Új privát üzeneted érkezett!

Nina! ahogy már leirták, a Kálvin téren van, nem kell elöjegyzési idöpontot kérni és beutalo sem kell oda. A Frecska dr. mindig szerda du. és csüt. péntek de. rendel ugy tudom.

Zita! Gratulálok Márknak! Komolyan, hamarabb volt éjjel szobatiszta? Ilyet még nem hallottam, na mi meg azzal küzdöttünk, Orsi csak nov. óta szokott le éjjel is.

Párásito. Tesomék vettek pár éve és nem használják mert a hideg falakon hamar penész jelent meg:( Ha meg nem megy állandoan akkor meg szerintük a baktériumok elszaporodnak benne. Na most legyen okos, milyen lenne akkor jo nekünk. AHol eleve szerintem amugy is elég nedvesek a falak

Szilde! A 30,. héttöl én is végig nagyon erösen görcsöltem, nekem elég volt a Magnézium ill. Seduxent kaptam onnantol (elötte Pipolh.)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Nem tudom, hogy csatlakozhatom-e hozzátok??? :lol:
Az én kisfiam 10.-én lesz 8 hónapos.teszek fel róla képet:)
Majd segítséget kérek, hogy itt hogyan kell fórumozni, mert kicsit béna vagyok :oops: :oops: :oops:
mneancsa

Edit! :)
Nekem rendszeres keményedéseim voltak, 8-10 percenként. És elég erős keményedés volt, nem fájt, de nagyon rossz, húzó érzés volt!
Ha keményedsz, nyugodtan vegyél be 2 Béres MgB6-ot!!
Én 1000 mg-ot szedtem a 30.ik héttől!
A legjobb olyankor a magnezium citricium, abban 500mg mg van.

Zita :)
Gratula Márknak! :) Nagyon ügyes! :)
Bárcsak Botival is haladnánk e téren, de még semmi... :oops:

Kismamák!!
Pihenjetek!! Ezek a hülye frontok nem kedveznek Nektek!
Nekem a telihold indította el idő előtt Noncsit...

Homeós bogyóim nem érdekli egyikőtöket se? Meg a gátmasszázs olaj?

Szilcsi :)
Tényleg egy hős vagy! Remélem hamar túl leszel a következőn is!!
Noémi detto úgy van, mint Lalid.
Ugyanezeket adom neki, mint te, csak az orrcseppet már elhagytuk, annyira már nem dugul az orra. De még néha köhög.
Boti meg Chipandale (lehet nem így írják :oops: ) fiú lesz lehet, nagypn bennevan a vetkőzésbe. Azóta is minden reggel levetkőzik, de a pelenka most fennmaradt. :lol:
Tejcsim tök rapszódikus... Valamikor van bőven, vmikor két mellből alig lakik jól Noncsi. De pótolni nem pótolok, inkább addig rakosgatom mellre, míg jól nem lakik.
Tegnap fejnem kellett volna kicsit, mert bealudnt Noncsi a cicin, és hagyott benne, gondoltam lefejem. Erre tönkre ment a mellszívóm. :cry: :cry:

SOS!! VKINEK NINCS ELADÓ MEDELA MINI ELECTRIC MELLSZÍVÓJA????
Nagyon kéne, de újat nem akarok már venni 20ezerért. :roll:

Kármen :)
A Laringitis és a Krupp sajnos ugyanaz!!
Boti is hajlamos rá sajna, nekünk Pulmicort puffunk van itthon, és Rectodelt kúpunk, meg Zirtec cseppek.
Szerencsére már lassan egy éve nem volt rá szükség.

Párásító:
Nekünk síma egíszerű van, 11ezerért vettük tavaly a MédiaMarkt-ban.

