Új privát üzeneted érkezett!

Bibi: és hol lehet venni ilyen ülést? Nem rossz..... És mennyi annyi?

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hja még elfelejtettem valamit4
Mi a teendő ha szopi közbe azzal a 2 darab fogával nagyon nagyon harap a gyerekem??? Azon kívül, hogy felkiáltok és könnybe lábad a szemem :oops:
Szal tudok csinálni vele valamit vagy tűrjem? :roll: naon fáj :( :cry:

ceniko
Szeged

Enikö! Köszi, egyelöre napi 3x kapja a Sinecod cseppet. Mivel ekcémás ugye mondták hogy könnyen lehet belöle asztma v. allergia szoval ezért is akarok utána járni most már miért ilyen gyakori ez a köhögés. Norbi 20 fokban alszik és nincs is nagyon beöltöztetve. Köptetöje nincs neki, de mire kellene ha nincs semmi letapadás? Majd holnap megmondják igy magamtol nem merek most azt venni hirtelen
Orsinak ma telefonba mondták hogy hivjam öket kicsit késöbb az eredmény miatt, itt ki szokták adni, csak mégsem voltak ott 1ig ahogy igérték, söt fél1ig sem pedig dél körül beszéltem velük!

Zsuzsi! Dinit sikerült elválasztani végül?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: értem ám, csak én már jártam így hogy telefonba nem mondták meg és köv héten be kelett mennemn az eredményért... :evil: Stodal az jó hurutus és száraz köhögésre is. 1000 ft körül van és gyógynövényes homeós. Esetleg azt érdemes lenne megpróbálni, de ha akkor nyugszol meg ha megnézeted (nyilván) akkor vidd el, de sztem a mezei háziorvos is meg tudja állapítani mi a baja.... :roll:
Én már larhingitis miatt nem viszem dokihoz, tudom mit kell rá adnom neki. Csak ha egyéb tünete is van akkor megyünk...

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Ritkán vagyok mostanában gépközelben, mert ebben a szép időben szinte egész napunkat kint töltjük! :D :oops:
Azért olvasgatlak benneteket... :)

Enikő: Nálunk is volt ilyen harapásos eset! Minél nagyobb sikongást végeztem, annál jobban csinálta a drága Doró baba! :? Azt írja a szakirodalom, hogy készíts oda a kisujjadat, és ha érzed, hogy harapni készül, csúsztasd óvatosan a szájába, hogy arra harapjon! Na ezt elég nehéz kivitelezni szerintem, párszor próbálkoztam már vele! :lol: Nálam az "vált be", hogy egyrészt megmagyaráztam neki, hogy anyának ez fáj és nem szabad (határozottan, röviden), aztán ha erre sem reagált, akkor elcsomagoltam a cicit és csak később vettem elő (de akkor már nagyon kegyetlennek éreztem magam, mert nagyon sírt Doró :oops: :( ) Igaz, ekkor Dorottya már nagyobb volt, mint Zalán, 1 éves körüli. Azóta nem csinálta! Sok sikert!!! :D

Karmen: Nagyon sajnálom, hogy ilyen gondok vannak Norbival! :( Kitartást hozzá!

Bea: Itt is nagyon boldog születésnapot kívánok! :lol: :lol: :lol:

Szép délutánt!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Enikő,a Brendonban.
Mi Brendon-kuponnal vettük ,219000ft helyett,12900ft-ért,
minden hónapban más akció szokott lenni.....

Engem kétszer harapott meg a Barni,7 hónapossan,felemeltem a hangom,úgy szóltam rá hogy nem-nem,és elvettem tőle azonnal a cicit!
3 óra múlva,mikor újra szoptattam,megint megharapott,én megint elvettem tőle a cicit,hisztizett 1 kicsit.
Aztán többet nem harapot meg..............

Kép
bibi226

Bea!Nagyon boldog szülinapot!Édes a pocakfotó,és Gréti!!!!!!!! :D

Zitacicu!Hűűű,de durva.Én is lecsesztem volna Lacit de nagyon!Remélem nem lesz tüdőgyulladása Norbikának!

Enikő!Már megvan a kence,köszi!Körbetelóztam majd minden patikát és itt Alsóvároson tök rendes volt,utánajárt és kever nekem holnapra,annyira fini az a popókrém!A harapás durva,előre félek!

Csajok!A Stodalt Málusnál is lehet használni???Még nem vettem soha,csak köhög picit 2 napja,próbáljam meg,vagy inkább a dokit kérdezzem???
20140113113746

Sziasztok!

