Új privát üzeneted érkezett!

mzx, Te még álmosan is csatlakozni tudsz a Hogytemekkorahülyeségekettudszösszeírkálni Klubba :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

mzx: :wink: olyan jókat írsz mindig.

Értelmezési problémáim vannak, ma jött levélke a budaörsi rendőrkap-tól:

" Tisztelt cím!
A fenti számra való hivatkozással tájékoztatom, hogy feljelentését hatáskör hiányában megküldtük a Komló Városi Bíróságnak az előzményhez történő csatolás végett."

Akkor hogy kaptam ettől a pöcs ex-től a feljelentés után pár nappal 20 rugót (ja, a többi 100-at elfelejtette). Szóval olyan tippem van, hogy a rendőrök továbbpasszolták a komlói bíróságnak, ő meg rögtön kapta a fülest??? Vagy most mi van? kvaszévi? :shock:
Vendég

Mni, én még nyugtatni sem tudlak, tuti, hogy legalább annyira paráztam volna, mint Te :roll: .

Judit 18, én is megszámolgattam az ujjait, stb. ....

Tündérmanó, nekem tetszik mindkettő, talán inkább a Petra nálam is a befutó.

Eszterxx, kisbálna??? :shock: Mekkora most, ha ilyen hurkái vannak???

Kép

Kép
mzx

Jim, akkor én félreértettelek, azt hittem, hogy az állambácsi hivatalból utalta ki kárpótlásul a 20 rugót. Akkor bizti szólt valaki az exnek, hogy ez így nem lesz túl nyerő a perében.

Azt már írtam, hogy az Istvánban a barátnőm 5080 grammos babót szült? A másik barátnőm csak 3800 grammosat, no de 60 centis a "Csöppség". Az 56-os ruhák rögtön felköltöztek a padlásra, és most, 2 hetesen a 62-esbe is úgy kell beleszuszakolni, állítólag :D .

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Reggel voltam UH-n, teljesen átlagosak a pici méretei:
BPD: 92 mm
THQ: 103 mm
FL: 71 mm.

Olyan szép ez a kislány, totál elolvadtam, ahogy mutatta a monitoron az arcocskáját a doki.
Méhlepény már 3-mas fokozatú.

Jim,
kérek egy tippet, szerinted én mikor szülök?

Kölyök,
formás pocid van! :) De jók ezek a tájképek, azért látszanak a hegyek!

Tündérmanó,
a laboreredményeket a rendelőből szoktam elhozni, ahol leveszik a mintát.
Nekem tetszik a Réka Petra névösszeállítás. :)

Valaki horkol rajtam kívül? Azt olvastam, hogy a tehesség idején megduzzad az orrnyálkahártya és az okozza a horkolást. Terhesség előtt nem csináltam, remélem szülés után ez is elmúlik.

Melinda

Kép
melinda80

Melinda
Én is elkezdtem horkolni, pedig azelőtt soha nem csináltam ilyet, remélem én is, hogy el fog múlni!

Mzx
Amit az előttről és utánról leírtál, tökéletesen így van!!!!!! Nálam még a gátseb mellett az aranyér is játszott, úgyhogy nem igazán ültem... :)

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!

Aranykavics! Nekem is van orrdugulasom, szinte az egesz terhesseg alatt es marha "kellemes", foleg ejjel, de igy is tudok 10-12orakat aludni :wink: :D , csak a szam total kiszarad az ejszaka, igy apucit szoktatom az ejszakai nem alvashoz, mert ejjel felalomban tobbszor is felkeltem, h vizet, en meg alszom tovabb, igy reggelre csodafriss vagyok :lol: ! De a tied nagyon durvan hangzik :shock: !

Jim! Nalunk tegnap volt vacsorara porkolt :) !

Mni! en teljesen megertelek, en is nagyon paraznek, ha tudnam, h mikor fog megszuletni a baba, de csak arra gondolj, h holnap megismerheted a te kis kincsedet, akire 9hosszu honapig vartal! es sokan a rendes szulestol felnek, de ezek olyan dolgok, h a vegeredmenyert megeri!

Juditkecskemet! Olyan szepen irsz apukadrol, h itt sirtam rajta! Csodalatos csalad lehettek! Az en apukam 2eves voltam mikor lelepett, es kb 15-16eves lehettem, mikor az egyik naprol a masikra betopant az eletembe, most mar nem haragszom ra, de jo apanak egyaltalan nem mondhato :roll: !

