Norus, nincs mit!
Az alvással még küzdünk, 3 napja nem alszik Lali napközben egy percet sem, ebéd után már szörnyen fáradt, de nem tudom letenni, mindent próbáltam, ringatni, járkálni vele, énekeltem, csendben voltam, ültem, álltam, sötétben, világosban, nappaliban, gyerekszobában, kiságyban, hordozóban, játszószőnyegen... A tegnapunk egész napos küzdés volt. A babakocsiban is csak tekintgetett kifelé, nem aludt sétakor sem.
Tegnap mondjuk este 7-kor bealudt, fürdetés előtt 1 perccel, vártunk picit, nyolckor fürösztöttük, utána bealudt a szopiba 9-kor de úgy, hogy reggel fél 7-kor kelt. Hajnal 4-kor átmentem megnézni,nagyon köhögött, nyitogatta a szemeit, én meg majd meghaltam a cicifeszüléstől, de visszaaludt. Lehet, ez a taknyosság is belejátszik.
Bea, szép nagy pocak, Gréti hogy szereti a tesót!
Szilde, te nem teszel fel pocakképet?
Gira, te hogy bírod? Mikor mész dokihoz legközelebb, az AFP-re?
Zituska, ti jobban vagytok? Chippendale-Boti vetkőzik még?
Képzeld, én is elkezdtem fejni, a ma reggeli szopi után 80-at lefejtem, de van, hogy csak 10-20 jön le. Fagyasztani nem tudok semennyit, mindet odaadom a kicsinek.
Gyógytornász ma délután jön hozzánk, lemondta a tegnapit. Remélem, nem súlyos a bajunk és hamar rendbejön a kis buksija.
A kedd marha jó nap lesz, engem műtenek plusz Lali kapja az első szurit.
Ha valakit érdekel, főleg a kisebb porontyosokat, a Retek utcán végkiárusítás van a babaruhaboltban, tegnap vettem 3 bodyt 2990 forintért, az egyik ebből 68-asból átgombolható 74-essé, így gyakorlatilag négyet vettem, és jó az anyaguk is. 50%-os leárazás van sokmindenre, vannak tavaszi vékonyabb sapik, harisnyák, zoknik, bodyk, kombidresszek.