Másfél hete nem jártam erre, de épp túl vagyunk egy borzasztó időszakon. :(:(:( Dénes múlt hétvégén kórházba került Dunaújvárosban. :( A sógornőméknél aludtunk, náluk tartottuk volna Dini nagyapjának a 60. szülinapi meglepetés partiját. Sajnos a gyerekszoba náluk az emeleten van, és lent a nappaliban van gyerekzáras rácsosajtó, de a lépcső emeleti részén nincs. Dénes és Bálint (2 és fél éves unokatesó) fent akartak játszani. Dénes egyszer csak elindult lefelé a lépcsőn, kezében egy játékkal, utána kiabáltam, hogy jöjjön vissza, mert egyedül nem szabad lemenni. Szófogadóan visszamászott, megállt a lépcső tetején, Bálint meglátta nála a játékot, hirtelen odaugrott, kitépte a kezéből, a másik kezével már lökte lefelé a lépcsőn, a másodperc törtrésze alatt történt :(:(:(:(, én csak annyit láttam, hogy Dénes repül, ráesik a hátára, közben beverte a tarkóját egy lépcsőbe, aztán gurul tovább lefelé a lépcső aljára!!! :(:(:( Én úgy megijedtem, szerencsére nem ájult el, azonnal sírni kezdett, mondta, hogy fáj a feje (egy jó nagy pukli lett rajta, de nem vérzett), meg fáj a lába, de az csak kék-zöld lett, egy helyen a háta is, de lábra állt és azt mondta tud járni. Mi még vizsgálgattuk, néztük minden rendben van-e, vigasztaltuk, egyszer csak azt mondja, hogy szopizni szeretne. Erre megijedtem, mert napközben már nem szopik, tudtam, hogy valami gáz van, és már el is kezdett hányni. Rohantunk be vele a kórházba, ez tuti agyrázkódás, közben még otthon is hányt, a kocsiban is, és a kórházban is többször. A kórházban több osztályt megjártunk, trauma, röntgen, neurológia, gyerekosztály, több órát benn voltunk, Dénes teljesen kifáradt, a második doki után ordított, ha köpenyest látott, nem engedte magát megröntgenezni (3an próbáltuk lefogni, én közben beszéltem hozzá, simogattam, de nem), az idegosztályon találkoztunk a legpocsékabb orvossal, akit valaha láttam, (állandóan azt mondogatta, hogy ha nincs röntgen, ő nem mondhat semmit, nem tudhat semmit, megvizsgálhatja, de az nem ér semmit, aztán megpróbálta megvizsgálni, de Dénes úgy félt tőle, hogy nem engedett semmit csinálni, az meg csak hümmögött, és azt mondogatta, hogy akkor nem tudja mit írjon, már úgy voltam, hogy felrúgom, de komolyan), szerencsére amikor másodszorra kerültünk a traumára, mondta a doki, hogy életkorának megfelelően viselkedik, jár, kommunikál, nem ájult el, szóval valszeg nincs agyrázkódás, de leküldi a gyerekosztályra, ott eldöntik mi legyen vele. Az ottani doki nagyon szimpatikus volt, Dénes engedte magát megvizsgálni, a doki végigcsinálta az összes neurológiai vizsgálatot is, amit a vén banyának kellett volna, nem talált semmi különöset, de Dénes újra hányt, így ott tartottak minket. Szerencsére külön szobát kaptunk, csak én és Dénes, kicsit féltem tőle, hogy fogom a szobában tartani az örökmozgómat, ha kicsit kipihente magát (az osztály tele volt hányós-hasmenése gyerekkel, épp akkor különítettek el egy rota fertőzöttet), de Dénes annyira félt, és annyira rosszul érezte magát, hogy nem is akart kimenni a szobából, ha ki kellett vinnem valamiért, azonnal kiabálni kezdett, hogy "visszamenni én házamba" (így hívta a szobát). :(:(:(:( Délután tovább hányt, éjszakára felment a láza, ami nagyon rossz volt, de legalább kiderült, hogy tuti nincs agyrázkódása, merő véletlen, hogy az esés után kezdett hányni, szegénykém még otthon benyalt valami vírust. De lázas beteget nem engednek ki, amúgyis akartak még szem és fülvizsgálatot csinálni, az meg csak hétfőre ígérték (szombaton kerültünk be). Másnap Dénesnek hasmenése is volt, és ilyen durvát még nem láttam tőle!!!! Délelőtt fél11-kor elkezdett fájni a hasa, felhúzott lábakkal feküdt 2 órát (!!!), közben mondogatta, hogy fáj a poci, simizzem, meg törölgessem a popóját, fél1-kor elkezdett kakilni, folyamatosan jött belőle, hol csak híg, hol vízszerű, kb. háromnegyed órán keresztül ömlött belőle megállás nélkül!! Én csak húztam ki alóla, uram tömte alá a másikat (pont jött látogatni), borzasztó volt! :(:(:( Teljesen kifáradt, utána aludt, ébredés után csak feküdt, alig beszélt, szörnyű volt látni! 24 óra múlva megismétlődött a dolog, kicsit rövidebb ideig tartott, és nem fáradt el annyira. Végül 3 napig feküdtünk az osztályon, közben nem evett semmit, szopni akart, így szopi terén egy időre visszaestünk, de már újra javulunk.

A kórház nagyon megviselte, még így is, hogy én ott voltam vele, nagyon anyás, alig mehetek ki a szobából, éjjel állandóan sír, szinte egész éjjel szopni akar (a nappaliakat itthon azonnal elhagyta), kapaszkodik belém, és mindennap 6-kor kel (előtte 8-9-ig aludt) próbál minél több időt velem tölteni, napközben is alig alszik. Nekem is vacak volt benn, még azon kívül is, hogy Dénes rosszul volt, ott mindig sír egy gyerek, és amelyik tud beszélni, az úgy sír, hogy "anya anya anya", hát szívszaggató volt nagyon! :(:(:(

Egyébként az a hosszú hétvége úgy kezdődött, hogy az elutazás előtti napon itthon bedöglött a mosógépünk, útközben szétment az autóban a kuplung, vihettük azonnal szervízbe, Dénes a baleset előtti nap elesett a játszótéren, úgy beverte az állát, hogy fognyi mélyen beharapta a száját :(:( már akkor úgy voltam vele, hogy rosszabb már ne jöjjön, és elegem van a meglepetésekből, és másnap történt a lépcsőn leesés.... :(:(:( Ráadásul legyengült, mióta hazajöttünk Dénes hurutos, most kezd kilábalni, már csak az orra folyik.
Na eldugultam, ez történt velünk.

Bocsánazt hogy csak magunkról írok, de még nem volt időm átolvasni a másfél hét kimaradást! Igyekszem bepótolni.

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Zsuzsi: Jesszusom, ezt még olvasni is borzasztó volt, drága kicsi Dénes, gyógyuljon meg gyorsan!
Neked kitartás, nem lehet könnyű most :(

Zitacicu: Na, ez meg a másik hátborzongató sztori. Remélem semmi baja nem lett Norbinak! Azt hiszem az én férjem se tette volna zsebre amit kapott volna tőlem ilyenért....

Enikő: Jól mondják a csajok, ha harap, vedd ki a cicit a szájából és határozottan szóljál rá közben hogy NEM szabad. Én volt hogy akkorát aúúúúúú-ztam amikor Gréti belémharapott hogy szegény úgy megijedt hogy 10 percig sírt.
Palicson voltatok állatkertben? Képeket léci!!!!!!!!!!!!!!!

Karmen: Oó, hogy ti is a dokikat járjátok mostanában :( Sajnálom és gyors gyógyulást!

Zituska: Noéminek jobbulást.

Bibi: Jó fej lehetett a Barni a Lidl-ben :lol: :lol: :lol: Biztos jót mosolygott aki hallotta :) De teljesen igaza volt, hisz apa azt mondta majd ott vesztek... :lol:

Niki: Sajnálom ezt a mizériát Rékával. Remélem segít a gyógyszer.