Zsu! Tegnap keszitett a parom rolunk kepeket, de vmi katasztrofalisak, majd ha megbaratkozom veluk teszek fel-lehet...

Kép Kép
rima

Aki nagyon előre tervez, annak a figyelmébe ajánlom, hogy a szerintem leghiperszuperebb etetőszék, amit én is vettem hosszas keresgélés után akciósan, a Minimanóban és a Baby Planetben most akciós:

http://www.minimano.hu/termekeink/23/24 ... _ruby.html

Szerintem nagyon jó, mindenhol állítható magasságú, és 3 fokozatban dönthető, szuper a tálcája (van felső tálca is), és két ülőbetéte van, egy a piciknek, ami jól megtámaszt, és alatta egy a nagyobbaknak.

Kép

Kép
mzx

mzx, nekünk nagyon bevált az ikeás sima fehét etetőszék, még meg is van, jó lesz a kicsinek is

Kép
Kép

mpatr

Sztiasztok!

Tegnap este annyi badarságot hoztatok össze, néha bekukkantottam, de az esti pörgés mellett írni nem nagyon tudtam. A vidámparkon kívül. :lol:
Tegnap du én is "túráztam" 3 órát. Gyönyörű idő volt. Hozzánk legközelebb a Rákos-patak van, ami egy kicsit természet. Kocsival nem akartam sehová menni, azért menni, hogy utána gyalogoljak. Persze hosszan errefelé se lehet úgy sétálgatni, hogy valami forgalamas helyett el ne érjen az ember. Szóval így beficcent Dm és a kedvenc turi. (3 órából 1 óra a két bolt volt.) Még egy csomag pelenkával, melltartóbetéttel, pezsgőtablettákkal, 5 ruhadarabbal megrakva indultam vissza. Nem volt nehéz, csak valahogy az a tipikus kismamajárás nem ment így. Az egyensúlyozáshoz kell a kézlóba rájöttem. Na meg visszafelé enyhe emelkedő volt, így alig vártam, hogy beforduljak az utcánkba. De jól esett. :D

Azt hiszem Éva kérdezte pár lappal arréb, hogy a fogam teljesen rendbejött? Kopp-kopp, úgy néz ki rendbe van. Fél év múlva kell megmutatni, ha addig nem fáj, mert szeretne róla röngent, mert azt mostinkább hanyagolta.

Melinda!
Egész picinek tűnik a pici lány ezek a méretek alapján, legalább is néhányunkéhoz képest. Ez a bpd nekünk valahol a 33. hét táján lehetett.
És igen! Én is elkezdtem horkolni a 3. harmadban. Volt hogy a férjem nem tudott tőle aludni. Tiszta ciki. Remélem múlik majd. :evil:

Kölyök!
Jól nézel ki, és a táj is mesés. A levegő is biztos jobb lesz a babának, mint itt Budapesten. Na meg persze nektek is.
Lengyel orvos, Svájcban egy magyar kismamának!!!! :lol: Ezt nevezem.

Mzx!
Írásaidat olvasva szerintem elkerült a szülés utáni depi, vagy csak jól álcázod. :wink:

Tündérmanó!
Nálam a Réka tetszik jobban. Együtt a Petrával is jó, főleg ebben a sorrendben.
Nálunk 9-kor fekszenek a gyerekek. TEgnap is pl 7-ig edzés. 8 amire vacsizunk. Így 9 óra mire ágyba jutnak. De csak 7-kor keltem őket. A lányomnak meg extrán kicsi az alvásigénye heti 5 edzés mellett.

Jim! ma egész jókedvűnek tűnsz. A jogi dolgokhoz meg sajna nulla vagyok. A zsálya után én is pont tegnap de néztem utánna a pásztortáskának, a kininre meg véletlenül én is belefutottam. Meg is kívántam a tonikot.

