Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Végre van netünk, most kötötték be :lol: . Nagyon-nagyon le vagyok maradva, de egy pár dolgot tudok Nikitől, legalábbis a már megszületett babákról. Gratulálok mindenkinek, aki már otthon babázik!!!!!!Hajnal óta vannak fájásaim, kicsit vérzem is. Állandó kapcsolatban vagyok a szülésznővel, nemsokára megyünk a dokimhoz, megnézzük mi a helyzet. Úgy szeretném, ha ma megszületne a a kisfiam, már szeretnék túl lenni az egész szülésmizérián. Ha ma mégis hazajönnénk, megírom a fejleményeket.

Mindenkit puszilok!

Sziasztok

Ildi

Kép
kikó70

Hupszika!!!

Ma két babára várunk lányok!!!

Niki és Kikó!!
Szívem minden melegével drukkolok nektek!!!! Várjuk a híreket nagyon!!!
Vendég

Kikó!

Ez aztán a fejlemény. Várjuk nagy-nagy szeretettel a babákat!!!!!!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

megint csak gyorsan, ígérem ma leszek hosszabban is,
szval Erikának nagynagy gratula az ikrekhez!! :D Én is azt hittem anno, ők nyitják majd a sort, de milyen szép nagy babák lettek!!! :)

Kikó, itt meg fognak kövezni a lányok, amint végre bejelentkezel, máris szülni mész? ;) :lol:
najó, csak vicc volt, hatalmas drukk megy Neked is, és várjuk az smst vagy Téged vissza ide, hogy mizujs!

na megyek, de ma még leszek, igérem, hosszabban is :P
ja és Jim, annyira jó hogy ilyen jókedved van :)

Kép

Kép
kolyok28

Kikó
Hajrá :lol: :lol: :lol: :lol:

Enyém gyerek miért nem akar aludni? :roll: :cry:
Vendég

Kikó, de jó hogy itt vagy!!!!!!!!! Majd mindenképp írjál, mi a helyzet, mert hétfőn megyek a Jánosba, meg tudnálak kuksizni!!!!

pumperka: úszás közbeni magzatelfolyás - ahogy rémlik, mikor ifjabb koromban a vízbe pisiltem, azért érezhető volt :oops: :lol:
Én meg rájöttem, nem akarok szülni, most olyan jól elvagyok, megyek ide-oda, utána úgysem tudok. Itt lesz a tavasz és.......na mindegy. Ez van 8) Amúgy az időjárásos dolgok tök érdekesek, amiket találtál. De én még mindig nem érzem a frontot, amiről írtatok. Jó, kicsit fáj a fejem, de sokal durvább szokott lenni.
Amúgy a dokim azt mondta, ha jövő hét kedden ultrahangoz és mér 100-as bpd-ét, meg mondjuk nyitva leszek, akkor megindít. Az utóbbi kizárt, mármint hogy nyitva leszek. Így elmegy szépen szabira 16-ig és én érzem, hogy abban az időintervallumban fogok szülni! De nem érdekel abszolút.

monácska: várod már a holnapot? :wink:
Vendég

kolyok: let the sunshine in...tralalala

mennem kell postára.

Dany, mzx és a többi babás: mindegyikőtöket elkerülte a depi? Én eléggé kész voltam Milán után, tök jó, hogy nektek ilyen jókedvetek van. Majd merítek belőletek. :wink:
Vendég

kikó, hajrá!! nagyon várjuk a híreket, de inkább ne csak Nikinek küldd ha van hír :) !!!

Pumperka, azért nem kapott hivatalos időpontot Niki, mert ugye ez programozott császárnak számít ami tilos. persze kamu indokkal is bemehetett volna már tegnap...

Dany, ez aranyos volt :)

na én meg lépek fogorvoshoz egy kis tisztogatásra...

