Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Erika, igen ma mondtam meg melóban, egész jól fogadták, kicsit rosszabbra számítottam! De azért az első kérdése a főnökasszonyomnak az volt, hogy "és meddig akarsz otthon maradni?" Így most egyik szemem sír,másik nevet!
Jársz már dolgozni?

Hugi!
Boldog szülinapot, lánykád is felköszöntött? Gyere gyakrabban, ha tudsz!

Mnzsani!
5 éve sz.tem nem volt az itteni kórházban elektr. mellszívó kipróbálásra, de most nem tudom... majd utánajárok! Vagy esetleg: GANGI, te szültél itt utoljára, nem tudod véletlenül?
A Te géped kipróbálását lehet hogy elfogadnám, de hát ugye azt csak szülés után!
Ezt majd még megbeszéljük, ha addig nem veszek valamit, oké? De csak aug. elején hoznám el max, addig még írok majd Neked. Köszi, hogy felajánlottad.

Lívi!
Kitartás a melóhoz, emlékszem én is,mikor elkezdtem Soma mellett dolgozni és ballagtam a buszmegállótól, azon kaptam magam, hogy lesem hogy hol ugrabugrál a gyerek.... :oops: :( Köv. pillanatban kapcsoltam, hogy nincs Velem-elszorult a szívem. Szóval elhiszem, hogy hiányzott, de az idő gyógyír lesz remélhetőleg!
Most majd a du-i pár órákat kell aktívan eltölteni Vele és hidd el semmi gond nem lesz!

lola77

Sziasztok!

Vergődik az egész család, tiszta beteg mindenki...
Én olyan szinten nem kapok levegőt, hogy már alig hallok tőle. Végig vonult ez a vírus az egész családon, rendesen kiütöttük magunkat a hétvégén. Elmentem dolgozni, de lehet, hogy jobban jártam volna, ha otthon maradok.

Erika!
Nálunk most lesz pénteken a farsang, Dávid télapó lesz. Ő választotta végülis. Először, mikor megkérdeztem, azt mondta, hogy versenyautó akar lenni :D . Aztán meg "múú". De én nem akartam idén bocit, tavaly is az volt. Aztán most legutoljára a télapót választotta. Nekünk a bölcsinek vannak saját jelmezeik, egy kis hozzájárulásért lehet tőlük kölcsönözni - de nagyon aranyos jelmezeik vannak.Nagyon megmaradt az emlékeimben egy ovis farsang ( a sajátom), amikor az egyik lány hentesnek öltözött, és egy pár kolbász lógott a nyakában... :D

Köszönöm a köszöntést, de sajna nem túl jól, betegen telt a névnap.

Lola!
Nagyon gratulálok a picúrhoz, nagyon örülök, hogy lesz kisbabátok. Olyan jó volt terhesnek lenni, én szívesen végig csinálnám még. Na majd talán egyszer.

Lívi!
Nekem is nagyon rossz volt, amikor visszamentem dolgozni, miközben a Dávid tök élvezte. Szerintem én jobban szenvedtem, mint ő. Nekem anyu hozza el 3 óra fele a Dávidot, mert én 4-kor végzek. És így is utolsó előttinek hozza el - a szívem szakad meg érte. Mi lenne, ha nekem kéne menni érte, 4 óra után?

Képzeljétek, most azzal sokkoltak - persze tudtam, hogy így van, de nem gondoltam így bele, ha a Dávid nem lesz szobatiszta szeptemberig, bölcsibe már nem mehet a kora miatt, oviba még nem mehetünk, szóval aztán nem tudom, mit csinálok vele.
Most már azt mondta a gondozónő, hogy menjek el a Dáviddal a nevelési tanácsadóba. Nem értem ezt a kölköt, hogy tudja így és ennyi ideig visszatartani a pisit...

Dávid és a freemail:

Kép

Kép
lillaka

Sziasztok!

Lívia
köszi átért a könyvrendelésed :lol:

Angika
köszi,hogy felajánlottad,ne fussak hiába abba a Pennybe,élni fogok a lehetőséggel :lol:
Sajnos nekünk nincs meg a keresett dvd,én is keresem a Fitti és fetti torna dvd-t,de eddig nem sok sikerrel :cry:

Lola
a főnökön már csak ilyenek :evil: :evil: nem kell vele komoylan foglalkoznod!
Holnap már megyek én is melóba :cry: :cry:

Lillaka
biztos aranyos lesz Dávid a farsangon,képet majd kérünk! :lol:
Nálunk is lehetett volna kölcsönözni 600 ft-ért a böliben jelmezt,de a katicásak sem igazán tetszettek :roll:
Én úgy tudtam,hogy 4 éves korig maradhatnak bölcsiben :roll: szerintem nyáron biztos belejön Dávid a szobatisztaságba.
Nevelési tanácsadó???Oda miért kellene vinned? :oops:
Vikivel a héten kezdtük el a pelusnélküliséget......
Du-i alváskor szinte száraz mindig a pelusa,viszont éjjel még eléggé változó.....1 száraz éjjel,1 nedves.....
kakiláshoz viszont nagyon ragaszkodik a pelushoz :roll:

Mostanában Viki annyira mondogatja,hogy ő nem akar majd oviba menni,meg hogy maradjak vele ott,aludjunk ott együtt.....

Ma voltunk délelött a Kreszparkban,íme pár kép:
Kép Kép
mostanában Viki itthon szoknyában vagy pörgős ruhákban érzi jól magát,nadrágot nem szereti :P
Kép
új frizura a vacsihoz elsősorban :wink:
Kép

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Angika!
nekünk megvan Rubint Réka terhes tornája,sőt még a babamama torna is.Holnap vagy pénteken is jó nekünk a séti,akkor tudnám vinni is neked.Bizti nem neked kell :?: :lol: Te hallotad hogy van a Gálon zeneböli?El kéne néznünk oda,nem? :lol: N aírj vissza hogy nektek mikor jó a séti.

Erika!
nagyon jó Viki haja ahol fel van tűzve neki!!!Igazi kiscsaj már most tudja mikor mibe akar lenni.Dorka még nem válogat szerencsére :) Ja láttam a másik képen hogy vannektek párologtatótok,jó?Mi is gondolkoztunk hogy veszünk ,de nem tudom hogy megéri e?

Livi!
Gondoltam rád hétfőn...nagyon rosz lehet újra melózni,de az nagyon jó hogy Timi szeret bölibe lenni.És mi van azokkal az anyukákkal aki mondjuk 5-ig melózik és nem tud a gyerekért menni más ,csak ő???

Lillaka!
Jobbulást Nektek!!!hát nem lehet könnyű Dávid helyzete,de én sem értem miért kéne mennetek nevelési tanácsadóhoz??Ott van még a nyár,akkor tuti szobatiszta lesz.lehet hogy akár 1 hét alatt is.

Lola!
Köszi szépen a Varjú adatait :) ,most már fogalmam sincs hogy ki lehet ő :? :) Hányinger még mindig elkerült???Jó kis főnökaszonyod van,még meg sem szültél már azon gondolkozik mikor mész vissza...És meddig melózol még?

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági
zenebölcsi?jól hangzik,biztos jó lehet,menjetek használjátok ki amit csak lehet :lol:
Ilyenkor kicsit irigykedek ám :roll: :P
Köszi,Viki igazi kiscsaj sokszor érvényesíti akaratát,lehet,hogy túl sokszor is :roll:
Igen,nekünk Tefal bébi ultrahangos párásítónk van,júniusbna lesz 1 éves,sajnos már volt szervízben is :cry:
A párologtató részénél van teflonos membrán rész,és az kezdett el málni,pedig csak fél évet használtuk,de akkor nagyon sűrűn.
Szerintem jó,de mostmár vannak modernebb,igaz drágább készülékek,konkrétan nekem a légtisztítós párásító tetszik/lehet hogy nem pont ez a neve :oops: ,babás újságban szoktam látni a hírdetésüket,Boneco márkájú,ha jól rémlik.....

