Új privát üzeneted érkezett!

Pati, élettanból repetáztam, úgyhogy erre konkrétan emlékszem, mert a tanár kiosztott, hogy miért nem tudom, mivel lehet megemelni a vérnyomást. Mondtam KV és kivágott, de előtte hosszasan kioktatott. Itt is hagylak te te te .....öööö......... hypertóniás! :evil: :lol:
Vendég

Azért nem lehet egyszerű, hogy egy gyönyörű babavárós időszak után Niki és Feri -nevezzük nevén- egy tervezett műtétre készülnek. Magam részéről 100%-ban megértem a parát és Niki könnyeit. És Szilvánusz hihetetlenül profin összeszedte, mennyi minden kavaroghat ilyenkor egy anyuka buksijában.
NIKI, NAGYON VELED VAGYUNK! SZUPERKLASSZ CSAJSZI VAGY!!

Gyere és írj nekünk is az érzéseidről ha már nincs több száraz ingje Ferinek! :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

[quote="jimmorrison"]I írta:jimmorrisontt is hagylak te te te .....öööö......... hypertóniás! :evil: :lol:

na most kikaptam :oops: :oops: :oops: :oops: :shock:

Kép
Kép

mpatr

bakker a Kertész gyerek tényleg pörit főz!!!!!!!!

Pati dádádá :wink: (amúgy cuki Norton bébi 8) )
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eddig nem írtam, de olyan jó idő van kint, hogy elkezdtük a kerti munkálatokat!( földet hozattunk tölteni, fagyalt ültettünk, sepregettünk, kapáltunk, gereblyéztünk stb) Ezt úgy írtam, mint ha én olyan sok mindent csináltam volna, de én csak lelkiekben ültem mellette!

Egyébként Gratulálok a három új kisbabákhoz!!!!
Nagyon szépek a 4D képek! Cukik a gyerekek!

Egyébként velem minden OK! Tegnap voltam vérvételen!
És megint csak bocsánatot kérek azért, hogy sunyi módon csak olvasgatok, de tényleg nincs időm írni, csak este, de akkor meg már fáradt vagyok! És azért is bocsi hogy másra nem reagálok!
Sorry
Puszi mindenkinek! KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már nem sok van hátra!

Kép
enikoe182

Sziasztok!
Nagyon jók a 4D-s UH képek. :) Hihetetlen hogy ilyen jól látszanak a csemeték.
Nekem egy sincs, nem voltam 4D-s UH-n.

Lehet egy indiszkrét kérdésem :?: Mennyibe kerülnek ezek a képek? Itt 14.000 Ft. Ennyiszer áldoztatok rá?
Én csak halogattam, aztán meg azt mondták 32 hét után nem érdemes.
PEDIG DEHOGYNEM! NAGYON JÓL LÁTSZANAK A BABÁK!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pumperka!
Nálunk Ádámnak mindennap hétközben 8kor ágyban a helye, mert egyébként nem lehetne bírni vele a fáradságtól csütörtökre. De nem ellenkezik, 7kor fürdés utána szunya, de el is alszik hamar.
Hétvégén sincs fel sokkal tovább. Azt elfelejtettem, hogy neki 6.10-kor van ébresztő reggel.

Niki!
Mindenki veled van!
Te már babázni fogsz, amikor én még kezdem az nst-t!
De teljesen megértem, hogy annyi minden kavaroghat benned!

Csajok, a picilány máris érzi a frontot, mert nem bír leállni a pocimban. Egyszer lefeküdtem aludni, de nem tudtam, hogy feküdjek muszáj voltam felkelni. Na és persze, hogy itt kötök ki!!! Apa dolgozik... Ádi ugye alszik... én meg vagy itt vagy a hűtő előtt vagyok....

Linocs
Én már napok óta érzem, hogy te fogsz szülni következőnek...ne kérdezd ez honnan jön!!!! Másik tippem Eszterxx, dehát ha már ő átcsúszik áprilisra.... :) :)

Kép
Kép
tündérmanó27

tündérmanó: de jó neked, hogy Ádi elalszik már 8-kor!