Mpat!
Pont tegnap jutottam el én is oda, ahová Te. Van egy ismerős család, ahol a feleség háziorvos a XV. kerületben (férj rádióbemondó). Nem bírtam tovább a kétségeimet és felhívtam, no nem a bemondót, és elmondtam a vérnyomi kálváriámat. Munka után eljött és többször megmérte mind a két karomon a vérnyomást, és ő is azt mondata szedjem a gyogyit. Nagyon szépen türelmesen elmagyarázta, hogy miért nem jó a babának az én magasvérnyomásom. Ill. állította, hogy a gyógyszer viszont semmilyen káros hatással nincs rá. Benne bízom maximálisan.

Így én is elkezdtem szedni a dopagylt.

Ami érdekesség, hogy következetesen a bal karomon 10-zel kevesebb mérhető, mint a jobbon. Ja és sajna az autómata vérnyomásmérők megbízhatatlanok. Főleg ami nálam van, azt emértük és következetesen 15-20-szal kevesebbet mér. (3 emberen tesztelve) Ezért volt gyanús, hogy ilyen alacsonyakat mér.

A másik kérdésedre válaszolva, teljesen normális, most, ha egy picit "idegesít" a nagyobb, ill a pici elfordulás. Hisz most próbálunk ráhangolódni, hogy fogjuk megosztani a szeretetünket, ami mostmá egyel több emberkének jár. :) Nálunk a lányom a pörgősebb, és én is nehezen viselem szegényt amikor elemében van. Valahogy én is arra vágyom, hogy a velem egy fedél alatt lakók is csendesedjenek egy kicsit velem. Na azért ők ne forduljanak befelé, mert akkor mi lennénk a depicsalád :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nekem is egy sokkal mezeibb etetőszék nagyon bejött. Ennél az az érzésem, hogy szinte ágyban párnákközt eszik a gyerek.
Móni!
Remélem azért ez nem veszed bántónak rád nézve, bár szerintem te nem is vagy olyan fajta. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Csajok! ki volt az, aki nem olyan régen feltette a szülésmegindításos tuti tippeket? egy másik fórumon kérdezték, tudunk-e ilyeneket?
Köszi!!!!!
linocs

Ja Pati!
Te szedsz már valami homeós bogyót szüléselőkészítésre?
Én szedem a caulophyllum-ot. Ugye ezek semmilyen hatással nincsenek egymásra a dopagyllal????

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Esztereu írta azt a hozzászólást talán tegnapelött este.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Na jó, télleg fullos az etetőszék :oops: , én ezt használtam otthon pihenőszéknek, játszószéknek, mindennek, és állandóan gurítottam magammal a lakásban, szóval nekem megérte beruházni, bár akkor még a mostani akciós ára volt a teljes ára :roll: . Egyébként nekünk is van ikeás, az a nagyszülőkhöz van telepítve :). Jó lenne, ha Erik még beleférne, de már csak cipőkanállal...

Kép

Kép
mzx

Linocs!
Még egy mondatot idemásolok neked:
Igen, van szülésbeindításra homeós bogyó, amit koraszülés megelőzésére kaptam (Pulsatilla), az alacsony potenciával (C15) szülésbeindító.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Köszi szépen! Megvan!!!
linocs

Mzx!
Az is igaz, hogy, ha sok másra is használod akkor lehet, hogy jól kihasználhatod. Én most a teszveszen licitáltam egy olcsó pihenőszékre, mert az autósülést amint tartja a fejét az autóban szeretném hagyni, mert az gyerekkel együtt már nem könnyű. A lépcső miatt a gurítható dolgok se m,inden esetben praktikusak. Ez megy visszintesig fektethető és kis könnyű fém váza van. A huzata nem tetszi annyira, de úgy is rak alájuk az ember egy takarót, nyáron meg egy textilpelust, és erre végképp nem akartam költeni. Lehidaltam milyen áron is lehet kapni pihiszéket.

