Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na meg volt a hétvégi ünnep :) .Zsófi egy angyal volt a keresztelőn :D ,pedig azt hittem végig ordítani fog.Akkor volt egy kicsit legörbülve a szája,amikor a papbácsi a kereszteket "rajzolta"a homlokára.Amikor meg megszólalt az orgona,ő is "énekelt".Haláli volt.Élvezte nagyon.
Gáboromnak nagyon tetszett a tortája,az ajándékok,és az egész felhajtás.Én nap végére totál kidőltem,meg még tegnap sem tértem magamhoz,de mára már friss vagyok,éd üde :lol:
Teszek majd fel képeket is,csak még rá kell töltenem a gépre.

Kajálás:reggel 170 tápszer
10 óra:tejpép
ebéd:fél üveg főzi(több az Istenért se kell neki)+140 tápszer
uzsi:fél üveg gyümi
vacsi:230-240 tászer

Kép
Kép
huni
 
 


Hívtam az államkincstárt, hogy nem kaptam családit :x . Azt mondják, ők nem kapták meg az adataimat, hívjam a munkáltatómat. Hívom. Ők elküldték tértivevényesen az adataimat január 30.-án :roll: . Hívom az államkincstárt, mondom mi van, ha ott lennék, a nő tuti leharapná a fejemet, olyan hangnemben mondja, hogy miért nem értem meg, hogy nincsenek ott náluk az adataim. Én még nyúgodt vagyok :x :x :x
Most mindjárt hívom a munkáltatót, hogy ugyanmár, esetleg mégegyszer nem lehetne-e elküldeni, ugyanis az a pénz nekem jár :x
Kicsit kiengedtem a gőzt.

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!

Megint régen voltam erre, de az olvasás természetesen egyik nap sem maradhat el.

Betegeknek jobbulást!

Kaja: épp tegnap olvastam valahol, hogy a gyerekeknek 1 vagy másfél éves korukig (a hülye agyam már ezt sem tudja megjegyezni) napi 600 ml folyékony táplálékra (anyatej, tápszer) van szükségük. Hát az az igazság, hogy nekünk még ennek a fele sincs meg. Reggel szopizik (fogalmam sincs mennyit), este pedig a napközben kínkeservvel, vért izzadva lefejt kb. 150-160 ml anyatejet issza meg. A tápszert egyáltalán nem fogadja el. Pedig már váltottunk, most szója alapút írt fel a dokinéni, igaz az nem volt a gyogyitárban, ezért helyette másikat kaptunk (Milupa SOM). De végülis szerintem tök mindegy, mert a másikat sem inná meg. Úgyhogy marad a napközbeni fejés (4-szer), ebből jön össze a fent leírt mennyiség. Az előbb 50 ml-t sikerült a két ciciből kicsikarni. Pedig újra elkezdtem a homeos bogyókat, remélem már csak napok kérdése és több lesz a mennyiség. De lényeg a lényeg, ennek ellenére Ádám átalussza az éjszakát.

Én már azon is gondolkodtam, hogy megpróbálok neki sima tápszert adni. Tudom, hogy most hülyének néztek, de már a Márkkal megjártam ezt a tejallergiás cirkuszt. Csak ő hamarabb kapta a tápszert (Nutrilon Pepti, szintén allergiás csecsemőknek való, csak már kivontak a forgalomból), vele nem volt gond, megitta, szegénykémnek nem volt más választása. Na de nem cifrázom, ugyanígy voltak neki is pöttyök az arcán, ráfogták, hogy allergiás a tehéntejre, vérvétel, negatív, doktornő szerint álnegatív, aztán egyszer megpróbáltam neki is a rendes tápszert, tejpépet a doktornő és a védőnő tudta nélkül, hát nem lett semmi baja. Ezen az alapon lehet, hogy Ádámmal is ugyanezt fogom tenni.

