Sleepin: jól csinálod, ne aggódj, nálunk is ugyanez megy!
Akartam is már kérdezni tőletek, hogy hányszor eszik általában egy nap a babátok. Mert nálam Marci eleinte hatszor evett, de újabban kihagyja már az este 11 órás evés, mert alszik, és majd csak hajnal 4kor kel. Így egy nap ötször eszik.
DE: észrevettem, hogy csökken a tejem mennyisége! Utánaolvastam és ott írták, hogy hiába a homeos bogyó szedése, ill. a tejserkentő teák ivása, ha a mellet érő inger elmarad, így betoltam még egy etetést reggelre, mert az este 11 órás evést én sem akarom visszahozni (akkortól éljük az életünket a párommal, az nekünk is kell+a gyereket sem lehet felébreszteni, mert nem akar kelni:) Szóval így most megint napi hatszor kezdtünk enni, de így meg látszik, hogy semmi igénye rá, nem is éhes, ímmel-ámmal eszi ki a tej elejét, ahogy Sleepin is írta. A 4 órás evéseket szeretné, tudom, mert már ezt is próbáltam, de félő, hogy így meg a tejem fog elmenni, mert már kezdett csökkenni.
Ahogy Konkri is írta: nem értem ezt a tejmennyiség dolgot. Mindig minden szopi közt iszom, amennyit kell, és mindent ugyanúgy csinálok, de van, hogy alig van tejem
egyszerűen nem értem...
Valaki írta, h nyugodtan adjak neki cumiból pótlást, ha nincs elég a ciciben. Na azt is próbáltuk, de utána üvölt, ha visszraknám a mellemre (pedig olyankor még van a ciciben), mert abból nem dől, mint a cumiból, így a cumisüveget nagyon szeretném mellőzni!!!!!
Egyre inkább érzem Konkri igazát, ez a szoptatás is egy nagy kálvária, de hát ahogy látom Lafi-Blongyi példáján, a tápi sem jobb...
Ja, és a védőnő is azt mondja, hogy napi ötszöri kajálás az nem valami sok, hiába eszi meg időnként a 160-at is. És lehet benne valami, mert Marci hétről hétre nem hízik csak max. 100 g-ot, sajna, pedig tényleg megeszi a napi 600-at bizti.
Alvás: Nálunk is küzd az elalvás ellen napközben, háton fekve felcsapkodja magát a kezeivel, így ha már látom, hogy nagyon hulla fáradt, akkor én is hasra rakom, de csak bőven kaja után, ahogy Konkri is írta.
Ja, és este nálunk is könnyebben elalszik, gondolom tudja, hogy olyankor az következik.