Új privát üzeneted érkezett!

röné :)
Én "tablettás" Utrot kaptam és arról fokozatosan kellett leállni.

honeymoon :)
Én Nándival nem szedtem semmilyen hormont, a hátam mégis katasztrófálisan pattanásos volt. De olyan szinten, hogy már fájt! Szoptatáskor viszont gyönyörü lett. Most kellett szednem utrot, de eddig nem nagyon látok több patit, mint a szokásos...

Táppénzröl lenne fontos kérdésem:
Mai nappal végleg ugy döntöttem, hogy nem akarok tovább dolgozni (volt egy kisebb csatánk a nagyfönökkel, aki nemes egyszerüséggel azt állitotta, hogy kerülöm a munkát, holott 1 hónapja a teljesitményértékelésemnél azt mondta szuper munkát végzek...) Nagyon kivagyok, most nem is részletezném, mert itt bögök... szóval, beszéltem ma a nögyogyival, aki azt mondta, hétfön a magánrendelésen fogad és ott ir egy papirt, amivel a háziorvos megirja a táppénzes papirt.
Kérdés: A háziorvos tud visszamenölegre irni táppénzespapirt, tehát ha kedden délelött elmegyek a háziorvoshoz, tud elözö hét csüt-töl táppénzespapirt adni?
Esetleg ha holnap elmegyek a háziorvoshoz és teszem a hülyét, akkor kiir nögyogyis papir nélkül is? Tapasztalat valakinél?

minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Röné
Én Duphastont szedek szájon át. 3x1-t. Nekem is úgy mondták 2-3 naponta 1 kevesebbet kell majd beszednem.
Szerencsére nekem nincs semmi pattim :D
holka
 
 


Minyu: én úgy tudom egy hetet kiírhatnak vissza. De lehet egyszerűbb lenne ezt telefonon megkérdezni a háziorvostól.

Kép
kistiggrincs
 
 

 
 

minyu,
100% ra tudom a tutit, mert most hétfőn futottam le ezt a kört

1, a házidokid semmilyen körülmények közt nem írhat ki visszamenőleg. Akkor sem, ha családi jóbarát vagy ha adtok neki egy kis hálapénzt. Ugyanis technikailag nem tudja megtenni!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


2, Amíg nincs nőgyogyis papírod, addig a dokid csak más "betegséggel" tud kiírni.
Minden betegségnek van egy hosszú kódja, aminek rá kell kerülni a tp. papírra. Bocsi, hogy most a terhességet is annak írom - de azon belül is van egy csomó kód. Amikor a nógyogyid megírja a házidokid felé az igazolást/tp. javaslatot, akkor ráírja a megfelelő kódot is.
Később a házidokid ezt a kódot vezeti át az egészségbiztosítási rendszerbe és a táppénzes papíroidra.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


minyu, nem ismerem ugyan a házidokidat, de ha elmeséled neki, hogy mi a helyzet, biztosan kiír arra a pár napra kamunáthával, amíg meg nem szerzed a nőgyogyis papírt.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Engem egy napra visszamenőleg írtak ki szó nélkül. Igaz ez a kerületi nőgyógyászati szakorvosi rendelésen volt.

Kép
kistiggrincs
 
 


hát nem, tudom... nekübk régi családi barát a házidoki ( bármit megtesz - most úgy írt ki, hogy be se mentem hozzá, csak anyuék betelefonáltak )
És ő mondta, hogy utólag azért nem tud kiírni, mert a könyvben visszadátumozni nem tud. És ha egy ellenőrzésnél észreveszik, akkor ku....ra megbüntetik ezért.

De minyu, akkor az a tuti, ha felhívod őket!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


van köztetek olya, akinek már van babája és jogsija is van?
Igaz, hogy az utolsó 3 hónapban nem lehet/ajánlott vezetni?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Honey, én vezettem.Muszáj volt.
Most tuti nem fogok.
Nem fogok beférni a kormány mögé. :lol:

Minyu, én is úgy tudom, hogy visszamenőleg nem tud kiírni.Hívd fel minél előbb.

A táppénzes betegeket minden héten jelentik a MEP felé.Ezért utólag nem tud mit tenni.