Bocsi ha sok voltam és össze-vissza zagyváltam, remélem a lényeg érthető.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 

 
 

Hú Mona! Én biztos bemennék a munkáltatómhoz, lefénymásol(tat)nám a tértivevény, és azt az államkincstár orra alá dörgölném! Kapják be! Nálunk apa kapja mindkét gyerekre a családit, neki még legutóbb a munkáltató utalta.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


mona!

hát igen, ez az ügyintézősdi jó játék :wink: csak nyugi....- tudom könnyű mondani.

kaja: na jó már én is aggódtam h keveset eszik, de látom a jelenség nem egyedi, a babakajából egy üveggel megeszik egy nap de 2-3 adagokban, emellett szopi van reggel és este....

keresztelő- mi nem keresztelünk, mi nem vagyunk gyakorló keresztények és így úgy gondolom képmutatás lenne, - amire sajnos elég sok példát látok - ha a babát megkeresztelnénk, ezért sem tartanék pl templomi esküvőt sem... ez az én véleményem... tisztelet a kivételnek :wink: Kép
nora80
 
 


na akkor az én majám viszi a primet napi két üveg fözivel:D
Vendég
 


és még kérne
Vendég
 


Köszönöm a bíztató szavakat! :-)

Milyen jó evő a gyerkőcötök :-D Eriknél most már a negyedik féle bébiételt próbálom de több jön ki mint amit beraktam a szájába :-D és jó esetben nem fújja rám az egészet :-D mert erős késztetést érez a brümmögésre olyankor :-)

Csak kizárólag cicit akar ! látott már valaki közületek cici formájú cumisüveget ? :-D szívesen veszem hogy hol ... :lol:

Olyan ütemben írtok, hogy megmondom őszintén nem tudtam visszaolvasni nagyon , bocsánat :oops: lehet így majd lesz egy csomó hülye kérdésem... :-)

A betegeskedőknek jobbulást kívánok, a lelkiválságban lévőknek pedig tiszta gondolatokat. Vannak olyan szituációk amikor jobb ha elengedjük az illetőt, az az igazi erő ha nem megtartani, de elengedni is tudjuk. Az sokkal nehezebb szerintem.
Kitartás, és csak hideg fejjel döntsetek szerintem, sajnos és sokszor voltam hirtelen és jó nem származott belőle.

A dédimamám írta anno az emlékkönyvembe:
"Akit szeretsz ne üss szívén sebet, nem gyógyul meg az többé ha meg is kérleled.
Mert ha ki is ürítesz egy tele poharat, néhány csepp mégis a fenekén marad."
Ezt a férfiembereknek is illene elolvasni :wink: és betartani :-)

menjetek sétálni ha tehetitek, gyönyörű idő van !!

szép napot !
puszi

Bogár
Kép
bogárka78
 
 


Még mindig egyhelyben toporgok. Telefonálgatok, államkincstár, melóhely, államkincstár, melóhely. Most szólni akarok a nőnek, hogy mi lenne ha ő venné fel a kapcsolatot az államkincstárral :x . Erre ebédidő van. Nagyon mérges vagyok, komolyan mondom talán engem néznek hülyének, és olyan holt nyugodtak, hogy eltudom képzelni hogy a beszélgetésünk közben megaludna a tej a szájjukban :x

Kép
mona76
 
 


Bogárka: gyönyörű ez az idézet, a dédimamád egy angyal lehetett!

Csokinyuff: Ádámnak nincs baja az evéssel, csak a tápi nem kell neki. Tízórai: Sinlac 1/3 üveg gyümölccsel, ebéd: 1 üveg főzelék, uzsonna: 1 üveg gyümölcs. És amikor ezek korábba tolódnak, értem ezalatt, hogy korábban van a tízórai, ebéd, uzsonna, akkor még fél 6 - 6 óra körül fél üveg főzelék.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Megyek, nálam is ebédidő van!

Mona: csapj az asztalra!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Úgy hallom Ádi és ébredezik. Biztos megérezte, hogy kajákról van szó!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Bogár !