Találtam a neten egy érdekes cikket. Rémlett, hogy a pásztortáskának (kolyok: asszem capsella bursa pastoris) van oxitocinnal megegyező hatása, így rákerestem. És no lám. Úgyhogy felkerülhet a szülésinditók közé!!!!

http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=63&cid=43556

vmi a kininről is rémlik, mindjárt utánamegyek annak is. (gin-tonicos minitali :wink: )

Feri, Patinak igaza van, szilvánusz tényleg jól megfogalmazta. Megértem Niki félelmét, mert nekem szülés előtt derült ki, hogy csaszi lesz és szó szerint befostam. Na jó, a beöntést megkaptam előtte. Szóval próbálj most mégnagyobb megértést tanúsítani, és igen, vhol a császár egy műtét, ami utána lassan gyógyul, de ott lesz szerelmetek gyümölcse, aki gyorsan begyógyítja a sebeket. De ti az én szememben tökéletes párt alkottok, úgyhogy nem lesz semmi gond, érzem Feri, hogy maximálisan mellette leszel, segíted Nikit. Próbáljátok a következő kevés időt nyugiban kettesben tölteni!
Vendég

Niki! Teljesen megértelek. Amikor még nálunk is az volt, hogy programozott csaszi lesz a méhlepény fekvése miatt, akkor én is nagyon sokat sírtam és rettegtem. Szerencsére nálunk ez másképp alakult. Én is csak csütörtökön megyek CTG-re, Neked pedig addigra meglesz Lilla, és minden félelmed, bánatod tovaszáll. Nagyon szorítunk és sok erőt küldünk. Erős vagy, megcsinálod!

Évi

KépKép
kvaszeva

Linocs:sztem te vagy a következő befutó tutira!!! :wink: :wink:

Mni:aggódj csak csütig,aztán meg élvezd a babácskátok!!Minden OK lesz tutira!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mni!

Ne félj! Én már átéltem ezt egyszer, és most is programozott császárom lesz 10-én. Én nagyon várom.
Engem altattak de 4 óra múlva tusoltam. Utána láttam először Levit, azonnal szerelmes lettem bele. Hosszú percekig nézett engem, olyan mindent tudó kis bölcs tekintettel.
Nagyon boldog voltam. Tejem is lett az 5. napra. Előző este megasztárt néztem a kórházban (Levi a hasamban tombolt), mondtam neki hogy holnap találkozunk, és mintha érezte volna.
Ha a derekam nem fájt volna annyira egész türhető lett volna a fájdalom. Már másnap vagy 5x megmásztam az 4 emeletet.
Hidd el, olyan jó lesz találkozni, hogy már nem fog számítani más. Hamarosan ott tartod a kezedben és együtt gyönyörködtök Ferivel a kis leányban.... :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jim! Én szinte az első perctől kezdve tonikon élek, és semmi eredménye nem volt eddig. Szerencsére! :shock:

Évi

KépKép
kvaszeva

na, kininről is találtam:

idézem: "igyál meg 1 óra alatt 2 liter tonikot. A benne levő
kinin méhösszehúzódásokat okoz. Én nem így szültem, de ismerősömnek bejött."

Amúgy 41.hét számít túlhordásnak, úgyhogy türelem :!:
Vendég

kvaszévi ejnye. Pedig elvileg nem szabad terhesen tonikot inni! Jó, mondjuk nagyobb mennyiségben van a kininnek méhösszehúzó hatása, gondolom, nem napi 2 litert ittál meg. (mit szabad, mit nem, én most Baileys-t kortyolgatok, annyira jó hideg! Balatonról csórtuk még múltkor, a nyaralóban találtuk a kamrában. Sajna rájárok.... :oops: :oops: :oops: )
Vendég

mommyt akartam már tegnap is kérdezni, hogy figyelemmel kísérem az amerikai elnökjelölést, most aktuális a texasi. Ti kivel vagytok Clintonnével, vagy Obamával? Csak úgy kiváncsi vagyok.
Vendég

Ejha, stabilan 10 percenként keményedik a hasam. :shock:
De nem fájdalmas, csak észrevehető.
A kádba nem ülök be, mert ott kezdte :lol:
De megyek lefeküdni. Mibe, hogy elmúlik, amilyen a formám. :roll: :roll: :roll:
Még drukkolnotok is felesleges. Linocs a befutó.
Mi az Ügynöknővel majd április közepe felé a Detoxban szülünk. :wink: Jimm, velünk tarthatsz a Baileys-zel! Végülis, már mindegy mitől lesz diló a kölök, az ex-féle kiaborulásoktól, vagy hogy alkesz az anyja... Sebaj, Csernus papánál majd nyomatsz egy kollegális protekciót neki :wink:

Jó találmány ez a Dopegyt, mindjárt fel is ment tőle 135/85-ről 160/99-re a vérnyomim. :lol: Még szedem kicsit, a 200/160-ra gyúrok. :wink:

Na, eltakarodtam.

Kép
Kép

mpatr

Pati, ne idegesíts, feküdj le, ez a 160/99 nagyon gáz!

Linocs a befutó, ez száz. Hédike már megmondta mzx, mommy után: bosek, linocs, mni a sorrend.
jó, cicuka meg fanetta is közbejött :wink:

Aztán szilvánusz, judit18 fog jönni. Pati, te 39+3, vagy 39+4-re fogsz szülni. Eszterxx meg 40+2-re.