Kép
Kép
zituska28

Bocs a hibákért, kicsit kapkodtam.... :oops: :oops:

Kép
Kép
zituska28

Bea!
Szedem a Magnéziumot.Eddig sima MgB6-ot kettőt.de most elfogyott.Arra rá volt irva úgy emlékszem,hogy napi 3x1,v. 3X2-ő szükség esetén.Nem emlékszem abban mennyi volt a Mg...
Erre meg az,hogycsak 1-et lehet,gondoltam,mert több van benne,lehet,hogy rosszul...Ebből csak napi egyet szedtem eddig.
Olyan fájásszerüen fájt,viszonylag rendszeresen.Húzódott az egész..kb.5-10 percenként..
Most kicsit jobb már.Én is pihizek..:)

Zituska!
A Mg Citricitet nem birom szedni,pedig van.Nekem iszonyúan savanyú.
Honnan tudhatom,hogy mikor kell sürgősen bemenni a klinikára,mint neked?

Karmen!
Seduxen nekem is van tartalékba,bár mint utóbb kiderült a tejcukortartalma miatt nem biztos,hogy szedhetem..:(
Dokibácsi erre nem figyelt oda sajna...
Nem akarom addig megpróbálni amig másképp kezelhető a helyzet,mert attól olyan kába lennék tuti,és akkor semmit sem tudok csinálni,csak aludni egész nap...

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Zituska!
Gátmasszázs olajról még nem is hallottam..
Az is homeopátiás?Szüléskor kell használni,v. előtte lévő hetekben rendszeresen?

E.

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Edit :)

Ha rendszeres időközönként van erős keményedésed, vagy fájásod!
És ha 10 percenként legalább egyszer van fájás vagy keményedés!

Ha nem bírod a Mg citriciumot, akkor vegyél be nyugodtan többet a Béresből!

Gátmasszázsolaj: Gyógynövény olaj, teljesen természetes!
A 34. héttől lehet vele masszírozni a gátat, ill. szülés közben! :wink:

Nekem jó lett volna, mert sikerült volna a gátvédelem, csak annyira fáradt voltam már hozzá, hogy nem bírtam volna ki még azt a negyedórát sem, amennyivel tovább tartott volna a szülés a gétvédelem miatt. Így lett egy 1,5 centis gátsebem. :wink:

Ahomeós bogyókat meg leírtam az előző oldalon!

Kép
Kép
zituska28

[quote="zituska28"]
írta:
zituska28
És ha 10 percenként legalább egyszer van fájás vagy keményedés!

10 percen belül-t akartam írni.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok! Egy éves státuszvizsgálatra szemészetre hová lehet vinni a kisdedet, mert én a beutalóval a kezemben csak telefonálgatok jobbra balra és passzolgatnak körbe-körbe... Köszi!
e.j.sz.e.

sziasztok!

Bőrgyógyászat a Szent István téren van és beutaló nélkül lehet menni.Időpontot sem kell kérni ,sajna nem úgy működik a rendszer de mi kb másfél óra alatt végeztünk.A doki is elég normális.

Szilde!
Nekem mindig volt keményedésem 10 perc alatt többször is olyankor mindig kaptam seduxent a fenekembe és nem egyszer infúziós visszatartás is volt,de nyílván más egy ikerterhesség.azért figyeld és pihenj ammenyit csak tudsz.

Képzeljétek tegnap voltam egy fodrászüzletben és lehet hogy március 5.-től mehetek dolgozni.Ma fog visszahívni a csaj.(remélem)Jó lenne ha mostmár megúzsnánk a betegségeket és tudnék már végre rendesen dolgozni.Hja és vasárnaptól beindul a büfé,megint lehet korán kelni...

AKIT ÉRDEKEL ESETLEG A PEDIKŰR MANIKŰR MŰKÖRÖM ÍRJON PRIVIT MOSTMÁR BÁRMIT BEVÁLLALOK :wink:

Kép
Kép
zitacicu2

kAJLA!

Mi is ételallergia gyanúsak voltunk a Norbikával mégis a bőrgyógyászhoz küldött a háziorvos.Csalános volt.Persze a végén kiderült hogy a vírus miatt amit összeszedett.Addig meg keményen kellett diétáztatnom. :roll:

Kép
Kép
zitacicu2

Köszi mindenkinek!
NIna
nina74

Párásító: Mi is vettünk egyet, meg hozzá egy digitális páramérőt. :lol: Így aztán sohasem használtuk a párátlanítót, mert kiderült, hogy nálunk állandó 60%-os a páratartalom. Szóval érdemes előtte tájékozódni 8)

