Hello csajok!
csak gyors helyzet-jelentésre jöttem én is, tiszta depi vagyok már megint..nem tudom, hogy a hidegfront teszi vagy mi, de legszívesebben állandóan bőgnék...frankó életérzés!!!
Judit(Kmét),
volt ma nst?? én voltam 9kor, gondoltam Rád, mert most nekem se akart megmozdulni Pankababa, aztán 25 perc után nyomtam egy csokit, arra nagy kegyesen nyújtózott párat..pénteken megyek megint..Ja, és megvolt az 5-ik emeletre való felrohanás ismét, a dokim a műtő előtt nézte meg a papírt..most még örültem is, de nem lett semmi szülésindító eredménye a lépcsőnek
Én a BioSpaban voltam itt Kméten 4d-n, 10ezerért csinálták, amiben benne volt a fotó és a dvd.
Kavics,
jobbulást!!! Képzeld, elfelejtettem a 25ei szoptatós tanácsadást!!! annyira hülye vagyok!!! pedig úgy készültem, másnap jutott eszembe, még bőgtem is, hogy lemaradtam (mondjuk mostanában mindenen bőgök)!
Niki,
nagy-nagy drukk holnapra!
Zsu,
azt hiszem, Te kérdezted Mézgombiékat: köszi, jól vannak, lassan költöznek haza Kiskunfélegyházára, mert a kistesó is ott fog születni, mint Julcsi. Ha van náluk bmi fejlemény, beszámolok!
vezetés:
fúúúú, már nekem is nagyon nehezen megy, és annyira dekoncentrált vagyok, hogy folyton parázok egy balesettől. de egyébként meg még nagyobb lenne a bezártság érzetem..szóval csökkentett üzemmódban még nyomom neki....
bpd: én úgy tudom, nem fejkörfogat, hanem a két fül közötti távolság, azaz kvázi fejszélesség szemből.
na nem is lett annyira rövid, jövök, amint egy picit vidámabbra hangolnak a hormonjaim...
pusz mindenkinek!!
ja és nagyon cukik a babók!!!!!