Amúgy egy csomószor vannak megérzéseim. Semmi közöm a focihoz, de már töltöttem ki 13 találatos szelvényt :wink:
Vendég

Hédike :D már nem is olyan izgi, mert lement 143/86-ra :shock:

Viszont a keményedés nem múlt és a kölök valami eszement módon mocorog és feszíti magát lefelé. Most aztán parázhatok, ha nem indul be, hogy miért csinálja. :roll: Márpedig :roll: :?

na télleg elhúztam.

Kép
Kép

mpatr

a későn fekvőknek ime két aktuális (még meg sem száradt a festék... :lol: ) pocakkép:
Kép
Kép

Kép

Kép
kolyok28

Kép

Ezt meg KiszaZsu kérésére, ezt vasárnap fényképeztem az ablakból. Sajnos nem látszanak a képen jól a nagy hegyek, mert béna vagyok a fotózáshoz és nincs is igazán profi gépünk.
A házbelsőre várni kell, kupit csakazértsem fényképezem. :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Ami nem öl meg az megerősít!Ami nem öl meg az megerősít!Ami nem öl meg az megerősít!
Ami nem öl meg az megerősít!Ami nem öl meg az megerősít!Ami nem öl meg az megerősít!

hülyülök.... :roll: :?

Megőőőőrülök az orromtól! :?

A legegyszerűbb az lenne, ha vállfán aludnék. Vagy valami hasonlón.

Holnap tényleg hidegfront. Már érzem. És a Maciról leállított a doki! :shock:

Mni!
Teljesen megértem a lelkiállapotod, de nagyon jó lesz minden, meglásd!
Van egy csodálatos kisbaba a pocakodban, van egy fantasztikus szerető férjed és itt vagyunk Mi, akik drukkolunk Nektek.

Csütörtökön már karjaidban tarthatod a kisbabádat! Annyira boldog leszel!!! :)

Jim!
Jól tudod, a KV a pulzusszámot emeli és ha elegendő a folyadékbevitel (vérmennyiség), akkor vérnyomás is nő. De önmagában csak a szívet tekeri.

Lányok, lehet hogy éjszaka lesz egy újabb kismamánk??? Kiváncsi vagyok ki lesz a következő! :lol: :lol: :lol:

Babóca képek nagyon aranyosak.

Kölyök neked pedig nagyon csini a pocakod! :D

Cuppantás!
Vendég

Na még két dolgot alvás előtt izibe:

Juditkecskemét, 10500 a 4D dvdvel 1 fotóval. ha jól rémlik, de
4dgenesis.hu

és a végére hagytam akire nagyon sokat gondolok....

Mni drága!!!!! nagyonnagyonnagyon drukkolok! -bocs lányok, ne értsétek félre- de a legigazságtalanabb dolognak tartom, hogy a kiscsaj nem fordult be. Magamon kivül érted és Éviért drukkoltam végig a legjobban, mert mi már az esküvőnket is együtt drukkoltuk végig. szval nem tudom miért, de ha a leányzó valamiért így szeretne megszületni, akkor hajrá! Naggyon drukkolok Nektek, biztos minden rendben lesz! És gondolj arra, hogy 2008.02.28. ez egy tök jó születési dátum!!!! Komolyan! :) (Főleg ha még hozzávesszük, hogy 2007.04.28-án mi volt ;) hát nem tagadhatjátok le, hogy szerelem-gyerek :lol: )
szval Veled izgulunk mindannyian, de én különösen! pusszantás!
és csak a kedvedért egy szép tájkép még januárból, Uetlibergből, Zürich "Jánoskilátójából".

Kép

Kép

Kép
kolyok28

Aranykavics, jobbulást....
++++++++++++

és most már télleg megyek aluszni.

(nem tudom hogy front-e de itt már esik, igaz hogy hozzá 10fok van..... fél12kor... :shock: )

Kép

Kép
kolyok28

Mni, az jutott még eszembe, hogy
átküldenéd mailben a táblázatot? csak hogy hadd frissítsem egy darabig én, Te úgyis a tündéri kisangyallal, Lilivel babázol majd :)
Mi meg irigykedünk mindannyian ;)

najó, mentem..... most mán aztán télleg...

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök!

Csodaszép tájak! Jó lehet ott lakni! :D

És milyen csodálatos lesz, amikor megszületik Maszat és beköszönt a tavasz, majd a nyár! :)

Meddig fogtok ott élni??? :D

Én nekem is el kellene kotródnom lefeküdni! :?
Vendég

Én zárok és nyitok??? :? :lol:

Van újabb kisbaba??? :D

Már unok panaszkodni, de tényleg segítségre szorulok. :?

Induljunk ki abból amit a barátnőm pár hete mondott.

Terhesség okozta orrdugulás.

