Jaimee!
Tényleg van bébi fülike, de nem tudom tart-e mindegyik ékszerbolt.
mekkora egy hároméves? nem tudom, mi vagyunk a legkisebbek, az tuti. még a ksiebb tesók is nagyobbak nálunk, hát ez van, viszont Katának abban igaza van, hogy így mindenkinek "oylan kis édes"
Ditke!
Óh szegények, akkor majd csak a jobb idővel csökken a dolog
az árából kevertet kaptok. érdemes lenne megpróbálni nem szteroidosat is, de azt csak bőrgyógyi ír fel. nekünk az elidellel ahol bekentük, többet vissza nem jött.
Apa elvitte Grétit, meg Letit sétálni, közben beugrottak a dokinénihez, hoyg Grétinek még mindig nem múlik a köhögése, a tüdeje tiszta, torka még kicsit piros, holnap meg kell röntgeneztetni az arcát. hát remélem nem lesz semmi... majd este melegítem azért csersznyemag párnával....
ennek függvényében írja az újabb adag gyógyszert. Letinek a köhögésre meg adhatunk ambroxolt. Őt meg sem nézték végighum(m?)ta a dolgot.
Húha most hallom a híradó előzetesben, hogy Rota a kiskunhalasi kórházban már annyi a gyerek, hoyg fel sem tudják venni! a vírus akár halálos is lehet, az oltás drága, Tb nem támogatja... na ja most jönnek rá?
ja sapi a babaszobán van egy csaj, aki horgol sapikat én tavaly is vettem, nagyon cukik:
sort kel állni, de megéri! (tavalyi kép)