Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megvan az 5. fogunk is - természetes hol, ha nem fent ez is! :lol: De már félig kint is van, ugyanis már nagyon kint volt, csak volt rajta egy vékony réteg íny is, ami most lejött végre róla! Szóval jelenlegi állás: 4 + 1 rágó felül! Hipp-hipp hurrá! Legalább jönnek most már! :roll:

Kép
kernico
 
 


Niki: köszi, nagyon rendi vagy! Ma már jobb a lelkem, igaz nem mertem tesztet csinálni. És te szedtél valami gyógyszert? Mert nekem clostit írt fel, azt kell(ett volna) elkezdeni szednem a következő ciklusban. El is rohantam a hétvégi ügyeletes gyógyszertárba. Most ott figyelnek a konyhaszekrényben.
És nagy gratula a fogacskához! Tényleg nagyon beindult a kiscsaj! :wink: Apának kaptatok időpontot?
kinga

Kép
németh
 
 


Itt vagyok Csajok én is 8)
Bocsi hogy nem jöttem de mindig olvasok csak nálunk is vannak gondok meg Dorina nagyon belehúzott mindig figyelni kell rá, most is valami flakon felsértette a száját és vérzik
Cigi
hát csajok be kell valjam mikor terhes lettem egyből leraktam Dorina 2 hónapos koráig szopizott mert elment a tejci és kb mikor 3 hós lett elszívtam 1 szálat idegesség miatt na utána csak hébe hóba cigiztem de mostanra már vissza is szoktam :oops: tudom ciki meg minden ,de én igazából szeretek cigizni :oops:
Niki
Gratula az 5. fogacskához jól belehúzott Kiara :D nekünk még csak 4 van.
Apának meg jobbulást
Kinga
kistesohoz megy a drukk ,és ne idegeskedj miatta biztos nem sokára össze is jön vagy lehet mát össze is jött?
Na lépek Dorina nagyon hisztis mostanság ,tényleg mikortól jön ez a dackorszak??? mert nagyon akaratos lett a lányom
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Nálunk elkezdődött a félév az egyetemen, meg egyéb melóim is vannak, szóval bocsi csajok, h mostanában ritkábban jutok ide.
Kinga: lakáseladási mizériát sajnálom, és nagyon drukkolok, hogy minél előbb találjatok új vevőket. Lehet tudni, miért gondolták meg magukat?
És a baba miatti szorongást is sajnálom, bár én (szerencsére még) nem éltem át ilyet. Samu a gondolat után hamar megfogant. De biztos nehéz lehet... Egy barátnőm két év próbálkozás után épp a múlt hónapban hívott fel nagy örömmel, hogy két hónapos terhes. Elvileg nem volt semmi gond, már épp izgulni kezdtek, aztán bekopogott a baba :)

Niki, remélem, h a párod háta mielőbb rendbejön. Sajnos tudom, hogy a hátfájás egy borzasztó dolog, és elhiszem, ha hisztis emiatt. Nálunk a családban apai ágon van valami öröklődő gerincprobléma, mindenki hátfájós, és nekem épp emiatt kellett abbahagynom a versenysportot. Brutálisan tud fájni egy hát/gerinc...
Gratulálok Kiara újabb felső fogához :) Nagyon jók a fotók, nekem is a mozizás tetszik legjobban. És kitartás! Mivel én soha nem cigiztem (nem sikerült rászoknom :) ), ezért nem tudok értelmesen hozzászólni a témához.
Ja, én is beadattam Samunak a kulancs által terjesztett cucc elleni oltást tavaly májusban. Most tavasszal érdemes, mert kell valamennyi idő a védettség kialakulásához. És két oltás jön először egy hónap különbséggel, aztán egy év múlva ismétlés. Nem emlékszem, h mennyibe kerül, de nem a nagyon drága kategória (néhány ezer).
Otthoni cipő + általában a cipőtéma: no, ez ügyben aztán én is hallottam már mindent :) Itthonra nem adok a gyerekre egyébként cipőt /szandit (én is zokniban vagy mezítláb nyomom a lakásban), soha nem is adtam. Én szintén azt a kengurugold-féle vastagabb gumitalpú zoknit adom rá. A bölcsiben azonban szandit visel - oda igyekszem jobb minőségű, rugalmas talpú, könnyű szandikat venni. Épp most kellett lecserélnem az előzőt, mert kinőtte. Egyébként időnként a bölcsiben is a gumitalpú zoknit adom rá, de most télen inkább a szandit (nehogy megfázon a lába :) ).

Detty, igen, tanúsíthatom, hogy egy 9 hónapos is lehet hisztis :) És ez csak durvább lesz :) És így utólag boldog hófordulót Dorcinak!