Valaki kérdezte a bölcsit.Én úgy oldottam meg annak idején, hogy kicsit előbb elvittem oviba, mint ahogyan született a kicsi.
Mert ha éppen egybeesik, azt fogja gondolni, hogy az új baba miatt kell mennie otthonról.De ha Ő akkor már ovis/bölcsis, nem lesz ilyen gond.Én csak fél napra vittem, ebéd után hazavittem.Nem aludt ott.

De akkor, 14 éve, még más világ volt...

Jó, hogy írtatok a progiról ,én is azon goldolkodtam, hogy fokozatosan kellene majd abbahagyni!
Üdv az újaknak! :lol:
Vendég
 


honeymoon.
vagy jogsim. babám meg a pociban :) hát én vezettem amikor a fiaimmal utolsó idős terhes voltam..hm a jó ég tudja, lehet, hogy a biztonsági öv az ami miatt nem ajánlják, az esetleges ütközés következtében, vagy hírtelen féknél megfeszül a bizt.öv..


a táppénzt illetően nem igazán vagyok képben, azért nem is szóltam hozzá..mert nem értek hozzá.

szeder74
 
 


Ömm, én direkt felhivtam a tb-s csajszit a táppénzem első napján. Azt mondta, egy hónapban egyszer küldik a papírokat, hó végéig hozzam be a teljes hónapra szólót. Igy én ma vittem a teljes havit, és a táppénzemet állítólag a fizetésemmel együtt fogom megkapni.

Kép
kistiggrincs
 
 


"A keresőképtelenséget legfeljebb 5 napra visszamenőleg lehet igazolni. Terhességgel, gyermekápolással összefüggő keresőképtelenségnél ilyen nem szokott lenni, de azért nem árt tudni, hogy van mód arra, hogy Főorvosi Bizottság 6 hónapra visszamenőleg adjon igazolást, természetesen csak indokolt esetben (pl. külföldön történt baleset vagy munkaviszony megszűnése után 3 napon túl diagnosztizált betegség, ami a természetnél fogva korábban kezdődött"

Forrás: http://www.csaladinet.hu/kisokos/gyed-g ... otar/#info

Táppénzes igazolás címszó alatt

Kép
kistiggrincs
 
 


Az más, hogy Te hogyan kapod meg a táppénzt a munkahelyedről, és megint más, hogy a házidokinak hogyan kell jelenteni az általa táppénzre vett betegeket.Tuti, hogy hetente.Az is a neve, "heti jelentés". :cry: :cry:
Bár ebben akár az is benne lehet, hogy az utolsó jelentést követő naptól már esetleg felvehet...Nem tudom.

Engem a terhesgondozóban tartanak táppénzen, mindig oda kell menni a papírért.Mert a háziorvosnak folyton vinni kellene az igazolást, csak úgy vehet fel.Legalábbis a dokim ezt mondta.
Vendég
 


Engem is a terhesgondozóban (a helyi nőgyógyászati szakrendelésen) tartanak táppénzen, akkor valószínűleg ez a titok nyitja. :) Oda Neked is csak havonta egyszer kell menned?

Kép
kistiggrincs
 
 


Én is ezt az 5 napot találtam, éppen most.De naptári nap, vagy munkanap?????Mert ha naptári nap, nem fér bele csütörtöktől.

Akkor úgy látszik, a jelentésnél mégis meg lehet oldani valahogy.Annyira sajnos én sem értek hozzá.

Na, kíváncsi leszek, remélem, Minyu, jól fogsz kijönni a dologból!
Vendég
 


Hát, én még csak kétszer voltam.Először nyilvántartásba vettek, adták a nagy papírt, de mondták, hogy még ne adjam le.Utána adták a hosszú kutyanyelvet, ami a további táppénzre jogosít, ezentúl olyant kapok.
Kéthetente kell kiállítaniuk, de szerintem is elég havonta egyszer menni, és akkor kapunk kettőt.De én úgy még nem voltam, hogy egy hónapban egyszer, most lesz először ilyen.A kolléganőm is csak egyszer megy!
Vendég
 


Minyu!

