Sziasztok!
Mazsi
Boldog hófordulót Leának!
Én nem használok napkrémet még.De majd az igazi májusi napra már szerintem kell.Az jobban barnít állítólag,mint a nyári.Danira régebben vagy nagyon magas faktor számút vettem,de az ilcsinek is van paradicsomos napozója és szerintem az többet használt neki.Igaz valaki az illatát nem szereti.
Laurát is csúzdáztatjuk,de őt mikor elengedjük egy kicsit még megijjed,de a végén a kezembe érve már követeli a következőt.
Timi
Szép helyen voltatok.Ha jól látom a fák között volt a pálya?Ez a bébi pálya?Nekem még ez is meredek lenne.Állítólag itt is lesz sífelvonó jövőre/vagyis összeszerelték már,de hó nem volt/és akkor a gyerekek előzöleg tudnak gyakorolni.
Pann
Én is szoktam gondolni,hogy tavaly ilyenkor mit csináltunk.Meddig voltatok ti kórházba?Szerintem nincs értelme a dönthető ülésnek,mert mindig nézelődni akarnak és így is sokat mozognak benne,nem még mikor a dönthetőből felülnének.De bizti el tudják mondani miért jó a dönthető.Arra én ias kiváncsi vagyok.Majd írd meg.
Bozotka
Hol vesztek házat?
Lora
Ugye milyen jó érzés mikor nem csak Apát mondanak?Bizti hamar meg fog tanulni Brigi beszélni is,mint járni is.
Panka
Elfelejtettem megnézni mi a márkája,de holnap meglesem.Igen a csomagtartóra szerelhető.Nekünk is állítható a lábtartója,de Dani nem szerette,ha becsatoltam.Kiváncsi leszek Laurának tetszik-e majd.De ahogy nézem hasonló kialakítású a tiétek is.
Nanica
Aranyos Linus ahogy segít teregetni.
Laura születése után Én is nagyon ki voltam 4 hónapig száradva.Állítólag tényleg a sok víz ivás segít,de én a kezemre meg még ahol csúnya volt a bőr,a végen már erős sarokkrémet raktam fel./nem nevetni
/
Helga
Mikor akarjátok a keresztelőt tartani?
Keresztszülőket már választottatok?
Sno
Nem építkezni akartok?Valahogy az rémlik.
Sajnálom Sebit.Nagyon szomorú látvány ahogy teljesen gyenge.Talán már jobban lesz./Dani a jelmezt azóta naponta hordja,a végén még újat kell vennem
/
Ágiboldi
Még Én is csatlakoznék a nem járó babákhoz.Sajna Laurával is ez a gond.Míg Dani egész nap a játszótéren lenne,Laurát cipelhetem,vagy hintázik,csuzdázik.Földre pokrócra meg még nem rakom le.Pedig láttam a hétvégén ilyet is.
Sági
Szerencsés vagy hogy Peti elfogadja.Sajna Laurának hideg.De van hogy még a gyümit is meg kell picit melegítenem neki,mert nem eszi különben.
Ria
Tényleg nagyon jók szoktak lenni a bababizományik.Nagyon sok majdnem új ruhákat ki lehet fogni olcsón.
Akkor senki nem tudja a szem színe meddig változik?
Ma Laura Apával elment felmérni munkát.Ahová mentek ott volt egy házi nyúl/tavaly húsvétról maradt meg nekik/és Laura egyfolytába kergette.Csak kúszott utána,de a nyúl alig tudott így is megmenekülni.
Apa azt mondta többet nem viszi el,mert a munka dupla időbe telt felmérni,mivel csak Laurával foglalkoztak.