Na jó mostmár megyek porszívózni. Már egy órája elővettem. :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok kismamik :!:

Csak bekukkantottam.
Kölyök: nagyon csini pocid van :P
Melinda: nekem a 36.hetes uh-on nagyobb bpd-t mértek (95mm), el is kezdtem parázni, de aztán egy picit megnyugodtam pumperka hozzászólását látván.
Egyébként ezekben a napokban egyre többet aggódom, minden miatt, jók-e az eredmények, sokat fájdogál a pocim.....stb.
Tegnap bementünk a városba, mert venni kellett még egy pár dolgot, úgy elfáradtam azalatt a a pár óra alatt, hogy egész délután pihennem kellett, mert görcsölt a pocim :cry:
Lányok, ti vezettek még :?:
Nekem is bedugul az orrom állandóan.
Pumperka: úgy látom te otthonosan mozogsz ebben a témában, nekem az arnica montana-t ajánlották a gátsebre, regenerálódásra.
Tündérmanó: nekem a Petra tetszik jobban , bár a vezeték névhez mindkettő klappol :oops:

Anita
Kép
boszi30

Akkor nekem kis pöttöm Dórim lesz! :D

Melinda

Kép
melinda80

Pumperka, egy jó kis porszívózás is lehet szülésbeindító :D , illetve egy oda-vissza menet a 7-es buszon ... :lol:

Itt van pihenőszék-funkcióban az etetőszék. Nem vízszintesig dönthető, de jobban döntve van, mint az autósülés. Nekem tök jó volt, hogy gurult, mert így legalább nem kellett emelgetnem addig sem. Így is kivolt a derekam a szoptatás végére. :roll:
Kép

Kép

Kép
mzx

MZx!
Na csak érdemes volt két szoba közt frissítenem... :lol:
Igen az emelgetés miatt nem akarom, az autósülést itthon hordozónak használni, nekem is néha kivolt a derekam rendesen. A pihiszék max 1 kg. Az autósülés meg majdnem 4.
Azt akartam még tőled kérdezni, már pár napja, csak mindig elfelejtettem. Neked a szopipárna bevált! Az előzőeknél nem használtam, és most nagyon várom, hogy mennyivel jobb lesz így...
Következő helység után megint benézek. :oops: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ja és nagyon édi Erik! Itt mennyi idős?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Beszéltem az ikres Erikával. Sajnos reggelre nem vették programba, azóta viszont egy UH után mégiscsak azt mondták neki, hogy maradjon éhgyomorra. Ma már evett, úgyhogy valameddig várnak, de estére remélhetőleg már min. 2 babával több lesz.
Mni, tényleg ne aggódj, annyi jót hallottam már arról a kórházról.
Nagyon drukkolok.

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Kissani,
köszi az infókat Erikáról! Megy a drukk neki!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Pati, Eszterxx!
Szépek a fiúk, és az a kis zacsi, Rég láttam ilyet! :wink:

Niki!

Megértem hogy ki vagy de gondolj csak a pozitívumokra!!
Te legalább tudod hogy holnap puszilhatod az egyetlen pici lányodat, és ott szuszog melletted egészségesen!

Vannak olyanok akik lehet hogy szívesen cserélnének veled a holnapi szülést illetően?! (Pati, Eszterxx, Linocs)és akár én is.
Annyira szeretném biztonságban a kezemben tartani, látni hogy minden egyes kis porcikája tökéletes, és ez neked már holnap megadatik!!!

NAGYON SOK ERŐT, és boldog babaváróperceket kívánok neked az elkövetkezendő kismamaként tökltött óráidra!!

Én voltam ctg-n fájás0, szívhang jó, méh fal felpuhulva.
Megnézték egy teszttel, nem magzatvíz szivárgás csak ilyenkorra állítólag normális a bő vízszerű hüvelyváladék!

pusssz
Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Na Sziasztok!

Meli!
Gratulálunk a sógornődnek! Örülök, hogy jók lettek az eredményeid!
Ja és Pöttöm Dóri majd megnő idekint! :lol:

Mni!
Nagyon szép kismami vagy! Igazán büszke lehet rád Feri!
Ne aggódj, mi nagyon fogunk neked drukkolni!
Mikor mentek????

Kolyok!
Nagyon nagyon szép a táj!
Azok a hegyek!!!! Imádom! :D

Pati!
A juhtúrós pulicka a kedvencem! Megyek hozzád ebédre! :wink:

Tündérmanó!
Biztos, hogy 2 nevet akartok a kicsi csajnak??????
Nekem 2 van, de nem jött be! Nekem legalábbis! :)
Vendég

Tündérmanó!
Nst?????? Ma voltál, nem?
Mi volt?
Vendég

Sziasztok,

Csak bekukk, a maradék ablakokat is lepucoltam... de még mindig nem szültem... na, most indulok körútra, fel a 2. kerületbe a vaterán licitált babajátékért, aztán megjött egy booklines könyvem a Pólus centerbe, majd onnan ki GÖdöllőre, hogy megrendeljem a tortát a legkisebb féltesónak (ő is 18 lesz... és ha minden igaz, kb. akkor fogják beinditani a szülésemet...).