Most utánna olvastam a neten (vagyis az éjszaka, mert aludni nem ment, lassan teljesen átmegyek zombiba :roll: :lol: , gyúrok a gyereksírásra :lol: , na de mégsincs ez így jól, mert már írtózom az éjzsakától és nem bírok vízszintesbe feküdni). Nagyon érdekes amiket írnak róla.
Lehet nagyon súlyos is, tüsszentés sorozattal, orrfolyással, dugulással stb. Ami a szülés után megszűnik!

Kétségtelen, hogy egy újabb megfázás durrantotta jobban be, DE hiába bármilyen tüneti kezelés (ami eddig mindig hatott), most nem érek vele semmit!

Paracetamol nudli!
Mézes citromos forró tea: nudli!
Három féle orrcseppem van: nudli!
Fiziológiás só oldattal mosom az orrom. Ideig óráig(?,) inkább percig jó. De aztán ez is nudli!

Nem úgy dugul el, hogy se ki se be a levegő. Hanem csont száraznak érzem a nyálkahártyát, pedig nem az, mert időnként folyik, szinte fáj már amikor levegőt veszek az orrom, szúr. Ha fent vagyok jó, mert kiegészül a szájlégzéssel és nem fulladozok. de ha vízszintesbe rakom magam, onnatól kezdve már nem tudok szájon lélegezni és az orr pedig nem elég.
A fiz. sóval átmosott orrom percek alatt mégjobban beszűkül és vége.
Véres pörkdarabokat sikerül kimosni az orromból.
A fiz. só jól átmossa és akkor nem érzem, hogy égne, hanem jól esik. Csak gyorsan "kiszárad" és dugul (szűkül)

Ráismer valaki hasonlóra??? Volt ilyen valakinek a terhessége végén???
Komolyan csajok, falnak megyek.
Sok "nyűgöm" volt már a terhességem alatt, de valahogy mindegyikkel jól elvoltam vagyok, nem foglalkoztam(zom) velük.
De ez kegyetlen, mert nem hagy aludni, pihenni.
Ha biztosra tudnám, hogy ez is terhességi akkor talán jobban viselném pszihésen, de már az éjszaka ott tartottam (hogy a gyerek aludjon legalább), félig ültem és paplanra tettem az összes kegyszert, hogy ne kelljen mászkálni, mert csorrikám már szombat éjszaka óta nem pihen. Velemmel együtt! :(

Az interneten két ötletet találtam: nagy mennyiségű C vitamin, és kamillateás gőzölés. Ennyi!
Meg egy Euphorbium nevű homeopátiás orrcsepp.
A klasszikus gyógyszertári orrcseppeket kimondottan ellenzik a terhesség okozta orrdugulásban. (akkor viszont jólé befürödtem velük! :? )

Tényleg, minden ötletet, tapasztalatot szívesen fogadok. Mert nem tudom még hány éjzsakát bírok végigvirrasztani. :roll:
Vendég

kavics: én is jó későn feküdtem (még a South Parkot is megnéztem, nem lefikázni, én imádom, pláne Cartmant...nem is tudom miért) és már 5:40 óta fent vagyok. Ráadásul arra ébredtem, hogy köpnöm kell, de hányás lett belőle a sok dzsuvától. Még jó, hogy közben a WC-én ültem, bepisiltem volna. (majd szülés után is hordhatok tena ladyt) Az orromból nekem is véres a cucc, de már több hónapja, dokik azt mondták vmi eret kéne kiégetni, ja persze..... Marad úgy, nem engedem, hogy az orromhoz nyúljanak. Én most azt játszom, hogy a bébiszobában alszom, mert Robi a meleget szereti, nekem meg jobban esik a tenti hidegben. Szóval a bébiszobábanletekerem a radiátort teljesen, jó hűvös van, meg még ki is szellőztetek. Elalvás előtt még elszopogatom azt az enzimes Renniet, akkor tuti nyugodtabb az éjszaka. Ha azt elfelejtem, 2 órán belül arra ébredek, hogy szétmar a sav. Jobbulást kívánok neked!!!!! Kiskavics jól van ma reggel?

Én most nem érzem a frontot, se az izületeim, se a gerincem. És a kedvem továbra is jó. Lehet elraboltak és átprogramoztak az UFÓK.

kolyok, olyan szép vagy és a táj is gyönyörű!