Nálunk: Samu egyik betegségből ki, a másikba be... Múlt hét csütörtökön olyan szerencsétlenül esett el a bölcsiben, h beütötte a száját egy székbe, és felsértette az ínyét nagyon csúnyán. Alig tudták megnyugtatni, ráadásul sokáig vérzett neki, ezért felhívtak, én meg rögtön vittem a dokinénihez. Addigra szerencsére elállt a vérzés. Dokinéni azt mondta, hogy inkább csúnya, mint veszélyes.
Szegénykémnek nagyon be volt dagadva a szája... És tanultam valamit a dokitól: ha egy szájsebnél eláll a vérzés, akkor azzal nem nagyon van mit tenni a fertőtlenítésen kívül (ha makacsul vérzik csak akkor varrják össze). A fertőtlenítés pedig itt az öblögetést jelentette kamillateába csöppentett néhány csepp Betadine-nal. Szerencsére Samu ennek kapcsán rendesen megtanult köpni :)
A lényeg: jobban van a szája, de hogy teljes legyen a kép, másnap makacsul elkezdett hányni, aztán hasmenés... Szóval benyalt valami vírust is. Mostanra túl van szerencsére a dolgon... A hányós-fosós kütyüt sajnos én is elkaptam, épp lábalok ki belőle...
No, röviden-hosszan ennyi, majd még jövök.
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Kinga: clostyt kaptam én is, onnantól 2 hónapra jött össze a csajszi! Akkor drukk nektek, az azért reméljük meghozza az eredményt. Te miért kaptad, megkérdezhetem? És ne idegeskedj tényleg!
Apának időpontot ma szereztünk vagy 26.-a sztk-s reuma, vagy 27.-e Országos Gerincgyógyászati Központ. Asszem arra megyünk, de még jó messze van.

Detty: na végre! :wink:
Az a baj, hogy én is szeretek cigizni, de most apa is azt mondja, hogy le akar szokni, mert így állandóan kimászkálni, amikor nem tud ... viszont ha ő leszokik, akkor én sem szívok többet, csak ha valami van: összeülünk, iszunk, ... ez volt a terv eddig is!
Dackorszak még arrébb van, de Kiara is nagyon nyomja a hisztiket, ha arról van szó. Ilyenkor még nagyon én-központúak, azt hiszik minden körülöttük forog, de én is egyre nehezebben kezelem, bár, most hogy így belegondolok, volt amikor nagyon kivoltam, de most már annyit nem stresszelem magam miatta!
Mi újság van veletek?

Kép
kernico
 
 


Na folyt. köv.

Éva: szegény Samu, biztos ő is nagyon megijedt, meg fájt neki! De jó, hogy le is írtad, mert fogalmam nem lett volna, hogy mit kell vele kezdeni, így hogy belül van! :oops:
Tudom, hogy nagyon fáj neki, látom, csak nehéz elviselni a macerákat. Nekem is gáz a gerincem, bár szerencsére mostanában csak akkor jön ki, ha sokáig egyhelyben állok! Mit sportoltál?
Köszi neked is cipőhozzászólást, szerintem marad ez a zokni, aztán majd nyáron úgy is kint lesz többet most!

Valamit még akartam, de elfelejtettem! :oops: Na majd legközelebb!

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!
Jelentem: megjött.
Azért köszi a drukkokat!
Niki: azért kaptam, mert bár volt pé-m, de úgy látszik kevés így magában. Azt mondta a doki, hogy erősíteni kell. Na de hogy mit azt nem tudom. Nem is érdekel, csak sikerüljön már. Te nem gondolkodtál rajta, hogy mi lesz, ha ikrek lesznek tőle? Én most ezen poénkodom.
Éva: sajnálom Samut, jól kijut neki a betegségekből. Máténak is felhasadt a szája a héten. Volt aki az utcán kicsit furcsán is nézett rám... :oops: De gondoltam mindenki magából indul ki.
Detty: egyébként én is szerettem cigizni. Nehezebb volt a jó kis berögzött szokásaimról lemondani, mint a nikotinról. Na ezt jól megmondtam. A hisztihez kitartást, Nikihez csatlakozom: eleinte sokkal idegesítőbb, aztán az ember kénytelen hozzászokni! :D Majd gyere gyakrabban!
Kinga

Kép
németh
 
 


Kinga: ikrekkel eleinte mi is ijesztgettük egymást, aztán már annyit volt róla szó, hogy még örültünk is volna neki, de akkor ők lettek volna ketten, aztán több gyerkőc nem biztos. Azért másodiknak nemtom, hogy hogy állnék hozzá, biztos örülnék, de be lennék sz@rva rendesen! :shock:
Hát most neked akkor meg lesz rá az esély! Rajta! :wink: :lol: Megijednél, ha kettő lesz? Gondolom azért persze, de szerintem az olyan jó, bár két pici .... de ilyenkor meg már eljátszanak együtt is. Vagy nem! :wink:

Hisztitéma:
én azon lepődök meg magamon, hogy eddig jól felhúztam magam, ha első falat után nem akart enni, és sehogy sem sikerült, hogy pár falatot egyen, vagy forgolódott, ki akart mászni a székből, mindent összekent, de azért evett, most meg pl. tegnap a 3. fajta kaját csináltam meg, mindenre az első falat után rázta a fejét, hogy nem ízlik, szájzár, én meg automatikusan mentem keresni mást, nem voltam ideges, semmi, csak röhögtem már rajta. Mondjuk ezt nem akarom vele megszokatni, de fényen azért csak nem élhet, meg én is utáltam amikor anya olyanokat mondott, hogy "addig fel nem állsz az asztaltól, amíg meg nem eszed" márpedig, ha valami nagyon nem ízlett, miért egyem meg? Tényleg, ti ezt hogy gondoljátok? Szerintetek hülyeség, hogy hagyom így válogatni? Ha nem eszik, akkor később ugyis megeszi, ha nagyon éhes lesz alapon?
De visszatérve, Kiara is nagy jeleneteket tud rendezni, ha nem az van amit ő akar, sőt, ha mondom neki hogy megyünk pelenkázni, elkezdt szaladni a másik irányba, és ha elkapom (mert mondjuk nagyon szaros nem várhat) olyan visítást csap, mintha nyúznák! :roll:

