Új privát üzeneted érkezett!

Szóval.

Fekszem gyanutlanul Barna Csilla vizsgáló tatamiján, mikoron derengni kezd, hogy a vérnyomás valszeg az agyamat is károsította, merthogy fennen halucinálok. Halucinálom az Ügynöknő hagját...
Aztán persze kikukucskáltam és a nyakába ugrottam, részint neki, részint az elmém ezen megmaradt érzékelésének örülvén...
Történt ugyanis, hogy nekem halovány sanda sistergésem sem volt az említett gaz nőszemély azon tervéről, hogy orvul betoppan oda (miközben mint tudjuk ugye én gyanutlanul fekszem Barna silla tatamiján...)...

S ha már imígyen esett, hát jól megnéztük egymás -közel sem egy súlycsoportos- dedjét, sőt, lehetőségünk lett volna megtekinteni egymás mélyebb ivari útjait is, ettől azonban, jóérzésünk maradékának birtokában eltekintettünk.

Az alábbi megállapításokat tettük a tatamin való fekvés és az azt követő 38 perces minitali és salátázás (na jó nekem beficcent egy palacsinta is :oops: ) közben:
- Mindkét ded gyönyörű és a mai napon kivételes módon mutogatni kívánta magát
- Mindkét kispasas oltári, pirongató méretű zacsival rendelkezik, amelyet (már a sajátját) Norton bal alsó madárfogással vadul szorongat
- Ügynöknő párja (szimpi a pasi :wink: ) füldugót készítsen be a szülésre, a 4 kilós ded kiügyeskedése közben elkövetendő decibel-merénylet miatt
- Mindkét kispasinak esze ágában sincs még kibújni, a méhszájunk valahol a világűrban van, mindenki hamarabb meg fog szülni a topikban, mint mi, ergo hamarosan csúnyán leisszuk magunkat, mindegy már, hova visz a mentő, a detoxba vagy a szülészetre
- Andris anyukája kicsit túlparázta a nemmozogezagyerek ügyet és tessék reája nagyon irigykedni a 40. héten 1-es lepénnyel
- Norton anyukája a vérnyomását beállítandó kávézni kívánt, no comment...
- Szombati napra Nagy Szülésindító Banzáj-ra készülünk, csapolt bábakoktéllal, csúzdázással, lépcsőzéssel és karöltős vajúdással, kibújt csemeték társaságában (Gordon) a Gellért hegyen. Az ötlet képlékeny, várjuk a csatlakozókat és a javaslatokat.

Ügynöknő fodrászhoz ment, estére ígérte ide magát.
Képeket mindketten teszünk fel még ma.
Én most elhúzok az ötévesért az oviba.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

ESKÜSZÖM NEM DIREKT CSINÁLOM.
laptető :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll:

Kép
Kép

mpatr

Pati!

Nagyon köszönöm!
(jól érzed - a családom és én már beletörődtünk abba, hogy el kell engednünk - de a szenvedését már nem bírjuk (akarjuk) nézni). :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Mindig hiányozni fog nekünk, és mindig velünk lesz........

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Húha, kezdünk beparázni. Mindketten. Egyre jobban. Mármint hogy csütörtökön jön a babánk. Kevés az idő. Egyre kevesebb. Mondjuk utána minden bizonnyal földön túli lesz az öröm, na de addig... :)

Eddig csak úgy olvasgattam időről időre ezt a babanet topikot, és olyan nagyon távolinak tűnt, hogy majd egyszer én is a kezemben foghatom az én kis Lillámat. Erre most meg szinte csak úgy egymás után bukkannak elő a babanetes babák. Hűha, lassan mi jövünk, te jó ég! :)

Niki egyre kevesebbet mosolyog és egyre többet aggódik, én pedig egyre kevesebbet alszom. Elalvás előtt 1 órán keresztül mindig a baba jár az eszemben, reggel pedig 1 órával korábban ébredek, mint eddig. Tiszta alváshiányom van, pedig még meg sem született a folyton gondoskodást igénylő pindurink.

Íme még néhány fotó, és már megyek is, vágom tovább a centit :)

Kép

Kép

Kép

Kép
feri (mni)

FERI!!!!!!!!! MÉG MÉG KÉPEKET!!!!!!!!!!!!!!!!