Eriked és az én Reginám egy napon születtek!! :D :D :D Kép
nora80
 
 


NA akkor pár kép :D Kép segít mosogatni :lol:
Kép A keresztanyuka kezében :lol: ,én sajna nagyobb darab vagyok :roll:
Kép Hazafelé

Kép
Kép
huni
 
 


Kép A szülinapos :D
Kép

Kép
Kép
huni
 
 


Bocs a sok képért,és helyfoglalásért :oops:

Kép
Kép
huni
 
 


Huni! Nagyon jók a képek! :lol: Csúcs a mosogatós kép :lol: És a torta is nagyon jól nézett ki!

horvviki
 
 


Reklamáltam a DM-nél, hogy nem kaptam kuponfüzetet, ezt a választ kaptam :twisted: :twisted: :twisted:

"Kedves Viktória,

A címük pontosan szerepel adatbázisunkban.
A postai kézbesítésért a dm kft nem tud felelősséget vállalni.
Ez a küldeményünk egyszeri kiküldés volt, pótlásuk sajnos nem megoldható."

horvviki
 
 


Fanni születése óta nekem összesen 3-szor jött meg eddig. Egyszer Fanni 2 hónapos korában, aztán most 3 hete, és most ma megint :shock: De most nagyon görcsöl a hasam, pedig nekem előtte sose volt ezzel semmi bajom. Mi lehet? Úgy görcsöl, hogy menni alig birok...

horvviki
 
 


Hello!

Nekem még mindig nem jött meg, de már többször éreztem úgy, hogy na most biztos meg fog jönni...de mégse!

Jucu: Mostmár biztos csak jobb jöhet , fel a fejjel!:)

Huni: Ez a torta finom is volt, mert egyébként fantasztikusan néz ki! És szép a házatok is.:)

Szerintem kajaügyileg én kínlődok a legtöbbet...Sebi ma leszavazta a házilag készített paradicsomos krumplit is :cry: Mondjuk én nem szoktam turmixolni, csak villával nyomom össze. A reggeli banánt megette :)

Csokinyuff: Ahhoz is nagy ügyesség kell ám, hogy megüljön! Írtak már vissza vmit!? Szerintem mostmár nemsoká beindul a forgással kúszással is....

mamiblue
 
 


Viki
Köszi, akkor ezek szerint én vagyok lemaradva :oops: :lol:
Ami a sokpéldányos cuccokat illeti - nézd a jóoldalát, nem kell bölcsibe adnod :wink:
Dm kupon - :( , de legalább válaszoltak.
Nekem most fog megjönni. Kirügyeztem :lol: Csupa pattanás a fejem, és vannak előjelek.... Milyen jó is volt semleges neműnek lenni :lol: :lol:

Csokinyuff
Cici helyett cumi nem jó?
Ha felkel, hagyd az ágyában, és visszaalszik. Én Atit sosem veszem ki. Éjjel nincs játék, duma, nevetgélés. És most már kaja sincs. Éjjel alvás van. Na meg kora hajnalban is. Leszoktatás: sajna sírás nélkül szerintem nem nagyon fog menni, ha csak nem lesz mégis jó az a cumi...... de lehet érdemes lenne minél előbb nekiállnod. Minél jobban öntudatára ébred, annál nehezebb lesz, és később sem megy sírás nélkül...

Mandala
Mit mondott a doki? Encsi hogy van?
Ugyanilyen padlóburkolat van nálunk is :lol:

Úgy tűnik a sztrájknak vége van. Kopp-kopp-kopp. Ma reggel 180ml táp, tízóraira egy üveg banános alma teljes kiőrlésű gabonával, ebédre 230ml táp és egy üveg sütőtök krumplival. Akkora volt a hasa, hogy csak hátra mertem fektetni, és felvenni is csak óvatosan vettem fel, nehogy megnyomjam :lol: :lol:
Egyébként voltunk ma az önkormányzatnál, jól megsürgette a nénit. Ati türelmetlenkedett, a csaj meg nem győzött szabadkozni :lol: Aztán beugrottunk doki bácsihoz is - nem beteg. Vagyis nem volt. Mert ezren voltak a rendelőben, és nagy szerencse kell hozzá, hogy ne szedjen össze semmit. Olyan sok gyerkőc köhögött, és olyan csúnyán :?