Nekem tavaly a második bevérzésemkor nem tudtam azonnal menni a nődokihoz, csak telefonon konzultáltam vele. Akkor ő mondta, hogy ha vagyok olyan jóban a házidokimmal (értsd: normális az orvos), akkor irassam ki magam, ő pedig amikor legközelebb megyek hozzá, adja a papirt attól a dátumtól, ami kell. Mivel a házidokinak erre a papirra tényleg csak egy kód miatt van szüksége (ami indokolja a táppénzre vételedet), igy gyakorlatilag ha normális, akkor kiir úgy is, hogy az ehhez szükséges papirt pótlod számára...
Azért hivd fel, hogy megteszi-e.
Az biztos, hogy visszamenőleg nem irhat ki táppénzre, mert az orvosi naplóban szigorúan feljegyzik a betegeket, idősorrendben, és furi lenne, hogy be sem vagy jegyezve egy nap, de attól kezdve vagy táppénzen...

Kép
Kép
lolababa
 
 


A.m. Nagyon helyes a pocid!!

Luca! Én 20 évesen sem néztem így ki! És már akkor is nagyobb hasam volt, mint Honeynak...

:D

Kép
blúmi
 
 


Köszi a hozzászólásokat és a segitséget.

Nagyon vacillálok. A párom is azt mondja, beszéljem meg a dokival, hogy irjon ki addig "kamunáthával" (ez jó kifejezés, még nemis hallottam) amig nem a nögyogyi nem ad papirt, viszont alig ismerem a dokit, még csak 2x voltam nála, fogalmam sincs, mit szólna hozzá. És ha azt mondja, nemir ki? akkor megint ott vagyok a trutyiban.
Alszokrá egyet, hátha okosabb leszek :S

Köszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


minyu!
Hidd el, hogy kifog írni. Nem is kétség. Nyugika :) Vidd el a kiskönyvedet, úgy elhiszi, hogy kismami vagy :)

szeder74
 
 


Minyu!

Szerintem is kiir, én még kekeckedő dokit szerencsére nem nagyon hallottam...
Egy próbát mindenképpen megér. Mit veszithetsz? ;)

Kép
Kép
lolababa
 
 


Látom itt jó sokat kapunk hormon pótlást valamilyen formában. Ez adta meg a végső lökést a döntésemhez. A 12. héten a géndiagnosztikai kp-ban lévő dokimhoz megyek. Ő írta fel a bogyókat, hát akkor a leállás mikéntjét is ő mondja meg.

Tök jó, hogy sok ilyen hasznos dolog kerül itt elő!

Minyu, szerintem is kiír a doki, főleg most az influenza időszak végén. Vidd a kis könyved, akár hivatkozhatsz kimerültségre is, kicsit pityeregsz neki, és ki fog írni. Vagy tényleg játszd el a náthát, fejfájás, este láz, stb... Ellenőrizni ugysem fogja, meg hát vettél be közben lázcsillapítót.
Vesd be a női találékonyságodat és meg is oldódik a problémád!

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtok! Én tegnap este voltam dokinál. Jó volt a doki (még csak másodszor voltam nála). Mondja: Szóval, itt van egy pálcika ember. :lol: 34mm az ülő magassága. A lába pedig 2 cm, tehát kvázi 5 cm-es a baba. :lol: Láttuk más szögben a kezeit, lábait is. Próbálta felébreszteni :wink: , de nem sikerült. Tök jó volt látni!!
Viszont írt fel folyásra Klion D 100-as hüvelykúpot, viszont a leírásában az van, hogy a terhesség első 3 hónapjában tilos használni. Most mit csináljak? Még nem váltottam ki. Van valakinek tapasztalata?

Üdv: Ági

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


Szeder,
örülök hoyg ilyen jól megtaláltátok egymást a pároddal!!!!

luca!
elééég jól nézelki!!! szupi! komolyan nem mondanám hoyg ekkora kölkeid vannak már :)

lanta!
én simit is így akartam szoptatni, hogy amíg akarja, aztán átalakult az: ameddig mindenkinek jó-ba, majd 19 hónap után én zártam le az ügyet. kezdett zavarni hogy a villamoson, amikor nemet mondtam az azonnali helybeni szopinak, hoyg széthúzta a pólóm, és majd kiszolgálta magát :D:D annyira benne volt a dologban, hogy biztos voltam benne, h ha rajta múlna, még 18 évesen is szopizna :P szóval így lett, de én is úgy tudom h terhesen is szabad/lehet, nem okoz gondot.