Na, szóval én még vezetek (és mint látszik, még ingyé van a benzin), de sajna a hét végén mindenképp le kell adnom a kocsit, pedig olyan jó kis pótcselekvés. Azt hiszem, hogy fontos vagyok, pedig csak elfoglalom magam :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter!
Ez az energiadömping ami benned van..... Én így ebéd után már csak punnyadok, és gyűjtöm az erőmet a felmosáshoz.Egyébként én is vezetek, nem is érnénk oda az edzésekre máshogy.

Niki!
Annyiszor próbálom beleképzelni magam a helyedbe a nap folyamán, és körübelül olyasmiket éreznék, amiket Szilvánusz összefoglalt. Meg eszembejutott egy cikk amit nemrég olvastam a császárról. Arról irtak, hgy bizonyos körökben mennyire divat a császármetszés. Nyugat-Európában gyakori, hogy ragaszkodnak a császármetszéshez, nem akarnak vajúdni, féltik a hüvelyüket, hogy túlságosan kitágul...stb. Szerintem egyesek még az időt se akarják rászánni amennyivel hosszabb egy sima szülés. Sztárok körében is divat a császár. És a cikk azzal zárult, hogy már Mon. is egyre többen kérik az orvosoktól a programozott casászárt.
Mennyivel jobb vagy te náluk, aki a hagyományos természetes módra vágysz. Sokkal inkább anyának való vagy. Az, hogy a körülmények miatt erről le kell mondanod véletlenül se a te hibád. Most az adott helyzetből kell a legjobbat kihozni és ebben biztos segítségedre lesz meg már az is Feri, meg az orvosod is.
Igen érdekes érzés volt nekem is amikor a lányomat túlhodtam és tudtam másnap reggel indítják. Szinte biztos volt, hogx nem fog megindulni éjszaka a csaj. Minden arra utalt. Bennem isc nagyon vegyes érzések keringtek ahogy feküdtem éjszaka a kórházi ágyon, és vártam a másnap reggelt.
Mikor lesz a nagy esemény?
Mi nagyon fogunk drukkolni!

Így, hogy félek a vérnyomiemelkedéstől én se bánnám, ha holnap szülnék, ezzel csatlakozom a türelmetlenek táborába. :)

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Satnya egy darab vagyok.
12:23 perckor a vérnyomim dobott egy mélyrepülőset a szertől én meg vízihulla színű, pofánvágott pók módjára dobtam egy oldalhátast a kanapéra. Mielőtt elájultam volna, megmértem, 90/60 volt :shock: aztán kikönyörögtem egy korty kávét, ettőlk röpke 3/4 óra alatt egész félkómáig magamhoz tértem.

Juhéjj, állítólag ez normális!
Hogy ott rohadna el az egész, már bocsánat....
Jaaaaa, és szolíd 2-3 hét altt meg is szokja a szervezetem és akkor nem lesz már ilyen, addig bármikor....

Jaaaa, hogy én vezetnék??? Azt kérem tessék addig elfelejteni vagy emelni a Casco és életbiztosítások összegén. :roll: De azért egy vagy két kiskorúval az autóban háááát szóval kérem nem egy életbiztosíték....

Úgyhogy részemről a szombati program sajnos nem aktuális, mert nem tudok a Gellérthegyig eljutni. BAKKAMEGABÉKA :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Pepike, irigykedsz a zacsikra, mi? :wink: (Nekem is csorog a nyálam a kis punciért, és aki ezt a mondatot kifigurázza, azzal többet nem állok szóba! 8) )

Kép
Kép

mpatr

Mni:Pumperka annyira jól összefoglalta a lényeget,én is pont ezeken gondolkodtam!
Drukk holnapra!!!

etetőszék:nekem tetszik amit MZX felrakott,de nekünk is csak a hagyományos natúrfa van(2 is :wink: ).Pihiszéket kapok a barinőmtől...ez az amit be islehet állítani hogy magától ringassa???Én olyat kapok.