Pati, te annyira nagyon bííííííííííííííííííírka vagy :D :D :D :D :D Ne aggódj, az én bébim se akar kijönni, mondjuk nem kéne még idő szerint, de akkor is! Most jöttem meg a dokitól, azt mondta, úgy 3600 g lehet, mi van ha még hordom 5 hétig? Ha ugye hetente 250-300 g-ot hízik a kicsike, akkor az átlagosan 1250-1500 g lenne 5 hét alatt. Belegondolni is rossz, lenne 5 kg???????? Mindig fikáztam a dagadtakat, hát most megkapom, lesz egy dagi gyerekem, meg én is bálnaméretű lettem közben :shock:

Vettem a Budagyöngyében epret meg fahéjas kürtös kalácsot, adok az érzésnek.
Ja, Meli, nem sütöttem meg tegnap a palit, Robi nem engedte, hogy büdösítsek vele este. Majd holnap úgyis jön haza a kis pukkancs fiam, meglepem vele. (ma sikerült vele beszélnem, mondjuk csak annyit mondott, anya hol vagy? mit csinálsz? meghogy lerakom, mert motorozok.... 8) de én úgy örültem, hogy hallom a hangját!) Sok boldogságot sógornődnek!

Nem tudom miért, de most tök jó kedvem van. Ritka esemény. :wink:
Vendég

Kép

Juhhhé, már én is tudok kicsinyiteni!!!!!!! Szóval, az én pici fiam...

Kép

KépKép
eszterxx

Niki, ne haragudj, hogy feleslegesen takarítottál (persze az sosem felesleges), de csak 5 körül értem haza, ráadásul halat vettem, muszáj volt behoznom. aztán már nem akartam zavarni...

Feri, ez annyira izgi, hogy tudjátok mikor jön Lilla, annyira drukkolok nektek!!

Judit, nagyon nagyon szimpatikus az apukád, mindig az ilyen emberek mennek el hamarabb (mint az én mamám is 53 évesen aki egy tündér volt)...

Pati és Eszterxx, és a flow eredmény is jó lett?
Andris még nagyon nyugisnak tűnik :) nem mintha indulna valahova!!

Melinda, gratulálok a sógórnődnek!!

Tündérmanó, tényleg kis angyalarcú Ádám!

Linocs, Aranykavics, jobbulást!
most, hogy jobban vagyok vacilálok, hogy még a holnap reggeli jógát megnézem, ha jól leszel még ott találkozunk Linocs!

Jim, a Budagyöngye nagyon veszélyes, ahányszor megyek a Kútvölgyibe eszembe jut beugrani ... a kürtős kalács vagy lenti delikátban a mascarponéből készített vaniliasodós mákos guba.... huh, nehéz megállni - nemis szoktam

Nem is gondoltam, hogy ennyit csavargok ma, de olyan szép napsütés volt, teljesen jókedvem lett meg jól is vagyok a hétvégéhez képest, a fazongyanta, manikűr után még moziba is elmentem (Szerelem kolera idején, de nem ajánlom, a könyvet meg sem közelíti) meg párásítót venni a babaszobába

Csak most hanyatlottam vissza kicsit, mert bevágtam a maradék fahéjas kuglófot és ez kissé sok volt egyszerre
pedig már a halat is bepácoltam vacsorára, arra még vissza kell térnie az étvágyamnak

szóval lényeg, hogy kozmetikailag már teljesen készen állok a szülésre, csak még egy fogorvos van hátra csütörtökön, valami fura lerakódást észleltem a fogaimon (mintha hetekig csak kávét ittam volna), az orvos szerint ez is lehet hormonális, szóval inkább leszedetem szülés előtt, különben úgymaradok hónapokig... és nem valami gyönyörű

KépKép
judit18

Kép

Kép

Na, ez a kivehetetlen valami arról a két csikról hires középen, ugyanis ez Andris combja, a csikok pedig a hurkák... Van olyan kép is, amin 4 hurka látható, csak az sajna homályosabb... A Pati azonnal ki tudott venni minden vonást, én küzdöttem azért néha, mint a pszichlogia teszteken, hogy kedves anyuka, mit lát? Mit-mit, én már mindenben csak azt!

Kép

Jól belejöttem ebbe a játékba, de azért inkább abbahagyom, nehogy a végén ne az oviból hazajövő Patié legyen a laptetej.

Szóval, mint irta, kiötöltük az ujabb minitalálkát, várjuk a kedves jelentkezőket és a helyszineket! Időpont valószinű szombat, mi kb. április közepéig nem szülünk, ha ezt igy folytatjuk.