Amúgy a párásító nagy melegben és hideg száraz időben nagyon jó,főleg,hogy Vikinek eléggé sokszor van gégegyulladása :cry:

Kicsit rólunk :wink:
Viki vasárnap óta kijelentette,hogy neki már nem kell pelenka,mert ő már nagylány :lol:
Azóta szót fogadtam neki,és bár esti lefekvés előtt nagyon ritka mikor pisil,éjjel pedig nem igazán szólt még.....eddig 1 éjjel sikerült szárazra :roll: de majdcsak belejön :lol:
Kinek hogy sikerült a pelenkamentes életet sikerre vinnie?
Kakilni viszont még mindig abba szeret :lol:

Ma délután nem aludt a bölcsiben,sajnos ez mostanában elég gyakori :cry:
Hazajöttünk itt állt mellettem a szobában és egy pilanat múlva azt vettem észre hogy magára rántja a tévét :shock: :shock:
Nagyon megijedtem!!!!!!!!!!!!!!
Ő meg úgy elkezdett sírni :evil:
Hirtelen nem tudtam mit csináljak,de mikor megmozdult,óvatosan felemeltem,lefektettem az ágyunkba és úgy nyugtattam......
Megtapogattam a hasát,mellkasát,majd az egész testét,szerencsére semmire nem reagált fájdalommal csak a fejére hátul.
Néztem,hogy egyenesen megy-e,hányingere van-e....de lekopogom eddig semmi tünet,remélem,nem is lesz már!
Amúgy egy papírvirágos cserép volt dísznek a tv tetejére téve,és azt szerette volna levenni......

Viki olyan eleven gyerek,ha belendül,sokszor egy pillanat és fent terem asztal tetején,bemászik a kádba,aztán onnan ki,ablakpárkányba is volt már,hogy felmászott félig :shock: :roll: :oops: így csak bukó ablakon szellőztetünk,nehogy baleset legyen belőle......

Szóval ilyen mozgalmasok a napjaink.....

Ma végre a bölcsiben voltak kint a gyerekek levegőn!!!!!Azért ez haladás szeptember óta...... :roll:

Megyek tornázni :lol:

cseriviola

Sziasztok!

Erika,
köszi még1x a telefonszámot, április 01-re kaptunk időpontot. Vicces...
A Máté 3 napja alszik du-án pelus nélkül eddig kopp-kopp. Este még ráadom, de már kényelmetlenebbet, mocorog is benne rendesen... :) Én nem akarom pelus nélkül addig altatni amíg van pisi, mert akkor sírva ébred :(
Húúú nagyon ijesztő lehetett mikor magára rántotta a TV-t! Még szerencse hogy nem lett semmi baja!
A Noddynak volt sapija is csak nem akarta felvenni :lol:
Érdekes, hogy milyen kevesen öltöztek be nálatok!

Lilla,
jó rólad hallani! Tényleg gáz a nevelési tanácsadó! Miért?! Nyárig biztosan szobatiszta lesz a Dávid, miért kell besokkoltatni a szülőket?!

Lívi,
kitartás a melóhoz, hidd el - sajnos - megszokod. Mondjuk nekem még mindig sajog a szívem, de szerintem ez meg is marad. Az a lényeg hogy a Timi élvezi szerintem. Az egyik barátnőm gyereke az utolsó a csoportban és azt mondja semmi gond nincs, a gyerek nem változott amióta a nagyi nem tud érte jönni és tovább van.

Lola,
gratula a "majdnem" 13 hetes kisbabóhoz! Tényleg milyen neműt szeretnétek? Biztos furi lehet újból babásodni... :)
Tényleg nagyon pozitív a főnököd hozzáállása, anno az én francia főnököm megkérdezte "és 2-3 hónap múlva jössz vissza? ... ja persze 2 év minimum... :) " ugye nyugaton a 6. hét után mennek vissza az anyukák melóba, az azért nagyoon durvaa!
Az egyik ismerősömnek kint van hollandiában ismerőse, a kicsi 1 éves, és mindig megkérdezik, hogy beteg-e a gyerek hogy otthon van még mindig vele? :shock: Ő meg mondja hogy nem, csak otthon akar vele lenni... hozzáteszem ugye kint sokkal jobban élnek az emberek...

Angika,
nagyooon szuper lett a melegítő! Még a Zolinak is tetszik! :)
Pedig meginogtam, hogy kell-e nekünk. Az Évi megint töltött fel cumókat, én már többet vettem tőle és mindig jó volt a minőség!

A hétvégi muri lelőve, betegek vagyunk. Legalábbis én, a Matyi is egy kicsit rosszkedvű, hétfőn voltunk gégészeten az orrmandula miatt. Elég nagy, valszínű a közösségi bacilusok miatt ezért kap nehezen levegőt. Ha nem húzódik vissza lehet hogy műteni kell. Na ezt fogjuk mindenképpen elkerülni, ha kell elviszem mindenféle guruhoz, de a műtétet kerüljük el.. ráadásul akár 2-3x is visszanőhet 7 éves koráig, amikoris elsorvad... reméljük javulni fog szegénykémnek.
Ráadásul utána bemegyek a bölibe az ágyneműért - hozzáteszem pénteken úgy jött a Máté haza hogy kőtőhártyagyuszi - a gondozónő pedig elkezd célozgatni hogy a Máté állandóan orvoshoz jár, ez így nem jó stb. Igaz sokszor voltunk az orrfolyások/mandula miatt ,de mindig mehetett bölibe .Aztán jól összebalhéztam vele, hogy majd ha gondoskodik róla, hogy a fiam pénteken reggel még egészségesen ment, majd délutánra begyulladt a szeme, akkor beszélhetünk arról hogy kit- hogyan vesznek be. Annyira berágtam rá, de 1x-2x még visszakoztam, mert a Máté is ott volt, de milyen gondozónő az ilyen aki a gyerek előtt csinálja a feszültséget?!! Rettentően kiakadtam rá... :evil: :evil: De majd ha lenyugodtam megmondom neki, hogy a szememben ezzel hogy a gyerek előtt veszekedik - szó szerint majdnem kiabált - egy nagy nulla mint gonozó. Ha gondja van, hívjon be, beszéljük meg négyszemközt stb..
Szintén mehetett volna bölibe, de a héten inkább nem mert én is itthon vagyok , igaz kedden voltam bent és pénteken is megyek, mert jövő héten jön 3 angol auditálni - a véremet szívni - és így nagyon rosszkor jött egy a vírus - nincs hangom, fáj mindenem....
na mindegy nem panaszkodom.. :( :?
De legalább együtt vagyok a Matyival, olyan mintha nem is dolgoznék :) :) :) tényleg ma délelőtt mintha minden nap mennénk megint játszóra, ide-oda stb.. jó volt nagyon 8)

na dobok 1-2 képet, is aztán lépek mert jó hosszúra sikeredtem..

bilizem... :)
Kép
mindig vezetni kell a parkolóban... :)
Kép
kirándultunk a hétvégén :)
Kép
Kép

sziasztok!
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Lilla!

Nem olyan vészes ám a Nevelési Tanácsadó, itt vannak a Kodály ovi mögött, esetleg egy időpontot kérhetsz tőlük, lehet hogy 1-2 tanács segít, ettől még nem vagy elkönyvelve rossz szülőnek. Biztos sok ilyen kisgyerekkel találkoztak, ha már a tapasztalatokat elmondják, lehet hogy segítenek!
Persze, elég csúnya dolog a g.nőtől, hogy riogat Téged.
Vagy próbálj meg beszélni a bölcsis vez.nővel, hogy szept-től is hadd járjon oda még Dávid esetleg januárig, ha mégsem megy nyáron a szobatisztaság.
Lehet, hogy 4 éves korig odajárhat (nálunk is volt ilyen a sárb.bölcsiben), de ugye januári a Dávid, tehát évvesztesség miatt elvileg szept-ben nem kezdhet ott!
Ja és én elmennék már most a kiszemelt oviba a vez. nőhöz és ott is letárgyalnám, hogy beíratod, de feltételesen, és ha nem jár sikerrel a nyár, akkor csak januártól hordanád oda!
Én a helyedben felkészülnék a rosszabbra, akkor nem stresszelnéd egész nyáron Te se magad és lehet ez hozná meg a sikerélményt! LEhet Dávid érzi rajtad a "türelmetlenséget", persze tudom az idő meg szorít, és megérelek, de NEM TE VAGY EZZEL EGYEDÜL!
Viszont orvosilag úgy tudom, csak az 5 éves kor a határ, onnantól kezelik csak-bár ez nem biztos!