Kép
kernico
 
 


Niki
Hát ez nálunk is nagy szokás lett ,imád valógatni a kisdrága... és én is ezt csinálom megyek és keresek mást :D én nem akarom erőltetni ha nem ízlik akkor nem ,én sem enném meg szívesen ha nem ízlik.Az más ha egyszer megette máskor meg nem kéri akkor adom késöbb,hátha .Mert arra tényleg vigyázzni kell hogy ne szokjon rá a válógatásra.

Ikrek
hát nálunk nagy volt az esély mert Apa iker gyerek meg Anyumnak is voltak ikrei csak elvetélt meg a Mamám is iker :shock: Szóval én féltem nagyon de elsőnek még megbékültem volna nah de másodiknak :roll: Az lenne csak a kemény meló :shock:

Cigi
Nah igen nekem is mikor terhes lettem a szokásokról volt nehéz lemondani ,a nikotin nem is hiányzott.
Vendég
 


Sziasztok!

Na, apát ma elvitték kórházba megvizsgálni, egy ismerős ismerősén keresztül. :lol: Öcsém vitte be, nagyon várom már, hogy mit mondanak, legalább tudjuk majd, hogy mi van, mert csak azt láttam eddig, hogy nagyon rossz. Csajjal ugye nem mentünk velük.

Detty: anyának is volt ikerterhessége, csak nagyon koraszülöttek lettek sajnos. Apátok iker? Egy-vagy kétpetéjüek? Én úgy szerettem volna kiskoromba, ha lett volna egy ikertestvérem!

Kiarának végre jön az alsó foga is, már nagyon dudorodik, csak még rajta van az íny. De legalább lassan lesz már lent is! :wink:

Elpakoltam pár játékát (elég sokat), mert már rengeteg volt kint a nappaliban, és tényleg jobb így, sokkal tovább játszik egy játékkal - gondolom jobban le tudja kötni a figyelmét, meg átlátja rendesen a terepet. Mondjuk még így is sok van kint, de azt majd legközelebb ritkítom.

Mi újság mindenkivel?
Kinga: lelkivilágod már kicsit jobb?
Éva: Samunak boldog névnapot! Legalább is úgy tudom, valamelyik műsorban mondták, hogy tegnap is volt. Vagy rosszul tudom?

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok én is, csak olyan hülye napjaim vannak. Pénteken takarítani akartam, erre fél 12-től délutánig nem volt víz. Ma meg a Máté hajnali 4 kor kelt, aztán olyan 6 körül aludt vissza fél 9-ig. Ezért most tudtam csak elaltatni, nem tudom meddig hagyjam, mert este megint szívok vele az biztos. :evil:
A lelkem jobb már, most nagyon reménykedek, hogy használ majd a gyógyszer.
Niki: remélem Apát most már kigyógyítják majd a hátfájásából, szegény sokat szenved már vele. A játékokat egyébként én is igyekszem cserélgetni, úgy legalább fél óráig újdonság, amit előveszek.
Éva: hogy vagytok? Én is boldog névnapot kívánok, ha tényleg most tartjátok!
Detty: ez az ikertéma engem is érdekel! Egypetéjű Apa? És mit mesél milyen ikertesónak lenni? Na hát én is kiakadnék ha ikreim lennének, de azért biztos jó is lenne! (Nekem már mindegy, csak legyen valaki a hasamban!) Mondjuk két olyan rosszcsontot, mint a Máté egyedül.... Hááááááááát?!

Kép
németh
 
 


Apa volt dokinál ma (ismerős ismerőse bejuttatta :wink: ) megröntgenezték, kapott szurit a hátába meg még egy csomó gyógyszert, csütin kell visszamennie, akkor jöhet a többi vizsgálat is, állítólag még lehet vele kezdeni valamit, nem kell műteni, csak gáz, mert nincs reflex az achilles sarkánál. Passz, hogy ez mit jelent így, de nem túl jót! :( :roll:

Kiarával meg én sem tudom, mit csináljak, mert alszik délelőtt, aztán délután már nem, és tiszta hulla. Próbálom kitolni délre az alvást, de olyan kóma, hogy állandóan elesik a fáradtságtól. Ti ezt hogy csináljátok/csináltátok?

Kinga: én drukkolok!

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Köszönöm nagyon a névnapi jókívánságokat Samu nevében!!! Nagyon kedvesek vagytok. Nem most tartjuk, mert ez nagyon közel van a szülinapjához (durva, mindjárt 2 éves), de jól hallottad Niki, tényleg van februárban is Samu nap. Mi októberben ünnepeljük, de a fő névnap (vagy hogy mondják) augusztus 20-21-én van.
Niki, az átmenet a napi 1x-i alváshoz igényel némi kitartást a részedről, de néhány hét, és túl vagytok rajta. Próbáld meg minden nap egy kicsit tovább húzni a délelőttöt. (Pl. negyed órával)
Egyébként mennyit alszik egyszerre Kiara?

