Sziasztok!
Nálunk elkezdődött a félév az egyetemen, meg egyéb melóim is vannak, szóval bocsi csajok, h mostanában ritkábban jutok ide.
Kinga: lakáseladási mizériát sajnálom, és nagyon drukkolok, hogy minél előbb találjatok új vevőket. Lehet tudni, miért gondolták meg magukat?
És a baba miatti szorongást is sajnálom, bár én (szerencsére még) nem éltem át ilyet. Samu a gondolat után hamar megfogant. De biztos nehéz lehet... Egy barátnőm két év próbálkozás után épp a múlt hónapban hívott fel nagy örömmel, hogy két hónapos terhes. Elvileg nem volt semmi gond, már épp izgulni kezdtek, aztán bekopogott a baba
Niki, remélem, h a párod háta mielőbb rendbejön. Sajnos tudom, hogy a hátfájás egy borzasztó dolog, és elhiszem, ha hisztis emiatt. Nálunk a családban apai ágon van valami öröklődő gerincprobléma, mindenki hátfájós, és nekem épp emiatt kellett abbahagynom a versenysportot. Brutálisan tud fájni egy hát/gerinc...
Gratulálok Kiara újabb felső fogához
Nagyon jók a fotók, nekem is a mozizás tetszik legjobban. És kitartás! Mivel én soha nem cigiztem (nem sikerült rászoknom
), ezért nem tudok értelmesen hozzászólni a témához.
Ja, én is beadattam Samunak a kulancs által terjesztett cucc elleni oltást tavaly májusban. Most tavasszal érdemes, mert kell valamennyi idő a védettség kialakulásához. És két oltás jön először egy hónap különbséggel, aztán egy év múlva ismétlés. Nem emlékszem, h mennyibe kerül, de nem a nagyon drága kategória (néhány ezer).
Otthoni cipő + általában a cipőtéma: no, ez ügyben aztán én is hallottam már mindent
Itthonra nem adok a gyerekre egyébként cipőt /szandit (én is zokniban vagy mezítláb nyomom a lakásban), soha nem is adtam. Én szintén azt a kengurugold-féle vastagabb gumitalpú zoknit adom rá. A bölcsiben azonban szandit visel - oda igyekszem jobb minőségű, rugalmas talpú, könnyű szandikat venni. Épp most kellett lecserélnem az előzőt, mert kinőtte. Egyébként időnként a bölcsiben is a gumitalpú zoknit adom rá, de most télen inkább a szandit (nehogy megfázon a lába
).
Detty, igen, tanúsíthatom, hogy egy 9 hónapos is lehet hisztis
És ez csak durvább lesz
És így utólag boldog hófordulót Dorcinak!
Nálunk: Samu egyik betegségből ki, a másikba be... Múlt hét csütörtökön olyan szerencsétlenül esett el a bölcsiben, h beütötte a száját egy székbe, és felsértette az ínyét nagyon csúnyán. Alig tudták megnyugtatni, ráadásul sokáig vérzett neki, ezért felhívtak, én meg rögtön vittem a dokinénihez. Addigra szerencsére elállt a vérzés. Dokinéni azt mondta, hogy inkább csúnya, mint veszélyes.
Szegénykémnek nagyon be volt dagadva a szája... És tanultam valamit a dokitól: ha egy szájsebnél eláll a vérzés, akkor azzal nem nagyon van mit tenni a fertőtlenítésen kívül (ha makacsul vérzik csak akkor varrják össze). A fertőtlenítés pedig itt az öblögetést jelentette kamillateába csöppentett néhány csepp Betadine-nal. Szerencsére Samu ennek kapcsán rendesen megtanult köpni
A lényeg: jobban van a szája, de hogy teljes legyen a kép, másnap makacsul elkezdett hányni, aztán hasmenés... Szóval benyalt valami vírust is. Mostanra túl van szerencsére a dolgon... A hányós-fosós kütyüt sajnos én is elkaptam, épp lábalok ki belőle...
No, röviden-hosszan ennyi, majd még jövök.
Jó éjt!
RÉ