Zsani, nem értem a g.nőt, milyen legyen 1 gyerek, aki élete első évét tölti közösségben? Egyébként igazad van, hogy ezt nem a Máté előtt kellett volna megbeszélni.
Lehet, hogy másik szülő reklamált, esetleg, ez szokott ilyenkor a háttérben lenni.

A terhességemről: másképp állok hozzá, lazábban, hisz már tudom, mi fog következni, ennyiből jó. Meg úgy, hogy már több ilyen nem lesz! :) De semmi testi tünet, szerencsére.
Ja és Soma kislányt szeretne, persze Én is, de úgy érzem hogy kisfiú lapul a hasamban! Na de ez se mérvadó, mert Somát végig lánynak éreztem, szóval nálam nem működött a női megérzés! :oops:
A 18 hetes UH-n megpróbálom kinyomoztatni, milyen nemű, ha nem megy, akkor huszonvalahány hetesen megyek 4 D-re, ott remélem kiderül!

lola77

Ja, Angika
Ha nincs semmi gond a babával, szeretnék aug. elejéig dolgozni, de ugye július 7től +aug-ban nincs ovi (csak ügyeletes, aug-ban meg sehol!), így júliusban is leszek szabin...
Majd meglátom, hogy oldják meg itt melóban a helyettesítésemet, de júliustól már csak lightosan (az is lehet, hogy nem 8 órában) szeretnék dolgozni... A kollégámmal, az ő nyári szabijával nem akarok kiszúrni, ettől is függ!

lola77

Sziasztok!

Angika!
Még mielött elfelejtem,zeneböli,keddenként van a művelődési házban.9,30-11-ig.Most kedden mi tuti megyünk,ti jöttök ????? :D Juló sírt a játszón?Már eléggé messze voltunk de mintha az ő hangja lett volna.

Erika!
Azztttaa nem semmi.Gondolom hogy megijedtél....És rá is esett Vikire a tv???Jól van semmi tünet azóta?És mi lett a tv-vel?Köszi az infót a párásítóval.Tök jó mi is kartunk venni,de az eladó csaj azt mondt ahogy nyáron ezt be ne kapcsoljuk,mert akkor megfullasztjuk vele a gyereket...De most megint elgondolkozom rajta... :? Hát én nem tudom még sajna elmesélni a pelus nélküli létet...Dorka egyre jobban esik vissza.eddig már csak akkor adtam rá amiko raludt ill.,ha télen levittem a hidegben.Otthon tökre nem kelett neki.Most meg az utóbbi időben már nem csak 1-2 csepp jön be,hanem van hog yteljesen bepisil.Volt hogy vártam hog ynem veszem észre,de nem szólt tökre nem zavarta a dolog.Viszont kakilni csak bilibe vagy wc-be akar,szerencsére.Gondolkoztam hog yviszszaadjam rá a pelust?Szted?

Lola!
Jó sokáig fogsz dolgozni.Bár én is úgy terveztem ,hogy az utolsó 1 hóban nem melózok már,azt nem jött össze.Nekem elektromos mellszívóm volt,és azon lehetett állítani az erőséget,tehát tökre nem fájt.Nekem a kézi nem jött be(vagy nem jóm volt),de bedurrant a kézfejem a végére...Az elekromos 5 perc alatt teljesen jól kiszívta...Reméljük most sem jön be a női megérzésed :) olvastam hogy Soma is a sárberki bölibe jár.Esteleg nem tudod hogy az oviban mikor van nyílt nap?Dorkát oda szeretném beiratni.Azt olvastam a neten hogy aki 2005.12,31-ig betölti a 3.évet mehet oviba szept-től.Tehát Dorkát lehetne...Meg még azt is hogy ott lehet év közben bármikor beadni.

Zsani!
Teljesen igazad van,hogy nem Máté elött kéne így kiakadnia a gondzónőnek,meg sztem nem is kéne így beszélnie az anyukákkal...Nem csodálom hogy kiakadtál...A gondozónő mit csinál ott pontosan? :oops: bocs hogy nem tom,nem ő a dajka ugye?
Jobbulást neked!!!!

Ági

Kép

Kép
ági01

Olvaslak benneteket, de most nincs időm reagálni, Réka most is az ölemben ül és ő is nyomkodni akar...

Csak annyit akarok: Sikerült hétfőn az altatás! Bemehettem vele az MR gépig, ott kapta az előre bekötött branülbe az altató szirupot, 1 ml után már dőlt is hátra, akkor kijöttem, 20 perc vizsgálat volt és 35 perc után hallottuk kintről, hogy köhög, sírdogál, mikor kihozták hozzánk a folyosóra már félig fent volt. Altatós orvos segéd néni aki a múltkor is tök kedves volt, mondta, hogy rájuk ilyesztett mert nem akart felébredni.... :shock: , várni kellett még 1 órát kint (többször ránéztek, közben már teljesen magához tért, ivott, mászkált) és jöhettünk haza. Jövő hét vége felé lesz eredmény, akkor megint fel kell menni.

Roli élvezte a múlt heti farsangot, táncolt, vetélkedőn játszott... majd teszek fel képeket vmikor.

Írjatok, olvasgatok ám néha...!!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak nincs sok időm!!!

Lola!
A 200 ml tejcit nem abbol fejem le amiből szivot a Zsófi, hanem a másikból! Még eddig 1 cici elég neki!
Most, hogy már csak 3x szopizik még ugy napi 350-400ml tej jön le amit a tejtesó anyukája elvisz!

a pelenkáról:
Dóri is csak pelusba volt hajlandó kakilni egész tavaly oktoberig. És csak este, tiszta popoval, fürdés után a tiszta pelusba!
Akkor valahogy bele kakilt a bibibe és azota csak oda hajlandó! Szerencsére!
Alvásnál először Én is ugy gondoltam, hogy megvárom teljesen száraz legyen, de szerntem akkor még most is várhatnám!
Először a du alvásná vettem le ( még a nyáron) aztán az éjszakinál, meg tavaly okt. végén szolt, hogy nem kényelmes a pelus, vegyük le! Hát 1-2 hétig be-be pisilt, de aztán szépen megérzi, ha jön! Sokszor félálomba van, pisil aztán alszik tovább!
Szerintem nagyon ügyes!

Az Én véleményem az ,ha a gyerek "már majdnem szobatiszta" és kicsit visszaesik, nem szabad ujra visszaadnia pelust!
Ő már akkor tudja hova kell pisilni, csak elmélyed a játékban! Ez is olyan dolog amit meg kell tanulnia! A játék nem fut el!!!

na megyek mert fáradt vagyok!

Cirmike!
Szurkolunk a jó eredményekért!

Móni

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Csak gyors bekukk :lol:
Másik topikban olvastam,hogyha már egyszer lekerült a gyerekről a pelus,nem szabad visszaadni rá,mert azzal csak megkeverjük őket.

Szintén máshol olvastam,hogy a gépi mellszívó jobb,mert a kezet nem annyira erőlteti meg és a szívás erősségét is lehet szabályozni/ezt egy ikres anyuka írta :lol: /

Sziasztok:Erika
bocs,de nem reagálok most,mennem kell aludni :?

cseriviola

Sziasztok!

Mi is megvagyunk ám csak elkaptunk egy kis náthát ami persze végigment a családon :( szóval eléggé elfoglalt vagy fáradt voltam ahhoz hogy reagáljak olvasni persze olvastam, máramikor a géphez ültem.
Képeket raktam fel ismét: http://www.babanet.hu/album/index.php?own=1&album=14680
a másik folytatásaként ne lepődjetek meg ha már láttátok az elején otthagytam a képeket.