Huni
Minden kép szuper, de a mosogatós, na meg Gábor tortája......naggyon jóóóóó!!! :lol:

Mona
El tudtad végül intézni a pénzt? Olyan megalázó, hogy az embernek úgy kell ugrálni azért, ami jár.... :twisted: Plusz idegesítő, pláne ha pingpongoznak az emberrel....
Mondjuk nekem a munkahelyemen ügyik, és szuperul intézik. Egy szavam sem lehet, csak átérzem a helyzeted.

Márkanyuka
És miért mentél át gyakorlatilag olvasó üzemmódba?

Bogárka
Mikor kínálod főzivel? Cici előtt vagy után?
Dédid nagyon tudott.... :D

mikegirl
 
 


Tali: Kéne hozni vmi alkalmatosságot, amire felírjuk majd a nevünket. Mert szerintem hiába a sok kép, nem biztos, hogy be fog ugrani mindenkinek a név, főleg a rendes keresztnév...

mamiblue
 
 


Mamiblue
Igaz - igaz :lol: Szerintem írjuk fel mind a kettőt. Mindenki gyárthatna magának kitűzőt. Szerintem.... :lol:

mikegirl
 
 


Mikegirl: Megy sírás nélkül is! Én soha nem hagytam őket sírni éjjel, hogy majd visszaalszik...amíg ettek éjjel , addig ettek, mikor csak inni kértek inni kaptak. Ha meg csak rosszat álmodtak, akkor meg megnyugtattam őket!

mamiblue
 
 


Na, erre meg én nem gondoltam, hogy mindenki hozzon magával:)

Egyébként barátnőmre is haragszom néha, mert ő is így "altatja" a gyerekeket...hát a mai napig sírva alszanak el.:( De persze ezt mindenki úgy csinálja, ahogy gondolja!

mamiblue
 
 


mamiblue
Félreértettél. Atit nem bőgettem soha éjszaka. És nem is altattam így soha. Én már az első nyüsszre rohanok,
Csokinyuff írta:
[quote]C írta:sak ha cici van a szájába ha kiesik felkel...
nemtudom hogy lehetne erről leszoktatni

Erre írtam, hogy ha nem "dől be" Majácska a szárazcuminak, akkor biztos sírni fog..... Én pont ezért nem engedtem Atinak, hogy aludjon a cicin. Amikor éhes volt, akkor kapott cicit, szopizhatott nyugodtan, de nem hagytam, hogy cicivel a szájában aludjon.

mikegirl
 
 


Mikegirl: olvasó üzemmódnak több oka is van. Először is hétvégén más egyéb munka akad, együtt a család stb. Másodszor: hétköznap pedig körforgásban megy Ádám etetése, tisztába tevése, fejés stb. Egyszerűen nem haladok semmivel, már elegem van ebből a kínlódásból a tejjel. Legalább meg lennék elégedve a napi mennyiséggel, de nem, eddig még csak 110 ml jött össze, fél 8-kor újabb fejés, jó lenne még 40 ml-t kifacsarni valahogyan.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Mikegirl: Gondoltam, hogy nem bőgeted! :) CSak, hogy azt írtad, hogy sírás nélkül nem megy...:) Cicin altatás viszont tényleg nem jó, kicsit fárasztóbb, de mi olyankor kézben altatjuk. (kop-kop-kop...most javultak az éjszakák)
Csak mert több könyvben olvastam , hogy "állítólag" úgy lehet rászoktatni őket, hogy egyedül aludjanak, hogy hagyni kell sírni...szóval ez egy baromság!

Alvásról jut eszmbe, ma éjjel 1 gyerekes szülők leszünk! Csajok mamánál alszanak, igaz, hogy a régi lakásunkban, szóval nem ismeretlen helyen, de azért izgulok kicsit! Nekem egyébként Matim már 4 hósan átaludta az éjszakát, de ez csak annak volt köszönhető, hogy megitta a tápszert, így nem volt éhes!:)

mamiblue
 
 


Márkanyuka,
bizony egy angyal volt a dédi, nagyon szerettem :-)

Mikegirl,
előtte próbálkozom, de amint lassabb a kanál már kapálózik a cici után :-D és ráncigálja a gúnyám, próbálja odahúzni :lol:
én nem tudom mi lesz velem mert most márciusban két hétvégi tanfolyamra is el akarok menni ... :roll: anyura hárul majd az etetés :-) vagy apura mert ő inkább anyós nélkül úszná meg még pelenkázni is hajlandó lenne megtanulni... :lol: :lol: :lol: :lol: hát hallottatok már ilyet ? :-D