Szeretném kikérni a véleményeteket. Rengeteget dilemmázok ezen az ovi dolgon. Réka most áprilisban lesz 3 éves, elvileg szeptembertől mehet óvodába. Menne is rendes körülmények között, mert már majd' megzavarodik, úgy szeretne, csakhogy én aug 24-re vagyok kiírva. Mindig nekem kellene vinni oviba, mert apa korán jár dolgozni. Tehát az első problémám, hogy egy újszülött gyerekkel bele kellene-e vágnom ekkora vállalkozásba. A másik a betegségek, amikbe gondolom az elején elég gyakran beleesik Réka... ebből kifolyólag én is, meg lehet, a kicsi is. (én biztos :( ) Ezek alapján meg azt mondanám, nem megy oviba, de úúúúúgy szeretne... és látom rajta, hogy szüksége van rá. Mi a fenét csináljak? Hetek óta ezen agyalok :roll:
Vendég

Megoldódott a kérdésem... Bocsi :)
e.j.sz.e.

Sziasztok!!

Ilcsi: örülök, hogy túl vagy az első megmérettetésen! Sokat gondolok Rátok! Drukk, hogy a második is ilyen "simán" menjen!+++++++++++++++++++++++ Milyen volt az éjszakátok? Zalán nagyon rosszul aludt! rengeteget forgolódott (sose szokott!!!) és sokszor felsírt! Alig aludtunk valamit....

Karmen: Nekünk Vivamax hidegpárásítónk van. Ha nincs épp nincs használatban, akkor nincs benne víz, szárazon pedig nincs lehetőségük a baciknak elszaporodni benne. Ha meg használatban van, néha ecetes vízzel átöblítem. Most hogy ér-e valamit azt nemtom, de csinálom rendíthetetlenül :lol: Amit Gira írt páraszintmérő jó öltés :wink: És jóval olcsóbban kijöttök, ha vesztek egy páraszintmérőt és külön egy párásítót (ha kell) ha tesódék nem használják miért nem kéred kölcsön az övékét, egy próbára? :roll:

Ancsa: Üdv itt :D Hogy hívják a kisfiadat? Várjuk a képet :)

E.Sz.J.E: Üdv :D Nekünk a Sportorvosiba (Boldogasszony stg)kellett mennünk. Megvan, hogy kinek a körzetébe tartozunk! Sztem hívd fel a háziorvost akitől kaptátok a beutalót, és kérdezd meg tőle, hogy hova és kihez kell menjetek!

Gira: Szerintem ha ő akar menni, add be. Ebben a korban már szocializálódnak a gyerekek és nem feltétlenül elégíti ki őket az otthoni környzet! Most a beiratáskor, irasd be, hogy tartsák fenn a helyet neki, maximum nem viszed mindjárt szeptember elejétől. Ha novembertől csatlakozik, akkor se dől össze a világ. De én a helyedben mindenképp beiratnám. Biztos, hogy haza hoz majd csomó mindent, sajna ez benne van a pakliban, de benne lesz akkor is ha jövő szeptemberbe kezdené az ovit. És lehet, hogy akkor meg már terhes leszel 4-eskével :lol: Szal add be, szedjetek vitaminokat és kész! A legkisebb úgy is szopizni fog, Hajnának meg fejjél le tejcit és itasd vele, hátha akkor könnyebben átvészeli a betegségeket! :D

Nina: Mi a baj, miért kell bőrgyógyász???? (persze csak ha publikus 8) )

Toncsi: Örülök, hogy adtál életjelet magatokról! :D Hogy bírod a strapát? Még mindig nem érzed nehéznek a terhességet?

Kajla: Bakker jó kis élményekkel jöttél haza az ovikörútról. :? A szomszéd házba lakók télleg nem épp értelmiségiek (ovi mellett) de a helyi polgármester is (Rókus városrészé) szeretné eltüntetni onnan őket. Csak felsőbb szinten falakba ütközik :( . Mintha nem közös érdek lenne,hogy normális környezetbe nőljenek fel a gyerekeink... :roll: Van egy véleményem de asszem kimoderálnák :lol: Na mindegy.... :D És végül született döntés az oviválasztásról?