Szobatisztaság ügyhöz nem tudok hozzászólni, mert mi már túl vagyunk rajta, Lackó szobatiszta teljesen.
Amúgy jól vagyunk, néha nehéz a 2 gyerkőccel, főleg az öltözés, mert mire Lackót elkapom és felhúzom a gúnyát addig már minimum 20 perc eltelik szóval ahhoz hogy lemenjünk kb 30-40 perc szükséges. Lackót mindenért meg kell erőszakolni, lemenni nem akar aztán meg feljönni. Szóval nem egyszerű az életünk :lol:

Szerintem a mellszívók között csak az a különbség hogy bírja a kezed vagy sem :) semmi más nekem az aventes totál bejött, ha van mit kiszívnia 5 perc alatt kész van, habár én nem fejek sokat eléggé jól beállt a kereslet kínálat egyensúly (meg igazából napközben időm sincs)

Lola!
Fel a fejjel én is elmennék aba a nevelési tanácsadóba az ötletekért, Ők bizti tudnak újat mondani. A keresztfiam oda járt logopédushoz a sógornőm nagyon dicsérte az ott dolgozókat, hogy milyen aranyosak és segítőkészek.

Erika!
Félelmetes dolgok történnek nálatok aztaaaaaaaa

Zsani!
jók lettek a képek, miért baj hogy Noddy akart lenni??? Legalább Ő találta ki nem pedig Te erőltettél rá valamit amit lehet hogy utált volna így meg tök élvezte látszott rajta :)
Megrendeltem az újabb adag kapszulát hátha szükség lesz rá :) és képzeld véletlenül 2x küldték el :lol:

Lívi!
Újra a fedélzeten végülis hová kerültél?? (végre újra van protekció az okmányirodában) :lol:

Megpróbálok gyakrabban jönni!
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok

Pelus ügyben nekem is az a véleményem hogy nem szabad rá visszaadni,ha már edig ügyeskedett.
Nálunk szinte a legelejétől nem volt a déli alvásnál pelus,de éjszakára még most is van.Múltkor én is úgy csináltam mint a Móni,hogy nem adtam rá mert állandóan reklamál miatta meg huzigatja.Hát úgy összepisilte magát,hogy az csak na.És nem ébredt meg rá.Tök jól aludt,reggel tök jól ébredt viszont tiszta pisi volt. Én meg féltem nehogy megfázzon.Így nálunk még marad ,de általában reggel szokott már csak belepisilni rögtön felkelés után,így valószínű megvárom amig jobb idő lezs és le fogom venni.

Na amúgy meg túléltem az első hetet. Csak az a baj hogy sokkal fáradtabb vagyok,ezáltal türelmetlenebb is.De Timi jól érzi magát a böliben,úgy vettem észre nem gond ha majdnem utolsóként van ott,mert ilyenkor használhatják a nagyobb játékokat,bicó kismotor meg ilyeneket és tök élvezi.Már ki is viszik őket az udvarra,aminek tök örülök,tök mindegy milyen lesz a ruhája,engem nem érdekel de mégiscsak kell az a friss levegőn való szaladgálás.
Esti alvás még mindig probléma de már kezd neki derengeni mit is szeretnénk tőle.Majd csak lesz ezzel is valahogy.

Örülök hogy mindenkivel rendben minden,jók legyetek
Üdv Lívia

Kép
slivia

Angi

Jogsihot kerültem,ami sokkal nyugisabb mint az előző helyem.

Üdv Lívia

Kép
slivia

Kép
Kép
gangi

Ági!
És nincs már meg az elektr. mellszívód? Írtad, h ogy amikor ideköltöztetek Tb-ra valamiért elapadt a tejed... a mellszívóval sem sikerült fenntartani?

Erika!
Én is olvatam több helyen, hogy valakinek bedurrant a keze a kézitől, bár sz.tem is úgy van, ahogy Gangi írja, ha van, akkor a legtöbb nőnek hamar kijön.
Mint Móninál is, nem csodálom, hogy elég egy cici,h isz ha a másikból kifej 200 ml-t, akkor az egyikből annyit evett ki Zsófi, az meg ugye tetemes mennyiség, még egy 7 hónaposnak is! Nekem sajna a kettőből együtt nem volt csak fele!

Gangi!
Annyi jót olvastam a More Milk kapszuláról (ugye ilyet vettél Zsankától), hogy ilyet is fogok rendelni! Egy csomó helyen van féláron: teszvesz,vatera! Ha tudom hogy még akarsz rendelni, előbb szólok. Tutira akarok menni, hogy rajtam ne múljon semmi a tejcinél!

Cirmike!
Ügyi volt Réka az altatásnál! Az eredményekhez a legjobbabakat!
Várjuk Roliról a képeket, emlékszem tavaly írtad, hogy félénk volt a farsangon, nem akart egyedül felmenni a színpadon!

Lívi!
Igen ha Soma is első néha az oviban, tök lelkesen megy be és rögtön olyan játékot vesz elő, amihez gondolom ritkán jut! Ez sok közösségben így van, meg az se utolsó, hogy ilyenkor a g.néni csak rájuk figyel azon a 15 perc, fél óra alatt!
Protekció: :D Kár hogy tavaly járt le a jogsim, na de tényleg jó tudni, hogy ott vagy! :wink:

Jaj, Ági:
Nem a bölcsibe jár már Soma, oda JÁRT! Na az oviról: tényleg lehet oda évközben is menni valószínű, mert ki is van írva: befogadó óvoda, ami azt jelenti,nincs telítve a létszám.
Két oldala is van, az egyik a Spar felől, az iskola bejárata felőli bejárat, a másik a bölcsi után (az középen van) Sárberek felé, a Galla patak felé, de annak elég gyér és kicsi az udvara: meg a szomszéd csajnak oda jár a fia, és nincs meglégedve vele. A vezetőnő mindkét helyen (+a Szivárványban is Újvárosban is) Hetzmanné Begala Anna.
Szerintem menjetek el, nemsokára lesznek nyílt napok (ha gondolod meg is nézem Nektek,hogy pontosan mikor) és meglátod Dorkának hogy tetszik! (Ez a Sparhoz közelebbi amit mondok!) Vannak vegyes és sima csoportok is, asszem!

lola77

Ja, Gangi!
Én is az öltöztetéstől, elindulástól fogok kiakadni majd sz.tem 2-vel, ettől is tartok leginkább, de ugye talán ezt is megszokja majd Lackó is... (Somának már ugye egyedül kéne öltözni, de hát elég reménytelen..... sz.tem még 10 évesen is én adom rá a ruhákat! :oops: )
Pont ugye tél van, talán könnyebb lesz, ha tavasszal már csak vékony pulcsiig kell őket öltöztetni.
Hogy néz ki a sorrend? Hányadik Lackó, Krisztián és Te?
(Nem röhögni, de ilyen dolgok is eszembe jutnak!)

lola77

Sziasztok!

Köszönöm szépen a szülinapi jókívánságokat, jól esik, hogy eszetekbe jutottam :D

Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Csatlakoznék jozzátok!

Gabó vagok szintén Tb-ról.
Van egy 7 éves Daniellám, és egy 6 éves Laurám.
A pocakomban pedig a kistesó :)

Kellemes hétvégét!

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Sziasztok

Szia Gabi.Üdv köztünk,én Lívia vagyok kislányom Tímea.Én most mentem vissza dolgozni,kislányom meg keményen elkezdte nyomni a bölit. Írj egy kicsit bővebben magatokról,merrefele laktok stb. Nem semmi 2 nagy gyerkőc mellé bevállalni egy picit.Kihez jársz dokihoz?Vigyázz magatokra még elég pici a pocaklakód. Merrefele dolgozol?Bocsi a sok kérdésért,de így jobban meg tudjuk ismerni egymást. Ha tudsz képeket is rakjál fel.Azt is szeretjük nézegetni. :D

Na a változatosság kedvéért Tímea megint beteg.Péntek este fül orr gégén voltunk mert fájlalta a fülét.Az a dokinő volt aki múltkor is meg is ismert minket.Ismét kimosta Timi fülét,meg most már kértem tőle tanácsot ez ügyben mert ez ügye nem állapot hogy 2 hónaponta megyünk a kórházba fület mosatni.Amit Cirmike mondott azt mondta csak épp parafinolajat mondott. N a lényeg a lényeg kezdődő középfülgyuszi.A gondom csak annyi hogy Timi nem engedi melegíteni a fülét.Próbáltam hogy sapkában aludjon,de akkor meg ridva kelt fel az éjjszaka közepén és tépte magáról a sapit.Így elkértem Mamámól a bioptron lámpáját holnaptól azzal próbálkozunk.Ha nem elsz láza mehet hétfőn bölibe.
Szóval nálunk sem rózsás a helyzet.