Eszti: Köszi! :lol: Neked is boldog szülinapot! Doró felköszöntött?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jah, én tök jól vagyok (koppkopp), valószínűleg múlt héten csak a holdfogyatkozást érezte meg a pocakom. Abban a 2 napban minden bajom volt, azóta semmi.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv.

Bea, azta, milyen nagy és csúcsos poci. :) Isten éltessen!

Enikő, épp az jutott az eszembe, amikor írtad, hogy mire volt kíváncsi Bogi, hogy vajon honnan szedte...
Melyik állatkertben voltatok?

Zituska, azt hiszem, eddig mindig kimaradt: Isten éltessen sokáig!

Niki, huh, de legalább javítható a helyzet! Nálunk mikor Peti kéthós volt, akkor kapott először antibiotikumot, de akkor még nem is hallottam a Normaflore-ról. Igaz, azóta sem mindig kapott belőle, ha gyógyszerkúrán volt.

Zitacicu, nem voltál OFF, a többiekhez hasonlóan én is a férjem fejét szedtem volna, ha hasonló történik.

Kármen, pár hsz-szel ezelőtt írtam, hogy kell beutaló, és rá kell írni valamit, de most nem tudom, akkor leírtam pontosan.

Anett, én még nem is hallottam ilyenről. Nekünk sima kencénk van...

Zituska, nekünk pl. olyan gyerekülésünk van, aminek van saját öve, de azt ki lehet szedni, és akkor használható "magasítóként" az autó saját biztonsági övével átfogva a gyereket.
Hallod, én finoman fogalmazva idegbajt kaptam volna, ha Peti hasonlót csinál, mint Boti.

Bibi, na Barniból kiindulva sejtettem, hogy mi lesz a dolog vége...azt hiszem, én pirultam volna.

Klzsuzsi, ezt még olvasni is szörnyű volt, de a lényeg, hogy már minden OK.

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuzsi!Bakker,nagyon sajnálom,ez szörnyű,szegény Dénes,gyógyuljon meg hamar,neked meg sok erőt!

Eszter neked is szülinapod van? :D Akkor Isten éltessen sokáig téged is! :D
20140113113746

Sziasztok! Régen írtam már, többnyire csak olvasok.

KlZsuzsi!

Nagyon rossz volt olvasni, amit írtál. Belegondoltam, mit élhettél át és persze Dénesnek volt a legrosszabb. Gyógyuljatok meg hamar, minden rendeződik majd. Biztos hosszú idő lesz, amíg elfelejti az ott történteket. Most jót tesz neki, ha érzi a közelséged.
Kitartás, most az a legfontosabb, hogy otthon vagytok már!

Enikő!
Nekünk is volt olyan idő, amikor Zolika harapot szopi közben. Én is felkiáltottam a fájdalomtól és rögtön szóltam, hogy nem szabad harapni, mert fáj. Aztán még egyszer-kétszer volt ilyen, én is elvettem olyankor a cicit, aztán már nem csinálta többször. Szabi nem volt harapós.

Mindenkinek, aki beteg jobbulást kívánok!

Kép

Kép
easabo
Szeged

Exi! Igen, köszönöm olvastam is, ma hivtam öket és mondták hogy holnap vigyem el Norbit, ez a gyerekorvos volt, aztán majd küldi ha kell valahova.

Zsuzsi! jaj szegényke, ez rémes lehetett, hát nagy szerencse hogy az eséstöl nem lett komoly baja, nagyon veszélyes tud ez lenni. Nekünk meg direkt csak fent lett rács, alol azért nincs mert itt nem tud ugy felmenni hogy ne lássuk, de fene tudja lehet tényleg oda is kellene majd.

Bea, Eszti! Boldog szülinapot!

Enikö! Én is rájuk szoltam nagyon határozottan, erösen, na volt hogy kiabálva hogy nem szabad, nem harapsz, elég volt párszor elmondani azután már tudták nem szabad. Nálunk mindkettö probálkozott harapni amugy

Anett! melyik patika pontosan. Mert van a Rákoczi, Földmives is. Ha meglesz az összetevö leirod, elküldöd nekem is? :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

üdv mindenkinek!
Eseleg ha valakit érdekelne:Van Németországbol származo eredeti Pampersz pelusom maxi méretben,a külömbség az hogy gumis deréku(ez nálunk még nem is kaphato tudomásom szerint),streches a tépőzárja is,és aloe verás bevonatu.
Ha valakit érdekel:34db 1600ft
Van pampersz popsitörlőm is 77db 550ft
WC-ben lehuzhato pampersz 72db-os törlő 450ft.
üdv mindenkinek:-)

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

Klzsuzsi: Te jó ég!!!! :shock: Nem semmi, ami Veletek történt, rettenetes volt még olvasni is! Remélem mielőbb rendbejöttök mindketten és nem lesz semmi maradandó Dénesnél! :( :( :(

Anett, Karmen: Köszi a köszöntést! :D Bár ez nem ünnep, inkább szomorúság, ha a tükörbe nézek! :lol: :lol: :lol:

Bea: Doró apával együtt köszöntött fel, apától egy hiper-szuper egyedi ajándékot kaptam, olyan táskát, amin Doró van rajta! Teszek róla képet! :lol: :lol: :lol: Na meg vörös rózsacsokrot! :oops: :D Azóta csodálja a lányom a virágot! :)
Most épp a pelenkás dobozban ül és szedegeti a melltartóbetétek hátuljáról a matricákat! :roll: :lol:

Kép Táska Kép Retro stílusban :)

Kép Csajszika elmélyülten játszik

Bocs, ha sok voltam! :oops:

eszter

KépKépKépKép
hefe

Bea!Eszter!

Benneteket is Isten éltessen!!:):)

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Karmen!
Nem tudom, ki mit ajánl, de ismerek egy nagyon jó gégészdokinénit az Arany Klinikán, a Mohácsy doktornő.
Egy kezelés 6ezer Ft, ebben van lézeres immunerősítés, ha kell lámpázás, ill. gyógyszerek pl. orrba, orrátmosás...ami kell!
Tel.szám: Dr. Novákné Dr. Mohácsy Katalin -- Arany Klinika 06205735434

Hívd fel a Klinikát és kérj időpontot a dokinénihez, egy próbát megér!