Kinga, én is szorítok, hogy használjon a gyógyszer, és Máté kistesója beköltözzön a pocidba mihamarabb!

Detty, nálunk nincsenek ikrek a családban, de úgy látom, nálatok elég gyakran előfordul.

Samu egyre ügyesebben beszél. Elkezdett rövid mondatokat használni, annyira aranyos. No meg akaratos :)
Tényleg Kinga, tudom, hogy nem most lesz, de gondolkodtál már azon, mit veszel Máténak a második szülinapjára?
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!
Niki: Apa jobban van? Használnak a gyógyszerek?
Éva: nem tudom, legszívesebben egy trambulint vagy egy futópadot vennék... Igazából fogalmam sincs, hogy milyen fejlesztő játékokat lehetne 2 éves korban venni. Talán valami nagy méretű legót, mert a fakockákhoz még kicsi. A formafelsimerősökből meg már van, más nem jut eszembe.
Kinga

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Éva: aranyos lehet Samu, már nagyon várom én is, hogy Kiara beszéljen! Bár ahogy az anyját ismerem, nem fogja tudni befogni a száját soha! :roll: :lol:
Kiara napközben alszik 1-2 órát, este meg 8tól reggel 7ig. Na de ma aludt délután is, bár Nurofennel, mert nagyon szenvedett a foga miatt! :(
Különben a trambulin jó ötlet, lehet kapni rendeset is, meg olyat is láttam már, hogy felfújható és van oldala is az is felfújható (olyan mint egy ugrálóvár), nem nagy, ez is kb. 1 méteres átmérőjű, és olyan 5000 körül volt az ára. Mert van isminek sima, és nagyon szereti a gyerek!

Kinga: köszi, apa háta most jobb egy fokkal, 4 gyógyszert, tapaszt, és krémet használ, így jobb most.
Kiarának van fakockája már, és rakja egymásra toronynak, persze magától még csak három megy, meg még nem épít semmit, de szereti.

Képzeljétek apa háta jobb, annyira, hogy ma el tudott menni állásinterjúra a Hír tv-hez, és felveszik elméletileg. Még pontosítanak, aztán márc. 1.-től kezd. Persze, ha tud a háta miatt. Mondjuk jobban örülnék egy politika mentes tévéhez, de a munka az munka mindenhol, és ez amúgy egész jó lesz! Meg emellett még mindig lesz ideje (ha lesz energiája) plusszba bevállalni, ha akar még több pénzt, mert pl. a délelötti az 2ig van.

+ajiötlet lehet még vonat, sínnel fiúknak, már csomó jó féle van, persze ha még nincs. De szóljatok, ha okoskodok itt, Kiara még messze van tőle! Na ugye most emlegettem is azt a szófosást, néha nem tudok leállni! :oops: :oops: :lol:

Kép
kernico
 
 


Hahhóóóóóóóóó!!!!!!!! Jár erre valaki?
Írjatok már!!!!! :D :D

Ma annyira jó idő van kint, hogy kb. fél órát voltunk ma bent a lakásba, meg most bedobtam aludni, mert eddig csak fél órát volt hajlandó kint a babakocsiban, utánna ment gyomlálni! :lol: :lol: De olyan jó idő van, hogy melegítő, cipő neki, még sapit sem adtam rá most. (Illetve adtam, csak levette)

Gondolom ti sem vagytok nagyon gép elött ilyen szép időben, de azért néha jelentkezzetek, hogy mindenkivel minden rendben van-e!

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok és rögtön egy kéréssel: tudna valaki ajánlani egy csepeli nagyon rendes nőgyógyászt? Szülésznőnél szültem, nincs orvosom és nemsokára kéne menni a hat hetes vizsgálatra valakihez. Ez még nem okozna akkora gondot, beeshetek az sztk-ba is, de szeretnék feltetetni egy spirált is. Tud valaki segíteni?
Előre is nagyon köszönöm.

Mónika

Kép
Kép
bnemonika
 
 


Szia Mónika!
Üdv. itt! Mostanában úgy tűnik, csak én járok erre! :( Sajna nem ismerek itt nőgyogyit, de valamelyik pasi az sztk-ba állítólag nagyon jó! De nem tudom a nevét sajnos, csak hallottam végszükség esetére!
Édesek a fiúk! Mesélj kicsit magatokról! Merre felé laktok?

Kinga: ház, tesó, ... ? Mi van veletek? Remélem semmi gáz!

Éva
: Samu szája? Húha, mindjár 2 éves a fiad tényleg! :shock:

Detty: te is nagyon eltűntél! Dorcival mi van? Mit tud már?

Apa ma volt a hátával a Kiem professzornál, állítólag ki volt csúszva már egy csigolyája fél centire, azt most visszarakta, meg mutatott technikákat, mit tornázzon, de neki is az volt a kérdése miután megnézte, hogy hűha, nem akarja-e megműttetni. De amikor mondta Andris, hogy nem igazán, akkor azért mondta az ürge, hogy jól van, azért kezelhető még! És ma már egyenesen jár!!!!!!! (bár fáj azért nagyon neki, de remélem javulni fog)

Kép
kernico
 
 


Rakok fel ide is képet a csajról - tegnapi (hátha kedvet kapto ti is :wink: ): és azért valljuk be, tud arcokat vágni a lányom! :lol: :lol: :lol:

Kép na mi van már ... ?