Nora,
bizony-bizony tényleg !! :lol: :lol: most nézem én is. (aug.29 01:42) :-)

Csokinyuff,
nem vagy egyedül a cicivel altatással :roll: bizony van hogy nekem is csak az válik be amikor nagyon túlpörgeti magát meg általában éjszaka - nekem kényelmesebb magam mellé venni és ha kell csak "odarakom" a cicit és mindketten aludhatunk tovább :lol: :lol: , de általában berakja az újját és úgy alszik el, van hogy az sem kell.

Tényleg mit mondtak a mozgásra? Erik csak támogatással ücsörög mert elborul mint egy zsák :-) viszont tökéletesen ugrál hason :lol:

Huni,
nagyon klasszak a képek lassan majd a fürdővizet is megengedi magának :lol: ha így halad a csapok kezelésével :-) és a színek is nagyon tetszenek, olyan jó "melegség" szín van a képen :-) és a torta is nagyon guszta :-D

Bogár
Kép
bogárka78
 
 


Alex ma egész nap röfög.Nagyon tetszik neki, én meg szétröhögöm magam rajta. Még az orrát is felhúzza, mint a turcsi orrú kismalac. :lol:

Hozzátok képest sokat iszik. hajnalban, reggel este táp össz kb 600 ml. Napközben meg 2 dl narancslé, 1 dl víz lecsúszik.

Viszek írható matricát, arra rá tudjuk írni a nevet, ha valaki nem gyárt névtáblát.

március 5-én viszem Dévényi tornára. Nagyon várom már!!

Én soha nem sirattam, de néha nagy türelem kellett, hogy ne vegyem oda magunkhoz, hanem az ágyában altassam vissza. Nagyobb korban, előfordult, hogy hüppögve aludt el, mert nem voltam hajlandó 100X-ra szörnyet írtani, de az más.
tuza edit
 
 


Mekegirl, nálunk is pont ez a helyzet a kajcsival és én sem tudom, hogy a fog miatt, vagy mi miatt?!
AMI BEVÁLT, ma találtam ki: tápihoz keverek őszibarackos tejpépet, 2 kanállal és így megeszi! Sokkal jobb az íze és nem érződik ki a B vitamin! Vagy, tápihoz a HIPP erdei gyümis tea granulátumból 2 kanál! Undorítóan néz ki,de még ezt is megeszi! Mi már az 5. féle tápit próbáltuk ki, de simán, mezeien egyik sem kell neki! Mi egy hét leforgása alatt 40dkg-ot fogytunk :shock: !
Védőnő jó fej volt, nem paráztatott be, mondta, hogy majd megszokja az új ízeket, csak folyadékot igyon eleget!

Múlt éjjel 6-szor kelt, úgyhogy meg tudlak érteni titeket!
Viburcol homeós kúpot nyomatom neki, de csak az éjszaka feléig tart ki :? akkor meg nem akarom kicsomizni és újat benyomni....

Hogy van a kis Bálint??? Mit mondanak a dokik?

Csokinyuff, hihetetlen, hogy milyen kreatív vagy és az energiádat is irígylem!!! Maja jó baba lehet, ha mellette ilyeneket tudsz csinálni!

Mamiblue, jó az 5let, támogatom!

SZUPIK A KÉPEK!

Kép
h.bogesz
 
 


Besírtok ha ezt meglátjátok:

http://babacsoda.hu/component/option,co ... Itemid,26/

Borostyán nyaklánc fogzásra...... :shock: :shock: ez komoly?

Kép
h.bogesz
 
 


Sziasztok!

Viki, köszi! :D Ritkán sikerül nevetve lefotózni, mert a fotógépet ha meglátja elkomolyodik, szeretné tüzetesebben megvizsgálni.