Kép
kajla

Zsuzsi: bakker az brutál volt :cry: . Olvastam és elbőgtem magam :oops: :cry: Tényleg nagyon összejött, szokták mondani a baj nem jár egyedül... :( És ez télleg így van, egyik után jön a másik :( Drukkolok, hogy Dénes hamar felépüljön lelkileg! +++++++++++++++++++++++++++

Zituska. Hja akartam írni, hogy jófej a fiad, szaros pelenka le :lol: Violám is csinált ilyet tavaly nyáron amikor néhány napig anyósnál volt napközbe 8) Összekente kakival a járókát :lol: Hú anyós de mérges volt :lol: Szegény te...utána összetakarítani...ááááááááá

Exi: Palicson voltunk az állatkertbe :) Minnyá kicsinyítek fotókat és dobok párat!

Hefe: Ez a táska nagyon állat. Hol csináltatta a zurad kérdezd már meg tőle :) Vagy írja le nekem Ő privibe ha neked nem akarja elárulni :)
Nagyon szép kislány Dorottya :) Ahogy ott ül a tárolóba..... :lol:

Mindenkinek köszönöm a harapós infókat. Ma este nem harapott meg. Éjjel se harap, mert akkor álmos és kómás :D. Csak napközbe harap és közbe vigyorog hozzá :evil: . Direkt csinálja látszik, csak nekem nagyon fáj :cry:

Ez a Brendon kupon miben leledzik? :roll:

ceniko
Szeged

Először a gyerekekről néhány kép:
Zalán nyomja a gépet :lol:
Kép
csajok az állatkert játszóterén, kicsit szocreál a stílus nem épp EU-s, de a célnak megfelel, mi is ezen nőttünk fel :D
Kép Kép

Szürkemarha borjú, olyan éééédes :D És a Mienk :wink:
Kép szopik:Kép

Tétova teve, 2 pupúúúú
Kép Márti az elefánt :D Kép

Mr ice maci Kép a büszke tevepapa: Kép

Zsiráfok etetője: Kép Fóka: Kép

Kívánság trónja:
Kép Pulikutya szobor :D Kép
Bocs ha valakit nem érdekelt :oops:

ceniko
Szeged

Enikő!
Nagyon jók a képek,és jó minőségűek!
Milyen gépetek van?

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Zsuzsi!
Ez szörnyű volt remélem hamar rendbejön Dini!!

Nem a Norbika este bele a vízbe hanem a Máté....Ha esetleg rosszul írtam bocsi.A pasi akivel mentek még röhögött és mondta a férjemnek hogy vigyék haza gaylog (kb 5 perc lett volna anyu házáig az út gyalog)de még jó hogy annyi esze volt a páromnak hogy nem engedte.Legalább a kocsiban jól átölelte anyu hogy nem fázzon annyira szegény.
Jól megkapta amúgy apa is a magáét Mátétól,mert tegnap fürcsi közben odaszólt neki hogy "te csúnya apa vagy mert nem vigyáztál rám és beleestem a vízbe" Na gondolhatjátok hogy meglepődött a férjem.. :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Zitacicu: Bocsi, én Norbiztam le Mátét, de Mátéra gondoltam, vagyis a nagyfiadra, csak mire leírtam, Norbi lett belőle :)

Enikő: Még mindig olyan a játszótér mint a mi korunkban? :) Csak mert anyu nagyon reklámozta, hogy felújították és hogy milyen szuper...akkor ezek szerint mégsem annyira....Mi úgy 1 éve tervezünk elmenni, de egyszerűen sosem érünk rá amikor otthon vagyunk.
Jók a képek :)

Eszti: Doró nagyon aranyos :) Klassz a táska (igazi Eszti-stílusú :lol: ), férjecskéd tervezte?

Köszi a köszöntéseket! :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Eszter!

Édes Doró nagyon,és mit csináltál a sok ragacsos melltartóbetéttel??? :lol: Klassz a táskád,hol csináltatta a férjed???

Mackó!

Nekem kellene pelus,de 4es méret,az nem a maxi,nem tudsz szerezni??Amúgy lehet kapni a Ferihegyi Reptéren van egy bolt , csak német cuccokat árulnak nekünk onnan van,csak macerás mindig megkérni barátnőméket, hogy hozzanak!

Enikő!Klasszak a képek!

Emese!

Mikor van ringató Szegeden?Én néztem a falovacskán,de nem találtam meg az időpontokat :oops: !

Kármen!

Megkérdezem a patikust majd ha megyek érte ma!A földmíves utcai amúgy, az az Alsóvárosi Gyógyszertár , a Rákóczi utcainak vmi más a neve (Rákóczi Gyógyszertár azt hiszen)!
20140113113746

Sziasztok :)

Bibi :)
Barni nem semmi!!! :lol: :lol:

Hogy mit mondtam Botinak?? Hát hirtelen szóhoz se jutottam, amikor megláttam...de nem kiabáltam, vagy ilyesmi, egész higgadtan sikerült elmagyaráznom neki, hogy ezt nem szabad, és kivittem fürdeni.

amúgy ma is levetkőzött, de a pelus ma rajtamaradt szerencsére! :lol:

Enikő :)
Én úgy tudom, a Stodal-t csak 2 éves kor felett lehet adni!
Tök jók a képek!! :D

Zsuzsi :)
Jaj, ez szörnyű volt olvasni is!!! :( :( :(
Nagyon sajnálom, ami Dinivel történt, remélem hamar rendbejön!!

Bea :) , Eszter :)
Nektek is boldog szülinapot!! :D :D

Bea :)
A múltkor kimaradt:
Nagyon szép a pocakod, Grétivel együtt meg különösen!!!:D
Basszus, nekem úúúgy hiányzik ez a nagy poci! (nem kiröhögni! 8) )

Kép
Kép
zituska28

sziasztok!

megvagyunk mi is , csak mindig közbe jön vmi, ami távoltart innen.nem részletezem, de ilyen is meg olyan is :?

mindenkinek köszi a tena betétes, hálóinges válaszát! most csak ennyit akartam, hogy ne tűnjek már nagyon bunkónak, hogy nem is válaszolok.

mindenkinek szép sétákat a napon, betegeknek gyógyulást!
toncsi

toncsi80

Kármen!