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Csajok kinéztem néhány autósülést: Ez az egyik:
http://www.elefani.eu/ itt katt a 9-36-ra, és a 2. volna az a Galaxy!

Ez a másik:
http://www.babyfun.fw.hu/ itt katt a baba,gyermek, kamasz témakörön belül, a Biztonsági autósülésekre. Majd ott a Racing Kid nevű ülés vagy a Commet (de ez utóbbin kicsi a kartámasz :roll: )
(köszi quito :D )

Ezek árban is korrektek, és a célnak megfelelnek. Nem vagyunk világutazók, itt a városba elrohangálni tökéletes, csak azért veszek mert kötelező és hogy ne legyenek a kölkök szanaszét a kocsiban :lol:

ceniko
Szeged

ejsze,
az egy éves szemorvosi vizitnél sztem fontos, hogy jó szakember nézze meg! mi a szemklinikára járunk, D. Ahoz

beutaló kell és időpontegyeztetés is

van magárnendelése is ha biztosan szeretnéd, hogy ne kelljen várnod
Vendég

Enikő!

Köszi! Hajna olyan szerencsecsillag, hogy ha az egész család dögrováson, neki akkor is kutya baja. Remélem, a kicsi is ilyen lesz, és akkor nem lesz gond...
Vendég

Sziasztok!

Enikő, nekünk Racing Kid van, már több mint egy éve. Én szeretem, nincs vele semmi bajunk, s remélem nem is lesz. Dönthető is, amíg nem tud biztosan ülni a Manó, üléshuzat levehető, s kimosható (bár a huzattól megfosztva elég ijesztően néz ki, de gondolom ez a többi biztonsági ülésnél is így van...), később a háttámla is viszonylag egyszerűen leszerelhető, s akkor ülésmagasítóként lehet használni. Nekünk az általad megadott oldalon levő ülések közül a 4.képen levő színben van. (Egyébként mi a Cserepesen vettük tavaly vagy előtte év végén, akkor 15000 Ft volt. Ha jól tudom ők árulnak egyébként a Makkosházi krt.-on a Penny meg a Lidl mellett is abban a faházszerű bódéban is.) A másikat nem ismerem.

Üdv:

Mónika

vesm

Enikö! Ha Zalánnak lesz akkor szerintem olyan lenne jó ami dönthetö, én legalábbis Orsival, Norbival (ö még itt Morán is pár sarok alatt) ugy jártam hogy bealudtak, ha nem dönthetö eléggé akkor meg a gyerek feje billeg mindenfele. Hosszu uton pláne, én volt azért kellett hátraüljek hogy Orsi fejét támasszam. Norbinak meg inkább nem ujat vettem de olyat ami több fokozatban is fektethetö, igaz ez 9-18kg, Orsié 9-36 de az is dönthetö.
Igen, én is gondoltam megnézem milyen a tesoméké. Ha télen penészedhet is nyáron 32 fok van min. Norbinál is, akkor tuti száraz a levegö, nem tud penészedni majd a fal, szoval arra jutottam mégis kell majd használni ha nem is egész évben. Télen meg lehet elég lesz egy párologtato a radiátorra és ha beteg akkor csak párásitás.

Dancsi! képek a házról? Akár priviben is :lol:

Gira! Nálunk van olyan anyuka aki márc. végén kiveszi oviból a gyerekét hogy tesonak nehogy hazavigyen valamit. Én tulzásnak gondolom, én is aznap szültem ahogy ö ki van irva, na nekem állati nagy segitség volt hogy Orsi járt a bölcsibe tovább, igaz én teljesen egyedül voltam Norbival, apa sem kapott szabit. Szept. szerintem nem valoszinü még ovi elején beteg legyen, késöbb amikor indul a virusos szezon akkor már igen, de Orsi pl. sosem fertözte meg Norbit, amikor beteges akkor tudja hogy nem mehet a babához egészen közel, nem ölelheti, puszilhatja mert akkor az is beteg lesz. Nálunk Orsi nagyon várta majd ö is szopizhat Norbi után, hát már nem tudott, nem tudta a technikát, a felejt tejcsi meg nem izlett neki :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő,

egyébként mennyi a szállítási költség, mert én béna erre vonatkozóan semmi infót nem találtam (lehet, hogy az a megoldás, hogy regisztrálni kellene?) :oops:

Dancsi, mi is a D.A-nál voltunk Dórikával 1 éves korában, s a Klinikára szerettünk volna menni hozzá, de ott nem fogadott, mivel nem oda tartozunk, így mi a magánrendelésére mentünk (3e pénz volt).