És ha láttátok volna a kedves kismamatársat, aki, "Ohhhh, Csilla, kiszaladok egy capuccinoért... csak 3 in 1 van, nem baj, jó az is..." Úgy kellett rászólni, hogy ha sir a 160-as vérnyomással, akkor az ember nem kávézni szokott :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Ja, Judit18, flow eredmény is tökéletes mindkettőnknek, illetve mindkettőnknek minden az, csak épp a gyerekek nem akarnak mostanában megszületni.

Mindegy, PAti is húzza még pár hétig 200-as vérnyomival, én meg hipp-hopp kitolom majd 5 kilosan is a gyereket...

Kép

KépKép
eszterxx

Ja, és mi is a Budagyöngyében kajáltunk ma, amúgy is láttunk vagy 2-3 kismamát és hogy még ti is ott voltatok!!!!! Ott is lehetett volna a minitali.

Jim, te még ne akarj semmit szülni, hova rohansz 35. hetesen?

Kép

KépKép
eszterxx

Judit18: sajna elég krehács vagyok, úgyhogy felhívtam Rékát, hogy nem megyek. Fáj a torkom, a fülem, folyik az orrom - brrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil:
Viszont!!! úgy tűnik, hogy Fruzsi kezdi kidugaszolni magát - kisebb fajta kocsonyás cuccot sikerült felfedeznem a WC-papíron. Határozottan kocsonyás volt - nem másmilyen. :roll: :shock: Szóval most már valami lesz!!! Habár még ezzel is ki lehet bírni napokig...

4D-sek: milyen szerencsések vagytok, hogy még ilyenkor is láthatjátok a babót! Szépek!!! Nekünk már a 32. héten úgy bebújt alulra, és magára húzta a méhlepényt, a köldökzsinórt és minden olyan cuccost, amit ott talált, hogy semmit nem láttunk a pofijából, viszont azt láttuk, hogy tele volt már akkor hurkákkal :) :) :)
Ja, és ami a legfontosabb: tök jó, hogy jók a flow-eredményeitek!!!
linocs

Azta, Linocs, megy a drukk ezerrel - holnap meg jön a front, hátha a kettő együtt segit!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Csak bejön, amit megálmodtam, hogy e hét csütörtökön szülök...
Tényleg, most hallottam, jön a hidegfront - na lehet erre tényleg beindulunk :D :roll: :?: :idea: :?: :!: :shock:
linocs

linocs, én nem tudom hány napja vergődöm, de ma már csak délelőtt fájt a torkom. Szerintem egy hétig eltart ez a betegség :? Pihizz, dünnyögj, utána annál jobb lesz :wink: Meggyógyulsz és jöhet a babó.

eszterxx: nem akarok én szülni, csak félek a dagi gyerektől, uh szerint 40 hetesnek felel meg :shock: szerintem én vagy beledöglök, vagy nem tudom. Andris gyerek nagyon cuki 8) Tényleg, ma jó kedvem van, úgyhogy maradjon is bent a kisbálna....szülés után úgyis bekattant leszek.

zsu: örülök, hogy nem rotája volt Alexának. Most mondták a Tényekben, hogy Bács-Kiskunban rotajárvány van. Mondom, majd a tesót beoltatjuk, mert Milán már kétszer benyalta, 5 éves korig érdemes, mert addig nem ellenállók a vírus ellen. Aztán nem fogjuk, mert 45ezer az oltás, nem állja a tb.....

judit18, bélpoklostárs: nyam nyam, nagyon jól hangzik a mascarpone-s mákos cucc. :wink:
Vendég

A bélpoklossághoz én is csatlakozom: az előbb vágtam be 2 csokis minyont, egy meggyes-mákos rétest és fél liter tejet. És még vár rám egy minyon, és egy meggyes-mákos rétes. A jógás dúla azt mondta, hogy szülés előtt kell a szénhidrát, úgyhogy teljesen legálisan tömöm magamba :)
linocs

Nya, djágaságaim,
imígyen köll vajúdani.
No, ha nem is szó szerint, de legalábbis egy adott problémán.

Vallok. :oops:
Napok óta szenvedek ezzel a nyomival, mármint a véressel.
Tudjátok, az orvos a legeslegeslegeslegrosszabb beteg, és hajaj, ha még mindezek tetejébe természetgyógyászati vénával és tanulmányokkal van a gyagya lelke megspékelve. :roll: :roll:

Egyébként áááááá, soha nem szoktam túlbonyolítani a dolgokat, de most sikerült. Ugyanis szétagyaltam magamat azon, hogy vajh most akkor szedjem-e a nyomicsökkentő gyógyit vagy sem....

