sziasztok!
Aztaaaaa, ez az Andris baba milyen jóképűűűű... igazán előbújhatna!
Pati, Eszterxx,
örülök, hogy sikerült összetalálkoznotok, bár úgysem hiszem el, hogy nem szerveztétek meg
Aranykavics, Neked is jobbulást. ezek nagyon nem hangzanak jól. és még én is köhögök,hogy emlékeztessen a múlt hétre, de szerencsére én jól vagyok. remélem Ti hamar meggyógyultok!!!
+++++
jaj lányok, olyan mafla vagyok, sikerült a vonathoz ledöcögére 8percet hagyni. 15öt szoktam hagyni. Hát, sikerült leérni, de úgy hogy mire felcapplattam a lépcsőn a vonat kinyitotta az ajtaját. leültem és azt hittem kipurcanok. Mikor elmeséltem az uramnak, az meg kifigurázott, mint egy pingvin, ki szeretne gyorsan menni. hogy csak nem így mentél?
de vicces aranyos volt. szval ennek örömére, meghogy ez a lengyel doki a világ másik végén rendel, kicsit fáradt lettem. igy a babaruhák mosása holnapra marad, mert a mosókonyhába is lépcsőzni kell.
Ja, az orvos szimpi, csak ne rendelne a világ végén. Megnéztük Maszatot, minden rendben vele, 96BPD a többire nem emlékszem, csak hogy 2.6kg becsült. Szerinte nem várjuk meg a március végét, azt mondta ne lepődjünk meg a március közepétől. De azért márc 18 lesz még egy találta vele, CTG. jobb későn mint soha
Judit, nagyon köszi a képet Apukádról. Nem is kellenek ide szavak. A szomorú benne, hogy a kis Nimivel már nem játszhat. Tudom, nem ugyanaz, de nekem a nagyapám beteg. Alcheimer, vagy valami ilyesmi. már csak a nagymamám meg a gyerekeit ismeri meg. engem mintha néha. Én neki köszönhetem, hogy szeretem a matekot. Annyira jó volt vele tanulni. Képzeljétek, tervezett olyan kütyüt, ami az űrben kering.... és most a lányának a nevére nem emlékszik...
És én félek, hogy a kapu nyitva van. Ugyanakkor lehet, hogy jobb lenne, ha...
nem, nem akarok én is ilyen szomorú dolgokat irni. Judit, nagyon sokat gondolunk Rád, Rátok!!!
...
....
Márti, örülök, hogy végre sikerült odaszólni! már ideje volt
a kertét továbbra is irigyirigy...
Melinda, gratula a sógornődnek
akkor most a családban Te gyüssz a sorban
Feri, üdv újra itt
nagyon szépek a képek! olyan irigy vagyok miattuk....
elhiszem, hogy meg vagytok kicsit ijedve. én nagyon meglennék a helyetekben!!!! Olyan furi, 1 éve ilyenkor azért izgultunk, mert segítség, 2 hónap múlva esküvő... mennyire izgultam és vártam egyszerre.... most meg segítség, 1 hónap múlva anya leszek....
... kis szünet, Anyáékkal beszéltem. (Nagyapám a front hatására nem lett jobban... :S ) viszont Apukám nagyon víg lett a hír hallatára, hogy már március közepére josolják a fiúunokát
tudni kell, hogy március közepén jönnekki
közben látom Pati, vallott.... és most már rendes beteghez méltóan eszi a bogyókat! remélem segít.
és Norton is láthatjuk. Hát igen, aki pasiból van, pasiból van
De aranyos pasiból, az tuti
mi is láttuk ma Maszatot, de csak 2Dn, de azért aranyos volt
és én azóta is rendületlenül érzem.... egyszerre a bordámban és a hólyagomban.
na megyek enni, ez a sok finomság engem is bélpoklossá tett. még van torta hétvégéről, mellé a tegnap beharangozott fagyi rá tejszínhab. Nesze nektek
bocsi hogy hosszú voltam....