Mónika

vesm

Vesm a szállítási költséget én sem találtam meg. De elmegyek majd mengnézem a Lidl melletti kis üzletet is! Köszi az infót! :D A cserepesen is árulnak gyerekülést? merre felé???

Karmen: Nem Zalánnak lesz. Ő megkapja Viusét ami 0-18 kg! A csajoknak kéne vegyek nagyobbat! Violát már csak úgy éri be az öv, ha levetkőztetem pulcsira. Kabátba nem bírom bekötni, ami télen a nagy hidegekbe elég gáz volt... :roll: Zalán meg kezdi igenerősen kinőni a hordozót, szal neki meg már lassan rendes ülés kell :)
Úgyhogy mindenképp kell vegyek a csajoknak nagyobbat. Boginak meg ülésmagasítója van, de útálja az autó biztonsági övét. Ezért keresek saját öves ülést!

ceniko
Szeged

Karmen!

Nekem a kezdetekkel van főleg gondom. Hogy kb 1 hetes lesz a pici, amikor kezdi Réka az ovit. Ha már járna előtte, akkor nem hezitálnék, csak így :roll:
Vendég

Pelusok:-)(Bogi-pell)
mini-ujszülött gumis derékkal 75db 2400ft
midi 66db 2300ft
maxi 63db 2300ft
maxi+ 63db 2300ft
junior 60db 2200ft
junior 6 60db 2200ft
UP and Go bugyik 20db 900ft
babylove uszopelus minden méretben 80ft
Nejlonos tescos pelus 100db 2700ft minden méret.
popsitörlő pampersz 77db 550ft,72db 500ft,delicate aloe és kamillás törlő 2*60db 550ft.
A Lomnici utcában találhatok:-)

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

Gira!
Egyetértek Enikővel, ha menni akar, irasd be. Aztán majd látod, ha beteges időszak jön, legfejjebb nem viszed egy hétig, kettőig!

Enikő!
Még nem döntöttem... :oops: ( Olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem?!) :lol: :lol:

Zitacicu!
Na, mi is jártunk hasonlóan! Azt hitték Regiről, hogy mindig megfázik, azért köhög, végül kiderült, hogy refluxos...az antibigyót meg persze szednie kellett! :evil:

Kép
kajla

Sziasztok!

Gira: Én is azt mondanám, mint Enikő, ha a gyerek szeretné, én is iratnám oviba! Főleg, ha nem túl beteges, ahogy írtad! Az anyatej meg a szoptatás meg úgyis véd benneteket a kicsivel! :)

Kajla: Nagyon jó kis infószerző körutat tettél! :D A Hétvezér u-i-ról még annyit hallottam (nagyon jó ovi), hogy kicsit olyan, mint a "Ságvári művek", hogy versenyről versenyre járnak és nem a részvétel a fontos, hanem a győzelem! Lehet, hogy a mai világban ez a jó szemlélet, nekem mégis ellenérzéseim vannak a dologgal... szerintem fontosabb, hogy az ovi is építse a jellemüket, és önbizalmat adjon! 8) A Hunyadi térinél tényleg gázos a szomszéd ház, de szerintem a panel ovik gettó jellegű környéke sem jobb néha ... sajnos!!! :roll: :roll: :roll: És hogy döntöttetek?

Norus:
Én is ismerem látásból apukádat! No meg sokat hallottam Róla, de engem épp nem tanított! :D :D :D

Újaknak: Üdv itt! :lol:

Ja! Bili témában nemrég írtam, hogy Doró mutogat a fenekére, ha kakil... nos a hétvégén is ez történt, előre szólt, meg közben, utána is jelezte, fogta a pelenkás fenekét és úgy rohangál fel-alá :lol: , azóta még egyszer megismételte! (több kaki nem is volt :oops: ) Szóval sürgősen bilit kell vennünk! :roll:

Szép délutánt!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Gyors teszek egy képet a ma délelőtti játszikálásról! :D (Bocs, ha valaki már unja! :lol: )

Kép Vigyori Pannám!