Mindazonáltal ma felhívtam anyukámat, lévén okosabb, tapasztaltabb nálam és még nálam is jobban gyűlölményezi a gyógyszerszedést... :roll: és a világ legegyszerűbb és legokosabb tanácsát adta, hívjam fel azt az embert, ha van ilyen, akiben bízom, és aki átlátja a dolgot egészében.

Ördög János Dr. mellett döntöttem. Aki ismeri, tudja, hogy a magyarországi alternatív szülészeti protokoll, így a homeopátiás is, nagyrészt az ő nevéhez kapcsolódik. Nemcsak homeopátiás, hanem az alternatív gyógyászat már területén is nagyon profi módon otthon van.
Felhívtam, megkérdeztem mindent, amit tudni szerettem volna.

Elkezdtem szedni a Dopegytet. :wink:

Kép
Kép

mpatr

hű Linocs, de jó akkor mehettek Nikivel csütörtökön a kettes alapítványi szobába. csak Szilvánusznak akkor már nem jut hely ott, úgyhogy ő majd megvár engem :)

és véres is volt a kocsonyás cucc ?

KépKép
judit18

Nem, csak kocsonyás - szó szerint mint a kocsonya!!!
Igen, gondoltam, hogy akkor majd Mni-vel együtt leszünk - na, de ez még a jövő zenéje - itt még bármi lehet...
linocs

Norton baba képei:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

És a csúcs, ahogy mogyorózza magát :lol: :lol: :lol: :lol: : Kép

Kép
Kép

mpatr

Én is csatlakozom a bélpoklosok társaságához! Már ettem egy kis tál epret, most csináltam pudingot és ráöntöttem a maradék fahéjas kuglófra! :) Hogy az milyen finom volt! :) És még nem vacsoráztam! :)
Linocs, örülnék, ha Te is csütörtökön szülnél... lehetnénk egy szobában! :)
Eszterxx, nagyon jók a képek! :)
Melinda, gratulálok a sógornődnek, ha vannak hírek jelentkezz! :)
Juditkecskemet, sok-sok erőt Nektek!

KépKép
KépKép
mni

Látod-látod, az anyukák nagyon okosak!!! Csak azt nem értem, hogy te is anya vagy már, okosnak is tartunk, erre napok óta vajudsz egy ilyen kérdésen, amikor még ismered is, akihez fordulni lehet :lol:

Na, mindegy, a lényeg, hogy most már jó útra tértél minden tekintetben, meg is nyugodhatsz mindenféleképpen!

Csajok, tényleg jön a front, mert a tegnapi nagy daj-daj után ma csak Jim van kirobbanó formában, mindenki elkezdett valami nyavalygást.

Kvaszeva jelentkezett már ma??? Csak mert már próbálom jegyezni, hogy ki mindenki fog még beelőzni gyorsan...

Kép

KépKép
eszterxx

Linocs!

Az igen, az egyik ismerősömnek múlt héten csütörtökön távozott a nunijából és vasárnap megszült. Igen én is úgy érzem, hogy ti mentek Mni-vel mig meg a Judittal legkésőbb jövő7-en.
Én szívesen benevezek a hétvégi bulira, ha vállaljátok hogy ott helyben tényleg le is vezetitek nálam a szülést.
De esetleg bedobnék a köztudatba egy alternatívát, hátha teccik nektek, ha nem maradjon a Gellérthegy. Séta a Római-parton, egy-két hely már nyitva van, aztán Cziniel cukrászda zárásképpen. Hmm??

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

MPATR: a fiad ténnleg a kukiját fogdossa!!! BESZARÁS!!. Hát hiába, nem lehet elég korán kezdeni. Tipikus pasi.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Pati, Norton baba is aranyos, bár Ő jobban bújkál, mint Eszteré.
Szilvánusz, én úgy is több napot leszek bent, szóval még akár Ti is befuthattok közben. :)

KépKép
KépKép
mni

Mni: A próféta szóljon belőled!
Aztán neked meg nem izgulni, nem aggódni, megpróbálni minél többet aludni, Feri papával azonnal üzenni nekünk, cuki fotót feltenni babanetre. Pénteken délelőtt pedig mengengedni nekem meg a Juditnak megkuksizni babókádat, ha jól leszel.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Mni: na, akkor lehet, hogy találkozunk csütörtökön - neked biztos, nekem meg csak a megérzéses álmaim vannak...