Ma voltunk védőnőnél, 8900 gramm Hanna, és 70 centi. Ezúttal 400 grammot hízott 3 hét alatt. Igaz, mostanában van úgy, hogy háromszor is cicizik éjszaka.
Nálunk a vizes módszer nem jönne be, mert Hanna még sosem ivott cumisüvegből, sem csőrös pohárból, úgyhogy nagyon meglepődne, ha ékszaka cumisüveggel próbálkoznék. Biztos nagy bőgés lenne a dologból. A játszócumi sem kell neki, az ujját jobban szereti.
Olyan időszaka is volt, amikor 8 órát átaludt, szerintem most a fogzás miatt ébred gyakrabban.

Gyógyulást a kis betegeskedőknek!

Kép
tipetupa
 
 


Mikegirl, semmit nem intéztem. Megkértem a tb-s nőt, hogy úgyanmár vegye fel a kapcsolatot az államkincstárral. Azt mondta pénteken hívjam, fogalmam sincs mi tart addig, de akkor már nagyon mérges leszek :x
Bogesz, és most milyen tápit eszik Szaffi? Mi a Bebát vesszük, de rohadt drága.

Kép
mona76
 
 


Mona, mi HUMANA 2 és HIPP 2-est és ehhez keverem a tejbepapit ami barackos! Este pedig a Milupa Jó éjt papit kapja (azt szereti)

Halkan jegyzem meg, hogy 68-69 cm és 6700g-ok vagyunk :roll:
Úgyhogy mi vigyázunk az alakunkra....

Kép
h.bogesz
 
 


Kép huhhh vazeee ez a tök....

Kép megmutítom a testeeem

Kép
h.bogesz
 
 


Sziasztok!

Köszi a dícséreteket :D ,jól esett.
A torta finom volt,barack joghurtos,de a külseje az nem volt az igazi.Nagyon vajas volt.Gondolom másként nem tudták megoldani.De a környéken csak itt csináltak tűzoltó autós tortát,és a kicsi fiam kívánsága ez volt.Bele van hülyülve a Sam a tűzoltó mesébe.
Nora,én sem vagyok nagy keresztény,pláne mióta ide jöttem féjhez(itt nincs evangélikus templom),de azért én jónak tartom.Én kicsi koromban imádtam templomba járni.Meg ott volt sógornőm példája,aki nem volt megkeresztelve,és szeretett volna templomi esküvőt.Felnőtt fejjel kellett végig csinánia az egész cécót...nem irigyeltem érte.
Tipetupa nem semmi a lányzód :D .Nálatok bizti nincs gond az evéssel :lol:
Bogesz :lol:

Kép
Kép
huni
 
 


Edit!
Enikőm meg a te Alexoddal született egy napon...

Jó volt újra látni ezt a táblázatot...

Bogesz!
Szaffi a kádas képen tiszta apja! És ő is nagyon szép kislány. Remélem, azért abbahagyja a leányzó a fogyókúrát...

Huni!
Zsófi is gyönyörű. :) És milyen sok haja van!

A múlt éjszakánk elég szar volt, most meg elalvás előtt üvöltött lányom egy órát... a napjaim fárasztóak és változatlanul alig van pár perc szünet, illetve nincs is.
Viszont ez a szép tavaszi idő mindezek ellenére egész jókedvűvé varázsolt :) Délelőtt is, délután is 2 órát kint voltunk. Nagyfiam kezd nélkülem is eljátszani a játszótéren, ez tökjó. Enikő viszont csak akkor marad el a bababkocsiban, ha alszik, különben üvölt és ki kell venni. Ma is annyit tartogattam, hogy szúr az egész alkarom... legközelebb viszek hordozókendőt. Bár itthon is az ébren töltött idejének legalább a felét ölben tölti.

