A hétvégém extra szarul sikeredett,lélekben összetörtem,és mostanra kapartam össze lelkem apró darabjait,és próbáltam egészbe gyúrni.
Mint ahogy mondtam itt volt apa első frigyéből származó 11 éves lánya.Én tökre készültem,vásároltam finomságokat,amiket tudtam,hogy szeret,a köszönet az volt,hogy péntek estétől vasárnap délig egy árva szót nem szólt hozzám,baromi megalázó volt.Tudjátok úgy éreztem magam a saját házunkban,mint egy motelben ahol ő a vendég én meg a kiszolgáló személyzet,akivel nem kell kommunikálni.
Szombaton végighányta a lányzó az egész lakást de cudarul,amit apával letakaríthattam,és kimoshattam a ruháit amit összehányt,persze vasárnap mikor jobban lett,se egy bocsi a kellemetlenségért,és köszi hogy kimostad a cuccom,semmi...aztán rájöttem,hogy a mi kettőnk kapcsolata mondhatni barátnői volt amíg nem jött a képbe Martin baba,onnantól datálódik ez a folyamat aminek most hétvégén volt a csúcspontja.Tudjátok ezért a kislányért én a 3 év alatt,mióta ismerem( ismeretségünk első két évében hivatalosan nem tudtam a létezéséről,csak privátilag volt róla tudomásom,apa nem mondta meg) többet tettem,mint a saját anyja,aki szoc.polért szüli a gyerekeket,és esküszöm nem normális...nem érdekli hogy mi van a legnagyobbal,mikor van két kicsi,csak a 22 ezer forint gyerektartás meg a családi pótlék számit amit utána kap.
Én nem várok egy gyerektől hálát,azért hogy 7.hónapos terhesen nagy hassal hastáncos jelmezt varrtam neki,hogy szülés előtt két nappal keringő ruhát vasaltam neki a kölcsönzőből,ami komoly fizikai munka,mert nehezek a ruhák...és sorolhatnám,de amikor 3 napig nem szólnak hozzám,azért mert szültem egy kisfiút aki megosztotta apa iránta érzett szeretetét,és ez miatt nekem kell bűnhődni,azt gonosz dolognak tartom,és pokolian fáj.
Túl teszem magam rajta,csak még túl friss az élmény....
Emma,Zsófi,Levi Boldog Hófordulót!!!
Dóri tündéri Viki és Marci a közös fotón,Gergőnek sok sok gyógypuszi!!!
Vanda ti meggyógyultatok?????
Bogy nagyon cuki a fürdős kép,Martinnal is ilyen csibigriffisen áll a haja fürdésnél,zabálni való.Tök ügyi vagy,szép a dekoráció!!!
Niki,Emmácskának még a hiszti is jól áll,olyan kis édes ahogy puffog!!
Minden kis betegnek gyógypuszi!!!!
Lilikének nagy gratula!
Tegnap este azért volt valami ami visszahozta a kedvemet az élethez,anyukámmal meg apával beszélgettünk vacsi közben a konyhában,Martin a csípőcsontomon csüngött,aztán ahogy nagy elánnal meséltem a naunkat egyszer csak bepördült elém az oldalamról,és tátott szájjal belenevetett az arcomba,majd vissza tért a hónom alá,folytattam a beszámolót mikor is gyermekem megint eljátszotta ugyanezt,akkor már kirobbant belőlünk a nevetés,kb.mint Lelkes Emese Zoltánra,úgy nézett rám a fiam
az 5.behajolásnál már alig bírtam tartani annyira nevettem,mondtam is neki hogy ő a fény az éjszakában!!!!!!
Apropó éjszaka ,kelünk ha kell ha nem,3 a magyar igazság éjfél, 2óra, 5óra van valakinek elmélete erre???esetleg valami összefüggés saját példával???Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi is kint voltunk ,kerítést festettem két ruha kiszabása között,babuci meg nézte a kocsiból,és lelkesítő szavakat sknadált,majd sikítani kezdett a boldogságtól,hogy készen vagyok...ő legalább értékeli az alkotói ösztönömet.
megyek fürödni,apa angolon van,későn jön,puszi jó éjszakát.