Hát sajna nem adták meg az összetételt,de mondtam hogy mórahalmi ismerősnek kell,azt mondta, hogy ha a mórahalmi patikus felhívja neki esetleg megadja,mert az nem konkurencia!
Sajnálom!
20140113113746

Kismamik! :)

Szivesen odaajándékozom valakinek a megmaradt homeopátiás bogyóimat, amiket szülés előtt, szülés közben és szülés után lehet szedni! :)

cimicifuga racemosa - szülés előtt pár héttel, és szülés közben
arnica montana - szülés után
delphinium staphisagria - szülés után, fájdalom csillapító

És van még egy üveg Weleda márkájú gátmasszázs olajam, alig hiányzik belőle. Ezt 1000 Ft-ért odaadnám. 2000 Ft körül vettem.

Anett :)
A Kabay patikában vetted ezt a vaníliás popsikrémet?
Szívesen kipróbálnám! :)

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Enikő: Nagyon jók a képek! :D Bogi nem éppen mászókázós ruciban volt! :lol: Violának meg nagyon jól áll a sapi színe! :)

Anett: Aminek megtaláltam a cimkéjét, annak visszaragasztottam, pár cimke nélkülit meg kidobtam! :lol: De, hogy hová tűntek azok a cimkék???? :roll: :D

A táskát apa csinálta, grafikus, így a mintát itthon megtervezte és olyan helyen dolgozik, ahol textilre nyomnak, nyomtatnak! Szóval saját kezűleg csinálta, csak a varrást csináltatta a varrónőkkel! :lol: Már egy csomó olyan ajándékot kaptam tőle, amit saját maga készített, egyszer pl. teljesen kihímzett egy kispárnahuzatot! :shock: A legszebb ajándék azért Dorottya volt! :) Bocs, hogy dicsekszem, csak olyan büszke vagyok rá!!!! :D :D :D

Ismét szép idő van, jó nagy sétákat mindenkinek!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Zituska!

Az Alsóvárosi Gyógyszertárban csinálták,a Földmíves utcába,csinálnak szívesen máskor is,másnak is,előtte nap odatelózol és másnap lehet menni érte,500 ft körül van a nagy tégellyel,én imádom! 442-285 a telószám!
20140113113746

Anett!

A Ringató kedden van a Játékdzsungelben 17-től és szerdán a Százszorszépben 10-től. A fő oldalon, a naptár mellett van egy helyszinek link, arra kell kattintani és meglesz, vagy legördíted az oldalt addig.

Bea!
Szuper az a táska. Gratula a férjednek és a férjedhez. Jó, hogy megajándékoz ilyen szép és ötletes, egyedi ajándékokkal.

Niki!
Szép a kocsi, nekünk már nem kell. Lassan mi is eltesszük a miénket.

Olyan jó ez a szép idő, szeretem, amikor a nap simogatja az arcom.

Enikő!
A palicsi játszótér nem Eu-s,de az én gyerekeim is szeretnek ott hintázni. Mi minden évben kétszer kimegyünk és végig nézzük az állatkertet, olyan szép. Az álmok székét még nem láttam, merre van? Szépen növekszik Zalán.

Kép

Kép
easabo
Szeged

Sziasztok!!

Ovódai beiratás április 7. és 8. (8-17 óráig)!

És még egy megjegyzés az oviválasztók előtt állóknak. Lehetőleg ne olyan csoportba adjátok a gyereket ahol az óvónéni egyben az intézmény vezetője is. Én azt hittem, hogy ez húdemilyen jó, de sajna tévedtem. :( Annyi az adminisztrációs munkájuk a vezetőknek, hogy a gyerekekre alig marad idejük! Az meg nem jó, ha a dajka illetve a másik váltó óvónéni viszi csak a gyerekeket szinte egész nap.... Meg hogy összevonják a csoportokat, ha neki pl egyéb dolga van... Milyen dolog az már???

Zituska: Én Zalánnak már orvosi javallatra adtam Stodalt, és nem csak én hanem többen Zalánkorú (és kisebb) babáknak :shock: Sztem mivel homeós sok baja nem lehet tőle :D ÉN nagyon szeretem, jó készítmény, hatékony!

SzIlcsi: Drukkolunk mára++++++++++++++++++++++++++++

Hefe: Hú apátok nagyon kreatív :D Én ha megemlíteném, enyim páromnak, hogy varrni kéne, kiselőadást tartana a női ill férfi munkakörről .lol: Mondjuk enyim tipikus pasi szal, nem is kérem meg ilyenekre.....De nagyon ügyes a párod le a kalappal előtte :D

Bea: Felújítva? hehe, igen vannak új hinták(amik régiek átfestve :lol: ) Meg a vasrúd helyett egykét helyen már lánc tartja a hintákat, de enyi! ugyanolyan szocreál mint eddig. De nekünk se volt bajunk annó tőle... :lol: Ill egy eu szabványos játszón is érheti baleset a gyerket... És a csajaim ennek is nagyon örültek ám :wink:

Szilde: Sony :D

Pusssz
E

ceniko
Szeged

Kimaradt!
Plázába a Leonardoba, nagyon jó kis leértékelések vannak, cipőkből. Vannak téliek és átmenetiek is. Én tegnap Boginak vettem egy hasított bőr csizmát (vagy velúr?) 1390 pénzért :D És nagyon szép hímzett! Gyönyörű!!! :D ha csak most hordja tavasszal, meg ősszel már megérte!

Érdemes szétnézni! A felnőtt cipők/csizmák is jó áron vannak.Pl bőr csizmák 20ezer helyett 7-8ért!

ceniko
Szeged

Enikő,nagyon jók az állatkertis képek!!!
Mi is beszéltük petivel,hogy kimegyünk,Az elefánt,meg a zsiráf miatt(Barni kedvenei),de hogy Albániában van ez a cirkusz,azt mondta az uram hogy nem megyünk!!!!!!!
Mondjuk nekem útlevevél kellene!!!
Mennyibe kerül a belépő????
A Brendon honlapjára ha felmész,van olyan hogy akciós kuponok(,az Anyák Lapjába,és a Baba újságba vannak)

Bea,akartam írní,hogy mekkora a pocid!!!!!!!!!!!!! :D :D

Hefe,ügyi a párod!!!! :wink:

Zsuzsi,annyira sajnálom Dénest!!!!! :cry:
Nem is tudok mit írín!!! :cry:

Kép
bibi226

Kajla! Köszi, ismerem jo sokat otthagytunk már nála, szakmailag nagyon jo de a vége az lett hogy eljöttünk mert kezdett eröszakos lenni hogy de ezt még kell (mondtam már volt) akkor azt még kell (mondtam volt) stb. szoval ugy éreztem már csak azért rángat vissza hogy fizessünk. Tesom is igy gondolta, ök is eljöttek.

