Sziasztok!
Gyorsan bekukkantottam, és örömmel látom mennyit írtatok. Nem tudok mindenre reagálni, de azért megpróbálom.
A képek fantasztikusak, csak ámulok mekkorák már a manók, ez vonatkozik a legkisebbekre is.
Márti: 700 ml??????????
egek, nagyon ügyes vagy!!!! Gratulálok!!
Tali sajnos nekem se jó, de képeket kérek majd, lehetőleg jó sokat, mamákról, babákról egyaránt.
Edith: sajnálom, hogy ilyen fájdalmas a szopi, de neked is azt mondanám, Nem kell erőltetni, legalábbis nem minden áron. De nagyon ügyes vagy és büszke vagyok rád, hogy ennyi erőd és kitartásod van. Én már biztos rég feladtam volna.
Timi: Ákosnak nagyon boldog névnapot kívánok!!
Andi: nem semmi, micsoda emberek vannak, délután csak így be mernek menni. Én ezek után azt hiszem folyton zárva tartanám az ajtót.
Erről jut eszembe, pár hete kirabolták a barátainkat éjjel amíg aludtak. Komolyan mondom, hihetetlen mik történnek.
Évi: nagyon ügyes Samu a színekkel, a Szandi egyedül a pirosat tudja, de gőzöm sincs, hogy honnan jegyezte meg.
Rólunk: hétfőn kezdtem a munkát, eredetileg csak március elején mentem volna, de megint variáltak ezért kellett előbb menni.
Nagyon fárasztó, egyenlőre hulla vagyok, pedig a Ferkó ahol tud segít.
A Szandi tegnap elkezdett köhögni, remélem csak megfázott és nem lesz semmi komolyabb. Most olyan a hangja mint a Donald kacsának.
Csak nézek, miket mondanak már egyes gyerköcök. A Szandi is fejlődik, ő pl. mindenkinek mondja a nevét. Még a hangjukat is megismeri, telefonba is tudja kivel beszél.
De max. 2-3 szót rak egymás mögé, ebből az egyik tuti, az akinek szánja a másik meg valami felszólítás. Pl. anya tea, anya csücs, anya o cucu - anya hol a cumi stb.
Megyek aludni, mert már alig tudom nyitva tartani a szememet.
Zsuzsi