KépKép
judit18

Jim, csak nem a Baileys miatt van ez a csudajó kedv?
énisénisénis kérek :)

Kép

Kép
kolyok28

Lassan én is érzem ,hogy már nem érzem a gyógyszer hatását (mármint a kellemetlen kezdetit), így talán én is elkezdhetek jönni menni.

Kitaláltam, hogy akarok még varrni egy felakasztható pelenkatartót a textilpelusoknak, hogy kéznél legyenek, ne a szekrényből kelljen elővenni, de ne is porosodjanak a polcon, bárt sűrűn leveszi az ember a felsőt, így nincs ideje porosodni. Na még végiggondolom. Már megint magamban beszélgetek. Lehet, hogy a gyógyszer?

Valami ilyesmit, csak nem ilyen idétlen libafejjel:
Kép

Megyek, körbenézek az anyagaim között....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Judit!

Így már értem....

Monácska!

Pihenj is a nagy nap elött.... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Pumperka,
de jó dolgokat írtál le az időjárásról! Örülnék, ha a front hatására megindulna nálunk a szülés! :)

Kikó,
megy a drukk Neked, hajrá!!!

Reggel voltam védőnőnél, vérnyomi csak 90/60, valszeg attól, hogy nem ettem reggelit, mert nem voltam éhes, csak egy bögre kakaó ment le. Így reggeli nélkül +20 deka hízást mért múlt héthez képest. :) Babuci szívhangja is jó volt. Süt a nap is, jó a kedvem is, mindjárt indulok szüleimhez, úgyhogy mi kell még? :)

Melinda

Kép
melinda80

Pumperka,
de ügyi vagy, hogy ilyen pelustartót tudnál varrni!

Melinda

Kép
melinda80

Jim
Én a szülés előtt voltam kissé depis... meg most leszek, ha Joseph hajnali 3-kor még tovább csinálja a fesztivált... :cry: :evil:
Vendég

Kiko!!!!!

De jó, hogy újra köztünk!!!!!!!!! Kölyök nagyon ismeri a reakcióinkat, igen, pofátlanság úgy berobbanni, hogy itt vagyok és beelőzök mindenkit :lol: (ne aggódj, csak rettenetes irigyek vagyunk, semmi egyéb...)

Pati, mi lett a tegnapi lármából? Vak vagy valódi? 10 körül szoktál előkerülni, itt az idő!!!

Panny, a Suján cukrászdábva járok tortát rendelni, mióta dolgoztam egy évet az Avonban anno, azóta Suján függő vagyok. Szerintem tök finomak a sütijei és nagyon jópofa tortákat készitenek. Persze tegnap csak beugrottam megrendelni a tortát és nagyon kellett pisilni, már nem tudtam a parkolóautomatáig is eldöcögni, erre nem megbüntettek? Ráadásul úgy, hogy mire hazaértem, addigra már nem volt banki nap, úgyhogy hiába utaltam el a pénzt, az csak mai utalásnak számit, igy 2 helyett 3 eFt. De mindegy is, csak végre legyen már kinn ez a gyerek!!!!!!!

Mzx, te kérdezted asszem, hogy mekkora a csöppség... nem lehet pontosan tudni, mert minden méretet túlszárnyalt. A feje nagyobb, mint 42 hét 3 naposan kellene lennie, innentől már csak tipp van, de 4 kilo felett leszünk :lol: végülis, ha eléri a 15 kilot odabenn, akkor jogos a hizásom minden kiloja!

Ja, és csajok, mit olvastam a neten!!!!!!! A vajudás óránként 500 kcalt éget el!!!!!!!! Aaaaakkkor ha msot kezdődne és 12-én inditanák meg... nem jó, az is még kevés :lol:

Annyira jó olvasni, hogy mindenkit elkerül a szülés utáni depi!!!! Igy én is bizom benne, hátha... marad a szülés előtti, de az hetekig!