honey!
deréég aludtam addig :) najó, néha, ha simi máshol alszik, akkor alhatok!! :P meg végülis nem is panaszkodhatom, mert simi 1éves koráig 11 elôtt nem kelt!!!!!!! azóta sem 6-7, hanem inkább 8-9, ami tûrhetô, még nekem is :)
pocak édes, azért van ott valami :) és ebbôl látszik hoyg mennnnyire szemtelenül vékony vagy!!! :D ja és csak egy kis barátságos tipp: ide ne nagyon tegyél ilyen kis csini bugyis képeket, vannak érdekes arcok... :S inkább ne tudd meg. de volt akinek elkezdett írogatni a régebbi csapatból egy fura alak egy fürdôruhás pocak kép után......brrr

dunyi!!!
üdv itt :) miért lehetetlen a bölcsi???mi épp 2 és fél évesen kezdtük simivel és nagyon bejött!!!! meg rajtad is kell hoyg lrezze hoyg abszolút biztos vagy a dologban és bízol a helyben!! hmm?

szeder!
én is alig várom hogy vásárolhassak, de még megvárnám hogy milyen nemû, és aztán szépen lassan, csipekedve :)

kistiggrincs!!!!
ne foglalkozz az ilyen hülyékkel!!!!!!

márti hurrá uh és a picid!!!! és éljen a hányinger-mentesség!!!!!!!!!!

minyu!!!!
te akarsz a szt imrébe járni a tornára??? tudod már h mikor tartják???
én voltam simivel és jóó volt és mennék megint. meg mondjuk jó volna vmi kis jóga is...
sajnálom a melót!!!! mondjuk kicsit irigyellek is :P nekem visszamenôleg írta doki, méghozzá ô kérdezte hogy mkortól írja!!! és semmit nem kért papirt vagy ilyet. csak mondta hoyg anôdokinak szóljak majd miatta! mondjuk nekem végül csak 1 napot kellett visszamennôleg, de ô kérdezte h a múlt hetet írja-e... de nemtom úgy tûnik ez doki függô.....

ági!
szupi hoyg láttad és mindne okéé!!!! nemtom, biztos tudja a doki h mit írt fel, de én esetleg még felhívnám, hogy tuti, mert ezt írja a papir, meg a gyógyszertárban is esetleg, de inkább a dokit kérdezd!!

na jóócak, megint mostanáig tarott a végére jutnom :) holnaptól muszáj lesz melóhelyen is olvasnom :D
jóócak!!!!
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Sziasztok!! Jó reggelt!!

Tegnap nem voltam valami jó formában ezért is nem voltam valami aktív itt a fórumon!!! Este úgy be is ájultam, nagyon régen volt már ilyen. Egész nap csak feküdtem volna, de sajna nem lehtett, csak vonszoltam magam mindig a Kornélia után :) Remélem ma már jobb lesz! Elvégre mától Én is kétszámjegyű lettem :lol: Hurrááááááá!!!

Bagzerka talán Nekem most annyi előnyöm van a szopival, hogy napközben nem követeli, csak Én szoktam megkínálni főleg ha nyűgös, inkább a reggeli szopi az igazi már. :) De nem lehetett semmi a metrón...

Minyu sajnos ebben nem tudok segíteni, de ahogy olvastam nagyon orvos függő a dolog, szorítok, hogy úgy sikerüljön ahogy Te szeretnéd!!!

Ági gratula az uh-hoz!! :)

Kép
Kép
lanta
 
 


És itt egy kép a ma reggeli 10+0 pocakról :):):):):)

Kép

Kép
Kép
lanta
 
 


Most olvastam vissza tovább!!!

A.m. szép a pocid, a súlyfelesleggel meg ráérünk fogalalkozni... Most pocakosodjunk!!! :)

Honey nagyon jó alakod van... Szép pocika fog majd ott kerekedni!

Dunyi üdv. köztünk!!! Igaz Nekem is van már egy kislányom de az ovis téma még nem érint!!! :) Remélem sikerül megoldást találni a problémádra!!

Márti örülök, hogy kezd elköltözni Tőled vuk! Csak így tovább!!!

Na megint elfelejtettem amit még akartam!! Bocsi ha valakit kihagytam :oops:

Szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
lanta
 
 


Honey!

Nagyon kis takaros a pocid. Ha úgy nézzük előtte a hasad befelé horpadt akkor tényleg látszik valami... :D
Én is féltelek azzal kapcsolatban amit Bagzerka írt. Jobb az elővigyázatosság! (Nagyon csinos vagy)

Lanta!