KépKépKépKép
hefe

Vesm köszi elolvastam mjd este megy a válasz most L csajokért pusz :D

ceniko
Szeged

Hefe! nagyon édes, várunk már Benneteket uszin!

Végül az ózonosok ami Enikönek van és ezen vacillállok http://boneco.hu/index.php?keret=termek ... 8234e04092

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Voltunk ma háziorvosnál és úgy néz ki teljesen rendbejöttek a kicsik,viszont hogy ne legyek nyugodt megint van valami...
Norbikának hátul van egy "kis" lyuk ott ahol végződik a gerince.El kell vinni sebészetre ahol valami szondát dugnak abba a kis lyukba hogy átjárható e vagy van e valamivel összeköttetésben.Csinálni kell neki egy hasi ultrahagnot is.A doki ki volt "akadva"mivel ez egy fejlődési rendellenesség és eddig nem vettük észre.Se ő se mi pedig újszülötteknél mindig ezt nézi.Annyira feltűnő hogy hihetetlen számomra hogy eddig is ott volt.Szóval holnap sebészet Norbikával remélem nem lesz semmi gond.

Kép
Kép
zitacicu2

Zita: Gratula Márknak a szobatisztasághoz! Te hogy vagy?

Edit: Hogy vagy? Nekem egész nap fájdogál a hasam...ha holnap is ilyen lesz felhívom a dokim, nézzen rám.

Szilcsi: Örülök hogy jól viselted, drukk a jövő hetihez is!

Eszti: Hajrá a bilizéshez.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő!

Marci szopis ujjára nőtt valami hólyag szerű. Elmentünk délelőtt, természetesen délután volt rendelés:(
Elmentünk délután is. "Csak" másfél órát vártunk:(. Bekenték olyan piros izével, meg kaptunk rá valami krémet.
NIna
nina74

Sziasztok!
Bea!
Köszi, megvagyok!
Pénteken megyek a dokimhoz, remélem Ő is igy fogja gondolna. A baba sokat mozog, néha kicsit fáj ahogy nyomakszik. :lol:

Szilde!
Miért nem birod a Magnezium Citricit? Ne törd szét, nyeld le egybe.
Én abból szedek már vagy 3 hónapja napi 2-szer 1-et. Az napi 1000 mg.
Remélem jobban vagy! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Kép egész napos alvás után jókedvűen

Bocs, csak ezt a képet szerettem volna megosztani veletek. még jelentkezem.

Anna és Nóri

Kép

Kép
sznanna

Csajok van egykét eladó babaholmim, dobok néhány képet ha nem baj. ha valakinek valami tecc írjatok!
Babatornáztató Chicco!
Kép
Ilyen kicsire kis helytakarékosra összecsukható :wink:
Kép

Kenguru Baby Bruin 0-9 hónapig való:
Kép Címke: Kép

És Boginak kiesett még egy foga :D Elég érdekesen néz ki :oops: Remélem gyorsan lenől neki a csontfoga :D
Kép
És egy négykézlábon ringatózó Zalán :D
Kép

Jaaaaa és eldicsekednék, hogy Viusnak egész nap száraz volt a pelenkája. Folyamtosan a vécébe pisilt :D Csak amíg a játszón voltunk 2 órát, meg a délutáni alvás közbe folyt be a pisi a pelusba :D :D :D Nagyon büszke vagyok rá! Nagyon nagyon :D :D(vigyorgós sírós szmájli)

Zitacicu: Nagyon sajnálom :( De remélem kiderül, hogy semmi gáz Norbival!

ceniko
Szeged

Nina: Boginak is volt eccer egy ilyen hólyagja,a hüvelykujján. A sok ujjszopástól, de elmúlt.... :roll: Gyógypuszik mennek a beteg ujjacskára :(

Anna: gyönyörű Nóri :D Csini ebbe a ruciba és az a hajkorona :lol:

Hefe: Nagyon szép Dorottya. :D Olyan bájos mosolya van :) Zabálnivaló! Hajrá biliproject! És vegyél egyből vécészűkítőt is :wink: Mint a nagyok...tudod :wink:

Kajla: Én is bizonytalan voltam/vagyok (most épp Vius miatt). Foggalmam sincs hova irassam.... :roll:

Bogiszáj: Anya molim bitte vacsorát :D (Molim szerbül kérek, bitte németül kérek :lol: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Enikő,mennyibe került a Palicsi állatkertbe a belépő???