És Pumperka, jó, hogy összegyüjtötted ezeket!!!!! Hátha tudományosan már beindul, ha amúgy nem akar... felolvastam a gyereknek hangosan is, gondoltam, most nem az érzelmeire hatok (gyere ki te büdös kölök!!!), hanem az értelmére. Na, majd meglátjuk, valamelyik használ-e. Ha egyik sem, akkor tuti rám hasonlit.

MNI!!!!!!!!!!! FERI!!!!!!!!! NEKTEK PEDIG EZER DRUKKKKK, LEHET, HOGY 1-2 ÓRA MÚLVA MÁR TÚL IS LESZTEK AZ EGÉSZEN!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Pár perc múlva indulunk a kórházba, este jövök majd a fejleményekkel!!! :)

Köszi a sok-sok drukkot, sziasztok!
feri (mni)

Kép
Vendég

Nem, Pumperka, nem magadban beszélgetsz, csak reggel még álmos a topic... olyan jü, amikor délutánra felpörög! És hogy irigykedek, hogy ilyen egyáltalán eszedbe jut! Tényleg igazi anyuka vagy!!!!!!!!

Kocsi - valaki kérdezte, lesz utána is, csak most még a cég fizeti a benzint, ma vagy holnap kell leadnom a cégeset, onnantól azért jobban meg fogom fontolni, hogy autozom-e 4 órát egy gyerekjátékért, egy tortáért és egy könyvért :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="eszterxx"]K írta:eszterxxiko!!!!!
végülis, ha eléri a 15 kilot odabenn, akkor jogos a hizásom minden kiloja!

Ja, és csajok, mit olvastam a neten!!!!!!! A vajudás óránként 500 kcalt éget el!!!!!!!! Aaaaakkkor ha msot kezdődne és 12-én inditanák meg... nem jó, az is még kevés :lol:

Ezek is nagyon bíztatóan hangzanak!

Találtam egy zöld vásznat, most egy kicsit lobogtatom a babaszobában, hogy illik-e oda? Ja meg a hasam elött, hátha a fiam nem a pirosra indul be. Végülis nem bika lesz, hanem halak, ha túl nem hordom.

Mommy!
Kitartást!
Ilyen emlékeim nekem is vannak, az elsőszölöttről. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Dany: cuki bébi Josh, tiszta apukája! Lehet fáj a pocikája, azért rosszalkodik. :cry: Én ilyenkor hasra raktam, rázogattam a kis seggét, mikor elaludt, oldalra fordítottam.

eszterxx: nekünk is a cég fizeti a benzint, csak ők nem tudnak róla :lol:
Vendég

Pumperka
Mást nem tudok tenni... :wink:
Kihasznáéom az időt... töltögetek fel képeket... :lol:
Vendég

pumperka: te is varrsz? Talán ma végre befejezem a függönyt. Jó 5 let a pelustartó. na tényleg megyek, majd délután jövök, addig írjatok sokat :wink:

ui: kolyok, a Baileys elfogyott, mert Robi megitta előlem, nekem csak pár cl jutott :evil:
Vendég

Jim
Popsirázogatás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy kosár ez a gyerek :roll: ... mindig kézben szeretne lenni :lol: :wink:
Vendég

Tettem fel képeket az albumba :lol:
Vendég

Szerintem a Pati mégis elsunnyogott titokban szülni!!! Nekem nagyon gyanús a csaj, 11 óra van, vagy túlszedte magát a gyogyókkal és ott kómál a pamlagon vagy hajnalban elfogyott a gyógyszer hatása, besettenkedett a Tétényibe és fél óra megszülte Nortont. Lehet, hogy azóta már otthon is van a babával és újra rendel, azért nins ideje velünk foglalkozni...

