Viki
Köszi, akkor ezek szerint én vagyok lemaradva
Ami a sokpéldányos cuccokat illeti - nézd a jóoldalát, nem kell bölcsibe adnod
Dm kupon -
, de legalább válaszoltak.
Nekem most fog megjönni. Kirügyeztem
Csupa pattanás a fejem, és vannak előjelek.... Milyen jó is volt semleges neműnek lenni
Csokinyuff
Cici helyett cumi nem jó?
Ha felkel, hagyd az ágyában, és visszaalszik. Én Atit sosem veszem ki. Éjjel nincs játék, duma, nevetgélés. És most már kaja sincs. Éjjel alvás van. Na meg kora hajnalban is. Leszoktatás: sajna sírás nélkül szerintem nem nagyon fog menni, ha csak nem lesz mégis jó az a cumi...... de lehet érdemes lenne minél előbb nekiállnod. Minél jobban öntudatára ébred, annál nehezebb lesz, és később sem megy sírás nélkül...
Mandala
Mit mondott a doki? Encsi hogy van?
Ugyanilyen padlóburkolat van nálunk is
Úgy tűnik a sztrájknak vége van. Kopp-kopp-kopp. Ma reggel 180ml táp, tízóraira egy üveg banános alma teljes kiőrlésű gabonával, ebédre 230ml táp és egy üveg sütőtök krumplival. Akkora volt a hasa, hogy csak hátra mertem fektetni, és felvenni is csak óvatosan vettem fel, nehogy megnyomjam
Egyébként voltunk ma az önkormányzatnál, jól megsürgette a nénit. Ati türelmetlenkedett, a csaj meg nem győzött szabadkozni
Aztán beugrottunk doki bácsihoz is - nem beteg. Vagyis nem volt. Mert ezren voltak a rendelőben, és nagy szerencse kell hozzá, hogy ne szedjen össze semmit. Olyan sok gyerkőc köhögött, és olyan csúnyán
Huni
Minden kép szuper, de a mosogatós, na meg Gábor tortája......naggyon jóóóóó!!!
Mona
El tudtad végül intézni a pénzt? Olyan megalázó, hogy az embernek úgy kell ugrálni azért, ami jár....
Plusz idegesítő, pláne ha pingpongoznak az emberrel....
Mondjuk nekem a munkahelyemen ügyik, és szuperul intézik. Egy szavam sem lehet, csak átérzem a helyzeted.
Márkanyuka
És miért mentél át gyakorlatilag olvasó üzemmódba?
Bogárka
Mikor kínálod főzivel? Cici előtt vagy után?
Dédid nagyon tudott....