Kép
bibi226

Sziasztok.

Enikő, köszi a képeket. Én ott eddig először és utoljára általános iskola második osztályában jártam, osztálykirándulás keretein belül. Nagyon tetszett, egyszer Petit is elvisszük oda, úgyis kiváltjuk neki az útlevelet...na meg akkor vonatozik is majd, valahogy kocsival nem mennék át.
Na igen, a sok adminisztráció...nekem pl. annó a vezető óvónéni volt a csoportom óvónénije, de akkor semmi gond nem volt, de akkor szerintem nem is volt ennyi "pluszmunkájuk".
Ezek jó ülések, nekem mindegyik szimpatikus.
Nagyon ügyi fiacskád van! Édes a fogatlan lányod is. Viusnak gratula.

Hefe, tényleg jó ez a tatyó!

Anett, és a blokkon sincs rajta a kence összetétele? Nekünk pl. a popsikencés blokkunk egy kilométer. :)

Kajla, én eddig úgy tudtam, hogyha nem veszik fel a választott óvodába a gyereket, akkor a körzetesek közül veszi át valamelyik (KÖTELES ugye), mert hát valljuk be előfordulhat, hogy a "kettes számú" ovi is teltházas lesz a mi gyerekeink előtt. Akkor mi van???

Kármen, hát nem tudom, mire kapta ezt a Pulminart Norbi, Peti anno Ventolint kapott. Ez hörgőtágító.

Norus, van dobozos nem tartós tej is. :)

Zitaa, nagyon ügyes fiad van! Nálunk Peti a kádban állva pisil. :) Olyan édes, mert érzi, hogy jön, feláll, erőlködik egy kicsit, aztán vigyorogva ereszti kifele.

Szilcsi, te hős vagy!
Sajnálom, hogy Lali beteg. Szerintem az altatásra nincs más módszer, csak az, ha kézben tartjátok. Majd leszokik róla. Ha meg nem, akkor marad, ami most van. Szerintem...

Ancsa, üdv közöttünk!

Gira, esetleg valaki, aki segítene Réka óvodába vitelénél?

Mackó, elköltöztetek???

Zitacicu, azta, jól kifogtátok. Remélem, nem komoly Norbinál ez a "lyuk".

Sznanna, nagyon szép lánykád van!

Ági és
KépKép
exdeus

Exi!
Nem vagyok nagyon képben erről, de én CSAK körzetes ovikat néztem, mert úgy gondoltam, esélyünk sincs ilyen gyereklétszám mellett NEM KÖRZETESbe felvételt nyerni! ( egy ismerősöm az angol magánoviba szerette volna beiratni a gyermekét kb.2hete és elutasították helyhiány miatt!!! hozzáteszem 50ezer egy hónap abban az oviban!)
Szóval talán úgy van ez, hogy amikor betelik a létszám az oviknál, akkor összeülnek az összes ovi vezetői és "elosztják" a "maradék" gyerkőcöket! Talán...Én bízom benne, hogy emberséges bánásmódban lesz részünk és egyre valószinűbb, hogy a Petresi marad, mert a barátok oda fognak menni!

Enikő!
nem találtam visszamenőleg a linket, ahol a körzeteket meg lehet nézni! Feltennéd újra? Köszi

Kép
kajla

Lányok!
Van valakinek Subasán vagy Szikin kertje, telke, nyaralója???

Kép
kajla

szilcsi: ez szörnyű lehet, hogy Lali nem alszik. :( Ez most a betegség miatt lehet? A műtét sem lehet egy leányálom, drukkolok, hogy hamar a régi legyél! Köszi a jelölést!