Kép

KépKép
eszterxx

jaja, én is gyanakszom rá, hogy hol a csudába van.
ha más nem Kikó beelőzésére reagált volna valamit :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Dany, naggyon édes a kis Joshep, annyiraannyiraannyira :lol:

rájöttem, hogy az én pocakomban meg egy örökmozgó lakik, komolyan, az elmúlt 24 órában egyfolytában mozog...
persze azt is tudom honnan szedi az energiát.... tőlem :shock: ....
de ma megint babaruhát mosok.... az lebeg a szemem előtt, hogy 2 nap múlva mi is 36 hetesek leszünk... szval készen kéne lenni, sehol nem állok.... a bababútorokat tegnapra igérték.... annyira kiváncsi vagyok milyen lesz, amikor ott áll bent a kiságy meg a pelenkázó, csak jönne már meg :) na megyek, a tegnapi kék babaruhákat hajtogatni :)

Kép

Kép
kolyok28

Helló Csajok!

MNI és KIKÓ!!!! Nagyon szorítok értetek! Kicsit érzékeny hangulatban vagyok, még a Niki pocakos képein is elpityeredtem magam... :oops:

Ma voltunk megint NST-n. A dokim csak holnap látja, de szerintetek az jó vagy rossz, hogy az alsó görbe, ami ha jól tudom a méhösszehúzódásokat jelzi, olyan kacifántos, mint egy hullámvasút?

Nektek nem alszik be közben a gyerkőc? A mi picikénk egész nap böködi az oldalamat, táncikál és jobbra-balra forgolódik(csak tudnám, hogy van ennyi helye?), de amint meghallja a saját szívverését, egyből bekómázik. Forró csoki, forgolódás, nyomkodás, cirógatás... Leszarja. Ma a szülésznő jobbra-balra nyomkodta az egész pocakomat, nagyon félelmetes volt. De úgy tűnik csak nekünk. A csajszi békésen szunyókált tovább...

Kép
pété

Dany! Fanetta! Irígykedem! Annyira édesek a picik!

Kép
pété

Sziasztok!

Most végre ide jutottam, hogy van egy kis időm és gondoltam megosztom veletek születésünk történetét.
Hétfőn éjjel 12-kor felébredtem a szokásos WC járat miatt és akkor már éreztem, hogy kicsit görcsölget a pocim. Hajnal 1/2 3-ig csak forgolódtam az ágyban és WC-re jártam, de már sehogy sem volt jó. Akkor észrevettem, hogy valami nyálkás folyt ki belőlem ami kicsit véres is volt. Elővettem a nagykönyvet és megnéztem, hogy mi ez (nem mintha előtte már nem tanulmányoztam volna át vagy ezerszer). Kiderült, hogy a nyákdugó jött ki és valami víz is folydogált, de mint utólag kiderült nem a magzatvíz volt. Nagyon gyorsan beértünk a kórházba semmi forgalom nem volt. egyből rámtették az NST-t+fájásmérőt és megvizsgált a szülésznő. egy újnyira voltam kitágulva. Kaptunk egy családi vajúdó-szobát, ahol apa is tudott egy kicsit pihizni(velem ellentétben), mert szegény éjfélkor aludt el délutános volt. 6-kor jött a váltás bejött az újabb szülésznő bemutatkozott és ő is megvizsgált. Már több, mint 2 újnyi volt a tágulás. 1/2 7-kor megjött a fogadott orvosom. Pont ő váltotta az ügyeletest így nem kellett külön felhívni. Jó alaposan megvizsgált akkor elfolyt a magzatvíz és felvette a még szükséges adatokat. Ekkor már nagyon nagy fájdalmaim voltam kb 5 percesek. 1/2 8-kor apát elküldtem, hogy álljon át másik parkolóba, vagy dobjon az autómatába pénzt, mert 8-tól fizetős a parkoló ahol megálltunk a kórház előtt. Mire visszajött a szülésznő ismét megvizsgált és közölte, hogy azért ilyen "elviselhetetlenek" a fájások, mert nagyon jól tágulok (már 4 újnyi) és feküdjek fel a szülőasztalra, mert hamarosan szülünk. Lehívták a fogadott dokit és 4 nagy tolófájás után meg is lett Kristóf. Éjjel még arra tippelt az akkori ügyeletes, hogy dél előtt baba lesz, aztán a szülésznő szerint 10-re és végül 8,40-re megszületett. Egyből felsírt nem kellett semmi segítség. Akkor a hasamra tették, apa elvágta a köldökzsinórt, megmérték a méreteit és elvitték rendbetenni. Kissé elérzékenyültem amikor az a csöppség ott feküdt a hasamon aki addig benne lakozott. Apa segített amit tudott tartotta a lábamat, fogta a kezemet és vizet adott közben a dokival beszélgetett. Kép KépElső fürdésünk előtt
cicuka78