Nagyon aranyos pocakod van és már nem is kicsi. Tényleg olyan kismamis!!! :D :D :D

A táppénzt ne is emlegessétek.
Én febr.1-től vagyok táppénzen és hétfőn mentem a papírokért és persze vittem az nőgyógyásztól az igazolást, hogy folyt. köv. táppénz. Erre az aszisztens nő azt mondta, hogy legközelebb a terhesgondozóbol vigyek neki igzolást. Ez nálam azért bonyolult, mert én vásárhelyi vagyok és ide járok védőnőhöz,de Szentesre járok a rendes kórházba az orvosomhoz akitől kaptam eddig az igazolást. Az nem minősül terhesgondozónak? Vagy szerintetek a védőnő is adhat ilyen igazolást?
Nem értem, akkor eddig mért volt jó ez a papír. (megjegyzem, hogy jóban vagyunk a háziorvosunkkal,de nem mentem be csak a folyosón adtam oda a papírt)
Szerintetek az létezik, hogy a védőnő adjon ki ilyen igazolást????

Kép
Kép
a.m.
 
 


Dunyi!
Üdv. köztünk! Tegyél fel te is vonalzót had lássuk a tied is.. :D

Kép
Kép
a.m.
 
 


Sziasztok!

Na,megjöttem a háziorvostól. Minden szó nélkül kiirt. Az asszisztens megcsinálta az EKG-t (legalább ezis kipipálva) és közben kérdezte, hogy táppénzes papir is kell-e. MOndtam igen, szeretnék, a mai naptól. A dokimegnézte az eddigi leleteimet és nem is kérdezett semmit, miért akarok táppénzre jönni, vagy ilyesmi, csak irták apapirt és mondták, hogymajd a nögyógyásztól majd kell kérnem egy javaslatot. MOndtam, hogymár beszéltem vele, de csak hétfön tudja odaadni, azt mondták, semmi gond, csak meglegyen, és vigyem be amint tudom.
Mostmár lenyugodtam kicsit, de éjjel alig aludtam, egyfolytában fönök hülye feje járt az agyamban. Be is keményedett a pocim, amitöl persze megint megijedtem. De vettem be magne B6-ot és reggelre elmult.

Köszönöm a sok hozzászólást, de milyen fura, hogy ez tényleg ennyire orvosfüggö....

bagzerka :)
Nem hiszem, hogy menni fogok a szentimrébe tornázni, mert itt a faluban is van egy gyógytornász csaj, aki heti 2szer tart órát és külön figyel a kismamikra. Eddig az émelygés miatt nem mentem, ha már abszolút nemlesz esti rosszullét, akkor megnézem, milyen, legfeljebb mégis elmegyeka sztimrébe :) Vannak ott egyébként kispocisok is?

Na, pihizek egy kicsinyt :)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu ez nagyon jó hír! Örülök, hogy sikerült!!! Pihizz sokat!!! :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 


Minyu: örülök, hogy sikerült elintézni :)

Kép
kistiggrincs
 
 


Konan merre vagy??? Mi volt tegnap???

Kép
Kép
lanta
 
 


Sziasztok!
Hogy tudtok ilyen sokat írni egy nap alatt!?!? :) Nem győztem visszaolvasni.... úgyhogy nem is biztos, hogy mindenkinek tudok személyesen válaszolni.

Progeszteron témához: én Duphastont szedek 2x1-et. Balunál is szedtem és fokozatosan kell leállni vele. Jövő héten töltöm a 12 hetet, pénteken a doki majd megmondja, hogy pontosan hogyan és meddig kell szedni még...

Pocak: nekem kb. lantáéhoz hasonlít. Nem fényképeztük le, majd ha már jobban látszik. Balázsnál is csak kb. a félidőtől fényképeztük 3-4 alkalommal. Az utolsót szülés előtt 10 nappal....

Ja, arra még emlékszem, hogy Luca szemtelenül fiatalnak néz ki (korához képest). Szerintem is letagadhatna egy 10-est!!!! :D

Honey, én ilyen vékony kb. 18 évesen voltam.... én is a pocakosabbak táborát erősítem, bár ez családi örökség....
Azt hiszem te kérdezted: Balázsnál a szülés előtti utolsó 1 hétben nem mertem vezetni (valahogy nem éreztem már magam biztonságban), de előtte simán, pedig szép nagy pocim volt! :D

Minyu, mi történt a munkahelyeden, hogy így felidegesítettek??? Már ha publikus! Rendes a dokid, hogy egyből kiírt! Nem is szabad ilyen helyzetben kockáztatni!

