Sztiasztok!
Tegnap este annyi badarságot hoztatok össze, néha bekukkantottam, de az esti pörgés mellett írni nem nagyon tudtam. A vidámparkon kívül.
Tegnap du én is "túráztam" 3 órát. Gyönyörű idő volt. Hozzánk legközelebb a Rákos-patak van, ami egy kicsit természet. Kocsival nem akartam sehová menni, azért menni, hogy utána gyalogoljak. Persze hosszan errefelé se lehet úgy sétálgatni, hogy valami forgalamas helyett el ne érjen az ember. Szóval így beficcent Dm és a kedvenc turi. (3 órából 1 óra a két bolt volt.) Még egy csomag pelenkával, melltartóbetéttel, pezsgőtablettákkal, 5 ruhadarabbal megrakva indultam vissza. Nem volt nehéz, csak valahogy az a tipikus kismamajárás nem ment így. Az egyensúlyozáshoz kell a kézlóba rájöttem. Na meg visszafelé enyhe emelkedő volt, így alig vártam, hogy beforduljak az utcánkba. De jól esett.
Azt hiszem Éva kérdezte pár lappal arréb, hogy a fogam teljesen rendbejött? Kopp-kopp, úgy néz ki rendbe van. Fél év múlva kell megmutatni, ha addig nem fáj, mert szeretne róla röngent, mert azt mostinkább hanyagolta.
Melinda!
Egész picinek tűnik a pici lány ezek a méretek alapján, legalább is néhányunkéhoz képest. Ez a bpd nekünk valahol a 33. hét táján lehetett.
És igen! Én is elkezdtem horkolni a 3. harmadban. Volt hogy a férjem nem tudott tőle aludni. Tiszta ciki. Remélem múlik majd.
Kölyök!
Jól nézel ki, és a táj is mesés. A levegő is biztos jobb lesz a babának, mint itt Budapesten. Na meg persze nektek is.
Lengyel orvos, Svájcban egy magyar kismamának!!!!
Ezt nevezem.
Mzx!
Írásaidat olvasva szerintem elkerült a szülés utáni depi, vagy csak jól álcázod.
Tündérmanó!
Nálam a Réka tetszik jobban. Együtt a Petrával is jó, főleg ebben a sorrendben.
Nálunk 9-kor fekszenek a gyerekek. TEgnap is pl 7-ig edzés. 8 amire vacsizunk. Így 9 óra mire ágyba jutnak. De csak 7-kor keltem őket. A lányomnak meg extrán kicsi az alvásigénye heti 5 edzés mellett.
Jim! ma egész jókedvűnek tűnsz. A jogi dolgokhoz meg sajna nulla vagyok. A zsálya után én is pont tegnap de néztem utánna a pásztortáskának, a kininre meg véletlenül én is belefutottam. Meg is kívántam a tonikot.
Mpat!
Pont tegnap jutottam el én is oda, ahová Te. Van egy ismerős család, ahol a feleség háziorvos a XV. kerületben (férj rádióbemondó). Nem bírtam tovább a kétségeimet és felhívtam, no nem a bemondót, és elmondtam a vérnyomi kálváriámat. Munka után eljött és többször megmérte mind a két karomon a vérnyomást, és ő is azt mondata szedjem a gyogyit. Nagyon szépen türelmesen elmagyarázta, hogy miért nem jó a babának az én magasvérnyomásom. Ill. állította, hogy a gyógyszer viszont semmilyen káros hatással nincs rá. Benne bízom maximálisan.
Így én is elkezdtem szedni a dopagylt.
Ami érdekesség, hogy következetesen a bal karomon 10-zel kevesebb mérhető, mint a jobbon. Ja és sajna az autómata vérnyomásmérők megbízhatatlanok. Főleg ami nálam van, azt emértük és következetesen 15-20-szal kevesebbet mér. (3 emberen tesztelve) Ezért volt gyanús, hogy ilyen alacsonyakat mér.
A másik kérdésedre válaszolva, teljesen normális, most, ha egy picit "idegesít" a nagyobb, ill a pici elfordulás. Hisz most próbálunk ráhangolódni, hogy fogjuk megosztani a szeretetünket, ami mostmá egyel több emberkének jár.
Nálunk a lányom a pörgősebb, és én is nehezen viselem szegényt amikor elemében van. Valahogy én is arra vágyom, hogy a velem egy fedél alatt lakók is csendesedjenek egy kicsit velem. Na azért ők ne forduljanak befelé, mert akkor mi lennénk a depicsalád