Ha nem lesz semmi ebből a nyákdugós cuccból, akkor én is mennék a sétára - csak bírjátok az "iszonyatos" tempómat ;) Nekem jobban tetszik a Szilvánusz féle verzió...
Mindenesetre kocsival megyek a sétára, a kórházi cuccal a csomagtartóban, ha menni kell, akkor beviszem magam :)
linocs

Az tök jó! Akkor pénteken be is jöhettek, már amennyire a Kútvölgyiben lehet, gondolom nem egyből az alapítványiba raknak, hanem valami megfigyelőbe. De biztos megengedik a leendő szobatársaknak, hogy bejöjjenek. :)
Különben nagyon félek! Egész nap potyognak a könnyeim, Feri ahányszor idejött, mindig itattam az egereket. :cry:

KépKép
KépKép
mni

sziasztok!

Aztaaaaa, ez az Andris baba milyen jóképűűűű... igazán előbújhatna! :)
Pati, Eszterxx,
örülök, hogy sikerült összetalálkoznotok, bár úgysem hiszem el, hogy nem szerveztétek meg

Aranykavics, Neked is jobbulást. ezek nagyon nem hangzanak jól. és még én is köhögök,hogy emlékeztessen a múlt hétre, de szerencsére én jól vagyok. remélem Ti hamar meggyógyultok!!!
+++++

jaj lányok, olyan mafla vagyok, sikerült a vonathoz ledöcögére 8percet hagyni. 15öt szoktam hagyni. Hát, sikerült leérni, de úgy hogy mire felcapplattam a lépcsőn a vonat kinyitotta az ajtaját. leültem és azt hittem kipurcanok. Mikor elmeséltem az uramnak, az meg kifigurázott, mint egy pingvin, ki szeretne gyorsan menni. hogy csak nem így mentél? :lol: de vicces aranyos volt. szval ennek örömére, meghogy ez a lengyel doki a világ másik végén rendel, kicsit fáradt lettem. igy a babaruhák mosása holnapra marad, mert a mosókonyhába is lépcsőzni kell.
Ja, az orvos szimpi, csak ne rendelne a világ végén. Megnéztük Maszatot, minden rendben vele, 96BPD a többire nem emlékszem, csak hogy 2.6kg becsült. Szerinte nem várjuk meg a március végét, azt mondta ne lepődjünk meg a március közepétől. De azért márc 18 lesz még egy találta vele, CTG. jobb későn mint soha ;)

Judit, nagyon köszi a képet Apukádról. Nem is kellenek ide szavak. A szomorú benne, hogy a kis Nimivel már nem játszhat. Tudom, nem ugyanaz, de nekem a nagyapám beteg. Alcheimer, vagy valami ilyesmi. már csak a nagymamám meg a gyerekeit ismeri meg. engem mintha néha. Én neki köszönhetem, hogy szeretem a matekot. Annyira jó volt vele tanulni. Képzeljétek, tervezett olyan kütyüt, ami az űrben kering.... és most a lányának a nevére nem emlékszik...
És én félek, hogy a kapu nyitva van. Ugyanakkor lehet, hogy jobb lenne, ha... :cry:
nem, nem akarok én is ilyen szomorú dolgokat irni. Judit, nagyon sokat gondolunk Rád, Rátok!!!
...
....

Márti, örülök, hogy végre sikerült odaszólni! már ideje volt :lol:
a kertét továbbra is irigyirigy...

Melinda, gratula a sógornődnek :) akkor most a családban Te gyüssz a sorban :lol:

Feri, üdv újra itt :) nagyon szépek a képek! olyan irigy vagyok miattuk....
elhiszem, hogy meg vagytok kicsit ijedve. én nagyon meglennék a helyetekben!!!! Olyan furi, 1 éve ilyenkor azért izgultunk, mert segítség, 2 hónap múlva esküvő... mennyire izgultam és vártam egyszerre.... most meg segítség, 1 hónap múlva anya leszek....