Kép elbambultunk



Kép eldugom valahová mindkét sapkát, nehogy már fel kelljen vennem!



Kép tesssssék, neked adom az egész füvet

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Kernico
Nagyon édes a kislányod :D Tüneményes!
A dokival kapcsolatban hallottam egy Szatmáry doktorról, őrá gondoltál?
Magunkról: Szabótelepen lakunk már 7 éve, nagyobbik fiam, Renátó másodikos, a kisebbik, Roland pedig nemrég született :D

Küldök én is egy képet a két fiamról:
Kép

Mónika

Kép
Kép
bnemonika
 
 


Mónika: igen, szerintem rá gondoltam! Persze aztán passz, hogy tényleg jó-e, de azt mondták!
Melyik a Szabótelep? (én születésemtől csepeli vagyok, de ez a rész kimaradt :oops: )
Nagyon helyesek a fiúk! Renátó gondolom imádja az öcsit! Nincs féltékenykedés? Bár azért ő már nagyfiú, gondolom érti, hogy ilyenkor kevesebb a figyelem rá, de nagyon édesen fogja!
Hol szültél? Milyen volt?
Szoktak ám jönni a többiek is, csak most mindenhol nyűg van!

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Sajnos (vagy sem) nagyon sokat dolgozom, így elég kevés időm van ide bekukkantani. Meg hát - talán már írtam - még mindig "egyedülálló" anya vagyok, mert Balázs továbbra is külföldön dolgozik. Ez az ötödik hét, amit kint tölt. Hétvégente jön csak haza, és hát munka + Samu mellett eléggé el vagyok fáradva...

Mónika, üdv itt! Sajnos nem ismerek Csepelen nődokit, én nem ide járok... Én sem tudom, h hol van az a Szabótelep...
Hol született Roland? Nagyon édes kisfiú!

Niki, tök jó képeket tettél fel a kiscsajról. És tényleg jó arcokat vág :)
Örülök, hogy a párod jobban van!

Kinga, merre jársz?

Samu szerencsére már túl van a szájbibin :) Nyoma sem maradt. Most épp egy könnyebb náthával küzd, de már az is inkább a múlt.
Egyébként nincs semmi különös velünk mostanában.
Sokat alakul a beszéde, bár leginkább csak én értem, mit akar. No persze én sem mindig...
Voltunk a hétvégén koncerten (Kolompos együttes). Nagyon élvezte Samu, táncolt is :) (pörgött, ugrált, dülöngélt :) )
Fotók mostanában nem nagyon vannak róla, Balázsnál van kint a fotógép.
No, lépek.
Üdv:
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Érdekes, hogy csak nagyon kevesen tudják, hogy hol van Szabótelep, sokszor azok sem, akik ott laknak :lol: , pedig az utcatáblákon rajta van. Szóval Szabótelep Királymajor feletti rész, azaz a papírgyár, Ady E. út, Kossuth L. utca által körülvett rész. Mi az Árpád utcában lakunk, a Munkásotthontól nem messze. Renátó az Árpád utcai oviba járt német csoportba és most a Széchenyibe jár német kéttannyelvű osztályba.
Rolandot a Jáhn Ferencben szültem (oda tartozik Csepel) és ott kerestem orvost is, amikor terhes lettem, de ez egy hosszú történet, végül is szülésznővel szültem.

Ti merrefelé laktok? Hol vannak jó játszóterek? Csak a Széchenyi kertet ismerjük, azt is Renátó sulija miatt fedeztük fel. :D

Gyertek sűrűbben!

Mónika

Kép
Kép
bnemonika
 
 


Sziasztok!

Na kinek van meg a jogsija? :P

Mónika: szia, szépek a fiaid! Én sem tudok orvost, magándokihoz járok. Mi itt lakunk a Szent Imre térnél. Szerintem ti sem vagytok messze innen, bár annyira nem vagyok benne biztos... :?

Niki: nagyon helyes a kiscsaj! Jó nagy lett! Jaj, én is úgy akarnék kislányt akire ilyen kalapokat lehet adni!!!! (Na jó, fiú is jöhet.) Tegnap voltam nőgyogyinál megint volt szép tüszőm. Állítólag tankönyvi. Meg 7 mm-es méhnyálkahártyám. Remélem ügyesek voltunk este. :oops:

Éva: hú, már öt hete kint van Apa? Akkor ez tényleg kemény menet neked! És Samu keresi? Máté is egyre többet beszél, annyira élvezem!

Detty: ti hogy vagytok?

Képet nem tudom, hogy tudok-e felrakni, de megpróbálok.

Puszi
Kinga
Ja és most már időmilliomos, sőt cslirriárdos vagyok, úgyhogy ha jön a tavasz talizhatunk! Kép

Kép
németh
 
 


Végre, végre emberek!
Na akkor sorban! :wink:

Éva:
5hét? :shock: :shock: Az nem semmi! Nagyon nehezen bírod? És meddig lesz még kint?
Samu azért jól viseli a bölcsit? Meg hogy apa nincs?