Eszter:miért jössz Gödöllőre???Én itt lakom :wink: Ha jól olvastam tortáért??De hova??

Melinda:sztem teljesen normális méretei vannak a kicsajnak,hisz a csajszik mindig kisebbek :wink:

Boszi:hát én is vezetek még javában :wink: Én hordom a nagyot oviba,különórákkra...stb..egyenlőre...de már néha én is terhesnek :wink: érzem

Képzeljétek,éjjel elkezdett fájni hátul egy fogam amiből még 2 hete letört egy darab...Akármit csináltam vele egyre jobban fájt,lüktetett....teljesen kész voltam reggelre :(
Én aki írtózom a fogorvostól,annyira félek...szal felhívtam a dokim és fogadott délben(annyira rendes-kisírtam neki hogy fogadjon :wink: )szar be voltam sz@rva rendesen és ezt szegény Olika is érezte mert olyan rugkapálózásba kezdett...a lényeg hogy gyökérkezelni kell a fogam,de nem fájt abszolút.Túl vagyok rajta!!!Jövő héten még 2x megyek és be is tömi véglegesen.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

És úúúúúúúúúúúúúúgy szeretném már végre visszaszülni magam a normálisba!!!
És egy kurta nagy hazugság, hogy a nyomicsökkentő nem hat a gyerekre, szegényt őt is úgy bekáózta, hogy még akkor sem akart megmozdulni, amikor féig ráfeküdtem meg lökdöstem, hogy mivammá. Még szerencse, hogy van itthon fonendoszkóp. Dübdüb-dübdüb. Jól van kicsi drágám, csak anya benarkózta szegényt.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ be fogok depisedniiiiiiiiiiiiii!

:evil: :evil:

Kép
Kép

mpatr

Hát Pati nekem a szertől isw csak 120/80-ra megy le kb....
Messzire már én se vezetek, de edzésremég elviszem őket. Persze, ah úgy érezném magam tőle akkor én se vállalnám. Pénteken is úgy megyek a kórházba, hogy előbb megyek és majd ott beveszem a gyógyszert. Amire sorrakerülök mindenhol, és indulhatok haz,addigra már kifelé megy a hatása. Állítólag 6 óráig hat. De abból is az első órában érezhetően. Két óra múlva én egy kicsit se éreztem, hogy vettem be valamit. Hányat kell szedned?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Én jobban megijjedtem attól, hogy az én nagy vérnyomim, hogy fesziti az ő kis ereit,hogy terheli a veséjét... Az enyém biztos jól birná :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="mpatr"]És úúúúúúúúúúúúúúgy szeretném már végre visszaszülni magam a normálisba!!!

Én is! Én is!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Panny!
Akkor te is bátor voltál, én se mertem hagyni szülés utánra. Azt kellett volna még a kórházba, fogfájás.
A pihenőszék csak mezei, semmit nem tud magától. Majd ringathatom, meg rezegtethetem én, ha lesz időm. :lol: De hát 1200 Ft-ért. :?:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, 9 hónapos lehet kb.. A szopipárnát még nem használom rendeltetésszerűen :oops: , most még olyan pici, és annyira nincs súlya, hogy inkább ölelgetem :D, ráadásul itt, a gép előtt rá tudom tenni a feje alatt lévő könyököm a szék karájára. Pont tegnap filóztam rajta, hogy lassan ki kellene próbálni...

Panny, ringatós pihenőszék??? Hú, de szupi! :wink:

Kép

Kép
mzx

Pati!!!!!!

Tessék nekem válaszolni!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Satnya Pati, szerintem a doki direkt lenyugtatózott, hogy ne pörögj már annyira! :D Tényleg maradj a fenekeden, már csak pár nap!!!

Mindjárt megyek és kimozdulok végre a kéróból!!!! Megnézem, hogy hogy halad a lakás, állítólag már tekjesen kész a víz- gáz- és villanyszerelés! :) Nem sok erőt érzek a 3. emelet megmászásához, no de talán mégsem a Mount Everest... :wink:

Kép

Kép
mzx

Jajajajajaj, itt vagyok, na!

Válaszok: napi 3X1 colt felírva, most próbáljuk majd a 2x1/2-et a Dopegyt-ből. Nekem kb 3 és fél óra múlva vágta le, szerintem akkor lehet a max vérszintje. Most már jobban vagyok, de mivel éppen takarítok :oops: nem mértem.