... kis szünet, Anyáékkal beszéltem. (Nagyapám a front hatására nem lett jobban... :S ) viszont Apukám nagyon víg lett a hír hallatára, hogy már március közepére josolják a fiúunokát :lol: tudni kell, hogy március közepén jönnekki :)

közben látom Pati, vallott.... és most már rendes beteghez méltóan eszi a bogyókat! remélem segít.
és Norton is láthatjuk. Hát igen, aki pasiból van, pasiból van :lol: De aranyos pasiból, az tuti :)

mi is láttuk ma Maszatot, de csak 2Dn, de azért aranyos volt :D és én azóta is rendületlenül érzem.... egyszerre a bordámban és a hólyagomban.

na megyek enni, ez a sok finomság engem is bélpoklossá tett. még van torta hétvégéről, mellé a tegnap beharangozott fagyi rá tejszínhab. Nesze nektek :P

bocsi hogy hosszú voltam....

Kép

Kép
kolyok28

Mni: mitől félsz leányka? Nem mesélsz?
linocs

Pati, miért van nekem olyan de ja vue érzésem (nem biztos, hogy igy irják, a franciásoktól elnézést...). Mintha láttam volna már valahol az ifiurat!!!!!!

Mni!!!!! 2 nap múlva bementek, egy szuri, és hipp-hopp ki is kapják gyerkőcöt. Na, akkor aztán lehet zokogni, amikor apa kezében szuszmákol!!!!! És a császárosok is csak 4-5 napig vannak benn, hétfőn már tuti jöttök haza!!!!!! És előre tudhatod, hogy a szülinapja február 28-án lesz :lol: Meg amúgy is, hét végén legalább minden családtag nyugiban be tud jönni látogatni. Ha rossz leszel, akkor cukrászda helyett hozzád szervezzük a találkát, na mit szólsz? Lenne haddelhadd a kórházban, ha egyszerre 44 nagypocakú kismama betámolyogna. Na, onnantól ott vennék fel a Vészhelyzetet, mert ilyen helyzet csak ott fordul elő.

Kölyök, köszi a dicséretet :lol: jólesik ártatlan anyai lelkemnek hallgatni! Aztán vigyázz a gyermekemmel, mert nagy kujont szeretnék nevelni belőle, a Tabánt NEM hagyhatja ki. És nem ér snasszul ágyban-párnák közt elveszitenie... huuuu, kicsit előre gondolkodtam már... még az is jó lenne, ha csak lejjebb szállna és nem fulladnék... akkor is, jó pasi kell, hogy legyen, nagy nőcsábász, de senki nőt tönkre nem tevő...

Kép

KépKép
eszterxx

Niki, Feri, nagyon szurkolok Nektek és teljesen megértem az érzéseiteket! Hamarosan túl lesztek a nehézségeken és kezetekben lesz a csajszi, hogy feledtesse ezeket a napokat!
Megy a drukk++++++++++++++++++++++++
Niki, annyira szép kismama vagy!!!!!!!!
Nézzetek utána a császáros homeopátiás szereknek, hogy könnyebb és gyorsabb legyen Niki felépülése a szülés után!

Kölyök, tiszta intrenacionális szülés lesz, Zürichben a magyar kismami lengyel dokival.... :lol: :lol: nincs egy timbuktui szülésznő? :lol: :lol:

Linocs, szerintem Te már babakocsival jössz :wink:

Ügynöknő, nem túl lájtos ez a terep nekünk???? Van ott lépcső??? :shock: :lol:

Szilvánusz: nekem is ez a nem lehet elég korán kezdeni jutott eszembe. :oops: Szerintem azért se akar kijönni, mert sejti, hogy kint nem lesz egy darabig elég ügyi a mogyorózáshoz és anya csak eplusozáskor zacsizgatja majd meg :lol: :wink:

Ügynöknő, ne számold, még ki előz be. Egyszerűbb, ha sorbamész a táblázaton. Mindenki. :? :evil:

Jimm, örülök, hogy jobb a kedved. Jövök palacsintázni :lol:

Kép
Kép

mpatr

Azon gondolkodtam, hogy lépcső ugyan nincs, de ott szokták rendezni a női squash versenyeket és pont szombatonként, akár be is ugorhatnánk játszani egyet...

Szerintem találjunk helyszint a város közepén, mert a 3. kerület azért már nagyon messze van pl. Érdről...

Valami, amit mindenki el tud érni emberi időn belül és ahonnan kórházba tud rohanni (jójó, én majd csak áprilisban)

Mni, gyönyörű kismami vagy!!!!!!!!