Remélem többiekkel minden oké.Jó hétvéégt üdv Lívia

Kép
slivia

Lívi!
Lackó mikor kisebb volt és volt valami betegsége akkor vettem direkt ezt a sapit, neki se tetszett a dolog és Ő is tépte, de próbáltuk rábeszélni, hogy ha fenhagyja nem fog fájni a füle. Hálistennek rátudtuk dumálni, pedig elég akaratos, habár azt talán jobban utálja ha fáj valamije. Ha gondolod kölcsönadjuk a sapit, igaz kicsi méret, de talán Timinek jó. aranyos maga a sapi simléderes és a fülénél van zseb amibe a zselét meg kell melegíteni.

Lola!
Hát nem egyszerű az öltözés. Csak 1x megyünk le és az általában délután van szóval már a délutáni alvás után a harisnyát adom a Lackóra hogy azzal már ne menjen az idő :) aztán mikor úgy van hogy indulnánk én felöltözöm (gatya+poló) Krisztián peluscsere harisnya esetleg pulcsi, utána Lackó gatya és cipő, Krisztián fullra (kirakom a lépcsőházba hogy ne melegedjen be, Lackó sapi kabát, Én cipő/csizma és kabát. Persze ha le akarok vinni rágcsát vagy innivalót azt már odakészítem az ajtó mellé hogy ne akkor kelljen még azért rohangálni.
A legrosszabb a Lackó öltöztetése.

Gabi!
Üdv közöttünk nekem 2 gengszter kisfiam van ahogy a vonalzón is látod, Bánhidai ltp-n lakunk. Kérdésekkel bombázott a Lívi, ha más eszembe jut akkor megírom :)

Betti!
Merre jársz? Így lefoglal a kis Nóri, hogy már írni se nagyon tudsz??? Tessék jelentkezni és képet is rakni a kishölgyikéről :)

Apa máshová is másolt képeket úgyhogy még frissítem az albumot, de természetesen szólok.
Nah megyek pihizni, puszi mindenkinek!!!
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Gabi,
üdvözöllek a csapatban! :) :) Zsanett vagyok és van egy lassan 2és fél éves rosszcsont kisfiam Máté.
A Mártírokon lakunk... Gratulálunk a pocaklakóhoz!!! :)
A kérdéseket látod :) :)

Hugi,
nagy simlis vagy!!! Bekukkantasz?! Hmmm?! :D
Gyerünk beszámolni, már nagyon régen hallottunk rólatok! :)
Persze a képet is megköszönjük!! :) :)

Gangi,
nagyon - nagyon örülök még1x hogy bejött nektek a MMP :) 2 kaptál? :) az jó vásár volt.. :) :)
A Noddys jelmez számomra nem volt gáz, csak kevesen ismerik és
a gondozónőknek is meg kellett mondani, hogy kinek öltözünk :). Nekem végül is mindegy volt, az volt a lényeg hogy ő válasszon.. :)
Kemények lehetnek a hétköznapok felétek. De azért jól bírod...
Nem vagy fáradt? :)
Az öltözésről no comment, az én fiamnál nincsen lököttebb öltözés terén... mindig megmondja hogy ki mit adhat rá, és ha nem az van akkor hiszi.. szóval kiakasztó néha, de muszály engedni, mert így haladunk csak reggelente.. :roll:
A képeken jókat vigyorogtunk a Zolival, nagyon szépek vagytok! :D

Ági,
a gondozónő=dadus ő foglakozik velük, a Zsuzsi. A jővő héten korán megyek végig az audit miatt (7re bent kell lennem, végem lesz :cry: ) így nem fogok vele találkozni.. :)

Lola,
a Ganginak is elküldtem egy linket, hátha látsz valami jó tippet:
http://velvet.hu/poronty/2008/01/31/hog ... nnyiseget/

Holanp állítólag hiper-szuper jó idő lesz... :) :)
na megyek aludni
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Mesélek egy kicsit akkor rólunk.
Már 4 éve lakunk a Gálon az élettársammal, kb akkor is ismerkedtünk meg.
Régebben férjnél voltam, a csemeték is az ex-től vannak, persze a pocaklakó a páromtól :):):)
Laktam régebben Bánhidán is, és Sárberekben, de még Kertvárosban is.

A dokim még nem biztos, hogy ki lesz. Egynlőre van egy szimpi dokibácsi, de még apával nem egyeztettünk ezügyben.
Ő elég messze dogozik most sajnos, 2-3 hetente jön haza.
Én már októbertől munkanélkülin vagyok sajnos.
Mostmár ha lenne hová sem mehetnék, mert a doki nem engedi.
Két császárom volt, így veszélyeztetett lettem sajna.

Sőt most voltam kórházban is, mert bevéreztem, de mostmár jól vagyunk, amennyire lehet.
Most is van néha egy kis vérzés, de szinte csak akkor, ha wc-re kell mennem. Elég parán is vagyok a dologtól. De remélem nem lesz baj!!!!

A nagylányom Dana elsős most, aranyos, nagyon igyekszik jól tanulni, és hegedülni is jár.
Manócskám ( Laura) nagycsoportos, tehát ősszel mire picúrkánk megszületik, már ő is sulis lesz. Ő furulyázik az oviban, de nagyon szépen rajzol is.

Slivia!

Nekem a rendszeres fülfájások, fülgyulladások mandulaműtéttel végződtek, lekopogom azóta nem fájlajja a fülét, akkor sem ha sikerül jól megfáznia. Mindketten egyszerre voltak bent a kórházban, én is ott voltam velük, de másnap már jöttünk is haza.

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Ja a képekről csak annyit, hogy lila gőzöm sincs hogy tudnék ide fölrakni, mert más próbáltam és nem jött össze. Eleve azt sem tudom, hogy kell normálisan lekicsinyíteni.
Ha valaki navigálna megköszönném. :)

Kép
Kép
Kép
tgabi80

SZiasztok!

1 gyors kérdés a könyvrendelésről lecsúsztam Erika????

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

lola!
Köszi a felvilágosítást Ovi ügyben.Holnap valószinű megnézem ,mikor van nyíltnap a Ságvári oviban.Ha neked nem teher megkérdeznéd a Sárberkit ott mikor van?Naaa jóvan kicsit fiatalitottam Somát :) :oops: ,már rég volt bölis....de most a sárberki oviba jár?Nem i studtam hog yott 2 ovi is van egymás melett....Mellszívom már azért nincs,mert azt csak kölcsönbe kaptam a kórháztól,sajna vissza kelett adni....A kézit meg nem tudtam használni,mert nekem pumpálós volt,és nem bírta a csuklóm...

tgabi80!
Mi is a Gálon lakunk az Unió lakóparkban...Dorka lányom nov-ben múlt 2.Laura melyik oviba jár?Pihengess minél többet!!!Képeket először le kell kicsinyiteni,és utánna a melléklet feltöltésnél kell tallózni...

Angika!
Azt nem kérdeztem meg tegnap,hogy volt valami külső nyoma hogy Julcsinak kötőgyuszija van?Kap rá valamit?Vigyázatok nehogy Ti is elkapjátok.Ja ma voltunk ebben a zeneböliben.Hát Dorka volt szinte a legnagyobb,olyan másfél évesek voltak zömmel.Énekeltek,játszottak,torna is lett volna de nagyon elevenek voltak a gyerkőcök,azt eltolták jövő hétre :) nekem tetszett,Dorka is elvolt,a másik topikból volt ott szinte mindenki,tehát volt ismerős szerencsére.Jövőhétre gyógyuljatok meg!!!!