Pati, remélem jól aludtál, vagy legalábbis jobban, mint én. Gordonnak fáj még a lába?

lányok, orrszívóról jut eszembe. 2006 áprilisában volt orrműtétem, akkor Milán még nem volt 2 éves. Mi mindig porszívóssal szívtuk neki, de magamnak soha nem próbáltam ki, mert féltem tőle. A gyerek néha bömbölt tőle, volt, hogy imádta....de a legszupibb készülék, amit valaha felfedeztek. Elég későn tanulta meg kifújni az orrát, így sokáig használatban volt. Na most nekem az orrműtét után az álompasi-álomdoki vizsgálgat, és mondja, hogy kiszívja a váladékot az orromból. Mondom hűűű és mivel: Hát tudja Hedvig ez hasonló elven működik, mint a porszívós orrszívó, csak rákötöm ide a csapra...stb, majd a vákum kiszívja. Jajjjjj- Beült szemben velem a szépfiú, benne volt az aurámban. remegtem.

:oops: MAjd fogta az a műanyag csövet, felnyomta a homloküregembe. A cső átlátszó volt és láttam benne a 2 liter véres taknyot, ami ment át. Nem is attól ájultam el, hanem a rohadt kellemetlen érzéstől. Nagyon-nagyon rossz volt. Természetesen a gyereknek nem kell a homloküregébe nyomni a készüléket, csak épp hogy a nyílás utánig, és óvatosan.
Vendég

Jó reggelt, Anyukák! Senki nem szült még??? Pati, egy sms-t csak nyomtál volna, ha nem vaklárma :lol:

Aranykavics,

Én 6 hónapig küzdöttem az orrdugulással, igaz az első hat vlt ilyen. Tudom, hogy elvileg ellenjavalt a normális orrcsepp, de amikor minden fül-orr-gégész azt mondta, hogy "hát, anyuka, valahogy ki kell birni" és éjszakákon át nem aludtam, fulladoztam, hulla voltam, én bizony feladtam. Az orrcsepp "csak" koraszülést okoz, azért nem ajánlják, azon pedig te is túl vagy már. Mint látható, nálam sem jött be ez a koraszülés dolog, én azóta imába foglalom a Nasivin orrcsepp nevét... a homeosok pedig gyorsan ajánljanak valami egészséges csodaszert, nekem nem tudtak anno adni semmit.

Kép

KépKép
eszterxx

Én ma mindent félreolvasok... Ebből például nekem az lett, hogy Mninek van egy fantasztikus szeretője és egy férje...

[quote="aranykavics"]
írta:
aranykavics

Van egy csodálatos kisbaba a pocakodban, van egy fantasztikus szerető férjed és itt vagyunk Mi, akik drukkolunk Nektek.

Kép

KépKép
eszterxx

Kölyök, olyan szép formás a pocakod!!! ÉS csodálatos környéken laktok (bár nincs Daubner cuki, mint tudjuk... :lol: na de a svájci csokikat sem vetném meg...).

Teljesen egyetértek, ha Andris rosszul viselkedik, akkor nyugodtan verje csak meg a bátyja, csalódnék is benne, ha a csajokat szomorúvá tenné, nem boldoggá!

Juditkecskemét! Én már nem mentem volna UHra, ha nem parázok be a gyereknemmozgás miatt, msot is elvileg flownézésként kezdtük... csak aztán belemerültünk...Nekem őszintén minden pénzt megér, hogy már nem képzelődök olyanokat, hogy a nyakára tekeredett a köldökzsinór és azért nem mozog, meg társai...és amióta megnyugodtam, természetesen vitustánc volt a pocakomban tegnap is :lol: Úgyhogy elfér ő még bőven, csak jó poén volt anyát ijesztgetni.

Kép

KépKép
eszterxx

Kavics!
Nekem is dugul az orrom rendesen. Pedig már megfázva sem vagyok.
Nekem az otrivin orrspray vált be, az mindig pár perc alatt kidugította az orromat.
Az ACC200 meg feloldja a váladékot.
Nekem ezeket a gyerekorvos ajánlotta. A kamillás gőzölés is segít, meg az infralámpázás. (15 perc esetenként).

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Eszterxx!
Parázok azért én is, főleg hogy annyi szüléstörténetet elolvastam. Meg ma jó rosszat is álmodtam, de remélem minden ok. lesz. :)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jó reggelt!

Már érzem a frontot... Reggeli pörgésen is túl vagyok...mosogattam, teregettem, mostam, összepakoltam....és még menni kell tanácsadásra. Na ez az amihez nincs semmi kedvem...
Ti megkapjátok a védőnőtől a laboreredményeket? Mert én egy darabot nem kaptam eddig! Ma már megint reklamálni kell!!!
Idő milyen nálatok? Itt még süt a nap!

Babák sehol???? Bár még hosszú a nap!!! Linocs, Mpatr?

Aranykavics
Én is a kamillateás gőzölést javaslom, az általában hatásos, de azt este jó csinálni és utána bebújni betakart fejjel az ágyba!

Jim
Én is jobban és nyugodtabban alszom a hűvös szobában, nálunk is nyitva van mostmár majdnem mindig még éjszaka is az ablak. Még így is szakad rólam a víz. Nem győzöm az ágyneműhúzást.