Anett! Amugy mi a krém ára? Gondolom akkor 300g-os kiszerelés. Tégelybe is töltik v. csak tubusba? Igen, a másiknak Rákoczi a neve, én oda járok, azt nem tudtam hogy a Föld. hivatalos neve az Alsóvárosi azt hittem csak te nevezted igy azért kérdeztem. :)

Hefe! Szupi a táska!

Voltunk dokinál, kapott nappalra hurutos köptetöt (ugyan mire amikor nincs is lerakodása) Ambroxolt, meg éjjelre növelni kell a Sinecodot, kapott Fenistil cseppet amig ugatosan köhög, és egy inhalálo szert ha befulladna de azzal utána irány az ügyelet
Laringhitis. De persze pont akkor nem köhögött, igy csak elmondani tudtam milyen is. De már miota kapja a Sinecodot sokkal jobb, azt is mondtam. Csak ovatosak mert hirtelen tud nagyon veszélyes is lenni ez. Lehet allergia (az ekcéma miatt ugye neki hajlama van rá, de még tul kicsi nem tudják allergia vizsg. küldeni) v. lehet virus is. De szerintem virus nem lehet mert nem térve folyton vissza pár hónapja ez a köhögés igy. És mindig csak álmában, nappal nagyon ritka. Jövö héten majd meg is mérik már Norbit, szerintem nehéz és hosszú:)

Orsinak jo lett az eredménye, semmi gond nincs vele. Mondták lehet kivül volt gyulladt, amit nem hiszem mert nem ott fájt, nem az fájt amikor bekentem hanem a pisilés. De jobb ez igy nem kell megint gyogyszer, már 1 éve semmit nem kapott.

Enikö! Tesoméknál az ovoda vezetöje Csilla ovonénije, ök imádják, velük nagyon sokat foglalkozik, szerencsére akkor ök nem rossz helyet fogtak ki. Violát remélem felveszik oda ahova Bogi is jár!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Ezt nem is gondoltam volna! Tény és való, hogy mivelünk is megvetette az orrmosót párezerért és nemigazán tudja Regi használni, viszont nekem bejött!
Sajnálom, tudom, milyen, mikor éjjel köhög a gyerek! nappal semmi, éjszaka meg 3óránkét kb. 1/2órán át! MI több éjszakát ülve aludtunk végig! Iszonyúan tehetetlen az ember!
Enikő írta a Aeriust, mi is azt isszuk, mert az jó antihisztamin, de nem tudom, hogy hány éves kortól lehet..? A Fenistil is biztosan jó lesz!

Kép
kajla

Enikő!
Azt hiszem, nem írtam még, hogy voltam a körzetes óvodákban.

Véleményeim: Nem akarok bántani senki , csak, hogy mit tapasztaltam:

Hunyadi tér: mikor mentünk egy részeg fazon dűlöngélt előttünk és jól telibehányta a járdát, majd betért az óvoda melletti házba...
Benn az oviban egy nagyon kedves hölgy mondta, hogy szivesen körbevezet, megmutatta a kicsik termét, ahová Regi járna, az ottani óvónő nagyon szimpi volt.
29gyerek egy viszonylag kis helységben, igaz van galéria...A mosdók gyönyörűek, ráadásul kettő is van. Az udvarok nem nagyok, van egy fedett rész is, sok fajáték. Viszont üres üvegek voltak a földön, amit a szomszédok dobáltak át, akikkel (így fogalmazott) harcban áll az ovi.
A nagycsopisok nem az udvaron játszanak, hanem mindig valamelyik játszótéren pl. Puskás utcai.
vannak délutáni különórák és német, meg szerb nemz.csoport.

Hétvezér u.-i: nagyon szép, de nem olyan felújított, mint a Hunyadi téri. Az óvónő viszont nem lopta be magát a szívembe. Nem mondom, hogy ellenszenves volt, vagy valami, de a csoportjában a gyerekek unatkoztak, láttam rajtuk, hogy csak ténferegnek. Van galéria a teremben, nagyobb alapterületű, mint a H.téri.
Görkori van az udvaron, de a nagyokat itt is játszótérre viszik.
Vannak különórák.

Petresi u.-i: Nagy az udvar, nagy a terem, 27gyerek van egy csoportban, viszont kevesen mennnek el suliba, így keveset vesznek fel. Inkább a művészetekre helyezik a hangsúlyt. Nincsennek különórák délután, de van úszás, meg tánc. Sokat énekelnek, rajzolnak, alkotnak, a meséket feldolgozzák bábos előadásokká.
Az óvónő nagyon szimpi volt, de nem biztos, hogy hozzá kerülünk.
Van külön ebédlő. A nagyokat viszik mindenfelé, pl. horgászboltba, zenekari próbákra...attól függően, hogy mit tanuknak.

Hát ennyi! És nem számít, hogy elsőnek iratod-e be a gyereket vagy utolsónak, nem az dönt. Körzet, testvér,..ill. a nemzetiségi csopikban, ha valamelyik szülő német vagy szerb. Ha jól értettem...
Aztán, ha oda nem veszik fel, ahová te szeretnéd, még megjelölhetsz egyet, ami szóba jöhet még!

Ha valamibe tévedek, javítsatok ki, szeretnék tisztán látni!
Köszi!!!!!!!

Kép
kajla

Kajla! tesoméknak ajánlotta, nekik nagyon bevált az orrmosó. Nekem azt mondta ma a doki addig kell a Fenistil amig köhög. Na nekünk a gyakorit én nem ugy értettem hogy órákig megállás nélkül köhögött, jaj az rémes lenne! Csak gyakran és töbször egymás után, de ez több napja kezdödött már megint mérséklödik a csepp óta.

Enikö! nyugtass meg, ugye ez a laringhitis nem ua. mint a Krupp!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,
régebben irogattam ide, lehet, hogy páran emlékeznek még :).

Talán érdekel valakit, (esetleg "read only"-kat), hogy márc. 4-én 17 órakor Gyermekek, óvodák, iskolák - ma címmel Vekerdy Tamás tart előadást a szegedi Waldorf iskolában (Kolozsvári tér 1-2.).