Hugi!
Jöhetnél gyakrabban is!!!Virág hogy van?

Zsani!
7-re jársz a héten melózni,huu az eléggé durva.És iylenkor meddig vagy?

Livi!
Timi hogy van?nem lázasodott be?nekem nagyon sokszor fáj a fülem ,már csomószor volt középfulgyuszim,megértem Timit teljesen,szegényke az nagyon fáj....Meleg sót kéne rátenni,az új sapis ötlet nagyon jó Gangitól,meg arra figyelj ha fürdik ne menjem a fülébe víz.A lámpázás is nagyon jó hagyja.

Hétvégén vettünk Dorkának bicót :D Teszek fel képet róla,nagyon oda van érte ,első napokban még az ágya mellé kelett tenni,úgy aludt csak el,amúgy már tök ügyin hajtja,csak a kormányzással van még kis gond....
Ja és voltunk az Omega plázában gyerekszínház előadáson,tök jó volt most hétvégén is lesz 10,30-11,30 ig.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
anyuéknál cicát kerget :D
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Gabi
üdv köztünk!!!!!!!
Erika vagyok,a Bánhidai ltp-en lakunk,kilányom Viktória Lili márc.27-én lesz 3 éves.
Amúgy elég sokat szoktam képeket feltenni Vikiről főleg :lol:
Képeket te is rakhatnál fel :wink:
Majd gyere ha tudsz!

Lívia
hogy van Timi füle?

Gangi
a könyvrendelésről még nem csúsztál le,mivel eltoltam a leadást jövő hét végére :lol:
Priviben elküldheted a listádat :P

Ági
édes Dorka a bicójával!!!!!!!
Gyerekszínház????Végre van már itt a városban is valami értelmes..... :roll:
Ha jól látom Dorka ágya nem leesés gátlós?Esett már le róla?
Lassan nekünk is váltani kell rendes ágyra,Viki még kiságyban alszik :oops: :roll:

Sziasztok:Erika

cseriviola

szombat reggelre Viki szeme tiszta csípa lett,nahát neki is kötőhártya gyulladása lett :cry:
gyors vettünk nkei szemcseppet/Brulamycin----ha jól írtam le :oops: ,de szerencsére vasárnap estére már jól volt.....

cseriviola

Sziasztok

Ági
Hol és mennyiért sikerült bicót vennetek?
Timivel holnap megyünk vissza a fül orr gégére.Fülét már nem fájlalja,de most meg kicsit köhög.Remélem jövőhétre meggyógyul.Ja tegnap voltam szülőin a bölibe és ott mondja a gondozónő hogy előző héten sapka nélkül vitték ki a gyerekeket mert olyan jó idő volt.Tök kiakadtam,de nem akartam balhézni a többi szülő előtt majd hétfőn asszem lesz mit hozzájuk szólnom.
Az omega parkban már én is el szeretném vinni Timit,de eddig mindig közbejött valami betegség.Reméljük akkor ez egy rendszeres program lesz ott.Norbi étterem kinyílt már?

Ja meg most azt hallottam ovi ügyben,hogy aki betölti a 3-at 2008 ban és 2009 májusig(asszem),azt be kell iratni oviba,de ha mondjuk még nem akarja beadni,akkor orvosi igazolással eltolható.Meg hogy ha Timi novemberben lesz csak 3 akkor csak november 19-től lehet ovis.Ezt egy ovónő mondta aki az Arany oviban dolgozik.Ma meg beszéltem egy ismerősömmel akinek nov 15 én lesz 3 a kislánya és neki azt mondták a Turul oviba hogy mehet szeptembertől.Szóval már tök nem értem.Úgyhogy lesz majd mit kérdeznem a nyílt napokon.

Erika
Nálatok mikor lesz zsülői.Nekem ez az első szülői nemigen nyerte el a tetszésemet. De inkább itt nemigen írnék róla.

Na mentem üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!
Jövő csütörtökön indul Tatabányán a Puskin Művelődési Házban a Süni zenebölcsi. Szeretettel várlak Titeket! Részleteket a www.sunizene.hu oldalon találtok, de szivesen válaszolok a privikre is.
Üdv. Nóri és a Süni
norkini

Sziasztok!

Ági,
tényleg szuper a bicó. Nálunk is az a téma mostanában :)) csak még nem találtuk meg a megfelelőt, olyan gagyik vannak.. Most éppen a decathlonba tartunk hogy ott megnézzük.. a tietek nagyon aranyos és ügyes a Dorka!
A párásítóval kapcsolatban akartam írni, hogy nekünk is van, szeretjük nagyon, ezekkel a műa. ablakokkal nagyon száraz a levegő minálunk, így van egy időzítő ami az éjjel minden órában 15 percre bekapcsol, így jól párásít. Tényleg csak ajánlom.. nyáron nem is gondoltam használni ... :)
Mikor van ez a bábelőadás? Majd mi is elmegyünk valamikor..
Csak a héten megyek 7re, az audit miatt, aztán marad a 8-4ig szigorúan.. a multik hajlamosak a túlóráztatásra... mondjuk a Máté már nincs itthon mikor jövök, mert a mamák/papák elviszik játszózni aztán 5 körül hazaérnek :))

Lívi,
a bioptron lámpa szerintem jó, mi azt használjuk ha valamilye piros :)
Sapi nélkül vitték ki őket? Annyira sztem nem volt jó idő előző héten.. mondjuk mi itthon voltunk. Nálunk meg ugye kint alszanak már, de a Matyek meg így nem alszik, mert nézelődik :) tegnap is elaludt az ölemben 1/2 6kor :)

Gabi,
ha dokit szeretnél ajánlom jó szívvel a Pazár Danit, nekem ő volt és nagyon elégedettek voltunk vele!

na mentem
pusszanat
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Bicót a Hervisben vettük,25000-ről volt leárazva 15000-re.Jó minőségő,majdnem 10kiló...Állítható a kormánya és az ülése,van kontra fék és az alső kerékhez is,van láncvédő is.Tehát mi meg vagyunk leégedve vele nagyon.Néztük még sok helyen,de egyik sem fogott meg úgy,mint ez.A játéknagykerben i svoltak ott 11000-t,de az eléggé gagyinak tünt,ja és a konzum udvariban is,na hát ott csak 1 volt Snoopis,de az ahogy megfogtam össze vissza dölt recsegett....

Livi!
Na akkor most be kell iratni Dorkát is oviba?Most kezdheti szept-ben vagy csak nov,13-án?Ja és ha be kell iratni,és még nem szobatiszta???Valószinű hogy ovi függő az egész...ma felhívtam nálunk két ovit ami számításba jöhet és egyik helyen sem tudták megmondani hogy mikor lesz nyílt nap...Jó mi?Annyira nem aggódom ovi miatt,mert Dorkának bármikor ír a doki igazolást...sőt majd márc,11-én megyünk vesegondira megkérdem hogy egyátalán mehetne e oviba...Sapi nélkül kinnt???Hááát nemcsoda hogy szegénynek megfájdult a füle.Most ki van otthon Timivel?

Erika!
Az nem Dorka ágya,az a kanapéja :lol: az ágya az ugyan ilyen szinű,de a körbe védett.Nagyon imádja.Találok képet róla felteszem :) Viki jobban van már?

Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok lányok!
Segítséget szeretnék kérni. :oops:
Ma voltam a Módszertani bölcsibe megérdeklődni,hogy mikor is mehetne Zalán.
Időben mentem....,már a füzetbe a 2009-es évre töltik a jelentkezőket. :roll:
Szóval azt mondta a vezetőnő,hogy 80-an gyereket vesznek fel,Zalán a 92-dik a sorban.
Akkor van csak esélye,hogyha valami oknál fogva valaki kipotyog,kimarad a bölcsiből.