Zituska: mi se állunk sehogy a szobatisztasággal. :( Mindenkinek panaszolom, és mindenki ugyanazt mondja: majd nyáron, és majd pikkpakk. Valahogy úgy érzem, nem lesz ilyen egyszerű… :roll:

hefe, bilitéma: na ugyehogyugye?! :wink: :lol:

Enikő: hatalmas gratula Violának! 8)

Nóra
KépKép KépKép
norus88

kajla: én azt hallottam, hogy tavaly szeptemberben volt olyan a Hétvezésben, hogy középső csoprtba tettek 3 éveseket, mert annyian jelentkeztek.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Bibi:
http://www.zoopalic.co.yu/index.php/pub ... icleID/24/

3al kell szorozni, hogy forintosítsd! Kb!!!
Tehát 300 dinár a családi jegy az 900 ft kb!

ceniko
Szeged

Enikő, engem lehet hogy érdekelne a kenguru. Tudnál róla több infót küldeni priviben. (ár, használhatóság, stb)
Köszi

Kép

Kép
sznanna

Karmen,
nem teszek fel a házról a netre képet, de ha lesz időm, priviben küldök, vagy gyertek el valamikor, szívesen látlak benneteket :)
Vendég

Exi!

Látod ebben igazad van,a blokkon tuti rajta volt,csak én hazajövök,kiveszem a cuccot és blokk-szatyor a kukába landol. Így nem tudom megnézni már sajna!
20140113113746

Norus, nincs mit! :D
Az alvással még küzdünk, 3 napja nem alszik Lali napközben egy percet sem, ebéd után már szörnyen fáradt, de nem tudom letenni, mindent próbáltam, ringatni, járkálni vele, énekeltem, csendben voltam, ültem, álltam, sötétben, világosban, nappaliban, gyerekszobában, kiságyban, hordozóban, játszószőnyegen... A tegnapunk egész napos küzdés volt. A babakocsiban is csak tekintgetett kifelé, nem aludt sétakor sem.
Tegnap mondjuk este 7-kor bealudt, fürdetés előtt 1 perccel, vártunk picit, nyolckor fürösztöttük, utána bealudt a szopiba 9-kor de úgy, hogy reggel fél 7-kor kelt. Hajnal 4-kor átmentem megnézni,nagyon köhögött, nyitogatta a szemeit, én meg majd meghaltam a cicifeszüléstől, de visszaaludt. Lehet, ez a taknyosság is belejátszik.

Bea, szép nagy pocak, Gréti hogy szereti a tesót! :wink:

Szilde, te nem teszel fel pocakképet? :wink:

Gira, te hogy bírod? Mikor mész dokihoz legközelebb, az AFP-re?

Zituska, ti jobban vagytok? Chippendale-Boti vetkőzik még? :wink: Képzeld, én is elkezdtem fejni, a ma reggeli szopi után 80-at lefejtem, de van, hogy csak 10-20 jön le. Fagyasztani nem tudok semennyit, mindet odaadom a kicsinek.

Gyógytornász ma délután jön hozzánk, lemondta a tegnapit. Remélem, nem súlyos a bajunk és hamar rendbejön a kis buksija.
A kedd marha jó nap lesz, engem műtenek plusz Lali kapja az első szurit. :roll:

Ha valakit érdekel, főleg a kisebb porontyosokat, a Retek utcán végkiárusítás van a babaruhaboltban, tegnap vettem 3 bodyt 2990 forintért, az egyik ebből 68-asból átgombolható 74-essé, így gyakorlatilag négyet vettem, és jó az anyaguk is. 50%-os leárazás van sokmindenre, vannak tavaszi vékonyabb sapik, harisnyák, zoknik, bodyk, kombidresszek.

Kép
szilcsi

Karmen, párásítót a Mediában vettünk 16 ezerért,Honey Well márkájú, bazi hangos, aludni nem lehet mellette, de jó a teljesítménye. Lalinak vettünk a Brendonban 40 rugóért Ventát, az jó halk, egész nap megy, nagyon jól párologtat és légszűrő is egyben.

Enikőék meglátogattak, Bogi babázik: :lol:

Kép

Kép
szilcsi

Kép
Egy decemberi kép Márkról Kép
Ez pedig egész friss

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: