Új privát üzeneted érkezett!

Kép

azért csak felteszem az összeset :wink:
A felső kettő a mai.Abból a legfelső az esti,alatt a délutáni.

KépKép
lyndee

Akkor nincs más választásunk mint várni elég türelmesen kb 14 napig :wink:

meg tudjuk csinálni vera?

KépKép
lyndee

Lehet én sem tudok addig várni,de ilyenkor mindig megfogadom hogy csak akkor tesztelek ha piri nem jön.

Nekem csak 3 Db hcg-m van :oops:

KépKép
lyndee

Hát,ennek a 3-nak elégnek kell lennie erre a hónapra, a következőre meg ugyis vennék....az nem lehet hogy ne legyen itthon hcg :lol:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Most csak feldobom a ma reggeli tesztem, később jövök.
Ugye erősödik szerintetek is?
Kép

KépKép
dreika

sziasztok mindenki.
dreika tökéletesen látszik hogy erősödött, nyugi,
látom megy a nagy izgalom itt a fórumon, nagyon sokan bebabásodtunk az új évben, észrevettétek e hogy nincs mostanában annyi vetélés mint tavaly ősztől, év végéig?
tudom van egy kettő, sajnos, őszintén sajnálom aki így járt, de nézzetek előre mert több ilyen nem lehet.
ÉN most nappal kicsit jobban vagyok, éjszaka viszont annál rosszabbúl, így viszont nappal tudok egy két dolgot elintézni.
.
Mindenkinek további sikeres babavárást.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Na már 8hetes vagy. repül az idő. Hipp hopp eltellik az a 40hét azaz neked már csak a 32 :)

Kép
csucsu05

dreika:szerintem erősödött :wink: Hány nap volt a két teszt között?

KépKép
lyndee

jajj de hülye vagyok,most már látom hogy 3 :oops:
Lesz ez még erősebb is :wink:

KépKép
lyndee

oh már 1 nap utána 9 hetes leszek :D
Nem bánom ha tellik nem hányok már annyit, kb kitapasztaltam mennyi időnként kell egyek pár falatot, rendes kaját még nem tok enniha a hűtőt kinyitom öklendezek, kiflit ha már szárazabb az jó.
fogytam ez biztos, a hasam viszont akkora lett, hogy már nem jön rám semmi, beerőltettem a gombot egyik nacimon, aztán este magneb6 ot kellett bevegyek annyira fájt.
hogy áll a házatok?
Juca örülök hogy már nincs vukk, tudsz enni is?

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Gombold ki a gatyóidat hisz nem jó ha szorit a ruha. Én hálistennek nem voltam hányós hányingeres a lányommal de átérzem biztos kellemetlen a dolog na de az vigasztaljon , hogy a kicsi igy jelez :)
Köszönöm szépen jól halad a ház már kivülről le is szigetelték mert nagyon jó idő volt. Most szárad aztán majd leszinezik pár hét múlva. Most csinálják a vizes munkékat meg a fűtést. Teraszunk már megvan . A kerítés is megvan körbe . Szóval halad. Biztso kész is lesz ahgy látom mert vasárnap is dolgoznak rajta.

Kép
csucsu05

Vera,
na megvolt a peteérés, felment a hőd? Nekem a legerősebb csíktól számítva mindig kell egy-két nap.
Miért lehet az, hogy az előző hónaphoz képest olyan két tizeddel fentebb kezd a hőm? Múlt hónapban odaragadt a 36.3-hoz, most a 36.5-höz.

Dreika,
erősödik az a csík, nyugi. Dokihoz mikor mész? Méhpempőt hogy szedted?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Voltunk dokinál tegnap, rendben van a baba, szépen fejlődik, DE:

engem leteremtett a doki, h sokat híztam !

7kg-ot, amiből 2 nemrég ugrott fel... :oops:

Halálra rémített, h ez rengeteg, és így 20 kg alatt nem állunk meg, stb. :shock:

Én az előző terhességekkel is kb ilyen ütemben híztam, és egyikből sem lett 20 kg.

Mindenesetre jól rámijesztett, du. megyek a dietetikushoz...

Kép
zmimi

Dreika!

Jól látható. :lol:

Mimi!

Ez olyan exmargitos fóbia. Ott minden orvosnak a hízás a mániája. :evil:

Sugi!

Tudok enni, de már erősen dagad a lábam. Pedig ez még csak a 18. hét. Nem tudom mit fog mondani pénteken a doki, de kottára ugyanaz van, mint Kingával volt. :lol: (Csak két kilóval kevesebb vagyok) Nagyon fosok a toxémiától csajok.

Ezen kívül: GYED problémám van, ovikoncertet szervezek, oszt tal is köllene, meg a panelprogramot is hajtani kéne egy elég bikkfafejű társaságban, plusz most szoknak be a sintérkék Kingához. Ezen kívül van a napi sprint a motorozó csaj után és úgy általában a napi rutin. Ki vagyok, mint a liba. :lol:

tjuca

dreika:szerintem erősödik a csík :lol:
hajrá mindenkinek!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ééés ahogy leírtam nektek hogy jobban vagyok, kimentem és szépen mindent kihánytam.
hurrá, most bevegyem megint a vitamint? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Dreika, szerintem is erősödött. :lol:

Kislibus, örülök, hogy jobban van a lelked!

Ma reggel teljesen bekeményedett a hasam.Teljesen kivehető volt a méhem.Nem korai ez? :roll: A csajokkal csak jóval később volt ilyen.
De nem görcsölt, csak kemény volt.
Vagy megint bélgörcs lehetett?Ez az Elevit nagyon megkínoz ilyen téren.De nem hiszem, éppen középen volt a kemény csomó.

El kellene már mennem a védőnőhöz kiskönyvért.Bár a doki azt mondta, csak a 12. heti uh után.De olyan ciki a téppénzes papírnál is, mindig a kiskönyvet keresik rajtam.
Vendég

Juca,

nagyszerű, h ez a fóbiájuk...
olyan lelkiismeret furdalásom lett, h salátát ettem csak ebédre egy kis gépsonkával.

Amúgy engem is a toxémiával riogatott, de szerencsére a vérnyomásom rendben van, még meg is pisiltetett, de fehérje sincs a vizeletben.

Neked h volt Kingával?

Kép
zmimi

Mimi, ne foglalkozz ezzel, a 7 kiló nem gáz. És ráadásul a legtöbb a középső harmadban jön fel.
Én 53-54 kg-mal kezdtem, és most vagyok reggel 66, este 67-68 mikor hogy.
Nekem is mindig azt mondta a doki, hogy sok, sőt a védőnő is sokallta.
De nem különösebben érdekel, Petivel 21 kilót híztam, még lement mind kb fél év alatt, pedig nem diétáztam.

Luca, SOK pihenés!!!

Juca, tök jó, hogy jobban vagy. Motoros gyerek utáni "szaladás" nálam is van, bár inkább csak vánszorgok, és kiabálok, hogy állj meg a járda végén. Aztán vagy megáll, vagy nem :evil: :x
Lassan te is félidős leszel, hihetetlenül rohan az idő!

Alíz? Mi zujs?

Dreika, LÁTSZIK bizony! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Vera!
Ha jol olvastam hcg-t vettél 105ft-ért. Honnan?
Én drágábban vettem, ezért érdekelne.

Mennyi pocaklakós van!!!!

Dreika!
Hát látszik az erősödés.
encike 2

Mimi!

Nos előhozom a Kingás kiskönyvet.

Többieknek off

Kingával 68-ról indultam, a 19-20. hétig hánytam a 18. héten 73,5 kiló voltam. (Karácsonykor már dagadt a bokám, azt hitte mindenki a sok rokolátogatás meg utazás miatt). Karácsonykor voltam 18-19 hetes.

Most csak a 17. hétig hánytam, 66,6 kiló voltam az első mérésnél, és most pár napja dagad a bokám.

Eddig sajna kottára ugyanaz, talán egy kicsit minden előbb. Most az itthoni mérlgen 74-75 vagyok, pedig nem zabálok. Majd kíváncsi leszek pénteken mennyit mérnek.

Még adatok: Kingával a kezdő vérnyomás: 90/60, és 110/80 volt most 109/64 és 110/ 60 (attól függ mivel mérték. 8. hétenmár 125/60 és ez stagnált a 36. hétig, onnan130/80 (97 kiló) 38. héten 140/80 (86!!! kiló) 39. héten 140/80. Először opálos vizelet: 37. héten (itt kérdőjellel, annyira kicsi lehetett) utána a 38. héttől mindenütt op.

Na szóval így a huszonhéten kijelenteni, hogy toxémia a +7 kiló több, mint vicces, pláne, hogyha az előző két terhességednél is ez volt a koreográfia. Ha nem dagad a bokád, nem hánytál sokat stb. akkor ez egyszerűen csak 7 kiló semmi több. Nekem egyébként a 86 után nem írtak be számot, mert minek? Ha több volt a víz, akkor volt több, mint 90 kiló is, és ingadozott. a 36. héten még 79 kiló voltam, a 38-on már 86. Na ez toxémia, mert ennyit nem lehet hízni zabálással sem.

Egyébként megnéztem a dokid az iwiwn, több mint fura. :roll:

Másrészt meg kérdezd meg a védőnődet! :wink: 8) :lol: Ja és 24 hetesen 73 kiló voltam az mindössze 5 kiló plusz, és mégis...

Többiek on

tjuca

vérnyomásnál nem 8. hét, hanem 18. hét. A 97 kilót sem tudom honnan vettem, valszeg 37 hetet akartam írni... a 90 kb. kiló volt a max, de az is durva volt.

tjuca

Megyek eldőlök, mert mint látszik szükségem van rá. :-P

Kacika!

mocival megáll a padkánál, csak éppen bebringázik a zöldségeshez, és már harap bele a mandarinba, meg az almába. :evil: Holott mindkettőt pucolom neki itthon, de ez olyan einstand. Meg még vannak húzásai. Az utókra általában figyel, bár tudom, ez csak MÉG. :? Meg behajt a kocsmába, gyógyszertárba, ha nem vagyok résen. Tök kicsi ez a tér, de így is lehet rajta jókat gyorsulni, és pillanatokon belül a CIB-ben van, mert ott még a fotocellás ajtó sem fogja meg. :lol: Képzeld el a sok kis törpeterrorista amint ráront a békés bankolókra. :wink:

tjuca

Juca, a toxémia ellen nem lehet tenni semmit?Arra való a sószegény diéta?Tudod otthon mérni a vérnyomásodat?
Vendég

Vera most téged bombázlak kérdéssel, ha nem haragszol. Hogy csináltad a feresen a ciklus vagyis a hőd vezetéséd?
Valahogy nekem tul magas. Kérlek lépésről-lépésre segits.
Köszi
encike 2

Na ezzeé a sószegény diétával lehet nálam kiverni a biztosítéket!!! Túlhaladott. Valamennyi só kell, még ha NaCl is, és ugye sók vannak az ásványvízben, péksütiben, ételben.

Kipróbáltam, semmi. Almanap. semmi. Zeller, sajt. semmi Túró semmi. Csalántea, háát talán. Fehérjedús diéta, talán hajszálnyit (bár mit értünk fehérjén? Felvágottak-> sósak, sajtok, tejtermékek dettó, csirkehúshoz is valamennyi csak kell.

Igazándiból semmit sem lehet tenni, és az okok sem ismertek. Ez a sósegény diéta is már csak a megemelkedett vérnyomásnál kell, de nekem az már csak a jéghegy csúcsa volt.

Itt van egy érdekes cikk:
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=95&cid=611

Igazából csak annyit tudnak tenni, hogy figyelnek minden jelet, és ha gáz van, szó szerint kiveszik a gyereket.

Még egy adat: 36. héten: harmadfokban érett, meszes lepény. Ez is az egyik tünet. A szervezet 180%-on pörög, hogy a kölök kibírja, túlhajtja a szivet, veséket, májat, és ezért írom, hogy a sószegény diéta csak smafu. Ja másik elterjedt tévhit, hogy ne igyon a toxémiás kismama, csak amennyitől még nem szárad ki. Egy túlpörgetett vesének még az kell, hogy vizet se kapjon, és a sűrű vért kelljen többször szűrnie... Gondolom nemsokára kitalálnak erre is valamit, de azt látom ma még nagy a tanácstalanság. Én a terhesség végén nem tudtam pisilni csak cseppeket. A lábam tiszta ödéma volt, de nem tudtam pisilni, hiába hajtották mindenféle természetes cuccal. :-(

Na ezért félek, mert a 18. héten 14-15 fokban még nem szabadna, hogy úgy nézzen ki este a lábam, ahogyan kinéz. :cry:

tjuca

Bocsi csak, akinek nincs kedve elolvasni az egész cikket (mert bonyi :twisted: )

Ez azután történt, hogy a szülészorvosok évtizedekig a sófogyasztás szigorú korlátozását javasolták a súlygyarapodás és az ödéma korlátozására, a toxémia megakadályozására tett téves igyekezetből fakadóan. A valóság az, hogy a nátriumhiány másodlagos tünetei sok tekintetben hasonlóak a valódi toxémia másodlagos tüneteihez. A nátrium az albuminnal együtt dolgozik a keringő vér normál mennyiségének fenntartásáért. A túl kevés nátrium felboríthatja a test folyadékháztartását és a vérszint csökkenését okozhatja mindössze két héttel a sómegvonást követően. Ez azért történik, mert az egyensúlyvesztés lehetővé teszi, hogy a folyadék elszivárogjon a vérereket körülvevő sejtközötti térbe, dagadást okozva ezzel. Ráadásul a nátriumszegény étrend magas vérnyomáshoz vezethet.