Én úgy tudom neki ma kell menni a heti kórházlátogatásra, nst, vizelet, vérnyomi stb....

Persze a szülés sincs kizárva. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Cicuka!!!!
elpityeredtem....
köszönjük a beszámolót és a képeket!!!
nagyonnagyon nagy gratula és sok tejet kivánok és
soksok örömöt vidámságot :)
nagyon édes!!!

Kép

Kép
kolyok28

Cicuka!
Örülök, hogy ilyen jól mentek a dolgok, biztos csodás élmény volt a szülés!
Még egyszer gratulálok!

Pété!
Az jó, ha van méhtevékenység, és érezted is???

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

ohhh, tényleg, igazad van. Na de akkor is, előtte be sem kukucskál ide? És ha éjjel mindannyian megszültünk?????????????????

Cicuka, gyönyörű Kristóf!!! És jó olvasni, hogy eddig senkinek nem kellett 20-24 órát vajudni!!! De ami késik... na, majd én!!! Bár 20 óra vajudás, az 10.000 kcal. Áhhh, csak 7 napi kaja kb. nem elég :cry:

Mommy, Fanetta, nektek is!!!!!!!!!!!!! Köszönjük a képeket, irigyirigy, tök jó nektek!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Cicuka!

Igazán kellemes emlék marad a szülésed,igaz?! :wink:
Nagyon édes Krizsike!! :wink:

Eszter!

Bakker... :twisted: megbüntettek ,szégyenkezem hogy pont itt a városomban... :wink: Ne izgulj,már volt hogy engem is megvágott az egyik k...ög parkolós,pedig csak apróért mentem mert merészeltem nem magamnál hordani fémpénzt :shock: ...na azért én se hagytam annyiba és fellebeztem(vagy mi :? )és nem kellett büntit fizetnem...
Szal szereted a Sulyános sütiket???Képzeld itt a Gödöllőiek meg már annyira nem ...lehet hogy azért mert mi nap mint nap csak ezt ehetjük...szal az igaz hogy klassz tortákat csinálnak,de az íze annyira nem jön be már...A nagyfiamnak múlt nyáron nagyon klassz Pókemberes tortát csináltak amúgy :wink: (csak összekeverték a tölteléket :( ....)

És az AVON-ba dolgoztál....klassz!! :wink:

Kikó!
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! :wink: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Cicuka! Tényleg van ilyen szülés? Akkor még van esélyünk??? :D
Pumperka! Igen, érzem! De már legalább egy hete...

Kép
pété

MNI és KIKÓ! Nagyon-nagyon drukkolok Nektek!
Feri és Judit 18, várjuk az infókat!

Erika! Gratulálok az ikrekhez! Szép súllyal születtek! :D

Fanetta, Dany és Cicuka! Irtó helyesek a kispasik! 8)

Pumperka és Jim! Annyira jó, hoyg tudtok varrni! Nekem sem varrógépem, sem tehetségem hozzá, pedig kreativitásom határtalan. Mindegy, kiélem a mézeskaliban. :wink: :lol:

Jim! Ha hazajön a férjem megkérdezem mit jelent a levél, amit kaptál, és megírom.