Gondoltam megkérdezem másik bölcsiben is,hogy mikor tudnák felvenni.
Talán hozzánk a dózsakerti a legközelebbi,talán (bár azt sem tudom pontosan hol van-talán ahol régen a kismama klub volt? :shock: ).
Szóval azt szeretném kérdezni,hogy az összes bölcsiben ennyire túljelentkezés van vagy valahová van még esélyünk bekerülni?
Még valami volt eszembe,de tova szállt. :(

Köszönöm szépen a válaszokat.
Üdv:Vicus

vicus79

Csak egy gyors kérdés:

Voltunk vasárnap Tatán Gryllus koncerten, az új lemez a Dalok 3. volt. Nem tudtuk sajnos a műsor után megvenni, mert nem volt nálunk elég pénz...
Rolinak nagyon tetszett azóta is azt énekelgeti (én semmi szövegre nem emlékszem...)
Nincs meg véletlenül valamelyikőtöknek???
Neten rendelni nem éri meg mert sok a postaktg...

Köszi
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

SZiasztok lányok!

ágio1!

Mia Ságvári oviba járunk, igaz már nem sokáig, mert szeptembertől a Laur is sulis lesz.
Én meg voltam vele elégedve, és a sószoba is nagyon jó dolog. :)

Zsanka!

Megkérnélek rá, hogy áruld el nekem az anyagiakat is a Pazárral kapcsolatban.Akár priviben is.

megpróbálom a képeket felrakni. :):):) Kép Kép Laura Kép Dana

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Sziasztok!

Zsanka
az auchan újságban is vannak elég jó kisbicók :wink:
De jó,hogy ilyen időben a gyerekek kint alszanak!!!!!!!!!!
Nálunk bezzeg......örülök,hogy ha kimennek,persze nem sapka nélkül még :roll:

Lívia
ez elég durva!!!!!!!Nem is tudtam,hogy sapka nélkül voltak kint a gyerekek múlt héten :shock:
Nekünk szülői majd talán jövő héten lesz megtartva,bár ezt már hallom október óta :?
Nekünk Viki bicóját anyósomék tavaly nyáron a székesfehérvári auchanban vették 6000-ért.

Ági
köszi,így már világos az ágy-kanapé szitu :lol:
10 kg a bicó???? :roll: :shock:
ti vettetek Dorkának könyökvédőt,térdvédőt,bukósisakot???
Vagy még korai ilyen kicsi bicóra? :oops:
Dorka simán tudja egyedül tekerni vagy ő is élvezi ha tolják?
Viki azt simán kihasználja....
Viki két napja nagyon üvölt reggel a bölcsiben :? ma reggelre megint csípás és piros lett a szeme,de a bölcsiben azt mondták,hogy nem valószínű,hogy kötöhártya gyulladás..
Reggel fájlalta a punciját,hasát,fejét :cry: de szerencsére lekopogom du-ra már nem volt semi panasza.
Dorka ágyát hol és mennyiért vettétek?

Vicus
ha viszed a munkáltatói igazolásodat akkor hamarabb felvesznek a bölcsibe,vagy ha így sem akkor meg menj be a polgármesteribe,mint én tavaly......

Cirmike
neten valahonnan nem tudjátok letölteni?
Nekünk sajnos nincs meg,nem is ismerem :oops:

Gabi
aranyosak a lányaid!
Én is a Pazárnál szültem,meg voltam vele elégedve.
Nemrég voltam rákszűrésen,az 6000 volt,ebben benne volt a vizsgálat is :wink:
Amúgy 5000 a viszgálat,szerintem 50000 a szülés,de ebben biztos meg lehet vele egyezni.
Anno én 35000-ért szültem nála,akkor menet közben ment fel a vizsgálati díja 4000/alkalomra.

még ki kéne valami jó kis meglepit találni a férjemnek holnapra,10.megismerkedési évfordulónk lesz :lol: :P

cseriviola

Sziasztok!

Gabi,
meg tudom erősíteni a Pazár árait :)
Én is nemrég voltam :)

Erika,
köszi a bicótippet ma megkaptuk az újságot.
Ma voltunk a Hervisben és láttam a Dorka bicóját! tényleg szuper!
A Mátét csak rápróbáltuk, de azt mondta " Apa most nekem biciklit veszünk" de ott egy kicsit drágállottam 19e ért ami volt. Ezért megyünk még nézelődni :) Majd 5-6 évesen kap valami komoly járgányt ,addig felesleges :).
Jobbulást a Vikinek, csaknem lesz semmi baja.

Cirmike,
sajna nem tudok szerezni.

Jut eszembe, már megvan a zeneovi, ha még nem sikerült megszerezni valakinek, szívesen odaadom. Jó mint mindig :)

Vicus,
mi módszertani bölisek vagyunk. Több mint 1 éve jelentkeztünk be akkor a fejünk fölött húzták meg a vonalat, hogy a létszám felettiek vagyunk. Ne aggódj sokan visszamondját a bölit, nálunk is volt aki még csak 1-2 hónapja kezdte, mert addig várt, aztán így lett üresedés. Mikor akartok kezdeni? Hogy tetszett? :)
Amúgy én is 2 helyre írattam be, a másik a sárberki böli volt, oda is felvették volna.

na apa hazajött ,akkor megyek pihizni
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!
Azt mondta a bölcsibe a vezetőnő,hogy májusban derül ki a "szülőin" amire meghívót küldenek,hogy kit vesznek fel és beleférünk-e a létszámba.
De ha benne is lennénk akkor is csak szeptembertől vesz fel mindenkit. :shock:
De ha várok májusig és mégsem vennék fel akkor lehet,hogy már másik bölcsibe sem lenne esélyünk bekerülni.
Ezért gondoltam,hogy másik bölcsit is meg kellene próbálni.

Tényleg!
A fakopáncstól senki sem szeretne rendelni?
Van 1 babaszobás lány (Tinike) aki 25 %-kal olcsóbban hozza a cuccokat.
Vidéki,így posta,de 5000 Ft-ig a vevőt,5000-10000 Ft között fele-fele,10000 felett őt terheli a postaktg.
3.-án megy legközelebb áruért,hogyha szeretne még más is. :)
Csak a babaszobán már lezárta a topicját,mert fájt pár embernek,hogy olcsón árul. :evil:
Így én is csak priviben kerestem meg.
De ha szeretne más is valamit együtt megrendelhetnénk. :D

Sziasztok,szép napot.
Üdv:Vicus

vicus79

Üdv Nektek!

:D

Egy ilyen gyönyörű napon csak jó történhet velünk uyg-e? Nagyon jó, hogy Rátok találtam! A Platán téri baba-mama klubban hallottam Rólatok!
Látom, hogy intevzív a traccsparti! Gratulálok! Szívesen csatlakoznék időnként Hozzátok. A nagylányom 15 éves, a kisfiam 16 hónapos és tervezzük a következőt!
Ja és a Gál lakótelepen szervezzük a Zenebölcsit!
:oops: Julcsi
pkjulcsika

Sziasztok

Vicus
Én szeretnék rendelni ha nem gond.Igaz ne nagy összegben,de hátha más is akar és akkor több összejön.E mailon akkor átküldöm a lisát. Amúgy ha már munkáltatóival a kezedben mész akkor sokkalta több esélyed van.Itt a dózsakerti böliben míg nem volt munkáltatóim tök bunkók voltak,amikor meg már a kezemben volt kenyérre lehetett kenni őket. És itt év közben is felvesznek gyerekeket.

Julcsi
Üdv köztünk.Nem semmi a korkülömbség a 2 gyerkőc között. Furcsa lehetett újra babázni. Gyere nyugodtan várunk mindenkit szívesen a csapatban. Írj bővebben nyugotan magatokról,és persze a fotókat is szívesen várjuk. Engem Líviának hívnak és van egy Tímea nevű kislányom aki novemberben volt 2.

Gabi
A Varjút is tudjuk egy páran ajánlani innen. Aktuális árakat Lola tud majd írni neked ha érdekel.Nekem ő volt a dokim és tök meg voltam elégedve.Igaz a Pazár meg jó uh-ás. Remélem már jobban vagy és nem vérzel.Az elején én is véreztem,tök be voltam parázva,de hál istennek rendbe jött minden.Helyesek a lányaid.

Lola
Mizújs veletek?Jól vagytok?