És Pati, nekem úgy, de úgy tetszik, ahogy Norton mogyizza magát!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Nagyon édes a két kis Casanova! :lol:

Pati! Gratulálok, hogy sikerült végre jobb belátásra térni gyógyszer-ügyileg. Hívott az Anna???

Jól leszerveztétek ezt a szombatot. :twisted: Kérjetek meg mást, hogy vezesse le a szüléseteket, mert én Békéscsabán leszek. Uccsó családi hétvége Botond születése előtt. :?

Eszterxx! Ne aggódj, az én méhszájam is olyan zárt, hogy majd úgy kell kirobbantani valamikor áprilisban. Már csak egy dolgot kérek: ne április 1-jén érkezzen a gyermekáldás. :shock: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Mni: na de tényleg? Mesélj miért sírsz? Mi kavarog a buksiban?
a, Félsz, hogy minden rendben lesz-é? Mert ez csak természetes, 44 en szorítanak majd értetek.
b, Nem emésztetted meg a császárt? Hidd el Lilla baba éppolyan kiegyensúlyozott, boldog és kötődő lesz, mint aki normál jön?
c, Hasad, varrat? Tök szépen el fog halványulni, ráadásul a bikiniből kis sem látszik majd.
d, Szoptatás para? Az én összes császáros ismerősömközel egy évig szoptatott, szal nem hiszem, hogy különbség lenne.
e, altatás, műtét para? Nem is bizti, hogy altatnak, és tényleg kb. 15 perc alatt meg lesz minden.
Ráadásul mindvégig ott lesz melletted kedvenc kis uracskád és simogat és vigasztal.

Na jó nem találgatok, inkább mondd te! :wink:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Ügynöknő, ezek szerint ha Kölyök a Te fiaddal ment volna anno a Gellérthegyre, nem csak MAJDNEM ott vesztette volna el...? :wink:

Na megyek, mert az ötévesnek is kellek.

Fontos kérdés a többgyerekesekhez:

Ti nem éreztek egyfajta sejtelmes "elfordulást" a nagyobbtól most, a befelé fordulás időszakában? Ciki, vagy nem, de néha kifejezetten zavar Gorka nyüzsgése. Szó sincs róla, hogy ne szeretném, imádom mindenkinél joban, de valahogy nem olyan, mint máskor. Ez normális?

Mzx, akartam kérdezni, hogy álltok a testvérféltékenységgel Erikkel? (Ja a segédeszközös méhszájborotván sikítoztam reggel a röhögéstől :lol: ).

Kép
Kép

mpatr

Szilvánusz, hogy Te mekkora koponya vagy!
(Kivételesen nem hülyeségből írom! :!: )

Kép
Kép

mpatr

Nem, nem csak MAJDNEM és nagyon jó lett volna neki. Mert azt is meg fogja tanulni a büdös kölke már 13 évesen, hogy az legyen a fontos neki, hogy a csajnak jó legyen... !!! És igenis udvarolni fog előtte, de nem ámitani. És utána is lesz egy-két jó szava... huuuuha, megint kezd elgurulni a gyógyszerem... na, én megyek is inkább aludni, mert tegnap éjjel nem túl sok alvás volt...

Remélem, éjszaka valaki szülni fog!!!!!!

Ja és Kvaszévi, nem találtunk más időpontot, mert csütörtökön Patinak van doki, pénteken nekem. Amúgy is, a 37. heteddel ne fenyegetőzz olyanokkal, hogy utolsó hétvége Botond nélkül... NEM TE JÖSSSSZZZZZZ!!!!!!!!!
Én még jövő héten is jövök sétálni :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Eszem ágában sincs szülni. Azt csak azért írtam, mert tuti, hogy legközelebb már hármasban megyünk a családhoz valamikor áprilisban... :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Eszter!
Városliget? Vidámpark, és mindenki kiválasztja milyen szüléskönnyitő eszközt szeretne igénybe venni. :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Délután voltam a dokinál. Eléggé lelombozott, szerinte teljesen zárt a méhszáj, nagyon be van a hasamba betonozva a bébike, nem hiszi, hogy mostanában kijön. :shock: Akkor a szülésznő hogy vizsgált meg, ha szerinte nyitva a külső méhszáj és nem várjuk meg a kiírás napját?
:roll:

Jim,
látod, mennyire szeret Milus? Biztos ettől lettél jobb kedvű, hogy kérdezgetett, mi van Veled! :)

Eszterxx, Pati,
tüneményesek a fiúcskák! :D

Linocs,
lehet, hogy a nyákdugód ment el, úgy hallottam, hogy az lehet színtelen is.