Valami jó gyors kaja ötlet kellene nekem, mert időm nem sok lesz olyan lehetetlen időpontban kell menni a védőnőhöz 1/2 1. Utána apa 3kor megy dolgozni, 5.20-ra meg menni kell a gyerekért.
Lehet diós és mákos tészta lesz, vagy sütök palacsintát, persze ezt még Jim rakta a fülembe....milyet is írtál? Meggyes mákos? Azt egybegondoltad, vagy külön meggyes és külön mákos?

Kölyök
De szép az a táj, imádom a hegyeket, szívesen cserélnék veled... de a Bükk is megteszi és a Zempléni hegység....
A pocid nagyon formás!

Kép
Kép
tündérmanó27

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Még egyben, de még mindig krehácsul - brrrrrrrrrr, úgyhogy megy az oscillococconum, a homeogne9, méz, kínai olaj, tea...
Orrszáradás, fura, mert nekem a 2. trimeszterben volt inkább, és én a fűtésre fogtam. Nekem a tengerisós orrspray jött be, a nevére nem emléxem, valami mare van a nevében.
Na húzok vissza izzadni...
Ja, csatlakozom a parázó kismamákhoz: Fruzsi amúgy sem egy virgonc kiscsaj, és most az utolsó időben már szegényke alig tud mozogni a helyhiány miatt - de most a betegségem miatt alig-alig moccan meg :( Azért a 10 mocorgás megvan egy nap alatt, de hiányzik a mocorgása :o
linocs

Kölyök: szép formás a pocakod!!! Nagyon-nagyon szép környéken laktok!!! És nem elhanyagolandó tény a svájci csokik közelsége, elérhetősége sem ;)
linocs

Feledékeny vagyok...

Mi van Patival????????????
linocs

linocs: gyógyulgass! Nekem ez a homeogéne9 nagyon nem jött be, a mandulám kétszeresére dagadt! Szerintem akkor lett volna jó, ha már rögtön az elején szedem, nem a 2. nap. Remélem, neked hatásos lesz!

tündérmanó: Én is ma csinálom a palacsintát, de főzök pörit is, mert tegnap óta nagyon kívánom. A meggyes-mákost egyben gondoltam, de a gyereknek csak úgyis simán a mákos kell, nem szereti a meggyet. Két serpenyőben sütöm és akkor hamar meglesz. Csinálj ránott levest, ha szeretitek, az hamar megvan+ vmi főzelék, pl spenót tükörtojással.
nekem nem a védőnő adja a laboreredményt, kivéve a hepatitist, mert az hozzá ment. De nekem a János kórházban voltak a laborok és ott adnak kódot, hogy a vérvétel napján délután lehet menni az eredményért pl, de nem muszáj, mert a dokinak is elküldk. Én hétfőn voltam laborban, tegnap a dokinál és már nála volt az összes eredmény: GBS, baci, stb...minden negatív, a vérképem is jó. Pedig soha egy vitamint, vasat, semmit nem szedtem be, mindig mondta az Elevitet, én meg csak mosolyogtam magamban, hogy ja, kb az első 6 hétben szedtem aztán kakukk. A védőnőm is azt mondta, ne szedjek semmit, mert mindig jó volt a vérkép. (a védőnőhöz én vittem a laboreredményeket, hogy dokumentálni tudja).

Na megyek főzni, eddig függönyt varrtam.
Vendég

Vaklárma.

Kavicska!
Ha esetleg Te is igénybe vennéd Dr. Mpatr állatorvosi netes szaktanácsadását: :wink:
Szerintem 2 dolgot kellene kipróbálnod: a lakás (helyiség) intenzív párásítását és a homeopátiás orrspray-k közül nem az Euphorbiumot, hanem a Luffeel-t. Ebben van egy olyan homeopátiás szer (Luffa) amit kifejezetten olyan esetekben javasolnak, amikor olyan érzésed van, minth aszivacson keresztül lélegeznél (az orrdugulás ilyesmi) és homeopátiás Histaminum is van benne. Az Euphorbium inkább a náthás orrgenyókra jó.

Apámnak volt ilyen baja a régi irodában, mert alacsony volt a páratartalom. Mondjuk ő nem volt terhes... :roll:
A Luffeel mert Gordonnak szokott bejönni, mert az meg képes napokig orrdugulni minden más tünet nélkül, és hülyét kap tőle meg én is. Amúgy gyűlöli az orrspréket, ez az egyetlen, amit ő maga :shock: kér és fújkál be magának.

Szal hátha neked is begyün.