Mónika: Akkor már tudom, merre laktok! :wink: De jó, hogy van idegen nyelvű tanítás oviban! Nem is tudtam, bár nem is néztem még ugye utánna, de ennek örülök, jó lenne, ha még játékosan ragadna rá valami alap. Renátó szerette? És azért így könnyebb neki suliban tanulni?
Jahn Ferenc milyen lett? Régen nagyon lepusztul volt, én azért választottam mást, de azóta hallom, hogy a szülészetet felújjították!
Mi Királyerdőben lakunk, az 52-es végállomásánál majdnem. Itt játszó csak a Dunaparton van, legalább is én nem tudok többről, pedig jó lenne! Bár itt meg lehet közben-utánna kacsát nézni! :D

Kinga: GRATULÁLOK, GRATULÁLOK, GRATULÁLOK!!!!!!! Nagyon ügyi vagy! Elsőre? Merre mentetek?
Nagyon édes Máté! Azok a kis pofizacsik! :D :D
Jók a tűszőid Kinga! :lol: :lol: Akkor rajta, rajta! Drukkolok!
Én holnap megyek nőgyogyihoz, volt múltkor egy kis vizesedés, azt mondta azt mindenképpen nézzük meg majd most, hogy eltűnt, vagy mi lehet! :roll: De akkor engem is megdicsért, hogy nincs ciszta, minden rendben bent, és jó vastag a méhnyálkám, mondta is, hogy most csinálhatnánk a tesót! :shock: Bár ennek jelenleg csak anyagi oka van, hogy nem, na meg apa háta, mert így ... na nem ragozom! :oops: :oops:

Tali: benne vagyok! Kiara már teljesen hozzászokott a buszozáshoz amióta apa nem cipeli a fenekünket, úgyhogy bármikor mehetünk! Valami időpont javaslat?

Kép
kernico
 
 


Niki: köszi! Elsőre sikerült, de biztos azért mert felétek jártunk... :wink: Duna part, meg ott a jó kis jobbkezes utcák, aztán vissza ide a Szent Imréhez.
Remélem hamar meggyógyul Apa háta, még jó, hogy legalább műteni nem kell!

Tali időpont mindegy, délután 3, fél 4-től ráérünk. Bár most alszik a Máté, mert már hajnali 3-kor elkezdett magyarázni, aztán fél 9-kor képszakadás. Mindjárt felkeltem.

Kép
németh
 
 


Sziasztok
Üdv itt MÓNIKA
Én is a Jahn Ferencben szültem nekem fogadott orvosom volt akinek Erzsébeten van a magánrendelője de nagyon ari és nem is olyan drága ha gondolod megadom a nevét.Nagyon édesek a fiacskáid :D
Mi Csillagtelepen lakunk a hév végállomásánál .

Niki KIARA nagyon nagylány és nagyon édi pláne a sapis képeken :lol: Dorina is utálja a sapit.

Kinga
Máté meg aztán már kész pasi :lol: És én is gratulálok a jogsihoz
irigy-mirigy( én is úgy szeretnék....... csak most nagyon nem állunk úgy anyagilag :(

Kébzeljétek csak úgy magától pikk-pakk kibújtak a felső szemfogaink és alul is jönnek bár az még nem tört át de napok kérdése és már 8 foggal bűszkélkedhetünk :lol:

Tali nekem is mendegy csak hétköznap legyen mert hétvégén Apázunk :lol:

Húúú Évi téged majd nem kihagytalak :oops: nem lehet könnyű hogy Apa nincs itthon :( nekem már az is fájó pont ha fürcsire nem ér haza mert azért nagggyyon szeretem mikor este levált és viszi a műszakot tovább tentéig... :oops: Bár Samu is nagyfiú így azért gondolom könnyebb ,vagy nem???? Bár van ez a mondás kis gyerek kis gond nagy gyerek nagy gond :roll: :lol:

Na azt hiszem lépek mert sok voltam,meg megyünk a játszóra Dorinával
Vendég
 


Kinga: nagyon jó! Erre felé legalább nincs sok autó, mákod volt! :D Nagyon irigykedek most én is, olyan jó lenne lassan nekem is elkezdeni! Bár most mi sem úgy állunk anyagilag! :(

Hát ma meg azt mondta a doki, hogy még kap 2 hetet, addig meg kell tanulnia megint lábujjhegyre állni, ha nem megy, akkor műtét! :( Na majd gyakoroltatom! Szöget rakok a sarka alá! :oops: :lol:

Detty: fogban már ti is lehagytatok minket! :lol: Kiarának asszem este kijött a másik rágó is, így van 6 fogunk! Remélem az alsó is kibújik mostanában - nagyon szenved vele - és akkor már nem lesz annyi nyűg!
Melyik játszóra szoktatok menni? Ott van sok felétek?

Tali: Jövő hét hétfő vagy kedd? 3-4 nekünk is jó általában! Vagy majd úgy intézzük, hogy jó legyen! (Szerdán meg kapjuk a 15. hós szurit, valszeg nyűgi lesz utánna, az azért nem jó, bár lehet meg se kottyan. Meg ennél később jönnek a mellékhatások, nem?)

Ma voltam nődokinál, azt mondta megint, hogy olyan rendben van minden, hogy kezdhetjük a tesót csinálni. :lol: Na persze! :roll:
Meg voltam ma utánna Aréna Plázában, de nekem nem tetszik. Nem is olyan hűűű, de nagy, meg semmi extra. De azért jó volt kicsit céltalanul nézelődni, sétálgatni - kicsit kikapcsoltam. Addig mama vigyázott a csajra itthon.