A Waldorf-óvodában (Napos út 16.) pedig március 8-án 10-12 óráig nyílt nap lesz, utána 12-től beiratkozás. Mi tavaly voltunk, ez egy szombat délelőtt, ovisok nincsenek, csak óvónők, lehet játszani, rajzolni, körülnézni, beszélgetni az óvónőkkel. Nem csak "komoly" érdeklődők mehetnek, hanem akit csak úgy érdekel a dolog, az is (mi is így voltunk). Tavaly volt egy kis bemutatkozó előadás is (én csak hellyel-közzel hallgattam meg, mert a lányom annyi időre "engedett" átmenni a másik terembe), aminek a végén lehetett kérdezni is.
katicabogár

Sziasztok!

Anett: Marcsi is babatejet iszik, mi dokinénink sem javasolja a tejet 3 éves korig. Lehet érveket hozni pro és kontra, mindkét oldalon van igazság, én se vagyok szigorú híve ennek, meg is próbálunk átállni a tejre, hogy ovikezdésig megszeresse. Szerintem Dóri nem fogja meginni ezt a vacakízű lötyit, nem tudom, vele hogy lesz… Tej: tény, hogy a mai tejek vacakok, de ezt tudjuk beszerezni, ez van. Én úgy tudom, hogy a tartós (UHT) tejekben sincs tartósítószer, de ennek utánanézek. Zituska, én is szeretem a dobozosat. Enikő: mire gondolsz tartós tejként, ami nem dobozos? (Azt rítad, tartósat nem isztok, dobozosat igen.)

Szilcsi, apukám is a matekosoknál az egyetemen, ismered (Hatvani László)?. Ránk hallgass, ne a védőnőre!!! Ha akarod, visszakeresem neked a kiskönyvben Dóri ilyenkori gyarapodását, aztán mellékelek egy képet a hurkáiról! :lol: Tudom, tudom, én se voltam halálnyugodt, de abban biztos voltam, hogy amíg egy grammot is gyarapszik, addig nincs pótlás!!! Védőnéninek meg mondd meg, hogy a gyerek nem metronóm.

jégvirág: ez nálunk is gyakori, ok nélkül sírva fakad, keservesen, és hiába kérdezgetjük, mi baja, nem is válaszol semmit, aztán egyik pillanatról a másikra abbahagyja. Lehet, hogy tényleg nem tudják, mi bajuk.

Autósülés-téma: én is a Concord feltétlen híve voltam (a Baboo-t rengeteget használtuk/juk, itthon is, Marcsinak 1éves kora óta Trimax van), így rögtön a Lift-re gondoltam, amikor eszembe jutott, hogy nyárra már ilyen 25-36 kg-ig jó III. kategóriás kéne Marcsinak (Enikő, ezeknek már nincs saját öve), és Dóri örökölné a Trimaxot, nem kéne még egy 9-18 kilósat venni. De olvastam egy fórumot a Babaszobán, és többen nagyon rossz tapasztalatokat írtak a Liftről, és a Maxi Cosi Rodi-t vagy a Römer KidFixet ajánlották helyette. Úgyhogy most elbizonytalanodtam. Marcsinak a nyáron még jó lesz a Trimax, Dórinak viszont tuti másik kell, lehet, hogy ő kap mégis inkább egy másik Trimaxot, vagy egy MC Priorit, arról is jókat hallottam. Ezeknél márkátlanabbat nem veszünk és kész. Én úgy vagyok ezzel, mint a cipőkkel: inkább egy használt jobb minőségű, mint egy gagyibb olcsó új.

Válasz gyerekkérdésekre: Marcsi ilyeneket nem kérdez még, nem semmi, amiket írtok! :shock: De már én is jártam úgy, hogy csak úgy tudtam elmagyarázni valamit, hogy előre tudtam, amikor fogalmaztam magamban, hogy egy részét nem érti majd meg, de inkább így, minthogy mást mondjak, vagy gügyögjek (a HIDEG KIRÁZ :x az ilyentől, na meg attól, amikor úgy beszél valaki a gyerekhez (és csak hozzá!), hogy „a” névelőt tesz a magánhangzókkal kezdődő főnevek elé is, „jött a apa a autóval”, grrrrrrrrrrr! :evil: Tényleg, ti mit csinálnátok, ha a családból valaki így beszélne? Anyósom beszél így velük, és nem tudom, merjek -e neki szólni. :roll: ) Jégvirág: a bibi belefér, az még nem gügyögés szerintem! :wink:

Zituska: kakisztori, jujj… Kész öröm. :?

Enikő: a harapást lehet tűrni? Én nem tudnám… Dóri is harap néha (neki is 2 foga van), de csak akkor (egyelőre) ha már nem kér többet. Az a baj, hogy szerintem ők még nem értik, hogy anyának fáj, nem szabad, viszont nagyon megijednek, ha önkéntelenül is felkiáltasz.

Ovi: a Temető utcai ezért is jó: a vezető nem tartozik egyik csoporthoz sem. A Hunyadi téri tőszomszédsága egy cigányputri, a legrosszabb a környéken, ott laktam évekig, nem leányálom.

Zsuzsi: ez szörnyű, ezután tényleg csak jobb jöhet! Kívánom, hogy felejtsétek el az egészet gyorsan és örökre!!!

Bibi: nagyon óvatosan kell fogalmaznotok a fiatalúr előtt akkor!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zituska, Bea, Hefe: boldog szülinapot nektek!

Klzsuzsi: nagyon sajnálom, ami veletek történt, szörnyű volt még olvasni is :cry: Gyógyuljatok mihamarabb! Lassan mostmár talán mi is kimászunk a betegségből, Dórika is egy hétig lázas volt, majd még egy hétig nagyon csúnyán köhögött, remélem mostmár teljesen rendbe jön, mert elegem van a bacikból meg vírusokból. Ráadásul megint besz..rt a gázkazánunk, azaz se fűtés, se melegvíz. Szerelő meg csak holnap de. tud kijönni...:cry: Még szerencse, hogy nincs annyira hideg...

