MNI és KIKÓ! Nagyon-nagyon drukkolok Nektek!
Feri és Judit 18, várjuk az infókat!
Erika! Gratulálok az ikrekhez! Szép súllyal születtek!
Fanetta, Dany és Cicuka! Irtó helyesek a kispasik!
Pumperka és Jim! Annyira jó, hoyg tudtok varrni! Nekem sem varrógépem, sem tehetségem hozzá, pedig kreativitásom határtalan. Mindegy, kiélem a mézeskaliban.
Jim! Ha hazajön a férjem megkérdezem mit jelent a levél, amit kaptál, és megírom.
Jaj, csajok, tegnap nem volt netem, így teljesen el voltam kenődve, hogy nem tudok jönni panaszkodni.
Már nem csak vizesedem, hanem felment a vérnyomásom is. A k..va életbe! Rohadt idegesítő!
Pedig hétfő óta teljesen só-, és fűszermentesen táplálkozom, le is fogytam 1 kg-t, erre tegnapra meg felmegy a vérnyomi. Folyamatosan 140/80 körül vagy felett mozog. Eddig mindig 100/60 körüli értékeim voltak. Reggel elmentem CTG-re, és ott is magas volt. Ha két napon belül nem rendeződik a diéta hatására, akkor én is gyógyszert kapok.
A CTG-t egyébként végigaludta a gyermek. Hiába lökdösték jobbra-balra, etettek csokival, itattak kólával, mindhiába, nagy ívben letojta, méhtevékenység pedig nulla. Én sem mostanában fogok szülni.
Van ám jó is! Lesz orvosom!!!
Reggel a mostani dokim bemutatott egy doktornőnek, aki nagyon szívesen elvállal. Iszonyatosan szimpi volt nekem. Kedves, közvetlen, közlékeny és még szülésznőt is ajánlott. Majd délután kell felhívnom és egyeztetnem vele! Viszont kicsit elszomorított, amikor megnézte a leleteimet... A méhnyakrák műtéti hege miatt 95%-ban nagyon nehezen fogok tágulni, és lehet, hogy azt a részt ismét meg kell vágni, hogy a baba ki tudjon bújni. Ez majd csak akkor derül ki, és ha így lesz, akkor vagy epidurált vagy császárt fog javasolni, a tágulás és heg állapotának függvényében. Eddig nem nagyon paráztam a szüléstől, de most aztán rendesen. Azt hiszem, most érzem igazán, hogy mégiscsak jó, hogy lesz fogadott orvosom. Javasolta a minden napi 1,5-2 órás sétát, illetve a gimnasztikai labdán való terpeszben ücsörgést legalább fél órán át, mert ezek segítik a méhszáj puhulását és tágulását. Eddig is minden nap sétáltam valamennyit, de ezen felbuzdulva, gyalog jöttem haza a kórházból. Másfél óra volt az út.