Na, megyek aludni, ha hagy a csajóca.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Huni: gyönyörűséges a torta! A kislurkók nem kevésbé! Gyönyörű otthonotok van! Tényleg nagyon meleg, barátságos kuckó. Valami ilyesmit tervezek én is, bár egyelőre még függöny sincs... :oops:

Mona: kitartás! Nem ismeretlen számomra amiről írsz.... Borzalom ami a Kincstárnál megy! Mi csak a szocpollal kapcsolatban voltunk bent (hitelkiváltáson dolgozunk), de őrület! Telefonon semmi felvilágosítás (a portás veszi fel....), az internetes oldaluk nekem sok helyütt "magasröptű", számomra, mint "vidéki" lánynak elég nehezen felfogható milyen ügyhöz milyen nyomtatvány...., arról nem is beszélve, hogy benn órákat kell sorbanállni, levegőtlen, lepukkant helyiségben, a sorszámok összevissza, figyelni ki után következel... szóval Isten mentsen tőlük! Bár asszem a jövő héten ismét mennem kell..... :evil: :cry: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Édesek a babák!
Bogesz a műveket együtt csináljuk odaül mellém a földre vagy kendőbe kötöm és ott jol elvan :D
Különben én nagyon jol elidőzők az nagyja munkát megcsinálom kötök horgolok keresztszemes himzek festek gyártok...
Igazábol jol elvagyok utálok unatkozni és aludni se szeretek ugyhogy van mindenre időm amire akarom :lol:
Bogár!
Sajnos ez nálunk nincs igy ha kicsuszik a cici felébered :roll:
De ez a Milupa jo éjszakát azért segit később ébred és könnyebben visszaalszik :wink:
Mi is együtt alszunk mert én nagyon féltem a bölcsőhaláltól és olvastam róla egy könyvet hogy a szülőkkel alvo babáknál ez még nem fordult elő. Ezért alszik velem vettem neki kiságyat de nem nagyon fog kopni ugylátom :wink:
Vendég
 


huni!

pont erről beszéltem, sokan nem azok, mégis megcsinálják, akkor mi értelme....egyébként meg a gyerek majd eldönti felnőtt korában h milyen vallás követője akar lenni, én hagyom hogy eldöntse mit akar. Egyébként ne vedd magadra, nem ellened szól, csak szerintem általános jelenség ... Kép
nora80
 
 


Márkanyuka: nálunk anno Encsinél ment a cirkusz a tápival... Danus mindenevő volt. Encsi szopi mellett 6 hetes korától kapott kiegészítést sns-sel. Beba Ha-tól irtózott, ugyanígy az összes HA-tól... pedig telis-tele lett csalánkiütéssel a normál tápitól ki tudja miért. Aztán végül azt csináltam, hogy elkezdtem fejni, jöttek a gyümik, főzelékek, és végülis 5 hónapos korától már elég volt neki a cici és a főzelék. Persze így most, négy gyerek mellett sem időm, sem energiám nem lenne a fejéshez... :?
Sztem próbáljátok ki a sima tápit, nem hiszem hogy baja lesz. Encsinél is mikor elkezdtük a joghurtokat, tejet, figyelgettük, és semmi! A tápinál pettyes volt, a tehéntejnél semmi.
Danus a tápinál semmit nem produkált, a tejnél meg tele lett kiütéssel. Kapott laktózmentes tejet kb. egy évig. Aztán már azt sem. Próbáljátok ki, aztán ha gond van, úgy is észreveszed és akkor leálltok.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


[quote="h.bogesz"]B írta:h.bogeszesírtok ha ezt meglátjátok:

http://babacsoda.hu/component/option,co ... Itemid,26/

Borostyán nyaklánc fogzásra...... :shock: :shock: ez komoly?


Bogesz! Te mindig kincseket lelsz! 1500 pénzért én is támogatnám a könnyedebb fogzást! Lehet, hogy magára tekeri a gyerek, megfullad és akkor már tényleg nem fáj a fogacska.... morbidka tudom, de tiszta gáz.... kitaláltam jobbat: rágcsálni lehet a borostyánt.... hm? Mint a Budapest Bank reklámban Emese.... :twisted:

Megyek mert bömbi van....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziaztok!
Mi is a foggal szenvedünk.Már fel van púposodva a fognál az ínye,de nem tudom mikor fogja már átszakítani az ínyét.Szóval mi is szenvedünk.Éjjel állandóan cicizni akar. csak azon nyugszik meg.Sírva kel fél óránként.Ha nem vagyok a látókörében mikor felkel akkor sír.Amint meglát nincs semmi baj. Leraktuk neki a nappalit habtapival.Nagyon élvezi,hogy már nagyobb a mozgástere.Már előbb is le akartam tenni csak nem találtunk olyat aminek nem jön ki a közepe.Pestre meg csak azért nem akartunk felmenni. Most számos van.Abból is kijön de azt nem tudja lenyelni,mert nem olyan apró mint pl a kutyánaka szeme.Nálunk 20.-án volt a doki, akkor volt Lili 65cm és 6210 gramm.Most voltunk vendégségbe egy 2,5 hónapos kisfiúnál.már most 6300 gramm.de nem kövér,mert hosszra is nagy.pedig csak 3500grammal született.mondjuk az apja sem egy kis darab.
Bogesz: Szaffi tényleg tiszta apja a fürdőkádas képen.
minden baba gyönyörű,mint mindíg.
puszi mindenkinek!

KépKép
dudu_84
 
 


Viki: nekem anno pótolták a kuponfüzetet a dm-ben. Tök rendik voltak, dobtam rájuk emilt és küldték....

Vannak olyan kuponjaim, amit nem fogok beváltani, érdekel valakit közületek esetleg?

- 2 db Milumil 3 tápszer (+9 hó) 300 Ft kedv.
- 1 db Humana bébivíz (1,5 l) 100 Ft kedv.
- Avent tanulóüveg-szett (260 ml-es) 300 Ft kedv.
- 2 db Johnson's baby babasampon (500 ml-es) 200 Ft kedv.
- 2 db Johnson's baby babaápoló (300 ml-es) 200 Ft kedv.
- 1 db Johnson's baby védőkrém (50 ml-es) 130 Ft kedv.
- 1 db Johnson's baby fürdető (300 ml-es) 150 Ft kedv.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mandala a borostyán nyaklánccal én is találkoztam szerintem is gáz én nem hinném hogy segit
rákerestem egy forumra ahol erről van szó hát nem sok jot irna rola... :roll:
Igen olyan Emesés
Vendég
 


Jó reggelt!


Nóra,nem vettem magamra :) .Szerintem a mai világban kevés az igazi hívő keresztény.Azon kívül,hogy ünnepekkor elmegyek,nem járok templomba.Na meg még akkor mentem el,mikor sikerült az angol vizsgám :lol: .
Mandala,köszi neked is dícséretet.Nálunk minden meleg színű.Amit lehetett fából csináltattunk,így természetesebb.Mi nem vagyunk műanyag pártiak,persze tudom,hogy valakinek meg az jön be.Pl.nyílászáró terén.

Kép
Kép
huni
 
 


huni!

egyetértünk! a nyelvvizsga utáni alkalmon jót nevettem :wink:

sziszike!

megérkezett a kuponfüzet?

Kép
nora80
 
 


Jó reggelt!
Nem tűntem ám el -még kicsit nyalogatom a sebeimet de már lényegesen nyugodtabban -férj szőnyeg alatt -én meg várok és figyelek mi lesz ebből...de nem is rongálom a közhangulatot ezzel ,meg aztán nem is erről szól a topik :roll:
Huni klasz volt a keresztelő - én is tervezem hogy felslattyogok a plébániára mert április vége felé szeretném én is a hölgyeket megkeresztelni-bár én nem kaptam vallásos nevelést nekem valahogy fontos :roll:
Bogesz nagyon szép Szaffi-a fürdőkádas kép különösen aranyos :)
Mikegirl nálunk is visszaesett a kajálás -napok óta zokognak a csajok a foguk miatt -Vibrucol kúp úgy ahogy megnyugtatja őket -Annabellnek 2 fog alul kettő felül, Berninek meg 1 alul 2 felül készül áttörni.Én már meg sem merem mérni őket mert egész napos mászkálással párosul a fogzás, sőt tegnapelőtt felállt Berni aztán tegnap Bello is.Nem tudom mi lesz ha elindulnak így is akkorákat perecelnek hogy a szívem megáll időnként..én meg futkosok a két zokogó törpilla között....
Csokinyuff irígylem a kreativitásod - én is lelkesen alkotok ám annál kevesebb tehetségem van hozzá... :oops:

Kép
Kép
panni7
 
 


Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
panni7
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?