Másik kérdésedre: nyugodtan mehet a homeopátiás együtt a gyógyszerrel, teljesen más "útvonalon" és célra hatnak.

Kielégítő voltam :wink: ?

Kép
Kép

mpatr

[quote="mzx"]S írta:mzxatnya Pati, szerintem a doki direkt lenyugtatózott, hogy ne pörögj már annyira! :D Tényleg maradj a fenekeden, már csak pár nap!!!:wink:

Na azt tudjam én meg :evil: :evil: :evil:

amúgy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A pár nap után lesz nekem nyugtató: nem bííííírom az éjszakázást... zombis leszek tőle. :lol:

Kép
Kép

mpatr

De azért ez a kis babaszagú recefice már nyomulhatna itten kint a büdi kakás pelusokban! Ahelyett, hogy rongálom a nyomiszerrel.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil:

Elhúzok csajok a géptől, mert tényleg kezdek depisre nyálazni.
:?

Kép
Kép

mpatr

Mzx!

Aha ringatós :wink: be lehet állítani...nagyon király, mert nem kell hogy a lábam járjon folyton ,hogy a hordozót rugdosgassam :wink:

Pumperka!

Igen,nekem is ez jelent meg éjjel vizuálisan hogy a kórházban kzd megint fájni majd a fogam...na ezt nagyon nem akartam.(pedig máskor nem vagyok ilyen bátor és húzom-halasztom... :? :oops: )Egyébként most is dél előtt kb.fél órával (Murphy Törvénye :wink: )egyátalán nem fájt és fel is hívtam apát hogy most menjek vagy ne???Aztán szerencsére apa rábeszélt hogy menjek :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Halló Jányok!!!!!

NEM ÉR ENNYIT ÍRNI, ILYEN KEVÉS IDŐ ALATT!!!!!!!
EKKORA PÖRGÉST!!!

MINTHA SZÜLNI KÉSZÜLNÉTEK!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép Kép Kép
fanetta

HELLLLLO FANETTA! Csak nem otthon már????
Mi újság?
linocs

Fanetta!!!!!!!

Ezek szerint már otthon????!!!!

Pati!
Köszi! Gondoltam, hogy ezek nem ismerik egymást, csak a biztonság kedvéért kérdeztem. Nekem kell az 1 szem. DE én azért egy 20-sal súlyosabb is vagyok nálad. :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Linocs!!!!!!! Judit !!!!! Pedig ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy VÁRTALAK !!!!!!!!!!!
ÉS NEM JÖTTETEK!!!!!!
ÚGY LÁTOM, TI KOMOLYAN VESZITEK A MÁRCIUST!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta, mi a helyzet? minden ok már ??

Mi is az a bdp? a fejkörfogat??

Mióta a vérnyomás téma megy, állandóan mérem én is, csak ez a csuklós tök szar, az előbb 5 percen belül egyszer 155/75öt mért majd 125/75öt....úgy veszem a második a jó

én is vezetek még, épp elég lesz a szobafogság szülés után, autó nélkül....muszáj most kirohangálnom magam
Eszterxx, de mitt az autóval, nem vettetek végül??

nekem, tapasztalatlannak nagyon tetszik az etetőszék, bár pihenőszéket már kaptunk. csak még kicsit babonás vagyok, hogy most megvegyük amikor majd csak 5 hónapos kortól használjuk...
persze most van leárazva....

Nemrég értem vissza Nikitől minitaliztunk nála, ebédet is rittyentett, finom sonkás tészta volt. és még kedvenc Ferink társaságát is élvezhettem ebéd közben.
Megbeszéltük, hogy holnap Feri értesít Lilla érkezéséről ha Niki még nem lenne a topon.... pénteken meg majd bepróbálkozom megnézni őket, ha már lehet
a császárosokat tényleg külön szobába valami megfigyelőbe rakják először? Niki mondta, de én sem tudom biztosan...

KépKép
judit18

Fanetta: inkább te voltál nagyon elhatározva, hogy szülni akarsz ;)
Hogy vagy? Hogy van a fiatalember? Nagyon jó fej a férjed, hogy beköszönt hozzánk!!! És milyen rigmusokban :)
linocs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?