Niki,
ne félj (persze gondolom könnyű mondani), csütörtökön mindenki Neked fog szorítani!

Melinda

Kép
melinda80

tandról nem tudtok semmit? remélem, nincs vele baj!

tök jó, kikó is jön holnap. :D

most meg annyira pörköltet ennék. A régi szép időkben ilyenkor leadtam anyámnak a rendelést és már főzte is. Most meg, ha vmit akarok enni, főzzem meg magamnak :? na nézem a baromi izgalmas barátok közt. erre mit mond most a kertész gyerek? vörösboros pöri. :shock:
Vendég

Hűűűűű, Pumperka, ez tök jó ötlet!!!!! Én azt, ami körbe forog és az embert a centrifugális erő tartja ott!!!!!

Azta, már el is képzeltem magunkat, ahogy a különböző hullámvasút féléken serkentjük a szülést!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterxx, sajnálom, hogy nem ő volt a Tabánban anno.... tényleg....
De majd a lányomat (aki ugye pár évvel fiatalabb lesz Andrisodnál) összehozhatnánk vele.... ilyen jóképű és méghozzá jólnevelt pasi kell majd az én belevaló lányomnak....

Pati, a szülésznőket még nem ismerem mindet, de pénteken megyünk velük ismerkedni. :) majd arról is beszámolok ám :P

Kép

Kép
kolyok28

[quote="pumperka"]E írta:pumperkaszter!
Városliget? Vidámpark, és mindenki kiválasztja milyen szüléskönnyitő eszközt szeretne igénybe venni. :lol: :lol: :lol:

még egy hibbant :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Szegény Niki nagyon kivan, annyira fél a nagy naptól, én pedig szinte már sehogy sem tudom vigasztalni. Most a vacsinál is annyira sírt, hogy tiszta könnycsepp lett az üvegasztal, no és az én vállam is. :(

Rájöttem, hogy azért nehéz most nekünk, mert előre tudjuk, hogy mikor fog születni a pici, és ezért már napokkal előre parázunk. Míg ugyebár ha normál szülés lenne, akkor egyszer csak elfojna a magzatvíz és az attól a szülésig hátra lévő viszonylag rövid időben már idő sem lenne a parára. Hanem "hirtelen" megszületne a baba :)

Annyira rendesek vagytok Ti mindannyian, köszönöm a Niki nevében is a sok-sok drukkot! Mi is hasonlóan drukkolunk ám mindenkinek! Ja és hát végül is 1 hét múlva ilyenkor már mind a hárman itthon leszünk, hurrá-hurrá!!!! Már annyira várom! Szeretnék most 1 héttel öregebb lenni... :)
feri (mni)

Én ezt a Rékasi Karcsit nagyon bírom. Bezzeg, amikor bejön a kútra, rá sem merek nézni. :oops:

lehet Meli tényleg attól van jobb kedvem, hogy Milán szóbaállt velem 8) meg ez a napsütés is olyan jó.

Pati, nem azért, de a koffein nem a vérnyomást emeli meg, hanem a pulzusszámot! A vérnyomást a sok folyadékbevitel emeli meg, leaglábbis én úgy tudom :wink:
Vendég

(és jut eszembe, ha mégis rossz lenne, majd megy az erős bátyja és meggyepálja a fiatalembert :P )

Kép

Kép
kolyok28

Állatkert? :wink:

Ha már Kvaszéva IS rokonlátogatóba készül.....

JA, Zsu, ha Alexa addigra meggyógyul, hozzad. Meg a többiek is, hozzátok a sarjakat. Ilyet még úgysem láttak :D

TÉLLEG. KI JÖN? (mármint ha épp nem szül)

Kép
Kép

mpatr

Feri, majd gondolunk sokat Nikire, ne féljen. Próbáld azért vigasztalni. 8) Én a gyogyós túléltem egy császárt, Nikinek simán fog menni! :wink:
Vendég

Jimm, a folyadékbeviteles dolog akkor stimmel, ha nem jön ki. Merthogy a toxémia ugye egy hypervolaemiás hypertoniás állapot.

Na jó, ne menjünk bele. Már a növekedési zónáért is kikaptam. Egyébként a hosszú csöves csontok "nyakánál" van.

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?