Sziasztok!
Erika,
köszi még1x a telefonszámot, április 01-re kaptunk időpontot. Vicces...
A Máté 3 napja alszik du-án pelus nélkül eddig kopp-kopp. Este még ráadom, de már kényelmetlenebbet, mocorog is benne rendesen...
Én nem akarom pelus nélkül addig altatni amíg van pisi, mert akkor sírva ébred
Húúú nagyon ijesztő lehetett mikor magára rántotta a TV-t! Még szerencse hogy nem lett semmi baja!
A Noddynak volt sapija is csak nem akarta felvenni
Érdekes, hogy milyen kevesen öltöztek be nálatok!
Lilla,
jó rólad hallani! Tényleg gáz a nevelési tanácsadó! Miért?! Nyárig biztosan szobatiszta lesz a Dávid, miért kell besokkoltatni a szülőket?!
Lívi,
kitartás a melóhoz, hidd el - sajnos - megszokod. Mondjuk nekem még mindig sajog a szívem, de szerintem ez meg is marad. Az a lényeg hogy a Timi élvezi szerintem. Az egyik barátnőm gyereke az utolsó a csoportban és azt mondja semmi gond nincs, a gyerek nem változott amióta a nagyi nem tud érte jönni és tovább van.
Lola,
gratula a "majdnem" 13 hetes kisbabóhoz! Tényleg milyen neműt szeretnétek? Biztos furi lehet újból babásodni...
Tényleg nagyon pozitív a főnököd hozzáállása, anno az én francia főnököm megkérdezte "és 2-3 hónap múlva jössz vissza? ... ja persze 2 év minimum...
" ugye nyugaton a 6. hét után mennek vissza az anyukák melóba, az azért nagyoon durvaa!
Az egyik ismerősömnek kint van hollandiában ismerőse, a kicsi 1 éves, és mindig megkérdezik, hogy beteg-e a gyerek hogy otthon van még mindig vele?
Ő meg mondja hogy nem, csak otthon akar vele lenni... hozzáteszem ugye kint sokkal jobban élnek az emberek...
Angika,
nagyooon szuper lett a melegítő! Még a Zolinak is tetszik!
Pedig meginogtam, hogy kell-e nekünk. Az Évi megint töltött fel cumókat, én már többet vettem tőle és mindig jó volt a minőség!
A hétvégi muri lelőve, betegek vagyunk. Legalábbis én, a Matyi is egy kicsit rosszkedvű, hétfőn voltunk gégészeten az orrmandula miatt. Elég nagy, valszínű a közösségi bacilusok miatt ezért kap nehezen levegőt. Ha nem húzódik vissza lehet hogy műteni kell. Na ezt fogjuk mindenképpen elkerülni, ha kell elviszem mindenféle guruhoz, de a műtétet kerüljük el.. ráadásul akár 2-3x is visszanőhet 7 éves koráig, amikoris elsorvad... reméljük javulni fog szegénykémnek.
Ráadásul utána bemegyek a bölibe az ágyneműért - hozzáteszem pénteken úgy jött a Máté haza hogy kőtőhártyagyuszi - a gondozónő pedig elkezd célozgatni hogy a Máté állandóan orvoshoz jár, ez így nem jó stb. Igaz sokszor voltunk az orrfolyások/mandula miatt ,de mindig mehetett bölibe .Aztán jól összebalhéztam vele, hogy majd ha gondoskodik róla, hogy a fiam pénteken reggel még egészségesen ment, majd délutánra begyulladt a szeme, akkor beszélhetünk arról hogy kit- hogyan vesznek be. Annyira berágtam rá, de 1x-2x még visszakoztam, mert a Máté is ott volt, de milyen gondozónő az ilyen aki a gyerek előtt csinálja a feszültséget?!! Rettentően kiakadtam rá...
De majd ha lenyugodtam megmondom neki, hogy a szememben ezzel hogy a gyerek előtt veszekedik - szó szerint majdnem kiabált - egy nagy nulla mint gonozó. Ha gondja van, hívjon be, beszéljük meg négyszemközt stb..
Szintén mehetett volna bölibe, de a héten inkább nem mert én is itthon vagyok , igaz kedden voltam bent és pénteken is megyek, mert jövő héten jön 3 angol auditálni - a véremet szívni - és így nagyon rosszkor jött egy a vírus - nincs hangom, fáj mindenem....
na mindegy nem panaszkodom..
De legalább együtt vagyok a Matyival, olyan mintha nem is dolgoznék
tényleg ma délelőtt mintha minden nap mennénk megint játszóra, ide-oda stb.. jó volt nagyon
na dobok 1-2 képet, is aztán lépek mert jó hosszúra sikeredtem..
bilizem...
mindig vezetni kell a parkolóban...
kirándultunk a hétvégén
sziasztok!
Zsani