Remélem Vuk már mindenkit elkerül!!! Lassan mindenki "gondtalanul" élvezheti a babavárást!

Kép
Kép
netti77
 
 


Sziasztok!

Minyu!

Bár biztos nem örömödben mész TP-re de azért kell hogy tudd hogy sárgulok az irígységtől! :wink:
Pár szóban engem is érdekelne a sztori hogy mi volt...

Honey!

Feléd meg azért sárgulok mert egész életemben ilyen lapos pocit akartam, mint Neked van 10 hetesen. :D

A.m.!

Nem tom, szerintem a védőnő nem egyenlő a terhes gondozóval.
Talán a terhesgondozónak a körzeti nőgyógyászatot hívják, ott ír ki az orvos TP-re a Te dokid ajánlása alapján. Nem hiszem hogy a védőnőnek bármit is joga lenne kiírni.

Lanta!

Az enyém poci is ilyen. :D
Úgyis kell csinálnom valami normál ruhás képet magamról, akkor felrakom ide is! Én egyébként eddig 2 hete fényképeztetem magam a Párommal, de ha már lesz pocak, akkor áttérünk a heti fotóra. Tök jó lesz látni hogy hétről hétre hogy fejlődik a bébi. :D

Tényleg nagyon sokat írtatok tegnap. Semmire sem emlékszem belőle. :oops:
Tegnap a híradó alatt szépen elaludtam, aztán este 10 körül még felébredtem egy órára, de utána reggelig nyomtam. Még pisilni sem keltem fel. :D

Tegnap voltam dokinál vizsgálaton. Tapintásra is minden a legnagyobb rendben. Gondoltam hogy mostmár tényleg eljött az ideje hogy kiírja a vérvételt, de azt mondta hogy erre nincs sehol egységes protokol és ő nem akarja hogy kétszer bökjenek, uh. az AFP-nél vesznek még pluszban annyi vért, hogy a többi szűrést is meg tudják csinálni. Szóval nekem a 16. hétig nem lesz vérvétel. :D

Csajok, nekem olyan furika, hogy már a kb. közép ideji vizsgálatok idejéről, mikor kell bejelentkezni, stb.-ről beszéltünk. :D Tényleg ennyire megy az idő? :shock: :lol:

Páááá mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok kismamik!

Köszönöm a drukkokat! Aranyosak vagytok! Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de tegnap semmihez sem volt kedvem. Egy órán keresztül ráncigálták ki a fogamat. Igazából nem éreztem semmit, csak elfáradtam, de amikor kiment az érzéstelenítő........ :cry: ! Az nem volt semmi. Nem is voltam dolgozni, úgyis azt mondták, hogy jegelni kell félóránként mert be fog dagadni. Így is bedagadt mára. Szép nagy deformált fejem van! :cry: Egy hét múlva varratszedés. A tegnapi vérvételt kihagytam, mert nem lehetett összeegyeztetni. A szájsebész azt mondta, hogy mindenképp reggelizzek, a laborba pedig éhgyomorra kellett volna menni, így a vérvételt elhalasztottam jövő hétre. Erre a hétre ennyi is elég volt. De legalább túl vagyok rajta ugye...?!
Most megyek még egy kicsit dolgozom, aztán hazamegyek jegelni.

Üdv, és szép napot mindannyiótoknak!

Anikó

Kép
Kép
konan
 
 


konan :)
jaj, szegény. Gyors regenerálódást!!!

betegszabi elözménye:
az alap szitu, hogy szept.-benmentem vissza dolgozni és nem szóltam, hogy hamarosan babát szeretnénk. Aláirom, ez igy nem volt tisztességes, viszont tudom, hogy máskülönben nem vettek volna vissza...
Tegnap pedig történt, hogy tegnap a nagyfönök kikelve magából kirohant az irodából, miután visszajöttem ebédelni, és megkérdezte, hogy a délután hátralevö részét olvasással, vagy munkával akarom tölteni, mert ujságot látott az asztalomon. Mondtam neki, hogy munkával, mindenképpen. Erre ö: jó, akkor hozzá lehet kezdeni, vagy el lehetmenni betegszabadságra. (nálunk nem szokás ilyet mondani, ha valakivel gond van, azt 4szemközt illik megbeszélni a fönökkell)