És még ma is minden védőnőtől azt hallod, hogy nó só, ha nem, egészen meglepődsz. Az orvosom azt mondta, ha extrémen sózok, azt ne, de valamennyit ennem kell. Gondolom erre gondolt. :lol: És most már tényleg szundibundi 8) :D

tjuca

Bocs, nem akartalak felhúzni a sóval. Csak kíváncsi voltam, hogy lehet-e tenni valamit ellene.Soha nem lehet tudni, kinél alakul ki, és Te ebben olyan profi vagy már-sajnos. :cry:
Elolvasom a cikket.
Vendég

Jó pihenést! :D Követem a példádat. :lol:
Vendég

Mármint a pihenést. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Luca,
Kiváncsi leszek, mit mond a dokid a progielhagyásra, én ma beszéltem az enyémmel, ő azt mondta, hogy fontos, hogy a 12. hétig szedjem a 2x1-et.
Pihizz sokat, tudod … 2 kicsi mellett úgyse fogsz majd. :D

Kislibus,
Örülök, hogy jobban vagy, hajrá áprilisi gólyák! :)
Ti merre néztek házat?

Sugi,
Örülök, hogy jobban vagy! Lassan akkor Te is dobhatsz egy pocakfotót. :wink:

Lina,
10-én megyek dokihoz, de akkor csak megnéz UH-on, hogy minden oké-e bent és az első hivatalos terhesgondozás idejét majd akkor megbeszéljük.
Méhpempőt ebéd előtt szedtem 1et naponta péig, illetve mikor Bécsben voltam ott vettem mézben lévőt, abba mikor eszembe jutott belenyaltam.

Mimi,
Szerintem a 7 kiló szuper jó! Én a fiammal 20 kilót híztam, de minden értékem jobb volt végig, mint terhesség előtt. :roll:

Juca,
Huhh, legalább nem unatkozol. :twisted: :lol:
Sintérkék végül honnan lettek? Kinga mit szól hozzájuk?

KépKép
dreika

csajok fáj a fejem, szét akar esni.
aludtam 1 órát, naggyon jó, most meg hiipp hopp jön vukk

Kép

Kép
napsugár035

encike:nemsoká mi is a pocakosok közé fogunk tartozni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
napsugár:remélem már joban vagy és elment a vukk jó messzire :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:Én is a pocakosok közé szeretnék kerülni :wink:

KépKép
lyndee

lyndee:gyere menjünk gyütt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

És én is pocakosodni akarok ! :)

Kép
csucsu05

Ok Csajok!Kezdhetjük :wink:
Ki hol tart?
Csucsu?

Mi pé-n túl vagyunk már csak pocak hiányzik :lol:

KépKép
lyndee

Azt hiszem Lili elindult a szobatisztaság útján. Ma már másodjára veteti le a pelust. Meg most szólt, hogy pisilni kell, de nem jött, utána meg nem kérte a pelust.
Ez nekem most kicsit új, meg gyors. Hogy van ez most, innentől szólni fog? Vagy ezerrel mosni fogok? Nem akarom elrontani...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska:szerintem az jó ha nem akarja a pelust és szól hogy dolog van.hagyd hogy minden menjen magától. :lol:
lyndee:még 1 nap van pé-ig.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:én nem hiszek a nőivonalos vonalzónak,szerintem már neked is megvolt a pé-d.

KépKép
lyndee

lyndee:én igazából ezt a pé-ses vonalzót csak úgy raktam fel.én nem figyelem meg ilyenek.majd jön az a babó ha akar.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee: Ma vagyok a 30napon. De a vetélés óta 33napra jön meg. tehát elvileg 3napom van még .

Linácska: Szabina is szokott szólni ha kakil és mostanában a pisnél is szól ha nagyon tele van. De néha niincs is tele és leveteti a pelust. akkor csak a bodyt hagyom rajta. Mondjuk fürdé selőtt 1órával már csak abban van. Volt , hogy kibirta, volt hogy nem és fel kellet mosni mert bepisilt. De akkor el volt kenődve miárt folyik a pisi. Bilire is ültünk már volt, hogy ő akarta és másfél órát ült a bilin. Persze akkor pont nem jött semmi pedig egyem meg 5percenként nézte. De nem erőltetem lassan haladunk. Figyelj rá mikor mit akar és hátha magától elindul ez a folyamat. Most mi is várakozunk mi lesz.
Puszi.

Kép
csucsu05

Lina, ez nagyon jó, nagyon ügyes Lili!

Szerintem beszéld meg Vele, hogy otthon nem teszel rá pelust,ha úgy gondolja.Ne várd meg mindig amíg szól,hogy pisilni kell, néha ültesd rá a bilire.Hogy legyen sikerélménye.
Vendég

csucsu:jönni fog az a babó hamarosan :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?