Jaj, csajok, tegnap nem volt netem, így teljesen el voltam kenődve, hogy nem tudok jönni panaszkodni. :roll:

Már nem csak vizesedem, hanem felment a vérnyomásom is. A k..va életbe! Rohadt idegesítő! :evil: Pedig hétfő óta teljesen só-, és fűszermentesen táplálkozom, le is fogytam 1 kg-t, erre tegnapra meg felmegy a vérnyomi. Folyamatosan 140/80 körül vagy felett mozog. Eddig mindig 100/60 körüli értékeim voltak. Reggel elmentem CTG-re, és ott is magas volt. Ha két napon belül nem rendeződik a diéta hatására, akkor én is gyógyszert kapok. :? :roll: A CTG-t egyébként végigaludta a gyermek. Hiába lökdösték jobbra-balra, etettek csokival, itattak kólával, mindhiába, nagy ívben letojta, méhtevékenység pedig nulla. Én sem mostanában fogok szülni. :roll:

Van ám jó is! Lesz orvosom!!! :lol: Reggel a mostani dokim bemutatott egy doktornőnek, aki nagyon szívesen elvállal. Iszonyatosan szimpi volt nekem. Kedves, közvetlen, közlékeny és még szülésznőt is ajánlott. Majd délután kell felhívnom és egyeztetnem vele! Viszont kicsit elszomorított, amikor megnézte a leleteimet... A méhnyakrák műtéti hege miatt 95%-ban nagyon nehezen fogok tágulni, és lehet, hogy azt a részt ismét meg kell vágni, hogy a baba ki tudjon bújni. Ez majd csak akkor derül ki, és ha így lesz, akkor vagy epidurált vagy császárt fog javasolni, a tágulás és heg állapotának függvényében. Eddig nem nagyon paráztam a szüléstől, de most aztán rendesen. Azt hiszem, most érzem igazán, hogy mégiscsak jó, hogy lesz fogadott orvosom. Javasolta a minden napi 1,5-2 órás sétát, illetve a gimnasztikai labdán való terpeszben ücsörgést legalább fél órán át, mert ezek segítik a méhszáj puhulását és tágulását. Eddig is minden nap sétáltam valamennyit, de ezen felbuzdulva, gyalog jöttem haza a kórházból. Másfél óra volt az út. :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

PATI MERRE VAN??? :shock:

Még nem hívott és sms-t sem küldött, hogy történés lenne... :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Éva!

Én meg nem tudok szépen írni a mézesekre. :(

Hát így tényleg izgi hogy fog menni a sima szülés. Jó hogy találtál orvost. Oda fog figyelni rád...Én is lassan tágulós fajta vagyok, ezért is kezdtem el már egy hete a homeósbogyót szedni. Pannyval karöltve. A sétát is bevetettem tegnapelőtt, meg tegnap is. A végén alig vánszorogtam. A labdát viszont jó hogy írtad. A régi fél éve pukkant ki, és pár hete a Sparban vettem egy kis mezeit. Fel is fújom, legalább a gép előtt azon üljek. :wink:

A vérnyomásodnak tényleg nem lehet örülni, nekem is több nap volt, hogy elfogadjam a helyzetet, és azt, hogy gyógyszert kell szedni. De ez a pár hét olyan rövid időszak az életünkből, csak túlleszünk rajta. Drukkolok, hogy neked elég legyen a diéta. Már egész megszokta a család ez alatt a hét alatt, hogy a főttételeket éppen csak egy picit sózom. Én is inkább joghurtokat eszek, én sütöm a kenyeret. Most cézár salátát fogok csinálni, mert a saláta kicsit segít, hogy ne kötődjön meg bennem, plussz nagyon szeretem. űA többieknek meg a melln kívüli részekből azért megcsinálom a pörit. Hát ez van. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Cézár sali :lol: :lol: :lol: nyami-nyami :wink: imádom!!!

A szülésznőm azt mondta ez a homeos bogyó nagyon szupi,figyeljem csak meg hogy mennyire megkönnyíti majd a tágulást...szal én is ebben bízom!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!