Némi vacillálás után bementem hozzá elnézést kérni (a nagy semmiért), és mondtam neki, hogy csak ezért nem szeretnék betegszabira menni, hacsak nem ö igy látja jobbnak. Erre ö nagyon felpörgött a legkedvesebb megjegyzése az volt, hogy kerülöm a munkát :shock: :shock: :shock: és ha rajta múlna és nemlennék védett, akkor simán kirúgna :evil: ) és egyébként is milyen aljas vagyok, hogy nem jelentettem be hogy gyereket akarok. Próbáltam érvelni, nyiltan és öszintén beszélni, de akkor már annyira mindegy volt.
Volt még néhány mondat, tök lényegtelenek, ö úgysem hallotta meg, amit én mondtam, és mivel 10 perc múlva úgyjöttem ki az irodájából, hogy ha kézállásban taps a fejfölött 3 triplaszaltóval megyek be, akkor sem tudom bebizonyitani, hogy tudok és akarok is dolgozni.
Nem mellesleg mondom, kedves fönök 1 hónapja még szuper munkaerönek nyilvánitott a teljesitményértékelésnél. Érdekesmódon, miután bejelentettem, hogy babát várok, munkakerülö lettem :(

Kicsit most megnyugodtam, bár mégmindig bennem van a tüske, és igy persze én adtam alájuk alovat, mert igy hivatalosan is munkakerülö lettem, de nem akarom, hogy PÖttynek bármi baja legyen amiatt, hogy én minden nap idegbeteg leszek odabenn...

Hát ennyi a sztori. :roll:

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Hu Minyu ez nem lehetett semmi menet azzal a taplóval. Teljesen megértelek hogy ott hagyod a francba. Amúgy tipikus férfi hiszti, a pasikat semmi nem borítja ki jobban mint az olyasmi amire nem tudnak semmi behatással lenni.

Ma az én főnököm is letolt minket a kolegámmal, hogy szerinte kevés jegyzőkönyvet produkáltunk, mikor megjegyezte a kolega, hogy más jellegű hivatali dolgai is voltak, közölte, hogy ez nem érdekli. Akkor már nem jegyeztem meg, hogy spec azon kívül 2 más hivatalos dolgom is van abból egyet ő akasztott rám az akkreditációt amivel már 2 hónapja nyüglődök hogy rendbe legyen /már látszik az alagút vége/, jah és 3-ónknak csak 1 hivatali kocsija van, sajáttal meg nem lehet menni a megszorítások miatt.
De ha boss bepicsog mondhatsz neki bármit, ő közölte havi 15 akkor 15...
Hát nem lesz annyi, felőlem picsoghat :)
Ok az enyim legalább a baba miatt nem hisztizik, az jobban kiborítana.

Kép

Kép
starlark
 
 


Sziasztok Lányok!

Ha, van még felvétel én is szeretnék csatlakozni hozzátok :)
Nálunk a kiírt időpont szept. 23.Jövőhéten megyünk 12. heti uh.-ra, már nagyon várjuk, holnap lesz 3 hete, hogy láttuk Maszatkánkat azaz Pinkót.
Régóta olvasgatlak Titeket, nagyon tetszik ahogy írtok a mindennapokról és a nehézségekről.

Szeretnék közétek tartozni,ha lehet :roll: előre is köszönöm :)

Kép
kobak
 
 


Sziasztok :D

Kobak
üdv nálunk :) gratula a picikédhez. A párommal szept 23-án leszünk 10 éve együtt.

Képzeljétek ma kaptam egy ingyen 4D-t :D :D
Egy kis használati utasítás a képhez: megvan mind2 lába a Pöttömnek épségben csak az egyiket felhúzta ígí az uh képen nem látszik annyira.... a kukija viszont annál jobban!!!! :lol:


Kép
holka
 
 


HOLKA!!!!
G R A T U L Á L O K!!! És már Ti is tudjátok pöttöm kilétét :)
Nagyon jó nézni a képet!!!

szeder74
 
 


konan!
Gyógyuljon minél előbb a "bibid".

szeder74
 
 


kobak!
Üdvözöllek körünkben :lol:

szeder74
 
 


Netti, monee képet minél hamarabb a pociról :lol:

Konan jó, hogy túl vagy rajta!!! Mihamarabbi gyógyulást Neked!! :lol:

Minyu nem semmi főnököd van, ez egy pööööööööööööcs, már bocsika de nem tudok rá mást írni!!

