Sziasztok
Hú, de termékenyek voltatok ma, alig tudtam ilyen fáradtan végigolvasni
Azért nagyon örülök!!!
Sára, és Névtelen,
az a nagy helyzet - amit már a többiek tudnak, csak így nektek írom - hogy nekem még életemben nem nézték meg a méhszájamat. Az is csak gyanítható, hogy van nekem olyanom
"Tudom", hogy felelőtlen, rossz, gonosz, buta, ronda és képtelen.... stb. nőszemély vagyok, de így van.
Doktornéni nem akarta - mivel semmi panaszom nem volt - nekem meg még úgy se fordult meg a fejemben. Nyugi, rákszűrés, meg kenetvétel, meg kontroll kenet is volt. Szóval az én dokinénim nagyon egyénre szabott - akit kell, vizsgál (ld Vera, ugye?
), akit meg úgy ítél me,g hogy nem kell, nem vizsgál. Ennyi.
Nekem szimpi Sára, ahogy hozzáállsz a dolgokhoz, valahogy én is így vagyok vele
Sára, sztem nincs korán a 24. héten, a terh. vc., nekem azt mondták anno, hogy 24-26. hét.
Vera,
te csak ne legyél benne olyan bizti, hogy sikerül a hordozókendő, báááááár, alakul
Csak ma nem tudtam vele foglalkozni
Csak gondolatban
Képzeljétek, hazajöttem, bedőltem az ágyba, és gondolatban már varrtam, de annyira elfáradtam, hogy felülni se tudtam... 8 óra értekezlet nagyon megviselt
Egyébként sztem érdemes varrni, én rá fogok állni, azt hiszem. Sztem nem bonyolult, én se értek hozzá, csak úgy megy. Pedig nem vagyok egy igen kreatív alkat
Sokkal könnyebb lenne, ha lenne interlock gépünk is, mint a varrodában... Az lenne az igazán szép világ! Meg ha rá tudnék hímezni dolgokat.... Hű, miket csinálnék én
Vera,
csak mégegyszer megerősíteni tudom: Bence gyönyörűűűűű!!! Itt nézegettük kispapimmal
Arik lehettek Ákossal, ahogy röhögcséltek
Mi még csak a rugcsikon szoktunk jókorákat! A közös képek nagyon aranyosak!
Jól látom, hogy úgy altatjátok oldalt, hogy összegöngyölt takaróval van kitámasztva? Vagy hogy van ez?
Timi, a férfiak nagyon betegek tudnak lenni, nem?
Egyébként mire használsz homeopátiás szert? Mi vált már be? Mi eddig a GrippHeel-t próbáltuk, az nagyon jó volt, csak itt alig lehet beszerezni - csak rendelésre hoznak.
Fiona,
úgy sajnálom, hogy így ijesztgetnek téged, de én annyira remélem, hogy ez tényleg csak pánikkeltés. Én eredetileg úgy tudtam egyébként, hogy 0,7től jó az AFP (több helyen ezt olvastam), de bizti ők az okosak. Én is egyetértek a csajokkal, a quartett vizsgálat - bár nem olcsó, mindenképp megéri. Ha az is jó lesz, meg az UH is, akkor nem hinném, hogy végig kéne izgulnod a terhességedet. (jó, persze, tudom, hogy elfelejteni nem lehet, akkor biztos, ha már megszületett) Mindenesetre szorítunk Nektek!!!!
Sára, nagyon sajnálom, ami az ismerősöddel történt, tényleg előfordul az ilyen, de ki kell zárnunk az ilyet a gondolatainkból is. Én pl. a kismama újságnak azokat a részeit egy az egyben kihagyom, ahol ilyen storyk vannak, vagyis nem is tom, h mi ven benne, merthogy át se nézem. Nagynénémnek volt ilyen, hogy meghalt a babája, de ő 10-12 hetes lehetett (előtte szült ikreket, utána még egy babát), én is pánikoltam akkortájt, ráadásul akkor még nem is voltam igazán jól (3 hetet feküdtem is)... de már túl vagyunk rajta
Csajok, végülis ebből a szempontból tényleg jó lenne már szülni: szeretném látni, tudni, hogy egészséges és jól van! Persze én ezt így is érzem, de ugye az a biztos
És akkor már tudható, h a szülésnél se történt semmi!
Fiona, olyan jó, h írtad, h mi volt Harsányival, kivi voltam, h mikor és hogy lett meg a baba. A felkészítőn folyton saját magán példálózott
Vera,
sztem még ne emelgesd a kocsit! Gondolom, már jobban érzed magad, de belül is helyre kell jönniük a dolgoknak! Sztem 3 hét még kevés! Lécci, vigyázz magadra! Utána majd fél kézzel is menni fog!
örülök én is, hogy ilyen ügyin megoldjátok a dolgokat
Látod, hogy megy ez neked anyukád nélkül is
Bízz magadban!
Egyébként sztem ha ilyen jól eszik és gyarapszik nem szentírás az a 3 óra.
Virág,
Levi nagyon ééééédes!!!! Még csak most néztem, de olyan gyúrhatóóóó, nagyon birom
Nagy pussszancs nektek! Vigyázzatok magatokra és a babócákra akár 2in1, akár külön-külön.
Ann