Ja, köszi mindenkinek az aggodalmat, a növekedéses lábikófájás egyéjszakás kalandnak bizonyult, úgy látszik azóta nem nő neki :shock:

Jimm, az nem jó, ha túlhordja az Ügynöknő a kisbálnát, mert akkor én már nem fogok tudni bemenni hozzá az Istvánba meggyömiszkélni a gyerekét (nem láttátok a többi uh képet, a kis smucig nem rakta fel csak azt a 3-at vagy 4-et, az egy iggggazi gyömiszkélendő baba), mert addigra a számításaid szerint én már meg(Ő)szülök. A fene ezekbe a banyásságokba. :roll:
De én is úgy sejdítem (érzem :roll: :roll: :roll: 8) ) hogy Norton e hét végén vagy jövő hét elején érkezik. Csak a 29-ét hagyjuk ki!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Jim
Én sem vagyok híve a magzatvédő vitaminoknak, én sem szedem. Ádámnál sem szedtem. A dokival egy véleményen voltunk.
Nekem a vasat muszáj szednem mert vérszegény vagyok, de hogy mitől azt eddig nem derítették ki, mert gyomortükrözésre nem vagyok hajlandó elmenni....így marad a bogyó. Emellett csak D3-at és MB6-ot kell szednem.
A rántott leves nem rossz ötlet. A spenóttal kihajintanak itthon...bár Ádi megeszi iskolában... :)
A pörin mosolyogtam tegnap, én is akkor hagytam ott a barikat, amikor géza ezt ecsetelte. :)
Az eredményeket végül is megkapják a tanácsadáson, csak nekem nem adják ide, de gondolom szólnának ha valami gáz lenne.
Na mentem én is, mert nem lesz kaja és még fürödni is kell, aztán indulás...

Szép napot nektek!

Kép
Kép
tündérmanó27

Ja, még egy! Mondom, agyamra ment a dáthát trutyi...

Szóval nem hajtunk Fruzsival semmilyen helyezésre - akinek fontos, sürgős - csak hajrá!!! Én valahol mélyen azt szeretném, hogy márciusi legyen a lyányka...
linocs

Ügynöknő:
Télleg. A vonalzó meddig mér?
Mert lehet, hogy nálunk az "Ez az 50. hét 1. nap" -nál feladja és kiírja a Lehet, hogy ma születek helyett, hogy "Namostaztánmár nyomás inni"
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

ÁÁÁÁ, mehetek a garázsba hagymáért, nincs itthon egy darab sem! Most öltözzek fel.... :x
pedig a spenót olyan fini. mostanában rákattantam a főzelékekre is, hú de jó lenne, ha lenne itthon tök, ennék azt is! Csinálj cukiborsó főzeléket, azt biztos megeszik a fiúk :wink:

Mpatr: pedig Ügynöknő utánad fog szülni. (bocsi eszterxx, de nem tudom, miért érzem így, de már az is itt lesz mingyá) neked a 39+3/4 az a jövő hét eleje, Eszterünk meg megy utánad péntek-szombat környékén.
Vendég

Én juhtúrós puliszkát csinálok, meg gyümilevest és húsos tésztát (darált hús hagymán pirítva, paprikázva, meg egy kis borsikafű rá, ezt megfőzni jó sűrű szaftra) és mehet a tésztára, iletve összekeverni vele. Gyors és imádják.

Kép
Kép

mpatr

Én is márciusi babót akarok! márc 15-21ig.
Február 29, április 1 kizárva!
(olyan érdekesek ezek a számok, mert Milánnal uyge júl 30-án kerültem be, de valahol belülről azt akartam legyen 31-én, mert több barátnőm is született akkor. aug 1-et nem akartam, az nem tetszett...na mindegy Milán is úgy gondolta, jó lesz a július 31 8) )
Vendég

Már egyre éhesebb vagyok....

Közvéleménykutatás név terén így a szülés előtt :)
Szerintetek jó a Vincze Réka Petra?

Kép
Kép
tündérmanó27

Nem tudom miért annyira nincsenek megérzéseim a picilánnyal kapcsolatban, hogy félek rendesen, hogy baj lesz.

Kép
Kép
tündérmanó27

Nem rossz, de nekem a Petra jobban tetszik, mármint úgyhogy Vincze Petra. De írjanak a többiek is, nem ér a kritikust kérdezni :oops:
Vendég

Jó reggelt!