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!
Niki: hú, nagyon szurkolok Apának, hogy sikerüljön az a lábujjhegyre állás! Tedd fel magasra a cigijét! :wink: :D Mi a hétvégén voltunk az Aréna Plázában, nekem sem volt szimpi, bár mostanában az ilyen helyeken (is) kisebbségi érzésem van. Pontosan az Imax-ban voltunk, a 3D-s moziban. Nagyon érdekes volt!
Detty: gratulálok a sok foghoz! Köszi, egyébként én is már nagyon régóta halogattam a vezetést, mert nagyon féltem tőle. Na nem tudom, majd mennyire merek beülni egyedül.
Éva: hétvégére hazajön Apa?

Kép
németh
 
 


Kinga: :lol: :lol: :lol: ez jó ötlet! :lol: :lol: :lol:
És milyen a mozi? Jó, vagy csak érdekes? Én még Hollandiában voltam egyszer 3d-s be, de az ilyen természetvédős kisfilm volt, ez is rendesen olyan, mintha kint lennének elötted?

Tali: kedden, ha jobb idő lesz már, jön valaki sétálni egyet?

Kép
kernico
 
 


Niki: igen, olyan volt. Egyébként a történet egy kis semmi volt (a T Rexeset néztük, még egy féle van az meg óceános), de olyan volt igen, mintha ott lennének előttünk.
Én nem tudom, hogy kedden ráérek-e, mert akkortól lehet menni a jogsit intézni a Petzválba. Attól függ, hogy Apa melyik nap lesz szabin.

Kép
németh
 
 


Holnap ráérek, mert csak szerdától jön Apa szabira!

Kép
németh
 
 


Na, akkor holnap egy séta? 3 felé? Majd írjatok!

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Na, csajok, volt ma tali?

Nekem sajnos jó hosszú napjaim vannak mostanában, ma is 6 után értem haza (sok a munkám)...
Szerencsére apa már itthon van (szombaton jött), ezen a héten így is marad, aztán még lehet, hogy vissza kell mennie, de már nem ilyen hosszú időre. Persze hogy nehéz, de ez most így alakult.

Kinga, gratulálok a jogsihoz! Ügyes vagy nagyon.

Dorcinak is gratula az újabb fogakhoz, és Kiarának a rágófog kibújásához!

Samu nagyon édes, bár elég anyás lett az elmúlt hetekben. Kis matrica :) (nehogy én is elvesszek...) Valószínűleg ez összefügg azzal, hogy apa sokat nincs velünk. De mióta itthon van, azóta le sem száll róla :)
Jó éjt, fáradt vagyok...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!
Máté 4-kor kelt, vele együtt mi is. Apa átment Máté szobájába, mi meg szenvedtünk 6-ig. Utána 10-ig aludtunk. Halasszuk el csütire a talit! Persze ha jó. Hátha addigra a nap is kisüt.
Niki: megírom neked priviben az mobilszámomat, ha esetleg sikerül megbeszélnünk egy sétát, egyszerűbb lenne így egyeztetni.
Kinga

Kép
németh
 
 


Holnap tali, ha minimum ilyen idő lesz mint ma?

Kinga: küldtem a számom én is!

Kép
kernico
 
 


Nekem ok! Na igen, nem volt meleg már délután. Fél 4 körül jó? És hol? Megkaptam a számot!!!

Kép
németh
 
 


Megkaptam, én is küldtem az enyémet!

Fél4 Cib banknál a sétálónál? Az neked közel van, mi meg majd megyünk! Valaki még? Merre megyünk, ha összejön?

Kép
kernico
 
 


ok! hol van ott cib bank? na majd megnézem. ha valami közbejönne felhívlak vagy ha esetleg nagyon rossz lenne az idő. hát ha jó idő van mehetnénk játszóra, ha meg rosszabb, akkor esetleg a plázába. de egyébként mindegy. a többiek?
jó jét
most nincs kedvem shiftet nyomni :D

Kép
németh
 
 


Na akkor minden ok? Jöttök? Mi ott leszünk!
Kinga

Kép
németh
 
 


Megyünk! Akkor fél4! Cib elött! (az OTP mellett van)

Kép
kernico
 
 


Niki: mi a filctoll neve?

Kép
németh
 
 


Kinga: Crayola (asszem így kell írni, mert a szobájában van, és már benyomtam aludni, nem tudom most megnézni)

Képzeljétek, nemtom, hogy most tényleg azért csinálja-e, de fürcsi után csak a törölköző volt rajta úgy volt a kezemben, erre mondja, hogy Pispispispis, utánna meg éreztem a meleget a hasamon! :shock: :lol: Mondom, most pisilsz? Erre bólogat, hogy igen! Pedig nem szoktuk nagyon ezt mondani, csak akkor, hogy "nincs is kaki a pelusban, csak pisis", de ő meg rendesen szólt elötte! :shock: :shock: Meg egy ideje már mondja napközben mindig, hogy pispispis, de azt hittem csak szövegel, lehet, hogy ilyenkor pisil tényleg?

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Ezek szerint volt tali? És merre jártatok végül? Mi ma apával és Samuval elmentünk vásárolni, így nem tudtam csatlakozni: fél 4-kor éppen robogtunk a belváros felé felszedni apát.
Meséljetek, milyen volt. Merre mentetek végül?