A férjem szerint, ha valójában semmit nem segít, akkor is ha hiszek benne már az már segít majd ellazulni. Persze azért ne3m állítja, hogy hatástalan. Vajúdás alatt milyen időközönként érdemes szedni. Én 3 fajta verzíót hallottam/olvastam: félóránként, negyedóránként, a fájások ritmusának megfelelően.Ez utóbbi tetszik, csak még pontosítanom kell az értelmezését.

Ja és már terpeszben ülök a felfújt labdán. Így legalább nem haragszom annyira, hogy ennyit ülök a gép elött. De már sokmindenhez nincs kedvem. Du fél négytől 9-ig meg úgyis kilóg a belem is annyit rohangászok, teszek veszek....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Egész délelőtt nikiék jártak az eszembe!!!!

Voltunk NST-n. Szerencsére jó lett az eredmény. Előtte biztos használt a lottó csoki. Nem tetszett a pici lánynak a két tappancs, átrendezte magát a másik oldalra addig teljesen.
Tegnap este én is megijedtem, mert egyfolytában nagyvécézni kellett menni, estére hasmenés is lett, de utána olyan jól aludtam egész éjszaka!!!!!!
Volt egy márc.10-re kiírt kismama, szegény már duplaidőt volt NST-n aztán semmi értékelhető, utána rárakták szülőszobán is, ott se és vitték le uh-ra. Nem tudom mi lett a vége.

Kiderült, hogy a dokim csak csütörtökön és pénteken van a kórházban, (szerintem a városban is) így remélem vagy nagyon gyorsan és jól vezet, vagy akkor szülünk majd!!!!! Szülésznőt nem fogadtunk. Szerintetek kellene?
Jövő hét pénteken mindent fog csinálni: NST, uh, méhszájvizsgálat...csak bírjuk ki addig.
Ádámnál ugyanígy volt és másnap megszületett. :)

Pumperka
Te milyen ügyi vagy!!!
Én még nem próbáltam a zokni és szakadt nadrág varráson igazán semmit. Inkább rajzolok és festek gyerekképeket és gyerekszobát.

Tényleg, teszek fel nektek képet, milyen figuráka festettem ismerősömnek.

Kép
Kép
tündérmanó27

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
tündérmanó27

Kép

Kép
Kép
tündérmanó27

Tündérmanó!

Nagyon ügyi vagy!
Milyen festékkel rajzolsz falra?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ide festett fűrészporosra készült a mű és sima vízbázisú falfesték, ami olyan simatubusban van.
Na ezt jól elmagyaráztam!!!! :)

Kép
Kép
tündérmanó27

Pumperka, nagyon köszi. Sejtettem ám, hogy nem csak én tudom beforgatni magam. :x :wink: Én is labdán ülve gépezek. :D

A cézár sali szuper! Már kezdtem kifogyni a kajaötletekből. Teszel rá valami öntetet? És parmezánt meg csirkemellet is?

Évi

KépKép
kvaszeva

Tündérmanó! Te sem panaszkodhatsz a kézügyességedre! Nagyon klassz! :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Éva!
Öntetnek én egy evőkanál majonéz és két evőkanál joghurt keverékét öntöttem rá. A csirkemellet ,nem sóztam ,csak bazsalikomos olivaolajon pirítottam. A tetejére pirított kenyérkockákat szórtam, amit megfoghagymáztam kockázás elött. :oops: De szerintem a bazsalikom és a fokhagyma nem olyan markáns fűszer mint a só,bors pirospaprika, meg a kész fűszerkeverékek Vegeta stb... Nagyon ligh-an lett íze így is....
Parmezánt nem szoktam rászórni, de tudom, hogy valaki úgy szokta.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Köszi. Ez lesz a vacsi. Nagyon szívesen venném, ha írnál még néhány hasonló kaját. Úgy látom, egész nagy gyakorlatod van benne. :wink: Bár ne lenne rá szükség Neked sem! :? :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?