Köszönöm Mindenkinek a kedves és bíztató szavakat, olyan aranyosak vagytok! Ennek ellenére félek... Szilvánusz jókat írtál ezek ilyen sorrendben és keverve egyaránt aggasztanak. Kölyök Neked is köszi! Tudom már sok embernek volt császára, de ez így olyan fura, mindenki azt mondja nem kell félni, csak utána nehéz feállni. :( Tudom előre az időpontot, itt aggódhatok, már csak egy napig tudok pocakot simogatni és már csak egy napig érzem a mocorgást. Úgy megszerettem a pocakomat... persze, ha kint lesz akkor is jó, sőt jobb lesz, mert gyömöszölni is lehet, meg etetni, öltöztetni, pelusozni stb. De akkor is félek baromira az egész kórháztól és helyzettől. :(

Jöhettek a Kútvölgyibe is talizni, ha kell van orvosi segítség és a szülészet az 5.-en van, szóval lépcsőzhettek is bőven. :lol:

KépKép
KépKép
mni

tündérmanó, jaj, ugyan mi baj lenne! nyugi
bár jó hogy én beszélek, mindennap parázok, hogy bármit megadnék csak egészséges legyen (még mindig eszembe jutnak a rossz afp eredményeim....) azonnal csekkolni fogom, hogy mindene megvan-e, meg már listáztam a down-kór gyanús jeleket

aranykavics,
nekem sem jön be önmagában a Sterimar, ahányszor kelek éjjel befújom, akkor jó, aztán 5 perc múlva tele az orrom.
tegnap megvettem a hidegpárásítót a babaszobába, gondoltam most átrakom a hálóba egyelőre. ugyan kicsit bizarr, erős kék fény jön belőle, kb mintha ufók költöztek volna be, remélem azt le lehet valahogy kapcsolni...

könyök, csini vagy, látom nálad sem téma a túlzott hízás...

jim, a próféta beszéljen belőled - már a sorrendet illetően, nekem jó így!

a vitaminokról csak annyit, hogy én zabálom kétpofára az elevitet, c-vitamint, kálciumot magnéziumot, a körmöm meg zebracsíkos a vitaminhiánytól - Eszterke mindent leszív magának....

én javasolnék egy Daubner-közeli terepet találkára, bár sajna kétségtelen, hogy ott nincs sok lapos terep. nade muszáj sétálni?
az a gáz csak, hogy valamiért a beülős cukrászdarészük megint zárva van. egy gyors fagyizás közben láttam vasárnap...

én olyan pocsékul aludtam, hogy 7kor visszazuhantam aludni és így fuccs a 9 órás jógának
most lassan összeszedem magam, aztán áthúzok Nikiékhez Solymárra, még ebédet is ígért :) hátha jobb kedvre tudom deríteni....
ha fixen tudnám, hogy mikor szülök szerintem én is sokkal jobban be lennék tojva. a váratlan verzióban tényleg van egy "most már nincs visszaút" feeling. bár amikor szombaton beparáztam, hogy szülök, egész feldobódtam az izgalomtól. persze ez még vszínű a kezdeti lelkesedés fázis

KépKép
judit18

Halihó, megint sikerült 3+2 órát aludni ez már egész jó! :)

Kavics, nekem is hónapokig orrdugulás volt, de úgy, hogy közben vérzett is fújásnál. Éjszaka többször felébredtem arra, hogy nem kaok levegőt. A szülés után 3 nappal elmúlt, addig csak a párásítás használt egy keveset.

Megnyugtatásul mindenkinek:
A szülés utánazonnal, ill. legkésőbb 3 napon belül elmúlt:
- orrdugulás,
- légszomj,
- azonnali pisilési inger,
- gyomor a torkomban érzés,
- karzsibbadás,
- éjszakai gyomorsav-kitörések :roll:,
-- csípőfájdalom,
- szeméremcsonti fájdalom,
- hasviszketés, feszülés.

A kacsás-pingvines járás még egy ideig marad (gátsebeseket is erről lehet megismerni a kórházfolyosón, a császárosok pedig előre görnyednek séta közben :lol: ), ráadásul mivel már nincs, ami széttolja a csípőt, ezért sokszor lábfejet beelé fordítva keresztbe is lépegettem magam előtt, úgyhogy jó, hogy nem estem el a saját lábamban :roll: .

Ezek helyett viszont előjönnek:
- gátseb miatti tojógalambszerű csücsülés,
- pattanások,
- hajzsírosodás,
- hajhullás,
- mellsebesedés,
- fájó csomók a mellben,
- kidurranó cickó érzés,
- halálos fáradtság a nemalvás miatt.

Most ennyi jut eszembe, de ezekért legalább kárpótol a bébi :). Szóval kitartás, Aranykavics!!!!!!

Pati, egyelőre nincs féltékenység- valószínűleg ennek az az oka, hogy a kiscsaj nagyon okosan nappal alszik, és éjszaka követeli ki magának a figyelmet, amikor Erik alszik), bár az nem tetszik Eriknek, ha bármilyen felszerelést-játékát meglátja Laura körül. Még néha magyaráz is neki, hogy " Laula figyelj, jön a malkoló", aztán kicsit zokon veszi, hogy a hugi csak hunyorog teljesen más irányba, és közben cuppog. :D

Jim, Te boszorkány!!!!! :lol:

Kép

Kép
mzx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?