És annyira jó, egy tök jó kis asztalt vettünk: az Árpád hídnál levő Sconto most zár be, és mindent legalább féláron adnak, sőt valamit még olcsóbban. És én nagyon régóta szeretnék egy olyan asztalt a nappaliba, ami valahogy átalakítható dohányzóból ebédlőasztallá (gyerekkoromban volt a szüleimnek ilyen), mivel ha vendégeink jönnek, itt férünk csak el rendesen (konyhában max 4 ember, de az elég szorosan). És most szembejött a vágyott asztal: nagyobbítható az asztalfelülete és egyszerűen magasítható - és még viszonylag jól is néz ki (elég egyszerű design, de illik a szoba többi részéhez). Ja, és 30ezer helyett 5.500 at fizettünk érte :) (volt egy kis, szerencsére javítható hibája). Az élet apró örömei... :)
Lépek, vasalok...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Niki, a leírásod alapján valószínűleg tényleg ilyenkor pisilhet Kiara. Ügyes a csajszid!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Éva: Húúúúú, jól látom: Samu ma 2. éves???? Én még el voltam tájolva, azt hittem később lesz kicsit!

Samu: Nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk! Mondd meg anyuéknak, hogy nagy bulit rendezzenek! :wink:
Majd kérjük a beszámolót + fényképeket!
Jaja, taliztunk, elmentünk oda a játszótérre, de nagyon hideg volt, nem maradtunk olyan sokat! Aztán átmentünk egy fél órára a csepel plázába a játszóba! Na igen, a lányom még mindig nem társas lény annyira, hogy másokkal játszon, de majd idővel! Máté nagyon jól beszél már, meg szalad rendesen, nagyon édes!

Én meg kezdem feladni: tegnap este elromlott a mosógépünk (4 hónapja járt le a garancia, azaz 1éves 4hónapos), ott álltak a ruhák a koszos vízben. Kiszedtem, ma anyáéknál kimostam, most megy a második adag nálluk! Ma kipucoltam a szürőjét, nem volt retkes, ugye nemrég eceteztem ki, vízkő sem lehet rajta olyan sok! Csináltam egy próbamosást 2 konyharuhával, de már megint csak brummog, a víz meg ott áll benne, annyi, hogy ki sem lehet nyitni az ajtaját, és annyira rossz, hogy kipumpálni sem engedi a vizet! :evil: Valakinek volt így rossz mosógépe, ami nem garis volt, és szerelőt hívott? Mennyibe kerülhet? Bár nemtom, miből fogjuk kihívni! :( Meg nem tudtok véletlenül szerelőt itt a környéken?

Kép
kernico
 
 


Ja, akartam még, hogy de jó, hogy így találtatok asztalt! Én is mondtam még apának, hogy el kéne oda néznünk, de így, pláne most dokikra kell a pínz, meg most már mosógépszerelőre is! :roll:
Jó dolgok vannak?

Az élet apró örömei: Én most annak örülök borzasztóan, hogy keddtől megint Grace klinika, és péntekre tették a Született feleségeket! Tudom, hogy szánalmas, de én már ennek is úgy örülök! :oops: :lol:

Ja, és szórakozik velem a lány, mert ma direkt figyelni akartam ezt a pisilés dolgot, erre ma nem mondja! Csak fogdosta a pelusát és húzott be pelenkázni, amikor kakált! :lol: De ez megy már egy ideje! Azért majd figyelem, mikor legközelebb mondogatja megint!

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!
Niki: szerintem is nagyon ügyi a Kiara, hogy így szól! Jó volt találkozni, nagyon édes egy kiscsajod van! :D
Éva: nagyon boldog szülinapot Samunak! Mit kap végül? És igen, majd fényképeket kérünk. Remélem legközelebb te is tudsz majd csatlakozni, ha találkozunk.
Most már jöhetne egy kis jóidő, most jöttünk fel a játszóról, jól átfagytam. Máté meg át volt izzadva. :roll:
Az élet apró örömei: ma sikerült fél8-ig aludni és még ebéd után is elaludt. Ja, és sikerült kitakarítanom a fürdőszobát, amíg aludt és kaptam nőnapra egy új fürdőszobaszőnyeget!!!
Ja, Niki: a múltkor én is kihívtam, mert mindig víz volt alatta. Az első pasi elkért 5 ropit és nem csinált semmit. A második megcsinálta, azt hiszem az is 5 ezret kért. De semmi komoly javítás nem volt rajta, csak azt a szürke gumiszerűséget ragasztotta jobban oda a széléhez. Szóval nem tudom, ha nektek komolyabb a probléma akkor az mennyi lehet. De min. 5 ezer szerintem. Ha gondolod előkeresem a névjegyét a normálisnak.
Kinga

Kép
németh
 
 


Kinga: az jó lenne, mert senkit nem ismerünk, aki megcsinálná. Most még megpróbálom szétkapni a csövet a falnál, hátha eldugult - tanácsolták, aztán meglátjuk!
Köszi szépen!

Kép
kernico
 
 


Gallai János GALLAI Háztartásigép Szervíz
06-30-307-9794
06-30-461-6019

És most megnéztem, júliusban volt nálunk és 5 ezret kért a ragasztásért.

Kinga

Kép
németh
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?