Kobak üdv. köztünk!! Mesélj még Magadról :)

Holka!!! GRATULÁLOK!!! Ez szuper és KISFIÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! Én is kisfiút szeretnék!!!! Annyira jó Neked!!! :lol: A kép is nagyon jó!!! Le sem tagadhatja a nemét!!! :)

Kép
Kép
lanta
 
 


Honeymoon
Én is szedek hormont, Utro-t hüvelyi úton 3*2 naponta. Pattanásaim nem lettek, de szerintem én minden nyavalyámat ezeknek a plusz hormonoknak köszönhetem (depresszió, rögösödés stb.) Szóval már várom mikor abbahagyhatom.
Az autóvezetésről: én a fiammal majdnem végig vezettem, pedig jó nagy pocakom volt! Persze csak a városban, kis távolságokra és nagyon óvatosan.
Egyébként nagyon helyes kis pocid van!

Röné
Szóval mint fentebb írtam 3*2-t szedek Utroból. Nekem a dokim azt mondta, hogy szedjem be az összeset (az kb. 12+0 – ig tart), utána álljak át 2*1 Duphastonra, hogy ne hirtelen hagyjuk abba.

Holka
GRATULÁLOK A KISFIÚHOZ!!!!

Kobak
Szia! Én is üdvözöllek! Jó babásodást!

Kép
nostawen
 
 


Köszönöm a gratukat!!! Olyan hepi vagyok ma!!! :lol: :lol:
Csodálatos volt látni őt!! :D
És nem utolsósorban a vérömleny is egyre kisebb!!! :D

Minyu
Jól teszed,hogy eljössz,mert ez a helyzet csak felidegesítene!!
Hihetetlen emberileg,hogy tud ilyen gonosz lenni :evil: ........egy kismamival ordibálni.

Lanta
úgy voltunk vele,hogy azt már tudjuk milyen ha van az embernek egy kislánya..nagyon jó!! :D Így örültönk volna még egy csajszinak. Mivel 3 gyereket szeretnénk most 2.nak nem volt olyan nagy kivánságunk a nemét illetően.
De azért OLYAN JÓ,hogy kis kukis mert az egész terhességnek ad még egy kis plussz varászt az újdonság,hiszen kisfiút még nem szültem.
Erre mondta ma a barinőm,hogy a 3.terhességemmel majd ikreket várok,hogy ott is meglegyen az újdonság varázsa is plusszban :lol: :lol:
Pocakod már szépen látszik :D

Anikó
Melyik fogadtól váltál meg? Remélem holnapra már jobb lesz.

Monnee
én határozottan úgy érzem rohan az idő!! Hihetetlen 5-6 hét múlva jön a 2.genetikai uh és igen akkor már félidősek leszünk!!!
És milyen gyorsan eltellik majd egy-egy nap ha babacuccok beszerzésével tellik el!! :lol:
holka
 
 


Ági
grat a kis 34 mm-es babóhoz,örülök,hogy minden rendben volt.
Márti
de jó,hogy alábbhagy a rosszullét, azért ez a sok hányás nagyon szörnyen hangzott!!
Csak most vettem észre,hogy 3 fiad van?? Gratulálok a kis csapathoz :D ,mennyi idősek?
holka
 
 


Csajok, az ikres topikon a 12. heti 4D-n nem olyan nemű babákat mondtak, mint most, a 18 hetesen! :roll:
Az egyik csajnak ott akkor 2 kisfiút mondtak, most meg 2 lányt!

Meg egy másik csajnál sem úgy mondták most.

Szóval szerintem a 12 hetes uh-ból ne vonjunk le messzemenő következtetéseket, mert csalódás lehet a vége.Ez annyira kiábrándító, nem???????

Persze, az a lényeg, hogy egészséges legyen, de ha már egyszer megmondják......
Vendég
 


Luca
a genetikus csajszi azt mondta nem szokta megmondani ilyenkor de ez most annyira egyértelmű.
Én is mondogatom magamnak nem élem bele magam mert még csak 13 hetes...csak így már nehéz nem azt gondolni,hogy kukis..
De persze az agyam ici-pici része rá van állva a tévedésre..
Nem baj előbb-utóbb ugyis kiderül!! :D
holka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?