
Vendég

Legyekmami!

Woww...minden tökéletes! Tök jó :wink: Tüszőcskékről: nekem anno mind (22 :!: ) petike lett, és 50%kuk megtermékenyült.

Vendég

Legyélmami
először is gratulálok, másodszor fogalmam sincs szerintem nem lehet általánosítani.
nekem 8-at szívtak le és 6 volt használható.
Vendég

Julika!

A lakotok egyszerűen mesés....Gina irigy :) Még ezt akartam leírni. A babkocsi pedig szupi! Szép és praktikus!
Vendég

Sziasztok Lányok!
bocs, hogy tegnap eltüntem...
mentségemre szolgáljon, hogy 9:02 perctől 13:37 ig. az M0-on ültem és rádióztam. Ez kiborított egy csöppet. Mire kiértem a melóhelyemre, szinte mehettem is haza :roll:
ma is elönt a meló!
Tegnap voltam házidokinál, megkaptam az alkalmasságit (eü-t) az öribabához! Plusz bejelentkeztem vérvételre: pajzsmirigy, és a dokim még bejelölt egy két kacifántos dolgot, hátha amiatt nem sikerül terhesnek maradnom sosem :roll: . Ez rendes volt tőle. Ma meg elmentem a vérvételre, és még kértem időpontot a sebészeten, mert tavaly tavasszal megszúrt az egyik rózsám és azóta búb van a kezemen... és kivágatom :lol: :D Jövő csütörtökre kaptam időpontot.
Nos ennyi a mentség, mert amúgy melózok!

Örülök, hogy jól sikerült a tali! :D

A lánykák fótói nagyon klasszak, irigykedem :!: :lol:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?