Zsani
A Zeneovi érdekelne, ha nem gond. Meg tudod esetleg írni.És ha valamikor egyszer eljutok melóba akkor a szomszédasszonyod Évikével esetleg el is tudnád küldeni :D . Én meg küldenék üres lemezt. Köszi addig is.

Erika
Jobbulást Vikinek.Reméljük nem lesz semmi komoly.Lehet a széltől csipásodik ki a szeme.

Rólunk annyi ha még nem unjátok,hogy ma voltunk a dokinál.Elküldött minket mellkasröntgenre,mert elég csúnyákat hallott a Timi tüdejénél,de hál istennek nincs tüdőgyuszija.Kedden mehetünk vissza hozzá.Szóval keddig még tuti nem mehet bölibe.Ja és ha netalántán belázasodna akkor ír neki antibiotikumot (ismét). Szóval lehet benyújtom a számlát a bölinek mert ez tök az ő lelkükön szárad.Nagyon mérges vagyok.

Na mentem jók legyetek.
Üdv Lívia

Kép
slivia

Üdv idmét

Vicus
Nem tudtam e mailt küldeni neked,így privát üzenetet írtam .Remélem megkapod.

Üdv LÍvia

Kép
slivia

Sziasztok!

Lívi!
Szegény Timi! Remélem hamar rendbejön. Marha jó fejek voltak a bölcsődében :twisted: :evil: :twisted: Mindenképp tedd szóvá,nehogy megint előforduljon!!!

Ági!
Nagyon szupi Dorka biciklije!!!! Julcsi is bicó mániában szenved éppen :) bizots levegőben terjed : :wink: Vasárnap egész nap bicóztunk ( Ő ült hátul az ülésben) Nagyon élvezte. Aztán sógornőm elővette Zóra régi bicóját. Na tologathattam egy darabig a kis valagát. Sajnos a pótkerekek nincsenek meg. Az lehet venni külön??? Még nem jártam utána.
Dorka hajtja magát? vagy egyenlőre még kényelmesen nyomja;) :)
Julcsi szeme már meggyógyult így jövő7en mindenképp megyünk a zenebölibe. Mennyiért volt?
Ja a szeme csipás volt és 7végére elég piros lett. Aztán hétfőn kapta a cseppett rá és keddre már sokkal szebb lett. Nagyon ügyesen hagyta,hogy csepegtessek a szemébe. Izgultam is hogyan fogom belekönyörögni a szemébe a csöpiket,nem gondoltam,hogy engedni fogja :roll:
Mikor van a gyerekszínház???

Gabi,Julcsi!
Üdv itten :wink: :lol:
Angi vagyok, kislányom Júlia 2éves múlt. A Gálon lakunk mi is.

Most megyek is ,mert tanulnom kell holnapra mert ZH-t írnuk.
Szép estét!!!
angika

Sziasztok

Angika
Nekünk van egy használt pótkerekünk,csak asszem csavarunk nincs hozzá.Mi kaptunk haasználtan kisbicót,de sajna műanyag küllős volt ami meg el volt törve és azt javítani nem lehet.Így ami használható volt rajta leszedtük.Szívesen odaadom. Mi is újat fogunk majd venni a nyuszi fogja hozni,és azokhoz általában adnak pótkereket.

Na mentem is üdv mindenkinke Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Üdv Gabi és Julcsika köztünk!
Én Újvárosban lakom és Soma decemberben volt 5 éves, a Kodály oviba jár!
Gabi, de jó még egy "épp-babás"! Én most vagyok, húúú 14 hét körül (mindig innen lesek a tickeremről). Aug. legvégén fog születni a kistesó! Vigyázz magadra, pihizz amennyit bírsz a 2 lányod mellett! A Dana-név nagyon tetszik, már 5 évvel ezelőtt is szemezgettem Vele!
Varjúnál 3000 a terh. vizsgálat, a szülés árát még nem tudom, sz.tem nála is 50.000! (akár császár, akár sima)
Dózsakertben van a rendelője!

Julcsika, merrefele laktok?
De szerencsés! A lányod már gondolom vigyáz a tesójára? Vagy épp, mert kamasz nemigen?

Cirmike!
Nekünk sincs meg, ez annyira új lemez, hogy letöltős oldalakon semmi esély? Műv. Házban volt a koncert?

Lívi!
Köszi jól vagyunk, most újra szedem az Elevitet, mert növesztem a Manót... még mindig tudom övvel (!) hordani az összes gatyámat, annyira nem nő a pocim kifele. Somával is a 16. hétig be is tudtam minden gatyámat cippzárazni....
Timinek jobbulást! Most akkor nem dolgozol?
Bölcsi: csalóka volt azért az idő, vékonyabb sapkát kéne vinni esetleg cseresapinak (mert reggel meg csípős az idő) és jó határozottan rákérdezni a g.nőktől, hogy "ugye jó lesz, ha teszek cseresapit a szekrénybe, mert de. hiába süt a nap, rá kell még adni a gyerekekre!" Hátha a vastag sapik rettentették vissza őket, hogy ráadják és beleizzadjanak!

Ági!
Soma a Kodály oviba jár!
Tényleg jó a Dorka biciklije, és milyen lelkes,hogy hajtja, Nekem Soma még most is lusta sokszor!

Zsani!
Én ha Somát apja viszi az oviba, azokon a napokon 6.30-ra megyek be melóba! (így viszont csak 3-ig vagyok!) Kitartás a 7-re járáshoz! :? Sikeres volt az audit?

Erika!
Megvolt az évforduló?

Vicus!
Sárberki bölcsibe is próbáldd meg esetleg, ott nem szokott ilyen hosszú lista lenni! Mikor kéne visszamenned dolgozni?

Na megyek ágyazni!

lola77

Ja, még tudom mit akartam:

Edi, Siprozi, mi van Veletek? Élvezitek a tavaszt? :)

lola77

Írtam egy csomót és a Lackó nyomott egy esc-et

Kép
Kép
gangi

MOst meg látjátok mit csinált. Gyors benyomom a linket azt majd később jövök.

http://www.babanet.hu/album/index.php?album=14680
vannak új képek

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

El vagyok mindig tűnve,olvaslak titeket,csak irni nem volt időm:(
Gangi,itt vagyok!Küldök pár képet:)
Jól vagyunk szerencsére,Nóri nagyon jó kislány:)Szerencsére nagyon jó a napunk általába:)Éjjel egyszer kel fel fél3 -4között,utána 7-ig alszik:)
Olyanokat mosolyog,hogy meg kell zabálni:)Nagyon jó anyukának lenni :lol:
Délután nagyokat sétálunk,van h 2 és fél órát is:)
Hát nem lehet könnyű két kis manóval elindulni bárhova is neked :roll:
Milyen sokat vátozott Krisztián!
Képzeljétek 1 hósan volt 61 cm(54cm volt)és 5180g(4230g-ról),tegnap meg már 5540g :shock: :lol:
Krisztián?
Ti adattok be nem kötelező oltásokat?Rota?

Kép Kép Kép Kép

KépKép
pocok81

Sziasztok!

Angika!
Hát pótkereket nem tudom hol lehet venni,de Livi szerencsére tud segiteni.Na de jó hogy meggyógyultatok,kedden akkor megyünk? :lol: A gyerekszínház vasárnap 10-30-tól 11-30-ig van az Omega pláza aulájában.

Lola!
Egész ügyesen hajtja magát már bicóval,de azért még tolni kell nagyrészt.Tényleg lehet az is kikötés hogy folyékonyan kell bezsélnie a gyereknek az oviban már?mert ha nem akkor nem vezsik fel,mivel az ovónő nem érti meg?Dorka még 90% hogy 1 évvel később kezdi az ovit.Majd jön a kistesó úgyis ,tehát ráér :) Még mindig kis kukisnak érzed a pocaklakót?

Julcsika!
te vagy aki a zenebölit csinálod? :lol: Tervezitek a 3,-at de jó!!

Képzeljétek Dorka mostanában 6-30kor kel,és este meg 10-ig fennt van...ebéd után meg olyan 2 órát alszik.Mi lett a jó kis mormota lányommal? :? :x

Ági

Kép

Kép
ági01

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?