Mónika

vesm

Na az elöbb megnéztem, az az inhaláló amit Norbi kapott a Pulminar, azt irja a papirja 2 év felett. Hát láthatta Norbi mekkora, mégha nem is a mi orvosunk volt. Mások még kúpot is emlegettek, nem tudom mikor szokták adni, nekünk nincs. De amig nem rosszabbodik addig biztos elég amit kaptunk.
Még. Érdekelne ki milyen hidegpárásítót használ, priviben jöhetnek a részletek

Kajla! sajnálom az ovis benyomás ilyenre sikeredett. (nyugi, Szegeden a körzetes nekem is nagyon nem felelt meg!)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Tégelybe van nem tubusba,500 ft körül volt,ne mtudom pontosan mert mást is vettem.
Nekünk egy pingvin a hidegpárásítónk,nem gondolom, hogy csúcsmodell lenne,Laci munkatársaitól kaptuk,13ezer orint volt,de nagyon jópofa,a pingvin csőrén jön ki a pára,és szerintem jó a teljesítménye,1 órát megy és tiszta esőerdő hangulat van a szobában.És nem kicsi Málnus szobája!

Emese!

Tervezem Ringatóra menni vmikor márciusba,remélem odajutunk!
20140113113746

Sziasztok!
hol van Szegeden gyermekbörgyógyászat?
Vagy valami magánrendelés?
Telcsiszámot is írjatok légyszi!
Előre is köszi: Nina
nina74

Nina!
Sajna én nem tudom, mert nem vagyok "tősgyökeres". Egyébként megkérdezhetem, milyen jellegű a gondotok? Márcsak, hogy nem lenne-e jó más orvos? ( egy barátnőm kislánya szörnyen nézett ki, azt hitték bőrgond, de kajaallergia és felszívódási zavar volt, így gasztróra mentek)

Szülinaposoknak sok boldogságot!!!
Kép

Kép
kajla

Nina!
A Szent István téren van a gyerekbőrgyógyászat! Telefonszámot nem tudok, mi tavaly voltunk a Haraszti, meg a Frecska dr. nő rendeltek! Akkor nem kellett beutaló.

Karmen!
Laringitisre A Márknak a korházba inhalálot adtak, utánna meg valami puffot, amit szivnia kellett. Itthon felirta a dr.nő a Rectodelt kúpot, ha éjszaka befulladna.

Enikő!
Köszi a Leonardos tippet. Délután vettünk Márknak 1200 forintért egy tök jó cipőt! :lol:
Ahogy néztem az volt a baj, hogy a legtöbb cipő 25-ös mérettől felfelé volt. Kisebbek nem voltak.

Amúgy nem is újságoltam, hogy Márk szobatiszta, éjszakára is. Érdekes, hogy éjszakára már tök régóta, nappalra kb 1 hónapja. És a hétvége óta nagyfiúsan állva pisil. :lol: Persze fogni kell a kukacot, de olyan édes!! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

KlZsuzsi, sajnálom, ami történt veletek, elég szörnyen hangzik ez a sok minden, hogy így összejöttek a dolgok. :(

Karmen, ez jó hír, hogy Biztos csak egy múló kis felfázás lehetett.
Norbi jó sok mindent kapott.Szegénykém, jobbulást neki! Szerintem a laringitis meg a krupp nem ugyanazok. De nem vagyok benne biztos.

Zituska, Boti kis huncut. (Ilyet én is csináltam ám, csak éppen a konyhában. :oops: ) Mi ez a vetkőzési láz nála? Noémi jól van? Tejcsid?

Enikő, jók a képek! Mi is készülünk már pár éve a palicsi állatkertbe... Lalinak hamarosan megcsináltatjuk az útlevelet, április végén Kanizsán leszünk egy hétvégét.

Norus, persze hogy ismerem apukádat! A Bolyaiban dolgozom én is könyvtárosként! :wink: Jó fej papád van, kedvelem! :D

Ma mi is megjártuk a doktornénit, Lali tüsszög és köhög, néha hörögve veszi a levegőt, szegénykém megfázott. Cebion cseppeket kell adni neki, Calcimuscot, Nasivint meg Stérimart, orrszívás ezerrel. Láza nincs szerencsére, de két napjamár nem alszik napközbe egy percet sem. Reggel felkel 6-fél 7 felé és este 11-ig nyomja, borzasztó!
Nincs valami jó módszer az altatásra??? Cicin, kézben cipelgetve elalszik, de ahogy letesszük a kiságyba, 5 perc múlva ordiba van. Már kikészülünk tőle, délutánra annyira fáradt, hogy már azért ordít és dörzsöli a szemét, de nem alszik el.

Megvolt ma az első műtét. Egy hős voltam! :D Na jó nem is, nagyon féltem, de túléltem. Amikor az injekciós tűt megláttam és tudtam, hova fogja beszúrni, na akkor elöntött a víz és remegtem. :shock: Három sebet talált bent, azokat leégette. Jövőhét kedden megyek vissza kontrollra, és ha szépen gyógyul, akkor megcsinálja a másikat is, az húzósabb lesz, ott vágni és varrni is kell majd. :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Szó szerint!Egy hős voltál!Le a kalappal előtted.Kitartás.

Zituska!
Mikor visszatartásra kellett menned az,hogy is volt?
Mit éreztél?Hova mentél????
A Béres MgB6-on az áll csak napi egyszer szabad.250mg Mg van benne.Én hajnalban is bevettem egyet mert nagyon keményedtem,görcsöltem.
Szerinted?

Edit

szilde
Szeged

Edit: Oó, remélem semmi komoly. Nem szeded amúgy a magnéziumot? Én minden nap bekapok egy Béres MgB6-ot. Amúgy hivatalosan 2X2 Magne B6-ot szedek :lol: Meg Elevitet. Abban is van magnézium. (jó, tudom neked az nem jó)
Egyébként nekem is pocsék éjszakám volt, nem keményedtem, de fájt a hasam, most is fáj, mint amikor meg akar jönni. Úgyhogy ma csak pihenek. :(
Ráadásul óránként mentem pisilni. Úgyhogy alig aludtam mert amikor alhattam volna azon aggódtam hogy miért fáj a hasam.....
Biztos megint front van :P
A görcsölés az a keményedéskor volt? Hogy görcsöltél? (én nem görcsölök, nekem folyamatosan fáj)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Nekem is fáj... akkor tényleg a front. Meg a lányok is extra hisztisek :roll: Szép napnak nézünk elébe.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?